eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
   ┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ به فطرس برسانید که از جانب ما اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋ #السلام‌علیک‌یااباعبدﷲ‌الحسین🖤 #منبر_حسینی 💌 علی صفایی حائری میگه : از کسانی نباش که رنج‌هایت و گرفتاری‌هایت را، از نگاه و چهره و حالت‌هایت به هر کس منتقل کنی. سختی‌ها، مهمان تو هستند. آنها را به دل‌های همسر و خانواده‌ات سرازیر نکن! ‌ ســــــــــــــــــــلام💔دلهاتون حسینیه🤲 - اللّٰھُمَّ اَخْرُجْنا مِنَ الظُّلُماتِ الْوَهمِ ؛ پروردگارا، خـارج ‌كن‌ مارااز تاريكۍ ‌های‌ فكر :) 🏴باد می خورد به پرچمت ... 🔘و ما عزای حسین علیه السلام را برای لبیک به ندای «هل من ناصر ینصُرُنی» ابا عبدالله است که برپا می کنیم. بفرمایید مجلس مجازی روضه اباعبدالله ؏🖤 #محرم #اللهم_ارْزقنا_شهادت #فدایی_ولایت @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زیارت‌عاشورا۩علی‌فانی.mp3
5.65M
🕌 سریع خوانی 12 دقیقه مختصر و با مرور سریع ؛بسیار زیبا 🎙 با نوای   @sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_اگه_گناه_کارید_نباید_بیاید_در_خونه_امام_حسینع_استاد.mp3
1.85M
منبر_مجازی روز_چهارم ♨️اگه گناه کارید نباید بیایید در خونه امام حسین(ع) !؟ 🎤حجت الاسلام   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5915505323463936210.mp3
2.62M
روز_چهارم_محرم 🔵 حجةالاسلام_استادمیرزامحمدی   @sofrebnovanbeheshti
CQACAgQAAx0CSmRjDAACTlZi5_KkSYXcDacf6adUkYAbEEtI8QACcwoAAlPOsFBC9i2nAzw0PikE.mp3
5.47M
زمینه روز_چهارم از قلب شعله ور حرم آمد برون سپر حرم 🎤 سید مجید بنی فاطمه   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍒🍑🍈 آلوچه یا گوجه سبز را با آب کم بپزید حدود 1 ساعت تا کاملا پخته شود و هسته ها به راحتی جدا شود هسته را جدا کنید کمی نمک به آن اضافه کنید. برگه زرد الو رو کامل بشویید به همراه آلبالو خشکه و آلو بخارا و در صورت دلخواه آلو سیاه رو به آلوچه پخته شده اضافه کنید10 دقیقه اجازه بدید تا مواد با هم کمی پخته شوند زیر ظرف را خاموش کنید و برای رنگ آن یا از رنگ خوراکی استفاده کنید یا از شیره آلبالو برای قرمز شدنش استفاده کنید ، سس ترشک من شیره شربت آلبالو است عطر خوبی به اون داد .داخل ظرف بلور بریزید و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک بشه و مزه ها با هم مخلوط بشن. نوش جونتون .😋😋😋😋 زمان آماده سازی 1:15.⌚ هنر محبوبه خانم   @sofrebanovanbeheshti
لوبیا سفید و نخود یه فنجون خیس کردم باقالی هم یه فنجون حبوبات که پختم سه تا نعلبکی نیمدانه و پیاز ریز رو درسته گذاشتم تا پخت ،چغندر هم از قبل پخته شده ، کدو تنبل هم دارید بریزید برای رنگ و مزش عالی میشه من نداشتم نریختم آخر سر که برنج خوب باز شد و لعاب داد نمک رو به همراه رب انار و آلوچه اضافه میکنیم بعضی ها مقداری شکر می ریزن تا ملس بشه اما به نظرم همون چغندر بسه دستپخت خانم نتاج عزیز   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#ارسالی_کاربران #چالش_چای_روضه ✍قبول باشه از تک تک تون چای روضه هم گوارای وجود 💔 فقط دوستان سعی کنن در ارسال عکس دقت کنن و تمام شرایطی که ذکر شده رو تا جایی که میتونن رعایت کنن   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳از زبان یکی از مدیران گروه (رماح) من اگر از قبل برنامه ریزی کرده باشم برای درست کردن غذا حتما مرغ رو مزه دار میکنم معمولا با پیاز و (سیر که به روش خاصی درست کردم)نمک و فلفل سیاه و زعفرون و ابلیمو و یه قاشق ماست یا یکم روغن ولی اگر عجله ای بخوام درست کنم مرغ رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و چوب دارچین و فلفل قلمی که خیلی تند نباشه اب سرد اب پز میکنم تقریبا ۱۵ دقیقه اخر پخت مرغها رو از تو قابلمه در میارم ابشو صاف میکنم و دوباره تو قابلمه میریزم و مرغها رو با دستمال یا دست خیس تمیز میکنم و دوباره میریزم تو قابلمه ۱ قاشق پر کره و یکم نمک و زعفرون ساییده شده (اب کرده نمیریزم فقط سابیده) میریزم و میگذارم تا خوب ابش خشک بشه و خودش سرخ بشه من خودم چون مرغ ابدار دوست ندارم اینطوری درست میکنم اگرم که با سس بخواهید درست کنید سس جدا درست میکنید و میگذارید ۱۵ دقیقه بپزه بعد که مرغ سرخ شد میریزید رو مرغ و ۱۵ دقیقه هم با سس میپزه ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 اعضای گروه به جای شیر میتونید اب و به جای اب هم میتونید شیر بریزید تو هر دستور کیکی میتونید این دو تا رو جابجا کنید ⚠️ولی در نهایت مواد طبق دستور باشه خیلی بهتره⚠️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 اعضای گروه آشپزی با توجه به گنجایش شیشه خیارشور به ازای هر ۲ لیوان آب ۱ ق غ پر نمک بریزید مخلوط آب و نمک رو روی حرارت بگذارید و وقتی جوشید حرارت رو خاموش کنید و بگذارید کنار تا خنک بشه خیار رو که حتماً باید تازه و قلمی باشه داخل شیشه بچینید بعد ترخون، سیر و فلفل تند رو بزارید بقیه خیارها رو هم روش بچینید سرکه و آب نمک خنک شده رو اضافه کنید ◀️من برای یه شیشه بزرگ نصف لیوان سرکه ریختم ◀️دقت کنید که سرکه حتماً باید باشه وگرنه خیارها تغییر رنگ نمیدن در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید شیشه رو داخل یه قابلمه بزرگ بزارید و و حداقل تا ۲/۳ ارتفاعش آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت بزارید به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که رنگ خیارها تغییر کرد حرارت رو خاموش کنید ◀️اگه بیشتر بمونه خیارها پخته و نرم میشن بعد از چند دقیقه شیشه رو از قابلمه خارج کنید و بزارید خنک بشه خیارشور ترد و خوشمزه مون آماده ست. ◀️این خیارشور در واقع کنسرو شده و تا زمانیکه درش رو باز نکردید ۶ ماه داخل یخچال قابل نگهداریه ولی بعد از اینکه درش باز شد بهتره تو یکماه مصرف بشه ◀️حتماً خیارشور رو تو یخچال نگه دارید ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا