#سس_قرمز_خانگی👇
#سس_کچاپ
براتون اندازه ها رو تقریبی مینویسم ولی بیشتر چشمی ریختم شما با ذائقه خودتون تنظیم کنید👌
گوجه ۶_۷تا متوسط
یک عدد پیاز
یکی دوحبه سیر
همه رو خورد کنید و بگذارید رو گاز با شعله زیاد اول،
بعد که کمی آب انداخت و گوجه ها کمی نرم شد در ظرفو بگذارید و شعله رو کم کنید تا حسابی بپزن و له و نرم بشن. بعد بریزید تو مخلوط کن و خوب پوره و میکس کنید. تا یکدست بشه.
بعد پوره رو از صافی رد کنید تا پوست و دونه های گوجه جدا بشه.
و بعد یک ق مرباخوری پودر گوجه (اختیاری)،یه مقدار پودر سیر و پودر پیاز،
یک ق چایخوری فلفل سیاه(یا کمتر، اگه هم تند دوست دارید فلفل قرمز یک ق چ یا کمتر بزنید.) دو قاشق شکر،
یک چهارم حدودا سرکه سفید،
در حد دو قاشق آب سرد،
1ق مرباخوری نشاسته،
نصف ق چایخوری نمک
اول نشاسته رو با حدود دو قاشق آب سرد مخلوط کنید تا حل شود و بعد به پوره گوجه اضاف کنید و مخلوط کنید و سپس همه مواد باقی مانده رو هم بهش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا ظرفو بگذارید رو گاز، اول شعله زیاد باشه، وقتی قل زد کم کنید، و بعد ازینکه دیدید غلیظ شد خاموش کنید. بعد از سرد شدن بریزید تو شیشه.
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_بادمجان_شکم_پر 👇
بادمجان ، نعناع خشک ، سیر ریز خرد شده ، هویج رنده شده ، فلفل ریز خرد شده
سرکه و نمک و زردچوبه و فلفل و گلپر
بهتره بادمجان ها کوتاه و تپلی باشه ، بعد از شستن بدون اینکه پوستشون رو بکنیم فقط کلاهش رو کمی مرتب می کنیم ...
یه دیگ آب رو تا جایی که روی بادمجونها رو بعدا بپوشونه ریختم و سرکه هم اضافه کردم...
مقدارش رو چشمی ریختم...
اما نسبتش میشه گفت 3 به 1 هست...
3 لیوان آب 1 لیوان سرکه مثلا....
بادمجونها رو هم توش می ریزیم و میگذاریم روی گاز تا یک ربع حدودا که بجوشه و بادمجونها نرم بشه و بپزه ..
من یه نمه نمک هم توی آب و سرکه ریختم ..
البته می تونین هم تنها سرکه بریزین...
یعنی بدون آب و با سرکه خالی بادمجونها رو بپزین که این جوری ترشی تون خیلی تند و تیز و نفس گیر میشه...
با آب و نمک خالی هم بدون سرکه میشه که اونم به نظر زیاد جالب نیست
دراین فاصله مواد شکمش رو آماده کردم... نعناع خشک و بقیه مواد رو خوب مخلوط کردم..
من پر سیر دوست دارم و زیادم ریز نمی کنم که زیر دندون بیاد...
شما به میل خودتون خرد کنین و کم و زیادش
پوست بادمجونا رنگش وا شد و از سیاهی در اومد و نرم شدن بادمجونا، آوردمش بیرون و توی آبکش گذاشتم تا آبش بره...
می تونین یه چیز سنگین روش بگذارین تا حسابی آبش در بیاد اما من اینکارو نکردم...
حالا شکم بادمجونا راحت باز کردم و یه قاشق مربا خوری از مواد توی شکمشون ریختم و کنار گذاشتم تا همه بادمجونام رو بشن
شیشه بلند که تمیز تمیز تمیز و عاری از هر گونه چربی باشه رو انتخاب می کنیم...
مطلقا چربی و آبی نداشته باشه.
@sofrebanovanbeheshti
__________2_.m4a
42.28M
#آشپزی_مادرانه
#بانوی_تمدن_ساز
#سبک_زندگی_اسلامی و سلامت
مدرس : خانم #تقوی_راد
اصلاح سبک زندگی در جهت سلامت.
💥اصلاح تغذیه جلسه 19
💥آداب #سفره 2
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 👩🍳
💢دو نکته مهم که در تهیه سبزی کرفس باید مد نظر داشته باشید
🔶از کرفس های نازک و جوان برای طبخ خورش کرفس استفاده نمایید کرفس هایی که سبز و سفت هستند برای طبخ خورش کرفس مناسب نمی باشند
🔷توجه داشته باشید که سبزی های این خورش باید بعد از شستن به طور کامل خشک شوند و بعد آن ها را خرد کنید در غیر این صورت سبزی ها در هنگام طبخ له می شوند
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
#ضعف وسستی بدن
ضعف،تابع لاغری و چاقی نیست.
☄دور کلیه ها نوعی چربی یا پیه وجود دارد که در اصل،غده آدرنال است که نوعی هورمون ب نام اندروژن ترشح می کند.
👈منشا ضعف و قوت بدن، قلوه پیه است.از علائم قوت بدن و زیادی قلوه پیه،صداست.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867423.MP3
926.6K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه463🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
📿 قرائت «دعای هفتم #صحیفه_سجادیه »
🗓پانزدهمین روز چله
@sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛
#صوتی
🔸آقای کریمی
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_تخته_ای_بازاری👇
آرد ۲/۵پیمانه
شکر ۱ پیمانه
بیکینگ پودر ۲قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۴عدد
پودر نارگیل ۱/۳پیمانه
وانیل کمی
روغن مایع نصف پیمانه
شیر ۳/۴پیمانه(من ۱/۴پیمانه گلاب زدم بقیه را شیر)
زعفران به دلخواه
آردسفید وبیکینگ پودر را سه بار الک کرده کنار میگذاریم.من دوقاشق از آرد برداشتم وبه همون اندازه یعنی دوقاشق غذاخوری نشاسته ذرت که سفید رنگه اضافه کردم (بافت کیک لطیفترمیشه).
شکر وتخم مرغ ووانیل رو درکاسه همزن ریخته(من یه قاشق گلاب به جای وانیل زدم)وبه مدت ۸دقیقه هم میزنیم تاکمی کرم رنگ وکشدار بشه حالا شیر وگلاب رو افزوده من زعفرون رو روی شیر ریختم واضافه کردم ودرحد یه دقیقه هم زده روغن مایع را اضافه کنید ویه دقیقه بزنید.
همزن رو خاموش کرده پودر نارگیل را اضافه میکنیم وکمی بالیسک هم زده آرد رو درسه مرحله اضافه کرده وبالیسک دورانی بامواد مخلوط میکنیم تاگلوله آردی باقی نمونه ولی زیاده از حد هم نزنید تاپف کیک نخوابه.مواد رو درقالب ۲۰×۳۰که از قبل باروغن جداکننده چرب کردیم ریخته روی مواد رو به آرومی بالیسک صاف کرده در فر ۱۸۰درجه که از نیم ساعت قبل گرم کردیم به مدت ۴۵دقیقه
البته دمای فرها متفاوته باز چک کنید باسیخ چوبی اگه چیزی به سیخ چسبید باز زمان بدید تابپزه.
من بعد پخت روی کیک رو گریل کردم تاخوشرنگ بشه.حدود ۲۰دقیقه میگذاریم خنک بشه واز قالب دور کیک رو بالیسک به آرومی تاپایین جدا کرده ودر ظرف برمیگردونیم.کیک که خنک شد یه قاشق عسل(یا شربت بار)را چند ثانیه گرم کردم وبافرچه روی سطح کیک کشیدم وپودر نارگیل ریختم وبرش زدم
زعفران وگلاب به دلخواهه 💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی 👩🍳
به هنگام پخت قارچ 🍄
بهتر است شعله را زیاد کنید🔥
و در قابلمه را بردارید
👍 تا هم قارچ سیاه رنگ نشود
و هم آب قارچ ها به راحتی وسریع بخار شود.
میتوانید برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ کمی آبلیمو🍋 به آن بزنید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti