eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تخم مرغ۱تا۲عدد/ آرد۱پ/ آب یا شیر۱پ/ کره۳۰گ/ وانیل۱/۴چ / شکر برای غلتاندن بعداز پخت۱/۴پ آب و کره را در قابلمه ریخته روی حرارت گذاشته تا ریز جوش بزند بعد حرارت را خاموش و یکباره آرد را اضافه کرده و مدام همزده تا حالت خمیری شودبعد گذاشته تا سرد بشه به آن وانیل و یک عدد تخم مرغ اضافه کرده با همزن زده یکدست بشه اگر خمیر سفت بود تخم مرغ دوم را هم ریخته و همزدهبعد مداد را در قیف با ماسوره شکوفه ریخته و به اندازه ای که خواستیم با قیچی برش در روغن شناور سرخ کرده و قتی سرد شد مقداری در مخلوط پودرقند و دارچین غلتاندم و مقداری هم در شهد قرار دادم.طعم هر دو معرکه بود 👇 روغن جامد۱ق مرباخوری/ ماست۲ق غذاخوری/ نشاسته گل نصف لیوان/ گلاب۲ق غذاخوری/ آب ولرم نصف لیوان/ مایه خمیر۱+۱/۲ ق چ/ زعفران دم کرده۱غ/ شکر۱غ شهد👇 آب۲لیوان/ شکر دو ونیم لیوان/ زعفران به میزان لازم/ گلاب۲غذاخوری/ آبلیمو ۱غذاخوری آب و شکر را مخلوط روی حرارت گذاشته تا بجوشد و کمی غلیظ شود بعد در آخر گلاب.زعفران،آبلیمو را اضافه و حرارت را خاموش کرده تا سرد شود مایه خمیر.آب ولرم.شکر را مخلوط کرده ۱۰دقیقه بماند تا عمل بیاید نشاسته را با ماست مخلوط کرده گذاشته تا نرم و نشاسته حل شود بعد مایه خمیر عمل اومده را ریخته هم میزنیم در آخر روغن. گلاب.زعفران را ریخته همزده اگر موادمون خوب حل نشده بود از صافی رد کرده نیم ساعت استراحت داده ودر قیف ریخته و به حالت دورانی و گرد در روغن داغ شناور تا سرخ شد دو طرفش بعد همان طور داغ در شهد سرد انداخته چند ثانیه بماند و در آبکش گذاشته تا شهد اضافیش خارج شود @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 🥀 وَ لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا 🥀 فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ 🥀 أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ هرگز كسانى را كه در راه خدا كشته شده‏ اند مرده مپندار بلكه زنده‏ اند كه نزد پروردگارشان روزى داده مى ‏شوند سوره آل عمران ایه 169 ❤️ •/• الإمام زَينُ العَابِدين عَلیه‌السّلام : "أَنَّ الْقَتْلَ لَنَا عَادَةٌ وَ کَرَامَتَنَا الشَّهَادَةُ" ڪشته شـدن عادت ما، و ڪرامت ماست كُلَّ صَباحََ أتَنَفَـسُّ بِحُبِّ الحُسِين(علیه السلام)... هر صبح... به عشقِ حُسین... نفس می‌کِشَم صلے الله علیڪ یا اباعبدالله 🍃از شهدا به جامانده ها؛ هنوز هم شهادت می‌دهند اما به "اهل درد" نه به بی‌خیال ها فقط دم زدن ازشهدا افتخار نیست... باید... زندگیمان، حرفمان، نگاهمان، لقمه هایمان، رفاقتمان هم شهدایی باشد... دلمان را شهدایی کنیم ســـــلام علیکم نفساے اهل خونه😍👋 حالتون چطوࢪه ...؟ دماغتون چاقـــــه...؟ الهی که امـــــروزتون از دیروزتون بهتر و پرانرژے تر باشید..😎💪 مطمئنم امروز هدیه ات رو فرستادے به محضر مادرمون حضرت زهرا(س)🌱 چون مومن زرنگه😌🌱 بزن بریم امروز یه پنجشنبه عالی رو تجربه کنیم 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀ راستےپنجشنبه است یادےکنیم از اموات و شهدا 🌷 براےشادی روحشون صـــــ❤️ـــــــــــلوات @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کیک شیفون چهار تخم مرغی تو قالب مستطیلی درست کردم وبعد دوتا دایره درآوردم وبینش رو خامه وشکلات وگردو گذاشتم وبعد یه خامه کشی سطحی کردم. وبعد با خلال دندون طرح توپ رو درآوردم. وبعد شکوفه های سیاه رو زدم که تو اینجا من چون رنگ خوراکیم خوب نبود هم خامه مم شل شد وهم رنگش طوسی شد😅از رنگ ژله ای باید استفاده می‌کردم. وبعد هم شکوفه های سفید رو زدم. ودرآخر با شکلات تخته ای که بنماری کردم، خطوط بینش رو کشیدم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تولدت مبارک حضرت ماه 🌼🌸🌺❤❤ خورشید زمین تولدت کی رُخ داد؟؟ مابین دو ماه مختلف درگیریم بهتر که نگویی وندانیم آقا هر ماه برایتان تولد گیریم رهبر فرزانه انقلاب 🌷🌷🌷 تاریخ تولد رهبر درشناسنامه:24تیر تاریخ تولد به گفته خودشان:29فروردین پی‌نوشت‌ها: [1] -http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=17718#veladat [2] -http://farsi.khamenei.ir/memory-content?id=26142 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی در حالت گرمازدگی بدن نمی‌تواند گرمای اضافی خود را دفع کند، در نتیجه دمای بدن خیلی افزایش می‌یابد که می‌تواند اندام‌های اصلی را تخریب کند 📌 🔸پوست خشک و داغ عدم تعریق پوست ابتدا قرمز شده و سپس رنگ پریده یا کبود می‌شود تنفس کوتاه و سریع نبض سریع و ضعیف افزایش دمای بدن به بیش از ۴۰ درجه سردرد گرفتگی عضلات گشادی مردمک چشم 📌 علائمی که نشان می‌دهد در معرض گرمازدگی هستید، شامل 🔸ضعف و خستگی کشیدگی و درد عضلات استفراغ و تهوعپوست رنگ پریده و چسبناک دمای طبیعی بدن سرگیجه ضعف و غش ادرار زرد تیره یا نارنجی سردرد و اسهال است ♨️ و 🔹 ابتدا لباس‌های فرد گرمازده را در آورده با پارچه نخی یا اسفنج بدن شخص را خیس کنید(اولویت با با خنک کردن سر و گردن است) 🔸 فرد را در مکانی که نسیم خنک می‌وَزد قرار دهید 🔸 پاها را بالاتر از سطح بدن قرار دهید دست و پای فرد را ماساژ دهید 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 عمران ☘ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥮 ✅آرد ۲پیمانه و۱/۴پیمانه(درصورت تمایل ۱قاشق غذاخوری از آرد برداریدو۱قاشق نشاسته ذرت به آرد اضافه کنید)🍚 ✅پودر نارگیل ۱/۴پیمانه(دلخواهه ومیتونید به جاش همین مقدار آرد استفاده کنید)🥥 ✅بیکینگ‌پودر ۱قاشق غذاخوری ✅وانیل کمی ✅پودر کاکائو ۲قاشق غذاخوری(۲قاشق غذاخوری از آرد بردارید وبه جاش دوقاشق پودر کاکائوبریزید)🍫 ✅موزرسیده پوره یا رنده شده ۲عدد بزرگ🍌🍌 ✅شیر یا آب ۱/۳پیمانه🥛 ✅شکر ۱پیمانه و۱/۳پیمانه ✅تخم مرغ ۴عدد🥚🥚🥚🥚 ✅روغن مایع۲/۳پیمانه مامان صبا💞 @sofrebanovanbeheshti
1⃣ابتدا شکر را درظرف همزن میریزیم وتخم‌مرغها را هم اضافه میکنیم وبه مدت ۵تا۷دقیقه بادور متوسط همزن میزنیم تامواد کرم رنگ وکمی کشدار 2⃣ در این مرحله پودر کاکائوی الک شده را با روغن مخلوط میکنیم تایکدست شود.روغن حلال کاکائو هست.به موادکیک اضافه میکنیم و۱دقیقه هم میزنیم تاروغن با مواد ترکیب شود.3⃣ خوب الان آب یا شیر را اضافه میکنیم و۱دقیقه میزنیم تاآب هم بامواد کیک ترکیب شود .4️⃣پودرنارگیل وموز پوره یارنده شده را اضافه میکنیم به مخلوط ودرحد ۴۰ثانیه باهمزن میزنیم تا مثل عکس بشه مخلوطمون.من موز رو که اضافه کردم مقداریش رفت ته ظرف 😉 @sofrebanovanbeheshti
5⃣ در این مرحله همزن رو خاموش میکنیم وکنار میزاریم.یه لیسک برمیداریم وآرد وبیکینگ پودری که ازقبل سه بار الک کردیم را درسه مرحله به مایع اضافه میکنیم ودرهر مرحله به آرومی بالیسک به صورت دورانی مخلوط رو هم‌میزنیم تاگلوله آردی باقی نمونه👆🏻👆🏻 @sofrebanovanbeheshti
6⃣ من‌همون اول کار قالب رو با روغن جداکننده با فرچه کل قالب رو چرب کردم👆🏻.ولی چون کیکمون کاکائویی بود من نصفه قاشق چایخوری پودر کاکائو به روغن جداکننده که به دمای محیط رسیده بود اضافه ومخلوط کردم تابا کیکم همرنگ بشه وبعد پخت اطراف کیک سفید وزشت نباشه.◀️روغن جداکننده:۵۰گرم روغن مایع+۵۰گرم آرد+۵۰گرم کره را به مدت ۷دقیقه باهمزن خوب مخلوط کرده ودرظرف دربسته دریخچال یافریزر نگهداری میکنیم.وباهاش قالب کیک رو تمام قسمتهاشو چرب میکنیم▶️مایع کیکمون که آماده شده رو بهصورت دورانی درقالب ریخته.من روی مایع مقداری خلال بادوم زمینی ریختم.ودر فر ۱۸۰درجه که از قبل نیم ساعت گرم‌شده به مدت ۳۰تا۴۵دقیقه قرار میدیم تابپزه. @sofrebanovanbeheshti
7⃣ کیک خوشمزمون از فر دراومده😋 قالب کیک رو به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه روی توری قرار میدیم تاکیک خنک بشه.به آرومی دور کیک رو بالیسک آزاد میکنیم.مطمین میشیم که کیک از قالب جداشده.وبعد توری را روی قالب قرار داده وکیک رو برمیگردونیم.ومیزاریم تاکاملا خنک بشه.همون طور که درعکس میبینید کیک سالم از قالب جدا میشه وچیزی هم به قالب نچسبیده👆🏻 @sofrebanovanbeheshti