#زیرگذرتاریخ
برخورد تند امیرکبیر با امام جمعه ی تهران
به نقل از کافه تاریخ، امیرکبیر صدراعظم لایق و کاردان ناصرالدین شاه علاوه بر اقدامات اصلاحی خود، نسبت به تحرکات و اقدامات مداخله جویانه سفارتخانه های خارجی در ایران بسیار حساس بود و برای اینکه از جزئیات اعمالی که در سفارتخانه ها انجام می گرفت مطلع گردد عده ای از منهیان تربیت شده را روانه ی خدمت سفرای خارجی می کرد و هر یک از رجال ایرانی که محرمانه با سفرای روس و انگلیس و گاهی عثمانی و فرانسه سَروسرّی داشتند جاسوسان امیر بلافاصله به وی گزارش می دادند. به عنوان مثال امیرکبیر پس از اطلاع از ارتباط میرزاابوالقاسم امام جمعه ی تهران با سفارت روسیه و دریافت هدیه از سفیر روسیه سخت برآشفته می شود و ضمن اطلاع دادن موضوع به ناصرالدین شاه برخورد تندی با امام جمعه ی تهران می کند، به گونه ای که امام جمعه دست به دامن کلنل شل وزیر مختار انگلستان شده، از وی استمداد می نماید. اما نمی تواند کاری از پیش ببرد. امیرکبیر سرانجام شغل او را تنزل داده و وی را به عنوان پیش نماز مسجد شاه تعیین می کند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#آموزش
مثلث طلائی
لیلا ملوکی
تزئینات و وسایل دکوری بخشی از دکوراسیون ما را تشکیل می دهند. ما به کمک اکسسوری ها و عناصر تزئینی فضا را از یکنواختی خارج می کنیم. این تزئینات ممکن است گلدان، شمعدان، ظروف دکوری، تابلو، قاب عکس، مجسمه، کتاب، کلکسیون های شخصی، اجسام یادگاری و هزاران اکسسوری دیگر باشند.
همان وسایل دکوری که ذکر شد اگر با ظرافت و اعمال سلیقه چینش نشوند می توانند فضا را خسته کننده یا شلوغ و آشفته کنند. برای همین بهتر است از قوانین طلائی چیدمان در دکور کردن شلف ها و قفسه ها نیز استفاده کنیم. هرجا که شما از وسیله ی دکوری در دکوراسیون استفاده می کنید، می توانید از قانون مثلثی کمک بگیرید. همان طور که گفتیم از عناصر دکوری در هر قسمت از دکوراسیون داخلی استفاده می شود. مثلا روی میز ناهارخوری، میز جلومبلی، روی شلف ها، داخل کتاب خانه، روی میز آشپزخانه، داخل بوفه یا ویترین، روی هر میز یا کنجی که در فضا داریم و... پس در تمام این نقاط می توانیم قانون مثلث بصری را پیاده سازی کنیم و وسایل دکوری را طوری چیدمان کنیم که بهتر و زیباتر دیده شوند و زیبایی خودشان را بهتر نشان بدهند. به خصوص در قفس ها و شلف هایی که روی دیوار قرار می گیرند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#یار_مهربان
معرفی کتاب « سه گانهی پارسیان و من» نوشته آرمان آرین
ماه منیر داستانپور
مگر می شود اهل این سرزمین کهن، ایران، سرزمین دلیران و پهلوانان باشی اما عاشق شاهنامه ی فردوسی بزرگ نباشی؟ ایرانی جماعت با کاوه ی آهنگر قیام علیه ظلم را شناخته و انقلاب کرده و کاخ ظالمان را بر سرشان خرد و خمیر کرده! آرمان آرین هم ایرانیست و عاشق شاهنامه، اما در سه گانه ی پارسیان و من از ادبیات فانتزی بهره گرفته تا جهان های موازی را به وجود آورده و شخصیت اصلی قصه را به جهان ناشناخته ی کتاب ببرد. او سه گانه ی پارسیان و من با عناوین: «کاخ اژدها»، «راز کوه پرنده» و «رستاخیز فرا می رسد» را با کمک نشر موج به چاپ رسانده است. آرمان آرین برای نگارش این سه گانه برنده جوایزی از جمله جایزه بیست وسومین دوره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، لوح تقدیر از جشنواره مهرگان ادب (پکا)، جایزه پنجمین دوره کتاب سال شهید غنی پور، لوح تقدیر از جشنواره مهرگان ادب و لوح تقدیر IBBY دانمارک شده است. در جلد اول این کتاب با عنوان کاخ اژدها می خوانیم:
«پیکر ماردوش به دنبال رئیس سرخ پوشان، با هر آنچه که بردنی بود، در میان درخت های وحشی ناپدید شدند و آتش را بر زندگی ما برجا گذاشتند.
مادربزرگ مرده بود! ماننا نیز!...
دختر آرزوهای من... دختر آینده ی من!...»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
عطر بهارنارنج (۶)
مرضیه ولی حصاری
حالا امیر است که مصرانه پیگیر خواندن نامه هاست. صفورا برخلاف میلش در یک مجلس رسمی محرم آقارضی شده و حالا آقاجان است که توصیه به خرید جهیزیه ای در شأن برای صفورا می کند. گلچهره هم از عشقش به نصرت برای صفورا می گوید و از صفورا می خواهد که برای جواب نامه ی نصرت کمکش کند...
و اینک ادامه داستان...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
بسم الله الرحمن الرحیم...
🖤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🖤
🏴سلام! صبح دوشنبه زمستانیتون بهخیر. فرا رسیدن سالروز شهادت مظلومانه امام هادی علیهالسلام رو خدمت شما تسلیت عرض میکنیم🏴
«وَدَّتْ طَائِفَةٌ مِنْ أَهْلِ الْكِتَابِ لَوْ يُضِلُّونَكُمْ وَمَا يُضِلُّونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ. جمعی از اهل کتاب (از یهود)، دوست داشتند (و آرزو میکردند) شما را گمراه کنند؛ (امّا آنها باید بدانند که نمیتوانند شما را گمراه سازند،) آنها گمراه نمیکنند مگر خودشان را، و نمیفهمند!» (آل عمران، آیه ۶۹)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#جریان_شناسی
ما را چه به «چه»
سمانه زاهد
از گرفتاری های جوامع و فرهنگ ها نامشخص بودن مرام های سیاسی، فرهنگی به خصوص میان جوانان است. فقدان یا عمیق نبودن بنیان های معرفتی و شناختی باعث شده مردم به ویژه جوانان به اقتضای روزگار، گاه در کسوت یک آزادی خواه تمام عیار و طرفدار ارزش های لیبرالی ظاهر شوند و گاه طرفدار دو آتشه ی ارزش های سوسیالیستی شوند.
جریان گرائی ها، ظهور و بروز فرقه گرایی، روی آوردن به ضد فرهنگ ها، وابستگی به جنبش های نوپدید و استفاده از عناصر مربوط به این جنبش ها در سبک زندگی از نشانه های فقدان مفاهیم و مبانی نظری در این گروه است. «چه گرائی» یکی از این ظهور و بروزها در نسل جوان است. شاید جذابیت فیگور چه گوارا با سیگاری کلفت، در حالی که زاویه ی عکس به گونه ای او را یک سر و گردن از بقیه ی آدم ها بالاتر نشان می دهد یا پرتره «مبارز چریکی قهرمان» که او را با کلاهی سیاه و چهره ای تسخیرناپذیر نشان می دهد و از معروف ترین عکس های اوست، سبب شیفتگی گروهی به او شده. گروهی که ممکن است حتی از زندگی و مبارزات چه گوارا هم خبر نداشته باشند. در «جریان شناسی» این هفته میخواهیم با ارنستو چهگوارا بیشتر آشنا شویم. در بخشی از این نوشتار میخوانیم:
میان افکار عمومی نظرات مختلفی درباره ی چه دیده می شود. برخی اهانت های او به مسیح و صلیب را عامل فرجام تلخ زندگی اش می دانند و برخی دیگر بت شدن چه گوارا را محصول جهل جوامع معرفی می کنند چرا که معتقدند خود وی تعدادی از مجرمین را خونسردانه و با کلت کمری اش اعدام انقلابی کرده است. حتی فرزند وی موقع سخنرانی چند سال پیش خود در دانشگاه تهران او را «چه گوارا، مبارزی ملحد» معرفی می کند.
در سال ۱۳۸۶ «آلیداگوارا» و «کامیلوگوارا» فرزندان ارشد چه گوارا به ایران سفر کردند. در جریان این سفر و در یکی دیگر از جلسه های برگزار شده آلیدا گفت: «نباید تاریخ را مورد خدشه قرار داد. کمونیسم هیچ وقت در جهان نتوانسته بروز و ظهور پیدا کند و آن چه در جهان در برهه هایی مطرح شده، نسخه هایی از سوسیالیسم بوده است. باید به عقاید یکدیگر احترام بگذاریم و به دنبال مشترکات باشیم. من یک مسلمان نیستم ولی وقتی پا به ایران گذاشتم به هنجارهای ایرانی ها احترام گذاشتم و از حجاب استفاده کردم اما شاید به این نوع پوشش اعتقادی نداشته باشم... ضروری است که بشر به این هنجارها احترام بگذارد تا هم زیستی مسالمت آمیز امکان داشته باشد.»
شما میتوانید متن کامل این نوشتار را در شماره ۲۸۴۸ مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
خوب بنویس!
حجتالاسلام والمسلمین انصاریان
نیکی به پدر و مادر، داستانی است که تو آن را می نویسی و فرزندانت آن را برایت حکایت می کنند...
پس خوب بنویس...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#کدبانوگری
کتلت بادمجان با گوشت
👩🍳مواد لازم:
بادمجان: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۴۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
سیر: ۱ حبه
تخم مرغ: ۱ عدد
نمک، فلفل و ادویه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
👩🍳طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها را با پوست بشویید و روی اجاق گاز کبابی کنید. اما اگر وقت کافی ندارید می توانید بادمجان ها را خام رنده کنید. دقت داشته باشید بعد از کبابی کردن بادمجان ها، پوستشان را بگیرید و با چنگال یا گوشت کوب خوب له کنید. برای این کار ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و آب اضافه اش را بگیرید و بعد آن را خوب با گوشت ورز دهید و به ظرف بادمجان ها اضافه کنید و مجدد همه مواد را با هم مخلوط کنید. در نهایت تخم مرغ، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و مجدد همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مایه کتلت بادمجان شما آماده شود. اگر مایه کتلت شما شل بود می توانید مقداری آرد سوخاری به مواد اضافه کنید. سپس در ماهیتابه مناسب مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود بعد مقداری از مایه کتلت را بردارید و با دست خود شکل دهید و داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود. بعد که یک سمت کتلت سرخ شد نوبت آن است آن را برگردانید و سمت دیگر را سرخ کنید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جیک_جیکستان
دختربچه کاپشن صورتی با گوشواره قلبی، سلام ما رو به پسربچه ۳ ساله پیرهن قرمز برسون!
چه روزهایی گذشته بر این مردم
بر این مملکت
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
فیبرومیالژیا چیست؟
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، حسن محمدی، فلوشیپ و فوق تخصص کنترل و درمان درد همزمان با روز جهانی آگاهی از بیماری «فیبرومیالژیا» درباره ی این بیماری، اظهار داشت: این بیماری مجموعه علائم به شکل درد در سراسر بدن است که با اختلال خواب خود را نشان می دهد و مهم ترین علت آن هیجانات مثبت و منفی و اختلالات روانشناختی است.
وی با بیان اینکه درمان های متعدد برای این بیماری در نظر گرفته شده است، گفت: مهم ترین عامل جهت رفع این بیماری رفع عوامل استرس زاست و پس از آن اختلال خواب بیمار را باید درمان کرد. محمدی خاطرنشان کرد: داروی پرگابالین علاوه بر اینکه مشکل خواب بیمار را درمان می کند سبب رفع این دردها نیز خواهد شد، ولی به طور کلی این بیماری درمان ثابتی ندارد و همچنین تشخیص این بیماری سخت است و باید ابتدا عوامل مهم تر را رد کرد و بعد به سمت بیماری فیبرومیالژیا رفت.
این فوق تخصص کنترل و درمان درد درباره بیماری سندرم دردهای عضلانی و اسکلتی، اظهار داشت: این بیماری در واقع جزو دردهای میوفشیال محسوب می شود و درد میوفشیال یک بیماری مزمن مربوط به درد است که در این بیماری فشار بر روی نقاط حساس در عضلات، سبب درد در قسمت های به ظاهر نامربوط بدن می شود. به این نوع درد، درد ارجاعی نیز می گویند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#دانستنیها
احتمال انقراض بشر به دست هوش مصنوعی
یک نظرسنجی جدید نشان می دهد که هوش مصنوعی می تواند انسان ها را به سوی انقراض سوق دهد. آیا می دانستید بسیاری از کارشناسان فناوری هشدار داده اند که هوش مصنوعی در مسیر تخریب و نابودی قرار دارد، اما یک بررسی جدید از محققان برتر احتمال انقراض انسان را مشخص کرده است. گروهی از دانشمندان بین المللی از ۲۷۷۸ متخصص هوش مصنوعی در مورد آینده ی این سیستم ها سؤال کردند و پنج درصد گزارش کردند که این فناوری منجر به فروپاشی خواهد شد.
اما از هر ۱۰ محقق یک نفر به موضوع ترسناک تری اشاره کرد و آن وجود ۲۵ درصد شانس نابودی بشر توسط هوش مصنوعی بود.
کارشناسان سه دلیل احتمالی را در این مورد ذکر کردند. هوش مصنوعی به گروه های تهدیدکننده اجازه می دهد ابزارهای قدرتمندی مانند ویروس های مهندسی شده بسازند، حاکمان مستبد از هوش مصنوعی برای کنترل جمعیت خود استفاده می کنند و سیستم های هوش مصنوعی نابرابری اقتصادی را بدتر می کند.
کنترل و تنظیم هوش مصنوعی تنها راه حل برای محافظت از انسان است و اگر هوش مصنوعی تنظیم نشود، محققان تخمین می زنند که ۱۰ درصد احتمال دارد که ماشین ها تا سال ۲۰۲۷ در همه وظایف از انسان ها بهتر عمل کنند و این احتمال تا سال ۲۰۴۷ به ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
در این نظرسنجی از کارشناسان درباره ی چهار شغل خاص که کاملا خودکار می شوند، سؤال شد و پاسخ دریافت کردند که احتمال ۵۰ درصد وجود دارد که هوش مصنوعی تا سال ۲۱۱۶ به طور کامل همه چیز را تصاحب کند.
هنوز ابهامات قابل توجهی در مورد تأثیرات بلندمدت هوش مصنوعی وجود دارد و این مطالعه اذعان دارد که پیش بینی حتی برای متخصصان نیز سخت است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
طناب پوسیده
فاطمه قهرمانی
عطر چای ترش و رنگ سرخ آن، لبخند بر لبانم می نشاند. از وقتی دکتر گفته چای ترش برای فشار خونم خوب است، مهرانه مرتب برایم دم می کند.
می گویم: «ممنونم مهرانه جان»
ـ نوش جونت
ـ مهتاب کجاست؟
ـ فردا امتحان داره زود خوابید.
جرعه ای از چای می نوشم و سر تکان می دهم. مهرانه افتاده به جان پوست کنار ناخنش و تا خون به راه نیندازد ول کن ماجرا نیست! این یعنی می خواهد چیزی بگوید اما نمی داند چطور مطرحش کند. دستش را می گیرم و مانع کندن پوستش می شوم.
ـ چی شده؟
ـ هیچی! چی می خواد بشه؟
ـ مهرانه! من دیگه تو رو نشناسم که باید سرم رو بذارم بمیرم.
ـ خدا نکنه مهدی این حرفا چیه؟
ـ پس بگو
مردد از زیر رومیزی چیزی بیرون می آورد. یک کارت عروسی صورتی با گل های ریز کرم است.
ـ به سلامتی عروسی کیه؟
ـ مهسا
ـ مهسا؟ کدوم مهسا؟
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند روزی دهنده...
💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
✨🌾سلام بر همراهان همیشگی و گرامی کانال زن روز، صبحتون بهخیر و شادی. روزتون پر روزی و نورانی🌾✨
«إِنَّ الَّذِينَ يَشْتَرُونَ بِعَهْدِ اللَّهِ وَأَيْمَانِهِمْ ثَمَنًا قَلِيلًا أُولَٰئِكَ لَا خَلَاقَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ وَلَا يُكَلِّمُهُمُ اللَّهُ وَلَا يَنْظُرُ إِلَيْهِمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَلَا يُزَكِّيهِمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ. کسانی که پیمان الهی و سوگندهای خود (به نام مقدس او) را به بهای ناچیزی میفروشند، آنها بهرهای در آخرت نخواهند داشت؛ و خداوند با آنها سخن نمیگوید و به آنان در قیامت نمینگرد و آنها را (از گناه) پاک نمیسازد؛ و عذاب دردناکی برای آنهاست.» (آل عمران، آیه ۷۷)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#گزارش
نقشه استعمار برای زنان (۱)
سید محمد حسین راجی
در جوامع مختلف در قرون گذشته، ظلم های گوناگونی علیه زنان اعمال شده و آنان همواره تحقیر شده و برخی حقوق اساسی شان پایمال می شده است. از سویی همواره مطالبات و جنبش های زنان برای مطالبه این حقوق پایمال شده وجود داشته است. در این بین بررسی وضعیت زن غربی در طی دو سده ی گذشته روشن کننده ی حقایق زیادی از جنبش های زنان و سیر تطورآن هاست. در بخش اول این نوشتار میخوانیم:
در کمتر از دو قرن پیش، زن غربی از حقوق ابتدائی انسانی خود محروم بود. زنان به طور سنتی در تولیدات داخلی، مانند ریسندگی، بافندگی و خیاطی، و همچنین کارهای خانه و فرزندپروری شرکت داشتند. آن ها فاقد حقوق قانونی و سیاسی بودند و برای بقای اقتصادی خود تا حد زیادی به مردان وابسته بودند. نه تنها زن حق مالکیت شخصی و داشتن املاک و اموال خصوصی نداشت، بلکه باید در منزل همسر خود همانند یک نیروی کار مجانی کار می کرد و در عوض همانند یک برده خورد و خوراک او تأمین می شد.
اما در ابتدای قرن ،۲۰ کشورهای غربی این حق را برای اولین بار برای زنان به رسمیت شناختند. البته این احساسات انسانی مردان اروپایی نبود که حق مالکیت فردی را به زنان داد، «ماشین» چنین کاری را انجام داد! یعنی زن اروپایی برای آزادی و حق مالکیت خود، از ماشین باید تشکر کند، نه از مرد؛ و در مقابل چرخ های عظیم ماشین باید سر تعظیم فرود آورد، نه در مقابل مردان اروپایی؛ چرا که این انقلاب صنعتی بود که به حضور زنان برای سرعت بخشیدن به حرکت خود احتیاج داشت. انقلاب صنعتی که اروپای غربی و ایالات متحده را در طول قرن نوزدهم متحول کرد، ریشه در معرفی ماشین های مبتنی بر قدرت در صنایع نساجی انگلیس و اسکاتلند در نیمه دوم قرن ۱۸ داشت. این تغییر تکنولوژیک فرصت های جدیدی برای اشتغال و همچنین چالش های جدیدی برای کارگران به ویژه زنان به ارمغان آورد. با این حال اما، با ظهور کارخانه ها، سرمایه داران مرد فرصتی را برای استثمار نیروی کار ارزان و قابل کنترل، یعنی زنان دیدند.
سرمایه داران مرد برای توجیه استثمار زنان به عنوان کارگر کارخانه ها، شروع به استفاده از زبان حقوق زنان کردند و استدلال می کردند که ارائه شغل به زنان در کارخانه ها باعث ارتقای «برابری جنسیتی» می شود.آن ها مدعی بودند که با فراهم کردن فرصت های شغلی برای زنان، آن ها را توانمند می کنند و به آن ها کمک می کنند تا از مردان استقلال پیدا کنند. این چنین بود که انقلاب صنعتی و تولید انبوه، پای زنان را به عرصه اشتغال بیرون از خانه باز کرد. به مرور به دلیل نیاز روزافزون صنایع به نیروی کار ارزان قیمت زنان، اشتغال بیرون از خانه برای زنان غربی تبدیل به یک فرهنگ و ضرورت اجتناب ناپذیر شد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
نماز؛ همچون روح برای انسان
آیت الله خامنه ای
نماز را نمیتوان در شمار نیازهای جاریِ فرد و جامعهی مسلمان دانست. این فریضهی بزرگ بسی فراتر از این نیازها نقش میآفریند. آن را باید همچون روح برای اندامهای بدن انسان یا همچون هوا در مقایسه با دیگر نیازهای مادّی انسان دانست.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
بیماری فیبرومیالژیا در چه کسانی دیده میشود و درمان آن چیست؟
حسن محمدی، فلوشیپ و فوق تخصص کنترل و درمان درد گفت: این بیماری در افرادی ایجاد می شود که حرکات مرتب و تکراری در برخی از عضلات و اسکلت بدن دارند؛ به عبارتی حرکات تکرار شونده سبب درد در نقطه های ریز میکروسکوپی در عضله شده و باعث رسوب کلسیم و ... در آن نقطه خواهد شد و این مسئله به صورت ماشه ای درد ایجاد کرده و پس از آن در سایر محدوده های بدن در طول عضله شلیک و پخش می شود. محمدی افزود: افرادی که کارهای طولانی و تکراری انجام می دهند مانند تایپیست ها و بافنده ها، سندرم دردهای عضلانی و اسکلتی در آن ها بیشتر به وقوع می پیوندد و علائم ابتلا به این سندرم، درد شدید در محدوده عضله و محدودیت حرکت در طول عضله همچنین احساس درد تیرکشنده است همچنین گاهی علائم درد عصبی هم ممکن است بروز یابد در حالی که اثری از درگیری عصبی نیست. این فلوشیپ کنترل و درمان درد درباره درمان سندرم دردهای عضلانی و اسکلتی خاطرنشان کرد: عمده درمان این بیماری از طریق تغییر وضعیت فیزیک بدن، ورزش، تزریق در نقطه مورد نظر و فیزیوتراپی است که در حال حاضر به دلیل سبک زندگی افراد که اصولا تحرک کم است و افراد حرکات تکرار شونده دارند و تقریبا پشت میزنشین هستند بیشتر از گذشته شده و با درمان به موقع و تغییر سبک زندگی می توان با آن مقابله کرد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#گزارش
نقشه استعمار برای زنان (۲)
سید محمدحسین راجی
در طول جنگ جهانی دوم ، دولت فدرال آمریکا زنان خانه دار را تشویق کرد تا به عنوان یک وظیفه میهن پرستانه به جمع نیروی کار بپیوندند. با این حال، پس از جنگ، دولت زنان را تشویق کرد تا به نقش های سنتی خود به عنوان همسر و مادر برگردند؛ زیرا ایالات متحده کمترین خسارت ها را در زمینه های زیرساختی و نیروی انسانی دیده بود و مردانی که از جنگ برمی گشتند ، به شغل نیاز داشتند. دولت در اواخر دهه ۱۹۴۰ کمپین هایی را برای تشویق زنان به ورود یا ماندن در بازار کار راه اندازی کرد، اما پس از پایان جنگ، زنان از مشاغل خود اخراج شدند یا تشویق شدند که مشاغل دوران جنگ را تسلیم کنند تا فضای کار برای مردان تأمین شود. آن ها مردم را تشویق کردند تا با نقش ها و رفتارهای سنتی جنسیتی، از جمله مردان نان آور و زنان خانه دار، سازگار شوند. دولت مدعی بود که این راهی برای نشان دادن میهن پرستی و وفاداری به کشورشان است. یکی از نکات مهم این ماجرا این است که اگرچه آمریکایی ها به خاطر اقتضائات جامعه خود چنین تصمیمی گرفته بودند، اما همین تفاوت رویکرد در مورد زنان را ابزاری برای پروپاگاندا علیه شوروی قرار دادند و جریان رسانه آمریکایی، زن شوروی را تحقیر می کردند.
در بازی های المپیک ۱۹۵۲ میلادی، ورزشکاران زن شوروی توسط تحلیلگران آمریکایی «بی جنسیت»، «مردانه»، «سنگین»، «تانک شکل» و «درشت هیکل» توصیف شدند. همچنین زنان شوروی این گونه توصیف شدند که هیچ چیز از مد و آرایش نمی دانستند و کار فیزیکیآن ها باعث می شد که بدنشان غیرزنانه بوده و از نظر فیزیکی برای استانداردهای زیبایی غربی جذاب نباشد. در نتیجه این تبلیغات فرهنگی و از سویی ترس ریشه دار از کمونیسم، اجرای نقش ها و رفتارهای جنسیتی سنتی از سوی زنان، به یک وظیفه میهن پرستانه تبدیل شد. پس از آن، فارغ از نقش های جنسیتی سنتی، لباس و آرایش و شکل فیزیکی زنانه، این انتظار اجتماعی فزاینده که ازدواج و خانواده «رؤیای آمریکایی» است را به وجود آورد. این موضوع تا حدی نتیجه نیاز به تمایز آمریکا از اتحاد جماهیر شوروی بود.
شما میتوانید متن کامل این نوشتار را در شماره ۲۸۴۸ مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#آموزش
چطور در چیدمان قفسهها مثلث طلائی داشته باشیم؟
لیلا ملوکی
✨اولین قدم برای مرتب کردن طبقات و قفسه ها، خالی کردن ویترین از تمام وسایل است. برای اینکه بهترین نتیجه را از چیدمان وسایل در شلف ها و دکوری ها بگیرید باید از صفر شروع کنید؛ یعنی تمام وسایل روی طبقات را کنار بگذارید و یک طرح ذهنی برای طبقه های خالی تصور کنید.
✨قبل از شروع به چیدن طبقات تصمیم بگیرید چه وسایلی در شلف ها و طبقات قرار بگیرند و با چه رنگ و جنسی می توانید نقاط تمرکز در طبقات را به وجود آورید. البته وسایلی که در طبقات مختلف قرار می دهید باید موضوع و مفهوم مشابهی داشته باشند. مثلا اگر به وسایل بافت و حصیری روستیک علاقمندید عناصر چیدمان شما هم از همان جنس و نوع باشند.
✨برای بهتر تصور کردن نتیجه ی نهایی می توانید طبقات را به چند بخش تقسیم کنید سعی کنید هنگام چیدن وسایل در قفسه ها نوعی تعادل بصری ایجاد کنید. تعادل و نظم در هر جایی احساس آرامش را به مخاطب القا می کند و اگر این تعادل بصری را در ویترین و قفسه ها هنگام چیدن وسایل تزئینی بوفه داشته باشید، می توانید تأثیر عمیق تری بر افرادی که در خانه حضور دارند، بگذارید. در تعادل بصری باید نقطه کانونی را مشخص کرده، بر اساس تعادل متقارن یا نامتقارن وسایل را روی طبقات قرار دهید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جیک_جیکستان
فاصله نزدیکترین پایگاه موشکی سپاه تا تلآویو کمتر از هزار و صد کیلومتر است...
سپاه مقر عاملان جنایت تروریستی کرمان را در فاصله هزار و دویست کیلومتری مورد هدف قرار داد...
دقیقا هم به هدف اصابت کرده است...
رونوشت: رژیم صهیونیستی
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97