eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#طرح_اطعام_عید_غدیر (نیازمندان) امام صادق (علیه السلام) فرمود: غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر
فقط فردا برای مشارکت در اطعام فرصت دارید 🔆 اگه میخواید در این طرح مشارکت کنید عجلـــــــــ🏃‍♀ـــــــــــه ڪنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تخم مرغ 10عدد(حتما باید سردباشه) آرد250گرم شکر250گرم آب جوش 7ق غ بکینگ پودر2ق چ سرخالی وانیل کمتر از نصف ق چ زرده و سفیده تخم مرغ هارو جدا کردم سفیده هارو با کمی از شکر همزدم تا جایی که از ظرف نریزه،بعد زرده هارو با وانیل و بقیه شکر همزدم تا کرم رنگ وکشدار بشه.بعد هم آبجوش رو اضافه کردم وتند همزدم که زرده ها نپزه،همزن رو کنار گذاشتم وآرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله اضافه کردم وبعد هم سفیده هارو طی چندمرحله اضافه و فولد کردم(یعنی آروم همزدم از زیر به رو)که پف سفیده نخوابه.وقتی مواد آماده شد داخل قالب28ریختم. بعد از 1ساعت و نیم کیک من آماده شد😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 یعنی واقعاً چی تو سر اولین نفری که یه مشت سبزی، گردو و رب‌انار رو به زیتون اضافه کرد و زیتون‌پرورده رو اختراع کرد، گذشته؟ 🤩🤪 بعیده همچین چیزی به ذهن یه انسان برسه؛ قطعاً وحی شده😱😁😁 با لبخند😁 و عشق ❤️ آشپزی ڪنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 برای روغن انداختن خورش در طول زمانی که خورش شما روی شعله است گاهی تکه های کوچک یخ توی خورش بندازید تا خورش شوک حرارتی ببیند و به روغن بیفتد . 🤔 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‍‌‌‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هنگام پخت قارچ بهتر است شعله را زیاد کنید و در قابلمه را بردارید تا هم قارچ‌ سیاه رنگ نشود و هم آب قارچ ‌ها به راحتی وسریع بخار شود . میتوانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ کمی آبلیمو به آن بزنید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32474 نکته:من با نصف دستور و تو قالب گرد سایز ۱۸ درست کردم و حواسم نبود پودر نارگیلم تموم شده بود با ترافل تزیین کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا