بسم الله الرحمن الرحیم...
امروز را آغاز میکنیم با مدد از پروردگار یکتا
همراهان همیشگی زن روز
سلام!✋🍃🌸
صبح دوشنبهتون بخیر و شادی
در آستانه چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، یک بار دیگر این ایام فرخنده رو به شما تبریک عرض میکنیم
🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹🇮🇷🌹
@zane_ruz
#حدیث_امروز
در فرازی از دعاهای حضرت امام سجاد علیه السلام برای فرزندان آمده است:
خداوندا بر من منت گذار به بقای فرزندانم و به شایستهنمودن ایشان برای من و به برخورداری من از آنان. خداوندا عمر آنان را برای من طولانی گردان، و بر ایام زندگیشان برای من بیفزا، و خردسالشان را برایم تربیت کن، و ناتوانشان را برایم نیرو ده، و بدنها و دینشان و اخلاقشان را برایم به سلامت دار، و آنان را در جان و اعضا، و هر کارشان که به آن اهتمام دارم عافیت بخش، و برای من و به دست من روزی آنان را وسعت ده.
صحیفه سجادیه، دعای بیست و پنجم
@zane_ruz
#پرونده
🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸
مگر کوروش را مى خواهند وارد ایران کنند؟!
امام تصمیم گرفته بودند به محض رسیدن به ایران به بهشت زهرا رفته و در آن جا براى مردم سخنرانى کنند. بر همین اساس کمیته استقبال در پى تهیه هلى کوپترى براى انتقال امام از فرودگاه به بهشت زهرا بودند اما این امر با مخالفت امام روبرو شد. حجت الاسلام فردوسى پور جریان را این گونه تعریف مى کند:
«آیت الله شهید بهشتى زنگ زدند که براى تشریف فرمایى حضرت امام مقدماتى تهیه دیده ایم:
1. استقبال بسیار عظیم و گسترده خواهد بود. فرودگاه مهرآباد را با قالى فرش مى کنیم.
2. شهر را چراغانى و تزئین خواهیم کرد.
3. حضرت امام خمینى را با هلى کوپتر به بهشت زهرا مى بریم زیرا ازدحام آن قدر زیاد است که با ماشین خطرناك است.
و از این قبیل مطالب را یادداشت کردم و به عرض امام رساندم. فرمودند: «برو متصل شو به ایران و به این آقایان بگو مگر کوروش را مى خواهند وارد ایران بکنند؟! یک طلبه از ایران خارج شده و همان طلبه به ایران برمى گردد. من با هلى کوپتر به بهشت زهرا نخواهم رفت...» طبق اوامر آن حضرت با ایران تماس گرفتم و گفتم امام بزرگوار این طور مى فرمایند. شهید مظلوم دکتر بهشتى اصرار داشت که امکان ندارد، ازدحام به قدرى زیاد است که حضرت امام زیردست پاى مردم له مى شوند و... دوباره محضر امام رسیدم و گزارش دادم، فرمودند: «من باید مانند سایر مردم حرکت کنم ولو زیر دست و پا بروم و له بشوم...» البته با وجود این مخالفت ها کمیته استقبال هلى کوپترى محض احتیاط آماده کردند تا در صورت نیاز از آن استفاده شود.
@zane_ruz
#پزشکی
چند نکته قابل توجه براى مصرف رانیتیدین
در زمان مصرف رانیتیدن توجه به چند نکته حائز اهمیت است:
🔸از آن جا که کشیدن سیگار ترشح اسید معده را زیاد مى کند مصرف هم زمان آن با رانیتیدین تأثیر دارو را کم و یا منجر به بدتر شدن وضعیت بیمار مى شود.
🔹در صورت داشتن وزن بالا و رژیم غذایى براى کاهش وزن به دلیل کاهش فشار بر معده براى ترشح اسید، عملکرد رانیتیدین بهتر خواهد بود.
🔹بهتر است در زمان مصرف این دارو از مواد غذایى هم چون گوجه فرنگى، نعنا، نوشیدنى هاى گرم و کافئین دار که ترشح اسید معده را افزایش مى دهد پرهیز کنید.
