🔸 نماز اول ماه (داخل عکس)به همراه #صدقه اول ماه و #قربانی را فراموش نکنیم
( امروز ، سوم بهمن اول #ماه_رجب است )
برای پرداخت #صدقه اول ماه و #قربانی میتونید به کارت زیر واریز بفرمایید تا به دست نیازمندان برسانیم✅
#مهلت_واریز برای قربانی تا ساعت ۱۲ ظهر
6395_9911_5573_4577
بانک سپه(قوامین سابق)
اعظم رنجبر دیفانی
لطفا بعد از واریز اطلاع بدید👇
@YaSahebazaman110
#اول_ماه
@sofrbanovanbeheshti
May 11
#حلوا
#چالش_نذری
۱۰پیمانه آرد تفت داده الک شده
۶پیمانه شکر
۸پیمانه آب یا شیر
گلاب یک پیمانه
ادویه حلوا حدودا ۸ق
دارچین و آویشن و فلفل سیاه مقداری
بعد از اینکه آرد را تفت دادیم و الک کردیم حدود یک لیتر روغن اضافه میکنیم با حرارت کم بعداز یه ربع تفت دادن بعد آب و شکر و ادویه ها را باهم مخلوط میکنیم و به آرد اضافه میکنیم با حرارت کم هم میزنیم تا حالت گهواره بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#مشکوفی
مواد لازم مشکوفی
شیر ☚۴ پیمانه
نشاسته گل☚ ۵ قاشق غذاخوری
شکر ☚۶ قاشق غذاخوری
گلاب ☚¼ پیمانه
کره☚ ۲۰ گرم
زعفران دم کرده ☚به مقدار کافی
وانیل☚نوک قاشق چایخوری
در ابتدای کار نشاسته گل را به همراه شیر سرد درون یک قابلمه مناسب ریخته، سپس مخلوط می کنیم تا نشاسته درون شیر حل شود. در ادامه شکر را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت دلخواهمان برسد. توجه داشته باشید حرارت بسیار ملایم باشد تا نشاسته گل درون شیر کاملا پخته و بوی خامی آن از بین برود. حالا مخلوط شیر و نشاسته را حدودا به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به صورت مداوم هم می زنیم تا مایه به غلظت مناسب برسد. زمانی که مخلوط شیر کمی غلیظ شد، گلاب و زعفران و وانیل و کره را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه به هم زدن ادامه می دهیم تا غلظت مایه به غلظت فرنی برسد. زمانی که مایه مشکوفی به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف سرو میریزیم. نوش جان❤
@sofrebanovanbeheshti
#دونات_خونگی🍩🍩🍩🍩👌👌👌😍😍
نه فر و همزن میخواد نه خمیر مایه و استراحت😃❤️
📍مواد لازم😋😋
☑️آرد»دو پیمونه
☑️ماست»۵ ق غ
☑️تخم مرغ»یک عدد
☑️شکر»۴ ق غ
☑️روغن»۵ ق غ
☑️ب.پ»۱/۵ ق چ
☑️روغن برای سرخ کردن
📍تخم مرغ، شکر و روغن رو ۵ دقیقه با همزن دستی هم زدم.
📍ماست رو اضافه کرده و یک دقیقه دیگه هم زدم.
📍آرد و بکینگ پودر روش الک کردم
📍بعد از الک کردن دوپیمونه آرد،حتما مواد رو هم بزنید تا جایی آرد اضافه کردم که خمیر به دست نچسبه.
📍روی تخته آرد پاشیدم وخمیر رو پنج دقیقه ورز دادم.
📍خمیرو با وردنه باز کردم با لیوان فرانسوی قالب زدم و با در بطری نوشابه وسطشو سوراخ کردم و توی ظرف گود و روغن داااغ سرخ کردم😋
📍حتماااااا روغن داغ باشه و حرارت خیلی کم یا زیاد نباشه،ملایم باشه که دونات ها مغز پخت بشن. بهتره توی روغن غوطه ور بشه که کامل پف کنه
📍دوناتها رو روی دستمال روغن گیر گذاشتم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد روش پودر قند الک کردم و با سس شکلاتی پودر نارگیل و ترافل تزیین کردم
📍به همین راحتی و خوشمزگی،نوش جان🍩🍩☕☕
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خیس_شکلاتی
اینم کیک خیس شکلاتی
با دستور کلیپ در پست بعدی👇
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک گروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
چه کار می کنید ژله راحت از قالب جدا بشه؟
#پاسخ
قالب با روغن مایع چرب کنید بزارید فریزر موقع در آوردن یه ظرف آب گرم باشه چند ثانیه قالب باشه برگردونید.ظرف روی قالب بزارید بعد برگردونید.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
دوستان راز لعاب نخود آب چیه؟شما چی میریزید؟
#پاسخ
زیاد پختن✅
و یکم بلغور گندم و یکم برنج
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
برای 30 نفر کیک 3 کیلویی کافیه؟ با 10 تا تخم مرغ؟
#پاسخ
هر یک کیلو کیک معمولا برا شش تا ۸ نفر هست بستگی به میزان خوراک افراد.
اگه ۸ تا هم حساب کنی ، بازم سه کیلو کم هست برا سی نفر.۴و نیم تا پنج کیلو کیک بنظرم کافیه.
بستگی به میزان مصرف داره مثلا بعضیها میگند برای یک نفر صد گرم کافیه ولی بعضیها قاچ های بزرگتر میزنند.
ولی استاندارد ۱۵۰ گرمه برای هر فرد.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
چطوری دم کشمش ریز پلویی را جدا کنم؟
#پاسخ
بگذارش داخل یک کیسه و بعد توی فریزر یا یخچال بگذارید ، بعد از مدت کوتاهی که بیارید بیرون و توی همون کیسه ی نخی ، چندین بار به زمین بکوبید .
تقریبا ۹۵ درصد دمهاش جدا میشه.
من میزارم یخچال بعد میریزم تو سبد زیرشم قابلمه میزارم چن بار کشمش رو میمالم ب سبد همه ی دمها درمیاد.
@sofrebanovanbeheshti
ماه رجب ۳.mp3
12.46M
🌙 #ماه_رجب
#آیت_الله_ممدوحی
#استاد_شجاعی
• این همه سفارش به استفاده از #ماه_رجب برای چیست؟
• آیا اگر کسی نتواند از ماه رجب بهرهبرداری کند، خسارتی هم متوجهش میگردد یا صرفاً استفاده از رجب، فقط یک امر مستحبی است⁉️
@sofrebanovanbeheshti
طب_اسلامی
#آشپزخانه_غذای_سالم
🤱غذای مادران باردار و شیرده
💥سوپ جو با کدو سبز🥒
🔹طبع غذا: گرم و تر
🔸مواد لازم:
کدو سبز ۲عدد/جو پرک ۱/۲ لیوان/پیاز ۱عدد/سیب زمینی متوسط ۱عدد/جعفری خرد شده ۷۰ گرم/نمک دریا، فلفل سیاه
🔹طرز تهیه:
ابتدا کدو سبز را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سیب زمینی را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را خرد کرده و در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیب زمینی را افزوده و کمی تفت دهید. کدو سبز را با مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. سپس سوپ را در مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره شود. جو پرک را اضافه کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا جو پرک در سوپ بپزد. بعد از ۱۰ دقیقه، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.
#دوشنبه_غذای_مادر
#بدون_سرخ_کردن
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