eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🍀❤️😍 حالِ خوبت را به هیچکس گره نزن! یاد بگیر بدونِ نیاز به دیگران؛ شاد باشی، بخندی، و امیدوار باشی... باور کن؛ این مردم حوصله ی خودشان را هم ندارند! تو باید خودت؛ دلیلِ اتفاقاتِ خوبِ زندگی ات باشی! سلاااااااام 👋👋👋 زندگیتون پرازحال خوب😌😌😌   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۲کیلو به رو شستم وخورد کردم ریختم توی قابلمه مسی ۶تا۷ لیوان اب ریختم روش نیم ساعت بعد که کمی به ها نرم شد حدود ۱کیلو و۲۰۰ گرم شکر بهش اضافه کردم البته به شیرین بود وچون ما خیلی شیرین دوست نداریم از اندازه نرمال که ۲ کیلو شکر بود کمتر ریختم وحدود ۱۰،۱۵ تا از هسته های به رو هم ریختم توش ودرشم دمکنی گذاشتم حدود ۸ساعت با حرارت خیلی کم پخت له هم نشد خیلی خوشمزه وفوق العاده خوش رنگ وبعد هم نوش جان میکنیم البته ما بعد از پخت تا هنوز تو یخچال نرفته نصفشو نوش جان کردیم😉رماح @sofrebanovanbeheshti
👇 ۳ق غذاخوری پودر ژلاتین را در نصف استکان آب حل کرده پف میکند و در روی بخار کتری بنماریش میکنیم بعد که خنک شد با۳لیوان شیر و یه بسته خامه صبحانه و ۶ق غذاخوری شکر و ۲عدد موز مخلوط کرده ودر قالب روی یک بسته ژله موزی را که از قبل درست کرده و ریخته بودم و نیم بند شد میریزیم @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد. ‌ 👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
لعاب دارشدن خورش من برای قرمه سبزی و خورشت کرفس یه قاشق ارد رو بعد سرخ شدن پیاز و تفت دادن گوشت اضافه میکنم و اردم یکم تفت میدم . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5791719169082790737.mp3
4.66M
💢 ۱۰ 👈 برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم ⭕️ حق مسلم امام زمان(عج) در اموال ما!   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 من ۴۵ دقیقه کیک را گذاشتم داخل فر روی ۱۸۰ درجه با اینکه قالبش کوچک بود وسطش نپخته بود؟ 👇 هیچ وقت روی ۴۵دقیقه حساب نکنید.باید قلق فرتون وحرارتش دستتون بیاد.یه مدتی که کار کردین باهاش متوجه قلقش میشید.باید بیشتر زمان میدادید.بسته به شل وسفت بودن مایه کیک ..کیک دیرتر وزودتر میپزه. باید چک کنید واگه نپخته بیشتر زمان بدین قالبهای ساده کیک دیرتر میپزه ومیان تهی معمولا زودتر باید دمای فرتون رو کمتر کنید و زمان پخت بیشتری بدید، اگه قالبتون مناسب هست بعضی وقتا باید از قالب بزرگتری استفاده کنید ولی چون کوچیکتر استفاده می‌کنید هم کیک وسطش خوب نمیپزه چون جا برای پف کردن نداره هم بافتش سنگین میشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی ☄ 1. آن را چرک خشک کن طبیعی می گویند. 2. ضعف جنسی را درمان كرده و اسپرم را زیاد می كند. 3. را تسكین می دهد. 4. زن باردای كه در مدت شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض مقاومت بیشتری خواهد داشت. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد ۳پیمانه تخم مرغ ۴عدد 🥚🥚🥚🥚 شیر یا آب ۱پیمانه🥛 روغن مایع ۳/۴پیمانه(سه چهارم) شکر ۱/۵پیمانه(یک ونیم) بیکینگ پودر۱قاشق غذاخوری 🥄 وانیل کمی پودر کاکائو۱قاشق غذاخوری(۱قاشق از ارد حتما کم کنید) نسکافه ۲قاشق غذاخوری(به دلخواه)🥄 آب برای روان کردن مایع کاکائویی ۱تا ۲قاشق غذاخوری همه مواد به دمای محیط رسیده باشند ابتدا شکر 🍚وتخم مرغ🥚 را درظرف همزن ریخته وکمی میزنیم تاکف کند حالا وانیل را افزوده وبه مدت ۸دقیقه خوب میزنیم تامایع کرم وکمی کشدار شود وحجمش بیشتر.(من نسکافه را به شیر گرم اضافه کردم.نسکافه دلخواهه میتونید اضافه نکنید) آب یا شیر ولرم🥛 را کم کم افزوده وبه مدت ۱دقیقه هم میزنیم. روغن را اضافه میکنیم و۱دقیقه دیگه هم می زنیم تابا مواد مخلوط شود. همزن رو خاموش کرده وآرد وبیکینگ پودری که از قبل سه بار الک کردیم را درسه مرحله به مواد اضافه کرده وبالیسک دورانی وآروم هم میزنیم تاگلوله آردی باقی نمونه.نصفه کاسه از مواد کیک رو برداشته و۱قاشق پودر کاکائو رو روش الک کرده . دراین مرحله یکی دوقاشق آب به مایع اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم مواد را. من مواد کیک رو توی دوتا قالب ریختم. قالبها رو از قبل باروغن جداکننده خوب چرب کردم همه قسمتاشو. برای قالب لوف مقداری از مایع کیک رو ریختم و نصفه از مواد کاکائویی رو روی اون ریختم ودوباره مقداری مایه ساده کیک . تانیمه قالب من موادمو ریختم.بقیه را هم به همین صورت درقالب دیگه ای ریختم.وبه مواد قالب بعدی یه مشت کشمش که کمی با آرد مخلوط کردم اضافه کردم تاکیکم کشمشی بشه .مقداری خلال بادام زمینی وتخمه آفتاب گردون هم روی مایع کیک ریختم .قالبها رو درفر ۱۸۰درجه که از نیم ساعت قبل گرم شده به مدت ۴۵دقیقه قرار میدهیم.البته دمای فرها متفاوته باز چک کنید باسیخ چوبی اگه چیزی بهش چسبید اجازه بدید بیشتر بپزه.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.اگه مفید بود التماس دعای فرج 💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867545.MP3
813.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با سبزیجات عدس و اسفناج به زبان مازندرانی عدس یک کاسه آبگوشت خوری اسفناج به میزان لازم سیر به میزان لازم پیاز یک عدد درشت روغن مایع به میزان لازم(من روغن حیوانی،شحم گوسفند ریختم) ابتدا عدس رو با چهار پیمانه آب می گذاریم روی گاز تا به جوش بیاد بعد پیاز و سیر و اسفناج و روغن رو اضافه میکنیم و ادویه رو اضافه میکنیم و شعله خیلی کم میکنیم تا عدس و اسفناج خوب پخته بشه و حلیم بخوره بعد ترشی اضافه میکنیم و سرو میکنیم @sofrebanovanbeheshti