#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#انتخابات
✅ آسیبشناسی انتخابات ۱۴۰۰
🔶 معناکاویها و ارائه تفسیرهای متنوع از انتخابات و رفتارهای انتخاباتی ایرانیان پس از ده روز از انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ همچنان ادامه دارد و به نظر میرسد حالا حالاها این مباحث تداوم خواهد داشت.
🔸 از این رو، طرح مباحث و تفاسیر انتخاباتی میتواند راهی باشد به شناخت بهتر و بیشتر از ضعفها و آسیبها و البته در ادامه فرصتی را فراهم مینماید تا در پرتو شکلگیری دیالوگ و گفتمانی در میان نخبگان و رسانهها، به اصلاح روندهای انتخاباتی و تقویت مردمسالاری دینی منجر شود.
🔶 نکات تحلیلی
1️⃣ انتخابات در ایران اسلامی نه همانند بسیاری از کشورها صوری و بیاهمیت است و نه تحت دموکراسیهای هدایتشده یا القایی و تبلیغاتی، نتیجهاش از پیش تعیینشده؛
چرا که مردم ما و افکار عمومی دنیا و انظار جهانی بهعین دیده و تجربه کردهاند که تکتک آرای مردم است که تعیینکننده پیروز میدان قدرت و سیاست در ایران است و این ناشی از مردم سالار بودن حکومت ایران است.
2️⃣ جالب است احزاب و گروههای مختلف سیاسی از اپوزیسیون و ضدانقلاب خارجنشین تا مخالفان و منتقدان داخلی که بیشترین انتقادها را به انتخابات و سازوکارهای سیاسی دارند، بیشترین تلاش و تحرک را نیز برای اثرگذاری بر رأی مردم در فصل انتخابات دارند و همین متناقض عمل با گفته، نشاندهنده واقعی بودن عرصه انتخاب در ایران اسلامی است.
3️⃣ مهمترین و اصلیترین محورهای آسیبشناسی در عرصه انتخابات ۱۴۰۰ را میتوان در چند سرفصل مورد بررسی قرار داد:
آسیبشناسی نهادی، آسیبشناسی نقش و عملکرد جریانهای سیاسی، آسیبشناسی رفتاری کارگزاران سیاسی در هر دو جریان اصلی، آسیبشناسی روندی و فرآیندهای منتهی به انتخابات، آسیبشناسی ساختاری، آسیبشناسی قانون انتخابات، آسیبشناسی رفتار انتخاباتی جامعه و مردم، آسیبشناسی از منظر و رهیافت جامعهپذیری سیاسی، آسیبشناسی نشاط و امید انتخاباتی و آسیبشناسی رسانهای.
هر کدام از این موارد راهی برای اصلاح و تقویت سیستم انتخاباتی است.
🔶 نکته پایانی
🔸 طرح بحث آسیبشناسی انتخابات از اقدامات راهبردی است که به مجالی بیشتر نیاز دارد و اساساً باید در اتاقهای فکر نظام اسلامی مورد بررسی قرار گیرد.
🔸 این نوشته بهمثابه تلنگری بود برای یادآوری این موضوع که شرایط کنونی مطلوبترین زمان برای این کار است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ بنبست اصلاحطلبی❗️
🔶 «محمدعلی وکیلی»، فعال سیاسی اصلاحطلب در روزنامه ابتکار نوشت:
«همه ظرفیت ما خرج همتی شد. حتی دست به دامان تعصبات قومیتی به عریانترین شکل برای همتی شدیم، اما عیار اقبالمان عریان شد. دیدیم که چگونه تشت اقبالمان فرو افتاده است. حیثیت اکثر احزاب و نمایندگان رسمی اصلاحطلب بهپای همتی آورده شد، اما افاقه نکرد. این یعنی نهادهای رسمی جریان اصلاحطلب، نمیتواند نماینده مطالبات اصلاحطلبانه باشد. اگر برای ریاست جمهوری بهانه رد صلاحیت آورده شود، برای لیست جمهور چه بهانهای داریم؟».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 نوشتار وکیلی، ادامه مواضع و واقعیتهای درونحزبی اصلاحطلبانی است که در بدبینانهترین حالت دستکم ۱۰ میلیون و در خوشبینانهترین حالت حتی رفتن به دور دوم را برای نامزدشان پیشبینی کرده بودند، اما نتیجه انتخابات عکس این پیشبینی را رقم زد.
🔸 بالطبع مواضع سران و برخی چهرههای شاخص این جریان درخور توجه است:
1⃣ صادق زیباکلام (يکشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۰) گفت:
«رهبری اصلاحات اگرچه با تأخیر اما تمامقد به حمایت از آقای همتی برخاست، یکی پس از دیگری چهرههای اصلاحطلب از شخص آقای خاتمی گرفته تا جناب کروبی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی تا چهرههای روشنفکری همچون دکتر عبدالکریم سروش و استاد مصطفی ملکیان مردم را به شرکت در انتخابات و رأی به آقای همتی دعوت کردند، اما هیچیک از آن حمایتها و دعوتها نتوانست یخی را آب کند. دو و نیم میلیون رأی برای آقای همتی در حقیقت تیر خلاصی در شقیقه اصلاحطلبان بعد از ۲۴ سال حیات سیاسیشان بود»؛
2⃣ روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد (دوشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۰) نوشت:
«شورای نگهبان از میان صدها نامزد رسید به هفت نام اما با قطعیت میگوییم حتی اگر همه نام و نشاندارها آمده بودند با همه سلایق، بازهم در دو مسئله هیچ خللی ایجاد نمیشد؛ یکی در جلب و جذب مشارکت، دیگری در پیروزی سید ابراهیم رئیسی. این وسط فقط شورای نگهبان به داد پزشکیان و جهانگیری و لاریجانی رسید که در کشاکش قرار گرفتن در معرض قضاوت عموم، به تیر غیب حسن روحانی و کلاب هاوس و کارگزاران سازندگی دچار نشوند.»
3⃣ حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران در خصوص تشتت میان نهاد اجماعساز اصلاحطلبان موسوم به ناسا در ارتباط با حمایت یا عدمحمایت از همتی نیز بیان کرد:
«واقعیت این است که حتی در صورت اعلام موضع واحد باز هم نتیجه اصلی هیچ تفاوتی نمیکرد. خیلی روشن در شورای شهر تهران، اصفهان، مشهد و شهرهای بزرگ همه اصلاحطلبان با تصمیم جمعی حضور داشتند اما هیچ تفاوت معناداری بین اینکه همه گروهها میآمدند یا تصمیم جمعی اتخاذ نشد، دیده نمیشود. کما اینکه در شورای شهر تهران و شهرهای بزرگ همه گروهها با وحدت در عرصه انتخابات لیست داده بودیم و حضور داشتیم اما نتیجه تغییری نکرد».
4⃣ محمدعلی ابطحی نیز گفته است:
«اصلاحطلبان نتوانستند مانند مردم بنبست اصلاحطلبی را بفهمند!».
🔶 نکته پایانی
🔸 بنبست جریان اصلاحطلبی نتیجه فاصله گرفتن از مشکلات واقعی مردم بود؛ مدعیان تدبیر با بیتدبیری و ناکارآمدی، نارضایتی را به اوج خود رساندند. شرطی کردن اقتصاد کشور، ضرورت سازی ساختگی، دیو و دلبرسازی از ترامپ و بایدن، مقصر تراشی، حاشیهسازی و به دنبال دوقطبیهای کاذب رفتن و درنهایت مأیوس و ناامید کردن مردم، ازجمله شگردها و رفتارهایی بود که صف «تغییر» را طولانیتر از صف «تکرار» پای صندوقهای رأی رقم زد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حسین عباسیان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#خودباوری
✅ تأثیرپذیری فرزندان از نگاه ما به داشته های ملی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
تاثیرپذیری فرزندان از نگاه ما به داشته های ملی.pdf
115.6K
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#خودباوری #تربیت_فرزند
✅ تأثیرپذیری فرزندان از نگاه ما به داشته های ملی
🔶 روانشناسان کودک عقیده دارند بچهها رفتار و گفتار والدین شان را خیلی خوب رصد میکنند و آنها را در خود درونی میکنند و در واقع والدین مهمترین الگوی بچهها هستند.
🔸 #به_قلم_اساتید: صحرا محمدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت
#تحلیل_کننده
#چهره_ها
✅ تشکلهای خودجوش و معرفی شهدای هفتم تیر
🔶 ما روی مسئلهی شهدایمان انصافاً کمکاری کردیم.
🔶 این حادثهی شهدای هفتم تیر ظرفیّت عجیبی دارد برای معرّفی شدن؛
1️⃣ معرّفی شدن این چهرههایی که آماج این جنایت قرار گرفتند؛
2️⃣ معرّفی ملّت ایران که چگونه در یک چنین حادثهی تکاندهندهای خودش را نگه میدارد، حفظ میکند و نه فقط از میدان در نمیرود بلکه روحیّهی مضاعف پیدا میکند؛
3️⃣ معرّفی دشمنان که چه موجودات پست و چه سیاستهای خبیثی پشت سرِ این حوادث قرار دارد، دستهای جنایتکار اینها را [معرّفی میکند].
🔸 این ظرفیّت در ماجرای هفتم تیر و ماجراهای دیگر - که البتّه عمدهاش ماجرای هفتم تیر است - وجود دارد. ما کمکاری داشتیم؛ اینها را معرّفی نکردیم.
خیلی کار میشد کرد و باید کرد؛ دستگاههای مسئول و همهی ما دچار کمکاری هستیم.
🔶 به نظر میرسد که این کار را هم بایستی سپرد به "جناح فرهنگیِ مؤمنِ انقلابیِ مردمیِ خودجوش"؛
🔸 این جوانهایی که میبینید در اطراف کشور بهطور خودجوش کارهایی انجام میدهند - کارهای فرهنگی انجام میدهند، کارهای هنری انجام میدهند، حقایقی را احیاء میکنند، استعدادهایی را بُروز میدهند، از استعدادهای بالفعلی استفاده میکنند - این کار را هم آنها باید بکنند.
🔸 با زبان هنر، با زبان تصویر، با استفادهی از ابزارهای جدید باید بتوانند این حادثه را، این شخصیّتها را [معرّفی کنند]؛
🔸 کسی مثل شهید بهشتی را در دنیا معرّفی کنند، کسی مثل شهید رجایی را معرّفی کنند، شهید باهنر را معرّفی کنند. هرکدام از این شخصیّتهایی که در ماجرای هفتم تیر یا ماجراهای دیگر به شهادت رسیدند، شایستهی یک چهرهنگاری بسیار باعظمتند که میشود از اینها چهرهنگاری کرد.
🔸 #بیانات در دیدار خانوادههای شهدای هفتم تیر و جمعی از خانوادههای شهدای استان تهران ۱۳۹۴/۰۴/۰۶
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#رسانه
#دولت_سیزدهم
✅ فضای مجازی و کمک به دولت منتخب
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
فضای مجازی و کمک به دولت منتخب.pdf
550.8K
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#رسانه
#دولت_سیزدهم
✅ فضای مجازی و کمک به دولت منتخب
🔶 بحثهای داغ انتخاباتی در فضای مجازی از تأیید و احراز صلاحیتها تا نظرسنجیها و القای عدم تأثیر رأی در نتایج انتخابات، پیش از برگزاری و کمک به دولت منتخب یا تخریب آن، نیز میتواند از فرصتها یا تهدیدهای بعد از انتخابات باشد.
🔸 راهکارهای بسیاری در حوزههای مختلف برای کمک به دولت منتخب در فضای مجازی وجود دارد و ما در این فرصت مغتنم، به چند مورد از آنها با توجه به این موضوع که غفلت از فرصتها میتواند آنها را تبدیل به تهدید کرده و اهداف دشمن را محقق سازد و رویکرد راهبردی به معنای بررسی توام نقاط قوت و ضعف به این مسئله می تواند راهگشا باشد؛ اشاره میکنیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: شیرین زارعپور
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 7 تیرماه 1400.pdf
3.13M
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
✅ بوم مسائل ۷ تیر ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 جنگ رسانهای
🔸 تداوم فضاسازی از گسترش اعتصابات کارگری
🔸 حاشیههای کنکور سراسری
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#استقلال_و_آزادی
#تحلیل_کننده
#تربیت_فرزند
#اختیار
✅ آدمکهاى مصنوعى
🔶 نقش خدا به عنوان مبدأ هستى و آفريدگارِ فعال لِما يريد؛
نقش پيامبران به عنوان رهبران و راهنمايان امت؛
نقش امام به عنوان زمامدار و مسئول امت و مدير جامعه؛
همه اينها نقشى است كه بايد به آزادى انسان لطمه وارد نياورد.
اگر اين نقشها بخواهد به آزادى انسان لطمه وارد بياورد بر خلاف مشيت خدا عمل شده است.
🔸 خوب، حالا شما، اى پدر و اى مادر، مى خواهى درباره فرزندت چگونه نقشى داشته باشى؟
و شما اى معلم و شما اى مربى، میخواهی درباره اين دختركان و پسركان چگونه نقشى داشته باشى؟
🔸 آيا شما میخواهی سلب كننده آزادى و اختيار بچه ها باشى، و تازه اسمش را بگذارى دلسوزى و تربيت!؟
«من خيلى پدر خوبى هستم ؛ نمىگذارم بچه ام چپ و راست برود و خطا بكند»!
«خيلى مادر دلسوزى هستم، آن قدر مراقب كوچكترين حركات بچه ام هستم كه نمیگذارم اين طرف يا آن طرف برود!»
«چه مدرسه خوبى! آن قدر مراقب بچهها هستند كه بچهها امكان تخطّى از اين طرف و آن طرف ندارند!»
🔶 آفرين بر من و تو مسلمانِ پيرو قرآن كه اين قدر كج فكر مىكنيم!
🔸 مىگويم قرآن مىگويد اگر خدا میخواست اينها مشرك نشوند برايش كارى نداشت؛ مشرك نمىشدند. خدا خواسته آنها امكان مشرك شدن داشته باشند.
🔸 خدا به پيغمبرش مى گويد: «اَفَاَنت تكره النّاس حتى يكونوا مؤمنين» تو میخواهی مردم را مجبور كنى مؤمن باشند؟ تو براى اين رسالت نيامدى.
🔸 حالا تو پدر و تو مادر، میخواهی بچهات را مجبور كنى كه مؤمن باشد؟ و تو معلم و مربى میخواهی اين بچه را مجبور كنى مؤمن و خوشرفتار باشد؟ قيمت اين آدمكهاى مصنوعى ظريف زيباى دلربا از قيمت يك مجسمه قشنگ بيشتر نخواهد بود.
🔸 بياييد همه با هم تصميم بگيريم بچههايمان آدم باشند. آدم باشند يعنى چه؟ يعنى مختار باشند. آگاه و مختار.
🔸 نقش ما و شما نسبت به اين بچهها بايد نقش كمك باشد؛ نقش فراهم آورنده زمينههاى بيشتر براى رشد سريعتر و سالمتر و سر راست تر باشد، نه نقش استادكار قالب سازى كه مىخواهد اين استعداد نرم و لطيف كودك را در يك قالب خشن بريزد و از او يك موجود قالبى بسازد.
🔸 #منبع: کتاب نقش آزادی در تربیت کودکان/ شهید بهشتی/ ص ۱۵-۱۶
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی #روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام
✅ آمریکا از تعهد به برجام سخن می گوید!
🔶 آدرس برجامی وارونه واشنگتن
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
آمریکا از تعهد به برجام سخن می گوید!.pdf
401.4K
#عزت_ملی #روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام
✅ آمریکا از تعهد به برجام سخن می گوید!
🔸 دولت بایدن تصمیم گرفته است فعلا ضمن "بازی با کلمات" و " به کارگیری تاکتیکهای پارادوکسیکال"، شرایط مذاکرات وین را مورد واکاوی و ارزیابی قرار دهد. مدتهاست مقامات آمریکایی در جریان اقداماتی که باید در راستای "بازگشت واقعی به برجام" صورت دهند قرار گرفته اند.
🔸 آمریکا پس از آنکه به لحاظ حقوقی خود را در جایگاه متزلزلی در مذاکرات وین یافت، تصمیم گرفت از ظرفیت یک "سازمان ظاهراً بین المللی" به نام "آژانس بین المللی انرژی اتمی" در راستای "اعمال فشارهای حقوقی" به ایران استفاده کند.
🔸مهم ترین و اساسی ترین کارشکني هاي علني آمريکا در مغايرت با برجام، در دوران رياست جمهوري اوباما و حضور دموکراتها در کاخ سفيد صورت گرفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: فخرالدین اسدی؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#چهره_ها
#تاریخ
✅ مگر این سید چه کرده بود که این همه دشمن داشت؟
🔶 «سید محمد حسینی بهشتی» پیش از انقلاب، مبارز بود و سروکارش با ساواک بود و پس از انقلاب رئیس دیوان عالی کشور بود و نایب رئیس مجلس خبرگان قانون اساسی بود و دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بود و نویسنده و روشنفکر و سخنران هم بود.
🔸 ولی کسانی که او را میشناختند به اینها نمیشناختند؛ به خودش و صفای باطنش و فضایل اخلاقیاش و زیباییهای رفتارش میشناختند و برایشان آقای بهشتی، فلان مقام و شخصیت انقلاب نبود؛ همان «آقای بهشتی» بود.
🔸 حالا این آدم باصفا و خوشسخن و اندیشمند و اهل منطق و اهل گفتوگو، دشمن هم داشت؟ اندازه ریگ بیابان و چه دشمنانی هم.
🔸 معلوم است دشمن زیاد دارد مردی که چنین بگوید: «در زمینه حق، گذشت نکنید. چون این فقط خیانت به یک مورد معین نیست. این ضعیف شدن روح حقیقتجویی و حقپرستی در جامعه است و جامعه را تاریک میکند و نمیگذارد چهره حق درخشندگی و گیرایی و جذابیت خود را داشته باشد».
🔶 کار به کجا رسیده بود؟
🔸 اینکه بهشتی مظلوم بود، چطوری بود مظلومیت بهشتی؟ خیلیها نمیدانند ولی کار به جایی رسیده بود که مرگ بر بهشتی هم میگفتند.
🔸 امام (ره) نیز یکبار فرمود که چرا دلش میسوخت برای بهشتی: «ایشان را من بیست سال بیشتر میشناختم. مراتب فضل ایشان و مراتب تفکر ایشان و مراتب تعهد ایشان بر من معلوم بود. و آنچه که من راجع به ایشان متأثر هستم، شهادت ایشان در مقابل او ناچیز است و آن مظلومیت ایشان در این کشور بود. مخالفین انقلاب، افرادی [را] که بیشتر متعهدند، مؤثرتر در انقلاباند، آنها را بیشتر مورد هدف قرار دادهاند.»
🔸دلسوزی امام (ره) فقط همین نبود؛ «این آقای بهشتی مسلمان، متعهد، مجتهد، این چه کرده بود که تو تاکسی مینشستی، میدیدی که دو نفر آدم به هم میرسند یک حرفشان فحش به اوست؟! تو اجتماعات، یک دستهای مرگ بر کی... خوب، شما ببینید چه ظلمی [بود] به یک همچو موجود فعالی، که مثل یک ملت بود برای این ملت ما».
🔸 در برابر این دشمنیها و تهمتها، بهشتی چه کرد؟ صبر. و خدا هم که صابران را دوست دارد و برای خدا هیچکار، کاری ندارد؛ خرجش چند تا منافق بود و ۲ تا بمب بزرگ که مثل «دروغ» و «تهمت» و «نفرت» هر چه بزرگتر، بهتر. ۷ تیر ۱۳۶۰ جانش را و قلب صبورش را و زبان حقگو را و سر و دست و پا را، همه را تقدیم کرد به خدا، در راه خدا و جَست و رَست.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#علم_و_پژوهش
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#طب_اسلامی
✅ روایات طبی برای اثبات حقانیت ائمه بوده نه نفی ارزش تجربه بشری
🔶 اینهایی که می گویند ما طب جدید را قبول نداریم و فقط طب قال الصادق و قال الباقر را قبول داریم، اشتباه میکنند. ائمه این جراحیها را قبول ندارند؟ خیلی هم قبول دارند! گاهی این آقایان افراط و تفریط میکنند. کل علوم تجربی را میگویند باید اسلامی باشد.
🔸 این روایات طبی برای این بوده که ائمه بگویند ما هم بلدیم و از شما هم بهتر بلدیم، [نه اینکه بخواهند ارزش تجربۀ بشری را نفی کنند].
🔸ما اگر از طب اسلامی صحبت میکنیم به خاطر این است که در لسان ائمۀ اطهار برای مداواها، برای بیماریها هم ارشاداتی شده، ما هم این ارشادات را جمع آوری میکنیم و از آنها استفاده میکنیم. اما آنها اصلاً نیامدهاند برای پزشکی. این جزء رسالت ائمه و انبیاء نیست.
🔸 برای اینها باید از راه خودش که تجربه هست وارد بشویم، اگر انبیاء و اولیاء در این زمینه مطلبی بگویند حاشیهی وظائفشان است، متن کارشان جای دیگر است.
🔸 اینکه ائمه گاهی در پزشکی مطالبی میفرمودند مثل این بوده که شما یک سری معلومات را به بچه ات نشان بدهی تا بفهمد که بابایش هم بلد است. از معلمش هم بهتر بلد است. اما اگر تکلیفهای بچه ات را خودت انجام بدهی بچه چیزی یاد نمیگیرد و رشد نمیکند.
🔸 ائمه این علوم را به مردم نشان میدهند، برای اینکه وقتی میخواهند نصیحت کنند، مردم نصیحتها را قبول کنند.
🔸 امام رضا وقتی که به مأمون میگوید من مزاجت را بهتر از این چیزی که اطبا بلدند درست میکنم، با این کار میخواهد قبضه اش کند [نه اینکه ارزش طب تجربی را نفی کند].
🔸 در تعارضاتی که دستورات طبی ائمه با طب جدید دارد، اولویت با دستورات ائمه است. ائمه ما در طبی که دارند، استادند. اما ما که میخواهیم روال کار را طی کنیم، باید از راه تجربه برویم. از راه تعبد نباید برویم. بدانید که در علوم تجربی بر مبنای تعبد به جایی نمیرسید.
🔸 #به_قلم_اساتید: آیت الله حائری شیرازی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#واکسن_کرونا
✅ رخداد زشت صفهای طولانی واکسیناسیون
🔶 چرا وزارت بهداشت از بسیج کمک نمیگیرد؟
🔸 وجود صفهای طولانی برای تزریق واکسن کرونا طی روزها و هفتههای جاری صحنههای زشت و تاسف برانگیزی را در برخی نقاط واکسیناسیون در تهران و برخی شهرستانها ایجاد کرده است.
🔸 علیرغم آنکه ایران در دوران کرونا افتخارات بزرگی مثل حضور در جرگه ۵ کشور برتر دنیا در تولید واکسن آفریده و به عزت و افتخار ایرانی افزوده است، اما شکلگیری این صفها و معطلی افراد، بویژه آنکه جملگی از کهنسالان عزیز کشورند، فضایی را رقم زده است که هیچ نسبتی با آن تولید افتخار ندارد بلکه باعث هتک حرمت افراد و شکلگیری نارضایتی گسترده در میان خانوادههای آنان شده است.
🔸 با توجه به اینکه افراد بر اساس اولویت و نوبت و با توجه به تعداد واکسنهای موجود فراخوان میشوند، بنابراین مشکل اصلی در ایجاد چنین صحنههای تاسف برانگیزی، کمبود نیرو یا محل تزریق واکسن و یا ضعف مدیریتی جدی در این حوزه است.
🔸 این موضوع مسئله پیچیدهای نیست که نتوان آن را حل کرد؛ سابقه بسیج مستضعفین در کشور نشان داده است که در شرایط اینچنینی یک نیروی ملی بسیار مناسب برای ساماندهی به موضوعات است.
🔸 بسیج نیروی فراگیر از دل ملت با تعداد بسیار بالا و انگیزههای ایمانی و ملی و دینی بسیار قوی است که در بزنگاههای مختلف که نیاز به یک بسیج ملی و مشارکت همگانی است، گرهگشاییهای اساسی انجام داده است که کمک به اجرای طرح بزرگ واکسیناسیون فلج اطفال در سراسر کشور از جملهی آنهاست.
🔸 در همین ماجرای کرونا نیز این ظرفیت بزرگ، کارهای بزرگی همچون طرح غربالگری شهید سلیمانی را انجام داده که پیشتر خود مدیران وزارت بهداشت بر مؤثر بودن آن در مهار برخی موجهای بزرگ کرونایی در کشور تأکید کردهاند.
🔸 در وضعیت فعلی نیز وزارت بهداشت میتواند با بهرهگیری از این ظرفیت مردمی، این اتفاقات زشت در کشور را از دامن مدیریت وزارت بهداشت پاک کند و طرح واکسیناسیون سراسری را نیز به یک افتخار ملی توام با رضایت همگانی تبدیل کند. نه اینکه مردم از نیمه شب در صفهای طولانی به انتظار بنشینند و در شرایطی که نیاز به فاصلهگذاری اجتماعی است، تجمعات خطرناکی را تشکیل دهند که هیچ با یک مدیریت مناسب تناسبی ندارد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
#انتخابات
✅ تله بنیانگذار!
🔶 بازشناخت مهمترین عامل بحران تطبیق جریان اصلاحطلبی با مسائل جامعه ایرانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
تله بنیان گذار!.pdf
86.4K
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
#انتخابات
✅ تله بنیانگذار!
🔶 دو واقعیت مهم در ارتباط با انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ عبارتند از:
1️⃣ افت شدید آرای اصلاحطلبی
2️⃣ افت مشارکت مردمی در انتخابات در مقایسه با انتخابات سال ۱۳۹۶.
