#سالاد_سیب_و_بروکلی👇
بروکلی ریز شده۱پیمانه که با نمک به مدت ۵دقیقه جوشانده/
هویج رنده درشت۲عدد متوسط/گردو۴ق غذاخوری/
تخم آفتابگردان بو داده۲ق غذاخوری /
کشمش پلویی ۲ق غذاخوری/
سیب قرمز با پوست خلالی شده ریز و نازک۱عدد/
سس:👇
آبلیمو کمی+سس مایونز کمی+عسل۱ق چایخوری+نمک کمی
همه مواد را با هم مخلوط کرده و حتما چندساعت در یخچال گذاشته تا مزه دار شود
_من مقداری هم گل کلم سفید آبپز شده هم بهش اضافه کردم طعش عالی میشه با اینکه همسرم کلم بروکلی و گل کلم سفید تو غذا و سالاد نمیخوره خیلی خوشش اومده بود چون طعم کلم ها معلوم نمیشد
حتما حتما درست کنید ولذت ببرید😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_و_دارچین_و_کشمش👇
۴تاتخم مرغ رو با یک ونیم لیوان شکر ویه کم وانیل زدم خوب تا سفید بشه بعد نصف لیوان روغن ریختم
بعد هم یه لیوان شیر خوب هم زدم ۳پیمانه آرد رو با۳ق چایخوری بیکینگ پودر الک کردم و اضافه کردم
کف قالب کاغذ روغنی انداختم چرب کردم
نصف مواد رو ریختم
بعد سیب های رنده شده رو روش پخش کردم دارچین پاشیدم
کشمش هم گذاشتم
بعد بقیه مواد رو ریختم روش تو فر از قبل گرم شده باحرارت تقریبی ۱۸۰درجه بمدت تقریبی ۴۵دقیقه پختم😁
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده کنید و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
موقع سرخکردن بادمجان یکیدو لایه بادمجان هم روی آنهایی که در حال سرخ شدن هستند بگذارید تا در مراحل بعد که میخواهید ردیفهای رویی رو سرخ کنید روغن کمتری مصرف شود
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
♥️🍃
علیانصاریانهمرفت...
ولیتوشهیبزرگیروباخودشبرد
رضایتمادر…!
راهیهست
کهبایدبریم؛چون
''اناللهواناالیهراجعون''
امامسئلهچگونهرفتناست…!
#الفاتحه...
#مادر
#علی_انصاریان
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده
کباب لقمه
به شکل سوسیس
#کلیپ_تصویری
#کوکی_برشی_هندوانه_ای👇
#شب_یلدا
کره۱۰۰گرم/
زرده تخم مرغ۱عدد/
پودرقند۴۰گرم/
آرد۲۰۰گرم/
نمک۱/۸چایخوری/
وانیل۱/۸چایخوری/
آب سرد۲ق سوپخوری/
تخم خرفه برای تزیین/
رنگ سبز و قرمز خوراکی به میزان لازم
ابتدا کمی کره را با همزن زده تا بافتش نرم شودپودر قند را اضافه کمی همزده،بعد زرده،وانیل را اضافه با همزن زده تا مواد جذب هم شودو آرد را ریخته با نوک انگشت ورز داده به صورت خرده نان در آید،بعد آب را کم کم ریخته ورز داده تابه صورت خمیر نرم در آید،خمیر را به سه قسمت کرده دو قسمت مساوی و یک قسمت بیشتر از بقیه باشد،دو قسمت مساوی را یکی ساده و دیگری را رنگ سبز زده و اون خمیر بیشتر را رنگ قرمز زده،بعد دو خمیر سبز وسفید را به صورت نازک به شکل مستطیل روی کاغذ هر کدام را جداگانه پهن کرده وبعد خمیر قرمز را هم به اندازه قد خمیر مستطیل شکل به صورت استوانه درمی آوریم
برای کوکی درست کردن ابتدا خمیر سبز را روی سطح صاف گذاشته وخمیر سفید را رویش قرار داده وبعد خمیر استوانه ای قرمز را یک طرف خمیر مستطیل شکل گذاشته وبه آرامی رول کرده ونیم ساعت در یخچال گذاشته وبعد خمیر را از قد با چاقو به دو قسمت برش زده،و هر کدام از برشها را با چاقو به صورت نیم دایره برش زده
در سینی با کمی فاصله چیده،سینی احتیاج به چرب کردن و کاغذ ندارد وکمی انگشتمان راخیس کرده وبه تخم خرفه زده و روی کوکی مالیده تا به آن بچسبد
بعد در فری که یک ربع قبل با درجه۱۵۰گرم کردیم فقط به مدت۱۰ دقیقه کافیست تا پخته شود، درست کنید و در شب یلدا نوش جان کنید با خانواده عزیزتان💥💥❤️👌👌
#باسلوق_ژله_ای👇
نشاسته گل نصف لیوان/
آب سرد یک ونیم لیوان/
شکر نصف لیوان بستگی به ذائقه میتوان کم و زیاد کرد/
روغن مایع یک سوم لیوان/
پودرژله با طعم مورد نظر۱بسته/
گلاب۳ق غذاخوری
برای غلتاندن:پودر نارگیل به مقدار لازم
نشاسته و آب را مخلوط کرده تا حل شودبعد پودر ژله و شکر را اضافه و همزده تا صاف و گلوله ای نداشته باشد
روی حرارت ملایم مدام همزده تا بوی خامی آن گرفته و به غلظت برسد
بعد گلاب و روغن را با کمی فاصله اضافه آنقدر همزده تا مواد از کناره ظرف جدا شودبعد حرارت را خاموش میکنیم
اگه خواستید در قالب بریزید کمی قالب را چرب و پودر نارگیل پاشیده و مواد راریخته یا از حرارت افتاد کمی از مواد را برداشته در دست گرد و در پودر نارگیل غلتانده و گذاشته تا خوب سرد شودیا میتوان همه مواد را در ظرف مستطیل شکل کوچک که با پودر نارگیل آغشته کردیم ریخته و گذاشته در یخچال سفت شود
بعد با چاقو به شکل لوزی برش داده و در پودر نارگیل غلتاندم
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🍃 #آویشن؛
✨ امام کاظم (علیه السلام):
✍ آویشن #داروی امیر مؤمنان علیه السلام بود.
🌟 او می فرمود: «آویشن برای معده، #پرزی همانند پرز پارچه های مخمل می شود.»
📚 دانشنامه احادیث پزشکی، ج ۱، ص ۴۳۱.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
❣ #سلام_امام_زمانم❣
#مهدے_جان
🍂ای کاش که #انتظار معنی می شد
🍃بی تابی💓 جویبار معنی می شد
🍂وقتی که سحر
شکـ🌹ـوفه ی #صبح دمید
🍃با آمدنت #بهار🌸 معنی می شد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🌺
@sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_ارومیه 👇
یک پیمانه نشاسته رو با چهار لیوان آب و یک ونیم لیوان شیره انگور و یه لیوان بادرنجبویه حل کردم گذاشتم رو اجاق .. بعد اینکه جوشید بیست دقیقه رو اجاق همش زدم تا خامیش بره
میتونید از هل و گلاب و زعفرون و وانیل هم استفاده کنی من برا عطرش بادرنجبویه دوست دارم
راستی نشاسته ها هم فرق دارن دیشب برای من شل شد زیاد جوشوندم ولی خنک شد قشنگ سفت شده
برای تزئین هم پودر گردو ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#عدس_پلو👇
با گوشت چرخ کرده و خرما
برنج دو ونیم پیمانه آبکش شده/
عدس یک ونیم پیمانه به همراه نمک نیم پز کرده/
گوشت چرخ شده۲۰۰گرم/
پیاز ۱عدد بزرگ/نمک.فلفل.زردچوبه.آویشن.زیره سیاه و سبز.پودرسیر.زعفران.روغن به میزان لازم/
خرما به میزان لازم
تو تابه روغن و پیاز را تفت داده تا کمی طلایی شود.بعد گوشت را اضافه تفت داده آبش کشیده ورنگش عوض شودبعد ادویه هایی که داشتیم را ریخته یک دقیقه تفت داده وبهش کمی آب اضافه کرده تا گوشت پخته و آبی نداشته باشد
تو قابلمه کمی روغن وزعفران ریخته بعد یک لایه برنج و یک لایه عدس را ریخته کمی همزده و فشرده کرده و بعد رویش کمی مواد گوشتی را ریخته به همین ترتیب لابه لا برنج.عدس.مواد گوشتی را ریخته تا تمام شود بعد گوشه برنج را کنار زده و خرمای بدون هسته را گذاشته ورویش را با برنج پوشانده وآن را دم کرده
من موقعی که برنج را درست میکنم بهش عدس اضافه نمیکنم چون رنگ برنج را تغییر میدهد بنابراین عدس را جدا پخته و آبکش کرده ولابلای برنج میریزم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_قابلمه_ای👇
#کلیپ_تصویری
به اتفاق بچه ها درست کردم جهت اموزش دوستان عزیز😍 البته خودشون هم خیلی کیف کردن😉
سیدعلی
@sofrebanovanbeheshti