۵ - مشارکت مردمی.pdf
393.9K
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#جمهوری_اسلامی
✅ الزامات گام دوم انقلاب اسلامی
🔶 قسمت پنجم / مشارکت مردمی
🔸 حضور مردم و مشارکت آنان در فرآیند سیاسی نظام اسلامی از دو منظر حائز اهمیت است:
1️⃣ اول آنکه حضور مؤثر و مستمر مردم که اکثریت آنان معتقد و ملتزم به آموزههای اسلامی هستند، از روی کار آمدن افرادی که اعتقاد و التزامی به جمهوری اسلامی ندارند جلوگیری کرده و مانع از نفوذ عناصر مخل امنیت جامعه و نظام اسلامی خواهند شد.
2️⃣ نتیجه دوم حضور مردم در صحنههای سیاسی مانند راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس و شرکت در انتخابات مختلف، ارسال این پیام مهم به نظام سلطه و دشمنان این نظام است که نظام اسلامی همچنان از پشتوانه مردمی برخوردار است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
✅ مختصات سال جدید و روندهای پیش رو
🔶 تصویری از ویژگیها و روندهای سال ۱۴۰۱، بر اساس برخی وقایع، اقدامات و نیز نشانگان سپری شده در سال گذشته:
1⃣ خروج از تأثیرات جسمی، روانی و اقتصادی کرونا
کسی نمیتواند آثار ناگوار فراگیری کرونا را در وجوه مختلف زندگی مردم جهان و به تبع آن ایران نادیده بگیرد؛
اما به دلایل مختلف و خاصه سیاست مؤثر دولت سیزدهم در موضوع واکسیناسیون، اینگونه به نظر میآید که شرایط عمومی جامعه و کشور از حیث سلامت، معیشت و اقتصاد در وضعیت بهتری قرار خواهد گرفت و جلوی تبعات پرهزینه کرونا گرفته خواهد شد.
2⃣ ثبات سیاسی و تمرکز بر مسائل اقتصادی و شعار سال
جامعه ایرانی از عدم ثبات و آرامش سیاسی و مناقشات گوناگون داخلی لطمات فراوانی دیده است. اختلاف سلایق امری طبیعی و گاهی اوقات لازم نیز است؛ اما دعواهای بیحاصل گرهای از کار مردم نمیگشاید.
دولت جدید و مشخصاً رئیسجمهور نشان داده که نمیخواهد به مانند برخی مسئولین در گذشته، خود بخشی از مسئله باشد و جای مسائل اصلی را با حاشیهها عوض کند. نقطه تمرکز دولت جدید از آن حیث که همافزایی بین قوا و سایر نهادهای کشور است و ازاینجهت که پرداختن به حل مسائل اقتصادی و تولید را در اولویت قرار داده و اقتصاد را معطل متغیرهای خارجی نکرده است، گامی صحیح و اصولی بهحساب میآید.
3⃣ ظرفیتسازیهای همسایگی
باور ایجادشده در کشور به الزامات نظریه همسایگی و گسترش مناسبات اقتصادی با دولتهای مجاور و بهرهگیری از ظرفیتهای همسایگان رویکرد راهبردی و تعیینکننده محسوب میشود که پیگیری و استمرار آن در جهت تأمین منافع ملی است.
4⃣ توازنگرایی در سیاستها و روابط خارجی
تنظیم مناسبات و سیاست خارجی بر اساس توازنگرایی و توجه بیشتر به سیاست نگاه به شرق موضوعی است که میتواند برای اقتصاد کشور سودمند باشد. تبدیل توافقات راهبردی با برخی کشورها به قراردادهای تجاری و اقتصادی و درنهایت اجرایی کردن آنها بیتردید به نفع کشور تمام خواهد شد.
🔶 نکته پایانی
🔸 در یک نگاه کلی، سال ۱۴۰۱ میتواند برای کشور سال اتفاقات مثبت و خروج از برخی مشکلاتی باشد که چندین سال مردم را از لحاظ معیشتی در تنگنا قرار داده است؛ اما همه اینها مستلزم برنامهریزی و اتخاذ رویکردهای کارشناسانه است که مجموعه ارکان مختلف کشور مخصوصاً دولت سیزدهم بایستی در پیش بگیرند.
🔸 #به_قلم_اساتید: عزیز غضنفری؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#وحدت #رسانه
✅ موفقیت برنامههای نوروزی صداوسیما در توجه به اقوام ایرانی
🔸 تنوع فرهنگی، قومی و زبانی، ایران را به عنوان یک سرزمین چندفرهنگی معرفی کرده است و بهرهبرداری از این فرصت برای تقویت وحدت ملی و انسجام داخلی میبایست یکی از اهداف نهادهای فرهنگی باشد.
🔸 حضور اقوام مختلف از جمله اقوام ترک، کرد، عرب، بلوچ، لر، بختیاری، ترکمن و... در برنامههای پربیننده صدا و سیما در نوروز ۱۴۰۱ و معرفی آداب، رسوم، گویش و موسیقی آنها، نشانگر توجه به ارزشهای قومی بود که امیداست در آینده نیز تکرار شود.
🔸 فصل سوم «عصرجدید» با اجرای احسان علیخانی، برنامه پرمخاطب سیما که از نیمه شعبان شروع شد، توجه خاصی به اقوام مختلف داشت. این برنامه که تا پاسی از نیمه شب ادامه داشت، با حضور گروههای مختلف هنری و شخصیتهای شناخته شده از میان اقوام ایرانی همراه بود و با اجرای خواننده گروه هنری بختیاری همزمان با تحویل سال نو به نقطه اوج خود رسید.
🔸 برنامه طنز خندوانه و رامبد جوان نیز در برنامههای نوروزی خود نگاه ویژهای به اقوام ایرانی داشتند و اکثر شبها، میزبان یکی از قومیتها با لباس خاص خود بودند. در این برنامهها شخصیتهای تأثیرگذار و هنرمندان اقوام، با سخنان خود و اجرای موسیقیهای فولکلوریک، به معرفی و تجلیل از آداب قومیتهای مختلف اهتمام ورزیدند. در این برنامهها، مردم ایران به مثابه یک «خانواده» در کنار یکدیگر، همبستگی و دلبستگی ملی را به نمایش گذاردند و خندوانه موفق شد خلاقانه در تحکیم روابط فرهنگی اعضای این خانواده بزرگ مؤثر باشد.
🔸 در برنامه نوروزی صدا و سیما، نوآوریهای محتوایی و خلاقیتهای فنی همراه با پرداختن به مختصات قومهای ایرانی، اشاعه دهنده گفتمانی برادرانه بود که موجب جذابیت برنامههای پربیننده «عصر جدید» و «خندوانه» شد و ایمان اسلامی، صداقت، شجاعت، ایران دوستی، مهمان نوازی و وطن پرستی اقوام مختلف را به نمایش گذارد.