🔸از آن جا که مصرف مایعات و غذاهاى آبکى اسید معده را رقیق مى کند توصیه مى شود علاوه بر مصرف رانیتیدین مصرف مایعات در برنامه غذایى قرار گیرد.
نکته قابل توجه در ذکر عوارض جدى این دارو که بعضا به ندرت اتفاق مى افتد این است که این دارو به عنوان یکى از پرمصرف ترین دارو ها در کشور شناخته مى شود و دانستن عوارض آن مى تواند علائم هشداردهنده براى افرادى باشد که مصرف بى رویه و خارج از دستور پزشک براى آن ها تبدیل به عادت شده است.
@zane_ruz
#منبرک
رگه توحید ابراهیمی
حجتالاسلام والمسلمین عابدینی
اگر تحریم مى شویم گاهى ممکن است مسئولین ما بگویند: چه کنیم، اما اگر با نگاه تأیید نگاه کردیم، تحریم فرصت مى شود. لذا آن ها باید دنبال ما بیافتند. اگر کسى خدا را باور داشته باشد و خودش را متصل ببیند، باور کند قدم برمى دارد و خدا هم تأیید مى کند. اما اگر خزید و خمود شد و خودش را باخت، با این نگاه باعث مى شود که خداى متعال بگوید: از همان ها بخواهید تا به شما بدهند. در زندگى فردى هم همین طور است. به ابراهیم خلیل گفتند باید هجرت کنى، جایى سر چهارراه رفت و آن جا مرکز شد و بعد خدا در قبال این هجرت او به او وعده فرزنددار شدن داد. فرزند اولى که از ابراهیم خلیل به دنیا آمد، حضرت اسماعیل بود. اولین فرزند ابراهیم در سن صد سالگى او به دنیا آمد و یک شاخه عظیمى را حضرت اسماعیل پایه گذارى کرد و بعد از دو سال به ابراهیم خلیل خطاب شد که او را همراه مادرش در یک منطقه بى آب و علف بگذار تا در یک غربت ذخیره شود، این ذخیره الهى باشد براى آخرین مرتبه اى که مى خواهد بالاترین ظهور باشد. از دوره ابراهیم خلیل این نسل در حجاز ذخیره شد.
بعد از آن نسل ابراهیم از طریق ساره سلام الله علیها حضرت اسحاق مى شود و حضرت اسحاق سلام الله علیه
که از همان اول به ابراهیم خلیل بشارت اسحاق و یعقوب داده شد. اسحاق سلام الله علیه و بعد یعقوب و بعد دوازده فرزند او مى شود که یعقوب مى شود اسرائیل الامه و دوازده فرزندش مى شوند بنى اسرائیل، فرزندان یعقوب، اسرائیل هم یعنى عبدالله و بنده خدا. این دو نسل اسماعیلى و نسل اسحاقى که در یعقوب تجلى پیدا کرد در طول تاریخ نورى بشرى که ادامه پیدا کردند دو ذخیره الهى بودند که نسل اسحاق از طریق حضرت یعقوب نسل آشکار بود و نسل اسماعیل علیه السلام نسل پنهان بود. لذا جلوه گرى نسل حضرت اسماعیل را در تاریخ نمى بینید اما رگه توحیدى ابراهیمى در آن جریان در حجاز پایه گذارى شد و انبیاى بزرگ عمدتا از نسل یعقوب بودند و این بحث بسیار زیبایى دارد.