🔸در تحلیل و بررسی این موضوع، برخی افراد در جریان اصلاحات از جمله آقای سیدمحمد خاتمی تلاش کردند تا کاهش مشارکت مردمی در انتخابات ریاستجمهوری در خرداد ۱۴۰۰ را به شیوه احراز صلاحیت شورای نگهبان ربط دهند.
🔸 این در حالی است که دلایل واقعی کاهش مشارکت و افت شدید آرای اصلاحطلبی را باید در خصایص گفتمانی و عملکرد جریان اصلاحات دید.
🔸 چنانچه جبهه نیروهای انقلاب و جریان اصولگرایی در دولت آینده موفق ظاهر شوند و بر مطالبات و اولویتهای تحولخواهانه مردم در عرصههای مختلف جامه عمل بپوشانند، بحران اصلاحطلبی جدیتر میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی قربانی؛ کارشناس سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ تاکتیک آمریکا برای ماندن در افغانستان
🔶 چند وقتی است که اخبار زیادی از رسانهها و خبرگزاریهای مختلف غربی در رابطه با وضعیت افغانستان و پیشرویهای طالبان به جهان مخابره میشود. خبرهایی که بسیاری از آنها دروغ و کذب محض است و صرفاً ابعاد تبلیغاتی و رسانهای دارد.
🔸 برای پی بردن به واقعیتهای موجود و بررسی بیشتر شرایط ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
1⃣ انتشار اخبار کذب و جعلی همچون تصرف ۸۰ درصدی شهرهای افغانستان توسط طالبان، نشان از یک نوع عملیات رسانهای- روانی در جهت ناامن نشان دادن افغانستان است. این رسانهها بهگونهای وانمود میکنند که عامل اصلی این اتفاقات، خروج آمریکا از این کشور است. این در حالی است که خود آمریکا عامل اصلی ناامنی در افغانستان است.
2⃣ ایجاد موجی از وحشت رسانهای و تبلیغاتی همچون تصرف ۸۰ درصدی مناطق افغانستان در راستای ایجاد یک ماشین روانی گسترده برای تصرف بیشتر مناطق توسط طالبان است. این گزاره بیشتر به دنبال ایجاد ترس در افکار عمومی و نیروهای نظامی افغان است. روشی که داعش در سال ۲۰۱۴ در جهت تصرف مناطق مختلف عراق و سوریه از آن استفاده کرد. همین روش اکنون توسط رسانههای غربی در افغانستان در حال اجراست. لازم به ذکر است که از ۴۵۰ شهرستان افغانستان، ۹۰ شهر آن در اختیار طالبان است.
3⃣ ایجاد ناامنی گسترده و همزمانی آن با خروج نیروهای آمریکایی، نشان از توافقات پشت پردهای دارد که این همزمانی را ایجاد کرده است. رفتن اشرف غنی به آمریکا در برهه کنونی و عدم مبارزه جدی با طالبان توسط نیروهای امنیتی و نظامی، همگی از ابعاد نهانی از ماجرا حکایت دارد که رویههای آن بعدها آشکار خواهد شد.
4⃣ از زمانی که بحث خروج آمریکا از افغانستان مطرح شده است، گزارههای ناامنی در این کشور بیشتر و در ابعاد مکانی گسترده تر شده است؛ از انفجارهای مقابل مدارس تا قضایای کنونی، همگی از ایجاد یک نوع سناریوی مشترک توسط آمریکا با عوامل داخلی همسوی خود است که بتواند همچنان در این کشور حضور داشته باشد.
🔸 برخی اعتقاد دارند که آمریکا موافق تسلط طالبان بر افغانستان و تشکیل دولت توسط این گروه است؛
🔶 اما آنچه آمریکا به دنبال آن است:
1⃣ تضمین حضور خود
2⃣ ایجاد یک دولت ملی متشکل از افراد وابسته است.
🔸 ابعاد این دولت ملی برآمده از تشکلهای سیاسی مختلف با گرایشهای متضاد است. امری که بههیچعنوان در کشوری همچون افغانستان قابل پیادهسازی نیست. درنتیجه آمریکا با این اقدام به دنبال تشکیل یک دولت شکننده، بدون هر نوع همگرایی است تا در خلأ امنیتی حاصلشده از خلأ سیاسی در این کشور، حضور خود را تثبیت کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت
#علم_و_پژوهش
#تحلیل_کننده
#طب_اسلامی
#واکسن_کرونا
✅ نظر واقعی رهبری درباره طب اسلامی
🔶 طرفداران طب اسلامی همیشه میگویند مقام معظم رهبری فرمودهاند که طب اسلامی باید احیا شود. اما نمیگویند منظور رهبری درباره طب اسلامی چیست و آنچه را خودشان طب اسلامی میدانند به مخاطب القاء میکنند که منظور رهبری این است. اما ببینیم منظور رهبرانقلاب درباره طب اسلامی چیست.
🔶 مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در اردیبهشت ماه ۹۸ در بیان مفهوم طب اسلامی، این چنین فرمودند:
«طب اسلامی، یعنی ببینید که اسلام عزیز چه راهی را پیش روی شما گذاشته تا از وابستگی نجات یابید و در جنگهای بیولوژیکی تلف نگردید، چه کنید تا اقتصاد پزشکی شما وابسته نگردد؛ نه این که چه چیزی را با چه چیزی مخلوط کرده و بخورید!
طب اسلامی، یعنی طبیب مسلمان بار بیاورید، در ابتدای انقلاب، از پاکستان و هندوستان، پزشکان عمومی و جراح میآوردیم، اکنون پزشکان فوق تخصص داریم، کشفیات و مقامات علمی داریم، بسیاری از داروهای عمومی یا خاص را خودمان تولید میکنیم، نه این که یعنی تمام علوم پزشکی و دارویی را تعطیل اعلام کنید!»
🔸 و در ادامه متذکر شدند:
«اسلام عزیز و قرآن عظیم و حکیم را مانند کلیسای قرون وسطا معرفی نکنید که تحریف و ظلمی بس عظیم میباشد.
شاخصه علوم اسلامی، در ریاضیات، طبیعیات، ادبیات، تاریخ و …، این نیست که کاشف یا گویندهاش (از امام معصوم (ع) گرفته تا بوعلی سینا و …) مسلمان باشد، بلکه این است که دانشمند، با جهان بینی اسلامی، به طبیعت نگاه کند، بشناسد، کشف کند و طبق اهداف و برنامههای اسلامی، از علوم بدست آمده، برای منافع جامعه انسانی، بهره برداری نماید.
