#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#حلوا
دو دسته است 👇
تر حلوا و حلوا خشک
ترحلوا ها شربت دارن و لطیفن
حلوا خشک شربت نداره پودر قند میزنیم و حلوا خشک و پودریه
مث برشتوک یا حلوا خشک یزدی
حلوا خشک پرچمی
حلوا خشک سه رنگ
حلوا پسته
حلوا کفگیر یا حلوا تره ای
حلوا بادام
اینا همه حلوا خشکن
اما ترحلوا 👇
مثل ترحلوای شیرازی
حلوای شیر
حلوای زعفرانی
حلوای عربی
حلوای آرد گندم
حلوای ارد برنج
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من میخوام برا ۲۰۰نفر اش بپزم باید ۲۰ کیلو سبزی بخرم الان اگه بخوام خرد کرده بخرم ۱۰ کیلو بسه؟؟
#پاسخ👇
برای 100نفر6کیلوکافیه
شمابرای 200نفرهمون 10کیلوبریزید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
یه مرغ واسه چند نفر میشه حساب کرد،میخوام نذری بدم؟
#پاسخها👇
هرسینه نصف بشه میشه 4تا.رانهاهم 2تاساق.دوتامغزران میشن جمعشون 8تا
همون 8نفردرسته.
ولی یه پیشنهادکوبیده ی مرغ هم خیلی غذای خوبیه برای تعدادبالا.خصوصااگربتونیدرواتیش درست کنید.هریه دونه مرغ بدون استخوان تا20عددکوبیده میده
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
#آفتاب_در_حجاب
#سقای_آب_و_ادب
و #پدر_عشق_و_پسر
سه اثر فاخری هستند که با درونمایه #ادبی، روایاتی #جانسوز از واقعه #کربلا را تعریف کردهاند.
#آفتاب_در_حجاب فرازهایی از زندگی #با_شکوه #حضرت_زینب(س) را روایت میکند.
نویسنده معتقد است با استفاده از #شخصیت_زنانه حضرت زینب(س)، به لایههای درونی و پنهان از ماجرای عاشورا که کمتر مورد توجه قرار گرفته است، ورود کرده است.
#سقای_آب_و_ادب ۱۰ برش از زندگی #حضرت_ابالفضل(ع) است که از کودکی ایشان تا شهادتشان در رکاب سیدالشهدا(ع) را در بر میگیرد.
«عباسِ علی»، «عباسِ امالبنین»، «عباسِ عباس»، «عباسِ سکینه»، «عباسِ مواسات»، «عباسِ زینب»، «عباسِ ادب»، «عباسِ ادب»، «عباسِ فرشتگان» و «عباسِ فاطمه» نام فصول مختلف این کتاب است که در هر فصل از یک زاویه منحصر به فرد، شخصیت والای #قمر_بنی_هاشم را بررسی کرده است.
📚
#پدر_عشق_و_پسر، دلاورمردیها و جانفشانیهای #حضرت_علی_اکبر(ع) را به تصویر کشیده است. وقایع از زاویه اول شخص و از زبان اسب آن حضرت؛ «عقاب» روایت میشود.
عقاب آنچه در #عاشورا بر جوان برومند سیدالشهدا گذشته را دیده و حالا با زبان بیزبانی، چگونگی رزم و #شهادت علی اکبر(ع) را برای مادرش؛ «لیلی بنت مرّه» شرح میدهد.
این #سه_گانه_عاشورایی به قلم دکتر #سید_مهدی_شجاعی نگاشته شده و توسط #انتشارات_نیستان به چاپ رسیدهاند.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پاستیل_آلبالو
برادخترگلم 😉
فقط چندتاش موندتونستم عکس بگیرم
یک لیوان آب وبایک ساشه پودرژلاتین حلال مخلوط میکنیم ومیگذاریم به روش بن ماری حل بشه بعدشربت آلبالوراکم کم اضافه میکنیم ومیچشیم تابه طعم دلخواه برسیم .
نکته :اگه میخواهیم پاستیل سفت تربشه توش گلوکزهم میریزیم .نوش جانتون
@sofrebanovanbeheshti
#ماش_پلو
#غذای_بدون_گوشت😋😋
اول ماش رو گذاشتم مثل عدس جداگانه پخته؛
بعد تو قابلمه لایه لایه برنج از قبل پخته و یه کفگیر ماش ریختم و بعد روغن رو اضافه کردم و هم زدم. بعد با دسته کفگیر تو برنج به نیت ۵ تَن، ۵ تاحفره ایجاد کردم و در قابلمه رو گذاشتم اجازه دادم تا دم بکشه!
برا ته دیگ هم سیب زمینی رنده و کنجد ریختم!😋😋😋😋
تزیینش سلیقه ایه
من سیب زمینی سرخ کرده کنارش گذاشتم👌👌
این غذا با پیاز خام خییلی مزه میده😋😋
@sofrebanovanbeheshti
❌ #اسپند زیاد در خانه دود کنید
فایده های اسپند 👇
✏️برای رفع بی حوصلگی و بی قراری و کلافه بودن
✏️برای شفای 72 بیماری یا گرفتاری
✏️شیطان را دور و فرشتگان را نزدیک میکند
✏️برکت و رزق را زیاد میکند
✏️به اذن خدا سحر و جادو و چشم و حسد و هم و غم را از خانه دور میسازد
✏️برای نوزادی که بی دلیل گریه میکند
و برای بچه ها و بزرگان آرامش و همبستگی می اورد
❌طرز استفاده :بهتر است نیم ساعت قبل از غروب انجام شود بدين صورت كه یك مشت اسپند و کمی نمک در دست راست سوره حمد و سوره اخلا ص 7 مرتبه و روی اتش ریخته و ایة الکرسی خوانده و چهار قل خوانده شود و صلوات بفرستید بعد هم دود کنید.
انرژی منفی محیط را خنثی یا دفع میکند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۱۰۵ استاد پرهیزگار .MP3
948K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه105🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سلام دوستان عزیزم
صبح اول مهر تان واقعا به خیر ‼
امروز را با دعای توسل آغاز کنید...
در این سیستم آموزشی و جامعه و...
تنها راهکار توکل و توسل و دعا ست.... 🙏
دعای توسل بخوانیم و به 14 معصوم از پیامبر و حضرت زهرا تا امام زمان ( عج) 😢 متوسل شویم و دعا کنیم...
و بعد به بچه ها بگیم من براتون دعا کردم و شما هم تلاش کنید تا مورد پسند خدا باشید و شاگرد اول!!! تا جایزه ی خوب بگیرید......
راستی مامانای گل امروز باید ناهار خوشمزه بپزید و آماده استقبال از سربازهای آینده ی اسلام باشید...
🐎 پا به رکابان آقا صاحب الزمان را می گویم..
چه کار بزرگ و عظیمی...
و چه شغل سخت و پر دغدغه ای است ..
شغل مادری را می گویم...
همین مادری، که هیچ کس نمی فهمد چه شغل سختی است.. غیر از پروردگار مادر!! و چه خوب که او بهشت را برای مادران آذین بسته و آن را پیش فروش کرده... 💫
آخر خوب می داند... خصوصا این مادران آخر الزمان چه دردسر هایی دارند...
سلام...
صبح به خیر مادر!!
خدا قوت...
سال تحصیلی جدید زیر سایه ی آقا ابا عبدالله.. به خیر انشاا...👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ترشک_ميوه🍎🍒🍑
میوه های مختلف تابستونی رو می تونیم باهم بپزیم ،بدون آب .چون همه شون آبدارن. من معمولا از شلیل،زردآلو،آلبالو،هلو،آلو شابلون یا طلايي استفاده میکنم.
ميوههای فصل،مثل گلابی،شلیل،سیب گلاب،آلو شابلون،زردآلو،آلبالو......همه شون میشه. فقط هرچی میوه ها سفت تر باشن بهتره.
زردآلو و شابلون عطر خوبی به ترشی یا ترشک میده.
باشعله ی خیلی کم همه رو توی دیگ بار ميگذارم،ترشی شو با مقدار آلبالو تنظیم میکنم. معمولا اگر از هرميوه یک کیلو بریزم،آلبالو رو نیم کیلو می ریزم،خیلی ترش دوست نداريم. آخر سر نمک ميزنم و تو شیشه می ریزم. برای ماندگاری طولانی حتما پلمپ بشه،وگرنه تا ده روز مصرف بشه. من هسته زردآلو و آلبالو رو نميگیرم. میوه ها رو درسته میشه انداخت توديگ وقتی نرم شدن با پشت قاشق کمی له بشن و مزه ها قاطی بشن. میشه چند تیکه کرد وبعد بار گذاشت.
همینا رو اگه صاف کنیم و ..میشه لواشک. اگرهم این میوه ها رو خردکنيم و توی شیشه سرکه ونمک بریزیم میشه ترشی میوه.
@sofrebanovanbeheshti
#باقلوا_شعریه👇
رشته شعریه ۱ بسته
شیر عسلی نصف قوطی
خامه ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
وانیل پ هل زعفران غلیظ از هر کدوم کمی
گلاب ۲ ق غ
مواد میانی
خلال پسته بادام وگردو از هر کدوم نصف لیوان یا کمی کمتر
رشته ها رو توی مشماش خورد میکنیم توی تابه میریزیم ۱۰ دقیقه تفت میدیم باید دائم هم بزنیم تا نسوزه وبعد کره اضافه کرده هم میزنیم وقتی کره به خورد رشتها رفت خامه وشیر عسلی رو اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد هل وانیل زعفران وگلاب رو اضافه میکنیم کمی هم میزنیم وخاموش میکنیم
میتونیم توی قالب کمی از مواد بریزیم بعد مخلوط خلالها رو روش بریزیم ودوباره روش از مواد شعریه بریزیم یا روی مشما بریزیم وخلال بادوم پسته وگردو رو روش بریزیم وبا مشما لول کنیم ۳،۴ ساعت توی یخچال بمونه بعد برش میزنیم
یه نکته فکر میکنم از نصف قوطی ۱،۲ ق کمتر بریزیم بهتر بشه
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
میشه روش نگهداری پنیر خونگی رو بگین؟ ممنون میشم
#پاسخ👇
من تو خود آبی که از پنیر خارج میشه نگه میدارم. و بهش نمک دریا میزنم😊
من تو همون آب دلمه که ازپنیر میمونه نگهداری میکنم البته بهش به اندازه نمک میزنم وتوظرف دردارداخل یخچال نگه میدارم
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
با کیک خرد شده چی میشه درست کرد، غیر از پاپ کیک و شیرینی پرسی چیز دیگه میشه؟
#پاسخ👇
میتونید پاناکوتا یا مواد دسر پان اسپانیا درست کنید البته چون کیک خرد شده دارید باید تو ظرفای تک نفره سرو بشه .کمی دسر که داغه تو ظرف میریزید بعد کمی کیک خرد شده باز دوباره مواد تا اخر میتونید لابه لاش گردو وموز بگذارید ونوش جان کنید
@sofrebanovanbeheshti