#سوال #ماست_خانگی
ماستی که بعد از چندساعت بسته نشده چه باید کرد؟
#پاسخ
توی یک قابلمه ی بزرگتر از ظرفی که ماست رو توش بستید،در حد ۲بند انگشت آب بریزید وقابلمه ی ماست رو توی اون قرار بدید وبگذارید رو اجاق تا به صورت غیر مستقیم گرم بشه،
وقتی که شیر ماست ولرم شد در حدی که انگشت نسوزه،زیر گاز رو خاموش کنید ودم کنی بگذاریدروی اون،
بسته به نوع شیر بعد از ۳تا۵ساعت ماست درست میشه،
توجه کنید که چون قبلا به شیر مایه زدید حرارت مستقیم بهش ندید
اگه شیرتون داغ باشه ماستتون ترش میشه و خیلی آب میندازه و اگه خنک باشه نمیبنده. مایتون هم باید اندازه باشه تا ببنده.
الانم که هوا گرمه لازم نیست زیاد رو و زیرش رو بپوشانید.... آب میندازه
ویا یک تکه نان روی شیر به آرامی قراربرید و دوباره پوشانده و چند ساعت صبر کنید
@sofrebanovanbeheshti
#لواشک
#لواشک_چندمیوه👇
سیب هلو الو گوجه سبز(له شده) همه رو توی قابلمه میریزیم
یکم نمک وکمی شکر هم اضافه میکنیم ۱استکان اب هم اضافه میکنیم ومیگذاریم با حرارت ملایم بپزه
بعد که خوب پخت وکمی خنک شد از صافی رد میکنیم وبعد میگذاریم تا خوب سرد سرد بشه
بعد توی سینی که کمی چرب کردیم میریزیم وبعد از لواشکمون روی سینی میریزیم
ضخامتشم بستگی به خودتون داره بعد میگذاریم جلوی باد کولر تا ۴،۵ روز بعد
یه نکته اینکه اگر لواشکها رو توی سینی پلاستیکی بریزید خیلی خیلی راحت جدا میشه بعدم نوش جان میفرمایید😉
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی 👇
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم.
برنج ۲پیمانه،
ارد نخودچی ۳ قاشق غذاخوری،
یک پیاز کوچک رنده شده،
تخم مرغ یک عدد،
زردچوبه،نمک سبزی معطر به مقدار لازم.
ابتدا برنج را بادوپیمانه ونصفی آب ونمک وروغن میگذاریم نیم پز شود وکاملا سرد شود.
بعد پیاز رادر گوشت رنده کرده ونمک زردچوبه سبزی معطر،ارد نخودچی،تخم مرغ وبرنج را اضافه میکنیم وکمی هم زرشک را شسته واضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم
بعد ظرفی را اب می کنیم
وکف دستمان را خیس میکنیم تااز مایع به ان نچسبد وبه اندازه یک سیب برمیداریم وشکل می دهیم وبقیه را هم درست می کنیم وبه مدت یک ربع کنار می گذاریم تا خودش را بگیرد.
بعد در قابلمه یا ماهیتابه ای که این تعداد کوفته در اون جا بشه وروی هم قرارنگیرند
یک پیاز کوچک را تفت داده وزردچوبه زده وبعد دو کاسه آب میریزیم
وقتی جوش اومد کوفته ها را درآن دونه دونه می گذاریم وحتما به مدت یک ربع در اون را نمی گذاریم تا کوفته ها وا نروند ودر این یک ربع حرارت تقریبا تند باشد
بعد از یک ربع حرارت را ملایم کرده ودر ظرف را می گذاریم بیست دقیقه
بعد یک قاشق رب گوجه می زنیم ۵ دقیقه هم بجوشه
بعد خاموش میکنیم.
کوفته خوشمزه را با نان وترشی میل کنید
@sofrebanovanbeheshti
💠 #خربزه
⚜ پیامبر اکرم(ص) می فرمایند:
《عَضَ البِطِّیخَ وَ لَا تَقطَعهَا قَطعاً، فَإِنَّهَا فَاکهَةٌ مُبَارَکَةٌ طَیِّبَةٌ، مُطَهَّرَةُ الفَمِ، مُقَدِّسَةُ القَلبِ، تُبَیِّضُ الأَسنَانَ.》
خربزه را با #دندان گاز بزنید و بخورید و از چاقو استفاده نکنید. زیرا میوه ای مبارک و خوش مزه است که دهان و قلب را پاک می کند و دندان را #سفید می سازد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 #خربزه
🔹نوعی #غذا به حساب می اید.
🔸نوعی #نوشیدنی به شمار می اید.
🔹شستشو دهنده #مثانه است.
🔸 #خوشبو کننده دهان است.
🔹شستشو دهنده #شکم به شمار می اید،به خصوص اگر قبل از غذا خورده شود.
🔸آب کمر را زیاد می کند.
🔹تقویت کننده نیروی جنسی است.
🔸سردی #مزاج را از میان بر می دارد.
🔹تمیز کننده #پوست است.
🔸میوه ای #بهشتی به شمار می اید.
🔹در خربزه #هزاربرکت و رحمت وجود دارد.
🔸شفا بخش هر بیماری است.
🔹هر زن باردار خربزه بخورد فرزندش خوش خوی و #خوش چهره می شود.
🔸نوعی #خورشت به حساب می اید.
🔹 #ادرار اور می باشد.
🔸سفید کننده دندان است.
🔹خوردن #خربزه و #پنیر توسط زن باردار موجب #خوشخوئی و خوش روئی فرزند می شود.
🔹طبیعت خربزه #گرم و #تر است.
🔸خربزه مغز را مرطوب می کند.
🔹خوردن خربزه برای #چاق کردن بدن موثر است.
🔸خوردن آن قاعده اور است.
🔹 #ذوب کننده سنگ کلیه و مثانه به حساب می آید.
🔸مصرف زیاد آن موجب روانی شکم می شود.
❌ناشتا خوردن آن فلجی به بار آورد.
🔸مصرف تخم خربزه باز کننده گرفتگی های کبد است.
🔹برای رفع سوزش مجرای ادرار مفید است.
🔸برای التیام زخم و و رفع خراش ناشی از سنگ از مجرای ادرار مفید است.
🔹 #شیر افزاست.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
#آشپزی_مادرانه
#نکاتی_درباره_هنر_آشپزی
🍲آشپزی یکی از هنرهای آدمی است که سلامتی جسم و روح و نشاط و شادابی پوست و مو در گرو آن است.
🍵 با آشپزی صحیح، انسان می تواند سلامتی خود را تضمین کند. ولی متاسفانه امروزه با استفاده از مواد غیر طبیعی و مضر و سرخ کردن غذاها و استفاده از وسایلی مانند: زود پز، مایکروویو و سرخ کن و استفاده از چاشنی های مصنوعی مانند اسانسها و رنگ های شیمیایی سعی می کنند غذاها را خوشمزه جلوه دهند و ذائقه ها را تغییر دهند. بدتر از آن تبلیغ این نوع غذاها از طریق رسانه های جمعی است و با این کار، غذاهای بی محتوا را به مردم آموزش می دهند و آنان را به همان سمت و سو سوق می دهند که نتیجه ای جز بیماری های گوناگون ندارد!
🔻یکی از سنتهای غلطی که در مورد آشپزی آموزش داده می شود، استفاده از دستکش است. آنان به همه جا و همه چیز دست می زنند که نباید بزنند، در هنگام آشپزی از دستکش استفاده می کنند.
✅افرادی که می خواهند آشپزی کنند باید نکاتی را رعایت کنند تا غذایشان فوق العاده خوشمزه و خوش عطر و خوش طعم شود و دیگران با استفاده از این غذاها نهایت لذت را ببرند و از نعمت سلامتی و نشاط لازم برخوردار شوند.
نکاتی که بهتر است رعایت شود
در هنگام آشپزی نظافت و بهداشت عمومی را رعایت کنید و با وضو باشید. داشتن نشاط و شادابی و اعصاب آرام در هنگام آشپزی،در کیفیت غذا اثر به سزایی دارد؛هم چنین است استفاده از مواد طبیعی و تازه و استفاده نکردن از دستکش در هنگام #طبخ_غذا ⛔️
با این کار نشاط و شادابی درونتان به صورت انرژیهای مفید و موثر از طریق چشم و نوک انگشتان به مواد غذایی منتقل شده و آن را به خود و اهل منزل هدیه می کنید؛ زیرا هنگام نشاط ، اشعه ی آلفای مغز زیاد شده و به صورت انرژی از طریق چشم و نوک انگشتان خارج می شود. هنگام پختن غذا نام خدا را یاد کنید و از او بخواهید غذایی که طبخ می کنید مایع سلامتی خود و خانواده تان باشد.
سعی کنید غذاها را با ادویه جات طبیعی معطر و خوش طعم کنید و عطر لازم را به غذا بدهید. سعی کنید غذا را با حرارت ملایم طبخ کنید بااین روش، غذا بسیار خوش مزه می شود و در سلامتی انسان تاثیر به سزایی خواهد داشت.
👇👇👇👇👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ این کلیپ داستان دختری است که در برنامهی #لاک_جیغ از تاثیر یک کتاب در مسیر تحولش میگوید.
✅ #ترگل نام کتابی است که ۲۰ دلیل عقلی و روانشناسی #حجاب را با زبانی کاملا ساده و جوانپسند تبیین میکند
با مقدمهی حضرت آیتالله مهدوی.
✅ فایل pdf کتاب 👇
eitaa.com/nazreketab/319
به جمع فرشتگان بهشتی بپیوندید 👇
🌸 @fereshtehayebeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
✅ این کلیپ داستان دختری است که در برنامهی #لاک_جیغ از تاثیر یک کتاب در مسیر تحولش میگوید. ✅ #ترگ
کانال دوم ما مخصوص مادرانی که دغدغه تربیت دلبندانشون رو دارند
لطفا به این کانالمون ☝️هم سر بزنید😉😉
سفره بانـوان بهشتـی
سلام دوستان عزیزم خدا قوت💪 چند تا #حدیث براتون آوردم تا انگیزه مون برای کار در منزل و #خانه_داری بی
خانم هایی که تو گرمای♨️ تابستون😓 برای کارهای خونه بیشتر غر میزنن😩
لطفا این پست☝️ رو با دقت بخونید و انرژژژژژژژی بگیرید😁💪
اینم لینک دسترسی آسان👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/3487
#کیک_آلبالو👇
3عددتخم مرغ راهمراه1پیمانه سرخالی شکرراکاملاهم زده...
کمی وانیل اضافه کنید....
نصف پیمانه روغن رااضافه نموده درحدمخلوط شدن هم بزنید....
نصف پیمانه شیرراهم باآن مخلوط نمایید....
2پیمانه آردو2ق مرباخوری بیکینگ پودر راقبلا سه بارالک کرده درسه مرحله بالیسک اضافه کنید...
مقداری آلبالو(مقدارش سلیقه ایست)هسته گرفته اغشته به کمی آردراآرام اضافه نموده...
درقالب ازقبل چرب وآردپاشی شده بریزید...
و بمدت40دقیقه درفربادمای175درجه گذاشته....
بعدازاتمام پخت وسردشدن به ظرف سروانتقال دهید.....
ودرکنارخانواده نوش جان کنید....
میتوان دراین کیک میوه ای گیلاس یاشاتوت وسیب راهم جایگزین کرد....
@sofrebanovanbeheshti
#ماهی_سفید
سرخ شده با دلال ماهی:👇
اول به ماهی نمک و فلفل و زردچوبه زده تو روغن کامل دوطرفش سرخ کرده و بعد یه لیوان آبغوره بهش اضافه کرده درشو نیمه باز میذاریم و با شعله کم میگذاریم بپزه تا آبش بسوزه وبعد در یک تابه جداگانه یه پیاز درشت رو خرد کرده و سرخش میکنیم و دلال ماهی که( شامل سبزی معطر شمال جعفری گیشنیز پونه زلنگ و اناریژه برگ سیر است رو ریز شده ) را به پیاز داغ اضافه کرده هم میزنیم
بعد گردو آسیاب شده فراوون و رب انار نمک فلفل زردچوبه یه ق چایخوری رب گوجه اضافه میکنیم یکم بهش آب جوش میریزیم تا سبزی کامل بپزه و آبش که سوخت همراه با کته پلو نوش جان میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
💠 روش نگهداری #حبوبات
می توان حبوبان را در جای خشک و خنک به مدت یک سال نگهداری کرد.
قرار دادن حبوبات در محل های مرطوب, سبب رشد کپک ها بر روی حبوبات می شود.
در ضمن, به دلیل حساس بودن لوبیای چشم بلبلی می توان برای نگهداری آن از یخچال استفاده کرد.
💠 روش هایی دیگر جهت نگهداری حبوبات:
🍃 لابه لای حبوبات چند برگ از درخت #گردو قرار دهید .
🍚حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .
🍥حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .
می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)
👌 جهت جلوگیری از ورود حشرات به حبوبات ، به ظرف حبوبات باید چند دانه #میخک اضافه کنید...
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