#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عراق
✅ مشغول سازی عراق!
🔶 بعد از اینکه کمیساریای عالی عراق اعلام کرد که با شمارش دستی آرا تغییری در نتیجه انتخابات ایجاد نشده، برخی گروهها نسبت به آن واکنش نشان دادند و نسبت به این نتیجه معترض شدند.
🔸 گروهی با عنوان «هیئت تنسیقیه» با اعلام گزارش کمیساریای عالی عراق، در منطقه سبز بغداد دست به تجمع زدند و برخی ورودیهای منطقه سبز بغداد را مسدود کردند. همچنین جمعهشب در اقدامی مشکوک، چادر معترضین به نتیجه انتخابات به آتش کشیده شد و در ادامه، طرح ترور نخستوزیر عراق بهوسیله پهپادهای انتحاری نیز ناکام ماند.
🔸 همه این وقایع از نقشههای پنهانی برای مشغول سازی عراق با ایجاد درگیری و ناامنی در آن حکایت میکند.
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 طراحی در نظر گرفتهشده برای عراق در دو گزاره خلاصه میشود:
1⃣ جنگ شیعی- شیعی؛
2⃣ اعتراضهای گسترده مدنی؛
🔸 جنگ شیعی- شیعی بعد از انتخابات عراق کلید خورد. منتفعین در این درگیری مذهبی، به دنبال این بودند که میان جریانهای شیعی یک نزاع به وجود بیاید و عملاً توانمندی جبهه شیعی در سروسامان دادن به امورات عراق و رفع مشکلات و کمبودهای آن در اذهان عمومی زیر سؤال رود.
🔸 هرچند با درایت جریانهای مقاومت این گزاره شکست خورده است؛ اما دشمن شیعه و محور مقاومت عراق که مشخصاً آمریکا و عوامل آن هستند، از درون این گزاره و با دمیدن بر اختلافات موجود جریانهای شیعی، به دنبال شکل دادن به اعتراضهای گسترده خیابانی برای ایجاد یک نوع بیثباتی در عراق هستند تا روند معادلات سیاسی در این کشور را مختل کنند. در این میان استفاده از برخی گزارهها همچون ترور بهعنوان کاتالیزور در این وقایع در نظر گرفته شده است.
🔸 یکی دیگر از اقدامات در نظر گرفتهشده برای عراق، مشغول سازی جریانهای مقاومت بهویژه حشدالشعبی است. در گزاره مشغول سازی، بسیاری از رسانههای وابسته به آمریکا در داخل عراق، سناریوی ترور الکاظمی را اقدامی از جانب گروههای مقاومت دانستهاند. در گزاره حذف تدریجی، جریانی بعد از انتخابات اخیر شکلگرفته که مترصد منحل شدن حشدالشعبی هستند.
همه این موارد نشان میدهد که سناریویی بیرونی از طریق برخی عوامل داخلی در حال پیادهسازی پروژه محدودسازی، مشغول سازی و حذف حشدالشعبی هستند.
🔶 نکته پایانی
🔸 وقایع اخیر رویداده در عراق، لزوم توجه بیشازپیش رهبران شیعی عراق بهمنظور حفظ یکدستی و اتحاد و مرتفع سازی اختلافات بهصورت مسالمتآمیز در سطح سران را گوشزد میکند؛ چراکه در غیر این صورت، دود تفرقه و درگیری اجتماعی بر چشم همین جریان و ملت عراق خواهد رفت و ذینفع اصلی این وضعیت، آمریکا خواهد بود که امروز زیر فشار شدید افکار عمومی عراقی برای خروج کامل از این کشور قرار دارد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام #مذاکره
#جریان_های_سیاسی
✅ ماهیگیری اصلاحطلبانه!
🔸 جریان اصلاحات در دولت روحانی تمام تلاش خود را کرد تا از طریق مذاکره و برجام مشکلات کشور را برطرف کند. شور نشستن بر سر میز مذاکره با آمریکا در سیاسیون اصلاحات آنقدر بالا بود که آنها در اجرای برجام به ۲۸ شرط ابلاغی عمل نکردند و همین مسئله، خسارت محض را در پی داشت.
🔸 این روزها که کار به دولت جدید واگذار شده است، بازندگان قبلی خود را در جایگاه منتقد قرار دادهاند و مطالبه روند محکوم به شکست گذشته را از دولت جدید دارند!
🔶 گزارههای خبری
🔸 «جبهه اصلاحات ایران» در بیانیهای به روند سیاست خارجی و دیپلماسی هستهای واکنش نشان داده و آورده است: «موقعیت دیپلماتیک ایران در نیل به توافق برجام در دولتهای یازدهم و دوازدهم از سوی مدعیان (منتقدین سیاستهای برجامی دولت روحانی) تخریب شد و به فرجام دلخواه ملّت و تیم تلاشگر مذاکرهکننده ایرانی دست نیافت».
🔸 «فیاض زاهد» فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به تحولات اخیر در حوزه مذاکرات و برجام در روزنامه اعتماد نیز مینویسد: «برجام به نتیجه نرسد، ماهعسل دولت رئیسی پیش از نوروز به پایان خواهد رسید!».
🔸 «محمدرضا خباز»، دیگر فعال سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با نامه نیوز گفته است: «واقعیت آن است که آینده اقتصاد به برجام گره خورده است. بدون برجام دولت چگونه میخواهد اقتصاد کشور را با وجود تحریم به سامان کند. اصلاً چنین چیزی قابل تصور نیست!».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 کسانی که امروز خود را در جایگاه مدعی قرار دادهاند، ابتدا باید به این سؤال پاسخ دهند که آنها در طول مذاکرات برجامی چه دستاوردی برای ملت ایران به ارمغان آوردهاند؟
آیا در دوران هشت سال گذشته که این آقایان مدعی بلد بودن زبان دنیا و حل مشکل تحریمها با مذاکره بودند، تحریمهای ضدایرانی کاهش یافت یا بر آن افزوده شد؟
آیا صنعت هستهای تقریباً تعطیل و در قلب راکتور هستهای بتن ریخته نشد؟
🔸 شرایط کنونی برجام حاصل خروج آمریکا از برجام و مسئولیتناپذیری و سکوت برخی کشورها در برابر اقدامات آمریکا است. حمایت چین و روسیه از مواضع ایران و حتی اعتراف لسانی سایر اعضای برجام بر گره خوردن این توافق با خروج غیرمسئولانه آمریکا از آن، سندی محکم بر این مدعا است؛ اما سیاسیون اصلاحطلب بیاعتنا به این واقعیت، درصدد تفسیر غلط با هدف ماهیگیری از وضع گلآلود هستند.
🔸 خروج آمریکا از برجام در سالهای گذشته به ترامپ نسبت داده شده است درحالیکه این اقدام با حمایت همهجانبه جمهوریخواهان انجام شد، احتمال به قدرت رسیدن دوباره آنها در آینده نزدیک و تکرار دوباره اقدامات ترامپ در خصوص برجام بسیار محتمل است؛ بنابراین جمهوری اسلامی باید از تجربه گذشته درس گرفته و تضمین بگیرد که هیچ دولتی در ایالات متحده مجدداً جهان و حقوق بینالملل را به سخره نخواهد گرفت و این شرایط را تکرار نخواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی #دولت_انقلابی
✅ شایستهسالاری و دولت انقلابی
🔶 آغاز دهه پنجم انقلاب و پيوند آن با صدور بيانيه گام دوم، افقی جديد را پيش روی جمهوری اسلامی گشوده است که بايد بدان بهمثابه فرصتی برای پيشرفت کشور نگريست.
🔸 میداندار اين عرصه و موتور محرکه آن قرار است جوانان مؤمن انقلابی باشند که با همت و اراده و توان جوانی، اهداف انقلاب را به جلو ببرند. تحقق حضور «جوان باانگيزه و مؤمن و متشرّع» در مديريت کشور نیازمند ارادهای جمعی است تا اين چرخش نخبگانی صورت گيرد.
🔸 در اين ميان توجه به ملاحظاتی که تحقق اين امر را تبديل به فرصتی برای نظام اسلامی خواهد کرد، ضروری است:
1⃣ يکی از ملاحظات مهم در اين عرصه، توجه به اين حقيقـت است که آنچه روح و جوهره کارآمدی جمهوری اسلامی را تشکيل میدهد، وجود افراد شايسته و باصلاحيت در رأس مسئوليتهاست كه توانایی اداره جامعه را داشته و بتوانند اهداف حکومت اسلامی را محقق نمايند. به همين خاطر در اسلام معيارهایی برای حاکمان و مسئولين نظام اسلامی عنوان گرديده که وجود آن در مسئولين، شرط لازم برای مشروعيتيابی ايشان است و اعتبار حاکمان نيز به تداوم اين معيارهاست.
2⃣ در منطق رهبری، جوانگرایی در تقابل با شایستهسالاری نيست. اینگونه نيست که بتوان با تأکید بر جوانگرایی، شايستگان را حذف نمود و يا آنکه امور را به دست جوانی سپرد که شايستگی و تخصص انجام کاری را ندارد!
🔸 بدون شک نگرش رهبری بر سپردن امور به جوانان شايسته و صاحب صلاحيت است و بايد نسبت به اين شاخص دقت لازم نمود تا رويکرد حکيمانه اتخاذشده به فساد و ناکارآمدی نينجامد.
🔸 توجه به این نکات آنگاه بیشتر مفید فایده است که رئيسجمهوری جديد بر مسند قدرت مینشيند و با تغيير در صندلی عالیترين قدرت اجرایی کشور، صدها مدير عالیرتبه و ميانی جابهجا میشوند. اين تغييرات بايد طبق الگويی منطقی و مکانيزمی با بازدهی بالا رقم بخورد که متأسفانه در طول تغيير دولتهای پس از انقلاب اسلامی روندی استاندارد و مبتنی بر منطق شايستهسالاری در جمهوری اسلامی طرحريزی نشده است.
🔸 فقدان تحزب و تشکلهای سياسی منسجم که از دل آن مديران همسو و همفکر با يک الگوی حکمرانی مشخص بيرون بيايد، يکی از بزرگترين موانع تحقق اين ضرورت در اداره کشور است. نبود اين سازوکار موجب شده است تا انتخاب مسئولان حالت شخصی و مبتنی بر روابط خصوصی و دوستی و آشنایی حداقلی ممکن شود که آفتی برای شایستهسالاری است. دولت انقلابی بايد نسبت به اين معضل هوشمند باشد و اجازه ندهد این معضل دامنگیر دولت شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #یمن
✅ انصارالله در آستانه فتح بزرگ
🔶 نبرد راهبردی مأرب مقطع حساسی را سپری میکند. انصارالله با همراهی ارتش و کمیتههای مردمی یمن، همچنان در حال پیشروی در مأرب است. هماینک فاصله خط درگیریها با شهر مأرب به کمتر از ۳۰ کیلومتر رسیده و انصارالله با ورود به دروازههای مأرب لحظهبهلحظه به فتح کامل این شهر نزدیکتر میشود.
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 در قالب عملیات «بهار پیروزی»، تاکنون بیش از ۴۳۰۰ کیلومترمربع از مناطق تحت اشغال مأرب و شبوه آزاد شده و به کنترل انصارالله و ارتش یمن درآمده است. در روزهای گذشته ائتلاف جنبش انصارالله پس از آزادی «الجوبه» بر منطقه «العبدیه» نیز تسلط یافته است. این بدان معناست که انصارالله با آزادسازی تمام مناطق حومه، مرکز شهر مأرب را از سه جهت محاصره کرده و عرصه را بیش از هر زمان دیگری به نیروهای منصور هادی و مزدوران سعودی تنگتر کرده است.
🔸 با وجود برتری انصارالله در نبرد مأرب، اما همچنان سرعت پیشروی کُند است و بعضاً وقفههای بین عملیات بیشتر میشود. این بدان خاطر است که انصارالله بهطورجدی به دنبال این است که از طریق رایزنی با قبایل و طوایفی که در این استان سکونت دارند، بدون درگیری نظامی و با جلوگیری از کشتار غیرنظامیان، این شهر را فتح کند. البته مینگذاری جادههای فرعی و اصلی منتهی به مرکز مأرب توسط نیروهای وابسته به منصور هادی نیز در کندی عملیات بیتأثیر نیست.
🔸 یکی از تحولات مهم سیاسی که در روزهای گذشته باعث وحشت سعودیها هم شده و مسیر آزادی کامل مأرب را هم هموارتر کرده است، اقدام بیسابقه شش حزب یمنی (حزب الاصلاح، کنگره عمومی، حزب بعث، حزب الرشاد، حزب ناصری و حزب سوسیالیست) در صدور بیانیه مشترک است. این احزاب که حامی منصور هادی هستند در بیانیه صادره، ضمن اذعان به «سوءمدیریت» ائتلاف سعودی در جنگ یمن، صریحاً اعلام کردهاند منصور هادی در اداره جنگ شکست فضاحتبار سیاسی، نظامی و اقتصادی خورده است! بیانیه مذکور نهتنها به شکست واقعی ائتلاف سعودی در مأرب و سرتاسر یمن اعتراف کرده، بلکه حیثیت سیاسی سعودی را هم از بین برده است.
🔶 نکته پایانی
🔸 درگیریها در مأرب و آزادی قریبالوقوع آن، به «مرکز ثقل» تحولات میدانی و سیاسی در یمن تبدیل شده است. مأرب که ازیکطرف به صنعا پایتخت یمن نزدیک است و از طرف دیگر بسیاری از منابع نفتی و گازی یمن را در خود جای داده است، «قلب اقتصادی» این کشور به شمار میرود. تمام توان ائتلاف سعودی با هدف جلوگیری از آزادی مأرب هماکنون در این شهر متمرکز شده است. آزادی مأرب که منطقهای با ابعاد حائز اهمیت ژئواستراتژیکی، ژئواکونومیکی و ژئوپلیتیکی است، ضمن تعمیق عمق استراتژیک انصارالله در یمن، باعث شکست کامل سعودی در اشغال خاک یمن و پایان نزدیک به هفت سال جنگافروزی ائتلاف جنایتکار سعودی در آن خواهد شد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
تحولات قفقاز جنوبی.pdf
915K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه_قفقاز
✅ تحولات قفقاز جنوبی
🔸 مناقشه قره باغ یکی از مهمترین موضوعها و پروندههای منطقهای است که جمهوری اسلامی ایران در طول حدود ۳۰ سال گذشته تلاش کرده تا با طرفین منازعه در قره باغ؛ یعنی جمهوری آذربایجان و ارمنستان، براساس علایق مشترک تاریخی، جغرافیایی، ژئوپلیتیکی و البته مذهبی، روابط دوستانه داشته و آنها را نسبت به حل و رفع بحران براساس موازین حقوق بین الملل و به دور از هر گونه تنش آفرینی تشویق کند.