به عنوان مثال جابربن حیان، پدر شیمی آلی، شاگرد امام صادق (ع) بوده است، آیا میشود گفت: "شیمی آلی اسلامی است" و مابقی کشفیات و علوم شیمی، اسلامی نیست؟! ریاضی، فیزیک، ادبیات و طب نیز همین طور است.»
🔸 با این تعریف و تعبیر رهبری از طب اسلامی، آیا هم اکنون واکسن برکت، مصداق کامل طب اسلامی نیست؟
🔸 #به_قلم_شما: حسین دارابی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی
✅ از دکتر بهشتی تا دکتر رئیسی؛ از قانون اساسی تا سند تحول قوه قضائیه
🔶 شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی از سال ۱۳۴۰ با دعوت امام خمینی(ره) به تشکیل نیرو در شهر قم جهت مبارزه با طاغوت به نهضت انقلاب اسلامی پیوست.
🔸 ایشان پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیتهای عملی ، اجتماعی ، سیاسی چون: تحصیل در دانشگاه و به موازات آن در حوزه علمیه، فراگیری زبان انگلیسی و آلمانی، عضویت در شورای انقلاب اسلامی ایران ، حضور و فعالیت در اعتصابها، راهپیماییها، نوشتن اعلامیهها، جبههگیریها و برخوردها، صاحبنظر، قطب ارشاد، مرجع و تصمیمگیرنده کارهای انقلابی و اداره مرکز اسلامی هامبورگ آلمان را داشتند.
🔸 شهید بهشتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به تلاش خود ادامه داده و با حضور مؤثر در: شورای انقلاب اسلامی و سعی بسیار جهت جلوگیری از انحراف این شورا توسط غربزدهها، مدیریت مجلس خبرگان قانون اساسی، تنظیم قانون اساسی جمهوری اسلامی خصوصاً تلاش برای گنجاندن اصل ولایت فقیه، تلاش پیگیر برای پایه ریزی یک دستگاه قضائی اسلامی، سعی بسیار جهت آموزش علوم دینی و تربیتی با سبک جدید با تأسیس مدرسه علمیه حقانی و دبیرستان دین و دانش، نظارت بر هیئتهای مؤتلفه اسلامی از سوی امام خمینی(ره)، همکاری در ایجاد تشکلی به نام جامعه روحانیت مبارز تهران، تشکیل و مدیریت حزب جمهوری اسلامی و ریاست دیوان عالی کشور؛ در تاریخ معاصر ایران به عنوان یکی از مؤثرترین رهبران تشکیل گام دوم تمدن سازی اسلامی که همان تشکیل نظام اسلامی باشد ، ماندگار شد.
🔸 امام خمینی(ره) درباره دکتر بهشتی فرمودند: «بهشتی مظلوم زیست و مظلوم مُرد و خار چشم دشمنان بود.» (صحیفه امام، ج ۱۵، ص ۳)
🔶 در دوره دو ساله و اندی اخیر ریاست قوه قضائیه در گام دوم انقلاب و در مرحله تشکیل دولت اسلامی (دولت به شکل عام)، نیازمند تحول اساسی در این قوه برای تحقق گام سوم از مراحل پنجگانه تمدن نوین اسلامی میباشیم.
🔸 آیت الله دکتر رئیسی همچون استاد و پیشکسوت خود آیت الله دکتر بهشتی درصدد کمک به اعتلای انقلاب اسلامی با تهیه سند تحول قوه قضائیه و جلب نظر رهبر معظم انقلاب ، پس از دریافت حکم ریاست آن قوه، تلاش بسیار جهت اجرای آن نمود که بنابر نظرسنجی پایان سال ۱۳۹۹، مردم با اقدامات انقلابی و شجاعانه دستگاه قضا به مدیریت ایشان، بیشترین رضایت مندی را در بین دیگر دستگاههای دولتی و حکومتی از این قوه داشتند.
🔸 در دیدار رئیس و کارکنان این قوه با مقام معظم رهبری به مناسبت روز قوه قضائیه، حضرت آقا به این امر اشاره نمودند و فرمودند: «این مسیر باید با شدت و حتی پرشتابتر ادامه یابد و سند خوب، متقن، عملیاتی، غیرنمایشی، غیرشعاری و زمانبندی شده تحول در دستگاه قضا، همچنان ملاک حرکت تحولی باشد.»
🔸 حال که آیت الله دکتر رئیسی منتخب مردم در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم میباشد، انشاءالله همانطور که قول داده بودند با تشکیل دولت جوان مؤمن انقلابی و گماردن مدیرانی جهادی از هئیت دولت تا سطح پایین قوه مجریه به مبارزه شبانه روزی با تبعیض و فساد و رانت بپردازند و با اجرای صحیح قانون اساسی، عزت نظام و مردم حفظ، عدالت بیشتر اجرا و گام سوم تمدن اسلامی که همان تشکیل دولت اسلامی و زمینه سازی ظهور است در این دولت محقق گردد.
🔸 و این بیان مقام معظم رهبری که برای ریاست قوه قضاییه بیان فرمودند برای ریاست قوه مجریه نیز تحقق یابد که: «لازم است خدا قوّت عرض کنیم به جناب آقای رئیسی. حرکت ایشان در قوهی قضائیه مصداق همان چیزی بود که ما همیشه تکرار میکنیم؛ یعنی حرکت جهادی، جدی، شبانهروزی، پرتلاش، پرانگیزه.»
🔸 #به_قلم_اساتید: مجتبی لشکربلوکی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
بوم مسائل 9تیرماه 1400.pdf
3.12M
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#رسانه
#فضای_مجازی
✅ بوم مسائل ۹ تیر ماه ۱۴۰۰
🔶 تحلیل شبکههای اجتماعی
🔸 تحلیل هشتگها
🔸 هشتگهای برتر
🔸 مقایسه فعالیت جریانات در فضای مجازی
🔸 تداوم درخواستها برای رسیدگی به وضعیت دانشگاه آزاد
🔸 سیاه نمایی از وضعیت امیرحسین مرادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#بودجه
#دولت_سیزدهم
✅ کسری بودجه؛ مسئله اصلی دولت سیزدهم
🔶 دولت سیزدهم کمتر از ۴۰ روز دیگر سکان اداره کشور را در دست خواهد گرفت، این در حالی است که کشور در شروع کار خود با دو مسئله کلان در حوزه اقتصاد مواجه است:
1⃣ مشکلات اقتصادی کشور بسیار گسترده و بلاتکلیف است.
2⃣ انتظارات برای رفع مشکلات اقتصادی در بازه زمانی کوتاهمدت بسیار بالاست.
🔸 در این شرایط یکی از ضرورتهای بازگشت آرامش به کشور، مدیریت افکار عمومی و منطقی کردن خواستههاست. ازجمله چالشهای اساسی دولت سیزدهم در شش ماه اول عمر خود، حل معضل کسری بودجه ۵۰۰ هزار میلیارد تومانی است.
🔶 نکات تحلیلی
1️⃣ افزایش هزینههای دولت به دلیل تورم بالا در سال گذشته و عدم پیشبینی منابع مالی مشخص باعث شده است که در سال جاری با کسری بسیار زیادی مواجه باشیم؛
یکی از اختلافات اصلی مجلس و دولت در بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ نیز شفاف نبودن منابع آن بود.
آینده فروشی از طریق انتشار اوراق قرضه، انتظار فروش روزانه ۲۳۰۰۰۰۰ بشکه نفت و میعانات گازی و دل بستن به انجام توافق و آزادسازی منابع ارزی ایران، ازجمله منابع کسری آفرین در بودجه ۱۴۰۰ میباشند.
2️⃣ یکی از دلایل اصلی تورم در طول سالهای گذشته کسری بودجه و استقراض از بانک مرکزی بوده است؛ یعنی برای پرداخت هزینههای ضروری مانند حقوق کارکنان، دولت اقدام به چاپ پول میکند. درحالیکه دولت فعلی با کمبود منابع مالی مواجه است، هزینههای جاری همه دستگاهها را مدام افزایش داده است. بررسیها نشان میدهد که بانک مرکزی فقط در دوره مسئولیت آقای همتی پایه پولی کشور را از ۲۲۰ هزار میلیارد تومان به ۴۸۹ هزار میلیارد تومان افزایش داده است.
3️⃣ درحالیکه به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی در چنین شرایطی بانک مرکزی اقدام به فروش اوراق قرضه نماید تا لااقل اثرات تورمی کمتری داشته باشد، مشاهدات نشان میدهد که بازار فروش اوراق در فصل اول سال ۱۴۰۰ بسیار راکد بوده است و دست دولت برای تأمین منابع مورد نیاز از این طریق نیز باز نیست. ضمن اینکه فروش اوراق در سالهای گذشته که بازخرید آنها باید در سال جاری صورت گیرد، یکی از محلهای کسری بودجه دولت است!
🔶 نکته راهبردی
هرچند رفع مشکلات اقتصادی کنونی با اقدامات فوری قابل حل نیست ولیکن به اذعان کارشناسان اقتصادی و با توجه به ظرفیت های موجود کشور، همانطور که رئیس جمهور منتخب نیز تأکید دارند، سر و سامان دادن به برخی مشکلات اقتصادی در کشور مدت زمان طولانی طول نخواهد کشید که موجب سرخوردگی و ناامیدی مردم شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی کارگر؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#علم_و_پژوهش
#تحلیل_کننده
#واکسن_کرونا
✅ لزوم واکسیناسیون فکری همزمان با واکسیناسیون کرونایی!
🔶 این روزها همه جهان درگیر ویروس منحوس کرونا هستند، ویروسی که با جهشهای متنوع و متناوب، نفس را بر اهالی کره خاکی تنگ کرده است. ویروسی که مرزهای بیشرمی را جابجا و تشت رسوایی تمدن پوشالی غرب از ماسک دزدی تا احتکار و انحصار واکسن و روشهای درمانی را به صدا درآورده و باعث اعتراض افکار عمومی جهانی به این رسواییها شده است.
🔸 همزمان که دولتهای غربیِ مدعی تمدن، آزادی و فرهنگ مشغول دزدی از یکدیگر بودند، آمریکا، اولین شرکت دانش بنیان تولید کننده واکسن ایرانی کرونا(برکت) را تحریم کرد، تا لکه ننگ دیگری بر پیشانی تاریخ ضد بشری تمدن غرب نقش ببندد.
🔸 از آن طرف رسانههای فارسی زبان متعلق به دولت انگلیس، رژیم سعودی و آمریکا، در یک جنگ تمام عیار شناختی - ترکیبی، فضایی منفی و متزلزل از جامعه و حاکمیت جمهوری اسلامی ایران در مواجهه موفق با کرونا در ذهن ابتدا مخاطب داخلی و بعد در اذهان جهانیان که مشتاق پيگيری مسائل ایران هستند، ایجاد کردند.
🔸 اما در مقابلِ تمام این هجمههای وحشیانه دولتهای غربی، بازهم رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنهای(مدظله)، تمام قد و مستمرا وارد میدان حمایت از شرکتهای دانش بنیان و متخصصان جوان ایرانی شدند و در یک همآورد چند جانبه یک تنه بازیهای صاحبان تحریم و مافیای دارو و کارشکنی عدهای نفوذ کرده در برخی دستگاههای دولتی را به شکست کشاندند و در انتها با پیشگامی در تزریق اولین دز از واکسن ایرانی این زنجیره حمایت و اعتماد به توان داخلی را تکمیل فرمودند.
🔸 اینگونه پیشرفتها (تولید واکسن) که به نوعی با مسائل روزمره مردم و جامعه پیوند مستقیم دارد، شاید بتوان گفت هر ۱۰ سال، یک یا دو مورد برای یک کشور رقم میخورد که مجموعههای حاکمیتی با افزایش ضریب انتشار اخبار و اطلاعات این پیشرفتها، روح امید و سرمایه اجتماعی خود را در بین مردم افزایش میدهند. در مسئله کرونا هم که میتوان گفت همه اجزا جامعه را با خود درگیر و از اقتصاد گرفته تا آموزش و فرهنگ و... را تحت الشعاع خود قرار داد، دوست (به نیکی) و دشمن (به ضدیت) منتظر نتیجه تلاش دانشمندان ایرانی بودند.
🔸 اما متأسفانه در اقدامی تعجب برانگیز، همزمان که رهبری درحال مدیریت این جنگ ترکیبی - شناختی علیه هویت اسلامی - ایرانی کشور بودند، عدهای در ابتدا بعد از حمایتهای هوشمندانه ایشان از کادر درمان و ستاد ملی مبارزه با کرونا، در جهت مخالف این سیاست کلان (خواسته یا ناخواسته همصدا با رسانههای دشمن) برآمدند و با برچسب زنی به ستاد و با دلایل واهی، نگاه بخشی از جامعه را بدبین و رهبری را کم اطلاع و احاطه شده توسط نفوذیها به مردم معرفی کردند و حتی بعد از آنکه رهبری فرموند عمل به دستورات ستاد واجب است، این جماعت در یک حرکت خلاف مبنا و بدون شناخت اصل ولایت مطلقه فقیه، برای بخشی از مردم به غلط تبيين کردند که میشود علیه حکم رهبری، اقدام کرد.
🔸 این ماجرای مسموم کردن اذهان عمومی تا جایی پیش رفت که وقتی رهبری در یک اقدام عاقلانه و آگاهانه حاصل یکسال راهبرد کلان کشور در به رخ کشیدن توان دانشمندان ایرانی را با پیشگامی در تزریق واکسن ایرانی تکمیل کردند، باز هم همين عده با اهانتهای بیشرمانه، رهبری را کانالیزه، احاطه شده توسط نفوذیها، فریبکار (واکسن بازی)، مجبور شده، کم توان در مقابله با فشارها و...، حجم بزرگی از ابهام و فضای منفی علیه اقدام هوشمندانه رهبری ایجاد کردند. تا بار دیگر نقش خود به عنوان کسانی که همیشه مقابل اقدامات راهبردی رهبری برای مدیریت جامعه اسلامی، ایستادهاند را ایفا کنند و بازهم بخش بزرگی از جریان رسانهای اصیل انقلابی را مشغول رفع این شبهات کنند، حال آنکه باید همه ظرفیت در جهت این سياست کلان میبود.
🔸 لذا به نظر میرسد باید اساتید بصیر و عالم به مقتضیات زمان، عَلم تبیین و تعمیق مبانی فکری و عملی مبتنی بر اسلام ناب محمدی(ص) را با فعالیت بیش از پیش خود گسترش دهند تا افکار عمومی جامعه خصوصاً طیف جریان اصیل انقلابی، همزمان با واکسیناسیون کرونایی، مقابل این دست اقدامات منحرف کننده افکار واکسینه شوند. انشاءالله
پ.ن: باید اصل ولایت مطلقه فقیه را آموزش داد.
🔸 #به_قلم_شما: آقای الف
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#انتخابات
✅ سه نکته مهم بیانات رهبر معظم انقلاب
🔶 انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم یکی از برگهای زرین انقلاب اسلامی است که هرچه از آن فاصله میگیریم عظمت آن بیشتر در چشمها متجلی میشود. مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان قضایی کشور به برخی از نقاط برجسته این انتخابات اشاره کردند.
🔶 گزارههای خبری
1⃣ شکست پروژه دشمن: مقام معظم رهبری در مورد دشمنان این انتخابات میفرمایند: «تحلیلگرانی که چشمشان به این انتخابات بود، آنها میفهمند چه اتّفاقی افتاد. در کجای دنیا معمول است و دیده میشود که همه دستگاههای تبلیغاتی مخالف، فعّال و مؤثر به کار بیفتند برای اینکه به مردم نهیب بزنند که در انتخابات شرکت نکنید؟».
2⃣ بنبست نداریم: دشمنان فضا را بهگونهای جلوه میدادند که گویا جمهوری اسلامی با بنبست مواجهه است و بر همین اساس تبلیغ میکردند که مردم در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکنند. تنوع سلیقههای نامزدها نشان داد که بنبست وجود ندارد.
آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در این زمینه میفرمایند: «تنوع سلیقهها در مناظرات مشاهده شد و پیدا بود؛ امّا همه این نامزدهای محترم بر این معنا متّفق بودند که مشکلات اقتصادی کشور راهحل دارد؛ درست نقطه مقابل آن چیزی که دشمن میخواهد اعلام کند که راهحلی وجود ندارد. همه متّفق بودند راهحل دارد، منتها این [یکی] میگفت راهحل من درست است، آن [دیگری] میگفت راهحل من درست است؛ امّا همه وجود بنبست را انکار کردند.»
3⃣ اعتماد به نظام: در هنگام شمارش آرا در این دوره، تعداد آرای باطله نسبت به گذشته دارای برجستگی رسانهای بیشتری شد.
مقام معظم رهبری این آرای باطله را دلیل جدایی آنها از نظام ندانست و فرمودند: «بعضیها روی آراء باطله تکیه میکنند که آقا آراء باطله [زیاد است]. خب حالا چه؟ آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً! عکسِ قضیّه است. آنکسی که میآید در شعبهی رأیگیری و میخواهد رأی بدهد -با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد- نگاه میکند میبیند آن شخصی که قبول دارد، در این مجموعه نامزدها نیست؛ خب این چهکار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در این فهرست نامزدها نیست، من رأی نمیدهم و برود؛ اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت -که این میشود آراء باطل- یا رأی سفید انداخت، پس پیدا است که این [شخص] به صندوق رأی علاقهمند است، پیدا است که با صندوق رأی قهر نکرده، پیدا است که بهنظام علاقهمند است».
🔸 نکته پایانی
🔸 انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم با توجه به مجموعه تحرکات داخلی، خارجی و حتی وضعیت کرونایی، در دنیا بینظیر بود. باید جنبههای روانشناسی سیاسی، رسانهای و جامعهشناسی این انتخابات مورد تحلیل قرار بگیرد، اما باید مراقب بود که در دام دشمنان برای تخریب آن قرار نگرفت.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ منطقه در یک نگاه
1⃣ دور جدید مذاکرات سیاسی میان بغداد و پکن، با حضور قائم مقام وزارت خارجه عراق و معاون وزیر خارجه چین، در پکن برگزار شد.
2️⃣ محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین، به دنبال تحولات اخیر کرانه باختری، با یک بالگرد اردنی، راهی امان شد و با پادشاه اردن دیدار کرد.
3️⃣ وزیر خارجه رژیم صهیونیستی سرکنسولگری این رژیم در دبی را افتتاح کرد.
4️⃣ وزارت دفاع افغانستان اعلام کرد که دو شهرستان «شینواری» و «خوست بغلان» در نتیجه عملیات نیروهای امنیتی و دفاعی این کشور از کنترل طالبان آزاد شد.
5️⃣ نیروهای موسوم به شورای انتقالی جنوب، در جدیدترین اقدام خود برای کنار زدن دولت مستعفی در یمن، از تأسیس وزارت خارجه و تعیین نماینده در کشورهای مختلف خبر دادند.
6️⃣ وزارت خارجه انگلیس از تعیین «مارک برایسون - ریچاردسون» به عنوان سفیر جدید این کشور در بغداد خبر داد.
7️⃣ آتش سوزی مهیب جنگلهای اطراف شهر حیفا در فلسطین اشغالی وارد خیابانهای اولیه این شهر شد و شماری از ساختمانها به طور کامل تخلیه شدند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
نسخه وب گزارش روابط عمومی در کرونا.pdf
16.24M
#علم_و_پژوهش
#تحلیل_کننده
#واکسن_کرونا
✅ گزارشی از عملکرد روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بقیه اله (عج) در مقابله با کرونا
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab