eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1505592815.mp3
5.76M
صوت 🎵💚 🎤|استاد فرهمند 🔸سومین روز چله 🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ 🔘پایان چله آخر ماه شعبان هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســـــ✋ـــــلام😍 گلبانوهای باسلیقه🤩کدبانو👩‍🍳 همه چی تمـــــوم😍😌 صبح زیباتون پر نشاط🌱 خانمای گل همسرداری و فرزند پروری از همتون به احسن وجه قبول باشه🤲 الهی که رزق همیشگی زندگیتون نور و محبت اهل بیت علیهم السلام باشه🤲 کلیپ بالا 👆رو که دیدم یاد این متن افتادم😉 👇 بانوی خانه🧕ریحان 🌱می چیند. نان و ریحان و پنیر 🧀🥖 آسمانی بی ابر☀️🌈 اطلسی‌هایی تر🌸🍃 رستگاری نزدیڪ💫 لای گل‌های حیاط💐 نور در ڪاسه ی مس‌،✨✨ چه نوازش‌ها می‌ریزد!🍃 نردبان از سر دیوار بلند، صبـــــــ☀️ـــح را روی زمین می‌آرد .‌... فک کنم با این کلیپ👆 بوی نفت و صدای بارون و بوی چراغ نفتی رو با تمام‌وجودتون حس کردید😌😁 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نون کنجدی با دستور👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/50093 ممنونم از شما و کانال خوبتون که من این نون رو هم از کانال شما پختم و واقعا خوشمزه بود فقط اینکه من داخل بعضی هاشم شکلات هم گذاشتم و عالی شد   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👆👆👆👆 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩‍🍳 لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
من برای اولین بار میخام تو فر خودم پیتزادرست کنم دماش چنددرجه باشه و کدوم طبقه چقدر زمان میبره تا بپزه بعدبالاروشن کنم؟ بستگی به دمای فر داره فرهای قدیمی با درجه 175 تا 185 و فرهای جدید فرق میکنه حداکثر نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه این دستور به شما کمک میکنه👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/47521 لامپ فر رو ؛ روشن کن و با دقت ببین یکبار درست کنی دستت میاد.   @sofrebanovanbeheshti
قالب میان تهی در چه نوع کیک هایی استفاده میشه؟ واسه کیک خامه کشی مناسب نیست❌ باید قالبتون دایره یا مستطیل و.... باشه. یعنی قالبتون صاف باشه انواع کیکها ،کیک هویچ و گردو،کدو حلوایی،نسکافه،وانیلی،پرتقالی میشه گفت تقریبا کیک هایی که داخلش میوه داره که از وسط هم خوب پخته بشه✅یا پوره یا اب میوه دارن   @sofrebanovanbeheshti
خرمالو رو چه جوری باید خشک کرد ؟ من گوشت های داخل خرمالو رو آرام جدا میکنم بعد روی پارچه تمیز میچینم و روی شوفاژ یا بخاری خشک میکنم فووق العاده خوشمزه هستند. میتونید ورقه کنید و بعد خشک کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ برنامه تلویزیونی صعود با همکاری اندیشکده راهبردی سعداء 🔅 موضوع برنامه درباره در زمینه های مختلف مانند انرژی هسته ای، نانو، سلول های بنیادی و ... ♨️ ما اِنتِخاب کَردیم کِه صُعود کُنیم... ✳️ این برنامه جذاب تلویزیونی در ایام هفته از شبکه نسیم پخش می‌شود   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی پوست کنده بزرگ: ۴ عدد نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری سس کچاپ: رب گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه آب: ۱/۴ پیمانه شربت ذرت: ۱/۴ پیمانه پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی (هر کدام): ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و بپزید. بعد خوب له کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده و ورز دهید. حالا داخل قالب سیلیکونی مخصوص قاشق را با مایه‌ی آماده شده پر کنید. خوب فشار دهید تا کل قالب پر شود. اضافه خمیر را با چاقو جدا کنید و برای ده دقیقه داخل فریزر بفرستید. در این فاصله سس کچاپ را طبق ویدئو آماده کنید. حالا قاشقهای یخ زده رو از قالب جدا کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و در انتها با سس کچاپ خونگی‌تون میل کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این شیرینی های تر مجلسی، از مهموناتون پذیرایی کنید 🤗 مواد لازم برای ۳۰ عدد شیرینی با ابعاد ۵ در ۵ و ارتفاع ۷ سانت (وزن حدودی ۱/۸۰۰ کیلو): برای لایه وانیلی: 👇🏻 تخم مرغ ۶ عدد آرد ۲۰۰ گرم شکر ۱۷۰ گرم روغن مایع ۶۰ گرم آب جوش ۶۰ گرم بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری برای لایه شکلاتی: 👇🏻 آرد ۱۵۰ گرم پودر کاکائو مرغوب ۳۰ گرم الباقی مواد مشابه مواد لایه وانیلی نکات: 🌟 پخت هر لایه باید بصورت جداگانه در سینی ۳۰ در ۴۰ انجام بشه. برای این میزان مواد من ۱/۴۰۰ کیلو خامه قنادی فرم گرفته استفاده کردم. که نصفش رو شکلاتی کردم و حدود ۱۰۰ گرم از هر رنگ رو برای تزئین کنار گذاشتم. میتونید کم خامه تر درست کنید. طرز تهیه: 👇🏻 🔸برای لایه وانیلی رو ابتدا زرده و سفیده رو جدا کرده، سفیده رو با دور تند همزن کمی بزنید تا کف کنه. 🔸بعد نصف شکر رو بصورت بارانی به سفید اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سفید کاملاً فرم بگیره به مرحله استیف پیک برسد. سفیده را در یخچال بگذارید 🔸حالا مواد زرده رو با شکر و وانیل با دور تند همزن بزنید تا مواد روشن و کشدار بشه. 🔸آب جوش رو به تدریج اضافه کرده و آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل بشه 🔸روغن مایع را اضافه کرده و مقدار کمی هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو از قبل سه بار الک کنید. 🔸حالا سفیده فرم گرفته و ترکیب آرد و بکینگ پودر رو به صورت یکی در میون و در سه مرحله به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی با لیسک به آرامی هم بزنید نوش جونتون 😉❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا