سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲ براي شروع و اولين خريد كافيه اين مواد و لوازم تهيه بشه: آرد سفيد قنادي، ش
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۳
آرد حاوی پروتئینی به اسم گلوتن است که از مخلوط کردن و ورز دادن آرد شکل میگیرد. گلوتن بافت نان را شکل میدهد ولی کیک را خشک و سفت میکند. هرچقدر پروتئین آرد کمتر باشد، باعث لطیف تر شدن کیک میشود. با اینحال نوع آرد مصرفی خود را با نوع پخت تطبیق دهید.
انواع #آرد_کیک
آرد کیک استاندارد: بیشترین کاربرد آن در تهیه کیک اسفنجی است.
#آردهمه_منظوره : برای کیکهای سادهتری مانند کیک شکلاتی استفاده میشود.
#آرد_گندم : در کیکهای میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد.
#آرد_کیک_استاندارد
بهترین نوع آرد برای پخت یک کیک عالی، ''آرد کیک استاندارد'' است. آرد کیک استاندارد شامل گندم آسیاب شده و ۵ تا ۷ در صد پروتئین است. این میزان پروتئین که مقدار کمی است با ورز دادن خمیر، گلوتن را شکل میدهد. در روشهای تولید مخصوص این آرد، طی فرایندی، سفید شده تا با جذب رطوبت باعث فرم دهی بهتر کیک بشود. با افزودن میزان زیادی کره و شکر، آرد کیک بافت نرمی پیدا میکند. برای پخت بهتر کیک بایستی قبل از خمیر کردن آرد، آن را الک کنیم. بیشترین مصرف قنادیها، کیک اسفنجی است که با همین آرد پخته میشوند و پاند کیک نیز از دیگر کاربردهای آن است.
آرد شیرینی تقریباً مانند آرد کیک است با این تفاوت که دارای پروتئینی بین ۷ تا ۹ درصد است. البته یافتن آرد شیرینی در فروشگاهها بسیار سخت است برای همین میتوان آرد کیک را جایگزین آرد شیرینی کرد.
آرد همه منظوره
برای پخت نان، کیک و شیرینی از ''آرد همه منظوره'' استفاده میشود. آرد همه منظوره دارای ۷ تا ۱۲ در صد پروتئین است. البته همانطور که در بالا اشاره شد کیکی که که با آرد همه منظوره پخته میشود به مرغوبیت و لطافت کیکی که با آرد کیک درست میشود، نیست. کاربرد این آرد برای کیکهای راحت و ساده ای مانند کیک وارونه و کیک شکلاتی میباشد. آرد سفید همه منظوره دارای پروتئین کمتری نسبت به آرد سفید نشدهاست که موجب میشود، کیک پخت شده با آن لطافت بیشتری داشته باشد.
آرد گندم کامل
بهترین آردی که از نظر سلامتی هم بیشتر توصیه میشود ''آرد گندم کامل'' است. مواد مغذی ''آرد کامل گندم'' از ''آرد همه منظوره'' بیشتر است زیرا دارای جوانه و سبوس گندم می باشد. این آرد بافت کیک را متراکم و محکم می کند و در کیک های میوه ای مانند کیک هویج و کیک سیب کاربرد دارد. روش استفاده از آرد گندم کمی با آردهای دیگر تفاوت دارد. برای استفاده حجم مشخصی از آرد در تهیه کیک مورد نظر، ابتدا یک چهارم تا نصفی از ''آرد کامل گندم'' را به جای آرد همه منظوره استفاده می شد. درصورت نتیجه مناسب، در پخت های بعدی می توان میزان بیشتری از ''آرد گندم کامل'' را جایگزین کنید.
✍همه چیز درباره آرد کیک( مجله قنادباشی) ۱۵ آذر ۱۳۹۶. بازبینیشده در ۶ دسامبر ۲۰۱۷.
ادامه دارد.....
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#دمنوش_دارچین_و_زنجبیل👇
چوب دارچین ۴تکه بزرگ/
زنجبیل اندازه یه بند انگشت/
آب۳تا۴لیوان/
نبات یا عسل
ابتدا درقوری آب وزنجبیل و دارچین را ریخته وگذاشته تا جوش بیاید بعد حرارت راخیلی کم کرده به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته تا به آرامی دم بکشد.
