eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 برای ۴ نفر یه پیمانه بلغور گندم. نصف پیمانه برنج نیم دانه یه پیمانه عدس گوشت گوسفندی به اندازه دلخواه ولی حذف نشه.من از دنبه هم استفاده کردم. اول پیاز داغ میکنیم وزردچوبه میزنیم یه تیکه دنبه وگوشت هم برا طعم ومزش انداختم.تفت که خورد برنج و بلغور و عدس که از قبل خیس کردیم میریزیم داخل قابلمه.واب میریزیم بعد حدودا ۴ ساعت که جوشید وگوشت پخته شد با گوشت کوب برقی میزنیم تا حلیم کش دار شود. میتونین گوشتشو در بیارین و ریش کنین بعد اضافه کنین میتونین با گوشتکوب له کنین. که من با گوشتکوب همه رو با هم زدم.حدود یک ساعت با شعله پایین (زیر قابلمه شعله پخش کن بگذارین)میگذاریم حلیم دم بکشه ونوش جان. @sofrebanovanbeheshti
همنشینی با آدمی را به رهنمون می کند. امام سجاد علیه السلام 🔸میزان الحکمه، ج2، ص 61 کیک ساده عجله ای برای اردوی گل دخترم😍 من کمی کشمش توی مایع کیکم ریختم و یه مقدار هم شکلات تخته ای داشتم خرد کردم ریختم رو سر موادم 🍫🍪 خیلی خوشمزه شده بود😋 تشکر میکنم از خانم رماح عزیز با دستور عالیشون ان شاءالله خدا امواتشون رو بیامرزه 🤲🌺 اینم از دستور کیک👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33451
با دستور کلیپ زیر 👇🏻👇🏻👇🏻   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اسفناج و چطور در فریزر به مدت طولانی نگهداری کنیم که خاصیت و از دست نده ..خام یا بخارپز 👇 اولا کلا سعی کنید اسفناج رو فریز نکنید ولی سبزی معمولا دو الی سه ماه قابل نگهداری هست با کارد رو تخته خوردشون کنید و در فریزر نگهداری کنید و کوکو اسفناج درست کنید   @sofrebanovanbeheshti
👇 خمیر جادویی درست کردم برای پیتزا ، اول باید خمیر رو بپزم بعد مواد بریزم ، یا هردو با هم بزارم ؟ از سولاردم استفاده میکنم . 👇 من خمیر رو پهن می کنم به اندازه پیتزا مواد رو هم روش می ریزم خوب در میاد به نظرمن اول نیم پز کنی بهتره ، میتونی خمیر رو تو سینی پهن کنی و با چنگال روش بزنی سوراخ سوراخ کنی تا خمیرت پف نکنه و برای مدت ده دقیقه بزاری تو فر تا نیم پز بشه بعد مواد پیتزا رو روش بزار و بفرست تو فر تا بپزه.   @sofrebanovanbeheshti
👇 پودر کاستارد چیه؟ جایگزین نداره؟ 👇 میتونی به جای کاستارد از فرنی غلیظ شده برای مواد میانی استفاده کنی. پودر کاستارد پودر انواع میوه هست و خوشمزه.   @sofrebanovanbeheshti
👇 سلام این قالب سیلکونی برای چیه؟ 👇 برای گوی شکلاتی معمولا استفاده میشه در تزیین کیک ... لینک درست کردن گوی شکلاتی👇  https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/29447
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊⃢🌷 .... چقدر قشنگه این خاطره از شهید غلامعلی پیچک(داخل عکس) یادمون باشه شرط شهید شدن شهید بودن است... انسان شایسته دل مردم رو شب یلدا اب نمیکنه هر چی شب یلدا خوردند استوری نمیکنه😉 شاید چیزی که در استوری گذاشته میشه از نون حلال باشه و پاک اما مطهر نیست❌بهترین لقمه مطهر بودنش هست حواسمون باشه... شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Ali Faani - Golbarge Kabood (320).mp3
11.12M
🎙قطعه «گلبرگ کبود»🕯🥀🕯 🗣علی فانی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم از شیرینی های ترکیه ای که در طعم و مزه های مختلف تهیه میشه ، که میشه با انواع میوه و آب میوه تهیه و مغزیحات تهیه کنید . آب انار ۲ لیوان شکر ۵ ق غ نشاسته گندم ۴۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) کره ۲۵ گرم پودر نارگیل به میزان لازم برای آب انار از آب انار طبیعی استفاده کنید . آب انار و نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم . از وقتی که به جوش می رسه ، حدودا ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت بمونه و مدام هم باید زده بشه تا به غلظت برسه . آخر کار کره رو ریختم و بعد از ترکیب شدن از حرارت برداشتم . همون طور گرم هست یک ظرفی رو کفش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و مواد لوکوم رو ریختم و صاف و یکدست کردم و روش کمی پودر نارگیل (یا نشاسته) ریختم و در یخچال ۵ ساعتی گذاشتم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و در یک دیس برگردوندم و به شکل دلخواه برش دادم . پ.ن : جای ظرف مسطح مربع یا مستطیل میشه در فنجان چرب شده ریخت و بعد از خارج کردن از یخچال و خارج کردن از فنجان در پودر نارگیل غلطوند و برش دایره وار داد. نشاسته هم ترجیحا نشاسته گندم باشه که بهتر هست ، نشاسته ذرت اگر استفاده کنید دیرتر سفت میشه و شل می مونه . این لوکوم رو می تونید با طعم و آب میوه دلخواه خودتون به همین شکل و با همین میزان مواد درست کنید ، فقط میزان شکر رو بسته به آب میوه تون تنظیم کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
طرح همدلی #یلدای_فاطمی دوستان عزیز گرانی ، بیکاری و .... متاسفانه شادی و نشاط را از خانواده های ب
ماشالله به اراده و همت شما دوستان 👏👏 شمارش ها بدجور معکوس شده ها😉⏳ به لطف خدای مهربون و کمک های شما عزیزان دو میلیون تومن جمع آوری شد 🤩 رقم خوبیه✅ ولی متاسفانه قیمت ها بالاس😔😬 برای ۲۰ -۳۰ تا خانواده با این مبلغ خودتون حساب کنید چی بخریم 😓 ماشالله به خوشگلای خدا 😘 دم اذان مغربه نیت کن 🤗بعد یه یاعلی بگو و به اندازه توانت یه واریزی انجام بده ان شالله به برکت دعای این نیازمندان و دل شکستگان که خدا از خزانه ی غیبش چندین برابر بی حساب بهتون برگردونه💰💵🤲
سفره بانـوان بهشتـی
ماشالله به اراده و همت شما دوستان 👏👏 شمارش ها بدجور معکوس شده ها😉⏳ به لطف خدای مهربون و کمک های شم
چندتا از رسیدها رو براتون فرستادم ببینید👆 فکر نکنید باید رقم های زیادی واریز کنید که سختتون بشه ؛ نه ✋ واریزی ۲۰تومن و ده تومن هم داشتیم 🤩🤗 خوش بسعادتشون که اسمشون در لیست فرشتگان الهی ثبت شد👏👏 البته که واریزی های درشت هم داشتیم😉👌 ولی قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود ❤️