#میرزا_قاسمی
#محلی_شمال
مواد لازم
بادمجان 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه 2 عدد
سیر یک بوته
تخم مرغ ۱ عدد
روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.(البته من با پوست همیشه خرد میکنم و در آبجوش هم نمیندازم 😉)
. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خورش_آلو👇
دوتا پیاز رو به صورت خلالی خورد کردم سرخ کردم و بیست تا آلو بهش اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق رب اضافه کردم. دولیوان آب اضافه کردم و اجازه دادم چهل دقیقه تا یک ساعت پخت تا جا افتاد.
من کمی سیب زمینی نگینی و برگه زردآلو هم اضافه کردم که به نظرم خیلی خوشمزه ترش میکنه و طعم آلو محض رو ازش می گیره. ولی تو دستور اصلی اش نیست😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#منو_پیش_غذا(1)
پیش غذا:👈کشک بادمجان
پیش غذا:👈دلمه برگ مو
پیش غذا:👈کوکوی دورنگ
پیش غذا:👈میرزا قاسمی
پیش غذا:👈رولت بادمجان
پیش غذا:👈سوپ جو قرمزیاسفید
پیش غذا:👈اش دوغ
پیش غذا:👈کوکو مرغ
پیش غذا:👈دلمه فلفل
پیش غذا:👈رولت گوشت
پیش غذا:👈دلمه کلم
پیش غذا:👈پیراشکی سبزیجات
پیش غذا:👈کتلت
پیش غذا:👈کباب چوبی
پیش غذا:سبزیجات بخارپز
پیش غذا:👈سمبوسه
پیش غذا:👈پیزاشکی گوشت
پیش غذا:👈سوفله بادمجان
پیش غذا:👈بیف استراگانوف
پیش غذا:👈ناگت مرغ و میگو
پیش غذا:👈نون پنیر سبزی گردو
پیش غذا: 👈ماست و خیارو گردو وکشمش
پیش غذا:👈حلیم بادمجون
پیش غذا:👈سوپ کرفس
پیش غذا:👈سوپ اسفناج
پیش غذا:👈سوپ ورمیشل
پیش غذا:👈سوپ گشنیز
پیش غذا:👈بقچه بادمجان
پیش غذا:👈بورانی بادمجان
پیش غذا:👈کیک مرغ
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_توی_قابلمه 👇
آرد : ۲ پیمانه
شیر ولرم : ۳/۴ پیمانه
شکر : ۱ و ۱/۴ پیمانه
روغن مایع : ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ : ۳ عدد
نمک : نوک قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
در مرحله اول دستور پخت کیک بدون فر بیکینگ پودر و نمک و آرد را سه بار الک کنید.
سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بشکنید و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید.
با کمک همزن برقی ابتدا با دور کند تخم مرغ ها را هم بزنید و سپس به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و تخم مرغ ها را به مدت ۴ دقیقه هم بزنید تا رنگ آن ها عوض شود. سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر دوباره مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا با یکدیگر به خوبی مخلوط شوند.
بعد از مدت زمان ذکر شده روغن را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه کنید و به مدت یک دقیقه مایه کیک را هم بزنید.
شیر ولرم را هم به مایه کیک اضافه کنید و بعد از اینکه همه مواد کیک به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند همزن را خاموش کنید.
در مرحله بعدی پخت کیک بدون استفاده از فر، آرد را به مایه کیک اضافه کنید و آرد را به کمک قاشق و یا لیسک با مایه کیک مخلوط کنید توجه داشته باشید که نباید مخلوط آرد و مایه کیک را زیاد هم بزنید.
بعد از تهیه مایه کیک قابلمه ای که کف ضخیمی دارد را برای پختن کیک انتخاب کنید, سپس کف و دیواره های قابلمه را با کمک کره و یا روغن جامد به خوبی چرب کنید و مایع کیک را در قابلمه بریزید.
سپس درب قابلمه را به کمک دمکنی بپوشانید و درب قابلمه را روی قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت کم گاز به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.
@sofrebanovanbeheshti
برای #ژله_انگور قالب رو کج کردم یکم ژله آلوارو ریختم که بست انگور گذاشتم ودوباره روش آلوورا
بعد که همونطور کج بست سمت دیگه رو ژله به رنگ دلخواه ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_بوراتوس👇
شیر (یکلیوان)
بستنی وانیلی(یکلیوان یا 4بستنی لیوانی کوچک)
پنیر ماسکارپونه 1بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
دسردنت توت فرنگی ۲ عدد
ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سرخالی
در صورت تمایل 1ق غ شکر
طرز تهیه:
ژلاتین روبایک چهارم لیوان آب بذارید روی حرارت (بنماری) حل بشه.
شیر و بستنی و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ، وقتی به جوش اومد از روی اجاق برداشته و ژلاتین بن ماری شده رو بهش اضافه کرده و سپس ماسکار پونه و خامه و دنت ها رو با همزن کمی زده تا یکدست بشن بعد مخلوط شیر و بستنی رو که از حرارت از افتادن اضافه کرده و مجدد همزده تا یکدست بشن .
توی قالب ریخته و داخل یخچال میگذاریم تا خوب بسته شود....
بجای دنت توت فرنگی میتونید از طعمهای دیگه هم استفاده کنید.
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
Untitled Session 1_mixdown.mp3
1.98M
🔊 میان خدافظی دل منو میسوزونن
💔 مخصوص #جا_مونده_ها😞
کم کم رفیقامون که عازم کربلان یکی یکی دارن زنگ میزنن یا پیام میدن و حلالیت میطلبن
#میان_خدافظی_دل_منو_میسوزنن ...
🍃😞
@sofrebanovanbeheshti
#تیرامیسو
Tiramisu
تیرامیسو یه جور دسر ایتالیایی به معنی "منو بردار" یا "منو بالا بکش" هست.
این دسر تقریبا مثل کیک خامه ای هست و حتی میشه برای تولد درستش کرد . فعلا دستور اوریجنال و ساده تیرامیسو رو براتون میزارم .
مواد لازم:
بیسکوئیت لیدی فینگر به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
خامه 200گر م + 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر100 گرم
اسانس وانیل چند قطره
قهوه غلیظ 1 فنجان
شکلات رنده شده و پودر کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
اول باید خامه فرم گرفته تهیه کنیم. اول یه پاکت خامه صبحانه رو توی کاسه استیل بریزید و با دو قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید. خامه رو به مدت حدود یک ساعت یا تا زمانیکه به حالت نیمه منجمد در بیاد داخل فریزر قرار بدید. خامه باید طوری بشه که هم حالت منجمد داشته باشه هم بشه با همزن زدش. خامه نیمه منجمد رو انقدر با همزن بزنید تا حجمش چندبرابر شده فرم بگیره. دقت کنید خامه نباید گرما ببینه. حالا پنیر ماسکارپونه رو قاشق قاشق به خامه اضافه کنید و بزنید تا خوب سفت بشه و فرم بگیره.
زرده های تخم مرغ را همراه شکرو وانیل با همزن برقی خوب بزنید طوری که رنگش روشن و غلیظ و کشدار بشه. مخلوط زرده تخم مرغ رو به مخلوط خامه ای اضافه کنید و مخلوط کنید.
حالا لیدی فینگر ها رو دونه دونه توی قهوه غلیظ بزنید و کف ظرفتون بچینید. دقت کنید بیسکوئیت ها رو فقط برای دو سه ثانیه توی قهوه بزنید و زیاد نگه ندارید . نیمی از کرم خامه ای روی لیدی فینگر ها بریزید و دوباره یه لایه لیدی فینگر آغشته به قهوه روی کرم بچینید. بقیه کرم خامه ای رو روی لیدی فینگر ها بریزید. برای تزئین به طور سنتی روی تیرامیسو پودر کاکائو الک میکنند. تیرامیسو حتما باید چند ساعت توی یخچال بمونه بعد سرو بشه. اگه برای مهمونی درست میکنید بهتره از شب قبل آمادش کنید.
نکات: بیسکوئیت لیدی فینگر نوعی کیک اسفنجی بسیار نرم و خوشمزه هست که خودتون هم میتونید توی خونه درست کنید. ولی این روزا لیدی فینگر توی اکثر سوپر مارکت ها پیدا میشه. اگه بهش دسترسی ندارید من با بیسکوئیت پتی بور هم درست کردم خوشمزه میشه.
پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر خامه ای ایتالیایی هست که پایه اصلی دسر تیرامیسو به شمار میره. که توی سوپر مارکت هادارن
من تخم مرغ نمیزنم
@sofrebanovanbeheshti