من تا همسرم از کار ودخترم از مدرسه بیان روی حرارت بخاری گذاشتم حسابی دم کشید ورنگش مثل چایی شد وطعم تند زنجبیل و دارچین به خوبی حس میشد.
بعد میتوان با عسل ونبات شیرین کرد.
البته بدون این دوتا هم خیلی عالی میشه😃😃💕💕
@sofrebanovanbeheshti
#سوهان_کنجدی👇
کنجد سفید بوداده یا خام 150 گرم
شکر 100 گرم
کره 10 گرم
گردوی نگینی خردشده کمی
ابتدا شکر و داخل قابلمه ای که چدن نباشه ریخته و روی شعله تقریبا کم میگذاریم تا آب بشه (به اصطلاح کاراملی بشه) وقتی شروع به آب شدن کرد هم نمیزنیم
قابلمه را تکون میدیم تا همه شکرا آب بشه بعد از آب شدن شکر، شعله را کمتر میکنیم و کره را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط بشه
گردو را هم میریزیم و هم میزنیم و کنجد را کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مواد به خورد هم بره وقتی موادمون وسط ظرف جمع شد
بلافاصله تا داغ هست توی ظرف مستطیل یا مربعی که از قبل چرب شده میریزیم و با وردنه ای که قبلا چرب شده نازکش میکنیم تا حدود نیم سانت و تا گرم هست با چاقو برشهای افقی عمودی میزنیم تا وقتی سرد شد به تکه های کوچک تقسیم کنیم.
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#چیزکیک_ژله_ای👇
بیسکویت پتی بور کاکائو یی ۲۵۰ گرم
مغز بادام ۱۰۰ گرم
من مغز بادام نداشتم بجاش ۱۰۰ گرم بیسکویت ریختم
پنیرماسکارپونه دوبسته(۴۰۰ گرم)
میشه از هرپنیر خامه ای دیگه ای هم استفاده کرد ولی ماسکارپونه بهتره
ژله با طعم دلخواه یک بسته
میوه مناسب با ژله به مقدار لازم
پودر ژلاتین ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
خامه قنادی ۳۰۰ گرم(اگه خامه قنادی دردسترس نبود به جاش خامه صبحانه پاکت صورتی رو بانصف لیوان شکر آسیاب شده)
شیر عسلی ۳ ق غ
عسل ۱ ق غ(من عسل نداشتم بجاش ۱ ق غ شیرعسل ریختم)
کره ۱۵۰ گرم
اگه بجای مغزبادام از بیسکویت استفاده کردین مقدار کره باید ۲۰۰ گرم باشه
ابتدا بیسکویت پودرشده و بادام پودر شده همراه کره کاملاً ورز میدیم تا حالت خمیری پیداکنه
کف قالب کمربندی پلاستیک میگذاریم وخمیر بیسکویتی روش پهن کرده و کاملاً صاف میکنیم
لایه پنیری(لایه وسط):
پنیر وخامه و عسل و شیرعسل پودر ژلاتین بن ماری شده و سرد همه رو باهم مخلوط میکنیم ومیریزیم روی لایه بیسکویتی و خوب خوب صاف میکنیم و کاملاً لایه پنیری رو با اطراف فیکس میکنیم ومیذاریم یخچال به مدت ۲ ساعت(من شب تا صبح گذاشتم)
این مرحله میوه هارو روی لایه پنیری میگذاریم
لایه ژله ای:
پودر ژله رو با ۱ لیوان ونیم آبجوش بن ماری کرده ومیگذاریم سرد بشه
و میریزیم روی لایه پنیری و میگذاریم یخچال تا کاملاً ببنده
بعد با چاقو دور ژله رو جدامیکنیم و کمربندقالب باز میکنیم
چیز کیک رو به کمک پلاستیک زیرش به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم و خیلی آروم پلاستیک از زیرش برمیداریم
این مقدار ازمواد برای قالب ۲۰مناسب هست
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_بیسکوییتی👇
دو لیوان و نیم شیر
یک قاشق غذا خوری ژلاتین
کمی گلاب
پنج قاشق غذا خوری بیسکوئیت بتی پورپودر شده
یه قاشق غذا خوری نشاسته حل شده در نصف لیوان آب
کمی شکر
کمی عسل
که میزان شیرینی بسته به ذائقه تون داره
همه موادرا مخلوط کرده و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا چند قل بخوره و قوام بیاد
بعد خاموش میکنیم و سه قاشق غذاخوری خامه را اضافه میکنیم
برای رنگ زرد زعفران زدم بسیار خوشمزه و عالی و لطیف هست
نوش جااان😊
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتا_رنگی👇
▫️شیر 4 لیوان
▫️پودر ژلاتین 4 ق غ
▫️خامه صبحانه 200 گرم یه پاکت صورتی
▫️شکر یک لیوان
▫️وانیل نصف قاشق چایخوری
نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر ، بعد ژلاتین بن ماری شده رو به شیر اضافه میکنیم.
و خامه رو هم توی ظرفی ریختم و با همزن دستی یکم مخلوطش کردم و یکم از مواد ولرم شده رو بهش اضافه کردم یکدست که شد به کل مواد اضافه میکنم.
حالا موادم رو یه سریش رو رنگی کردم و رنگ خوراکی ریختم ، یه سریش رو سفید گذاشتم موند . بعد داخل قالبم اولش رنگی ها رو ریختم و گذاشتم یخچال ببنده و بعد که از نیم بند یه خرده سفت تر شد ، لایه بعدی سفید ریختم و به همین ترتیب .
بعد که کلا پاناکوتا خوب بسته شد ، دورش رو با چاقو آزاد کردم و این ور و اون ور کردم . چون پاناکوتا خامه داره خیلی راحت بیرون میاد .
روش یه دیس مرطوب گذاشتم و برگردوندم
اگه دوست ندارید رنگی کنید مثل من پاناکوتا ساده درست کنید
4یا 5ساعت بگذارید بمونه تا خودشو خوب بگیره بعد برش گردونید😋
اگه راضی بودید صلواتی برای امام زمان عزیزمون بفرستید 💖
@sofrebanovanbeheshti
#اسفناج_پلو 👇
برای 4نفر
نیم کیلو اسفناج پاک شده،
گوشت مرغ
2عددهویج متوسط
1عددسیب زمینی کوچیک،
1عددفلفل دلمه،
1عددپیازمتوسط،
5پیمانه برنج،
رب 1قاشق غذاخوری،
زعفران به دلخواه.
پیازراخلالی خوردکرده وسرخ می کنیم وکنارمی گذاریم،هویج وسیب زمینی رابه صورت نگینی خوردکرده وباشعله خیلی کم روی گاز تفت می دهیم،مرغ را که قبلاآب پزکرده ایم ریش ریش می کنیم ،دراین فاصله اسفناج رادرظرف دیگری ریخته ودرظرف رامی گذاریم (هیچ آبی به اسفناج اضافه نمی کنیم )
بعدازاینکه داخل ظرف اسفناج بخارگرفت درظرف رابرمی داریم،
موادی راکه قبلاداشتیم هیچ کاری به آن نداریم فقط بعد ازخشک شدن آب اسفناج به اندازه چندثانیه اسفناج رادرروغن تفت می دهیم وبقیه موادراهمراه بارب وادویه کاری وفلفل سیاه به اسفناج اضافه می کنیم
لابه لای برنج آبکش شده قرارمی دهیم،
موقع دم کشیدن برنج زعفران رااضافه می کنیم( برنج کته هم مشکلی نداره)
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_با_مارمالاد_پوست_پرتقال
#مارمالاد_پوست_پرتقال
تخم مرغ ۱ عدد
مارمالاد پوست پرتقال نصف پیمانه
شیر یک پیمانه
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
وانیل یک قاشق چایخوری
روغن یک دوم پیمانه
تخم مرغ رو بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن و شیر را به صورت جداگانه اضافه کنید
بعد مارمالاد رو اضافه میکنیم بعد
آرد و بیکینگ پودر رو باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید
حالا مواد رو با دمای ۱۸۰درجه ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم بعد دو دقیقه هم گریل رو روشن میکنید البته من در قالب مافین درست کردم 😉😋
نوش جااان
شمیم مهر
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#مارمالاد_پوست_پرتقال خانمهای عزیز این مارمالاد رو حتما درست کنید عاااالیه 👌👌👌جدا از بحث مربا، کارب
اینم دستور مارمالاد پوست پرتقال ☝️
#چیزکیک👇
لایه ی رویی
پودرژله ترجیحا آلوورا👈 یک بسته
میوه دلخواه مثل توت فرنگی پرتقال هلو انگور...
لایه دوم
کیک یا بیسکوییت پتی بور همراه کره وبه دلخواه پودرچهارمغز👇👇
کیک حتما باید از نصف قالب کمربندی سطحش پایینتر باشه یعنی مایه کیک رو خیلی کم بریزید برای پخت
بیسکوییت ها رو در آسیاب بریزید تا پودر بشه و با کره مخلوط کنید تا حالت خمیریکدست ونرمی بشه
لایه زیرین
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
پنیرخامه ای یک بسته
خامه یک بسته
شکر نصف لیوان
قالب کمربندی
ابتدا اجازه بدید کیکتون خنک بشه ویا اگر ازبیسکوییت استفاده میکنید باقاشق به صورت یکنواخت کف قالب کمربندی پهن کنید
سپس پودرژلاتین رو با حرارت غیرمستقیم(بن ماری)با حدود دوقاشق آب حل میکنیم
حالا خامه ،پنیرخامه ای وشکر رو مخلوط میکنیم و پودر ژلاتین رو تا هنوز گرم هست اضافه میکنیم و باز خوب مخلوط میکنیم
این مخلوط رو روی کیک آماده با قاشق یکنواخت پخش میکنیم وحالا از میوه های برش خورده روی سطح مایه پنیری میچینیم و قالب رو داخل فریزر به مدت نیم ساعت یا در یخچال به مدت یکساعت قرارمیدیم تا خوب سفت بشه
مرحله آخر پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط میکنیم وبا مفتول دستی خوب به هم میزنیم تا هیچ ذره پودری باقی نمونه و حالا حتماحتما حتما ده دقیقه ای صبر کنید تا خنک بشه تا داغی ژله، لایه ی زیری رو بازنکنه و دوباره قالب رو داخل یخچال یا فریزر میگذاریم تا کاملا ژله بسته بشه
و در آخر هم که با احتیاط دیواره قالب رو از کف جداکرده و داخل ظرف سرو میگذاریم.
@sofrebanovanbeheshti
💠 #هاضوم چیست؟🤓
هضم کننده
ضد نفخ
باد بر
1⃣پودر آویشن
2⃣پودر زنیان
3⃣سیاهدانه پودر نشده
مساوی با هم مخلوط کنید ،اگر قبل از غذا مصرف میکنید باید کمی نمک به ان اضافه کنید، اگر بعد از غذا میخواهید مصرف کنید با کمی عسل بخورید، مقدار مصرف یک قاشق مربا خوری
شرح مطلب:
ترکیبی سه گانه از #آویشن، #زنیان و سیاهدانه بمیزان مساوی.
زنیان و آویشن را آسیاب کرده ولی سیاهدانه را آسیاب نمیکنند بعلت اینکه در صورت آسیاب پس از مدتی سمی میشود.
🔆خواص
1- مفید برای هضم غذا🌹
2- تقویت کننده معده.❤️
3- کمک به افرادی که شکم درد یا سنگینی معده داشته و یا در هضم غذا مشکل دارند.
4- مفید برای رفلکس.
5- مفید برای رفع بوی بد مدفوع.
6- رفع غلبه بلغم 😍
نکته: حتی افرادی که بیمار نبوده و نکات تغذیه ای را رعایت میکنند ممکن است به این دارو نیاز پیدا کنند (دارو و پیشگیری جامع است).
🔆نحوه استفاده
- قبل و بعد از غذا بمیزان یک قاشق مربا خوری مصرف شود.
نکته: برای استفاده قبل از غذا مقداری نمک به آن اضافه شود.
🔆توضیحات
- پیامبر (ص) خواستند که زنیان و آویشن و سیاهدانه برایش بیاورند، زمانی که غذای #سنگین میل میکردند یا غذایی که مشکلی داشت از این دارو استفاده میکردند و به آن نمک اضافه میکردند و غذا را با آن شروع میکردند و میفرمودند دیگر اهمیت نمیدهم که چه میخورم و نیز میفرمودند این معده را #تقویت میکند و بلغم را قطع میکند و این ایمنی از #لقوه است.»
نکته: در درمان مشکل #ریفلاکس کودکان ،مصرف هاضوم توسط مادر بسیار موثر و مجرب است....
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شیرینی_نارگیلی_به_روش_داغ_زدن 👇
پودر نارگیل چرب 125 گرم
سفیده تخم مرغ 125 گرم
شکر دانه ریز 250 گرم
روغن مایع 25 گرم
ابلیمو 1 قاشق غذاخوری
با این میزان مواد 32 عدد شیرینی بدست اومد
تمام مواد را با هم مخلوط کنید
با دست یا کفگیر داخل دیگ ریخته و روی شعله ی خیلی کم بگذارید
و مدام هم بزنید تا ته نگیرد.
شکر شما باید آب شود و نارگیل به خوبی روغن انداخته شود اما دست را نباید بسوزاند
بعد از داغ زدن تا سرد شدن کامل صبر کنید
سپس قیف بزنید و درفر دمای 150 درجه سانتیگراد قراردهید.
نکته ها:
1) مرحله داغ زدن نارگیلی خیلی مهم و حساس است حتما با شعله کم داغ بزنید باید کمی حوصله بخرج دهید
2) نارگیلی بیش از حد داغ نباید شود.
3) موقع خرید نارگیل حتما بگویید نارگیل چرب
4) قبل از اینکه نارگیلی را داخل فر بگذارید به دلیل حساس بودن این شیرینی بهتر است اول یک عدد به صورت نمونه داخل فر قراردهید.
5) نمونه بیرون آمده اگر پهن شد 2 دلیل دارد اول اینکه شل شده دوم اینکه شیرین یا کمی نارگیل به ان اضافه کنید یا ارد برنج در نظر داشته باشید ارد برنج از نظر جمع کردن نارگیلی بهتر است اما باعث زود خشک شدن نارگیلی نیز میشود.
6) اگر نارگیلی اصلا پهن نشد و خیلی خشک بود به آن سفیده بزنید در نظر داشته باشید که بعد از زدن سفیده باید به خمیرتان خاکه قند بزنید
برای جبران شیرینیش
7)برای سهولت درداغ خوردن میتوانیدنصف روغن مایع راجداگانه داغش کنین بعد به بقیه مواد بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_با_شیره_انگور👇
(از هرسایز لیوان که دوست داشتید میتونید استفاده کنید)
۱ لیوان نشاسته
۴ لیوان آب
با توجه به شیرینی شیره انگور (من حدود ۱۰ قاشق ریختم). خودتون بچشید تا طعم مورد نظر بشه
دوتا هل
گلاب ۱ ،۲ ق
پودر نارگیل و کنجدو گل سرخ و گردو برای تزیین
اول تو قابلمه نشاسته رو میریزیم و سریع کمی آب میریزیم
سپس آبش و خالی میکنیم تا ترشیش از بین بره بعد آب سرد روش میریزیم و چند دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته حل شود.
و روی حرارت میگذاریم هم میزنیم تا مثل عسل غلیظ بشه
بعد شیره انگور رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وکمی هم میزنیم
قابلمه رو روی حرارت متوسط گذاشته و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.
هل هم اضافه میکنیم و چند دقیقه بعد خاموش میکنیم
میتونید تو ظرف مستطیل بگذارید و تو بخچال بمونه تا سفت بشه و برش بدید یا تو قالب یا هر ظرف دبگه ای
با این مقدار این سه تا ظرف میشه🌺
بهرحال خوشمزه و سالمه 😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#انواع_ژله_با_ژلاتین_حلال👇
پایه کار👇
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
یک ساشه پودرژلاتین که معادل دوقاشق غذاخوری سرپر میشه
شکرسه تا چهارقاشق غذاخوری یا عسل دو قاشق غذاخوری سرخالی
آب جوش یک ونیم لیوان
این سه مخلوط با همزن دستی خیلی سریع هم میزنیم تا کف کند و هیچ ذره ی حل نشده ای نماند واجازه میدیم تا از داغی بیفته
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
حالا در ادامه برای
ژله ساده مثل رنگ آلوورا👇
دوقاشق غذاخوری گلاب یا عرقیجات دلخواه
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷
ژله زعفرانی یا رنگی
گلاب یا وانیل دوقاشق به همراه زعفران دم شده یا آب صاف شده پودر لبو یا انواع رنگهای خوراکی ویا پودر کاکائو
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ژله آبمیوه مثل آلبالو گیلاس انبه پرتقال هویج نارنگی👇
آب صاف شده ی این میوه های طبیعی نصف لیوان و به دلخواه استفاده از کمی رنگ خوراکی یا طبیعی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ژله صنعتی👇
انواع آبمیوه های صنعتی آماده یا نوشابه نصف لیوان یا دوقاشق از شربتهای غلیظ بازاری
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
برای
ژله بستنی ساده👇
بستنی آب شده نصف لیوان
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ژله بستنی رنگی👇
نصف لیوان بستنی آب شده با چندقطره رنگ خوراکی یا یک قاشق از آبی که با پودرلبو مخلوط و صاف شده یا یک ق غذاخوری زعفران دم شده
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
ژله شیر👇
نصف لیوان شیر سرد به مخلوط پایه که از دما افتاده
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ژله ماست 👇
دوقاشق غ ماست هم زده بدون گلوله
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
ژله ی خامه👇
دوقاشق غ خامه هم زده بدون گلوله
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
ژله فالوده👇
نصف لیوان فالوده به همراه دوقاشق ازشربت فالوده و کمی آبلیمو
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ژله تخم شربتی یا خاکشیر👇
یک قاشق غذاخوری خاکشیر یا تخم شربتی همراه با چهار قاشق غذاخوری از شربت آماده شده
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ژله شیره انگور یا چهارشیره👇
سه قاشق غذاخوری از شیره
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
ژله آجیل👇
گلاب دو قاشق غذاخوری به اینصورت که یک لایه آجیل میریزیم با کمی از ژله پایه وبعد از اینکه خودش رو گرفت بقیه ژله ی پایه اضافه شود
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
برای پاستیل😋😋😋😋
همین روش فقط بجای یک ونیم لیوان آبجوش از حدود سه چهارم لیوان یا کمتر آبجوش استفاده شودو البته شکر کمتر
به این صورت👇
پاستیل با ژلاتین حلال😋😋😋
شکر دوقاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق غذاخوری
آبمیوه غلیظ (مثل رانی هلو)یا شربت غلیظ یک چهارم پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری یا یک ساشه
نکته:
(درصورتی که شربت رقیق شده با آب یعنی شربتی که الان آماده ی خوردن هست یا آبمیوه رقیق مثل آبمیوه آناناس داشتید باید بجای آبجوش از یک لیوان آب میوه یا شربت رقیق استفاده شود)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین وشکر را با آب جوش مخلوط کرده و بلافاصله و سریع و مدام هم میزنیم تا کاملا شفاف شود
آبمیوه یا شربت را هم اضافه کرده و همه مواد رامخلوط میکنیم در قالب شکلات میریزیم و به مدت نیم ساعت در فریزر یا یکساعت در یخچال میگذاریم بعد از قالب جدا می کنیم
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
برای اینکه دسرتون به کرم تبدیل بشه کافیه چندقاشق اضافه تر خامه اضافه و خوب مخلوط شود
نکته💐💐💐
اگر دوست داشتید ژله تون خیلی سفت نباشه یا لیوانی و تک نفره سرو بشه بجای یک ونیم لیوان آبجوش میتوانید از دو ونیم لیوان تا سه لیوان آبجوش هم استفاده کنید
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
برای جداکردن ژله از قالب هم حتما تمام دیواره رو از ژله به کمک چاقو جدامیکنیم و بعد ۱۰تا۱۵ ثانیه در آبجوش میگذاریم و بعد حتما چندضربه آرام به کف قالب وارد میکنیم وتا مطمئن نشدیم که از کف قالب هم جدا نشده ظرف رو برنمیگردونیم تا ژله چندتکه نشه ... درضمن ظرف مخصوص سرو ژله هم مرطوب باشد که بتوانیم ژله را درظرف کمی جابجا کنیم
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
و درآخر استفاده از ژله حلال که مطمئن باشیم وارداتی نیست و از ژلاتین گاوی استفاده شده👌👌👌👌👌🙏🙏🙏
@sofrebanovanbeheshti