┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
به فطرس برسانید که از جانب ما
اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین🖤
#منبر_حسینی
💌 علی صفایی حائری میگه :
از کسانی نباش که رنجهایت و گرفتاریهایت را، از نگاه و چهره و حالتهایت به هر کس منتقل کنی.
سختیها، مهمان تو هستند. آنها را به دلهای همسر و خانوادهات سرازیر نکن!
ســــــــــــــــــــلام💔دلهاتون حسینیه🤲
- اللّٰھُمَّ اَخْرُجْنا مِنَ الظُّلُماتِ الْوَهمِ ؛ پروردگارا، خـارج كن مارااز تاريكۍ های فكر :)
🏴باد می خورد به پرچمت ...
🔘و ما عزای حسین علیه السلام را برای لبیک به ندای «هل من ناصر ینصُرُنی» ابا عبدالله است که برپا می کنیم.
بفرمایید مجلس مجازی روضه اباعبدالله ؏🖤
#محرم
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
زیارتعاشورا۩علیفانی.mp3
5.65M
#به_وقت_هیئت
🕌 #زیارت_عاشورا
سریع خوانی 12 دقیقه مختصر و با مرور سریع ؛بسیار زیبا
🎙 با نوای #علی_فانی
@sofrebanovanbeheshti
مداحی_آنلاین_اگه_گناه_کارید_نباید_بیاید_در_خونه_امام_حسینع_استاد.mp3
1.85M
منبر_مجازی
روز_چهارم #محرم
♨️اگه گناه کارید نباید بیایید در خونه امام حسین(ع) !؟
🎤حجت الاسلام #دارستانی
@sofrebanovanbeheshti
4_5915505323463936210.mp3
2.62M
#روضه روز_چهارم_محرم
🔵 حجةالاسلام_استادمیرزامحمدی
@sofrebnovanbeheshti
CQACAgQAAx0CSmRjDAACTlZi5_KkSYXcDacf6adUkYAbEEtI8QACcwoAAlPOsFBC9i2nAzw0PikE.mp3
5.47M
زمینه روز_چهارم #محرم
از قلب شعله ور حرم
آمد برون سپر حرم
🎤 سید مجید بنی فاطمه
@sofrebanovanbeheshti
#ترشک
#ترشک_چند_میوه🍒🍑🍈
آلوچه یا گوجه سبز را با آب کم بپزید حدود 1 ساعت تا کاملا پخته شود و هسته ها به راحتی جدا شود
هسته را جدا کنید کمی نمک به آن اضافه کنید.
برگه زرد الو رو کامل بشویید به همراه آلبالو خشکه و آلو بخارا و در صورت دلخواه آلو سیاه رو به آلوچه پخته شده اضافه کنید10 دقیقه اجازه بدید تا مواد با هم کمی پخته شوند زیر ظرف را خاموش کنید و برای رنگ آن یا از رنگ خوراکی استفاده کنید یا از شیره آلبالو برای قرمز شدنش استفاده کنید ، سس ترشک من شیره شربت آلبالو است
عطر خوبی به اون داد .داخل ظرف بلور بریزید و داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک بشه و مزه ها با هم مخلوط بشن.
نوش جونتون .😋😋😋😋
زمان آماده سازی 1:15.⌚
هنر محبوبه خانم
@sofrebanovanbeheshti
#آش_ترش
لوبیا سفید و نخود یه فنجون خیس کردم
باقالی هم یه فنجون
حبوبات که پختم
سه تا نعلبکی نیمدانه و پیاز ریز رو درسته گذاشتم تا پخت ،چغندر هم از قبل پخته شده ، کدو تنبل هم دارید بریزید برای رنگ و مزش عالی میشه من نداشتم نریختم
آخر سر که برنج خوب باز شد و لعاب داد نمک رو به همراه رب انار و آلوچه اضافه میکنیم
بعضی ها مقداری شکر می ریزن تا ملس بشه اما به نظرم همون چغندر بسه
دستپخت خانم نتاج عزیز
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#ارسالی_کاربران
#چالش_چای_روضه
✍قبول باشه از تک تک تون
چای روضه هم گوارای وجود 💔
فقط دوستان سعی کنن در ارسال عکس دقت کنن و تمام شرایطی که ذکر شده رو تا جایی که میتونن رعایت کنن
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳از زبان یکی از مدیران گروه (رماح)
#پخت_مرغ
من اگر از قبل برنامه ریزی کرده باشم برای درست کردن غذا حتما مرغ رو مزه دار میکنم معمولا با پیاز و (سیر که به روش خاصی درست کردم)نمک و فلفل سیاه و زعفرون و ابلیمو و یه قاشق ماست یا یکم روغن
ولی اگر عجله ای بخوام درست کنم
مرغ رو با پیاز و چند حبه سیر و زردچوبه و چوب دارچین و فلفل قلمی که خیلی تند نباشه اب سرد اب پز میکنم تقریبا ۱۵ دقیقه اخر پخت مرغها رو از تو قابلمه در میارم ابشو صاف میکنم و دوباره تو قابلمه میریزم و مرغها رو با دستمال یا دست خیس تمیز میکنم و دوباره میریزم تو قابلمه ۱ قاشق پر کره و یکم نمک و زعفرون ساییده شده (اب کرده نمیریزم فقط سابیده) میریزم و میگذارم تا خوب ابش خشک بشه و خودش سرخ بشه من خودم چون مرغ ابدار دوست ندارم اینطوری درست میکنم
اگرم که با سس بخواهید درست کنید سس جدا درست میکنید و میگذارید ۱۵ دقیقه بپزه بعد که مرغ سرخ شد میریزید رو مرغ و ۱۵ دقیقه هم با سس میپزه
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اعضای گروه
#کیک
به جای شیر میتونید اب و به جای اب هم میتونید شیر بریزید تو هر دستور کیکی
میتونید این دو تا رو جابجا کنید
⚠️ولی در نهایت مواد طبق دستور باشه خیلی بهتره⚠️
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اعضای گروه آشپزی
با توجه به گنجایش شیشه خیارشور به ازای هر ۲ لیوان آب ۱ ق غ پر نمک بریزید
مخلوط آب و نمک رو روی حرارت بگذارید و وقتی جوشید حرارت رو خاموش کنید و بگذارید کنار تا خنک بشه
خیار رو که حتماً باید تازه و قلمی باشه داخل شیشه بچینید بعد ترخون، سیر و فلفل تند رو بزارید
بقیه خیارها رو هم روش بچینید
سرکه و آب نمک خنک شده رو اضافه کنید
◀️من برای یه شیشه بزرگ نصف لیوان سرکه ریختم
◀️دقت کنید که سرکه حتماً باید باشه وگرنه خیارها تغییر رنگ نمیدن
در شیشه که حتماً باید از جنس فلزی باشه محکم ببندید
شیشه رو داخل یه قابلمه بزرگ بزارید و و حداقل تا ۲/۳ ارتفاعش آب بریزید و قابلمه رو روی حرارت بزارید
به محض اینکه شروع به جوشیدن کرد زمان بگیرید بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه که رنگ خیارها تغییر کرد حرارت رو خاموش کنید
◀️اگه بیشتر بمونه خیارها پخته و نرم میشن
بعد از چند دقیقه شیشه رو از قابلمه خارج کنید و بزارید خنک بشه
خیارشور ترد و خوشمزه مون آماده ست.
◀️این خیارشور در واقع کنسرو شده و تا زمانیکه درش رو باز نکردید ۶ ماه داخل یخچال قابل نگهداریه
ولی بعد از اینکه درش باز شد بهتره تو یکماه مصرف بشه
◀️حتماً خیارشور رو تو یخچال نگه دارید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
🏴دلنوشته ای برای زیارتنرفتهها😭😭
شاید دلمون آروم بشه😭
معمولا وقتی مادر میخواد
برای بچههاش غذا ظرف کنه
اول
سهم اونی که
غائبه رو میگذاره کنار😍
مادرجان
در کربلا
سر سفره #عاشورا غائبیم
سهم ما رو فراموش نکنی ارباب🥺😭
اَغیثیْنیٖ یـٰا فٰاطِمَة یٰـا اُمّـاه
در سیـنه قـرار می گذارد ... مادر
یک بـاغ ِ بهــار می گذارد ... مادر
سهــم آن را که نیــامد ، حتمـاً
یک گوشه کنار میگذارد ... مادر😭😭😭😭😭😭😭😭
#محرم
@sofrebanovanbeheshti
a-ba-vafa-ja-moondam.mp3
5.89M
ای با وفا جاموندم 😭😭😭
مثلا تو قبول کردی کوله بارمو بستم
مثلا من توی راه کرببلا هستم
مثلا رسیدم ......😭😭😭
#محرم
@sofrebanovanbeheshti