🔸 با توجه به حساسیت و اهمیت تحولات منطقه قفقاز جنوبی و تأثیرات آن بر شمال غرب ایران و گره خوردن جدی آن به تأمین امنیت، حفظ استقلال کشور و بیشنه سازی منافع اقتصادی و ارتباطی ایران، ناکامی ابعاد مختلف پروژهای که قفقاز جنوبی در حال اجرا میباشد، ضرورت دارد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#غرب
✅ تمدن غرب بر پیکر رنجور بردگان آفریقایی و آسیایی و.. بنا شد!
🔸 اگر پیشرفتهای خیره کننده تمدن غربی و پژوهشکدهها و دانشگاههای آن چشمها را از حدقه بیرون میآورد، راز آن تحقیق و آزمایش بر روی انسانهای آزادی بود که در آفریقا و... بنام کارهای حقوق بشری به بردگی گرفته شدند.
🔸 توسعه اقتصادی و فرهنگی و سیاسی و... که از جاده استثمار و نظریه داروینی بدست بیاد به پشیزی نمیارزد!
🔸 اسلام دین کرامت و احترام به همه انسانهاست...
با تلاش شبانه روزی و تحقیق و پژوهش و جهاد علمی و منظم و مدل توسعه ایرانی اسلامی به زودی به قلههای پیشرفت جهان خواهیم رسید...
ان شاالله
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدتقی احمدی پرتو
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#تحریم #افول_آمریکا
✅ نتیجه مصاف آمریکا با ایران
🔶 راهبردها را باید براساس برآیند آنها سنجید. آمریکا در دو دهه گذشته، به هیچ ابزاری برای مهار جبهه مقاومت دسترسی نداشت، مگر آنکه آن را در حد افراط به کار بست.
اما اکنون روزی نیست که چند تحلیل درباره شکست راهبردی آمریکا و اسرائیل، و قویتر شدن جبهه ایران، در محافل غربی منتشر نشود.
🔶 این تحلیلها را مرور کنید:
1⃣ بنیاد کارنگی: چند دهه تحریم آمریکا برای مهار ایران شکست خورده و نفوذ ایران در منطقه خاورمیانه افزایش یافته است.
2⃣ نشریه فارن افرز: تحریمهای آمریکا علیه ایران، از سر درماندگی است. آمریکا بیش از اندازه به ابزار تکبعدی تحریم تکیه کرده؛ چنانکه در دوره اوباما، سالانه ۵۰۰ نهاد را به بهانههای مختلف تحریم کرد و در دور ترامپ دو برابر شد.
بایدن هم، تحریمهای جدیدی را اعمال کرد؛ اما شواهد نشان میدهد تحریم، اغلب مؤثر نبوده است. استفاده از تحریم ارتباطی با اثربخشی آن ندارد، بلکه همه چیز به افول آمریکا برمیگردد که دیگر نمیتواند مانند قبل اعمال قدرت کند. رؤسایجمهور مأیوس آمریکا، اکنون تیر کمتری در کمان دارند. اما تحریم نه تنها
افول آمریکا را آشکار میکند، بلکه باعث تسریع آن میشود. این ابزار، دائما کسلکنندهتر میشود و اوضاع را بدتر میکند. چین و روسیه با خوشحالی برای همکاری با بازیگران تحت تحریم وارد عمل میشوند. احتمال دارد متحدان و شرکا هم خسته شده و از آمریکا فاصله بگیرند.
3⃣ مجله نیوزویک: گزارش دولت بایدن درباره تحریمها، اعتراف به شکست این سیاست است. با این وجود، دولت آمریکا مثل یک کودک وابسته به آبنبات، با تحریم خو گرفته و با وجود شکست، حاضر به کنار گذاشتن نیست. تحریمهای آمریکا در دو دهه اخیر ده برابر شده.
اما دیر یا زود، وقتی فقط یک چکش داشته باشید، هر مشکلی را مثل میخ میبینید. آمریکا از برجام خارج شد و علاوه بر تحریمهای سابق، تحریمهای جدیدی را اعمال کرد. اما ایران پس از دو سال تحمل بدعهدی اعلام کرد از تعهدات داوطلبانه در برجام فاصله میگیرد که در نتیجه آن، گسترش سطح غنیسازی است.
4⃣ اندیشکده کوئینسی: افراط در تحریم، آمریکا را ضعیف، و ایران را قوی کرد. تحریم نادرست، نتوانست مانع از گسترش برنامه هستهای شود، بلکه موجب تهاجمیتر شدن رفتار ایران در حملات نیابتی به نیروهای آمریکا و برخی نفتکشها و تأسیسات نفتی شد.
تحریمها مانع از فعالیت شبکه نیابتی ایران نشد. هدف تحریم دیگر، فشار برای برانگیختن آشوب در ایران بود اما در نهایت، نتیجه معکوس داشت و قدرت نظامیترین عناصر سیاست ایران را تثبیت کرد.
تحریمها اعتماد به جایگزینهای میانهرو را تضعیف کرد. انتظار کاخ سفید برعکس از آب درآمده و ایران در حال تنوع بخشیدن به اقتصاد خود و خروج از وابستگی به درآمد نفت است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#استانداران #دولت_مردمی
#انسان_شناسی
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد #فضای_مجازی #تبیین
✅ مأموریت در افق تاریخ
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شماره ۳۱۴ نشریه خط حزبالله.pdf
1.76M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#استانداران #دولت_مردمی
#انسان_شناسی
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد #فضای_مجازی #تبیین
✅ مأموریت در افق تاریخ
🔶 در شماره سیصد و چهاردهم خط حزب الله، گزیدهای از بیانات منتشر نشده آیتالله خامنهای در دیدار با استانداران در سال ۱۳۶۱ با عنوان «در سراسر استان حرکت کنید و دردهای مردم را بشنوید» منتشر شده است. رهبر انقلاب در این بیانات بر اهمیت و نقش بازدیدهای میدانی مسئولان در شناخت مشکلات و ادارهی امور استانها تأکید کردهاند.
🔸 گزارش هفتهی این شماره خط حزبالله با عنوان «مأموریت، در افق تاریخ»، به مناسبت سالگرد شهادت شهید طهرانی مقدم به تأمل در مفهوم انسان شناسی انقلاب اسلامی پرداخته است.
🔸 خط حزب الله در سخن هفته خود با عنوان «تبیین عالمانه، رفتار عادلانه» به بررسی دغدغهی رهبر انقلاب پیرامون رعایت عدالت در فضای مجازی پرداخته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، محمدحسین مرادی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۱۴
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#شخصیت_ها
#شهید_تهرانی_مقدم
✅ سخنان خود را با قدرت نقطه زنی اثبات میکرد!
🔶 او رفیق ۲۵ ساله امام خامنهای بود و وقتی که شهید شد فرمودند که رفیق ۲۵ سالهام را از دست دادم، همت خیلی بلندی داشت و افقهای خیلی بلندی را میدید؛ فراق ما از پدر موشکی کشورمان ۱۰ ساله شد و قدرتی که او برای کشور عزیزمان ایجاد کرد اکنون بیشتر و بهتر دیده میشود:
🔸 شهید تهرانی مقدم فعالیت موشکی خود را در حالی آغاز کرد که نه تنها در داخل علم و صنعت ساخت این موشک وجود نداشت بلکه کشورهای دیگر فقط درصدد فروش موشک آنهم به تعداد اندک به ایران بودند. از میان ۱۰ موشک وارداتی، یک موشک را برای مهندسی معکوس نگه داشتند و شهید طهرانی مقدم با ۱۳ جوان انقلابی که سردار حاجیزاده نیز یکی از آنها بود کار را شروع کرد.
شهید طهرانی مقدم از ۱۳۶۳ برنامه موشکی خود را آغاز کرد و در کمتر از سه سال با پرتاب موشکهای ۳۰۰ کیلومتری، روند استقلال موشکی آغاز شد. او اگرچه در سوریه زیر نظر تکنسینهای لیبی آموزش دید؛ اما بسیار زودتر از آنها ایران را تبدیل به قدرت موشکی نمود.
🔸 صنعت موشکی کشور اکنون مهمترین بازوی اقتدار جمهوری اسلامی در فاصلههای دوردست است و چنانچه دشمنان کشورمان کوچکترین آسیبی به کشور برسانند بلافاصله سجیل و زلزال آنچنان بر سر آنها فرود میآید که فرصت رفتن به پناهگاه را نداشته باشند.
🔸 شهید طهرانی مقدم به اندک قانع نبود و هرروز در حال تحول در دستاوردهای موشکی بود، او به مواردی مانند دقت اصابت بالا، نقطه زنی، قدرت تخریب فوقالعاده، سرعت بازگشت موشک به جو زمین و سقوط روی هدف، عبور از سامانههای دفاع هوایی، برد بالا و رادار گریزی را مدنظر داشت.
🔶 نکته پایانی
🔸 امروز به مدد او و همرزمانش کشورمان به یک قدرت منطقهای و فرامنطقهای تبدیل شده است و اگر این پیشرفتها در علوم موشکی نبود، حتماً در حفظ استقلال کشور دچار مشکلات و آسیبهایی میشدیم.
پیشرفتهای ایران در قدرت موشکی باید برای سایر مسئولین کشور بهعنوان یک الگو مدنظر قرار گیرد؛ کشوری که توانسته است با دانش بومی و نیروی جوانان انقلابی کشور و علیرغم تحریمها و تهدیدهای شدید به پیشرفتهای خیرهکننده در صنایع فوق حساس موشکی و فضایی دست یابد، حتماً قادر است بسیاری از مشکلات اقتصادی را با تکیه بر همین روحیه از مسیر زندگی مردم بردارد. شهید طهرانی مقدم سخنان خود را با قدرت نقطهزنی اثبات میکرد، نه قدرت چانهزنی و وعده گویی...
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عراق
✅ تکرار مُدل لبنان در عراق؟
🔶 عراق در ۷۲ ساعت اخیر شاهد افزایش تنشهای سیاسی داخلی است. با این که چند وقتی است که عراق از شر گروه تروریستی داعش تا حدودی نجات یافته است اما به نظر می رسد همچنان بحران سیاسی و امنیتی در این کشور پابرجاست؛
🔸 حدود یک ماه پیش بود که انتخابات در این کشور برگزار شد اما بلافاصله بعد از برگزاری موفق آن، آمریکاییها و متحدان عرب آنها تلاش کردند تا به وسیله حق طبیعی مردم و احزاب سیاسی عراق در اعتراض به کم و کاستیهای انتخابات الکترونیک موج سواری و فضای کشور را متشنج کنند؛
🔸 این بار نیز در اقدامی دیگر ترور مشکوک نخست وزیر عراق در منطقه کاملا امنیتی سبز بغداد رخ داد.
🔸 به چند دلیل این حمله پهپادی مشکوک است:
1⃣ حمله به منزل نخست وزیر عراق سبب میشود درگیری روز جمعه و کشته و زخمی شدن معترضان تحت تأثیر قرار گیرد و به حاشیه رانده شود. با حملهای که به منزل مصطفی الکاظمی انجام شد، بیش از آن که صدای معترضان عراقی شنیده شود، این حمله مورد توجه قرار میگیرد. بنابراین، محتمل است که شناسایی عاملان درگیری روز جمعه به فراموشی سپرده شود.
2⃣ در پی این حمله بار دیگر گروههای مقاومت عراق در مظان اتهام قرار میگیرند، گروههایی که بیش از همه به نتایج انتخابات پارلمانی معترض هستند و بیان میکنند نتایج دستکاری شده است. پس از درگیری روز جمعه معترضان با نیروهای امنیتی عراق نیز برخی از جمله قیس الخزعلی، دبیرکل عصائب اهل الحق عراق اعلام کرده بودند که هدف این درگیری متهمسازی و بدنام کردن گروههای مقاومت است.
بنابراین، به نظر میرسد میان تحولات روزهای اخیر عراق ارتباط مستقیمی وجود دارد و این تحولات به نوعی تکمیل کننده هم هستند.
3⃣ حمله به منزل الکاظمی میتواند عملا به این منجر شود که برخورد با معترضان به نتایج انتخابات پارلمانی عراق تشدید شود. زیرا این تظاهرات اگرچه مسالمتآمیز است اما از دید مخالفان، سبب بروز ناامنی و بیثباتی در عراق شده است.
در واقع، ممکن است با «امنیتیسازی» فضا و صحنه سیاسی عراق، این کشور وارد دوره جدیدی از ناامنی و بیثباتی شود، موضوعی که مطلوب مخالفان مقاومت است.
این الگوی رفتاری در کشوری نظیر لبنان نیز دیده میشود. مخالفان مقاومت در تلاش هستند لبنان همچنان درگیر ناامنی و بیثباتی باشد. نبود دولت مقتدر و قوی در عراق، لبنان و سوریه یکی از خواستههای مخالفان مقاومت است.
4⃣ تنشها در عراق در حالی روند تصاعدی دارد که به مهلت خروج نظامیان آمریکایی از عراق نزدیک میشویم. طبق توافق الکاظمی و جو بایدن، نیروهای رزمی آمریکایی باید در پایان سال جاری میلادی از عراق خارج شوند. آمریکا از ابزارهای مختلفی برای باقی ماندن در عراق بهره میگیرد. ناامنسازی و بیثباتی در عراق میتواند زمینه بقای نظامیان آمریکایی را در آن فراهم کند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#روابط_خارجی #مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#برجام #مذاکره
#جریان_های_سیاسی
✅ بیانیه غیرسازنده!
🔶 «جبهه اصلاحات ایران» در آستانه مذاکرات کشورمان با ۱+۴ بیانیهای غیر سازنده، منتشر و اعلام کرد: «هرگونه درنگ در بازگشت (ایران) به برجام، جز خسارت برای کشور و ملّت به بار نخواهد آورد».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 جبهه اصلاحات ایران با وجود اختلافات زیاد در درون خود، دست به انتشار این بیانیه زده است. این نهاد بالادستی اصلاحطلبان در مواجهه با رویدادهای مهم و ملی که ضرورت همدلی و همگرایی در میان جریانهای سیاسی و آحاد جامعه را ایجاب میکند، لااقل با انتشار یک بیانیه که انتظار است همراهی خود را اعلام دارند، امتناع داشته و نمودی ندارند و اکنون در آستانه مذاکرات وین دست به انتشار بیانیهای غیر سازنده میزنند که در آن انگشت اتهام را بهجای گرفتن بهسوی طرفهای بدعهد و آمریکا، بهسوی جمهوری اسلامی و نهادهای انقلابی نشانه میگیرند.
🔸 نکته دیگری که سطحی و البته صرفاً سیاسی بودن انگیزه نگاشتن این بیانیه را میرساند این است که در آن توصیه شده جمهوری اسلامی هرچه سریعتر به برجام بازگردد، این در حالی است که جمهوری اسلامی درون برجام بوده و هیچگاه از آن خارج نشده است و درواقع این آمریکاست که بهعنوان طرف بدعهد بهصورت یکجانبه از برجام خارج شده و امروز به دنبال این است که بدون پرداخت هزینه و همزمان پذیرش تعهد، به برجام برگردد.
🔸 اصلاح طالبان در این بیانیه سعی کردهاند تا اقتدار جمهوری اسلامی ایران در حوزه مسائل نظامی و منطقهای که امروز به گواه دوست و دشمن باعث شکست جبهه استکبار شده را در یک سفسطه به چالش بکشند و نتیجه وضع موجود را به آن گره بزنند. این در حالی است که تقریباً تمامی گزارههای خبری و تحلیلی از سوی صاحبنظران داخلی و خارجی گواهی میدهند که یکی از دلایل اصرار آمریکاییها برای بازگشت به برجام، انسداد راهبردی ایجاد شده برای آنها در منطقه و ناتوانی در حوزه مباحث نظامی است و این دقیقاً نتیجه اقتدار ایران در این حوزه است که در این بیانیه بیاهمیت جلوه داده شده است.
🔸 این بیانیه هرچند اصرار دارد تا تمامی مشکلات کنونی را به سیاست خارجی و همزمان به رویکرد جمهوری اسلامی به این حوزه گره بزند، اما این سؤال را در ذهن مخاطب ایجاد میکند که مگر دولت یازدهم و دوازدهم دقیقاً موبهمو آنچه شما در این بیانیه آوردهاید را بهعنوان منش و روش خود و بر مبنای شعار تعامل سازنده با دنیا اجرایی نکرد و قدمبهقدم بر این مبنا در سیاست خارجی پا نگذاشت، پس نتیجه آنچه شد؟ و کدام مزیت ایجادشده از این سیاست، تأمینکننده منافع ملی گردید؟ که اگر ایجاد شده، خوب بود آدرس آن را در این بیانیه به ملت ایران میدادند.
🔶 جمعبندی
🔸 مشکل جبهه اصلاحات ایران در مسئلهیابی و همزمان نگاه به حل مسئله است. مسئله آنها این است که چگونه مشکلات داخلی را از طریق سیاست خارجی حل کنند. این نگاه دقیقاً نتیجه وضع موجود و دلیل ترک فعلهایی است که در هشت سال گذشته در کشور رخ داده است؛ و امروز متأسفانه جبهه اصلاحات ایران بدون درس گرفتن از گذشته، آن را برای درمان اقتصاد کشور دوباره نسخه میکند.
🔸 #به_قلم_اساتید: احمد بنافی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ دولتهراسی در ۱۰۰ روز؟!
🔶 ۱۰۰ روز از روی کار آمدن دولت سیزدهم میگذرد. طلیعه ۱۰۰ روزه زمان مناسبی است برای روشن شدن رویکردها و ریلگذاری سیاستهای اجرایی و مدیریتی کلان.
🔸 همینجا لازم است تذکر داده شود که دولت کنونی طی این مدت، با پارهای کارهای نکرده همانند تغییر ندادن برخی مدیریتهای کلان و میانی تأثیرگذار مواجه است که باید تعیین تکلیف شوند؛ اما عمده رسانههای یک جریان سیاسی خاص در روزهای اخیر به بهانه بازخوانی و نقد بیلان کار ۱۰۰ روزه دولت، بیشتر نوعی عقدهگشایی و دولت هراسی را بهجای نقد و ارائه راهحل کارشناسی بر تارک نشریات و پایگاههای خود نشاندهاند!
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 در اینکه کشور با انبوهی از مشکلات و مسائل ریزودرشت در حوزههای مختلف دستوپنجه نرم میکند، هیچگاه وحدت نظری همانند امروز نبوده است؛
🔸 اما چگونه میشود با این مشکلات و مسائل روبرو شد؟
1⃣ یک الگو این است که دولت سیزدهم همانند دولت قبل عمل کند. سیره سیاسی آقای روحانی در دولت یازدهم این بود که در طول چهار سال مدام میگفت اوضاعِ میراثی که از دولت احمدینژاد تحویل گرفته بهقدری خراب است که مدتها باید آواربرداری کند! در دولت دوم، این سخن مشمئزکننده و تکراری دیگر جوابگو نبود و آقای روحانی با فراموشی تبلیغات دوران کاندیداتوریاش که میگفت تحریمها تنها ۲۰ درصد در وضعیت بد اقتصادی تأثیر دارد، در گزارش به مردم مدام تحریمها را مانع از خدمترسانی درست به مردم ذکر میکرد و هیچ نقد و تعرضی به نحوه مدیریت کشور را نپذیرفت تا دورانش به سر آمد!
2️⃣ الگوی دیگر همین شیوهای است که آقای رئیسی در پیش گرفته است؛ بدون نق زدن و راه رفتن روی اعصاب مردم با یادآوری نواقص و قصورات دولت گذشته، تمام همت دولت را معطوف کار جهادی، سفر استانی و اصلاح وضعیتی کرده که به تعبیر کارشناسان، واقعاً مخروبه بود؛
تنها یک قلم آن خبر وزارت جهاد کشاورزی در مورد پایان یافتن ذخایر استراتژیک غذایی کشور بود که در این ۱۰۰ روز با تلاش جهادی دولت انبارها پر شده است! بهراستی اگر دولت روحانی با چنین مسئلهای مواجهه میشد، چگونه برخورد میکرد؟!
🔶 نکته پایانی
🔸 ناامیدسازی مردم از دولت از سوی افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، امروز به رویهای برای تسویهحسابهای سیاسی تبدیل شده است، حال آنکه دولت سخت مشغول کار است و به این تصویرپردازیهای دروغباف کاری ندارد. شاید هم به همین دلیل است که به شهادت نظرسنجیهای داخلی و خارجی (ازجمله مؤسسات گالوپ و دانشگاه مریلند و ایسپا و...) میزان محبوبیت و مقبولیت آقای رئیسی در همین دو ماه افزایش یافته و به بالای ۷۰ درصد رسیده است. امروز مردم فرق رئیسجمهور ایستاده در میدان با رئیسجمهور نشسته در پاستور را خوب درک میکنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: فتح الله پریشان؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#ارز #ارز_دولتی
✅ چرا حذف ارز دولتی به صلاح دهک های کم برخوردار است؟
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
چرا حذف ارز دولتی به صلاح دهک های کم برخوردار است؟.pdf
306K
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#ارز #ارز_دولتی
✅ چرا حذف ارز دولتی به صلاح دهک های کم برخوردار است؟
🔸 در اقتصاد وقتی قیمتها منطقی میشود که سیاستگذاریها و تصمیمگیریهای دولتمردان و سیاستگذاران براساس تصمیمگیریهای منطقی باشد.
🔸 لذا وقتی یک قیمت به هر دلیلی منطقی نباشد نباید این انتظار را داشت که عموما مردم با عوارض سوء ناشی از آن مواجه نشوند.
🔸 با توجه به اینکه عموما یارانهها و کمکهای دولت باید برای اقشار کم درآمد جامعه هزینه شود اجرای سیاست حذف ارز دولتی به نفع دهکهای پایین جامعه منتهی می شود.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمد واعظ
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
ردپای امپریالیسم فرهنگی در حوزه زن و خانواده.pdf
384.9K
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#زن #خانواده
✅ ردپای امپریالیسم فرهنگی در حوزه زن و خانواده
🔸 سیزدهآبان اگرچه پایانی بر حضور فیزیکی نظامسلطه در خاک جمهوری اسلامی ایران بود، اما از سویی دیگر، آغازی بر گسترش شیوههای جدید نفوذ و تلاش برای سلطه بر جمهوریاسلامی بوده است.
🔸 رهبرانقلاب در این زمینه بیان میکنند: «طبیعت استکبار سلطه است، دنبال سلطه است، دنبال فراگیر کردن سلطه است؛ هر ملّتی و هر نظامی که مقاومت نکند اسیر خواهد شد و در کمند آنها خواهد افتاد.»(۱۳۹۵/۰۳/۰۶)
🔸 تدوین اسناد و معاهدههای بینالمللی و الزام دولتها به پیوستن و تعهددادن به اجرای این اسناد، روشیاست که غرب و آمریکا برای سلطهی نرم بر جوامع، خصوصا کشورهای مسلمان در پیش گرفتهاند.
🔸 این یادداشت مروری بر تعدادی از این معاهدات بینالمللی در حوزه زن داشته است.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#فرهنگ
✅ نگاه نو به فرهنگ
🔶 شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان مرجع عالی سیاستگذاری، تعیین خطمشی، تصمیمگیری و هماهنگی و هدایت امور فرهنگی، آموزشی و پژوهشی کشور در چارچوب سیاستهای کلی نظام محسوب میشود و تصمیمات و مصوبات آن لازمالاجرا و در حکم قانون است.
🔸 روز گذشته رهبر معظم انقلاب، اعضای دوره جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی را معرفی نمودند و به بهانه این معرفی چند نکته مهم را که در حقیقت میتوان آن را رویکرد جدید این شورا نامگذاری کرد، بیان کردند.
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 اهمیت و جایگاه شورا در این دوره، از دورههای گذشته مهمتر و حساستر است؛ چراکه انقلاب اسلامی وارد دومین چله خود شده و در گام دوم باید به زیرساختهای تمدنی، نگاه نو، آسیب شناسانه و روزآمد ساز داشته باشد و در رأس این زیرساختها «فرهنگ» قرار دارد. این نگاه، رسالت خطیر شورا را عمیقتر نموده تا نصبالعین اعضا قرار گیرد و البته مطالبه نخبگان و فعالان فرهنگی نیز بر همین مبنا شکل گیرد.
🔸 رویکردی که در دوره جدید ازجمله اولویتهای شورا بهحساب میآید عبارت است از پدید آمدن باور عمیق در متصدیان فرهنگی و نخبگان و فعالان عرصههای گوناگون کشور نسبت به اینکه:
اولاً فرهنگسازی در هریک از اجزاء تمدّنی جامعه، برترین وسیله پیشرفت و موفقیت آن بینیاز کننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی است؛
دوماً شاکله و آرایش عمومی فرهنگ در همه بخشهای گسترده آن، نیازمند نظم و محتوای انقلابی است.
🔸 برای مجموعهای که قرار است نگاه نو، آسیب شناسانه و روزآمدساز به عرصه فرهنگ داشته باشد، ایجاب میکند که این نگاه را با توجه به شرایط جدید، از خود شروع نماید و این ازجمله الزامات و ضرورتهای یک چنین مجموعهای است.
🔸 نگاه سیاسی و سنگاندازیهای دولتی در سالهای گذشته یکی از عوامل اصلی عدم تأثیرگذاری تصمیمات شورا محسوب میشود؛ اما حالا انتظار این است که شورای عالی انقلاب فرهنگی قدمهای روشن و متناسب برداشته و نسبت به خلأهای موجود در بخش فرهنگ، تحرک ویژه داشته باشد.
🔶 نکته پایانی
🔸 واقعیت آن است که کلید حل مشکلات در بسیاری از عرصهها مانند اقتصاد و سیاست در مسئله فرهنگ است و به همین سبب است که مقام معظم رهبری آن را در رأس زیرساختهای تمدنی بهحساب میآورند که نیاز به تحول دارد. تحولی که انشاءالله در تصمیمات و برنامهریزیهای شورا نمود پیدا کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی برزکار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #امارات #سوریه
✅ چرخش در راهبرد!
🔶 وزیر خارجه امارات در رأس هیئتی بلندپایه بعد از ده سال به سوریه سفر کرد.
🔸 در طول سالهای بحران در سوریه، امارات در کنار برخی کشورها همچون عربستان و قطر از تروریستهای تکفیری حمایتهای مختلف سیاسی، تسلیحاتی و مالی کرد و تنها بعد از دستگیری یک مقام بلندپایه اماراتی در سوریه و شکستهای متوالی تروریستهای اجارهای، ابوظبی تا حدود زیادی از مواضع قبلی خود عقبنشینی کرد.
🔸 در رابطه با سفر وزیر خارجه امارات به سوریه دو دیدگاه وجود دارد:
1️⃣ دیدگاه خوشبینانه؛ امارات به این نتیجه رسیده است که حکومت فعلی در سوریه پابرجا و تغییرناپذیر است. از سوی دیگر امارات به دنبال هژمون منطقهای یا بهعبارتدیگر رهبری جهان عرب است و در این راستا زودتر از عربستان پای در میدان دیپلماسی با سوریه گذاشته است. بههرحال سوریه در پروژههای عربی آینده همچون شام جدید برای کشورهایی همچون امارات مهم است.
2️⃣ دیدگاه بدبینانه؛ در رابطه با این دیدگاه اینگونه میتوان استدلال کرد که امارات بازیگری نیابتی از جانب آمریکا و بهویژه رژیم صهیونیستی در جهت اعمال دو سیاست است:
الف) ازآنجاییکه امارات اولین کشور عربی در عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی بود، در این راهبرد مترصد اقناع سایر کشورها برای ایجاد رابطه با رژیم صهیونیستی است. در این میان انتخاب کشوری خارج از دایره کنونی همچون سوریه میتواند دست برتر امارات را در ایجاد رابطه با رژیم صهیونیستی نسبت به سایر بازیگران نشان دهد.
ب) امارات به نیابت از رژیم صهیونیستی، مجری خروج نیروهای مقاومت بهویژه ایران از سوریه شده است. در کنار این مسئله امارات به دنبال خدشه واردکردن در روابط راهبردی ایران با سوریه است تا از این طریق خواسته صهیونیستها عملی شود.
🔶 نکته پایانی
🔸 با توجه به دیدگاههای مطرحشده، میتوان گفت که امارات با فهم نسبت به شکست سیاستهای ضدسوری حامیان داعش و گروههای تروریستی در منطقه و درک این واقعیت که نظام فعلی سوریه پابرجاست، اقدام به ایجاد رابطه با این کشور کرده است.
🔸 در کنار این مسئله، با توجه به اتمام جنگ سوریه و احتیاج دمشق به سرمایهگذاریهای خارجی برای بازسازی خرابیها و ویرانیها، امارات از هماکنون به دنبال نفوذ اقتصادی در سوریه برای کسب جایگاه سیاسی در آینده این کشور است. بهگونهای که در این سفر، امارات اعلام کرد که یک نیروگاه خورشیدی را در حومه دمشق برای جبران کمبود برق این استان احداث خواهد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #یمن
✅ دولت صنعا، منسجم تر از گذشته
🔸 ۸۰ ماه از آغاز جنگ عربستان سعودی علیه یمن میگذرد. این جنگ از ۲۶ مارس ۲۰۱۵ آغاز شد. عربستان سعودی به همراه ۹ کشور جنگ علیه یمن را آغاز کرد.
🔸 هدف اعلامی عربستان از آغاز این جنگ، بازگرداندن مشروعیت یعنی «عبد ربه منصور هادی» نخست وزیر مستعفی و فرار یمن به صنعا، پایتخت بود.
🔸 با گذشت ۸۰ ماه روند تحولات نشان میدهد شکست آل سعود در دستیابی به این هدف در حال تکمیل شدن است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر سید رضی عمادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#فضای_مجازی
✅ شیوه حمله دشمن در فضای مجازی چگونه است؟
🔶 اگه بخواهیم مجموعه عملیات روانی دشمن در فضای مجازی را تیتروار بگیم:
🔸 ارائه آمارهای بی پایه
🔸 دروغ گفتن
🔸 تخریب چهره های انقلابی و مورد قبول مردم
🔸 کتمان موفقیتهای نظام در زمینه نظامی، علمی، خدمات رسانی و زیرساختها
🔸 هزار برابر کردن کاستیهای کشور برای پمپاژ روحیه ناامیدی و یأس در مردم
🔸 تعمیم ضعفها به همه جای کشور
🔸 دشمن مشغول کار است؛ آنها هر لحظه در حال ارسال اطلاعات و اخبار گمراه کننده با آمیختن راست و دروغ باهم هستند. به راحتی با افکار عمومی مردم ایران بازی میکنند و مردم را دچار خطای در تحلیل میکنند، در نتیجه با خطای تحلیل، جای دوست و دشمن را در ذهن مردم عوض میکنند.
🔸 آمریکا را به عنوان دوست و حامی مردم، و سپاه و بسیج را به عنوان سرکوبگر و مخالف مردم جا میزنند!
🔸 دشمن با بمباران گسترده خبری در فضای مجازی، فرصت فکر کردن را از مردم میگیرد.
🔸 مردم فکر میکنند آنچه رسانه دشمن میگوید حقایقی از ایران است که رسانههای داخلی سانسور میکنند!
🔸 به جای پرسه زدن در فضای مجازی و کانالها و گروههای مختلف، اندکی بنشینیم و فکر کنیم، باور کنید ذهنها بیدار میشوند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
لبنان، قطر می شود؟.pdf
304.8K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #لبنان
✅ لبنان، قطر میشود؟
🔶 دنیای عرب طی چند روز اخیر شاهد یک تنش سیاسی عجیب و غریب است که فقط به خاطر اظهارنظر یک مقام مسیحی لبنانی درباره جنگ یمن به وجود آمده است؛ تنش غیرضروریای که عربستان سعودی باعث و بانی آن است و در پس آن اهداف و مقاصدی نهفته است.
🔸 «جورج قرداحی» وزیر اطلاعرسانی کابینه جدید بیروت در ماه سپتامبر مصاحبهای انجام داد. قرداحی در این مصاحبه از تجاوز ائتلاف سعودی به یمن انتقاد کرده و جنگ یمن را بیهوده خوانده و با تأکید بر حملات هوایی سعودیها به منازل مسکونی و مراسمهای عزا و عروسی و کشتار گسترده غیرنظامیان، خواستار پایان این تجاوز شد.
🔸 انتشار این مصاحبه خشم حکام سعودی را به دنبال داشت و فورا به یک جنجال سیاسی میان بیروت و ریاض تبدیل شد؛ مناقشهای که همگان را به یاد تنشآفرینی عربستان سعودی با قطر و فشار ریاض به کشورهای دیگر از جمله مصر، امارات و بحرین برای قطع روابط با دوحه انداخت.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی گرگانی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#سبک_زندگی
#تحلیل_کننده
#فرهنگ
✅ سکانداران جديد فرهنگ
🔶 حکيم فرزانه انقلاب اسلامی در حکمی با انتصاب اعضاء شورای عالی انقلاب فرهنگی برای يک دوره جديد و چهارساله، ضمن تشکر از زحمات اعضاء سابق بهویژه دانشمندان و اساتيدی که در دوره جديد حضور نخواهند داشت، شاکله و آرايش عمومی فرهنگ براساس نظم و محتوای انقلابی را يگانه وسيله مصونسازی در برابر هجوم فرهنگی و رسانهای بيگانگان دانستند.
🔶 در مورد محتوای اين حکم میتوان به نکاتی توجه نمود:
1⃣ فرهنگ در نگاه راهبردی حکيم انقلاب اسلامی، از جايگاه ممتازی برخوردار است. معظمله بارها به جايگاه بنيادين فرهنگ اشاره داشته و از آن بهعنوان زيربنا در ساختار اجتماعی سخن گفتهاند. ايشان در همين پيام «فرهنگسازی در هريک از اجزاء تمدّنی جامعه» را برترين وسيله پيشرفت و موفقيت آن و بینیاز کننده از ابزارهای الزامآور و تحکّمی دانستهاند.
فهم جايگاه فرهنگ و تأثیر آن بر حرکت عمومی جامعه، مقوله مهمی است که نبايد در گردوخاک مسائل پر سروصدا و فوريتداری چون اقتصاد و سياست، مورد غفلت نخبگان فکری و دولتمردان نظام اسلامی قرار گيرد. در اين مسير حمايت از مجموعهها و تشکلها و فعالين عرصه فرهنگی نيز يکی از ضرورتهای مهم کشور در دهه پنجم انقلاب اسلامی است.
2⃣ تأکيد حکيم انقلاب بر مأموریت شورای عالی انقلاب فرهنگی در «ساماندهی به وضعيت فرهنگ و دانش در کشور، سياستگذاری در اين دو مقوله و هدايت دستگاههای متصدی آن به سمت ارزشها و هدفهای انقلاب و برآوردن نيازهای فکری اين دستگاهها و ظاهر شدن در نقش قرارگاه فرهنگی کشور» است. انتظاری که در طول سالهای اخير در سطح جامعه چندان ظهور و بروز نداشته و عملکرد اين قرارگاه فرهنگی کشور چندان ظهور عينی نداشته است!
3⃣ کليد خوردن دهه پنجم انقلاب نيازمند میداندار شدن نخبگان پرانرژی و صاحب ايدهای است که بتوانند در تراز اين زمانه حرفهای نویی برای گفتن داشته و چرخهی پيشرفت و تعالی کشور را مبتنی بر الگوی اسلامی– ايرانی بهپیش برند. تغيير و تحولات ايجاد شده در ترکيب اعضای اين شورا در همين راستا بوده و حکايت از آن دارد که حکيم انقلاب با تزريق برخی چهرههای جوانتر، تلاش کردند تا ايده سپردن امور به «جوانان مؤمن انقلابی» را در اين عرصه نيز عملياتی کنند؛ اما اين جوانگرایی صرفاً يک نگاه خام و تکبعدی به مفهوم جوان و تقليل آن بهصرف سن و سال نيست! بلکه مفهومی است که با شايستهسالاری، پختگی و تجربه، تخصص و مهارت، داشتن ايدههای نو و ... بايد تکميل شود! منش و طريقی که میتواند معياری برای تحقق منطق جوانگرایی در اداره امور کشور باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
درگیری خشونت آمیز در بغداد.pdf
306.5K
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عراق
✅ درگیری خشونت آمیز در بغداد
🔸 درگیری میان نیروهای امنیتی و معترضان در روز جمعه ۱۴ آبان در بغداد که به کشته شدن دست کم ۳ معترض و مجروحیت دهها تن منجر شد، نگرانیهایی را نسبت به آینده سیاسی این کشور برانگیخته است.
🔸 ماجرا از این قرار بود که معترضان به نتایج انتخابات، طی یک تظاهرات مسالمت آمیز و قانونی در نزدیکی منطقه سبز تجمع کردند، اما طولی نکشید که درگیری بین معترضان و نیروهای امنیتی عراق آغاز شد و معترضان آماج گلوله قرار گرفتند.
🔸 درگیری بین معترضان و نیروهای امنیتی در روز جمعه در بغداد حاکی از آغاز مرحله تازهای از تنشهای داخلی در عراق است.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرزان شهیدی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#امید_به_آینده
#عدالت_و_مبارزه_با_فساد
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم #دولت_مردمی
✅ سنگریزه در مسیر دولت مردمی!
🔸 در روزهایی که شاهد افزایش خدمات دولت هستیم، برخی عامدانه و برخی از روی سادگی فعالیتهایی مرتکب میشوند که باعث ناامیدی مردم و افزایش عملیات روانی دشمنان میشوند.
🔸 گروهی عامدانه به دنبال این هستند که ذرهبین به دست، برخی از اقدامات دولت را با برچسبزنی در میان مردم، تنفرآمیز جلوه دهند و تمام اقدامات دولت را بدون استثنا تخریب کنند؛
آنها ارتباط سریع و ساده با مردم در استانها، شنیدن حرف معترضان، حضور در میان کارگران و معدنکاران را در شأن ریاست جمهوری نمیدانند و به آن انتقاد دارند، این گروه گویا فراموش کردهاند که رئیسجمهور مورد حمایتشان از داخل خودرو نظرسنجی میکرد و در دو سال پایانی حتی از کاخ خود بیرون نیامد، اگر نظرات دولت روحانی کارشناسانه بود چگونه ارز از ۳۵۰۰ تومان تا مرز ۳۵ هزارتومان بالا رفت، چگونه ۶۰ تن طلا بدون حسابوکتاب در کشور توزیع شد، چگونه به گرگ غرب اعتماد شد و میلیاردها دلار سرمایه کشور تعطیل شد و صدها مهندس هستهای بیکار شدند؟!
🔸 برخی نیز با سادهانگاری امر حکمرانی اقدامات خلاف شأن دولتمردی در جمهوری اسلامی انجام میدهند که همه دوستداران انقلاب اسلامی هم تعجب میکنند. همه خدمات شایسته دولت، همهشب و روز دویدنها، همه نخوابیدنها، همه تلاشها و مجاهدتهای علمی و عملی را با یک حرکت -که مذموم جبهه انقلاب است- تخریب میکنند.
برخی از نیروهای دولتی که افراد دوست، فامیل و حتی داماد خود بر سر کار آوردهاند، بدانند که اقدام شما در بهکارگیری یک فرد غیرشایسته، یک فعالیت غیرانقلابی و یک اقدام در جهت منافع شخصی از فعالیتهای براندازان در جهت تخریب دولت کمتر نیست و بلکه بیشتر است.
🔶 نکته پایانی
🔸 هرچند که در بیان خبرهای انتصابات فامیلی غلو شده است؛ اما همین تعداد محدود و انگشتشمار نیز دردآور است؛ زیرا در کشور جوانان شایسته و لایق فراوانی وجود دارند که میتوانند نظام را در عبور از پیچهای خطرناک کمک کنند، جریان خروشان انقلاب با سنگریزههای بدخواهان و دوستداران کمحوصله و کمظرفیت متوقف نمیشود و این مردم خود میدانند که به هنگام سیل حوادث چه کسانی خود را فدای ملت میکنند.
🔸 روی کار آمدن جریان انقلابی و بهکارگیری نیروهای متخصص و درعینحال تعامل با همه جریانهای سیاسی کشور نشان میدهد که دولت دنبال حزب گرایی و حرفهای دهانپرکن نیست و میخواهد از تمام ظرفیتهای داخلی برای عبور از بحرانهایی که با سوء تدبیر و تحریم ایجاد شده است، استفاده کند.
🔸 دوستداران ایران عزیز فارغ از جناحگرایی و جنگهای فامیلی در تودیع یا معارفه، این دولت را دریابید و از روبرو و پشت سر به او خنجر نزنید. مردم در شرایط فعلی، با اقدامات مثبتی که آغاز شده است، به این دولت امید بستهاند؛ امیدشان را به آمریکا که به کمتر از تجزیه ایران راضی نیست گره نزنید!
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد مهدوی؛ کارشناس رسانه و مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ ماهیگیری اصلاحات از آب گلآلود!
🔶 مخالفان دیروز و دلواپسان امروز
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab