#نان_قندی
مواد لازم:
شكر ١/٢ پيمانه (سرخالي)
روغن مايع ١/٤ پيمانه
ارد ١/٥ پيمانه
بكينگ پودر ٧ گرم كمي ازقاشق چايخوري بيشتر
جوش شيرين ١/٤ ق چایخوری (بجاي جوش شيرين ميتونين يك ق چ بكينگ پودربزنين)
ماست ١/٤ پيمانه
طرز تهیه
ماست وشكر مخلوط باقاشق هم مي زنيم تا شكر حل شود
سپس روغن اضافه شود و در نهايت آرد و بكينگ پودر و نمك اضافه شود همه ي آرد رو يك جا نريزين همينكه خميربه دست نچسبيد كافيه خميرنيازبه ورز دادن زياد نداره وبسيارلطيفه ونيازبه استراحت هم نداره خميرروبه شكل دايره يا مستطيل دربيارين روشو با چنگال چندتا سوراخ بزنين و روشو با قلم رومال يك عدد زرده و يك قاشق روغن مايع و آب زعفران ماليده(البته من رومال شیر وزعفران زدم) داخل فر ٢٠٠ درجه يك طبقه بالاتر از وسط بذارين به مدت يك ربع تا ٢٠ دقيقه تا روي نان طلايي شود.
اين نان واقعا خوشمزه س وخيلي راحت درست ميشه اگر كم شيرين دوست دارين مقدار شكر رو كم كنين
🆔 @sofrebanovanbeheshti
KhanevadeMotaali11-18k.mp3
5.86M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_یازدهم(کمحجم)
📝 موضوع:
" راهی برای زندگی خالصانه💟 "
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_دهم(کمحجم) 📝 موضوع: " یکی از شاخص های مهم خوش اخلاقی @Zende
جلسه دهم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
#توپکِ_خرما👇
300تا400گرم خرمایِ له شده.
البته بااین مقدارهمینقدرتوپک میشه
اردِگندم 4ق غذاخوری
شیرِخشک هم میریزن که میتونیدحذف کنید و 2ق غذاخوری بجاش سویق بریزیدیا همون ارد
دارچین وهرچاشنی که میپسندین.
روغن یه کوچولو
اول آرد روتفت میدین.
تابوی خامیش بره وطلایی بشه.
بعدروغن رودرحدی اضافه میکنیدکه اردگوله گوله نمونه به خاطرِکمیِ روغن.
بعدیه کم تفت میدین.
بعدهمه ی خرمای له شده رواضافه.
دارچین یاهرچاشنیِ دیگه رواضافه میکنیدخوب که مخلوط شدن ازروگازبرداشته .
به اندازه گردوبرداریدازش وتوپش کنید
توکنجدِبوداده و نارگیل..... بغلطونید.
مقوی وخوشمزه
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👈♦️ #نکات_بسیار_مهم_قنادی♦️👉
👈♦️ #اصطلاحات_در_قنادی ♦️👉
#کیک_اسفنجی👈♥️♦️ : یعنی کیکی که به طور کلی از آرد و شکر و تخم مرغ ( در مواردی مقدار بسیار کمی شیر و روغن) تشکیل شده، و بافت خشک و منسجمی داشته و مناسب خامه کشی و کیک های تولد و کیک های چتد طبقه است.
#کیک_شیفون👈♥️♦️ : یعنی نسبت به کیک اسفنجی لطیف تر و خوشمزه تر بوده و مقدار شیر و روغن بیشتری داشته؛ مشتری پسند تر است و بدون خامه هم سرو میشود.
برای کیک های یک طبقه به کار میرود.
ولی مناسب کیک های چند طبقه نیست
#کیک_کره_ای 👈♥️♦️:یعنی این کیک دارای کره در ساختار خود بوده که باعث بافت محکم و منسجم کیک میشود که با قرار گیری در یخچال کمی سفت شده؛ ولی اگر نیم ساعت قبل در محیط بماند نرم میشود.
برای کیک های یک طبقه و چند طبقه فوندانتی کاربرد دارد.
#خامه 👈♥️♦️: یعنی برای کیک های تولد از خامه آماده قنادی که باید در خانه توسط همزن فرم داده بشود، استفاده میشود.
ذایقه ایرانی ها با خامه بشدت سازگار بوده و برای کیک های تولد خامه ای میپسندند.
#گاناش 👈♥️♦️:یعنی این که از ترکیب خامه و شکلات به مقادیر متفاوت، گاناش بدست می آید که برای زیرسازی کیک های فوندانتی و یا حتی لابلا و اطراف کیک های عادی استفاده میشود.
#باترکریم 👈♥️♦️: یعنی این که ترکیب کره و پودر قند و مواد دیگر، باترکریم درست میشود، که برای روکش کیک های عادی و زیرسازی کیک فوندانت میتوان استفاده کرد.
معمولا چرب و شیرین بوده و با ذایقه ایرانی ها سازگار نیست
گاناش نسبت به باترکریم گرانتر ولی خوشمزه تر است.
#خامه_کشی👈♥️♦️ : یعنی این که یک اصطلاح کلی است که شامل کاور کردن کیک با خامه یا باترکریم میشود.
#آسترکشی 👈♥️♦️:یعنی لایه خامه ای بسیار نازک ابتدایی که قبل از خامه کشی نهایی روی کیک میزنیم و باعث انسجام کیک میشود
#فیلینگ👈♥️♦️ :یعنی هرچیزی که لابلای لایه های کیک استفاده میشود.
مثل خامه گاناش کرمفیل موز گردو شکلات و ....
@sofrebanovanbeheshti
#خمیر_اضافه_آمده👇
اگر خمیر درست کردید ولی یه کمی اضافه اومد همه شو بپزید به محض اینکه ازدماافتاد بگذارین توظرف دربسته وتوفریزر
بعد
هروقت دربیارین یه نون نرم وتازه دارین😍برای وقتایی که مهمون یهویی بیاد یابرای عصرونه👌
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_هم_زدن_سفیده_تخم_مرغ👇
قابل توجه خانمهایی که میخان ,,سفیده,,ی کیک راجدابزنن....
پره های همزن را کاملا تمیز نموده که چرب نباشه....
و همچنین کاسه ی همزن هم نه چربی داشته باشه ونه خیس باشه....
برای اینکه خوب فرم بگیره و...
بقول معروف حالت ,,فومی,,داشته باشه..
حدود 4دقیقه سفیده و پره های همزن و داخل فریزر گذاشته تاخنک خنک بشن.....
ضمنا برای اینکه بعد از همزدن سفیده به آب نیوفته...
مقدار کمی پودر,,تارتار,,استفاده کنید (جایگزینش مقدار کمی آبلیمو تازه هست
مطمئن باشید با رعایت این نکات سفیده شما خوب فرم میگیره...
بصورتی که ...
وقتی کاسه را برمیگردونین سفیده ها برنمیگردن.....
(نکته: اگر سفیده بیش ازحد,,هم بخوره .... بافت کیک سفت میشه...)
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_کیک_در_گروه👇
توجه!!!
خانمهایی که اقدام به پخت کیک میکنن....
🔴خواهشا بادقت کافی ابتدا دستور و بخونید....
🔴وسایل را دقیق (حتی الامکان با ترازو)آماده کنید.....
🔴به هیچ عنوان مواد جایگزین نکنین(مثلاپرسیده میشه آیا بجای ,,شیر,,آب بریزم یا ماست)چون اصلا عنوان کیک عوض میشه.....
معرف حضورتون هست که ما شاید,,دهها,,نوع کیک داریم که مواد بکار رفته در آنها باهم فرق میکنه....
🔴درجه حرارت فر باید همون عدد دستور داده شده باشه....
(برای اطمینان ازدرجه فراز,,,دماسنج فر,,,استفاده کنید....
چون قریب باتفاق فرها دما را دقیق نشون نمیدن....
