هدایت شده از استاد محمد شجاعی
✍ بهار گذاشته اند اسمِ ماهِ تو را...
بهارِ اول...
مگر زمین جز تو بهارِ دیگری دارد؟
قدمهایت، تمامِ زمین را آباد کرد،
و عطرِ مهربانیت... تا همیشه، طعمِ تازگی را بر هوا پاشید.
✨ اَمینِ خــدا و اَمانت دارِ اهل زمین!
و زمین هرگز معلّمی کاملتر از تو، برای پروراندنِ روحِ خسته ی من نداشت، که رو کند....
امشب...
سجده باید کرد خدایی را، که آینه ی تمام قدّ خودش را در بهارترین ربیعِ زمین، برای پروازِ من، به دنیای خاک، نازل کرد!
❤️ اُمَّتــــِ محمّــــد؛
حلولِ بهارِ اول، مبارکتان!
@ostad_shojae
@sofrebanovanbeheshti
#سفره_های_نذری_حلوا_بانوان_بهشتی🙏🙏🙏
قبول باشه از همگی شما بانوان بهشتی🌺🌺🌺
#پاکوره👇
#غذای_ملل
پاکوره نام غذایی فوری هندی و در اصل از گجرات است که بصورت گلوله های برشته شده خمیر بهمراه مخلفات دیگر عرضه می شود. در کشورهای هند، پاکستان، مالزی،آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ می شود. همچنین از پاکوره برای سحری و افطار مسلمانان در ایام ماه رمضان استفاده می شود. در جنوب ایران بویژه استان خوزستان(آبادان) و استان سیستان و بلوچستان پاکوره در دکه های متعددی در شهرها عرضه می شود.
مواد لازم:
آرد سفید : نصف لیوان
آرد نخود خام : یک لیوان
پیاز ریز شده 2 عدد بزرگ
فلفل سبز تند ریز شده 1 یا 2 عدد
گشنیز ریز شده یک چهارم لیوان
شوید ریز شده یک چهارم لیوان
تره فرنگی یا پیازچه ریز شده كمی
بیكینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
نمك به مقدار لازم
آب یک سوم لیوان
روغن سرخ كردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
- آرد سفید، آرد نخود، بیكینگ پودر، نمك، زردچوبه و آب را با هم مخلوط كنید.
- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط كرده و به مواد اضافه كنید. سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
- گشنیز، شوید و تره فرنگی(من پیازچه زدم) ریز شده را به مواد اضافه كرده و هم بزنید.
- از مواد به اندازه یك قاشق غذاخوری برداشته و قاشق قاشق در ماهیتابه بریزید تا در روغن سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ كنید.
- پاكوره را به صورت گرم، همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی تند میل كنید.
نوش جـــــــــــــــــان😋😋
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_گل_با_خمیر_جادویی☝️
به مناسبت آغاز ماه ربیع الاول درست کردم 😋😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نان_گل_با_خمیر_جادویی
این هم مراحلی که درست کردم از هر مرحله عکس گرفتم
مواد میانی و طریقه پیچیدن☝️
داخلش
۵ قاشق شکر
۲ قاشق آرد(خام)
پودر هل
روغن
همه رو باهم مخلوط کرده و داخل نان
قرار دادم😋😋
بعد رفت توی فر😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شکر_سرخ
📝•⇦امام رضا علیهالسلام :
⚜شکرِ طبرزد یا سرخ، بلغم را
⚜بهکلّی از میان میبرد.
📚بحار الأنوار
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#سس_کارامل👇
یک لیوان شکر
1/4پیمانه آب
80 گرم کره
نصف پاکت خامه
وانیل.
ابتدا خامه و کره رو روی حرارت کم آب میکنیم و مخلوط میکنیم
توی یه ظرف نسبتا بزرگ آب و شکر رو روی حرارت میگذاریم تا جوش بزنه و رنگ شکر بصورت قهوه ای کاراملی بشه در این مدت اصلا شکر و آب رو با قاشق هم نمیزنیم فقط قابلمه رو تکون میدیم
بعد که شکر رنگش تغییر کرد از روی حرارت برداشته آروم مخلوط خامه و کره رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم بعد دوباره روی حرارت ملایم میزاریم و حسابی هم میزنیم تا به رنگ دلخواه برسه
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_شامی👇
گوشت200گرم، سیب زمینی یک عدد، پیاز یک عدد، آرد نخودچی به میزانی که مواد خودشو بگیره، نمک و فلفل وزرد چوبه.
گوشت را که بهتره کمی هم چرب باشه با گیاه وسیب زمینی چرخ میکنیم.
نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه کرده آرد نخودچی را هم کم کم اضافه میکنیم تا حدی که مواد خودشو بگیره. به اندازه گردوی بزرگ برداشته پهن میکنیم. میتونید باقالبهای شیرینی پزی قالب بزنید. من از قالب قلبی استفاده کردم.
بارب گوجه،سرکه وفلفل سیاه هم سس درست میکنیم. من گوجه فرنگی رو هم قاچ میکنم کمی تفت میدم کنار شامی خوشمزه میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت_شیرازی👇
دوستان توی شهر ما به اینا میگن کتلت و به اون موادی که گوشت داره میگن شاااااامی اینو گفتم که در جریان باشید😁😁
يك ليوان اب -
يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي -
كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر-
سيب زميني سه عدد متوسط -
تخم مرغ يك عدد -
آرد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون آرد سوخاري رو درست كنيد👈 نون باگت رو بگذاريد خشك شه بعد آسیاب کنید)
نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و آب گرفته
سيب زميني رو آبپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد،
يك ليوان آب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته
بعد زردچوبه را اضافه كنيد و بعد از اينكه روي آب يه کم حباب ايجاد شد آرد رو اضافه كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد
حسابي با پشت قاشق آرد رو سه دقیقه زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و آرد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه.
بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد
اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید
نمك و پودر سير و فلفل پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضافه كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم آرد سوخاري رو اضافه كنيد
بايد يه خمير لطيف ونچسب به ما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بگذارید تو یخچال)
یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید
بعد از خمير به اندازه يه گردوي بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط سرخ كنيد
يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم آرد سوخاري اضافه كنيد.
نکته :اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه
اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داغ باشه کتلت وا میره
باید حرارت متوسط رو به کم باشه و آروم آروم سرخ و مغز پخت شه . با اين مقدار مواد تقريبا هفده تا كتلت به ما میده
#کتلت_شیرازی
@sofrebanovanbeheshti