فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #روزشمار_نیمه_شعبان
💐۱۳ روز تا نیمۀ شعبان
بايد غزل نوشت زغوغای سرگذشت
از عمر عاشقی كه همه بی خبر گذشـت
اين حرفهای من كه به دردی نميخورد
بايد برای ديدنت از جان و سر گذشـت...
#اللهم_عجّل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
تا بحال پیش آمده که نزدیک صرف شام مهمان براتون بیاد یا به هر علتی تعداد مهمانها اضافه بشه؟😱 آیا شده که فرصت بسیار کمی برای پخت غذا داشته باشید و حتما هم باید پلو بپزید⁉️☹️
دو قابلمه را آب کنید و بگذارید جوش بیاید. در یکی #برنج ها را بجوشانید و آبکش کنید. نمک آنرا اندازه کنید (اگر شور است آب سرد بریزید تا شوری را ببرد)
آبکش را روی قابلمه دیگر که در حال جوشیدن است قرار دهید و در آنرا بگذارید. بخار با شدت زیاد به برنجها برخورد می کند... اینطوری در کمتر از پنج دقیقه برنج دم کشیده و آماده است🍚
در #رستورانها که تعداد دقیق غذا معلوم نیست معمولا به این روش عمل می کنند. یعنی تعداد تقریبی برنج آبکش می کنند و برای هر سفارش یک آبکش روی بخار می گذارند ... اگر دقت کرده باشید غذای رستوران با کره سرو میشه چون تو این روش نمیشه روغن زد و همینطور ته دیگی هم وجود نداره...
پس اگه زمانی مهمان ناخوانده براتون اومد هول نشید سریع این روش ی پلو خوشمزه اماده کنید .
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥬 کاهو و اسفناج را در ظرف قرار داده و دستمال کاغذی🧻 روی آن بگذارید تا رطوبت را جذب کند.
👌 این کار مانع لزج شدن اسفناج میشود و ماندگاری سبزیجات را دوبرابر میکند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین 👇
#کیک_خامه_ای
کیک شیفون ۶ تخم مرغی توی قابلمه ۲۱ پختم که چهار لایه کردم کیک را و با فیلینگ چیپس شکلاتی و گردو خامه کشی کردم و ژله بریلو بیرنگ را پودر کاکائوی که توی چند تا قاشق آب حل کرده بودم؛ را با ژله بریلوی بیرنگ مخلوط کردم و خوب همش زدم و روی کیک به حالت شره ریختم و تزیین هم گل طبیعی و مروارید خوراکی هست ، نوشته ی روی کیک هم طرحم رو روی کاغذ دادم بیرون چاپ کردند و پشتش چسب شیشه ای پهن زدم و روی کیک گذاشتم
گل طبیعی را ساقه هاش را فویل یاسلفون میپیچیم و بعد توی کیک میزنیم که با کیک در تماس نباشه
ژله بریلو هم که بی رنگ هست را حاضری خریدم و با پودر کاکائو ترکیب کردم تا این رنگ قهوه ای بشه و سه قاشق اب را با یک قاشق پودر کاکایو مخلوط کردم تا پودر خوب توی اب حل بشه و بعد با سه تا چهار قاشق ژله بریلو ترکیب کردم و خوب همزدم تا یک دست بشه ، ترکیب اب با ژله دست خودتون هست که دوست دارید چقدر ژله تون روان بشه ، و ژله بریلوی که من خریده بودم خیلی غلیظ بود و میزان آب را چند تا قاشق بیشتر ریختم
@sofrebanovanbeheshti
مژده ای دل عالمی امشب چراغانی شده
کهکشان تا کهکشان یکسر درخشانی شده
کز فروغِ روی ثارالله، نورِ عالمین
از زمین تا آسمان بزمِ گل افشانی شده!
#میلاد_امام_حسین(ع) 🍃🌺
#مبارک_باد🎊❤️
@sofrebanovanbeheshti
مداحی آنلاین - خودمونیم عجب صحن و سرایی داری - نریمانی.mp3
3.09M
🌸 #میلاد_امام_حسین(ع)
💐خودمونیم عجب کرببلایی داری
💐عجب صحن و سرایی داری
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
👌فوق زیبا 👌👌عالیه👌👌
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزئین👇
کیک خامه ای
به شکل حصیری
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزئین
گلهای فوندانتی برای کیک خامه ای
#کلیپ_تصویری
#طب اسلامی
🔻غذاهای مناسب نوجوانان جهت کنترل هیجانات آنان وجوشهای جوانی نکات ذیل را رعایت کنند:
📍آب خنک بنوشند
🎈سویق عدس بخورند
🔮کاهو بخورند
🍇سرکه به صورت رقیق شده در آب یا شربت سکنجبین یا همراه با سالاد میل کنند
♻️برگ چغندر مصرف کنند
🍑مصرف آلوی خشک
🔰مصرف انار
🚿شستشوی بدن باآب سرد
🌡حجامت کردن
💉انجام فصد
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شیرینی_شاپسند
برای تمام شیرینیها بهترین روش اندازه گیری مواد استفاده از #ترازو هست تا بهترین نتیجه رو بگیرید ولی اگه در دسترس نداشتید از پیمانه استاندارد استفاده کنید ... من سعی کردم وزنها رو حدودی به پیمانه تبدیل کنم ولی کاملا دقیق نیست...
📝مواد لازم
آرد سفید 125 گرم (حدود 1 پیمانه)
آرد نخودچی 125 گرم (حدود 1 و 1/8 پیمانه)
پودر قند 125 گرم (حدود 3/4 پیمانه)
حتما از لوازم قنادی تهیه کنید چون پودر شکر که در منزل تهیه میشه به نرمی پودر قند آماده نیست.
روغن جامد 125 گرم (حدود نصف بیشتر پیمانه) حتما روغن رو صاف کنید.
زرده تخم مرغ ریز 1 عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
میتوانید 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم اضافه کنید.
♨️طرز تهیه
زرده تخم مرغ + پودر قند + پودر هل + روغن جامد را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود. آرد سفید + آرد نخودچی را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خمیر دربیاید.
مقداری از خمیر را در دست فشار دهید باید منسجم شود. سپس 2 تا 3 مرتبه از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا لطیف و منسجم شود.
خمیر را در کیسه فریز بگذارید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را به ضخامت نیم سانت بین دو نایلون باز کرده و به دلخواه کاتر بزنید یا هر بار مقداری از خمیر را در درست گلوله کنید. خمیر ها را با فاصله در سینی مخصوص شیرینی پزی قرار بدید.
نیازی به چرب کردن سینی یا استفاده از کاغذ روغنی نیست. شیرینیها را در فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید. زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد.
بعد از اینکه از فر در آوردید 1 ساعت صبر کنید تا کامل شیرینیها خنک شوند و بعد از سینی خارج کنید. برای تزئین مقداری شکلات را با کمی روغن مایع روی بخار کتری ذوب کردم و در پودر نارگیل رنگی و ترافل غلطاندم.
با این میزان حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت.
اگه چرخ گوشت نداشتید باید اینقدر ورز بدید تا خمیر منسجم و یکدست بشه.
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#کوکى_اسپايسى_با_رویه_کنجد👇
دستور کامل در پست بعدی😍👇👏
@sofrebanovanbeheshti