طرز تهیه #ژله_بریلو
🎂🍰
مواد لازم
شکر دو سوم پیمانه معادل 140 گرم
آب دو سوم پیمانه معادل 150 گرم
آبلیمو 2قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذا خوری پر
اول لیمو آب میگیریم میگذاریم کنار
بعد نشاسته رو با سه چهارقاشق آب سرد مخلوط میکنیم تا خیس بخوره و حل بشه
شکر + آب + آب لیمو رو توی ظرف میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم تا یواش یواش بجوشه و شکرش حل بشه بعد نشاسته رو اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا لخته نشه وقتی خوب غلیظ شد و رنگش شفاف شد دیگه کافیه از اگر خواستیم با دورنگ ژله روی کیک تزئین کنیم مقداری از موادمون کنار میگذاریم بعد رنگ خوراکی اضافه میکنیم هم میزنیم یک دست که شد روی کیک میریزیم
نکات مهم
حتی الامکان از لیموی تازه استفاده کنید چون آب لیمو باعث میشه ژله بریلو مات بشه و براق نباشه
آب لیمو باید حدود یک سوم پیمانه باشه تا ژله زیاد ترش نشه و فقط طعمش همراه با طعم شیرین خامه خوشایند باشه
ژله نباید خیلی غلیظ بشه مثلا مثل خامه یا ماست اندازه فرنی غلیظ بشه کافیه چون قراره اینو روی کیک بریزیم به صورتی که به همه سطح کیک کشیده بشه و اضافیش بره
ژله حتما به صورت ولرم روی کیکی که از قبل خامه کشیدیم و تو یخچال بوده و خوب خودشو گرفته ریخته بشه
بهتره که خامه کشی و ژله بریلو به روی کیک اسفنجی کشیده بشه
نوش جان😘😘
بانو
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شکلاتی
تخم مرغ......۳ عدد
روغن مایع.....نصف لیوان
شیر....۱ لیوان
آرد.....دو لیوان و نصفی
شکر.....یک لیوان و نصفی
پودر کاکائو......۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر....۱ قاشق چای خوری
وانیل....نوک چاقو
🌺 طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن می زنیم .تا حجمش دو برابر شود.و کرم رنگ شود. سپس شیر را اضافه کرده .و بعد روغن را می ریزیم.هر کدوم از مواد را حدود یک دقیقه می زنیم .آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را مخلوط کرده .و سه بار الک می کنیم.
بعد به مواد اضافه می کنیم. با لیسک هم می زنیم.فر را روی ۱۸۰ درجه گرم میکنیم.
داخل قالب که کاغذ انداخته ایم
📢🌺اگر قالبتون نچسب بود چرب کردن کافیه .ولی اگر مثل من ازقابلمه های روحی یا قالبهایی که میچسبن استفاده میکنید حتما کاغذ روغنی بندازید
حدود 30 تا 40 دقیقه. البته با سیخ چوبی یا خلال دندان چک کنید پخت کیک رو😘
یه لایه کیک برش زدم. یه لایه خامه ساده زدم میتونید خامه فرم گرفته هم بزنید یک ردیف موز خردشده بچینید. برای روی کیک هم یکم گاناش تقریبا سفت درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی 👇
کیک اسفنجی کیکیه که توی دستورش چربی وجود نداره.
پس کیک خشکیه و باید با خامه طعم دار بشه.
اون کیکی که توی قنادی های بیرون تزئین میکنند همش کیک اسفنجیه.
شما هم میتونید برای تزئین کیک هاتون از کیک اسفنجی استفاده کنید.
ولی این رو به یاد داشته باشید که کیکی که قراره تزئین کنید هر کیکی میتونه باشه.
یکی از خوش مزه ترین دستورهای کیک اسفنجی دستور خانم طوروسیان هست که اینجا براتون میگذارم.
مواد لازم برای دو قالب 23 سانتی یا یک قالب 25 سانتی با دیواره 10 یا 12 :
آرد قنادی: 300 گرم معادل 2 پیمانه
پودر قند: 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی
تخم مرغ خنک: 6 تا
بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف
نمک: نوک قاشق چایخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
آب جوش: نصف پیمانه
اول سفیده ها روحدوددودقیقه میزنیم باهمزن برقی بعدنصف پودرشکر رو اضافه میکنیم وبازهمزن برقی تاوقتی که سفیده ها انقدرسفت وسفیدبشه که وقتی ظرف روبرمیگردونید نمیریزه
حالازرده ها ووانیل ونصف بقیه پودرشکر روهم باهمزن برقی میزنیم تاکرم رنگ بشه کاملا حدوددوسه دقیقه
حالاآب جوش راسریع اضافه وسریع حتماسریع هم میزنیم باهمزن برقی تاتخم مرغهانپزن وفقط مخلوط ویکدست بشن همه مایه
آرد و بیکینگ پودر روباهم خوب مخلوط میکنیم حتما تایکدست پف کنه کیک بعدازپخت وسه بارهم حتماالک بشن باهم
وبه مایه قبلی اضافه میکنیم وباقاشق خیلی آروم هم میزنیم
مرحله آخرهم سفیده های آماده رواضافه ودورانی هم میزنیم خیلی آروم
مواد روداخل قالب چرب شده به مدت ۴۰ تا۵۰ دقیقه درجه۱۸۰
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خــرمــالــو
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
مــواد لــازمــ:
روغــن مــایــع ۱ لــیــوانــ
شــڪــر ۲/۳لــیــوان
تــخــم مــرغ ۳ عــدد
ارد ۲ لــیــوانــ
بــڪــیــنــگ پــودر ۲ ق مــ
جــوز هنــدے ۱/۴ ق چــ
خــرمــالــو پــوره شــده ۳عــدد
گــردو خــورد شــده ۱/۲لــیــوانــ
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
طــرز تــهیــه :
شــڪــر + روغــن + یــڪــے از تــخــم مــرغ ها ⬅ بــا در جــه تــنــد همــزن ۱ دقــیــقــه مــے زنــیــمــ.
بــعدتــخــم مــرغ بــعــدے را اضــافــه ڪــرده ۳۰ ثــانــیــه مــیــزنــیــم ،بــعدتــخــم مــرغ ســوم و بــاز ۳۰ ثــانــیــه مــیــزنــیــمــ.بــعدیــڪ دقــیــقــه مــیــزنــیــم تــا جــمــعــا ســه دقــیــقــه تــخــم مــرغــها را زده بــاشــیــمــ.
ارد+ بــڪــیــنــگ پــودر و جــوزهنــدے را مــخــلــوط و ڪــم ڪــم بــه مــواد بــالــا اضــافــه مــیــڪــنــیــم بــا لــیــســڪ یــا قــاشــق ارام مــخــلــوط مــیــڪــنــیــمــ./
ســپســ خــرمــالــو را اضــافــه ڪــرده هم مــے زنــیــم.و گــردو را ریــخــتــه بــعــد از هر ڪــدام بــا لــیــســڪ مــخــلــوط مــیــڪــنــیــمــ.
قــالبــ۲۰ × ۲۰ یــا هر قــالــب دلــخــواه دیــگــر
چــرب ⬅ڪــاغــذ انــداخــتــه ⬅ڪــاغــذ چــرب ڪــرده ⬅ڪــمــے ارد مــے پــاشــیــمــ
تــا نــچــســبــد.
فر۱۷۵ درجــه مــدت ۴۵دقــیــقــه تــا یــڪــســاعــت مــے گــذاریــم تــا بــپــزد
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
/
✅در هر قــالــبــے مــیــتــوان درســت ڪــرد.
✅زمــانــپــخــت در مــایــڪــرو ۲۰دقــیــقــه.باڪــلــیــد ڪــانــوڪــشــنــ.
✅رویــ ڪــیــڪ بــایــد طــلــایــے شــود.
✅خــرمــالورا بــدون پــوســت درون غــذا ســاز یــا خــورد ڪــن یــا مــخــلــوط ڪــن و....
پــوره ڪــنــیــد.
✅گــردوریــز خــورد شــده بــاشــد.بــرایــ خــوشــمــزه شــدن ڪــیــڪ حــتــمــا در مــاهیــتــابــه ڪــمــے تــفــت دهیــد بــعــد بــه مــواد اضــافــه ڪــنــیــد.
✅جــوزهنــدے بــراے عــطــر ڪــیــڪ اســتــ.
درعــطــاریــها مــوجــود اســت .
بارنــده ریــز رنــده ڪــنــیــد بــعــد دقــیــقــا همــان مــقــدار اســتــفــاده ڪــنــیــد.
اســتــفــاده بــیــش از حــد ان مــضــر اســتــ.
✅اردو بــڪــیــنــگ را ســه بــار الــڪ ڪــنــیــد.
✅بــرایــ ڪــیــڪ بــهتــر اســت شــڪــر دانــه ریــز بــاشــد .
/🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#کاسترول_بادمجان
مواد لازم:
آرد 350 گرم
خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیرولرم سه چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
مواد لازم درون خمیر(برای مواد داخل خمیر میزانشو خودتون نسبت به ظرفتون مشخص کنید)
بادمجان حلقه و سرخ شده
مایه ماکارونی(پیاز+گوشت+نمک و ادویه)
فلفل دلمه ریز شده و تفت داده شده
قارچ ورقه شده
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر ولرم و خمیر مایه و شکر توی ظرف میریزیم و روی آنرا ده دقیقه می پوشانیم تا عمل بیاد
روغن و نمک و تخم مرغ وبا هم مخلوط میکنیم سپس خمیر مایه عمل آمده رو اضافه میکنیم و کم کم آردو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی آرد و اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسپه
خمیر و دوساعت در جای گرم استراحت میدیم
پس از آن خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی سطح کار که آرد پاشیده شده با وردنه باز میکنیم ودر قالب یا ظرف پیرکس خمیر رو پهن میکنیم طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشانده شود روی خمیر کمی پنیر میریزیم و روی اون رو بادمجان چیده بعد دوباره پنیر میریزیم حال مواد گوشتی قارچ و فلفل دلمه ایی رو میریزیم و مجددا پنیر حال قسمت دوم خمیر رو باز کرده و روی مواد پهن میکنیم و لبه هاشو بهم وصل میکنیم و با چنگال سوراخهایی رو روش ایجاد میکنیم. ولی من خمیرمو با کاتر قالب زدم و دورتادور روی مواد چیدم بعد زرده تخم مرغ رو با برس روی خمیر کشیده در صورت تمایل کنجد میپاشیم ودر فر 180 درجه به مدت 30 الی40 دقیقه میگذاریم.
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_شیر👇
جو پوست کنده مرغ پیازخامه هویج شیرفلفل سیاه و نمک کره درصورت تمایل قارچ،ذرت ،نخود فرنگی
جو را سه ساعت قبل از پختن خیس میکنیم البته با جو پرک هم میشه درست کرد
جو و مرغ و پیاز را روی شعله گذاشته تا بپزد بعد هویج را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم تا بپزد بعد کره میزنیم،، سوپ بپزد تا آبش کاملاً تمام شود بعد شیر و خامه اضافه میکنیم فقط باید حواستون باشه این سوپ آبلیمو نداره موقع پخت چون اگه بریزید شیر بریده میشه
نیم ساعت رو شعله کم بماند بعد قابل سرو است..
اون وقت میتونید آبلیمو بهش اضافه کنید و میل کنید
پخت سوپ شیر به سبک رستوران ها:
نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای را ریزخرد کرده و به سوپ اضافه کنید. طعم آن فوق العاده می شود.
بگذارید سوپ کمی رقیق باشد.
برای چاشنی لیمو را مانند رستوران ها برش زده دور تا دور ظرف سوپ فرو کنید
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
آب مرغ بدون رب ۲ لیوان
کره ۲۵ گرم
قارچ را ریز خرد کنید با مقداری کره تفت دهید بعد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید، کمی تفت دهید.
برای خوش طعم شدن آن مقداری کمی فلفل سفید به آن اضافه کنید و بعد هویج رنده شده و بعد آرد را کمی که تفت داده، شیر را با یک لیوان آب مخلوط کرده و آب مرغ را به مواد اضافه کنید
کمی که غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و خامه را با مقداری از سوپ مخلوط کنید تا هم دما شونند و بعد آن را به سوپ اضافه کنید.
به این ترتیب سوپ شما آماده است که شما می توانیدسوپ آماده شده را در ظرف مناسب کشیده و با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خمیرجادویی مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن
اینم دستور خمیر جادویی☝️☝️☝️
#شیرینی_پفکی_گردویی👇
مواد لازم برای حدود 60 عدد شیرینی
آردسفید 2 قاشق غذاخوری
3عدد زرده تخم مرغ
120گرم پودر قند(به ازای هر زرده 40گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل یک ق مربا خوری
مغز گردو یا پسته یا هردویک فنجان پر
ابتدا زرده ها رو با پودر قند یک ربع با همزن برقی میزنیم تا کشدار بشه...
بعد بقیه ی مواد رو اضافه میکنیم وبا قاشق چوبی یا لیسک خیلی آروم هم میزنیم در حدیکه مخلوط بشه...
بعد کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم و از موادمون به اندازه یک قاشق چ بر میداریم و به فاصله دو سانت دوسانت تو سینی میچینیم...
با حرارت صدو پنجاه درجه سانتی گراد طبقه وسط به مدت نه الی یازده دقیقه...
دوتا نکته مهم اینکه فر باید از قبل بیست دقیقه گرم بشه و دیگه اینکه این زمان پخت برای فرهای مختلف فرق میکنه من خودم پانزده دقیقه طول کشید تا آماده شد برای بار اول که درست کنید دستتون میاد...
نوش جان...
راستی این شیرینی رو گرم تست نکنید وبا مایعات گرم هم مصرف نکنید چون مزه تخم مرغش مشخص میشه.
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
#توپک_خرمایی👇
دستور این توپک ها رو از گروه ایده گرفتم،البته با کمی تغییر😅
خرما رو با ارده و سویق گندم وجو مخلوط کردم(مقدار ارده اگه زیاد باشه، مثل مال من، شل تر خواهد شد)
و بعد در کنجد،پودر نارگیل و گل محمدی غلطوندم( ظرف کوچک آب هم کنارتون باشه تا دستتون رو مرطوب کنید)
مگه به این بهانه ها سویق رو تو خونه بیشتر مصرف کنم☺️
البته امروز هم کتلت درست کردم، یک ق غذاخوری سویق زدم....
به نظرم تو غذاهای آبکی مثل آش ها هم،بعنوان قوام دهنده بشه ازسویق استفاده کرد...
البته به مقدار همون یک قاشق🌹
@sofrebanovanbeheshti