eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه پخش دستپخت این هفته ✅خانم عبدلی از اعضای خوب گروه و کانال آشپزی ما👏 به همراه همسرشون آقای ناظمی گروه بنفش😁(مکانیک ها) از شهر سجزی استان اصفهان✅ چهارشنبه۹تیر و شنبه۱۲تیر برنامه های اصلی که بعد از خبر ساعت 19 پخش میشوند. شبکه ۱ سیما و تکرار همین برنامه ها در ساعات 8:20 و 2:30 روز بعد👌
مواد لازم برای۱۰ نفر تخم مرغ ۲ عدد روغن مایع ۱ استکان خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری شکر 2 قاشق غذا خوری شیر یا آب ۲ لیوان زعفران به مقدار لازم آرد به مقدار لازم نمک یک قاشق چای خوری کنجد به مقدار لازم طرز تهیه ۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد. ۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید...همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده... ۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید... ۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه... ۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد... سایر نکات بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه... من برای رومال نان به زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه... فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برنج نیم‌دون ۲پیمانه پلوپز آب به ازای هر پیمانه ۶پیمانه شکر به ازای هر پیمانه ۲تا۲/۵پیمانه زعفران هر چی کرمتونه گلاب نصفه پیمانه کره ۵۰گرم خلال بادام به میزان لازم برنجی که از شب قبل خیس کردم را با آب روی شعله گاز گذاشتم تابه جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم تابرنج خوب شکفته ونرم بشه.بسته به نوع برنج زمان شکفته شدن برنج فرق میکنه برای من ۱ساعت طول کشید.یه نکته بگم من از وقتی برنجو به آب اضافه کردم اصلا هم نزدم تابرنج ته نگیره ونیازی به همزدن نداشته باشه.زعفرون آب کرده رو اضافه کردم تارنگشو به برنج پس بده.وهم زدم .همیشه زعفرون رو قبل شکر اضافه میکنیم چون بعدش دونه های برنج خوب رنگ نمیگیره‌.اگه آب نیازه درهمین مرحله میریزیم .حالا شکر رو کم‌کم ریختم وهم زدم.خلال بادومی که دوساعت قبل باگلاب خیس کرده بودم را اضافه کردم وهم زدم.من یه کره ۵۰گرمی ودوقاشق روغن جامد ریختم وهم زدم باز .شله زرد رو به مدت یه ربع تانیم ساعت بادمکنی وشعله پخش کن دم انداختم وگاهی درشو برمیداشتم وهم میزدم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید. 💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏳جشن بزرگ 🌹 👌 در سالروز حجاب 🌸 و همزمان با روز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت زهرا(س) 🌸 ⏪ تهران ؛ دوشنبه ۲۱ تیر ماه ساعت ۱۷ میــــــــــدان امام حسین (؏) با حضور میهمانان ویژه 👏👏👏 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🍃سفره ی رضوی 🌸امام رضا(ع): 1⃣حضور و را در سفره لازم می دانند و فرمودند: مایه ی ، و است. 2⃣ توصیه کردند غذای مرا در بپزید. 3⃣ حضور در سفره ی غذا از جمله تره ، برگ چغندر ، کاسنی و خرفه. 4⃣توصیه به مصرف و منع از شکر چغندر قند و آنرا موجب سودازایی معرفی کردند. 5⃣ تاکید می کردند زمانیکه من می آیم کسی از سفره نشود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