#ترفند_آشپزی🍗👩🍳👩🍳
اگر #مرغ را چند ساعت پيش از پختن، در محلولي از آب وسرکه بيندازيد گوشت آن ترد و در عين حال خوشمزه _تر خواهد شد
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من تقریبا یه هفته ده روز پیش خیار شور درست کردم،دیشب رفتم سراغش به خیارا دست میزدم له میشدن،علتش چیه؟
#پاسخ👇
خیار باید مخصوص خیار شور باشه
نمک مورد استفاده دانه درشت دریایی باشه.ظرفتون درش کیپ باشه وهوا نکشه.جاش نباید گرم باشه باید خنک باشه.برای تردی خیار شور هم باید مقداری نخود خام درظرف بگذارید.چند تاسوراخ هم به خیار شور بزنید
همه مواد مورد استفاده خشک وعاری از قطره ای آب باشه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کروسان_سیب_زمینی
سیب زمینی پخته شده و له شده: یک لیوان
آرد سفید: ۲ لیوان
خمیر مایه: ۷ گرم
نمک: یک ق چایخوری
روغن زیتون: ۲ ق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد 🔸برای وسطش
ژامبون: ۲/۳ لیوان
پنیر موزارلا ورقه ای(به دلخواه)
#کلیپ_تصویری
#طب اسلامی
✅ آنتی بیوتیک طبیعی :
یک عدد شلغم بردارید و به اندازه یک قاشق از سرش خالی کنید و یک قاشق غذاخوری #عسل و یک قاشق مرباخوری #آویشن در آن بریزید
و آن را روی لیوانی قرار دهید و انتهای آن را چند سوراخ ریز بکنید . و آنرا در جای گرم مانند جلوی بخاری و یا روی بخاری بگذارید تا 4 ساعت بماند و عصاره عسل و شلغم و آویشن از زیرش خارج شود
سپس این عصاره را میل کنید.
این ترکیب یک پنی سیلین واقعی است و بسیار سریع سرماخوردگی را خوب میکند .
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#مربا_به
و
#شربت_به👇
🍏به: 2 پیمانه و نیم
🍏شکر قهوه ای: 3 پیمانه و نیم
🍏آب: 5 پیمانه
🍏آب لیمو: 2 قاشق
به ها رو شسته و خورد کرده و داخل قابلمه میریزیم. آب رو بهش اضافه میکنیم و نیم ساعت میگذاریم رو شعله نسبتا بلند تا بپزه. بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و حدود 6-7 ساعت با حرارت کم میگذاریم که نرم و غلیظ بشه. برای جلوگیری از شکرک زدن در آخرای پخت آب لیمو هم داخلش میریزیم.
شعله رو که خاموش کردیم و مربا سرد شد، به ها و مقداری شهد رو در ظرف میریزیم و شهد اضافه رو در بطری میریزیم و بعنوان شربت به میتونیم ازش استفاده کنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#رب_ازگیل👇
مقداری ازگیل که دیدم دارن خراب میشن اونایی که نرم شده بودن
ربش کردم
اول باکمی اب پختمشون بعد که نرم شدن دوباره اب ریختم تاحدی که ازگیلها توش شناورشدن😄 بعدگذاشتم بیشترنرم بشه بعدهم ازابکش رد کردم وگذاشتم روگازغلیظ بشه ونتیجه شد این😋😋
البته بنادارم کمی لواشک ازش درست کنم ترکیبی با سیب مثلا
اما مصرف خودش تو اش توفسنجون زیتون پرورده وجوجه کباب و...
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
الان فصل لوبیا چشم بلبلی هست لطفا بفرمایید بجز در قرمه سبزی و شوید پلوی شیرازی ، در چه غذاهایی دیگری استفاده کردید و راضی بودید.؟
من مثل خوراک لوبیا که با لوبیا چیتی درست میکنن هم با لوبیا چشم بلبلی درست میکنم
توی کوکو با نخود و لپه و سیب زمینی ترکیب بشه خیلی خوشمزه میشه
میخیسونیم مثل باقالا قاتوق پوستش رو میکنیم و خورش لوبیا درست میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
📚 #معرفی_کتاب
کتاب «خس بی سر و پا»
🔹سفرنامه اربعین؛ نوشته حمید حسام
🔸نویسنده کتاب در جایی برای انتخاب عنوان خس بی سر و پا میگوید: این نام برگرفته از غزلی است که علامه محمد حسین طباطبایی در سال ۱۳۶۳ سروده است. شاه بیت آن این است: «من خس بی سر و پایم که به سیل افتادم/ او رفت من را هم به دل دریا برد».
🔸در انتهای این کتاب عکسهایی از پیاده روی اربعین گنجانده شده که این سفرنامه را خواندنی تر کرده است.
تصاویری از پیادهروی شهید همدانی در اربعین هم در میان آنهاست.
🔸برشی از متن: سوار اتوبوس میشوم و در دفترم مینویسم:
اینجا هیچکس مالک و متعلق به هیچچیز نیست. اینجا همان آرمانشهری است که در هیاهوی عصر مدرنیسم، غریب و ناشناخته مانده است. دین در اینجا دکان دنیاخواهی نیست. مردم این سرزمین فریاد علی (ع) را از اعماق تاریخ شنیدهاند. دین را، چون پوستین وارونه نپوشیدهاند. ریا و تملّق را کشتهاند. مال و جان را برای معامله با خدا میخواهند. برایشان عروس هزاررنگ دنیا، نقاب از صورت کنار زده است و سیمای حقیقی این عجوزهی سستنهاد را میبینند. با حسین زندگی میکنند و با شوق دیدار او راه میروند.
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی🍛👩🍳👩🍳
💢اگر #حلیم تون بعد از یکی دو ساعت کمی سفت شد به هیچ عنوان آب نریزید !
چون اضافه کردن آب مجدد باعث ترش کردن معده میشه ، میتونید از شیر استفاده کنید طعم خیلی خوبی به حلیم میده. درنهایت در ظرف سرو بکشید و کمی روغن روش بدید و با دارچین و کنجد تزیین کنید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti