eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#زولبیا👇
😋😋😋😋 رسپی استاد مصطفی ماست پر چرب ۵۰۰گرم نشاسته گل ۴۵۰گرم کره ۵۰گرم جوش شیرین مقداری بگذارین کنار در ادامه توضیح میدم زعفران دم کرده اعلاء به میزان لازم همه چیز بستگی به رعایت نکاتی که بهتون میگم داره پس دقت کنین نشاسته را داخل همزن ریخته و کمی هم میزنیم تا حالت پوره شود سپس کمی از ماست را اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا به خورد نشاسته بره و دوباره کمی از ماست رو اضافه میکنیم به همین صورت کم کم ماست رو اضافه کرده و خمیری به غلظت خامه بدست میاد اینجا کره را که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب قاطی بشه داخل ظرف ماست به اندازه ۵۰تا ۱۰۰گرم اب سرد میریزیم و خوب هم میزنیم و اضافه میکنیم به مواد و مواد رو از الک معمولی که زیاد هم ریز نباشدرد میکنیم تا صاف شودومواد رو میگذاریم کنار تا استراحت کنه در این هنگام باید بریم سراغ شربت زولبیا 👇👇👇👇👇👇 طرز تهیه شربت زولبیا اب ............................ ۵۰۰گرم گلاب ........................ ۲۰۰گرم شکر ..........................۲کیلو اب لیموی تازه ......۱قاشق غذا خوری(میتونین بجاش ی پنس وانیل بریزین) زعفران دم کرده به میزان لازم بادکا یا همون گلوکز ..... ۲۰۰گرم طرز تهیه شربت شکر و اب و گلاب را میگذاریم روی حرارت تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد ابلیمو را اضافه میکنیم و اجازه میدیم ۷دقیقه دیگه بجوشه سپس زعفران دم کرده و بادکا را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا شربت عطرو رنگ خوبی به خودش بگیره اماده کردن اجاق 👇👇👇 تابه خود را روی حرارت گذاشته و قالبهای گرد مخصوص زولبیا را داخل تابه میچینیم و روغن مایع را اضافه میکنیم به اندازه ای روغن اضافه میکنیم که نصف قالب ما را روغن پر کند سپس زیر اجاق را روشن کرده و با حرارتی ملایم اجازه میدیم تا روغن خوب داغ شود وقتی روغن داغ شد مایه زولبیا را داخل قیف مخصوص زولبیا ریخته و کمی جوش شیرین بهش اضافه کرده و با چوب مخصوص قالب جوش را داخل مایه خوب قاطی میکنیم کمی از مایه را با نوک چوب داخل روغن میریزیم اگه سریع اومد بالای روغن یعنی حرارت اجاق و روغن تنظیم هست شروع میکنیم زولبیا را وقتی کمی رنگ گرفت از روغن خارج کرده و سریع داخل شربت فرو میکنیم سپس از داخل شربت بیرون اورده و میگذاریم رو ابکش تا شربت اضافه زولبیا جدا بشه نکات مهمی که حتما باید رعایت بشه 👇👇👇👇👇 ۱:خمیر زولبیا خیلی حساسه و با کمی ماست بیشتر یا اب بیشتر شل میشه و هنگام بافت زولبیا کار رو براتون سخت میکنه ۲:ماست رو حتما کم کم به نشاسته اضافه کنین ۳:دوستان پره های همزن به شکل مفتولی هستن در واقع خمیر زولبیا رو اگه با اونها هم بزنین فضای زیادی رو بین خمیر اشغال کرده و باعث میشوند که خمیر بیشتر بهش ضربه بخوره و احتمال تسمه شدن و کشدار شدن خمیر زیاد میشه بهتره از پنجی یا شاخ یا اینکه اگه ندارین سعی کنین زیاد با همزن خمیر رو هم نزنین ۴:سعی کنین ماست را دو روز قبل یا یک روز قبل بگیرین تا کهنه بشه ماست اگه بمونه کیفیت خمیر شما بهتر میشه ۵:جوش شیرین را حتما داخل قالب به مایع زولبیا اضافه کنین اگر زودتر بریزین باعث وز کردن خمیر میشه ۶:شربت شما باید کاملا داغ باشه تا زولبیا شربت رو به خورد خودش بده ۷:هنگام بافتن زولبیا سعی کنین مچ دستتون رو حرکت بدین تا خود دست رو این کار باعث زیبا تر شدن زولبیا میشه ۸:وقتی زولبیا را از روغن جدا کردین سریع بگذارین داخل شربت و با کفگیر کاملا زولبیا را ببرین داخل شربت در غیر اینصورت زولبیا شما گچل یا ابلغ خواهد شد ۹:روغن شما باید کاملا داغ باشد اما حرارت اجاقتان زیاد نباشد زیرا حرارت زیاد اجاق باعث میشه زولبیا شما زود بسوزه و رنگ بگیره و شما هم فکر کنین اماده شده و داخل شربت قرارش بدین که این عمل باعث خمیر شدن میشه ۱۰:روغن شما اگر سرد باشه و زیر اجاق شما هم سرد باشه باعث خشک شدن زولبیا میشه ۱۱:قیف زولبیا را زیاد گشاد نکنین هنگام بافت اذیت میشین ۱۲: دوستان اگر خواستین میتونید ۵۰گرم ارد به نشاسته اضافه کنین ۱۳:مایه زولبیا را حتما و حتما از الک رد کنین تا صاف شود @sofrebanovanbeheshti
👇 این دستور به خاطر استفاده از خمیر مایه و نشاسته ذرت ارزش امتحان کردن را داره😉 ارد قنادی ۱/۲ لیوان نشاسته ذرت ۱ ق غذاخوری نشاسته گل ۱/۲ لیوان اب ولرم ۱/۲ لیوان ماست ۲ ق غذاخوری سرپر روغن مایع ۱ ق غذاخوری خمیرمایه فوری ۱ ق چایخوری شکر ۱ ق غذاخوری زعفران غلیظ دمکرده ۱ ق غذاخوری گلاب ۲ ق غذاخوری خمیر مایه و شکر رو به آب ولرم اضافه کنید درشو بگذارین و یه جای گرم قرار بدین تا ۱۰ دقیقه عمل کنه. تواین فاصله نشاسته و ماست و آرد رو مخلوط کرده و یکدست کنین بعد زعفران،گلاب،روغن مایع و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه کنین هم بزنین تا یکدست شه روش را بپوشونین تا ۱ ساعت‌ تا حجم‌ خمیر دو برابر شه بعد۱ ساعت هم بزنین خمیرش تقریبا یکم از خمیر کیک شل تره. توی ظرف سس بریزین و اروم تو روغن سرخ کنین. حرارت نه زیاد باشه نه کم. ملایم سرخ بشن بلافاصله بعد از خارج کردن از روغن چندثانیه تو شربت داغ فرو کنین و توی صافی یا ظرف توری بگذارین تا شهد اضافیش گرفته شه. طرز تهیه شربت: شکر دو لیوان اب یک لیوان زعفران نوک قاشق چایخوری گلاب ۴ ق غذاخوری ابلیمو ۱ ق غذاخوری گلوکز ۱ ق غذاخوری سرپر شکر و اب رو بریزین تو به ظرف بگذارین با حرارت ملایم خودش اب شه اصلا هم نزنین ۲۰ دقیقه طول میکشه بعد زعفران و ابلیمو وگلاب رو با گلوکز اضافه کنین هم بزنین و تا حدود یک ربع اجازه بدین تا شهد غلیظ شه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹 اگه سر سفره افطار به کسی که کنارمان نشسته بگوئیم : روزه ات قبول باشه ، اون چی جواب میده ؟ حتما میگه: ازشمام قبول باشه و ممنونم و کلی بهمون محبت میکنه . 😊حالا اگه سر افطار سرمون رو بالا بگیریم و به امام زمان (عج) عرض کنیم : آقاجون روزه تون قبول ، مطمئن باشید آقا هر جوابی بدهند ، دعاشون در حقمون مستجابه . من سر سفره افطار میگم: آقاجون روزتون قبول باشه و امید دارم به اینکه آقا بفرمایند: از شمام قبول باشه ، عاقبت بخیر بشی .😊 ان شا ء الله همه سر افطار به یاد حضرت مهدی (عج ا...) باشیم و برای ظهورش دعا کنیم . اللهــم عــجل الولیک الفرج 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_134438278865617986.mp3
4.04M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء پنجم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5_6332214084292837401.mp3
508K
#مناجات_سحر باز اومدم‌بین خوبا آشتی کنم باهات خدا الهی العفو😔 🎤🎤 حاج سعید حدادیان #ماه_رمضان 🌙 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دلمه_سیب_زمینی
#دلمه_سیب_زمینی👇 وسط سیب زمینی ها رو با قاشق درآوردم، برای مواد داخل از مرغ ریش شده یا چرخ کرده میشه استفاده کرد،‌من از گوشت بوقلمون استفاده کردم ، جعفری و سیب زمینی هایی که از داخل درآورده بودم رو با هم تفت دادم و زرشک و ادویه جات اضافه کردم‌ با پیاز داغ و رب تفت دادم و گذاشتم با آب بپزه،‌ جای شما خالی خوشمزه شده بود☺️ مواد اضافه رو کنار دلمه ها گذاشتم و به همراه دلمه ها پخت @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_خرما👇 به ازاي هر نيم كيلو ارد ١كيلو خرما دشتستان بدون هسته لازمه اول ارد رو جدا خوب تفت ميديم تا رنگش عوض بشه سپس خرما رو كه هستش رو گرفتيم اضافه ميكنيم و خوب بايد ورز بديم براي اينكه انسجام هم داشته باشه روغن اضافه ميكنيم كه من چشمي ميريزم براي راحتي كار كه مخلوط بشن ميتونيد توي غذاساز بريزيد ميتونيد از مغز گردو خرد شده هم بريزيد اين حلوا رو ميتوان هم به صورت گلوله درست كرد و داخل پودر نارگيل يا گل سرخ يا كنجد يا پودر پسته و .... غلطانده يا اينكه با قالبهاي فشاري راحت قالب زد یا توی دیس پرس کنید و با کاتر برش بزنید تو دیس 30 در 40 تا لبه پر کردم و روش رو صاف کردم و روش کنجد پاشیدم و با دست فشار دادم گذاشتم یخچال کمی که خودشو گرفت با کاتر یا چاقو اره ای که تو اب جوش میزنید و خشک میکنید برش بزنید نکاتی که باید رعایت کنید اینکه مغزها ریز باشن تا موقع برش اذیت نکنن و اینکه اگه خرما رو چرخ کنید یا تو غذاساز له کنید براتون مخلوط کردنش راحت تره و اینکه میزان روغن نه باید زیاد باشه که حلوا شل و روون بشه و نه کم باشه که پودری باشه به اندازه ای که حالت خمیری و منسجم پیدا کنه کافیه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چالش سوم سلام دوستان دوباره توی گروه داریم چه چالشی😉👌 خداروشکر که از چالش دلمه مون هم استقبال خوبی شد.👏👍👍 بنابراین بازم این هفته چالش هفتگی در گروه برگزار میکنیم😁 لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید به چالش گروه هم فکر کنید 🤔و اون غذا یا خوشمزه ی چالش 🌯🍔رو که یک هفته وقت دارید درست کنید 👩‍🍳 به این چالش مثل یه نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶‍♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃‍♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉 همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند ‍‍‍هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋 خب حالا این هفته چالش چی داریم؟؟😉🤔 🌮 انواع نان ،نان های محلی و هر نوع نونی ای که بلد هستید در این یک هفته درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌در کنار بقیه خوشمزه ها در گروه قرار بدید راستی تو کانال انواع داریم میتونید از کانال کمک بگیرید🍲 بعد ببینیم این هفته استقبال چطور میشه 😉 خب بسم الله 😉 از📌 امروز شنبه ۲۱ اردیبهشت📆 تا پنجشنبه ۲۶ اردیبهشت🔖 لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7 برای آشنایی بیشتر با انواع نان رو هشتگ ها بزنید تا نان مورد نظر تون رو ببینید 👇👇👇 و...... ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون ❤️❤️❤️
✳️ سوال:🤔🤔 زنی که ده ساعت برنامه آشپزی می بیند ،صد پست درگروه آشپزی میگذارد و بالاخره افطار نیمرو درست می کند آیا زدنش با ماهیتابه جایز است؟🤔 ✅ جواب: جایز است و مستحب است که ماهیتابه داغ باشد 😂😂😂😂😂😂 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گاهی تو آپارتمان یا کوچه، یک پیرزنی یا پیرمردی تنها زندگی می کنه، و سختشه که برای خودش غذا درست کنه، سعی کنید تا می تونید هر موقع غذا درست می کنید یک بشقاب هم برای ایشون ببرید یا هر همسایه تو یک روز غذا ببره... مخصوصا تو ماه رمضون بیشتر حواستون به این عزیزان باشه... 💠 امیرالمؤمنین عليه السلام: 🌺 بهترين زندگى را كسى دارد، كه مردم در زندگى او خوب زندگى كنند.🌺 📗غررالحكم حدیث 3636 🆔 @sofrebanovanbeheshti