#سوال👇
بادمجان بخواهیم با کمترین روغن سرخ بشه چه روشی دارید ؟
#پاسخ👇
سفیده تخم مرغ بزنید
روش بعدی برای وقتایی که بادمجون قراره یکم له بشه بهتره...
اول نصف لیوان آب رو با دو سه قاشق روغن و نمک و زردچوبه، توی تابه، مخلوط میکنم
بعد بادمجون رو به اندازه دلخواه تکه میکنم. میریزم توش
روی حرارت متوسط میگذاریم تا بپزه و آخرش سرخ بشه
با این روش بادمجون طعم روغن و سرخ کرده میگیره اما با روغن خیلی کم
اینکه اول باید آب و روغن رو قاطی کرد خیلی مهمه
آخر سر، مثلا اگر غذا مون،کشک بادمجون یا حلیم بادمجون هست میشه بادمجون رو با همون روغن کم چند دقیقه تفت داد
تجربه: یه لایه خیلی نازک ماست به دو طرف بادمجون بزنین
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
راز خوشمزه شدن قورمه سبزی در جا افتادن آن است. بنابراین در پخت قورمه سبزی هیچ وقت عجله نکنید و اگر کمتر از 5 ساعت وقت دارید؛ بهتر است غذای دیگری را برای خودتان انتخاب کنید.
برای پخت قورمه سبزی ار زودپز استفاده نکنید. اجازه دهید قورمه در قابلمه معمولی با حراررت کم جابیافتد؛ سبزی، گوشت، لوبیا آن به خوبی نرم شوند و آب خورشت کم شود. قورمه سبزی نباید زیاد آبدار باشد.
برای اینکه خورشت خوب جابیافتد؛ در ابتدا بعد از اینکه مواد قورمه را خوب سرخ کردید؛ آب فراوان داخل خورشت بریزید و تا بعداً مجبور نباشید به خورشت آب اضافه کنید. اگر هم لازم است به خورشت در حین پختن آب اضافه کنید، حتما آب جوش استفاده کنید. آب سرد خورشت را خراب می کند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
پایه کیک اسفنجی هست 6تخم مرغی
دور کیک رو بعد خامه کشی شکلات آب شده ریختم.در مورد عکس عروسک هم کار دکوپاژ روی کیک انجام دادم
به این صورت که اول عکس کیتی رو از جایی برداشتم و روی کاغذ روغنی کپی کردم ،بعدش چسبوندم به یه جای مسطح که تکون نخوره
بعد یه کاغذ رو غنی دیگه رو ش ثابت کردم و کمی شکلات تخته ای آب کردم و داخل قیف ریختم
و نوکش رو خیلی ریز بریدم
و عکس کیتی رو روی کاغذ رو غنی دوم این بار با شکلات آب شده کپی کردم
حدود 10دقیقه داخل فریزر گذاشتم بعد درش آوردم
بعد کمی خامه فرم گرفته که خیلی هم سفت نباشه بر می داریم به رنگ های لازم در میاریم وهر قسمت رو بارنگ دلخواه به کمک قیف پر می کنیم و با قلموی ریز خوب پهن می کنیم
سپس میگذاریم یک ساعت تو یخچال بمونه بعد رو کیکمون به آرومی بر می گردونیم
و کاغذ روغنی رو به آرومی از روش بر میداریم
یکم وقت گیر هست اما اگه دقت وتمرکز داشته باشیم به زیبایی آخرش می ارزه
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برنامه پخش دستپخت این هفته
✅خانم عبدلی از اعضای خوب گروه و کانال آشپزی ما👏
به همراه همسرشون آقای ناظمی
گروه بنفش😁(مکانیک ها)
از شهر سجزی استان اصفهان✅
چهارشنبه۹تیر
و
شنبه۱۲تیر
برنامه های اصلی که بعد از خبر ساعت 19 پخش میشوند.
شبکه ۱ سیما
و تکرار همین برنامه ها
در ساعات 8:20 و 2:30 روز بعد👌
#نان_خانگی_ساده
#نان_شیرمال
مواد لازم برای۱۰ نفر
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع ۱ استکان
خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
شکر 2 قاشق غذا خوری
شیر یا آب ۲ لیوان
زعفران به مقدار لازم
آرد به مقدار لازم
نمک یک قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- در یک ظرف خمیرمایه و شکر و یک لیوان شیر یا آب را مخلوط کنید و بزارید خمیرمایه به عمل بیاد.
۲- در ظرف دیگری نمک و روغن و زعفران و یک لیوان آب یا شیر یک عدد تخم مرغ کامل و یک عدد سفیده تخم مرغ را بزنید زرده را برای رومال نان نگه دارید...همه موادرا با همزن دستی مخلوط کرده...
۳- خمیر مایه به عمل آماده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم برنید...
۴- در این مرحله آرد رو بغل دستتان بگذارید و کم کم به مواد اضافه کنید و ورز دهید تا زمانی که خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و به دست نچسبه...
۵- روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت استراحت دهید بعد یک ساعت هرطوری که دوست دارین شکل بدین و روش رو با زرده تخم مرغ و کنجد و گردو تزیین کنید و در فر به مدت 45 دقیقه و 180 درجه بگذارید بپزد...
سایر نکات
بستگی به خودتان دارد که شیر برنید و یا آب با هردو خوشمزه و پوک میشه...
من برای رومال نان به زرده تخم مرغ یکم زعفرون میزنم تا رنگش قشنگتر بشه...
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#شله_زرد 👇
برنج نیمدون ۲پیمانه پلوپز
آب به ازای هر پیمانه ۶پیمانه
شکر به ازای هر پیمانه ۲تا۲/۵پیمانه
زعفران هر چی کرمتونه
گلاب نصفه پیمانه
کره ۵۰گرم
خلال بادام به میزان لازم
برنجی که از شب قبل خیس کردم را با آب روی شعله گاز گذاشتم تابه جوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کردم تابرنج خوب شکفته ونرم بشه.بسته به نوع برنج زمان شکفته شدن برنج فرق میکنه برای من ۱ساعت طول کشید.یه نکته بگم من از وقتی برنجو به آب اضافه کردم اصلا هم نزدم تابرنج ته نگیره ونیازی به همزدن نداشته باشه.زعفرون آب کرده رو اضافه کردم تارنگشو به برنج پس بده.وهم زدم .همیشه زعفرون رو قبل شکر اضافه میکنیم چون بعدش دونه های برنج خوب رنگ نمیگیره.اگه آب نیازه درهمین مرحله میریزیم .حالا شکر رو کمکم ریختم وهم زدم.خلال بادومی که دوساعت قبل باگلاب خیس کرده بودم را اضافه کردم وهم زدم.من یه کره ۵۰گرمی ودوقاشق روغن جامد ریختم وهم زدم باز .شله زرد رو به مدت یه ربع تانیم ساعت بادمکنی وشعله پخش کن دم انداختم وگاهی درشو برمیداشتم وهم میزدم.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.
💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti