#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
پختن گوشت🥩 و سبزی🥦
سبزیجات را در آب نمک بپزید و برای تهیه سوپ و آب گوشتها قبل از پخت نمک بزنید و برای استفاده از گوشت پخته ، پس از پختن و قبل از برداشتن نمک بزنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
قارچ🍄 را برای تازه و شاداب ماندن از داخل کیسه نایلونی بیرون آورده و داخل روزنامه یا یک پاکت کاغذی ، درون یخچال بگذارید تا نفس بکشد !
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
تابستون🍉☀️فصل #لواشک و #ترشک هست😋 و میدونم همگی دوست دارید دستورهای امتحان شده رو ببینید و بعد دست به کار بشید 👩🍳😌
روی هر لینکی که بزنید یه دستور رو براتون میاره 😉👌
خدمت شما👇
انواع لواشک و ترشک 👇👇👇
👇https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/34035
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/15941
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/13084
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/12198
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/11965
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/3736
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/34496
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32647
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/25501
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/22266
پخت 🍅 #رب_گوجه_فرنگی 🍅 🥫هم این روزا طرفداران خودش رو داره
این لینک ها هم هرکدوم دستور امتحان شده ی یک عزیز از اعضای گروه هست
خدمت شما👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/34614
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/15324
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/13533
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/10689
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/24503
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/22409
👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/15578
1193877251_-221814.pdf
حجم:
441.6K
✍این ریسه ها رو پرینت رنگی بگیرید و یا اگه سیاه و سفید هست بدید بچه ها خودشون رنگ کنن و با نخ بهم وصل کنید و اتاق بچه ها رو سیاهپوش کنید 🖤
دو✌️سه صفحه بگیرید کافیه
#محرم
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
#کیک_شیفون_قهوه بادستور دوست عزیزم خانم رماح عزیز ❤❤
طبق معمول همیشه من از نسکافه به جای قهوه استفاده کردم.کیک رو بعد پخت سه لایه کردم .با نسکافه لایه ها رو مرطوب کردم(حدود یک چهارم پیمانه آب جوش+نصفه قاشق نسکافه+شکر مخلوط کردم وگذاشتم کنار تا خنک بشه)فیلینگ خامه وگردو.من برای این کیک از نیم کیلو خامه کولاک استفاده کردم.برای لایه طوسی پایین کیک چند قطره رنگ سبز آمیتیدا را با مقداری خامه فرمگرفته مجدد کمی با همزن زدم ویه رنگ طوسی خوشکل بهم داد.با ماسوره وقیف ساده یه نوار دور کیک خامه زدم وبا پالت صاف کردم. کیک رو نیم ساعتی گذاشتم یخچال تا خامش خودشو کمی بگیره. رنگپودری طلایی رو با چند قطره روغن مایع مخلوط کردم وهم زدم وباقلمو به حالت ضربه ای دور نوار طوسی زدم.رنگ رو باروغن رقیقتر کردم واز فاصله ۲۰تا۳۰سانتی باانگشت بهش ضربه زدم تا رنگ نامنظم وخوشکل روی کیک بشینه .تزیینشم تاپر عشق که لوازم قنادی دارند من خوشم اومد از طرحش گرفتم ومورد پسند همسرم هم قرار گرفت خدارو شکر.وروی کیک قرار دادم.بقیه تزیینات هم گوی شکلاتی دست ساز هست که بارنگ پودری به تنهایی وباقلمو رنگ کردم.دستور وفیلمشو قبلا گذاشتم. سعی کردم همه نکات رو بگم.مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti