#عفافگرایی
#حفظ_بنیان_خانواده
#تأثیرات_سریالهای_ماهواره_بر_خانواده
🔷#ماهواره ﻫﺎ ﺑﺎ ﻗﺒﻀﻪﻛﺮدن اوﻗﺎت ﻣﺮدم، ﺑﻪ ﻧﻮﻋﻲ #اﻣﭙﺮﻳﺎﻟﻴﺴﻢ_ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ داﻣﻦ زدهاﻧﺪ ﻛﻪ ﻳﻜﻲ از اﻫﺪف آنها، ﻧﻬﺎد ﻣﻬﻢ و ﺗﺄﺛﻴﺮﮔﺬار #ﺧﺎﻧﻮاده اﺳﺖ.
🔷ﺑﺮﻧﺎﻣﻪﻫﺎ و ﻓﻴﻠﻢﻫﺎی ﻣﺎﻫﻮارهای، ﺣﺎوی ﻣﺤﺘﻮاﻳﻲ اﺳﺖ ﻛﻪ در آن #ﭘﺎﻳﺒﻨﺪی و #وﻓﺎداری ﺑﻪ ﺧﺎﻧﻮاده و #ارزشهای_اﺧﻼﻗﻲ، اﻣﺮی ﻣﻀﺤﻚ و ﻋﻮاﻣﺎﻧﻪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻲرﺳﺪ و در ﻣﻘﺎﺑﻞ، داﺷﺘﻦ #رواﺑﻂ_آزاد ﺟﻨﺴﻲ، رواﺑﻂ ﻣﺘﻬﻮراﻧﻪ ﺟﻨﺴﻲ و اﻳﺠﺎد ﺗﺮدﻳﺪ درﺑﺎرۀ اﻫﻤﻴﺖ و #ارزش_ازدواج، ﻧﺎﺷﻲ از ﻧﮕﺎه آزاداﻧﺪﻳﺸﺎﻧﻪ ﺑﻪ زﻧﺪﮔﻲ و رواﺑﻂ ﻋﺎﻃﻔﻲ، ﺗﻠﻘﻲ ﻣﻲﺷﻮد.
🔷از ﺑﺮﺟﺴﺘﻪﺗﺮﻳﻦ ﻣﻀﺎﻣﻴﻦ ﺑﺮﺧﻲ ﺳﺮﻳﺎلﻫﺎی آﻣﺮﻳﻜﺎﻳﻲ، ﻛﻠﻤﺒﻴﺎﻳﻲ، ﻛﺮهای و...، ﻛﻪ از ﺷﺒﻜﻪ ﻓﺎرﺳﻲ زﺑﺎن ﻣﺎﻫﻮارهای پخش میگردند، اﻳﺠﺎد #ﺷﺒﻬﻪ و #ﺗﺮدﻳﺪ، درﺑﺎره دﻳﺪﮔﺎهﻫﺎی اﻓﺮادی است، ﻛﻪ ﺑﻪ ﺑﻲ ﺑﻨﺪوﺑﺎری روی ﻧﻴﺎوردهاﻧﺪ ﻳﺎ ﺑﻪ #زﻧﺪﮔﻲ_ﻣﺸﺘﺮک ﺧﻮد ﭘﺎﻳﺒﻨﺪﻧﺪ.
👤#دکتر_محمد_روشن
🍃🍃🍃🍃🍃
🍁نزدیک به 10 سال قبل #ازدواج کردم و حاصل این ازدواج، دو #فرزند است. سال گذشته تصمیم گرفتم که یک دستگاه #ماهواره خریداری کنم؛ اما همسرم با این تصمیم بهشدت مخالفت کرد تا اینکه بالأخره در پی اصرارهای مکررم، ماهواره را نصب کردم. پس از مدتی، از کرده خود #پشیمان شدم؛ اما چون با اصرار خودم بود، به روی خودم نیاوردم.
🍁 پس از گذشت چند ماه، متوجه شدم رفتارهای همسرم تغییر کرده است. مزاحمتهای تلفنی، ردوبدل پیام و بیتوجهیاش به من و بچهها و... باعث شد که، متوجه شوم به #تقلید از سریالهای شبکه فارسیوان با جوانی #دوست شده است.
📚منبع: بشقابهای سمی، نوشته #حسین_امان_لو
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
💠#عفت و #حیا واژگانی هستند، که پیش از ورود #تمدن_غرب به کشورمان، در تمام شئون #زندگی_اجتماعی ما، جریان داشتند؛ بهطوریکه اگر در جایی، رفتار زشت و مغایر با #عفت_عمومی دیده میشد، افراد اجتماع، مخالفت خود را اعلام میکردند.
♨️ اما از روزی که مبناهای غربی، به اجتماع ما راه پیدا کرد، این واژه، محدود شد و تغییر نمود. متأسفانه معنایی که امروزه از کلمه #نجابت، #پاکدامنی و #غیرت به ذهنها خطور میکند، با مفهوم دیروز، متفاوت است.
......................................
🌼خدایا...!
🌿به آن مرد که #غیرت دادی،
🌿چیزی در عالم مانده بود که به او ندادی؟
🌿و به آن مرد که غیرت ندادی،
🌿چه چیز در عالم مانده بود که به او بدهی؟
🌼خدایا...!
🌿به آن زن که #عفت_و_حیا دادی،
🌿چیزی در عالم مانده بود که به او ندادی؟
🌿و به آن زن که عفت و حیا ندادی،
🌿چه چیز در عالم مانده بود که به او بدهی؟
✍️#دکتر_حسن_عباسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_خانواده_محور
🔷 منظور از #تربیت_جنسی، #درونی_کردن_آموزش است و درونی کردن در فضای #خانواده اتفاق میافتد و از طریق آموزش اعمال نمیشود.
🔷 بسیاری از الگوهای جهانی، #مدرسه محورند. مثلاً سی تا چهل دانشآموز را در یک #کلاس داریم و میخواهیم #حریم_خصوصی را به آنها آموزش دهیم؛ آیا همه دانشآموزان #نیاز_عاطفی یکسانی دارند و همگی #توجه و #آمادگی یادگیری این #مسائل_خصوصی را دارند؟ و آیا #فرهنگ_خانوادگی آنها یکسان است؟
🔷 آیا همه به لحاظ #رشد_عقلی و جنسی به مرحله بیان این مسائل رسیدهاند؟ عدهای ممکن است خوب متوجه شوند و گروهی هم به معلم بگویند که چه میگویید؟
🔷 #تفاوتهای_فردی دانشآموزان را به لحاظ #عاطفی، #روانشناختی و #ادراک مفاهیم، باید درنظر گرفت و نمیتوان یک مفهوم جنسی را برای دانشآموزان، به یک شیوه #آموزش داد.
🔷 شاید با بیان حریم خصوصی، برخی دانشآموزان #مضطرب شوند و با این کار نهتنها به آنها کمکی نشود، بلکه #آسیب هم ببیند.
❇️ چرا #تربیت_جنسی_خانواده_محور؟
🔷 اولین تجربههای کودک و بهترین و بدترین خاطرات، در #خانواده شکل میگیرد.
🔷 یک مادر زمان بیشتری را با بچه میگذراند؟ یا معلم؟
🔷 مادر ظرفیتهای فرزند خود را میشناسد و فرصتهای فراوانی را برای #تربیت_جنسی کودکش در اختیار دارد.
🔷 مثلاً هنگامیکه کودک، از سرویس بهداشتی استفاده میکند، مادر بیرون از محل، منتظر او میماند و بچه با این اقدام مادر، میفهمد که #حریم_خصوصی یعنی چه.
❇️ بنابراین در "#تربیت" درونی شدن مطرح است اما در "#آموزش" چنین نیست.
👤 #دکتر_سمیه_ابراهیمی
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#جای_خالی_عفاف_در_هنر
#اباحه_گری_در_سریالهای_نمایش_خانگی
🔷در چند سال اخیر، عمده سریالهای نمایش خانگی، تصویری #اغراقآمیز، از متن #جامعه_ایرانی را، بهتصویر کشیدهاند. 😡
🔷عبور از #خطوط_قرمز_ارزشی و #اخلاقی، استفاده علنی از مواد مخدر، ترویج روابط آزاد، بیحیایی، بدپوششی، روابط خارج از عرف و...، تنها بخشی از مشکلات این فیلمها میباشد. متأسفانه اغلب زوجین (اعم از زن و مرد) در این سریالها، در پی عشق جدیدی بوده و #روابط_زناشویی آنها رو به گسست است.
🔷برخی بر این باورند که این فیلمها، به دور از #اغراق و سیاهنمایی بوده و درصدی از افراد جامعه ایران، وارد چنین روابطی شدهاند و پدیده #ازدواج_سفید و #روابط_فرازناشویی، رو به گسترش است.
🔷در صورتی که ادعای مذکور را بپذیریم، این سؤال مطرح میشود که آیا باید تمام واقعیتهای جامعه را به تصویر کشید؟!؟
🔷آیا #اباحه_گری تنها درصدی از مردم جامعه، مجوزی برای ساخت فیلم و تشویق سایر جوانان، برای گرایش به این پدیدههای غیراخلاقی است؟
📛چگونه است که اینگونه سریالها، با چنین محتواهای #غیراخلاقی و با ساختار چندضلعی جنسی، از #وزارت_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی مجوز میگیرد، اما برخی از #دانشجویان که موضوع پایاننامه و پژوهش آنان، به #تربیت_جنسی نوجوانان مربوط است، برای ورود به #مدارس، در مسیر پر پیچ و خم دریافت #مجوز قرار گرفته و بعد از کلی دوندگی و الزام به رعایت توصیهها و اما و اگر و شروط خاص، مانند تغییر عنوان پژوهش و تغییر تیترهای مصاحبههای خود، موفق به دریافت مجوز میگردند؟!؟
📌#قضاوت_با_شما 🤔
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
📛 پدیده #هم_باشی_سیاه یا #ازدواج_سفید؛ تهدیدی برای نسل امروز و فردای جامعه
⛔️"#ازدواج_سفید"، پدیدهای غربی و جاهلانه است که نوعی از قرارداد با هم بودن، بدون #عقد_شرعی و ثبت رسمی است که در زبان انگلیسی با عنوان شراکت یا "partnership" از آن یاد میشود و در #ایران به علت سفید ماندن صفحه مشخصات همسر در شناسنامه طرفین، "ازدواج سفید" نام گرفته است.
🔻رابطه ثبت نشده و بدون قاعده زن و مرد از گذشته نیز وجود داشته، اما در حال حاضر، این موضوع شکل عرفی به خود گرفته است و تحت واژه #همخانگی از آن یاد میشود و منظور از این همخانگی، زندگی دو جنس مخالف همراه با روابط همسری، اما بدون قید و بندهای قانونی ناشی از #ازدواج_رسمی است.
📌 در حقیقت ماهیت اصلی ازدواج سفید، ایجاد راهی برای دور زدن زیرساختها، سنّتها و موازین شرعی و عرفی جامعه است. آداب و موازینی که ضامن تشکیل رابطه صحیح و شکلگیری #خانواده و ازدواج میباشد؛ تا با تعهد و تحفظ بر این موازین، هدف واقعی ازدواج و تشکیل خانواده که #بقای_نسل و امنیت و آرامش است، محقق شود؛ اهداف والایی که، با شیوع پدیده همباشی، کمرنگ و کم ارزش میگردد.
✍️ #محسن_کاشانی
🔥 متأسفانه در پاییز سال 98، برای اولین بار در #تلوزیون، به صورت غیرمستقیم به این موضوع پرداخته شد. دیالوگهایی که بین دو تن از بازیگران سریال ترور خاموش، ردوبدل میشد، از وجود این رابطه بین آنها خبر میداد.
👇
https://www.fardanews.com/fa/news/956159/
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_نگاه
#شهید_مجید_زین_الدین
🔷یه موتور گازی داشت که هرروز صبح و عصر سوارش میشد و قارقارقارقار باهاش میاومد مدرسه و برمیگشت.
🔷یه روز عصر که پشت همین موتور نشسته بود، رسید به چراغ قرمز. ترمز زد و ایستاد.
🔷یه نگاه به دور و برش کرد و موتور رو زد رو جک و رفت بالای موتور و فریاد زد:
🍃 "الله اکبر و الله اکــــبر ..."
📌نه وقت اذان ظهر بود نه اذان مغرب 🤔.
🍃"اشهد ان لا اله الا الله ..."
🔷هرکی آقا مجید رو نمیشناخت غش غش میخندید و متلک مینداخت و هر کی هم میشناخت مات و مبهوت نگاهش میکرد که مجید، قاطی کرده چرا ؟!
🔷چراغ سبز شد و ماشینا راه افتادن و رفتن و آشناها اومدن سراغ مجید که آقا مجید؟!! چطور شد یهو؟!! حالتون خوب بود که!
📛 مجید یه نگاهی به رفقاش انداخت و گفت: "مگه متوجه نشدید؟ پشت چراغ قرمز یه #ماشین_عروس بود که عروس توش بی حجاب نشسته بود و آدمای دورش نگاهش میکردن. من دیدم تو روز روشن جلو چشم #امام_زمان داره #گناه میشه. به خودم گفتم چکار کنم که اینا حواسشون از اون خانوم پرت بشه؟!. دیدم این بهترین کاره!... همین!" ☺️
🔶مجید 15 ساله بود که برادرش مهدی، او را با خودش به جبهه برد. از فعالیتهای مهدی زیاد شنیده میشد اما از مجید نه. هیچ وقت حاضر نشد از او فیلم و مصاحبهای بگیرند.
🔶مجید دلش میخواست بینام باشد که همینطور هم شد و بعد از 5 سال حضور در جبهه، در سال ۱۳۶۳، به همراه برادرش شهید #مهدی_زین_الدین، در حال برگشت از کرمانشاه به سوی مقر لشکر ۱۷، مورد تهاجم و کمین گروهکهای ضدانقلاب قرار گرفتند و هر دو به شهادت رسیدند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
🎥#راز_گلبولهای_سفید...
🍀گلبولهای سفید همه جای بدن هستند و کارشون از بین بردن #میکروب و ویروسهاست.
🍀اگر گلبولهای سفید قلب، نسبت به میکروبهای کلیه بیتفاوت باشند و بگن به ما چه!!! چه اتفاقی میافته؟
🍀#ویروس و میکروب اونقدر میچرخه و میچرخه که یه روزی به #قلب هم میرسه.
❇️کاش در شهر ما هم پر از گلبولهای سفید #بامسئولیت باشه 🤔.
✴️هم #آمر و #ناهی باشیم... درست مثل گلبولهای سفید.
📌#ما_بهم_ربط_داریم
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودکان
#خطرات_بازی_های_رایانه_ای_مبتذل
2️⃣#آشنایی_والدین_با_بازیهای_رایانه_ای_ناسالم (بخش دوم)
🔶 بازیهای رایانهای نامناسب، به وفور در کلیه فروشگاهها، با تعداد زیاد قابل عرضه بوده و تا چند سال قبل نیز، با قیمتهای بسیار پایین فروخته میشد.
🔶 یکی از دلایل اصلی این است که ما 17 سال در #فضای_مجازی بدون #قانون زندگی کردیم. یعنی از سال 71 که فضای مجازی در ایران ایجاد شد، 17 سال بعد و در سال 88، اولین قوانین مربوط ایجاد شد!!! خلأ قانون در این 17 سال، آسیبهای جبرانناپذیری را بر #تربیت_فرزندان وارد کرد. علاوه براین، مجازاتهای تعیین شده در این #جرایم نیز، بسیار سبک و بازدارندگی متخلفان پایین است.
🔶 دلیل بعدی، کماهمیتی اثرات منفی بازیهای رایانهای مبتذل، برای #مسئولین ذیربط است. کارگاه ویژهای به منظور توجیه رؤسای دادگاهها و شعبههای مشهد، برگزار شد تا نسبت به اثرات اینگونه بازیها حساس گردند، اما مفید فایده نبوده است.
🔶 دیدگاه والدین نسبت به #فرزندان هم مهم است. صحبتهای برخی نشان میدهد که چون بچهها نسبت به ابزارهایی چون#موبایل فهم بیشتری دارند و استفاده از آن را از والدین بهتر میدانند، پس نیازی به #نظارت ندارند! و یا والدین، توانایی نظارت بر روی آنها را ندارند و به نوعی دچار وادادگی شدهاند.
⚠️والدین باید دانش خود را در مورد موبایل بالا ببرند و تسلیم بچههای خود نشوند. چراکه در صورت تسلیم شدن، هاله امنی از عدم نظارت را، بر دور #کودک و #نوجوان خود تنیدهاند.
🍃#ادامه_دارد
👤#حسین_مدبر_عزیزی پژوهشگر بازی های رایانه ای
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی_کودک_و_نوجوان
#پیشگیری_از_وقوع_انحرافات_در_کودک
🔷 گفته میشود که #مطالعه کتاب و داستان، تأثیرات مثبتی را بر #سلامت روانی، احساسی و هیجانی #کودک و #نوجوان میگذارد.
🔷 افزایش #قدرت_تخیل، تحکیم ارزشها، #رشد_اجتماعی و عاطفی، افزایش مهارتهای شناختی، افزایش #دانش، به فعالیت واداشته شدن، باهوشتر شدن و... تنها بخشی از فواید #کتابخوانی برشمرده شده است.
🔷 حتی در برخی موارد گفته میشود، مواردی را که بهطور مستقیم نمیتوان به کودک و نوجوان بیان نمود، از طریق #داستان به او منتقل کرد.
🔷 اما مطالعه داستانهای عشقی و جنسی، در سنین کودکی و نوجوانی، از مباحث بسیار نگران کننده است. چراکه اینگونه داستانها، زمینه ایجاد انحرافات و مشکلات جدی، از قبیل #بیداری_جنسی و #بلوغ_زودرس را در مخاطبان فراهم میکنند.
🔷 متأسفانه در برخی از کتابهای داستان، مفاهیمی از جمله همجنسگرایی، ارتباطات نامشروع با انسان و حتی حیوان بهطور #مشروح، بیان شده است. داستان مذکور یکی از #بهترین و قابل ارائهترین داستانهاست.
🔷 همانطور که مستحضرید، شخصیتهای داستانی، اثرات خود را به بهترین وجه ممکن در #ذهن_مخاطبان کودک و نوجوان به جا میگذارند و ممکن است با #تحریک_کنجکاوی_نوجوان، #عشق_فیزیولوژیک را در او به وجود آورد و خدای ناکرده او را به مرحله تجربه سوق دهند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#سیاستهای_برندینگ_حجاب_در_فضای_مجازی
🔶در چالشهای کاری مربوط به حوزه #پوشاک، درک صحیحی از مسئله #حجاب نداریم و این عدم درک، باعث شده که نتوانیم برای #فرزندان و افرادی که در جامعه زندگی میکنند دلایل منطقی ارائه دهیم.
🔶در سرچهای مجازی، بین چیزی که ما میخواهیم و آن چیزی که به ما میدهند، #تفاوت وجود دارد. جستجوگر گوگل، برای ما خوراکهایی را پایش میکند و بر اساس #سبک_زندگی ما، به ما خوراک سفارشی میدهد.
🔶افرادی که در #اینستاگرام فعالیت دارند، معمولاً قبل از خرید، محصولات را در اینستاگرام جستجو میکنند. با سرچ هشتک #مانتو، ۴ میلیون و ۱۴۸ هزار ۴۴۷ مورد جستجوی مانتو میآورد. اما آیا همه این نتایج مانتو هستند؟!؟
🔶با جستجوی هشتگ مانتوی شیک نیز، همین وضعیت حاکم است و ممکن است تصاویری که یافت میشوند، اصلاً #مانتو نباشند.
🔶متأسفانه حجابی که در اینستاگرام تعریف شده، با #مفهوم_حجاب از نظر ما متفاوت است. مفهوم حجاب در نظر اینستاگرام، آن استانداردی که مد نظر ما است را نخواهد داشت. با سرچ حجاب، مقنعه و روسری به صورت انگلیسی نیز همینطور است.
🔶 فضای امروزی به گونهای است که تفکرات خانمها و دختران جوان در خصوص مقوله حجاب، بدین شکل میباشد و با این نگاه بزرگ میشوند.
🔶در گوگل نیز همین اتفاقها میباشد. شاید والدین، خیلی به این مسائل اشراف نداشته باشند، اما فرزندان در این فضاها زندگی میکنند.
👤#سیدعلی_اکبر_حسینی
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عفافگرایی
#حیاورزی
#سبک_زندگی_عفیفانه
🔷زنی که تصور میکند "#حجاب" محدودیت نیست و میتواند دوشادوش مردان هر کاری کند و دست به هر اقدامی بزند، زنیست #مسلمان در پوسته #فمنیسم، که خودش به تنهایی هزینۀ این باور غلط نشده و جامعهای را غرق این بدفهمی کرده است. 😔
♻️حجاب #محدودیت هم هست، اما محدودیتی که تأکید بر جایگاه لطیف و شریف بانوان دارد...
🔷زن دنیای متجدد، سعی میکند که با ویژگیهای زنانه، به #ارزشهای_مردانه دست پیدا کند! و البته که اینها همه ناشی از کمکاری ما در حوزه #فرهنگ است که هنوز نتوانستهایم الگوی روشنی برای #زن_متدین ارائه بدهیم! 😔
⚠️ آیا رعایت #حجاب_مو و #حجاب_بدن (دست و پا)، مجوزهای لازم را، برای انجام هرگونه #رفتارهای_نمایشی، برای بانوان مسلمان، صادر میکند؟!؟😡
♨️هنوز نتوانستهایم #سبک_زندگی زنانی که از دامنشان هزاران #شهید تقدیم اسلام شده است را به نمایش بگذاریم... 🙄😔
🔹به جای نمایش چنین هنرهایی و افتخار به آن، باید جایگاه واقعی #زنان_عفیف را به نمایش گذاشت. 🙄☹️
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
📝#آیا_پوشش_چادر_موجب_کمبود_ویتامین_دی_است؟
❇️این شبهه که #حجاب باعث #کمبود ویتامین D در #بانوان میشود، از لحاظ علمی صحیح نیست.
🔺ویتامین D نقش قابل توجهی در سلامت، بقا و باروری انسان دارد و شیوع کمبود این ویتامین در سالهای جدید در دو جنس #زن و #مرد در کشورمان افزایش داشته است. همچنین امروز #کودکان بسیاری با این مشکل مواجهه هستند؛ اما نکته مهم این است که در بعضی از کشورهای غربی هم که زنان پوشش ندارند، این مشکل وجود دارد.
✍️#آرزو_قاسمی فعال حوزه زنان و خانواده
🔺#حجاب و نوع پوشش تنها عامل کمبود ویتامین D نیست. بلکه آلودگی هوا، زاویه تابش نور خورشید، رنگ پوست، محدوده جغرافیایی و چاقی هم، میتواند عوامل دیگری برای کمبود ویتامین باشد.
🔺اگرچه شاید #پوشش یکی از عوامل محدودکننده برای رسیدن ویتامین D به بدن است، ولی عواملی مثل تابش نور خورشید از پشت شیشه و استفاده از کرمهای ضد آفتاب هم، میتوانند عامل کمبود تزریق این ویتامین به بدن باشند و نباید مغرضانه به کمبود ویتامین D در بین #بانوان_چادری اشاره کرد.
🔺اگر بخواهیم چادر را عاملی برای کمبود ویتامین D بدانیم، پس باید بیشتر نگران بانوانی باشیم که با #آرایش_غلیظ در جامعه تردد میکنند؛ زیرا همان محصولات آرایشی نمیگذارد بدن از ویتامین D نور خورشید بهره ببرد.
✍️#شهاب_اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#حیاورزی
#ولادت_امام_کاظم_علیه_السلام
🌿امام #موسی_کاظم (ع) می فرمایند:
🍃"إِنَّ اللّهَ حَرَّمَ الْجَنَّةَ عَلی كُلِّ فاحِش قَلیلِ الْحَیاءِ لا یبالی ما قالَ وَ لا ما قیلَ لَهُ"
🍃"همانا خداوند بهشت را بر هر هرزه گوی كم حیا كه باكی ندارد چه میگوید و یا به او چه گویند، حرام گردانیده است".
📚منبع: تحف العقول، ص 416
🌹#ولادت_باسعادت_امام_موسی_کاظم_بر_عفاف_گرایان_تهنیت_باد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
🔷دوازدهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
🔷با عنوان "جنس و جنسیت در آمریکا"
👤با ارائه خانم راضیه #اصفهانی_زاده
⏰در تاریخ چهارشنبه 15 مرداد ساعت 16:30
🎧بهصورت وبینار، در اتاق مجازی به آدرس vroom.um.ac.ir/saeedy با مشارکت تعدادی از اعضای هیئت علمی، مسئولین و کارشناسان فرهنگی آموزش و پرورش، روانشناسان، مربیان آموزشی و تربیتی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و همچنین با حضور تعداد محدودی از اعضای کارگروه در سالن پژوهشکده مطالعات اسلامی، برگزار گردید.
..................................................
🔶 خانم راضیه اصفهانی زاده متولد مریلند – آمریکا (1372 شمسی) و فارغ التحصیل کارشناسی #روانشناسی و کارشناسی ارشد #توانبخشی و سلامت ذهن از دانشگاه آریزونا هستند. ایشان دارای تجارب کاری کلنیکال در آمریکا، در حوزههای کودکان طلاق، نوجوانان و جوانان بیسرپرست یا بدسرپرست و زنان با اختلالات تغذیهای و روانی میباشند.
🔶 مادر خانم اصفهانیزاده اصالتاً آمریکایی هستند و هنگامی که پدر ایشان برای ادامه تحصیل به آمریکا میروند، با ایشان آشنا شده و پس از مسلمان شدن با یکدیگر ازدواج میکنند. خانم اصفهانیزاده بازهای را برای سکونت به #ایران میآیند و مجدداً برای ادامه تحصیل، به #آمریکا برمیگردند تا اینکه چند ماه گذشته و بعد اتمام تحصیلات، به ایران برگشتند. در ادامه بهطور نیمه مشروح، مباحثی که ایشان در جلسه #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی اشاره کردند، ارائه میگردد.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 موضوع #جنس و #جنسیت، مسئله بسیار وسیعی است که از بحث #قانونگذاری تا #جنبشهای_اجتماعی و حتی مسائل بیولوژیکی در آن سهیم هستند و تمام این مباحث از هم تنیدگی بسیار عمیقی برخوردارند. وقتی که مسائلی از قبیل عدالت اجتماعی، مسائل زنان و جنبشهای فمینیستی در جامعه آمریکا مورد توجه قرار گرفت، متعاقباً بسیاری از محقیقین در حوزه روانشناسی به مسئله تفاوتهای زن و مرد پرداختند.
🔺 در ابتدا واژه تفاوت جنسیتی (Sex Differences) به صورت رایج مورد استفاده بود. برخی از محققین استفاده از این واژه را نمیپسندیدند. چون فکر میکردند این واژه بر اساس #تفاوتهای_بیولوژیکی معنا پیدا میکند. اما در نهایت خانم رودا آنگر در سال 1979 واژه جندر (gender) را پیشنهاد داد که در طول زمان مورد قبول فضای علمی قرار گرفت و اکنون واژه کاملاً رایجی شده است.
🔺 واژه سکس (sex) به تفاوت ظاهر فیزیکی و فیزیولوژی بین مرد و زن و افراد دوجنسه برمیگردد که شامل ویژگیهای اولیه و ثانویه جنسی است. ویژگیهای اولیه مانند سیستم تولیدمثل و ویژگیهای ثانویه مانند رشد مو در صورت.
🔺 اما #جندر (gender) در تعریف آنگر، به صفات و خصیصهها و رفتارهایی که در یک #فرهنگ، برای یک مرد یا زن تعریف میشود، گفته میشود. خانم آنگر به این مسئله تأکید میکند که جندر یک #مسئله_اجتماعی است و نه یک مسئله #بیولوژیکی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 در چند سال اخیر در جامعه آمریکا افراد راهنمایی میشوند که چگونه خود را در جامعه #ابراز کنند و بنرهایی بر روی در و دیوار اماکن آموزشی نصب میگردد تا افراد #هویت خود را بدانند. میگویند که بگذارید افراد در انتخاب هویت خود آزاد باشند. تاکنون بیش از 58 جندر، تعریف شده است و روز به روز به این تعداد افزوده می شود.
🔺 در مرور زمان، آنچه که از این تعریف در جامعه برداشت شده است یک #تعریف_طیفی میباشد که بر اساس احساسات و حالات خود فرد، شخص میتواند خود را در یک طیفی که در دو سر این طیف، مرد به عنوان #جندر_مرد و زن به عنوان #جندر_زن، قرار دارد، خود را تعریف کند.
🔺 یعنی مثلاً بگوید من 50 درصد مرد و 50 درصد زن هستم و 30 درصد خصوصیات مردانه و 70 درصد خصوصیات زنانه دارم، بنابراین من کاملاً زن نیستم. البته این برداشت عمومی که الان در بحث روانشناسی هم رایج است یک سری تناقضات و مشکلاتی دارد که نیاز به بحث جداگانهای دارد.
🔺 مباحث اینچنینی از دهه ۱۹۸۰ به بعد گسترش یافت. پدر من زمانی که در سال 1980 در آمریکا تحصیل میکردند، به یاد میآورند که واژه همجنسباز را بهعنوان یک فحش به یکدیگر نسبت میدادند و این واژه بار سنگینی داشت. اما اکنون کار به جایی رسیده است که نمیتوان در این خصوص و مخالفت با این گرایش و رفتار اظهار مخالفت نمود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 به مرور در جامعه آمریکا تغییرات دیده میشود. در سال ۲۰۱۶ فروشگاهی را دیدم که مخصوص اسباب بازیهای #دختر و #پسر به صورت جدا بود؛ اکنون تابلوهای خود را برداشته و #رنگ_فروشگاه نیز به رنگ بنفش درآمده که رنگ خنثی میباشد. چند ماه پیش بود که متوجه شدم، تفکیکی که برای اسباب بازیهای دختر و پسر قائل شده بودند برداشته شده بود.
🔺 کتابی به عنوان #شاهزاده_خانم_پسر به چاپ رسیده است که داستان دختری است که میخواهد پسر باشد. آرام آرام مسئله جنسیت را از طریق کتابها و فیلمها وارد اذهان مردم کردند؛ بدون اینکه آنها متوجه شوند.
🔺 اخیراً نیز به هنگام دریافت #شناسنامه، جنسیت فرزند در شناسنامه درج نمیشود و والدین ترجیح میدهند که اجازه بدهند وقتی فرزند آنها بزرگ شد تصمیم بگیرد که چه جنسیتی داشته باشد. در #سند_ازدواج نیز به جای ذکر ازدواج یک زن و یک مرد، #ازدواج_دو_انسان قید میشود. البته در برخی از ایالتهای آمریکا چنین نیست؛ چون در ایالتها اختیاراتی برای خود دارند.
🔺 در ایالت کالیفرنیا، #سرویسهای_بهداشتی را به سه بخش تقسیم نمودهاند. یک بخش ویژه خانمها، یک بخش ویژه آقایان و بخش دیگر ویژه افرادی که جنسیت آنها هیچ کدام از اینها نیست. چون ظاهراً چنین افرادی نمیدانستند که از کدام سرویس بهداشتی استفاده کنند. بنابراین سرویسی مجزا برای این افراد در نظر گرفته شده است. در دانشگاه هم این سرویسها در حال ساخت و گسترش میباشد. اما برخی از ایالتها هنوز اقدام به این کار نکردهاند.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 بها دادن به #همجنسگرایی در پنج سال اخیر رشد داشته است. از سال ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ که در آریزونا تحصیل میکردم متوجه این تغییرات شدم. در ابتدای هر ترم دانشگاه، اساتید از #دانشجویان میخواستند که خودشان را معرفی کنند. اما از سال 2018 علاوه بر سؤالات قبل از دانشجویان میپرسیدند که دوست دارید که با چه ضمیری (She یا He) شما را صدا بزنند؟
🔺 همانطور که میدانید در آمریکا، #ضمایر برای افراد خانم و آقا متفاوت است. کم نبودند دانشجویانی که خواستار خطاب با ضمایر Theyو Them بودند.
🔺 برخی #والدین بعد از تولد فرزندشان، دوست دارند که #نامی_خنثی بر روی آنها بگذارند تا فرزندشان بعد از بزرگ شدن، برای تعیین ضمیر خود تصمیم بگیرد. اینگونه مسائل در قالب فیلم و کتاب هم در حال فرهنگ سازی میباشد. در فرمهای ثبت نام مدارس و ادارات هم، این فرمها در حال طراحی شدن میباشد و چند نوع اول جنسیت را که رایجتر هستند در فرم ها قید میکنند و بقیه را خالی میگذارند و اجازه میدهند که افراد خودشان جنسیت خودشان را بنویسند.
🔺 شرایط و روند همجنسگرایی، اکنون در آمریکا به گونهای است که برای مثال اگر یک استاد دانشگاه در خصوص همجنسگرایی مخالفت خود را ابراز نماید، به احتمال بسیار توبیخ و حتی ممکن است، از محل کار خود اخراج شود. بنده هم در کلینیک، هیچگاه مخالفت خودم را با #همجنسگرایی ابراز نکردم. چراکه ابراز آن مساوی بود با اخراج و سعی میکردم زمانی که اینگونه صحبتها مطرح هست، از جمع فاصله بگیرم تا مجبور به بیان نظر واقعیام نباشم.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 خانم اصفهانیزاده:
🔺 در دهه اخیر این باور در آمریکا به وجود آمده است که هر دین و جنسیتی که دوست دارید میتوانید داشته باشید و به طور مسالمتآمیز میتوان در کنار هم زندگی کرد. این نکته قابل ذکر است که برای برخی از افراد، هنوز این مسئله روشن نشده است که، #سمبل همجنسگرایان #رنگین_کمان میباشد.
🔺 در مرکزی که فعالیت میکردم به این رسیدم که عمده زنانی که لزبین (همجنسگرایی زنان) هستند، معمولاً تجربه تجاوز را در سالهای گذشته داشتند و بهدلیل هراس از مردان هست که به زنان گرایش پیدا کردند. در آمریکا از سن ۱۶ سالگی به بعد افراد میتوانند #سقط_جنین را به راحتی انجام بدهند.
🔺 در آمریکا از یک طرف اذعان میشود که #آزادی وجود دارد و از طرف دیگر در لباس پوشیدن افراد هم دخالت میکنند و میگویند که اینطور لباس بپوشید و یا آنطور خیلی بهتر است.
🔺 همجنسگرایی در ایران کمتر از جوامع دیگر وجود دارد، اما باز هم چندان کم نیست. روانشناسانی که در برخی از فضاهای مجازی دارای گروه هستند و به نوعی پاسخ سایر #روانشناسان را میدهند، اذعان میکنند که کم نیستند پیامهایی که در خصوص مشکلات همجنسگرایی و همجنسبازی مراجعان مطرح شده است.
🔺 اما با وجود شرایط نابهنجار اجتماعی، #تربیت_خانوادگی بسیار مهم است. برای مثال بنده در سال ۱۳۸۰ که در مقطع ابتدایی بودم، موبایل نداشتم. اما همکلاسیهای من در مدرسه، #گوشی_موبایل داشتند و انواع تصاویر و فیلمهای فلان را میدیدند و بعضاً به من میگفتند که چرا تو گوشی موبایل نداری. تو که در آمریکا به دنیا آمدی و مادرت آمریکایی است و آنجا بزرگ شدی.
https://eitaa.com/umefafgaraei
👤 آقای #مسعود_مولایی همسر خانم اصفهانیزاده
🔺 مبنای فکری در آمریکا کاملاً #مبنای_اومانیستی دارد و اگر این را خوب متوجه نشویم نمیتوانیم اینها را تحلیل کنیم. آنها بر این اعتقاد دارند که #اخلاق سیال است و میتواند در طول زمان تغییر کند. اما پرواضح هست که اخلاق Subjective (ذهنی) نیست. آنها معتقدند که باید برای کسانی که مورد #تبعیض قرار میگیرند، #مبارزه کرد. خواه ظلم و تبعیضی که برای همجنسبازی صورت میگیرد و خواه ظلمی که به مردم به واسطه اشغال نظامی میشود.
🔺 چیزی به نام حق ذاتی برای آنها مطرح نیست. با خود مدرنیته مشکلی نداریم و مشکل سر #اومانیسم (انسانگرایی) است. هر تکنولوژی یک #پیوست_فرهنگی هم دارد که باید در نظر گرفته شود.
🔺 متأسفانه ما در #ایران پروژه تحقیقاتی درستی نداریم تا ببینیم که آنها چه میکنند و روی همجنسگراها کار تحقیقاتی نکردیم. البته برخی از افراد در ایران، به این مسئله ورود کردند.
🔺 موجی که در آمریکا و غرب راه افتاد که رابطه انسان با حیوان اعم از همه نوع آن بود، متأسفانه به ایران هم ورود کرده است و همانطور که جلوی بی حجابی و #بدحجابی را نمیتوان درست گرفت و خیلی سخت شده است، جلوی حیوان بازی را گرفتن نیز، در چند سال آینده سخت خواهد شد. موج همجنسگرایی هم مشابه موج #حیوان_بازی، بالاخره به ایران ورود خواهد کرد و اگر از الان برای آن فکری نشود، دیگر کاری از دست کسی ساخته نیست. #حجاب را بالاخره یکجوری میتوان جمع کرد، ولی تأثیرات زیانبار، #معضل_همجنسگرایی و تنوع جنسیتها، به قدری بالاست که اصلاً نمیشود نسبت به آن مسامحه نمود.
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#تربیت_جنسی
❇️#مراقبتهای_جنسی فرزندان چه ضرورتی دارد؟
🔷بررسیها نشان میدهد بسیاری از معضلات و #انحرافات_اخلاقی همانند #بلوغ_زودهنگام، چشمچرانی، خودارضایی، روابط نامشروع، حیوانبازی، همجنسگرایی و حتی بخشی از مشکلات افراد در بزرگسالی، همانند #ناسازگاری_با_همسر، طلاق عاطفی یا محضری، اعتیاد، ابتلا به زنای ذهنی، تنوعطلبی و خیانت به همسر و سایر لغزشهای جنسی، ریشه در عدم #تربیت_صحیح_جنسی در دوران #کودکی و #نوجوانی دارد که میبایست توسط #والدین اعمال میشد و مراقبتهای لازم صورت میگرفت.
🔷بهعنوان مثال اگر کودکی در اتاق خواب پدر و مادرش حضور داشته باشد و روابط خاص آنها را مشاهده کند، این #کودک در بزرگسالی گرفتار مشکلات بسیاری خواهد گشت.
🔷همچنین #بدپوششی والدین در مقابل فرزندان و موارد بسیاری از این دست، که فرزندان را با انواع آسیبها مواجه میکند، با اندکی دقت و #مراقبت از سوی والدین، قابل #پیشگیری میباشد.
🔰#امام_سجاد (ع) میفرمایند:
🍀"خداوندا مرا در تربیت فرزندانم یاری فرما"
📚 منبع: صحیفه سجادیه، ص ۱۳۵
✍️ #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی
https://eitaa.com/umefafgaraei
🌻با سلام و احترام
📣📣📣 سیزدهمین نشست #کارگروه_عفافگرایی_و_تربیت_جنسی در سال 1399
💬 با عنوان: "طرح پیشنهادی مدیریت تشکلهای مردمی عفاف و حجاب مشهد"
👤ارائه دهنده: آقای مهدی وارسته پور، عضو هیئت مؤسس مقر فرهنگی مردمی فاطمه الزهرا (س)
⏰ زمان: چهارشنبه 22 مرداد ماه ساعت 17:00
🎧 آدرس اتاق مجازی:
vroom.um.ac.ir/saeedy
💠جهت حضور در این نشست مجازی، در صورت استفاده از کامپیوتر، میبایست بر روی سیستم شما، نرم افزار Adobe Flash Player نصب باشد و در صورت استفاده از تلفن همراه و یا تبلت، نرم افزار Adobe Connet را از طریق بازار بر روی گوشی خود نصب بفرمایید.
🔊لطفاً با انتشار این پیام، در دعوت از همکاران و علاقه مندان، با ما همراه شوید💐
با تشکر
https://eitaa.com/umefafgaraei
#عفافگرایی
#عفت_در_خیال
👤#شیخ_رجبعلی_خیاط تعریف میکرد:
🔶در بازار بودم که #اندیشه_مكروهی در #ذهنم گذشت.
🔶سریع #استغفار كردم و به راهم ادامه دادم.!
🔶قدری جلوتر شترهایی قطار وار از كنارم میگذشتند...
🔶ناگاه یكی از شترها لگدی انداخت، كه اگر خود را كنار نمیكشیدم، خطرناك بود.
🔶به مسجد رفتم و فكر میكردم...
🔶همه چیز حساب دارد. این لگد شتر چه بود؟!
🔶در عالم معنا گفتند: "شیخ رجبعلی! آن لگد #نتیجه آن #فكری بود كه كردی!"
🔶گفتم: "اما من كه خطایی انجام ندادم!"
🔶گفتند: "لگد شتر هم كه به تو نخورد!"
📌#اثر کارهای ما در عوالم جریان دارد؛ حتی یک #تفکر_منفی می تواند #تأثیری_منفی ایجاد کند...
📚منبع: مهدی عاصمی، نویسنده کتاب بهترین شاگرد شیخ، مجموعه سخنان و حکایات اخلاقی و عرفانی از سیر و سلوک مرحوم "شیخ عبدالکریم حامد" از شاگردان "شیخ رجبعلی خیاط"
https://eitaa.com/umefafgaraei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جای_خالی_عفاف_در_هنر
#مجموعه_مبتذل_شام_ایرانی
#به_کجا_چنین_شتابان
🔺برنامه شام ایرانی، برای عرضه در #رسانه_خانگی ساخته شده و خوانندگان، بازیگران و ورزشکاران، در این برنامه با هم #رقابت میکنند.
🔺ساخت این سریال از سال 1390، توسط کارگردانهای مختلفی آغاز شد. تا اینکه سری جدید این برنامه، در زمستان سال 1398، به کارگردانی سعید ابوطالب تولید و در حال پخش است.
💥در معرفی تاکشوی شام ایرانی ذکر شده است که این برنامه، صرفاً بهانهای است برای #انعکاس بخشی از #فرهنگ_غنی_ایرانی!!!
⚠️اما ساختار شام ایرانی الهام گرفته از مجموعۀ مبتذل"Come Dine with Me" است که در کشورهای مختلفی چون استرالیا، کانادا، انگلستان، آمریکا و... با شکل و فرمی مشابه و البته با نامهای #متفاوت ساخته و پخش شده است. تنها تفاوت نسخه ایرانی آن، در اندک #پوشش رعایت شده در بانوان است و این رعایت هم به طور قطع، صرفاً به دلیل گرفتن #مجوز پخش آن بوده است.
📌اکنون این سؤال مطرح میشود که آیا #لودگی، رفتارهای سخیفگونه، خوشگذرانی، #بی_حیایی، قبحشکنی، #هنجارشکنی، ابتذال اخلاقی و... از ویژگیهای زنان این مرزوبوم و جزء #فرهنگ_غنی_ایرانی بوده است؟!؟😡🙄
🌿تا جایی که حافظه ما یاری میکند، گفتهها و شنیدهها حاکی از #متانت، #حیا، وجاهت توأم با #وقار و #عفاف #زنان_ایرانی، بوده است.
♨️متأسفانه تا زمانی که، لودگی زنان، منجر به #نشاط مردم گردد، #زنان_عفیف این سرزمین #سرافکنده خواهند بود.
✍️به اميد آن روز كه تمام بانوان جامعه، به #آداب_زن_بودن و #جايگاه واقعي خود در خانواده و اجتماع پي ببرند.
https://eitaa.com/umefafgaraei