🔸 برنامههای نوروزی صدا و سیما نشان داد که نام ایران نشان دهنده هویت جمعی همه ایرانیان است و پاسداری از این هویت در سایه اتحاد و انسجام ملی یک نیاز و ضرورت اساسی است که نمیتواند منحصر به ایام خاص باشد و همواره باید همواره مورد توجه جدی مسئولین فرهنگی و بخصوص رسانه ملی قرار گیرد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#ماه_رمضان #بهار_قرآن
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
🔶 درباره ماه مبارک رمضان
🔸 ماه رمضان، ماه ضیافت است، ماه گسترهی بینهایت رحمت الهی است.
🔸 فرصتهای ماه رمضان:
تقرّب به خدا
روزه
تلاوت قرآن
اصلاح ذاتالبین
🔸 درباره انس با قرآن
یکی از نامهای مبارک قرآن ذکر است. ذکر یعنی یاد؛ قرآن یادآورنده است.
اگر یاد رفت، غفلت حاصل خواهد شد و در قرآن مکرّر نسبت به این غفلت پرهیز و زنهار داده شده.
هر چه شما با قرآن بیشتر اُنس پیدا کنید، ذکر بیشتر خواهد شد.
وقتی قرآن میخوانیم، خدا دارد با ما حرف میزند. با این چشم به تلاوت قرآن نگاه کنیم.
باید تلاوت را تکرار کرد؛ باید قرآن را از اوّل تا آخر خواند.
دین پیغمبر دین ابدی است، معجزهی او هم بایستی ابدی باشد.
عالیترین مفاهیم مربوط به زندگی انسان را قرآن میتواند به ما معرفی کند.
🔶 نکاتی درباره مسائل مربوط به تلاوت در جمع
🔸 بحمداللّه کشور ما از لحاظ قرّاء خوشخوان یکی از کشورهای برجسته و نمونه است.
شما که خوب و درست میخوانید و مستمع را به هیجان میآورید، فکر نکنید کار تمام شد؛ هر وقتی که در هر جایی آدم فکر کرد دیگر به آخر خط رسیده، دیگر بالاتر از این چیزی نیست، همان جا نقطهی سقوط انسان است.
🔸 تلاوت در جمع جزو برترین هنرهای مقدّس است. باید در خدمت ذکر و در خدمت دعوت باشد.
باید جوری تلاوت کنید که منِ مستمع، متذکّر بشوم، و به یاد خدا، قیامت و عوالم بالا بیفتم.
بعضی از خودنماییها بر آن حالت تذکّر و مُذَکِّریّت و دعوت الیاللّه غلبه نکند.
شما قرائت را با استعاذه شروع میکنید؛ [باید] این استعاذه حقیقی باشد. با این استعاذه واقعاً به خدا پناه ببرید از شرّ شیطان.
🔸 یک نکته مهندسی تلاوت است. باید این تلاوتتان را از پیش در ذهنتان مهندسی کنید.
چند جور مهندسی هست:
1️⃣ انتخاب لحن مناسب برای هر بخش
لحن مناسب با آن مضمون را باید پیدا کنید. بعضی از قرّاء مصری در این کار حقّاً و انصافاً در سطح عالیاند.
2️⃣ انخفاض و اعتلاء صدا
باید تشخیص بدهید که کجا بایستی صدا را بلند کرد، کجا بایستی آرام خواند.
3️⃣ کیفیت القاء
تلاوت سورهی مبارکهی فاطر عبدالفتّاح شعشاعی [وقتی] میرسد به این آیهی شریفه: یا اَیُّهَا النّاسُ اَنتُمُ الفُقَرآءُ اِلَی اللّه، این مجلس زیر و رو میشود! از بس با لحن مناسبی این را میخوانَد. این لحن متناسب را در نظر داشته باشید.
4️⃣ کیفیت تجسم واقعه
یعنی [قاری] جوری بخواند که شما که دارید میشنوید، کأنّه دارید میبینید واقعه را؛ که در این قضیّه استاد مسلّم انصافاً شیخ مصطفیٰ اسماعیل است.
🔸 تلاوت قاری باید منشأ اثر باشد؛ تأثّر و اتباع در مستمع شما به وجود بیاید.
🔸 نکتهای راجع به مسئلهی اختلاف قرائتها
بعضی از قرّاء مصری در تلاوتهایشان مقیّد بودند قرائتهای مختلف و شاذ را هم بخوانند؛ این به نظر من هیچ وجهی ندارد، هیچ «ذکر» و «دعوتی» در این وجود ندارد.
من البتّه خواندن اختلاف قرائت را رد نمیکنم، امّا محدود.
از این جهت که زیبا میکند تلاوت را، [خواندنش] گاهی اوقات ایرادی ندارد به نظر ما. این دو قرائت ورش و حمزه را اگر بخوانند، بد نیست.
🔸 نکتهای درباره فعالیتهای قرآنی
در زمینهی فعّالیّتهای قرآنی، کارهای خیلی خوبی شده؛ لکن اینها کافی نیست.
یکی از پیشنهادهایی که به ما شد این است که مساجد یک محل هر کدام از اینها یک پایگاه قرآنی باشند:
با هم ارتباط داشته باشند؛
اینها بروند به مهمانی آنها، آنها بیایند به جلسهی اینها؛
با هم مسابقه بدهند.
این بهترین مشوّق است برای اینکه جوانها و نوجوانها وارد وادی قرآنخوانی و بخصوص حفظ قرآن بشوند.
ما در مشهد داشتیم این کار را؛ هم در مسجد کرامت، هم در مسجد امام حسن مجتبیٰ.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب #آمریکا
✅ پیروز جنگ ترکیبی
🔶 جنگ ترکیبی بین ایران و آمریکا وارد مرحلهای بسیار حساس و تعیینکننده شده است. اگرچه برخی از دیرباوران سیاسی در داخل هنوز هم با نگاه سخیف «توهم توطئه»، سعی دارند برنده بودن جمهوری اسلامی را در هر مصاف و نبردی که یک طرف آن غرب و آمریکا باشد و طرف دیگرش انقلاب و جبهه مقاومت، به تمسخر گیرند و تحریف نمایند؛ اما اذعان رسانههای غربی و آمریکایی به موفقیتهای ایران در جنگ ترکیبی با آمریکا و مشاهده روندهای فرصتساز برای نظام جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت، شاید سبب بیداری و تلنگری به باورهای آنها باشد که؛ «بله میشود با ایستادگی و مقاومت بر آمریکا هم غلبه کرد».
🔸 اخیراً نشریه والاستریت ژورنال در گزارشی اذعان کرده است که ایران با یک سیستم مالی مخفی، محاصره اقتصادی اعمالشده توسط آمریکا را دور میزند و ابایی هم ندارد که این موضوع را اعلام و بر پیروزیاش در اثر عمل به سیاستهای اقتصاد مقاومتی تأکید و افتخار نماید.
