eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
☝️ به مناسبت آغاز ماه ربیع الاول درست کردم 😋😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
این هم مراحلی که درست کردم از هر مرحله عکس گرفتم مواد میانی و طریقه پیچیدن☝️ داخلش ۵ قاشق شکر ۲ قاشق آرد(خام) پودر هل روغن همه رو باهم مخلوط کرده و داخل نان قرار دادم😋😋 بعد رفت توی فر😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍امام رضا(ع) ❤️هر کس بخواهد فراموشی اش کم شود و دارای #حافظه ای قوی شود هر روز، سه قطعه زَنْجَبیل به عسل درآمیخته بخورد 📚:طبّ الإمام الرضا ص 36 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝•⇦امام رضا علیه‌السلام : ⚜شکرِ طبرزد یا سرخ، بلغم را ⚜به‌کلّی از میان می‌برد. 📚بحار الأنوار 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 یک لیوان شکر 1/4پیمانه آب 80 گرم کره نصف پاکت خامه وانیل. ابتدا خامه و کره رو روی حرارت کم آب میکنیم و مخلوط میکنیم توی یه ظرف نسبتا بزرگ آب و شکر رو روی حرارت میگذاریم تا جوش بزنه و رنگ شکر بصورت قهوه ای کاراملی بشه در این مدت اصلا شکر و آب رو با قاشق هم نمیزنیم فقط قابلمه رو تکون میدیم بعد که شکر رنگش تغییر کرد از روی حرارت برداشته آروم مخلوط خامه و کره رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم بعد دوباره روی حرارت ملایم میزاریم و حسابی هم میزنیم تا به رنگ دلخواه برسه @sofrebanovanbeheshti
👇 گوشت200گرم، سیب زمینی یک عدد، پیاز یک عدد، آرد نخودچی به میزانی که مواد خودشو بگیره، نمک و فلفل وزرد چوبه. گوشت را که بهتره کمی هم چرب باشه با گیاه وسیب زمینی چرخ میکنیم. نمک وفلفل وزرد چوبه را اضافه کرده آرد نخودچی را هم کم کم اضافه می‌کنیم تا حدی که مواد خودشو بگیره. به اندازه گردوی بزرگ برداشته پهن میکنیم. میتونید باقالبهای شیرینی پزی قالب بزنید. من از قالب قلبی استفاده کردم. بارب گوجه،سرکه وفلفل سیاه هم سس درست میکنیم. من گوجه فرنگی رو هم قاچ میکنم کمی تفت میدم کنار شامی خوشمزه میشه. @sofrebanovanbeheshti
#کتلت_شیرازی👇
👇 دوستان توی شهر ما به اینا میگن کتلت و به اون موادی که گوشت داره میگن شاااااامی اینو گفتم که در جریان باشید😁😁 يك ليوان اب - يك ليوان ارد گندم يا ارد كيك پزي - كره يا روغن جامد بيست گرم يعني يك ق غ پر- سيب زميني سه عدد متوسط - تخم مرغ يك عدد - آرد سوخاري سه تا چهار ق غ (كه حتما هم بايد خودتون آرد سوخاري رو درست كنيد👈 نون باگت رو بگذاريد خشك شه بعد آسیاب کنید) نمك وفلفل مقداري - زرد چوبه يك ق چ- پياز يك عدد متوسط و آب گرفته سيب زميني رو آبپز كنيد و پوست بگيريد و داغ داغ بكوبيد يا رنده كنيد بعد كنار بگذاريد،  يك ليوان آب رو به همراه كره در قابلمه اي نچسب ريخته بعد زردچوبه را اضافه كنيد و بعد از اينكه روي آب يه کم حباب ايجاد شد آرد رو اضافه كنيد و حرارت رو كم كنيد و سريع با قاشق هم بزنيد حسابي با پشت قاشق آرد رو سه دقیقه  زير و رو كنيد تا بوي خامي ارد از بين برن و آرد به شكل يه گلوله يه جا جمع بشه. بعد از سه دقيقه حرارت رو خاموش كنيد   اجازه بديد يكم خنك شه بعد سيب زميني هاي كوبيده شده اضافه کنید نمك و پودر سير و فلفل  پياز اب گرفته و تخم مرغ را به خمير اضافه كنيد ومخلوط كنيد.بعد كم كم آرد سوخاري رو اضافه كنيد بايد يه خمير لطيف ونچسب به ما بده و بعد اجازه بدید خمیر کاملا خنک شه ( نیازی نیست بگذارید تو یخچال)  یکم فقط یکم دستتون رو چرب کنید بعد  از خمير به اندازه  يه گردوي  بزرگ برداشته و با دست شكل بديد و يه خط با چاقو وسط كتلت رو برش بديد تا موقع سرخ كردن پف نكنه و وسطش خمير نشه موقع شكل دادن در دست تمام ترك ها رو بگيرد صاف و يكدست و در روغن با حرارت متوسط  سرخ كنيد  يه دونه اول سرخ كنيد اگه وا رفت بازم آرد سوخاري اضافه كنيد. نکته :اگه حرارت زياد باشه كتلت زود ميسوزه و وسطش خام میمونه و مزش هم تلخ ميشه اگه سیب زمینی ها رو حسابی نکوبید و له و یکدست نکنید کتلت وا میره مواد اگه داغ باشه کتلت وا میره باید حرارت متوسط رو به کم باشه و آروم آروم سرخ و مغز پخت شه .  با اين مقدار مواد تقريبا هفده تا كتلت  به ما میده @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️آیا میدانید براى حفظ سلامت خون چه چيزهايى مفيد است؟ 1- هيجان و فشار خون را كنترل مى كند. 2- عقل را استحكام مى بخشد و خون را تصفيه مى كند. 3- بر شما باد كاهو؛ چرا كه خون را تصفيه مى كند. 4- (خوردن باقلا، استخوان هاى ساق را تراكم درونى مى دهد، توان مغز را افزون مى سازد و خون تازه توليد مى كند) 5- آب انارمَلَس را بِمك، زيرا انسان را قوى مى كند و خون را زنده مى سازد. 6- اگر خون در درونتان به جوش مى آيد، حجامت كنيد؛ چرا كه خون، گاه ممكن است در درون شخص، طغيان كند و وى را بكشد! 📚طب الائمة ا بنى بسطام، ص57 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
میدونین سرور همه میوه ها کدوم میوه هست؟ 😋 خودشم فصل نوش جان کردنشه... 😍 خصوصا جمعه ها،ناشتا... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