eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
🎥ماجرای روزی به نام ولنتاین 👤 از زبان #استاد_ازغدی   @sofrebanovanbeheshti
‏باشه قبول ‎ روز عشق و عشقولانگیه، خرس بخرید، جعبه قرمز و بادکنک قلبی❤️ هدیه بدید. ولی خدایی دیگه نیاید بگید ما ایرانی 🇮🇷✌️هستیم و عرب نمی‌پرستیم و روز زن برای ما روز ’’سپندارمزدان‘‘ یعنی روز پنجم اسفندماه در تقویم باستانی هستش....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🧒آلرژی یا حساسیت کودکان ➲عکس العمل بدن در برابر ورود ماده ای به بدن که آن را بیگانه تلقی می کند آلرژی خوانده می شود. این ماده ممکن است از مواد غذایی یا دارو و یا سم حشرات باشد عکس‌العمل‌های آلرژی ممکن است خفیف متوسط یا شدید باشد 🍃در آلرژی خفیف کودک از آبریزش چشم و خارش آن، عطسه، آبریزش بینی و گاهی کهیر در پوست، تکه های متورم خارش دار به رنگ صورتی رنج می‌برد ✍ در آلرژی متوسط علاوه بر کهیر در پوست کودک نشانه های تنفسی مانند خس خس تنفسی و سرفه نیز دیده می‌شود 🌻 در آلرژی شدید که چند دقیقه بعد از تماس با ماده حساسیت‌زا ایجاد میشود کودک دچار کهیر شدید در سرتاسر بدن همراه با تنگی نفس که ناشی از انسداد مجاری تنفسی است و کاهش فشار میشود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_1505592815.mp3
5.76M
صوت 🎵💚 🎤|استاد فرهمند 🔸چهارمین روز چله 🔘شروع چله : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ 🔘پایان چله آخر ماه شعبان هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است ای‌جان دلم صبــــ☀️ـــح‌من‌آن روزبخیراست ســــــــــلام به مامانای خوشگل و مهربون ✋😍 صبح زیبای چهارشنبه تون پر از نور و عشق❤️ امروز فقط براتون یه داستان آوردم حتما قبلا خوندی ولی لازمه بازم بخونیم😉 نقد و بررسی و برداشت هم با خودتون😍 ⚠️فقط بگم نه‌ تنها بلکه همه‌ی اطرافیان یک فرد می‌توانند در راه تلاش به سوی پشتوانه‌ی یک فرد باشند. خب بریــــــــــم سراغ داستان 🔰🔰 ادیسون از مدرسه به خانه بازگشت یادداشتی به مادرش داد و گفت: این را آموزگارم داد گفت فقط مادرت بخواند! مادر درحالی که اشک در چشمان داشت برای کودکش بلند خواند:👈 فرزند شما یک نابغه است و این مدرسه برای او کوچک است آموزش او را خود بر عهده بگیرید... سالها گذشت مادرش از دنیا رفته بود، روزی ادیسون که اکنون بزرگترین مخترع قرن بود در گنجه خانه خاطراتش را مرور میکرد که برگه ای در میان شکاف دیوار اورا کنجکاو کرد ان را دراورده و خواند... نوشته بود: ♨️👈کودک شما کودن است از فردا او را به مدرسه راه نمیدهیم... ♨️ ادیسون ساعت ها گریست و در خاطراتش نوشت "توماس آلوا ادیسون کودک کودنی بود که توسط یک به نابغه قرن تبدیل شد" @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با این دستور در پست بعدی👇👇   @sofrebanovanbeheshti
ارسالی از صبا صادقی بر اساس دستور استادنگین بسطامی این پیراشکی های خوشمزه تقدیم نگاه قشنگتون💕😋 پیراشکی سیب زمینی و تخم مرغ این خمیر پیراشکی خوشمزه، نرم، الاستیک بسیار فوق العاده است!  پیراشکی ها را می توانید به هر شکلی درست کنید، این مدل حالت چرخ فلکی برای این خمیر مناسب است. پیراشکی ها را با  2عدد سیب زمینی بزرگ پخته و خرد شده ،3 عدد تخم مرغ  ابپز خرد شده و کمی پنیر پارمزان فلفل قرمز و نمک طعم دار شده پر کردم(با هم مخلوط میکنیم).و به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم ریختم. و به جای خرد کردن مواد میتونید رنده کنید و پنیر پیتزا هم با مواد قاطی کنید پیچیدن راحترم میشه مواد لازم خمیر: آرد  فانتزی 320گرم باتر میلک  200 گرم(200گرم شیر به دمای محیط رسیده را با یک ق غ سرکه سفید یا اب لیموترش تازه مخلوط کنار میگذاریم تا شیر بریده بریده شود به اصلاح دَلَمه ببندد) روغن مایع  60 گرم مخمر  5 گرم نمک یک ق چ شکر یک ق غ طرز تهیه: مواد خشک را با هم مخلوط میکنیم.  روغن و باترمیلک را اضافه میکنیم(باترمیلک را کم کم اضافه میکنیم) ،هم میزنیم و شروع میکنیم به ورز دادن تا  خمیر نرم، الاستیکی بدست بیاید.   خمیر را چانه کرده، در یک کاسه چرب شده با روغن قرار دهید، روی کاسه را پلاستیک کشیده ،استراحت دهید تا حجم خمیردو برابر شود.   پف  خمیر را گرفته به قطعات 50 گرمی تقسیم کرده و چانه کرده و با پلاستیک بپوشانید و 10 دقیقه استراحت دهید. سپس طبق فیلم شروع کنید به شکل دادن . هر تکه از خمیر را به شکل بیضی با وردنه روی سطح کمی آردی باز کنید، مواد  بگذارید ،درز خمیر را ببندید و روی ان تیغ زده و کمی به خمیر حالت هلالی دهید. خمیرشکل گرفته را روی سینی گذاشته شده ،روی ان پلاستیک کشیده، بگذارید کمی حجم بگیرید تا نیم ساعت.   قبل از پخت، برای داشتن رنگی زیبا و براق، خمیر را با زرده + 2 قاشق چایخوری آب رومال کنید،  کنجد بپاشید. خمیر را در فر داغ  با حرارت 180 یا 190  حدود 15 تا 20دقیقه بپزید. من بیست دقیقه با دمای 190 پختم.بعد یک ربع جای نان ها را عوض کردم تا تمام نان ها کاملا بپزد و در پایان روی نان را گریل کردم.نوش جان   @sofrebanovanbeheshti
مراحل پیچیدن پیراشکی سیب زمینی😋😋😋 کار دختر گلم که زحمت کشیده عکس گرفته و مرتب کرده😊😊😊😁😁   @sofrebanovanbeheshti
تخم مرغ متوسط☚۴عدد آرد سفید قنادی☚۹۰گرم نشاسته ذرت☚۳۰گرم وانیل‏☚نوک قاشق چایخوری شکر☚۱۰۰گرم آبجوش☚۳۰گرم بکینگ پودر☚یه قاشق مربا خوری مراحل تهیه ابتدا آرد، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را 3 بار الک کنید. زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها رو خوب هم نیزنیم تا فرم بگیره حدود 7 دقیقه. بعد سریع میذاریم یخچال تا آب نندازه زرده و وانیل و شکر و خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود در حین کار کاسه را دورگیری کنید قاشق قاشق آب جوش را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم‌مرغ نبره. حالا سفیده از یخچال در بیارید و کمی سفیده و کمی آرد به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی از این یک طرف مخلوط کنیم. توی قالب روی کاغذ روغنی میندازیم قالب رو اصلا چرب نکنید مواد را در قالب میریزیم و میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه بپزید. در آخر از قالب در اورده کاغذ روغنی رو جدا کرده. نوش جان ❤️   @sofrebanovanbeheshti
حلوای مجلسی(نذری) بادستور کانال درست کردم 🌹 😋 2 لیوان آرد گندم دولیوان شکر نصف لیوان روغن مایع 100 گرم کره گلاب نصف لیوان آب 1 لیوان زعفران 2 قاشق دم کرده هل 1قاشق چایخوری ابتدا شهد رو آماده میکنیم شکر وگلاب و آب رو مخلوط کرده وروی شعله میزاریم تا گرم بشه تا حدی که شکرش آب بشه بعد کنارمیزارم تا خنک بشه... آرد رو الک کرده و به مدت نیم ساعت روی شعله ملایم تفت میدیم بعد الک کرده و با روغن وکره تفت میدیم 5 دقیقه و بعد شهد رو درسه مرحله اضافه میکنیم وروی اجاق باشعله پایین اینقدر بهم میزنیم تا خودشو جمع کنه   @sofrebanovanbeheshti
👇 این کتلت با سیب زمینی پخته هست که طعم وعطر کوبیده داره البته اگر بهش سبزی خشک نزنید 8عدد سیب زمینی متوسط 2عدد تخم مرغ پیاز تقریبا کوچک 1عدد 2 ق غ ارد نخودچی ادویه دلخواه که من همون نمک دریا وزردچوبه وفلفل میریزم اما نکات اصلی نکته اول اینکه سیب زمینیها رو بجای رنده کردن کوبیدم واینکه نیم_پز بودن یعنی کامل نباید بپزن پیاز حتما آبش گرفته بشه که ی مدتی هست توالک با سوراخهای ریز رنده میکنم بعد خوب ابش رومیگیرم وقتی همه مواد رو مخلوط کردم خوب ورز میدیم نتیجه کار نباید شل باشه اما نکته مهم مواد رو یک ساعتی میگذارم یخچال تاخنک بشه که خیلی در انسجامش موقع سرخ شدن مهم هست روغن داغ باشه شعله متوسط رو به بالا @sofrebanovanbeheshti
👇 نصف استکان روغن مایع 40گرم 1استکان پودر قند 50گرم 2قاشق غذاخوری شکر 1پاک وانیل شکری 5گرم یا وانیل ایرانی کمی 2عدد تخم مرغ آب نصف یک عدد لیموی ترش بزرگ رنده پوست 2عدد لیمو 2/5لیوان آرد الک شده بکینگ پودر دونیم قاشق چایخوری یک کاسه پودر قند برای غلتاندن قرابیه تخم مرغ، وانیل و پودر قند رو با چنگال هم می‌زنید بعد دوقاشق شکر را اضافه میکنید وهم میزنیم و بعد روغن رو اضافه میکنیم، بعد رنده پوست لیمو و آبلیمو رو اضافه میکنیم بعد بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم قشنگ هم میزنیم بعد آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نرمی بدست بیاد بعد میزاریم یخچال نیم ساعت بمونه، بعد میاریم گلوله های کوچک برمی‌داریم و در پودر قند میغلتونیم، بعد در سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم میگذاریم در فر از قبل گرم شده روی 180درجه15دقیقه بپزه، حتما پخت قرابیه رو کنترل کنید چون زیاد بمونه خشک میشه بعد دوازده دقیقه با خلال چک کنید ببینید چقد دیگه نیازه هست بمونه تا بپزه، واسه من یکربعه پخت، نوش جانتون😍 نکته من مواد رو با چنگال و موقع ریختن آرد با دست مخلوط کردم. میتونید از همزن هم استفاده کنید.دقت کنید خیلی تو فر نمونه چون سفت میشه، واینکه قرابیه بعد پخت نرمه بهش دست نزنید تا خنک شود و سفت شود. عشقم بچه هام 😍😊😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا