تریبون مستضعفین
⭕ امشب یکی از شبهای تلخ تاریخ عمر سیاسی انقلاب است.
🔸تلخی امشب و حال دگرگون ما، بدین جهت نیست که سعید آقا از ادامه مسیر انتخابات انصراف دادند که از قضا با هر منطق و استدلالی این کار در این شرایط معقول بود و حتما باید رخ میداد.
🔸این تلخ کامی، بخاطر حضور احتمالی حاج آقای رئیسی در قامت ریاست جمهوری آینده ایران نیز نیست چرا که بر مبنای شناختی که در سالهای حضور ایشان در مشهد، از توانمندی ها و هوش بالای ایشان کسب کرده ام، اطمینان دارم دولت آینده با تمام سختیهایی که پیش رو دارد، در زمره موفقترین دولتهای پس از انقلاب خواهد بود.
🔸تلخی کار آنجاست که این حد از انقلابی گری عمیق هنوز امکان فهم و تکثیر و پذیرش در میان عموم مردم و قاطبه خواص پیدا نکرده است. مهم نیست که سعید آقا و یارانش سخت سخن میگویند و حرفهایشان برای مردم ثقیل هستند یا ذائقه عمومی مردم و خواص جامعه، حرفهای مبنایی و دقائق را پس می زند و بر مبنای مشهورات و کلیات تصمیم میگیرد. مهم این است که اصلح، مهجور می ماند و این مهجوریت، آرام آرام ذائقه جامعه را تقلیل و تغییر میدهد.
بگذریم
🔸با شناختی که در این بیست و چهار سال از سعید آقا پیدا کرده ام اطمینان دارم که امشب، هیچ کس خوشحال تر و سبکبال تر از خود او نیست. حرفهایش را زده، منطق حکمرانی اش را به صورت دقیق تبیین کرده، تراز ریاست جمهوری ایران را باز تعریف کرده و مسئولیت سنگین یک وظیفه طاقت فرسای حداقل چهار ساله، بدون اینکه از کار جا خالی کرده باشد، از دوشش برداشته شده است. امشب سجاده نماز شبش پر رونق تر از شبهای گذشته برقرار است و از فردا هم تمام تلاشش را خواهد کرد که همه داشته هایش را در خدمت رییس جمهور منتخب بگذارد و دوباره کار و کار و کار....
🔸درست به همین دلیل است که #سعید_جلیلی برای ما به یک مکتب فکری و یک سنگ محک برای سنجش عیار انقلابی گری و عدالت خواهی بدل شده است. مکتبی که با افتخار میتوانیم سر دست بگیریم و از نحوه سلوکش در پیچیده ترین و کثیف ترین دامهای عرصه سیاست، یک ایرانی مسلمان تراز تمدن اسلامی را به عیان مشاهده کنیم.
بسم الله الرحمن الرحیم
پ.ن: پست قبلی را در تبیین دلیل رای ام به دکتر جلیلی ساعاتی قبل از خبر انصراف او نگاشته بودم بدون اینکه خبر از انصراف ایشان داشته باشم. خوشحالم که این انتخاب در صفحه من ثبت شد. بماند برای ثبت در تاریخ. جمعه صبح با افتخار و با اطمینان به حاج آقای رییسی رای خواهیم داد و تمام داشته هایمان را در خدمت دولت ایشان قرار خواهیم داد، بعون الله تعالی.
#دکتر_سعید_شعرباف
@teribon_ir
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽حضور شما در عرصه انتخابات باعث دلگرمی ما بود، اما..
🔹امروز توفیق این را داریم که جناب آقای رئیسی که اقبال بیشتری دارند، هم جبهه ای ما هستند
🧭دقایقی از حضور دکتر سعید جلیلی در جمع فعالان ستاد مرکزی تهران، پس از اعلام انصراف از کاندیداتوری در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
✅ @saeedjalily
تریبون مستضعفین
توهمات اصولگرایی @teribon_ir
واقعا چی شد؟ اون صوت هایی که میفرستادن و تاکید میکردن همه گوش کنند و برای همه بفرستید رو یادتونه؟! اون صوت 15 دقیقه ای که شبای آخر برای ترسوندن بچه حزب اللهی ها و خالی کردن دلشون میفرستادن رو یادتونه؟ آره برادر با توأم، با شما هستم حاج آقا، با شما هستم استاد عزیز هم مسجدی ام و..
امروز باید به گوینده و ارسال کننده هاش یه "خداقوت تحلیل گر" گفت.
@teribon_ir
*‼️ اخبار فوری و محرمانه*
طبق آخرین اخبار رسیده، اصلاحطلبان در باغهای مخفی اطراف تهران فیلمهایی ضبط کردهاند و برگههای رأیی را پنهان کردهاند که بهزودی آنها را منتشر کرده و نتایج انتخابات تغییر سهمگینی خواهد داشت؛ بهگفتهی علیاصغر پوررائف این فیلمها با دقت بالایی ضبط شده و اقلا ۷۰ میلیون رأی را جابجا خواهد کرد.
همچنین بهگفتهی منابع آگاهی که نخواستند نامشان فاش شود آقای ش.ح.ط. توانسته گزارشی را بهدست آورد که آقای خاتمی در اتاق خوابش مشغول فکر به حمایت از همتی بوده است و بهزودی با حمایت خاتمی، همتی موفق به کسب ۷۰ درصد آرا خواهد شد.
شرایط بسیار خطرناک است. درست است که انتخابات برگزار شده ولی بدانید که هنوز ممکن است نتایج جابجا شوند پس بیدار باشید و مراقب باشید. طبق تحلیلهای کارشناس متخصص علوم سیاسی خانم مهری محمدی تنها کسی که میتواند باعث جابجایی آرا شده و پیروزی قطعی و مسلم جبههی انقلاب را تبدیل به شکست غیرقابل جبران کند آقای جلیل سعیدی است. ایشان حتماً باید هرچه سریعتر کشور را به مقصد نامعلومی ترک کند تا مبادا جبههی انقلاب دچار خسارت جبرانناپذیر شود. طبق تحلیلهای پیچیدهی آماری انجام شده، آقای هاشمزادهقاضی و آقای رضا محسنیمیرقائم هیچکدام تاثیری در نتیجهی انتخابات ندارند پس بودن یا نبودنشان مهم نیست اما آقای جلیل سعیدی هرچه سریعتر باید خود را مفقود کند تا مبادا جبههی انقلاب آسیب ببیند.
همچنین در جلسهی محرمانهی حجاریان و بهزاد نبوی تاکید شده که ما میتوانیم بهراحتی و مثل آب خوردن چوب خشک که هیچ حتی شخصیت منفوری مثل آقای قیمتی را یک شبه رئیسجمهور کنیم!
همچنین پس از حمایت امید دانا و برخی از اصلاحطلبان روشن شده که آقای جلیل سعیدی اساسا دشمن است چرا که امام فرمودند دشمنتان از هر که حمایت کرد بدانید که او نیز دشمن شماست!
بهعلاوه با بررسیهای عملکردی و معناشناسانه، روشن شده او یک تکنوکرات است و نهتنها انقلابی نیست که حتی سیاستمدار نیز نیست پس از همهی امت انقلابی مومن و خداجوی میخواهیم که برای حذف این عناصر نفوذی هرچه سریعتر اقدام نموده و او و اطرافیان تندرویش را تحت فشار قرار داده تا از صحنه خارج شوند.
این آخرین هشدار است! بدانید اصلاحطلبان خیلی قدرتمند و توانمند هستند و هر لحظه ممکن است دست به هر کاری بزنند و حتی نتایج انتخابات را پس از اعلام نهایی نیز تغییر دهند. پس برحذر باشید و مراقب باشید که قدرت لایزال اصلاحطلبان بهزودی نتایج را جابجا میکند؛ فلذا انقلابیونی هم که ایشان را هنوز بهعنوان یک چهرهی انقلابی یا خدای ناکرده کارآمد قبول دارند، لطف کنند به پویش «من جلیل سعیدی را دوست دارم و او بهترین است اما به او رأی نخواهم داد» بپیوندند.
پینوشت۱: به خدا من هنوز مسلمان هستم و ولایت مطلقهی فقیه را قبول دارم و حضرت آقا را واجبالاطاعه میدانم!
پینوشت۲: مدیون هستید اگر فکر کنید اسامی مابازاء واقعی دارند! (مخلص همهی برادران زحمتکش سامانه هم هستیم!)
*پینوشت۳: فرهنگ سیاسی حاکم بر ما گاهی همینقدر مضحک است. تجربهای که در انتخابات مجلس ۹۸ هم تکرار شد و با ترس از لولوی انصاری و قدرت لایزال اصلاحطلبان و پیام خاتمی و... نیروهای کارآمدی مثل صادق شهبازی از مجلس حذف شدند هرچند که از تمام لیست اصلاحطلبان رأی بیشتری آوردند و نتیجه مجلس بیخاصیت کنونی شد که بهجای آنکه به وظیفهی نظارت بر دولت برسد و درمورد شیوهی فشل و ضعیف برگزاری انتخابات دولت را بازخواست کند، مشغول نامهنگاری به نامزدهاست که بکشید کنار تا کسی که ما در ستادش هستیم، بلامنازع رأی بیاورد! و با خلأ مجلس، آقا مجبور شود هزینه بدهد و تذکر عمومی دهد که آقای دولت مبادا تعرفه کم بیاوری و...
@teribon_ir
🔹مفهوم این حرف اینه که بلانسبت حدود 42میلیون نفر از جمعیت کشور شبیه مردم کوفه هستن؟!
🔸یکی از نگرانیهای بهحق دررابطه با دولت سیزدهم، احتمال سایهانداختن این توهمات عجیب و غریب(بهخصوص در بخش اقتصادی دولت) بر رویکرد کلی دولت است.
@teribon_ir
⭕️ کم ترین سمت اجرایی برای دکتر #سعید_جلیلی در دولت رئیسی میتواند #معاون_اولی باشد
🔻 دکتر سعید جلیلی در دوران دولت حسن روحانی، با تشکیل دولت سایه، مشکلات کشور در بخش های مختلف را بررسی و ارزیابی نموده و به راهکارهای اساسی و قطعی برای برون رفت از مشکلات کشور با همت کارگروه های تخصصی دولت سایه خویش رسیده است
🔻 دکتر سعید جلیلی فردی نخبه، شایسته و صاحب تجربه موفق و فراوان است که برای بررسی دقیق مسائل و مشکلات مهم کشور نزدیک به هشت سال به کل کشور سفر کرده و در دورترین نقاط کشور برای رصد دقیق مشکلات و راهکارها حاضر شده است
🔻 روحیه #جهادی و #انقلابی دکتر سعید جلیلی نشانگر این هست که ابدا ایشان وارد موضوعات انتصابات در دولت جدید نخواهد شد مگر اینکه از ایشان خواسته شود
#نشر_حداکثری
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 همین قدر صادق...
🔺مراقب آخرتتون باشید..
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 حالا که انتخابات تموم شده شنیدن این صحبت ها خالی از لطف نیست..
رفقای خوزستانی بهتر گوش کنند..
چند دقیقه ای با مهندس رضا پور دبیر کارگروه روستا دولت سایه..
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اما نامه ماند..
پ.ن: رشد و تاثیر در تغییر فرهنگ سیاسی کشور کمترین اثر کنشگری سیاسی #سعید_جلیلی در انتخابات بود..
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*خدایا مرا با کاسبان دین همآواز نکن*
⭕️📹 نیایشی شنیدنی از مرحوم علی شریعتی:
🔸خدایا مگذار که ایمانم به اسلام و عشقم به خاندان پیامبر، مرا با #کَسَبه_دین و #حَمَله_تعصب و #عَمَله_ارتجاع هم آواز کند
👈 و آنچه را که #حق میدانم بهخاطر آنکه بد میدانند، کتمان نکنم...
@teribon_ir
⭕ حالا دیگر همه میدانند!
انتخابات تمام شد.
جشن پیروزیاش را هم گرفتند و از امروز ساعت شنی چهل و اندی روز پایانی دولت دوازدهم و آغاز دولت سیزدهم شروع میشود.
اما همه چیز تمام نشده. چیزهایی هست که تازه شروع شده و به این زودیها سایهاش کنار نمیرود.
حالا دیگر همه میدانند که کشور را نمیشود با نمایش اداره کرد، همه میدانند توضیح دادن فرآیند و گزارش از مسیر، هر چقدر هم مفصل، جای نتیجه را نمیگیرد.
دیگر کسی نمیتواند کار نمایشی را رنگ کند و جای کار واقعی قالب کند!
زمزمهای آرام در گوش مردم نجوایش باقی است: کشور را نباید فقط اداره کرد، باید جهش داد، میشود جهش داد.
حالا دیگر هر روستایی میداند که روستایش نه یک تهدید که میتواند یک سلول جهش باشد!
حالا هر کسی که داعی مبارزه با فساد داشت، مردم با ذرهبین "اول رفقا بعد رقبا" به او نگاه میکند.
حالا دیگر میشود تصور کرد که سیاست هم میتواند پدر و مادر داشته باشد. میشود دو زانو زیر دست مرد کارگر نشست و گردن کج کرد برای شنیدن بغضاش و در همان حال برای "دروغگو" نخواندن رقیب به لکنت افتاد.
حالا دیگر همه میدانند، نمیشود روز اول دولت نشست و به راهحلها فکر کرد، باید برنامه داشت.
حالا دیگر همه میدانند رذیل است کسی که راهحلی داشته باشد ولی به رفیق که هیچ به رقیباش هم ندهد.
حالا همه منتظر کارتابل روز اول رئیس جمهورند.
حالا دیگر هر کسی بگوید: نمیشود!
صدایی از بین جمعیت با لحنی حقبهجانب فریاد میزند: میشود، شما نمیتوانید!
حالا دیگر همه به ناکارآمدی مسابقه هوش مناظرات پیبردهاند!
حالا دیگر همه میدانند که در امکانات دولتی سهم دارند. از زمین ورزش و استخر گرفته تا هتل و سوئیت و سینما.
حالا دیگر همه میدانند برنامه، یکشبه نوشته نمیشود.
حالا دیگر همه به دنبال پاسخ معتبرند.
حالا دیگر هر کودکی در بازار، لختی پادشاه سیاستورزی امروز ایران را فریاد میزند.
و مردم نه متحیر و ترسان، که با تحقیر به پادشاه نگاه میکنند.
آری، همه چیز تمام نشده. چیزهایی هست که تازه شروع شده و به این زودیها سایهاش کنار نمیرود.
#حامد_با_مروت_نژاد
#سعید_جلیلی
@teribon_ir
🔻چمران شدن محال است
🔹چمران را نسل جوان این چندوقت اخیر به لطف فیلم "چ" قدری شناختهاند. برای حزباللهی ها هم یک مجاهد فی سبیل الله نوستالوژیک است، نماد روح ناآرام و بیقرار یک مسلمان که در جستجوی وظیفه و تکلیفش از آمریکا تا لبنان و ایران را میپیماید.
🔹چمران آیندهی شغلی دکترای فیزیک پلاسمای آمریکا را ول کرد. با زن و زندگی رفت لبنان، وسط بچه شیعههای فقیر و محروم جنوب. آنقدر شرایط سخت شد که زن آمریکایی اش او را ول کرد رفت کشورش. قبلش هم دو سال در مصر دوره آموزشی جنگهای چریکی و پارتیزانی دیده بود. چمران بعد از او، همسری از اهالی لبنان اختیار کرد به نام غاده. انقلاب که شد آمد ایران، با همسر لبنانی اش. نه درآمدی داشت، نه اندوختهای. شد معاون نخست وزیری در امور انقلاب، تازه اول کار و فعالیتش بود. کردستان که به هم ریخت رفت آنجا، تجربه ی چریکی اش به کار میآمد. مدتی بعد شد وزیر دفاع، بعد شد نماینده تهران. اینها اسم و رسمش بود، چمران ولی بین منطقه و تهران در رفت و آمد بود. جنگ هم که شروع شد رفت منطقه و ستاد جنگهای نامنظم را راه انداخت. آخرین روز خرداد 60 هم در دهلاویه شهید شد.
🔹"چمران" را ما با تصویر و تصورات ذهنمان میشناسیم، خیلیهامان با عکسهای قشنگ و برخیهامان هم با دستنوشتههای شورانگیز و زندگینامه اش. ما اما با "زندگی و زیست چمران" بیگانهایم. برایمان این جملهی امام جذاب است که "مثل چمران بمیرید."، اما حواسمان نیست مثل چمران مردن، مقدمهاش مثل چمران زیستن است.
🔹چمران را به ظاهر زندگی مادی اش که نگاه کنی چیزی ندارد، رسما باخته است. نه شغل ثابتی، نه درآمدی، نه پیشرفتی، نه اندوختهی مالی درست درمانی، میگویند وقتی شهید شد وسایل خانهاش هم چیز قابل ذکری نبود. در زندگی خانوادگی اش هم فراز و فرود و ناکامی کم ندارد.
🔹رک و روراست اگر امروز یک جوان حزباللهی اینطور زندگی کند، یعنی در راه آرمان و انقلاب و معتقَداتش از آسایش و آرامش و ثبات و درآمد زندگیاش بزند، یک بار زنش رهایش کند برود، آنقدر درگیر جهاد فی سبیل الله _به معنای عامش_ بشود که بعد از چند دهه زندگی، نه اندوختهی مالی داشته باشد و نه بار و بساط زندگی؛ سایرین او را چگونه قضاوت میکنند؟ همین جماعت حزباللهیها را میگویم. نمیگویند بی عرضه بود؟ اولویت نشناس بود؟ مدیر نبود؟
🔹زندگی چمران را بدون ذکر نام بنویسید و بدهید به رفقای خودمان بخوانند، بگویید نظرتان درباره این مدل زندگی کردن چیست؟ خودتان یا فرزندانتان حاضرید اینطور زندگی کنید؟ بگویید الان یک نفر در سال 98 میخواهد اینطور زندگی کند، میخواهد این مَنش را در زندگیاش پیاده کند، نمیخواهد همه زندگی اش خودش و زن و بچهاش شود، میخواهد وقتی همه دنبال خدمت به انقلاب با حقوق و بیمه و ثبات شغلی و مزایا هستند، مثل چمران زندگیاش را وقف دین خدا و انقلاب کند، چه جوابی میشنوید؟
🔹چمران بهار 1339وقتی داشت در آمریکا درس میخواند، وقتی رفقایش به دنبال زندگیشان بودند نوشت: "عالَم و مافیها مرا راضی نمیکند. مردم را میبینم که به هر سو میدوند، کار میکنند، زحمت میکشند، تا به نقطهای برسند که به آن چشم دوختهاند. ولی ای خدای بزرگ از چیزهایی که دیگران به دنبال آن میروند بیزارم. اگرچه بیش از دیگران میدوم و کار میکنم، اگرچه استراحت شب و نشاط روز را فدای فعالیت و کار کرده و میکنم، ولی نتیجهی آن مرا خشنود نمیکند فقط به عنوان وظیفه قدم به پیش میگذارم و در کشمکش حیات شرکت میکنم." چند درصد یا چند دهم درصد از جوانهای ما حزباللهی حاضرند پا را از حد شعار_ استوری اینستاگرام و توییت و پیکسل روی کیف و امثال اینها_ فراتر بگذارند و مثل چمران زیست کنند؟ اولین نفرش خودِ نگارنده ی این سطور....
🔹توصیف این زمانه را باید سید مرتضی آوینی بکند با آن قلم فاخرش: "نگاهي به شهر بيندازيد! عقل غربي سيطره يافته و وجود بشر را در دائرهالمعارف خويش معنا کرده است. بيدردي و لذتپرستي توجيهي عقلايي يافته است و از ميدانهاي ورزش تا کلاسهاي دانشگاه، «ربالنوع تمتع» است که پرستيده ميشود و باز در اين ميان، بسيجي حزبالله، تنها و غريب است و با آن چوب زيربغل و پاي مصنوعي و دست فلج و چشم پلاستيکي و موي کوتاه و محاسن و لباس ساده و فقيرانه و لبخند معصومانه، مظهري است از يک دوران سپري شده که با «خونين شهر» آغاز شد و در «والفجر 10» به پايان رسيد و بعد از «مرصاد»، از ظاهر اجتماع به باطن آن هجرت کرد و بيماردلان را در اين غلط انداخت که ديگر تمام شد!"
#امین_فرج_اللهی
@teribon_ir
⭕️ شریعتی؛ شاخه دانشگاهی خمینی!
🔹#شریعتی به فاصله 30 تا 40 روز قبل از درگذشت و پیش از خروج از ایران، برای آخرین بار به مشهد آمد. در دیداری که با علی داشتم می گفت: در زندان بیشترین کتکی که خوردم از این بابت بود که می گفتند: «تو شاخه دانشگاهی #خمینی هستی و حرف هایی که در سال های اخیر در کتاب هایت آورده ای به حکومت ضربه زده است. می گفتند مدرک داریم که تو خمینی را تقویت کرده ای، هم شکنجه می کردند و هم پیشنهاد می دادند که رویکردم را تغییر دهم و مقام های بالا تا حد وزارت فرهنگ را بر عهده بگیرم، اما من قبول نکردم.»
🔹شاه ميخواست جنازه را به ايران بياورد و علي را خودي جلوه دهد ولي ما ميخواستيم كه از ايران برود. تا روزي كه خبر دادند جنازه را به سوريه حركت دادهاند. آقاي #خامنهاي گفتند: اگر ميشد، در روزنامهاي تسليتي بگوييم خيلي خوب بود. من قبول كردم، رفتم دفتر روزنامه خراسان مسئول آگهي ها حاجي بازارياي بود كه غير از پول چيزي نميفهميد...
🔹بصورت معجزه آسایی این متن اعلاميه را دادم: «استاد محمدتقي شريعتي، سوگند به خدا بر اوجي كه گرفتهاي غبطه ميخورم. شهادت فرزند تاريخ دكتر علي #شريعتي را به پيشگاه پدر و مرشد او تبريك و تسليت ميگويم.» حيدر رحيمپور ازغدی
🔹رفتيم چاپخانه و گفتم يك جاي خوب چاپ كنيد. فردا صبح كه روزنامه پخش شد، همة دستگاه ديوانه شده بودند. من فرار كردم و به خانه استاد رفتم، ميدانستم آنجا شلوغ است و نميتوانند دستگيرم كنند.
🔹با رفقا رفتيم خانه داماد استاد شريعتي، آقاي #خامنهاي اشاره به روضه حضرت علياكبر كردند و بعد فرمودند آگهي روزنامه را به استاد بدهيم، استاد روزنامه را كه ديدند، رو به آقاي خامنهاي كردند و گفتند: «آقا، كشتند علي را»؛ #آقا گفتند: «بله، اين افتخار نصيب شما شد و ايشان ماندگار شدند»
🔺گوشه ای از خاطرات #استاد_انقلابی_حاج_حیدر_رحیم_پور_ازغدی
✅به تریبون مستضعفین بپیوندید:
@teribon_ir
🔹مگر مجلس، نهاد ناظر بر انتخابات شوراها نیست؟
🔹مگر حمایت رئیس مجلس از یک لیست، نقض بیطرفی نیست؟
⭕️اگر پاسخ هر دو سؤال مثبت است، آیا با قالیباف #برخورد_مؤثر میشود؟!
پاسخ قطعی : خیر.
#مصونیّتهای_ظالمانه
#تخلّفات_نهادینهشده
#سازمان_رأیساز
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 جلیلی: اگر این پنج کتاب را بخوانید تازه متوجه میشوید هستی چه ابعاد بزرگی دارد، آن وقت دیگر ریاست جمهوری و... به اندازه یک گندم هم به چشمتان نمی آید...!
پ.ن: عمق مبانی یه آدم از همین جاها مشخص میشه..
@teribon_ir
تریبون مستضعفین
⭕شد شنبه بعد از انتخابات و دوباره پرتکردن واژهها آغاز شد!
🔹متن زیر را یکماه پیشنوشتم که لطفا پس از انتخابات، برمبنای شکست یا پیروزی کاندیدای خود مردم را فهیم یا نادان، پوپولیسمپسند یا اهل کوفه نخوانید:
🔹کدام مردم؟!
پوپولیسمپسند یا بیبصریت و اهل کوفه!
🔹شهید دکتر دیالمه ۴۲سال پیش میگفت:
«یقینا اگر انقلابیترین، اسلامیترین و مترقیترین قوانین اسلامی را هم بنویسیم، به دیکتاتوری منتهی خواهد شد. مردم ضامن اجرای قانون هستند و باید این آمادگی را در خود بوجود آورند... آنچه که اساسیتر از خود قانون اساسی است، مردمی هستند که میخواهند به آن قانون عمل کنند. آنها باید بتوانند انحراف را از مسیر اصلی و قانونی تشخیص دهند؛ در غیر اینصورت، اگر مردم را در همین سطح نگه داریم و رشد در آنها با پیدا نشود، وجود یا عدم وجود اصل ولایتفقیه در قانون فرقی نمیکند. باید مردم را تا سطحی بالا برد که قدرت تشخیص پیدا کنند و بتوانند بهترین فرد را انتخاب نمایند.
بارها شنیدهاید که گفته میشود مردم آگاهی ندارند و رایهایی که دادهاند براساس عدم آگاهی و شناخت بوده است! اما به قول آقای(شهید) هاشمینژاد «اگر این مردم به شما رای میدادند، آگاهی داشتند و حالا که به شما رای ندادند، آگاه نیستند؟!»
اگر معتقدید که مردم آگاه نیستند، چرا کاندیدا شدید؟ وقتی کاندیدا شدید، یعنی رای مردم را قبول دارید و معتقدید که میفهمند. اما اکنون که به شما رای ندادند، نمیفهمند؟!»
🔹۴۲سال از این سخنرانی میگذرد و همچنان این دور باطل برقرار است!
اصلاحطلبان تا زمانی که مردم به خواستشان رای دهند، مردمی روشنفکر، آزاد و ترقیخواه هستند. لکن اگر به رقیب رای دهند، میشوند عوامالناسی بیسواد که لیاقتشان پوپولیسم و دولتِ سیبزمینی است!
از آن طرف نیز، انقلابیون اگر مردم آنها را بپسندند، مردم را با بصیرت و ولایتمدار مینامند لکن اگر رقیب را برگزینند، میشوند مردم اهل کوفه و بیبصیرت که دولتِ غربزده روحانی حقشان است! و در دیگِ «مشارکت اکثریتی» که ما در آن نباشیم سر سگ بجوشد!
هر دو جناح، نگاهی دروغین به مردم دارند! هر دو مردم را فقط در سبد خود میپسنند! ولاغیر!
🔹لطفا بعد ۴۲سال به انتخاب مردم احترام بگذارید! انقلابیون نباید هیچوقت از رای مردم هراس داشته باشند. چراکه انقلاب۵۷ رای همین مردم است.
منبع: کتاب ولایتفقیه، عبدالحمیددیالمه، ص۳۳
✍️#جواد_موگویی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻جمع کردن، حرص زدن، مقامات را از دست یکدیگر قاپیدن دلیل بر نبودن ایثار است...
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مردم خودشان به دهن دولت بزنند!
🔶حجت الاسلام قنبریان: امام ره سال ۵۸ میگفت اگر دستگاه جابری در جمهوری اسلامی ظلم کرد به دادگاها شکایت کنند در صورت عدم بررسی خود مردم توی دهنش بزنند.
هیچ فرد و حتی حکومتی اگر مردم او را نخواهند حق ندارد بماند.
یک حرف اشتباه را ذهن ما کردند اگربه مردم حق اعتراض دادیم هرج و مرج میشود!
@teribon_ir