eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 بجای شیر خشک که در طرز تهیه نان فانتزی هست میشه چیزی جایگزین کرد یا اینکه کلا حذفش کرد؟ 👇 پودر خامه یا نشاسته ذرت پودر خامه رو خشک بریزید بعد اینکه همون مقداری که برای شیر خشک گفتن به همون اندازه نشاسته ذرت یا پودر خامه باید ریخت @sofrebanovanbeheshti
👇 وقتی کیک پخت باید۱۰دقیقه در فر خاموش بماند وگرنه پف آن میخوابد،بعد هر کیک را به سه لایه تقسیم کرده وروی کیکها را با شهدمرطوب کرده ولابه لای آن خامه،موز،گردو،شکلات چیپسی گذاشته و دوباره خانه ریخته ولایه بعدی کیک را گذاشته به همین ترتیب ادامه داده وکل کیک را با خامه کاور کرده ودریخچال گذاشته تا سرد شود بعد با خمیر ژلارد به هرشکلی خواستین تزیین کرده من برای این دو کیک فقط خمیر ژلارد را ۴برابر درست کردم و گلهای آن هم چون گل چینی بلد بودم به این شکل درست کردم🌺🌺🌺خمیرش و بافت کیکش خیلی خیلی عالیه @sofrebanovanbeheshti
مدل‌های عجیب و اشتباه در استفاده از ماسک😂😐 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نصف لیوان اب سه (ساشه)۱۰ گرمی ژلاتین حلال🌟(بسته های جدید)🌟 یا دو (ساشه)۱۵ گرمی ژلاتین حلال 🌟بسته های قدیمی🌟 ۸ قاشق غذاخوری شکر نصف لیوان طعم و رنگ دهنده مثل شربت البالو یا پرتقال یا شربت گل محمدی ... پودر نارگیل به اندازه یک لایه برای کف ظرف و روی سطح مارشمالو همه این مواد رو با هم مخلوط کردم و روی بخارکتری هم زدم تا شکر و دانه های ژلاتین حل بشه. بعد ده دقیقه با دور تند همزن زدم تا حالت پفکی بگیره و حجمش چندبرابر بشه و بعد به ظرفی که از قبل پودرنارگیل را در کل ظرف پخش کرده بودم انتقال دادم ظرفهام هم دوتا ظرف پیرکس مرغ خوری بود که تا کمتر از نصف از موادم ریختم برای من عین مایه کیک روان بود و اصلا نیاز به صاف کردن نداشت و درعین حال سبک و پفکی شده بود👌👌👌 و یک ساعت توی یخچال گذاشتم بعد روشو هم نارگیل پاشیدم البته من پودر نارگیلمو با چندقطره رنگ خوراکی رنگ کردم( داخل کیسه فریزر ریختم و رنگ رو اضافه و یک دقیقه تکان دادم) و در آخر یک سریش رو با چاقو برش های مربعی دادم و یک سریش رو هم قالب زدم @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم: گندم پوست کنده ۱ و ۱/۲ پیمانه برنج ۱۰۰ گرم گوشت دنده گوسفندی ۳۰۰ گرم عدس ۱۰۰ گرم نخود ۱۰۰ گرم روغن حیوانی ۱/۲ پیمانه لوبیا چیتی ۱۰۰ گرم لوبیا سفید ۱۰۰ گرم پیاز ۵ عدد سیر ۱۰ حبه نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم نعنا داغ و کشک برای تزیین طرز تهیه: ۱- نخود، لوبیا سفید و لوبیا چیتی را از روز قبل بشویید و خیس دهید. بهتر است هر از گاهی آب حبوبات را عوض کنید. این کار به رفع نفخ آن‌ها کمک می‌کند. برنج را هم بشویید و به همراه مقداری آب و نمک اجازه دهید برای یک تا دو ساعت خیس بخورد. ۲- در این مرحله از تهیه آش کرمانشاهی باید حبوبات را به طور جداگانه بپزید. برای این که مطمئن شوید حبوبات کاملا پخته شده است، می‌توانید یکی از آن‌ها را بین دو انگشت فشار دهید. اگر کاملا نرم بودند، وقت آن است که حبوبات را از روی حرارت بردارید. ۳- گوشت را آماده کنید و در صورت نیاز خرد نمایید. در این آش می‌توانید از گوشت ران گوسفند هم استفاده کنید. گوشت را به طور جداگانه بپزید. وقتی به طور کامل پخته شد، آن را با دست ریش ریش و خرد کنید. ۴- گندم پوست کنده را بپزید. وقتی نیمی از زمان پخت گندم گذشت، برنجی را که از قبل خیس کرده اید، به گندم اضافه کنید. اجازه دهید با هم بپزند. می‌توانید برای آش عباسعلی کرمانشاهی از برنج نیم دانه استفاده کنید. ۵- حالا تمام موادی که پخته شده اند، یعنی حبوبات، گوشت و برنج و گندم را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید. ادویه‌های مورد نظر مثل نمک، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه را به آش اضافه کنید. ۶- این آش باید تا حدی بپزد که دانه‌های برنج و گندم در آن کاملا له شده و مشخص نباشند. هر از گاهی آش را بهم بزنید تا نسوزد و به کف قابلمه نچسبد. در این هنگام که آش در حال پخت است، پیاز‌ها را خرد کرده و با روغن تفت دهید. سیر داغ و نعنا داغ را هم آماده کنید. حالا مقداری از پیاز داغی که تهیه کرده اید را به آش عباسعلی اضافه کنید و بقیه‌ی آن را برای تزیین نگه دارید. ۷- وقتی آش کرمانشاهی با پیاز داغ کمی جوشید، آن را از روی حرارت بردارید. روغن حیوانی را به آن اضافه کرده و خوب بهم بزنید. ۸- آش را در ظرف سرو بکشید و با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید. نکات کلیدی تهیه آش کرمانشاهی – هر چه در این آش از فلفل سیاه و قرمز، روغن حیوانی و پیاز داغ بیشتری استفاده کنید، آش شما مزه دارتر می‌شود. در صورتی که نمی‌توانید روغن حیوانی مصرف کنید، روغن زیتون را جایگزین آن کنید. – برای خوشمزه‌تر شدن آش عباسعلی می‌توانید گوشت را به همراه پیاز و آب قلم بپزید. – در آش عباسعلی کرمانشاه می‌توانید از یک دوم پیمانه جو و هم چنین بلغور گندم هم استفاده کنید. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867131.MP3
917K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
پی دی اف دعای حدیث کساء روز پانزدهم چله 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
باسس گوشت پاستا آشیانه ای نصف بسته قارچ به مقدار لازم گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز متوسط نگینی یک عدد سیر رنده شده یک حبه رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری روغن به مقدار لازم پوره گوجه فرنگی۲ پیمانه نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم پودر آویشن به مقدار لازم پاپریکا به مقدار لازم پنیر پیتزا (در صورت تمایل)به مقدار لازم پاستا را به صورت فشرده داخل قابلمه بچينيد. داخل قابلمه آب سرد بريزيد؛ در حدي كه روي پاستاها را بگيرد. روغن و نمك اضافه كنيد. قابلمه را روی حرارت بگذارید. حدود ٨ دقيقه زمان بدهيد تا آرام بجوشد. سپس پاستا را با يك كفگير بزرگ طوری كه شكلشان رااز دست ندهند، داخل یک آبكش بگذاريد. برای درست کردن مایه پاستا، پياز و نیمی از سيررا در روغن تفت بدهيد. به ترتيب گوشت چرخ كرده ادويه ها و رب را اضافه كنید وتفت دهيد. قارچ ورقه شده را در تابه ‍‌اي بزرگ و باحرارت بالا تفت بدهيد تا آب نیندازد. سپس آن را هم به مایه اضافه كنيد. پوره گوجه‌فرنگی و سير رنده شده را با هم تفت بدهید تا سس گوجه و سیر آماده شود. داخل ظرفِ سرو، سس گوجه و سير را بریزید و کف ظرف پهن کنید. پاستاها را روي آن بچينيد. وسط پاستا را گود كنيد و آنها را بامایه قارچ و گوشت پرکنید. روی آنها کمی پودرآويشن و پنير پیتزا بريزيد. ظرف را يك ربع در فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه سانتیگراد بگذارید تا پنير آب شود وگرم سرو کنید. اگرپاستا ومایه گوشتی کامل خنک بشه راحتر می تونید با دست وسط پاستا رو گود کنید و مایع گوشتی روداخل پاستا قرار بدید راستی اون جعفریها ☝️هم محصول خودمه😁🌱 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من بستنی سنتی درست کردم ولی حالت یخ یخی شد. میدونید علتش چیه؟ 👇 بستنی حتما توظرف فلزی درست کنید و حتما درشو ببندید و بعد از ۲ساعت بیارید بیرون هم بزنید دوباره بگذارید تو فریزر موقعی که خواستید اسکوپ بزنید ۱۰ دقیقه قبل بستنی را بیرون بیارید @sofrebanovanbeheshti
👇 سالم و بدون شکلات طبق دستور زیر در کانال👇 فقط من از سویق نخود و کره محلی و کمی روغن ارده کنجد و پودر شکر قهوه ای استفاده کرد آرد نخودچی ۱۵۰ گرم ، حدودا ۱ لیوان پودر قند ۸۰ گرم ، نصف لیوان روغن جامد(نیمه جامد) یا کره ۱۰۰ گرم (روعن قنادی هم میشه ) هل آسیاب شده ۱ ق چایخوری شکلات تخته ای حدودا ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای رو به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب کردم یه کوچولو آخر کار وقتی روان شود کمتر از یه قاشق هم می تونین روغن مایع بریزین حواستون باشه زیاد نریزین خراب می کنه مزه اش رو و کیفیتش رو . داخل قالب های سیلیکونی کوچیک به اندازه دو سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات ریختم و گذاشتم یخچال تا شکلات بسته بشه . حالا رفتم سراغ درست کردن مواد برشتوک . آرد نخودچی رو الک کردم و روی حرارت کم قرار دادم تا کمی رنگ ارد تغییر کنه حدودا یک ربع باز حواستون باشه حرارت زیاد باشه ارد نخودچی بالافاصله می سوزه . مدام هم زدم و بعد روغن جامد (کره ) رو ریختم و هم زدم . پودر قند رو هم الک کردم و اضافه کردم و هل رو هم ریختم و حرارت رو خاموش کردم . قالب ها رو از یخچال بیرون آوردم و از مواد داخل قالب روی شکلات ها ریختم . حتما مواد گرم باشه سرد که باشه به شکلات نمی چسبه . بعد داخل یخچال یکی دو ساعت قرار دادم و بعد از قالب راحت بیرون آوردم . قالب هم نیاز به چرب کردن نداره . اگر در تعداد بالا می خواین درست کنین و قالب هاتون کمه حتما اگه مواد برشتوک سرد شده دوباره روی حرارت قرار بدین گرم بشه و بعد روی شکلات بریزین . @sofrebanovanbeheshti