🔴ضمنا حتما سعی کنین نکته های ظریفی که درگروه گذاشته میشه را بصورت نوشتاری در دفتر مخصوص آشپزی خود ,,یادداشت,,کنید....
خیلی خیلی بدردتون میخوره.....
و باعث میشه از اشتباهات متعدد جلوگیری بشه....
@sofrebanovanbeheshti
#ازبين_بردن_نفخ_حبوبات
در پوست حبوبات ماده ای به نام رافینوز وجود دارد که عامل اصلی ایجاد درد های شکمی و گرفتن نفخ است.
یک خیار را به طور افقي به دو نیم تقسیم کرده و داخل ظرفي كه حبوبات رو خيس كردين بندازين،با این روش تمام نفخ حبوبات گرفته می شود و طعم غذا به هیچ عنوان تغییر نمی کند.
@sofrebanovanbeheshti
💕💕 💕💕:
😊😊
#طرز_تهیه_انواع_سویق
با توجه به سوالات مکرر اعضا گروه راجع به نحوه تهیه انواع سویق این مطلب خدمت عزیزان ارایه میشود.
🔵طرزتهیه انواع سویق
امام صادق (علیه السلام) میفرمایند: «السویق ینبت اللحم ویشد العظم» یعنی
«سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان میشود.»
وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی سویق گندم و جو، و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر میشود.
یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی
«(سویق) به سفارش وحی درست شده.»
(المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج۲،ص۴۸۸)
🔵 سویق به دو روش ساخته میشود
در روش شیعیان ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد میکنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرامآرام حرارت میدهیم تا آماده شود
ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت میدهند سپس آرد میکنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود میسوزد بهتر است جدا تفت داده شود
نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمیشود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.
مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (یک یا دو قاشق غذاخوری) صبح ناشتا میباشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.
🔴و اما طرز تهیه سویق:
#سویق_گندم:
آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.
سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..
حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.
#سویق_جو:
مثل سویق گندم دست می آید.
#سویق_برنج:
هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد .
#سویق_عدس:
چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.
#سویق_سنجد:
ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.
بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.
گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.
حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.
#سویق_سیب:
سیب را بتدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آنرا پودر کنید.
#سویق_نخود:نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.
#سویق_کامل:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید.
#سویق_کودک:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همان شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید.
دلیل اضافه کردن شکر
امام صادق علیه السلام:به کودک سویق باشکربدهید ،زیراگوشت رامی رویاند واستخوان راتقویت می کند
۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد.
۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود.
۳-برای کسانی که باراول تهیه سویق راتجربه می کنند به احتمال اینکه نتوانند سویق راخوب درست کنند مقدارکمی ازمواداولیه رابرای تهیه سویق اختصاص بدهند تاخدای ناکرده اسرف نشود.
سویق از سبوس خوشمزه تره... و با سویق خیلی کارا میشه کرد.
تو سوپ،کتلت،آش و
...(من به جای پودر سوخاری هم از سویق استفاده کردم😁)
مخلوط با سه شیره،عسل به عنوان صبحانه
مخلوط با خرما برای میان وعده.
کیک،حلوا و...
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_ژله_بستنی👇
برای درست کردن ژله بستنی بگذارین بستنی هاتون تو دمای محیط بمونه و ژله هاتون هم یکم ولرم بشه و اصطلاحا هر دو هم دما بشن و با هم مخلوط کنید تا ژله بستنی دو رنگ نشه.
در ضمن اگر میخواهین ژله لایه لایه درست کنید همین که ژله نیم بند شد لایه بعدی رو بریزید.
اگر خیلی فاصله بیوفته و ژله لایه قبلیتون هم حسابی گرفته باشد موقع در آوردن از قالب لایه ها خوب بهم نمیچسبن.😊
@sofrebanovanbeheshti
#آرد_نانوایی_ها_برای_کیک...👇
من با آردی که از نانوایی میگیرم کیک و خمیر جادویی و پیراشکی و شیرینی ☺️☺️درست کردم . .
همشونم خوب میشن .
کیک هام هم پف میکنند .😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#پودر_سوخاری_خانگی
خب بریم سراغ تهیه پودر سوخاری با کم هزینه ترین شکل ممکن یعنی با استفاده از مغز نان باگت، با این روشی که میخوام بهتون بگم کیفیت پودر سوخاری عالی میشه و به تیغه های غذا سازتون هم آسیبی نمیرسه
موقعی که از نان باگت استفاده میکنیم معمولا وسطشو در میاریم و دور میریزیم ،ولی میتونیم باهاش پودر سوخاری درجه یک خونگی تهیه کنیم ،روش کار هم خیلی ساده ست وسط نون هارو در بیارید
حواستون باشه که فشرده ش نکنید و بگذارید حالت اسفنجی خودشو داشته باشه تا موقع پودر کردن راحت پودر بشه ، حالا داخل یک نایلون بگذارید و برای چند روز داخل یخچال بذارید تا بیات بشه .
سپس اونها رو داخل یک سینی بریزید و برای یکی دو ساعت در معرض هوای آزاد بگذارید تا کمی رطوبتش خشک بشه سپس با غذا ساز یا خرد کن پودرشون کنید من از سبزی خرد کن استفاده کردم
سپس در یک ظرف بریزید و چند دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید و مدام همش بزنید تا هم خشک بشه وهم رنگش طلایی بشه ،وقتی کاملا خنک شد داخل یک سبد بریزید و تکونش بدید تا دانه های درشتی ک داخلش هست ازش جدا بشه و پودر سوخاری تون یکدست بشه ، داخل زیپ لاک بریزید و در یخچال نگهداریش کنید، میتونید به دلخواه بهش ادویه هایی مثل پودرپیاز ،پودرسیر،ادویه کاری و... اضافه کنید.برای دیدن دستور پودر پیازوسیر
🔴میتونید مغز نان رو از همون اول بگذارید کاملا خشک بشه و بعد پودرش کنید ولی اینطوری چون که خیلی خشک و سفت میشه به تیغه های غذا ساز آسیب میزنه و باعث کند شدنش میشه.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
🔆 #سرماخوردگی
در روایات، تأکید زیادی شده است که سرماخوردگی را درمان نکنید.
✍ سرماخوردگی خودش درمان است.
✍ سرماخوردگی از بیماری های سخت و لاعلاج پیشگیری می کند که ممکن است در آینده رخ دهد.
✍ سرماخوردگی سربازی از سربازان خداوند است که مسئولیت محافظت از انسان را بر عهده دارد.
✍ سرماخوردگی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، زیرا وقتی سرماخوردگی را درمان نمی کنید، گلبول های سفید که مسئولیت محافظت از بدن را برعهده دارند، با میکروب ها درگیر می شوند، و این درگیری در حقیقت، برای مقابله با بیماری های سخت تر، یک نوع آموزش و تمرین است.
✍ رطوبتی که در سَر جمع می شود و سبب ابتلای انسان به جُذام، سکته مغزی و انواع بیماری های ژنتیکی می شود، سرماخوردگی با ترشح از بینی، آن را از بدن خارج می کند.
🔷🔸تقویت سیستم ایمنی بدن :
داروی امام کاظم علیه السلام
عناب
شکر سرخ
سیاهدانه + عسل
دارو جامع امام رضا علیه السلام+آب جوشیده گرم+عسل طبیعی
🔷🔸پیشگیری :
داروی تابستانه یا زمستانه امام کاظم علیه السلام
در تابستان👇👇
پرهیز از آفتاب
خوردن روزانه یک عدد خیار
در زمستان👇👇
بوئیدن گل نرگس
روزانه سه قاشق عسل طبیعی
(برای کودکان مقدار کمتر)
🔷🔸درمان:
مصرف شلغم به صورت خام و پخته
مصرف سوپ و آش شلغم
آب لیمو ترش تازه+آب جوشیده گرم+عسل طبیعی
داروی تابستانه یا زمستانه امام کاظم علیه السلام
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