🔸 این نوشته و سایر استنادات مراکز مطالعاتی و راهبردی دنیا، نشان میدهد رصد و پایش رفتار ایران کاملاً زیر ذرهبین مقامات اطلاعاتی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی اضلاع مربع آمریکایی، اروپایی و صهیونیستی و ارتجاع عربی است.
🔸 ادعای این نشریه نشان میدهد که در میدان عملیات ایران علیه تحریمهای غربی، اقدامات قابل مشاهدهای وجود دارد که یک قلم آن را میتوان افزایش ظرفیت تولید نفت ایران به پیش از تحریمها و عدد ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز برشمرد و بعلاوه، افزایش چند برابری وصول درآمدهای حاصل از صادرات نفت و گاز و محصولات غیرنفتی نسبت به سال ۱۳۹۹ و وضعیت مناسب ذخایر ارزی کشور است. این یعنی دشمنان ایران اسلامی برخلاف میلشان نتوانسته و نمیتوانند مانع کار ایران شوند که اگر میتوانستند لحظهای درنگ نمیکردند.
🔸 اگر این دستاوردِ حاصل از خنثیسازیِ تیزترین و برندهترین سلاح غرب، یعنی تحریمها، اقتدار و توانمند شدن در داخل نیست، پس چیست؟!
همه میدانیم که غرب بههیچعنوان حاضر به از دست دادن سلاح تحریمها نیست؛ اما این راهبرد در مصاف با راهبرد رهبر حکیم انقلاب اسلامی که فرمودند: «مهمتر از رفع تحریمها، خنثیسازی تحریمهاست»، رنگ باخت و سپر انداخت.
🔶 نکته پایانی
🔸 با ادراک درست شرایط از سوی مردم و صبوری آنها و حرکت درست دولت مردمی و انقلابی، ایران توانست با خودباوری در جنگ ترکیبی با آمریکا ابتکار عمل را در دست بگیرد. این رویکرد هم بیاعتباری تحریمهای آمریکا را در پی داشته است و هم روسیاهی حامیان «دیپلماسی انفعالی» را رقم زده است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام
✅ مذاکرات بعدی؛ کی؟
🔸 هنوز زمان از سرگیری مذاکرات مشخص نیست و هیچ کس از آن خبر ندارد. نه آمریکا و نه ایران زمان آن را نمیداند چرا که یک طرف باید تصمیم بگیرد.
🔸 ایران تصمیم قطعی خود را گرفته و قرار نیست از خطوط قرمز کوتاه بیاید.
🔸 آن چیزی که من اجازه دارم از پشت پرده مذاکرات بگویم این است که ما در این خط قرمزها به هیچ عنوان کوتاه نخواهیم آمد و از این رو سفر مورا به تهران در آن بخشی که به دنبال این بود که ببیند آیا ایران کوتاه میآید یا خیر بیحاصل بوده است چراکه ایران به هیچ وجه کوتاه نخواهد آمد و نباید هم کوتاه بیاید هرچند امتیازاتی که ما بر سر آنها ایستادهایم باز هم کافی نیست و باید بیشتر از آن بخواهیم...
🔸 #به_قلم_اساتید: آقای خوش چشم
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
دیدارنگار ۹۵.pdf
2.27M
#ولایت_فقیه
#معنویت_و_اخلاق
#دیدارنگار
#ماه_رمضان
✅ ماه فرصتها...
🔶 ویژه بیانات رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «درس اخلاق»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «روایت تاریخی»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «ماه فرصتها...»، براساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای ظرفیتهای عظیم ماه مبارک رمضان در جهت رشد معنوی ما بازخوانی شده است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۹۵
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#هشیار_باشیم
✅ پشت صحنه جنایت در حرم مطهر رضوی!
🔶 دیروز عصر همزمان با سومین روز ماه مبارک رمضان، ۳ طلبه حاضر در صحن پیامبر اعظم (ص) حرم امام هشتم (ع) با فردی که هویت آن در دست بررسی است، با ضربات چاقو مورد حمله قرار گرفتند.
🔸 ضارب بلافاصله بازداشت و تحقیقات در این خصوص در حال انجام است.
🔶 این حادثه تلخ، پیامها و مراقبتهایی را رقم زده است که میتوان در مواضع مسئولان نیز شاهد بود:
1⃣ تولیت آستان قدس رضوی در پیام خود ضمن محکوم کردن این جنایت، بر درایت و هوشیاری عموم مسلمین که نقشههای معاندان و جنایتکارانه استکباری و اندیشههای تکفیری در راستای ایجاد رخنه میان اجماع و وحدت مسلمین نقش بر آب خواهد شد، تأکید کرده است.
2⃣ طلاب افغانستانی در ایران نیز با صدور بیانیهای، این جنایت را محکوم کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است: «مطمئناً دست استکبار و ایادی آنها در منطقه، عامل اصلی این حادثه است تا بین امت اسلامی، تفرقه و دودستگی ایجاد کند و از همه مهمتر مایه بدبینی نسبت به مهاجرین مظلوم افغانستانی گردد. مبلغین جهادگر افغانستانی در عرصههای مختلف فرهنگی و تبلیغی در حاشیه شهر دوشادوش طلاب ایران سالهاست با این سفاکان خونریز دستوپنجه نرم میکنند؛ همانگونه که بارها امتحان خود را در صحنههای دفاع مقدس و دفاع از حرم پس دادهاند. از ملت دوست و برادر ایران و بهویژه مسئولان تقاضا میکنیم ضمن ریشهیابی عوامل این حادثه تروریستی در داخل و خارج کشور، حساب این افراد را از سایر مهاجرین جدا نمایند تا خدای ناکرده عدهای فرصتطلب دست به اقدامات احساسی علیه مهاجرین مظلوم نزنند».
3⃣ هتک حرمت به حرم و زائران رضوی در ماه مبارک رمضان، توسط علمای اهل سنت سیستان وبلوچستان نیز محکوم شد؛ مولوی نذیر احمد سلامی، نماینده مردم سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری، مولوی عبدالرحیم ریگیان پور، امامجمعه اهل سنت شهرستان میرجاوه، مولوی عنایت اله رسولی زاده، امامجمعه اهل سنت سرباز و تأکید آنها بر اینکه دشمنان به دنبال ایجاد اختلاف میان مذاهب و امتهای اسلامی هستند و ملت هوشیار ایران اسلامی هیچگاه اسیر چنین توطئههایی نخواهد شد، گوشه دیگری از وجود وحدت میان مذاهب اسلامی در کشورمان را نمایان ساخت.
🔶 حادثه دیروز از چند بُعد قابل تحلیل است:
1⃣ انتخاب قشر روحانیت با ویژگی جهادی و محرومیتزدایی بهعنوان هدف ترور؛
2⃣ انتخاب مکانی چون حرم امام رضا علیهالسلام که علاوه بر ریسک بالای خطرپذیری برای ورود سلاح، امکان فرار را نیز برای ضارب به صفر میرساند و درنهایت، انتخاب پوششی شبیه لباس مردم افغانستان، میتواند این پرسش را برای هر مخاطبی ایجاد کند که هدف تمام این انتخابها چه گزینهای میتوانست باشد؟ قطعاً آن گزینه «بهره و بُرد رسانهای هدفمند و گسترده» برای اهداف شوم مستکبران و بد خواهان انقلاب اسلامی خواهد بود؛
3⃣ در این حادثه تروریستی، اختلافافکنی بین شیعه و سنی، ترویج روحیه «افغان هراسی» در کشور، القای نارضایتی از روحانیت و نظام، ناامن سازی کاذب و نقطهای در کشور، ازجمله حربههای استکبار جهانی برای تضعیف نظام اسلامی، با بهرهگیری از تفکر تکفیری با بهره و بُرد رسانهای هدفمند و گسترده است.
🔸 آذرماه سال ۱۳۹۳، رهبر معظم انقلاب در دیدار با شرکتکنندگان در «کنگره جهانى جریانهای افراطى و تکفیرى از دیدگاه علماى اسلام» فرمودند: «یک نکته غیرقابلانکارى وجود دارد و آن این است که جریان تکفیر و حکومتهایی که پشتیبان و حامى آن هستند، کاملاً در جهت نیات استکبار و صهیونیسم دارند حرکت میکنند؛ کار آنها در جهت هدفهای آمریکا و دولتهای استعمارى اروپا و رژیم اشغالگر صهیونیستى است».
🔸 #به_قلم_اساتید: حسين عباسيان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#بصیرت #شایعه
✅ وقتی بربری هم سیاسی میشود!
🔸 چندی پیش خبری منتشر شد که یکی از نهادها در شهرستان ماکو دستور داده در ماه رمضان پخت نان در نوبت صبح باید تعطیل بشود و طوری القا شد که این ممنوعیت برای امسال است؛
🔸 اما رئیس اتحادیه نانوایان آذربایجان غربی میگوید که ممنوعیت پخت نان سنگک و بربری در نوبت صبح ماه رمضان امر جدیدی نیست و حدود ۴۰ سال است در استان اعمال میشود.
🔸 این رویه نهتنها در این استان بلکه در تعداد زیادی از شهرهای آذریزبان کشور جاری است.
🔸 بااینحال عباس عبدی، چهره فعال اصلاحطلب در واکنش به حواشی کذب این خبر، در فضای مجازی نوشت: «این تصمیمات را باید از زاویه دیگری هم دید. ترس شدید از آشکار شدن آنچه که نمیخواهند دیده شود. دیدن صف نانوایی در صبح ماه رمضان برای آنان آزاردهنده است. بهتر است صورتمسئله را پاک کنند!».
🔸 هرچند تشکیل صف خرید نان در ساعات روزه، نمیتواند روزهخواری معنا شود چراکه اقشار مختلفی در جامعه هستند که به دلایلی همچون دیابت بالا، زخم معده، کهولت سن و ... امکان روزهداری ندارند و نمیتوان صرفاً به دلیل ماه مبارک رمضان، امورات جاری این عده را نادیده گرفت؛ اما تحلیل عبدی نشان میدهد که جریان تحریف با یک رویکرد ماکیاولیستی به دنبال تحریک احساسات مردمی در تعارض با ساختار نظام و تقویت جریان سیاسی خود پس از شکست دولت غربگرا هستند و در این مسیر اشتباه حتی از انتشار و نوشتن تحلیل بر پایه اخبار کذب و دروغ هم اجتناب نمیکنند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #پاکستان #آمریکا
✅ نقش آمریکا در برکناری عمرانخان چه بود؟
🔸 پس از سفر عمرانخان به روسیه و واکنش قاطع او در رد پیشنهاد غرب برای حمایت از اوکراین با این بیان که «مگر ما برده شما هستیم که هرچه میگویید گوش کنیم؟» باعث شد تفاوت رویکردی نخستوزیر و سران اپوزیسیون پاکستان کاملاً روشن شود.
🔸 عمران خان بهصراحت گفته که ما برده غرب نیستم در حالیکه شهباز شریف، رئیس حزب نواز معتقد است که «بدون همراهی آمریکا نمیتوان قدمی برداشت».
🔸 پسازآنکه عمرانخان در مصاحبهای از نامه آمریکاییها گفت که در آن دولت پاکستان تهدید شده و مجلس ملی پاکستان منحل شد؛ اعلام شد که او رسماً از سمت نخستوزیری برکنار شده است؛ بااینحال، عمران خان تا زمان انتصاب نخستوزیر جدید در این سمت باقی میماند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ چرا اقتصاد دانشبنیان؟!
🔸 یکی از عواملی که در تئوریهای رشد درونزا اهمیت بسزایی دارد، «پیشرفت فنّاوری» است و تحقق این مهم فقط از طریق گسترش شرکتهای دانشبنیان میسر است.
🔶 بهصورت اجمالی میتوان مهمترین دلایل و فلسفه وجودی شرکتهای دانشبنیان را بهصورت زیر برشمرد:
1⃣ بنبست شکنی و امیدآفرینی دانشبنیانها
ازآنجاییکه علم و تولیدات علمی یک منبع بیپایان است، میتوان از آن در هر شرایطی برای عبور از بحرانهای مختلف استفاده کرد. اقتصاد دانشبنیان، بنبستهای به وجود آمده در حوزه اقتصاد را از بین میبرد و لذا یکی از پایههای اقتصاد مقاومتی نیز همین اقتصاد دانشبنیان است.
2⃣ ارزشافزوده بالای محصولات دانشبنیان
یکی از ویژگیها و پتانسیلهای تولیدات دانشبنیان، ارزشافزوده بالای این محصولات است. همچنین به دلیل تولید این محصولات بر اساس خلاقیت، امکان تولید نسل جدید این محصولات با قابلیتهای بالاتر و ارزشافزوده بیشتر و مداوم نیز فراهم است. ازاینرو سرمایهگذاری بر روی این محصولات، رشد مداوم را برای کشور به ارمغان میآورد. بازدهی شرکتهای دانشبنیان در برخی موارد به بیش از هزار درصد نیز میرسد!
3⃣ استفاده بهینه از منابع موجود و ارتقاء بهرهوری
در اقتصاد دانشبنیان، دانش و فناوری خود ثروت است؛ اما این ثروت در بهرهبرداری بهینه از منابع نمایان میشود. کاربردی کردن دانش و استفاده مؤثرتر از آن در گسترش ظرفیتها و ارتقای درجه بهرهبرداری از منابع است که تحقق یک اقتصاد دانشبنیان را ممکن میسازد. در حقیقت اقتصاد دانشبنیان با بهرهوری بیشتر عوامل تولید و رفتار بهینه اقتصادی از نظر تخصیص منابع کار میکند و درنتیجه دارای نرخ رشد اقتصادی بالاتری خواهد بود؛ بنابراین علاوه بر اینکه بازدهی بسیار بالایی دارد، بیشترین بهره را از منابع موجود میبرد و نقش به سزایی در حفظ منابع کشور دارد.
4⃣ تأثیر مثبت بر کنترل تورم
بر اساس پژوهشی که در داخل کشور انجام شده و آثار اقتصاد دانشبنیان بر تورم طی سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ را بررسی شده است، مشاهده میشود که بین تمامی شاخصهاي اقتصاد دانشبنیان و تورم رابطه بلندمدت برقرار است.
دلیل این امر میتواند افزایش آگاهی افراد تحصیلکرده نسبت به انتظارات تورمی و درخواست افزایش سطح دستمزدها متناسب با نرخ تورم و در نتیجه آن افزایش در هزینه تولید و افزایش تورم باشد.
5⃣ جایگاه اقتصاد دانشبنیان در استقلال کشورها
ازآنجاکه اقتصاد دانشبنیان بخش عمده اقتصاد جهانی در آیندهای نهچندان دور خواهد بود، کشورهایی میتوانند استقلال خود را حفظ کنند که در این عرصه بتوانند سهم قابل قبولی در تکنولوژی و فناوری در سطح جهان داشته باشند.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی کارگر؛ تحلیلگر
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
۶ - مرزبندی با رقیبان و دشمنان.pdf
389.6K
#گام_دوم_انقلاب
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
✅ الزامات گام دوم انقلاب اسلامی
🔶 قسمت ششم / مرزبندی با رقیبان و دشمنان
🔸 سخن گفتن از مرزبندی با دشمن در جنگ سخت شاید چندان موجه نباشد، چراکه خطوط دفاعی با دشمن مشخص است. اما در جنگ نرم موضوع مرزبندی کاملا متفاوت است.
🔸 در اینجا سخن از نفوذ در درون چارچوبهای فکری و عقیدتی و فرهنگی جامعه مسلمین است.
🔸 مرزبندی در اینجا به معنای منضبط کردن مراودات است، همانند مرزبندی جغرافیایی و سرزمینی که بین کشورها وجود دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#علم_و_پژوهش
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#دانش_بنیان
✅ ارمغان دانشبنیانها برای نهاد خانواده
🔸 ابتدای دهۀ پنجاه، نرخ مرگومیر کودکان زیر یک سال به رقم ۱۲۷ در هزار رسیده بود؛ یعنی از هر هزار نوزاد متولد شده، حدود ۱۲۷ نفر به سن یکسالگی نمیرسید. وضعیت نامطلوب پزشکی و بهداشت، مادران باردار را نیز بینصیب نگذاشته بود، بهطوری که آمار مرگومیر مادران باردار در ابتدای دهۀ پنجاه به بیش از ۵۰ در دههزار رسیده بود.
فقدان فناوریهای پیشرفتۀ پزشکی و سلامت، مهمترین عامل پدیدآورندۀ این وضعیت بود.
اکنون اما رقم ۱۲۷ به ۱۰ در هزار کاهش یافته و در بسیاری از مناطق آمار مرگومیر مادران باردار به صفر رسیده است. امروز نه تنها فناوریهای پیشرفتۀ پزشکی و سلامت در بهترین کیفیت خود تولید شده، بلکه در سرتاسر کشور هم گسترش یافته است و به سایر کشورها نیز صادر میشود. میتوان گفت حرکت در مسیر دانشبنیانشدن، عامل مهم این موفقیت بوده است.
🔸 احتمالاً در سالهای اخیر عبارت دانشبنیان را شنیدهاید. به بیان ساده، دانشبنیانها بهدنبال آن هستند که با تکیه بر بینش و روش علمی، به مسائل مختلف حیات بشری پاسخ دهند و در ادامه، آن پاسخ را تبدیل به محصولی کنند که بتواند با قیمتی مناسب در اختیار همۀ مردم قرار گیرد.
دانشبنیانها در کنار همۀ اهمیت و مزیتی که برای اقتصاد کشور دارند، نکتۀ مهم دیگری را هم در ماهیت خود جای دادهاند: بسیاری از شرکتهای دانشبنیان محصولاتی را تولید میکنند که مخاطب اصلی آن نهاد خانواده است. این محصولات طیف گستردهای از حوزهها را در بر میگیرد، از پزشکی و سلامت گرفته تا تعلیموتربیت.
🔸 محصولاتی نظیر تجهیزات پیشرفته درمان ناباروری مانند Micromanipulator، تولید و فرمولاسیون غذای نوزادان، طراحی و پیادهسازی روشهای روزآمد آموزش مجازی، فناوریهای پشتیبانی تولید و بهینهسازی محصولات انیمیشنی، تجهیزات پیشرفتۀ آزمایشهای مطالعات رفتاریانسانی، طراحی و ساخت تجهیزات و ملزومات درمانی نظیر دریچههای قلب و رگ مصنوعی، اکسیژنساز خانگی و... این مثالها فقط نمونههایی از تأثیر دانشبنیانها بر ارتقای سطح کیفیت نهاد خانواده است.
🔸 دانشبنیانها میتوانند کیفیت زیست خانواده را در شئون مختلف حیات، ارتقا بخشند. خانوادهای که سلامت معنوی، روانی و جسمی داشته باشد، جامعهای با چنین مختصات خواهد ساخت؛ اما اثرگذاری دیگر دانشبنیانها، همان نکتۀ مهمی است که رهبر انقلاب نیز در سخنرانی نوروزی خود بدان پرداختند و آن رشد اقتصادی است که دانشبنیانها با خود به ارمغان میآورند. دانشبنیانها با خلق محصول، نخست سبب افزایش اشتغال خواهند شد. آنها خود بهعنوان بازار اصلی در کنار بازارهای فرعی که به وجود میآورند زمینۀ اشتغال مستقیم و غیرمستقیم را مهیا میکنند و از این رو نیز به استحکام خانوادهها با یافتن شغل و درآمد یاری میرسانند.
🔸 جالب است بدانیم هزینۀ ایجاد شغل توسط دانشبنیانها چندین برابر کمتر از هزینۀ ایجاد شغل پایدار توسط خود افراد بهصورت مستقیم است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_مردمی
✅ دولت مردمی!
🔸 سال جديد در حالی آغاز شده است که اولين بهاری است که دولت سيزدهم سکاندار دستگاه اجرايی آن است؛ دولتی که توانست در خردادماه سال گذشته اعتماد اکثريت مردم را به دست آورد و مهمترین خصيصه خود را مردمی بودن قرار داده است.
🔸 همين ويژگی باعث شده تا حکيم انقلاب اسلامی در پيام نوروزیشان اینگونه دولت را مورد تمجيد قرار دهد: «دولتی تازهنفس به ميدان آمد که آنطوری که قرائن نشان میدهد، دولتی مردمی و علاقهمند به حرکتها و هدفهای مردمی و دارای ريل جداگانهای غير از دولت محترم قبلی در حال حرکت هستند و اميدهایی را در مردم زنده کردهاند بحمدالله».
🔸 دولت مردمی دولتی است که در عمل نيز مشی و شيوه حکمرانیاش را اينگونه تنظيم کرده باشد. لذا بايد خود را متوجه موارد زير نمايد:
1⃣ رفتن به ميان مردم و شنيدن بیواسطه مسائل و مشکلات از زبان ايشان يکی از ويژگیهايی است که از دولت سيزدهم انتظار میرفت که تاکنون کارنامه مؤثری در اين زمينه خلق شده است. سفرهای متعدد استانی رئيسجمهور و حضور پرتعداد هيئت دولت در سراسر کشور و مواجهه مستقيم و بدون تعارف با مردم، توانسته مردمی بودن دولت را از اين بعد تأمین نمايد.
2⃣ سخن گفتن با مردم فقط به شنيدن درد دلهای آنان ختم نمیشود بلکه فرصتی را فراهم میآورد تا مردم نيز با محدوديتها و مشکلات و توانمندیهای دولت آشنا شده و بتوانند کمک يار قوه مجريه باشند.
3⃣ اتّخاذ سبک زندگی مردمی، بیتکلف بودن در مشی و منش، دوری کردن از منشهای اشرافیگری و از موضع بالا به مردم نگاه کردن نيز خصوصيت ارزشمندی است که از رئيسجمهور دولت سيزدهم در اين ماهها در اذهان عمومی جای گرفته و تيم همراه او نيز در همين مشی و مرام قدم زده است.
4⃣ داشتن زبان عذرخواهی بابت کاستیها و خطاها، ويژگی دیگری است که دولت مردمی را از ديگر دولتها ممتاز خواهد کرد. اين ويژگی برآمده از روحيه تواضع و فروتنی است و خود را خادم مردم و نه طلبکار ايشان دانستن! طبيعی است که بين نظر و عمل فاصله است و گاه وعدههای دادهشده بهدرستی محقق نمیگردد و يا در عمل وجود خطاهای محاسباتی و ... موجب ايجاد مشکلاتی میشود که در اينجا انتظار از دولت مردمی، داشتن روحيه پذيرش مسئوليت و عذرخواهی از مردم و تلاش برای جبران خطاست.
5⃣ گزارش دادن به مردم ازجمله ديگر خصوصيات يک دولت مردمی است. دولت وکيل مردم است و موکل بايد بداند که وکيل کارها را چگونه به سامان رسانده است، لذا نيازمند شنيدن گزارش است. حکيم انقلاب تأکید دارند که: «گزارش خدمات خودتان را هم به مردم بدهيد؛ گزارش صادقانه، بدون مبالغه، بدون بزرگنمايی».
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ انتقاد ناسازنده!
🔶 برخی چهرههای جریان سیاسی خاص باوجود آنکه کمتر از هفت ماه از عمر دولت انقلابی میگذرد، انتقادات تندوتیزی نسبت به عملکرد اقتصادی دولت و وضعیت تورم در جامعه مطرح میکنند، درحالیکه همینها تا هشت سال پیشازاین در خواب زمستانی بودند و فضای اقتصادی جامعه را گلوبلبل میدیدند.
🔶 گزارههای خبری
🔸 رسول منتجب نیا، دبیرکل حزب جمهوریت ایران اسلامی در یک مصاحبه با اشاره به اینکه دولت آقای رئیسی بههیچوجه نمیتواند به شعارهای انتخاباتی خود جامه عمل بپوشاند، اضافه میکند: «یکی از شعارهای آقای رئیسی پایین آوردن تورم و از میان بردن گرانی و کمک به معیشت مردم بود. همه قیمتها چند برابر شده و آقایان حاضر نیستند که بپذیرند، این همه گرانی ناشی از تورم است و مرتب هم شعار میدهند که نرخ تورم رو به کاهش است».
🔸 سید رضا اکرمی، رئیس شورای سیاستگذاری جبهه اصولگرایان حامی میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ در خصوص وضعیت گرانی در کشور مینویسد: «شاهد این هستیم که در ایجاد گرانی بین دولت، بخش خصوصی و تعاونی مسابقهای به وجود آمده است. درواقع هرکدام از این بخشها با تصمیمسازیهای اشتباه و اصرار به رویکرد اشتباه در به هم ریختن فضای اقتصادی و تنگنای معیشتی آحاد مختلف جامعه نقشآفرینی کرده و با اصرار به اشتباه، تصمیمگیریهای خسارتزای خود را ادامه میدهند».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 دولت آقای روحانی ۵۵ هزار میلیارد تومان بهعنوان تنخواه از بانک مرکزی استقراض کرد. آثار تورمی این نقدینگی در ششماهه دوم ۱۴۰۰ میبایست خود را نشان میداد و تمام تلاش دولت در عرصه اقتصاد و معیشت مردم، بیاثر کردن این استقراض بود.
حجتالاسلام غلامرضا مصباحی مقدم «عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام» در این خصوص میگوید: «اصلاحطلبان از تورمی انتقاد میکنند که با استقراض دولت قبل ایجاد شد»؛ بنابراین ابتدا باید این سؤال از منتقدین دولت فعلی پرسیده شود که در زمان عملکرد ۸ ساله دولت روحانی کجا بودند؟
🔸 در بررسی عملکرد هفتماهه دولت انقلابی نقاط قوت زیادی مشاهده میشود، دولت فعلی با تأکید بر خطوط قرمز در مذاکرات برجامی و تلاش در جهت تحت تأثیر قرار نگرفتن معیشت و اقتصاد جامعه از نتایج برجامی، تلاش برای افزایش روابط تجاری با همسایگان و اتخاذ استراتژی نگاه به شرق و حضور پررنگ در سازمانهای منطقهای، تلاش در جهت افزایش صادرات و فروش نفت، برنامهریزی در جهت بازگشت ارز به کشور و ... اقدامات پایهای مناسبی انجام داده است که تأثیر آن بر اقتصاد کشور در سال جاری، موجب بهبود وضعیت معیشتی مردم خواهد شد.
🔸 البته برخی نواقص و مشکلات همچون زخمی کهنه همچنان بر تن اقتصاد کشور خودنمایی میکند- مثل نبود نظارت شفاف و کارآمد بر چرخه توزیع و مصرف اقلام ضروری و کالاهای مصرفی مردم که هر از گاهی همچون دملی چرکین سر باز میکند و قیمت یک یا چند کالا را نجومی بالا میبرد- دولت میبایست برای درمان این زخم کهنه نیز علاج قطعی کند و مانع از تأثیر تحریمهای داخلی همچون احتکار، قاچاق، گرانفروشی و ... بر سفره مردم شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
۷ - ارتقای بیش سیاسی مردم.pdf
389.2K
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#بصیرت
✅ الزامات گام دوم انقلاب اسلامی
🔶 قسمت هفتم / ارتقای بینش سیاسی مردم
🔸 در نظامی که بر پایه مردم سالاری شکل گرفته، در زمان غبار گرفتن فضای سیاسی و ایجاد فتنهها، مردم به سختی جبهه حق را از باطل تشخیص میدهند و مقابله با تهدیدهای پیش رو بسیار سخت خواهد شد.
🔸 در چنین موقعیتی میزان بصیرت آحاد جامعه و خواص، تعیین کننده نتیجه تحولات سیاسی و اجتماعی خواهد بود.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رژیم_صهیونیستی #فلسطین
✅ چند نکته درباره عملیات شب گذشته در تلآویو
🔸 درباره عملیات شب گذشته در تلآویو میتوان چند نکته تحلیلی را مدنظر داشت:
1⃣ این عملیات در دایزنگوف در مرکز شهر تلاویو امنیتیترین بخش رژیم صهیونسیتی صورت گرفت که برخلاف ادعای صهیونیستها نشان از ضعف اطلاعاتی صهیونیستها دارد.
2⃣ این عملیات چهارمین عملیات فلسطینیها در چند مدت گذشته است که نشان از توان طراحی عملیاتی مبارزین فلسطینی دارد.
3⃣ ساکنان شهرکهای اشغالی به امید زندگی بهتر به رژیم صهیونسیتی مهاجرت کردهاند قطعاً درصورت تصاعد بحران باید شاهد مهاجرت معکوس بود.
4⃣ این عملیات چند روز پس از نشست نقب انجام شد که صهیونیستها به اذعان خودشان میخواستند علیه ایران ائتلاف سازی امنیتی کنند.
به نظر میرسد صهیونیستها به جای ائتلاف سازی باید بدنبال باگهای امنیتی خودشان باشد؛ عرصه سیمرغ جولانگاه آنها نیست.
5⃣ دولت نفتالی بنت در شرایط بسیار سختی قرار گرفته و ممکن است با افزایش فشارها و خارج شدن از حد نصاب مجبور به برگزاری انتخابات پیش از موعد باشند.
6⃣ سید حسن نصرالله درست گفت که پایههای رژیم صهیونسیتی از خانه عنکبوت هم سستتر است و دیر یا زود باید منتظر وعده حکیم انقلاب درباره فروپاشی آن باشیم.
🔸 #به_قلم_اساتید: یعقوب ربیعی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#جنگ_ترکیبی
✅ فتنه ترکیبی و ابعاد مختلف آن
🔶 ابعاد فتنه ترکیبی:
1⃣ طرح هزار خنجر رژیم صهیونیستی و وقوع حوادثی در ایران اسلامی
2⃣ برگزاری تجمعاتی علیه افاغنه در برخی شهرها به دلیل شایعه کذب مسئله تجاوز به دختر ایرانی
3⃣ فضاسازی در افغانستان در مورد حقابه ایران از رود هیرمند در روزهای اخیر
4⃣ حمله به دو طلبه اهل سنت در گنبد کاووس در راستای ایجاد اختلاف بین شیعه و سنی
5⃣ اقدام تروریستی در حرم مطهر امام رضا علیه السلام در مشهد و حمله به سه روحانی جهادی و به شهادت رسیدن دو نفر از آن عزیزان
6⃣ حواشی بازی فوتبال ایران و لبنان که ملعبه دشمن قرار میگیرد
7⃣ فضای مجازی بی در و پیکر و بزرگ نمایی سیل مهاجران افغان به ایران و انعکاس تجمع ضد مهاجران افغانی در برخی شهرها و ایجاد نفرت از آنها
8⃣ و...
🔶 تحلیل و نتیجهگیری
🔸 شکست دشمن در جبهههای مختلف داخل کشور، مسائل منطقهای و امور داخلی خودشان از یکسو و تلاش و اقدام در جهت اجرای پروژه جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران از سویی دیگر؛ مدتهاست آغاز شده و همه این اقدامات از اتاقهای فکر دشمن فرمان میگیرند.
🔸 راه کار مقابله با این حوادث حفظ وحدت، همدلی و انسجام ملی، و اجرای منویات رهبر فرزانه انقلاب و رصد برنامههای دشمن و مقابله جدی و آگاهانه و به موقع با آنها میباشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: سهراب خلیلی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#معنویت_و_اخلاق
#نشریه #خط_حزب_الله
#قرآن
#هنر #شهید_آوینی
#جنگ_روایت_ها
✅ مسجد قرآنی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
خط حزب الله ۳۳۵.pdf
3.22M
#ولایت_فقیه
#معنویت_و_اخلاق
#نشریه #خط_حزب_الله
#قرآن
#هنر #شهید_آوینی
#جنگ_روایت_ها
✅ مسجد قرآنی
🔶 سخن هفته این شماره خط حزبالله، به مناسبت تأکید اخیر رهبر انقلاب در محفل انس با قرآن کریم درباره تبدیل شدن مساجد به پایگاههای قرآنی، با عنوان «مسجد قرآنی»، نگاهی به نقش مساجد در فرهنگسازی و تربیت جوانان و نوجوانان قرآنی داشته است.
🔸 خط حزبالله در یادداشت هفته خود با عنوان «هنر انقلابی؛ میداندار جنگ روایتها» به مناسبت سالگرد سید شهیدان اهل قلم، شهید سیدمرتضی آوینی، ابعاد رسالت تاریخی هنرمندان در هنگامه جنگ ترکیبی دشمن را بررسی کرده است.
🌷شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم اکبر زوار جنتی، تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۳۵
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#دانشمندان_هسته_ای
✅ سزامی پروژه علمی یا مرکز جاسوسیِ هستهای!!
🔸 مرکز بینالمللی تابش سنکروترون برای علوم تجربی و کاربردها در خاورمیانه (سزامی)، از مراکز مهم جاسوسی علیه دانشمندان هستهای ایران بود. مقرِ سزامی، در کشور اردن در ۴۰ کیلومتری مرز سرزمینهای اشغالی فلسطین است.
🔸 این مرکز، توسط یونسکو، با هدف «رفع تخاصم و ایجاد سازش میان مسلمانان و صهیونیستها» در خاورمیانه در سال ۱۳۷۸ طراحی شد.
🔸 دولت اصلاحات ایران (آقای خاتمی) با نقشآفرینی مؤثر و سپس با تصویب مجلس ششم!، در خیانتی آشکار، در کنار اردن، رژیمصهیونیستی، ترکیه، فلسطین و پاکستان به عنوان هیات مؤسس به عضویت سزامی درآمد.
🔸 مجموعهای از دانشمندان هستهای ایرانی با دستور محمد خاتمی، راهی اردن شدند! از جمله دکتر مجید شهریاری، دکتر مسعود علیمحمدی، دکتر اردشیر حسینپور و چند نفر دیگر. این دانشمندان توسط رژیمصهیونیستی شناسایی و بعدا ترور (شهید) شدند.
🔸 در دولت دهم، ایران از سزامی خارج شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی اکبر صیدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#رسانه #فضای_مجازی
✅ واکنشهای ششگانه به حادثه ترور و شهادت طلاب در حرم رضوی
🔸 بعد از اتفاق ناگواری که در رابطه با شهادت و جراحت سه تن از طلاب معزز در صحن حرم مطهر رضوی رخ داد، چرخی در شبکههای اجتماعی و پیجهای موافق و معاند انقلاب زده و به مجموعهای از رویکردهای متفاوت در تحلیل حادثه دست یافتم که هر کدام البته بخشی از واقعه را بازنمایی و تبیین مینمود:
1⃣ رویکرد روانشناختی
این نوع نگاه با محور قراردادن امنیت روانی خانوادههای طلاب و نزدیکانشان، توصیه به عدم انعکاس تصاویر قتل و خونریزی و خشونت حادثه میکردند و بهداشت روانی در فضای مجازی را مدنظر قرار داده بودند.
2⃣ رویکرد رسانهای
اهالی این نگاه نیز همچون رویکرد قبلی، پرهیز از بازنشر تصاویر و فیلمهای خبر و البته مراقبت از منابع خبر و فیکنیوزها را مدنظر داشتند و از طرفی، تحریکات رسانهای ناشی از تحلیلهای هیجانی بدون فکت و دلیل را به نقد میکشیدند.
3⃣ رویکرد جامعه شناختی
این نوع نگاه نیز چون فاقد فکت و دادههای جدی بود، صرفا گمانههایی همچون تسویه حساب و نفرت یا حداقل فاصله گرفتن مردم از روحانیت و شکاف اجتماعی و فقر و اقتصاد را مطرح میکردند که ضعف تحلیلی این رویکردها در تبیین این واقع خاص با توجه با اخبار پسینی درباره هویت ضارب و مدل برخورد حمایتی مردم سر صحنه، مشهود بود.
4⃣ رویکرد سیاسی
اختلافافکنی میان شیعه و سنی نقطه بارز این نوع دیدگاه بود که سرویسهای جاسوسی انگلیس را بازیگر اصلی این ماجرا تلقی میکردند. اینکه چند روز گذشته دو تن از طلاب گنبد کاووسی با ضرب گلوله فوت شدند و حال سه تن از طلاب شیعی مورد تعرض واقع میشوند، نشان از یک پشت صحنه سیاسی با چاشنی اختلاف مذهبی داشت.
5⃣ رویکرد ژئوپلیتیک
با توجه به تحرکات جدید ناتو در فضای بینالملل و قضایای اوکراین، اختلاف ایرانی و افغانی و تسویه حساب آمریکاییها با کشورمان از کانال برجسته کردن هویت افغانی ضارب، نقطه ثقل این نوع رویکردها بود. اینکه آمریکاییها پس از خروج شکستگونه از افغانستان، مترصد ایجاد تنش میان افغانستان و ایران بودند و هستند، دال مرکزی این تحلیلهای ژئوپلیتیک بود که در عصر جدید، تولید تنشهای مرزی و سرزمینی برای تمرکززدایی از دولتها بسیار حائز اهمیت است.
6⃣ رویکردهای ایدئولوژیک
این نوع از برداشتها نیز به جنبه وهابی و تکفیری بودن ضارب توجه ویژه داشتند و تسویه حساب این جریانات با مبلغان و کنشگران حوزه فرق و ادیان را مطمح نظر قرار دادند. اینکه شهید معزز حجت الاسلام اصلانی از فعالان این حوزه بود نیز در این رویکرد مورد توجه قرار گرفت. کنسولگری سعودی، متهم ردیف اول ماجرا در این رویکرد محسوب میشد.
🔸 کلیدواژه های #امنیت، #روحانیت، شیعه و سنی، افغانستان، اقتصاد و فقر، حوادث ورزشگاه مشهد و اسامی برخی علما مثل حاج آقای علم الهدی در واکنشهای مجازی مردم و رسانهها، پررنگ و متمایز مینمود.
🔸 #به_قلم_اساتید: علیرضا محمدلو؛ کارشناش و پژوهشگر رسانه
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
۸ - عدم غفلت از جریان و شعارهای انقلاب.pdf
413.2K
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#شعارهای_انقلاب
✅ الزامات گام دوم انقلاب اسلامی
🔶 قسمت هشتم / عدم غفلت از جریان و شعارهای انقلاب
🔸 موتور پیشران امور کشور از بدو انقلاب تاکنون، عملکرد و جهتگیریهای انقلابی و جهادی مدیران و تصمیمگیران کشور بوده است و در برهههای مختلف به میزانی که بر آن جهتگیریها وفادار بودیم، موفقیتهای زیادی نصیب کشور و ملت شده است.
🔸 اما واقعیت آن است که در برهههایی نیز شاهد فاصلهگیری برخی مدیران از رویکرد انقلابی و جهادی بودهاند و تبعات منفی آن را نیز دیده و لمس کردهایم.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر قاسم حبیب زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#مذاکره #برجام #ارز
✅ ماجرای آزادسازی منابع ارزی ایران چیست؟
🔸 در روزهای اخیر برخی رسانهها از آزادسازی منابع ارزی بلوکه شده ایران خبر دادند. در این خصوص اطلاعات تکمیلی حاکی از این است که با هماهنگیهای صورت گرفته قرار است پس از عملیات موفق مبادله نازنین زاغری و انوشه آشوری، آمریکاییها که تا پیش از این بارها در زمینه تبادل زندانیان عهدشکنی کرده بودند به ایران پیغام دادند که در راستای نمایش حسن نیت ذیل برجام آمادگی ایران را دارند که در ازای آزادسازی منابع بلوکه شده ایران، تعدادی از محکومین امنیتی در ایران مبادله شوند.
🔸 در این رابطه گفته شده است که اگرچه هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است، اما مطابق تفاهمات اولیه قرار است ۴ شهروندی که تابعیت مضاعف دارند (مراد طاهباز، سیامک نمازی، باقر نمازی و عماد ادوارد شرقی) در ازای آزادسازی دارایی بلوکه شده ایران در کره جنوبی و برخی کشورهای دیگر که مبالغ پایینتری دارایی بلوکه شده وجود داشت، مبادله شوند.
🔸 نکته قابل توجه اینکه از میان این ۴ نفر، آمریکاییها نسبت به مبادله طاهباز که از جاسوسان پرونده محیط زیستی بود، بیش از سایرین تأکید دارند به گونهای که در دوران ترامپ ابتدا اعلام کرده بودند برای آزادی وی حاضر به پرداخت ۲ میلیارد دلار هستند که با مخالفت ایران مواجه شد. سپس اعلام کردند ۴ میلیارد دلار پرداخت میکنند که بازهم مخالفت شد. نهایتا در حاشیه مذاکرات وین اعلام کردند که بخش عمده مبلغ آزادسازی شده مرتبط با آزادی طاهباز خواهد بود. در خصوص طاهباز گفته شده است که وی علاوه بر ملیت ایرانی، تابعیت مضاعف انگلیسی، آمریکایی و اسرائیلی نیز دارد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab