#کیک_بدون_بکینگپودر👇
تخم مرغ ۳
اب ۱لیوان
گلاب ۳ق غذاخوری
شکر ۳/۴ لیوان
ارد۱لیوان
تخم مرغ و شکر رو ۵دقیقه با دور تند همزن بزنین بعد از۵دقیقه گلاب اضافه کنید و کمی بزنید.
بعد ارد الک شده رو قاشق قاشق اضافه کنید و هر دفعه اروم با همزن بزنید تا مخلوط بشه.
ارد رو یهو اضافه نکنید که پفش بخوابه.
بعد مواد رو در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید
🔴اگر بخواین تو قابلمه درست کنین اول کفش رو کمی روغن بریزین چرب بشه بعد بگذارین رو شعله خیلی کم مثل وقتی برنج دم میکنین تا مایع کیک آماده بشه.
بعد سریع مایع اماده رو بریزین تو قابلمه داغ
۴۰دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درش رو هم دمکنی بگذارین.
ـــ نیم ساعت اول هم درش رو باز نکنید
🔵 من ۱قاشق از ارد کم کردم به جاش کاکائو زدم و همراه ارد الک کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سویق_و_سه_شیره
#کیک_بدون_بکینگپودر
تخم مرغ ۳
گلاب ۳ق
سه شیره ۳/۴ لیوان
سویق ۱لیوان
تخم مرغ و سه شیره رو ۵دقیقه با دور تند همزن بزنین بعد از۵دقیقه گلاب اضافه کنید و کمی بزنید.
بعد سویق رو قاشق قاشق اضافه کنید و هر دفعه اروم با همزن بزنید تا مخلوط بشه.
سویق رو یهو اضافه نکنید که پفش بخوابه.
بعد مواد رو در قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید
@sofrebanovanbeheshti
#رشته_پلو👇
فاطمه
راستش من اندازه گیری دقیق و گرمی نداشتم چشمی مواد رو برداشتم اما مواد اولیه رو میگم، به تعداد اعضا خونواده یا مهمونتون مقادیر رو بیشتر بردارید🌹
برنج دوپیمانه به اندازه دونفر
رشته پلویی تقریبا نصف برنج
برای قلقلی ها: گوشت چرخکرده، پیاز، آرد نخودچی، نمک و فلفل وزردچوبه، ادویه کاری، پودردارچین، پودرتخم گشنیز.
کشمش پلویی به دلخواه.
🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝🍝
رشته هارو دودقیقه با مقدارخیلی کمی کره تفت میدیم.
برنجمون که از قبل با آب ونمک خیس خورده رو می گذاریم روی حرارت و توی آب برنج کمی زردچوبه میریزیم. وقتی جوش اومد و کمی نرم شد، رشته ها رو اضافه میکنیم.
چنددقیقه صبر میکنیم تا مغز رشته ها نرم بشه و بعد برنجمونو آبکش میکنیم.
برای ته دیگ میتونید مثل من سیب زمینی حلقه شده قراربدید و زیر دیگ کمی روغن، زردچوبه و خیلی کم آب بریزید.
برنج رو داخل قابلمه بریزید تا دم بکشه.
تویه ظرف پیاز رو رنده کنید،وخوب آبش رو بگیرید تا خشک باشه. گوشت و آرد نخودچی و ادویه ها رو بزنید و ورز بدید، قلقلی کرده و سرخ کنید.
کشمش ها رو جداگانه بشورید و توی کمی کره تفت بدید و برنجتونو باهاش تزیین کنید.
نوش جان😉😍🌹
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_طالبی👇
شیر یک و نیم لیوان
ماست شیرین یک ونیم لیوان
پودر ژلاتین ۵ ق مرباخوری
کمپوت آناناس ۳ حلقه
شکر دو سوم پیمانه
وانیل یک چهارم ق مرباخوری
آب کمپوت ۵ ق غذاخوری
خامه ۲۰۰ گرم
شیر و شکر و پودر ژلاتین بن ماری کرده و میگذاریم به دمای محیط برسد
خامه و ماست و وانیل آب کمپوت و طالبی خرد شده را که از دمای یخچال به دمای محیط رسیده اند باهم مخلوط میکنیم،
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود و داخل قالبی که از قبل چرب کرده ایم، میریزیم
حداقل ۴ ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملاً ببنده.
این دستور اصلی و پایه دسر هست
شما میتونین به سلیقه خودتون هر جور دوست داشتین تزیینش کنین
#نکاتی_درباره_تهیه_ژله_میوه_ای
اگر کف قالب طالبی بگذارین و روش ژله آلوئه ورا بریزین تا ویترینی بشه و بعد این مواد دسر.
به جای طالبی هرمیوه دیگه ای که دوست داشتین میتونین استفاده کنین
من از طالبی استفاده کردم
فقط به یاد داشته باشین میوه هایی مثل آناناس کیوی انبه و انجیر اگه به صورت خام داخل دسر استفاده بشن باعث میشه دسرتون نبنده
پس بصورت کمپوتی استفاده کنین
فقط دقت بفرمایین برای دسرهایی که چند لایه هست برای چسبیدن لایه ها به همدیگه باید لایه اول نیم بند بشه بعد لایه دوم روش بریزین
@sofrebanovanbeheshti
🌺 #زعفران
🔻طبیعت زعفران ، گرم و خشک است . مناسب خصوصا برای #سرد مزاجها
🔹زعفران ، ضد افسردگی است .
🔸باعث هضم بهتر غذا می شود .
🔹اثر مسکن دارد.
🔸 قاعده آور است .
🔹خون ساز است
🔸گردش خون را آسان می سازد .
🔹قوای جنسی را تقویت می کند .
🔸کبد را تصفیه و قوی می سازد .
🔹و مقوی قلب و مغز است .
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
راه تشخیص زعفران اصل از تقلبی
✍تشخیص زعفران های اصلی از روی #سرشاخه کلاله زعفران , ساده ترین روش محسوب می شود، چراکه سرشاخه های کلاله زعفران #سه شاخه و قسمت بالای آن #شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریک تر می شود ضمن این که دارای مقداری طعم #تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. با این حال روش های دیگری نیز برای این امر وجود دارد.
🍃روش اول: تفاوت ظاهری گیاهان: ریشک ذرت مستقیم، ولی #پرچم زعفران #انحنا دارد.
🍃روش دوم: تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران خالص به رنگ #بنفش یا #نارنجی در می آید که به #پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ #زرد ایجاد می شود.
🍃روش سوم: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه #چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۳) پیمانه مدرج از این نوع پیمانه برای اندازهگیری مایعات و مواد روان است
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۴)
همزن برقي
اگر براي زمان و البته دستان مباركتون ارزش قائليد حتما خريداري كنيد.
البته اکثرا دارند ديگه!
همزن کاسه ای برای کسانی که زیاد کیک و شیرینی درست میکنن لازمه وگرنه اگر هراز گاهی درست میکنید همون معمولی ها کافیه😉👍
وردنه
يكيش كافيه فعلا
نگاه نکنید به من که از هر وسیله چند تا دارم چون تمام اینارو به تدریج خریداری کردم اون سفیده که مثل غلطک می مونه وردنه شیارداره و
وردنه که صاف و بلند مخصوص نان لواشه😉
ادامه دارد.....
✍وبلاگ آشپزی های مامان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
برخی از تجربیاتی که در سفره های بانوان بهشتی ارسال کردیم👇👇
روی هشتگ مورد نظر بزنید و با فلشهایی که پایین صفحه میاد به مطالب مربوطه دسترسی پیدا کنید.
🔶#نکات_زرشک_پلو_مجلسی
🔶#موارد_مصرف_دانه_انار
🔶#تجربه_جدیدی_از_مصرف_مایه_خمیر
🔶#معیار_اندازه_قالب_با_تعداد_تخم_مرغ
🔶#با_پودر_خامه_آماده_چطور_خامه_قنادی_درست_کنیم
🔶#ویژه_تازه_عروس_ها
🔶#پنیر_پیتزا_خانگی
🔶#نکات_طبخ_ماهی
🔶#نکات_عمل_آمدن_خمیر
🔶#نکات_مربا_هویج
🔶#نکات_پخت_کیک
🔶#نکات_آشپزی
🔶#فیلینگ
🔶#خامه_کشی
🔶#باترکریم
🔶#گاناش
🔶#اصطلاحات_در_قنادی
🔶#نکات_بسیار_مهم_قنادی
🔶#باقالی_پلو_برای_پنجاه_نفر
🔶#نکاتی_درباره_تهیه_ژله_میوه_ای
با ما همراه باشید 🌺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آموزش_مراحل_شیرینی_گردویی👇
#از_سری_آموزشهای_آنلاین
مامان فاطمه حسنا و علی از اعضای نازنین گروه😘
#شیرینی_گردویی
#قرابیه👇
سفیده تخم مرغ 90گرم
گردو100گرم
کیک اسفنجی100گرم
پودرشکر200گرم
پودرکاکائو 1ق چایخوری
پودر دارچین1/4ق چایخوری به دلخواه
روغن مایع 2ق سوپخوری
سرکه سفید1ق سوپخوری
همه مواد رو غیر از روغن و سرکه باهم مخلوط میکنیم سه بار از چرخ گوشت رد میکنیم.
داخل قابلمه ریخته روی حرارت مرتب هم میزنیم من روی بخار کتری هم زدم چون داغ زدنش خیلی مهمه، اگه دما زیاد باشه موادمون خراب میشه، ابتدا در اثر حرارت شکر کمی روی شده و مواد شل میشه ولی کم کم دوباره کمی خودش رو میگیرد و زمانیکه مواد هم میزنیم کف ظرف یک لایه سفید رنگ دیده میشود. مدت داغ زدن بستگی به جنس قابلمه شدن شعله و حجم مواد دارد بنابراین زمانی که نشانه های گفته شده را دیدید داغ زدن کافی است. دقت کنید داغ زدن بیش از حد باعث میشود مواد سفت شده از قیف خارج نشود. اگر هم کم داغ بزنید روی شیرینی ترک نمی خورد و حالت کویری ایجاد نمیشود، بنابراین با دقت و حوصله مواد را هم بزنید تا مغز پخت شود(حدود ده تا دوازده دقیقه)
بعد از روی حرارت برداشته، سرکه و روغن رو اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشه، یکساعت صبر کنید تا مواد خنک شود، کف سینی کاغذ روغنی پهن کرده سطحش رو چرب میکنیم و مواد رو با فاصله از هم قیف بزنید.
غلظت مواد موقع قیف زدن بطوری است که با فشار دست از قیف خارج میشود اگه موادمون بیش از حد سفت بود که به سختی از قیف خارج میشود کمی سفیده تخم مرغ و اگر بیش از حد شل بود مقداری کیک پودر شده بعلاوه گردوی پودر شده اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
فر را با دمای 200درجه گرم میکنیم و زمانیکه سینی شیرینی را داخل فر قرار داده دما را به 175کاهش میدهیم، شیرینی را مدت 10تا15دقیقه می پزیم.
حتما از کیک اسفنجی استفاده کنید.
#کیک_اسفنجی_دوتخم_مرغی👇
تخم مرغ4عدد
آرد 120گرم
وانیل1/4ق چایخوری
بکینگ پودر1ق چایخوری
شکر120گرم
آب جوش2ق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را 10دقیقه هم بزنید تا خوب کرمی رنگ شود، درحین هم زدن آب جوش را اضافه کرده و30ثانیه هم بزنید سپس بکینگ پودر و آرد که قبلا سه بار الک شده طی سه مرحله اضافه میکنیم با دور کند هم زن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
کف قالب20سانتی کاغذ روغنی بیندازید مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 30تا40دقیقه در فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد داخل فر بپزید.
فقط تا خنک نشدن شیرینی به شیرینی دست نزنید چون خراب میشه، پفش میخوابه😐😐
این سایز این مقدار مواد32تا شیرینی به من داد.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍😊
@sofrebanovanbeheshti
May 11
۱. مواد اولیه:
کیک اسفنجی ،شکر، سفیده تخم مرغ ، گردو، سرکه، روغن مایع ،دارچین، کاکائو
@sofrebanovanbeheshti
۲. اول کیک رو پودر میکنیم بعد بقیه مواد رو به غیر از سرکه و روغن رو اضافه میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
۳. کیک اسفنجی دو تخم مرغی درست کردم من،صدگرمشو وزن کردم برای شیرینی☺️
@sofrebanovanbeheshti