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#سردار_دلها
فرماندهی در سایه
باید خیلى خاص باشى که براى دشمن بشوى دشمن قابل احترام. آن قدر تأثیرگذار که دل دوست برایت سرشار از غرور شود و دشمن هم دربماند و نتواند درباره ات یاوه سرایى کند که هیچ، لب به مدح و ستایشت هم بگشاید. و این ها تمام و کمال در وجود یک مرد انباشته بود. «بازوى قدرتمند ایران»، «مرد نهان»، «مرد سایه»، «ژنرال خاور میانه»، این ها تمام القابى است که رسانه هاى برون مرزى به رزمنده ساده و صبور جبهه هاى ایران داده بودند. همان جوانى که در جبهه هاى خاکى قد کشید، در افغانستان فرماندهى کرد و در عراق و سوریه ژنرال تأثیرگذار و تصمیم گیرنده در تحولات خاورمیانه شد. البته وقتى بازوهاى توانمند حاج قاسم، در همان روزهاى غریبى و بى کسى براى مردان سر خم کرده و دختران بى پناه ایزدى و ناموس به یغما رفته شان به پناهگاهى امن تبدیل شد و نامش بر تن فرماندان داعش لرزه انداخت، باز هم براى عموم مردم ایران و جهان ناشناخته بود. این جا بود که «دکستر فیلکینز» نویسنده مجله آمریکایى نیویورکر در گزارش مفصل 10 هزار کلمه اى در معرفى این فرمانده ایرانى، به او لقب «فرمانده سایه ها» یا «فرمانده پنهان» داد. این لقب سپس بارها و بارها در رسانه هاى دیگر از مجله آمریکایى آتلانتیک گرفته تا خبرگزارى فرانس 24 فرانسه و جاهاى دیگر تکرار شد تا بر نقش نسبتا پنهان قاسم سلیمانى به عنوان «فرمانده اى ایرانى که مشغول طراحى دوباره خاورمیانه است» تأکید شود. همان فرمانده اى که امروز دل هاى غمگین در فراقش پرسوز و گداز است.
@zane_ruz
#یک_نکته_از_هزاران
🍁🌼خوشبختى توازنى است میان آن چه مى اندیشید، آن چه مى گویید و آن چه انجام مى دهید.
«گاندى»
🍀🌺این قدر به خودت اعتماد داشته باش که از کسانى که آزارت میدن به راحتى بتونى دل بکنى
گاهى بعضى ها کارشون فقط چیدن بال آرزوهاى شماست.
«پروفسور سمیعى»
@zane_ruz
#ایرانگردی
قدیمیترین جاذبه تهران
برج طغرل یکی از زیباترین آثار تاریخی با پیشینهای برابر با ۹ قرن است که در شهرستان ری قرار دارد. این بنای باشکوه و آجری از عمارات عهد سلجوقیان است که در منطقه ابن بابویه و در فضای باغی زیبا و بهرهمند از گلها و درختانی رنگارنگ و سرسبز قرار دارد. ارتفاع برج حدود ۲۰ متر و مساحت آن بیش از ۴۸ متر مربع است. با توجه به زلزلههای مخرب و البته متعددی که در طول تاریخ در این منطقه از ایران ایجاد شده، پابرجایی این برج کهن از شگفتیهای معماری و استفاده از ساروج عنوان شده است. از کاربردهای این برج، مشخص شدن ساعت در شبانهروز بوده است؛ برای انجام این کار در ساخت آن ۲۴ کنگره بر بدنه خارجی بنا ایجاد شده که با تابش خورشید بر هر کدام از آنها، زمان را محاسبه میکردند.
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#پرونده
🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸
عیب از بلندگو نبود!
خدای مهربان، برادر عزیز و انقلابیمان، مرحوم مهندس حسین اسماعیلنژاد را رحمت کند و با اولیاء الهی محشور فرماید. فارغالتحصیل رشته مهندسی برق از دانشگاه صنعتی شریف بود. اولین کسی بود که به خاطر توزیع جزوه ولایتفقیه حضرت امام(رضوانالله تعالی علیه) از سوی ساواک دستگیر شده بود. شیفته و دلباخته حضرت امام بود و برای معرفی آن بزرگوار به این و آن سر از پا نمیشناخت. مهندس اسماعیلنژاد مسئول تنظیم سیستم صوتی بهشتزهرا(س) هنگام ورود حضرت امام بود. عمیقاً بر این باور بود که هیچ کلمه حساب نشدهای از زبان مبارک امام بیرون نمیآید و حتی در حرکات دست و چشم حضرتش نیز حکمتی نهفته است. بعد از پیروزی انقلاب، حضرت امام به قم مشرف شده و در محل اقامتشان آماده سخنرانی برای انبوه مردمی بودند که به دیدار ایشان آمده بودند. سخنرانی حضرت امام(ره) که شروع شد، تعدادی از مستمعین با ایماء و اشاره به حضرت ایشان و مسئولانی که در صحنه حضور داشته و پشت سر امام ایستاده بودند اعلام کردند که صدا نمیآید. حضرت امام با انگشت چند ضربه به میکروفون زدند و فرمودند «کَر است»... مهندس اسماعیلنژاد بلافاصله گفت عیب از میکروفون است! پرسیدم از کجا میگویی؟ گفت اگر عیب از بلندگو بود حضرت امام میفرمودند «لال است»... و عیب از میکروفون بود.
گفتنی است که مرحوم مهندس اسماعیلنژاد مدت ۱۰ سال معاون وزارت نیرو بود، در تمامی طول دفاع مقدس در جبههها فعالیتهای فنی چشمگیری داشت و... او در حالی چشم از جهان فرو بست که از مال دنیا هیچ نیندوخته بود. اجارهنشین بود و حتی یک آپارتمان کوچک هم به ارث نگذاشته بود.
منبع: کیهان
@zane_ruz
#داستان
مستانه
فاطمه الیاسی
مقابل جمعیت ایستاده بود و نگاه مى کرد. به مردم حق مى داد اعتراض کنند اما حکومت هم باید امنیت برقرار مى کرد. تفنگ در دستش سنگینى مى کرد. دستش خسته شده بود ولى نمى خواست آن را پایین بیاورد. ستوان مهرجو بهش گفته بود: «حمید اینجا به هر کى اسلحه نمیدن. تو برا ما با بقیه تومنى صنار توفیر دارى.» چیزى نگفته بود. سرش را مقابل گرفته و پا جفت کرده بود. احساس مى کرد در برزخ گیر افتاده است.
مردم پشت به پشت هم داده بودند و جلو مى آمدند. سه جیپ نظامى راهشان را سد کرده بود و مقابل شان یک ردیف سرباز پیاده، حصار ساخته و ایستاده بودند. حمید و پنج نفر دیگر سوار بر جیپ ایستاده بودند و لوله هاى تفنگ را به سمت جمعیت گرفته بودند...
ادامه این داستان زیبا را میتوانید در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺🇮🇷🍃🇮🇷🌸🍃🇮🇷🌼🍃🇮🇷
بسم الله الرحمن الرحیم...
این صدای انقلاب اسلامی ایران است...
🌺🇮🇷🍃🌸🇮🇷🍃🌼🇮🇷
@zane_ruz
#حدیث_امروز
امام علی بن موسی الرضا علیهالسلام فرمود:
روزی که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله مکه را فتح کرد، بتها که تعدادشان سیصد و شصت عدد بود پیرامون کعبه نصب شده بودند. آن حضرت با چوبی که در دستش بود به آنها میزد و میفرمود: حق آمد و باطل نابود شد، براستی که باطل نابود شدنی است. حق آمد و باطل دیگر آغاز نمیشود و بر نمیگردد. در این هنگام بتها یکی یکی به رو در می افتادند.
بحارالانوار، جلد 11، صفحه 116
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#پرونده
🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸
دستور از جاى دیگر است
مرحوم فلسفى در خاطراتشان مى نویسند: «روز 21 بهمن ماه فرماندار نظامى ساعت دو بعدازظهر در رادیو اعلام کرد که از ساعت چهار بعدازظهر رفت و آمد در خیابان ها به کلى ممنوع است... امام بلافاصله دستور دادند قلم و کاغذ آوردند و اعلامیه اى نوشتند» امام، اعلام حکومت نظامى را «خدعه و خلاف شرع» خوانده و از مردم خواستند «به هیچ وجه به آن اعتنا نکنند.» ایشان به مردم وعده دادند: «برادران و خواهران عزیزم ! هراسی به خود راه ندهید که به خواست خداوند تعالی حق پیروز است.» پس از انتشار این اعلامیه برخى گروه ها به دیدار امام آمدند و از ایشان خواستند تا با دستور خود مردم را به خانه هایشان بازگردانند. چنان که اعتمادیان مى گوید: «در آن هنگام عده زیادى از جمله اعضاى نهضت آزادى و جبهه ملى و مهندس بازرگان نزد امام رفتند و گفتند که جلوى مردم را بگیرید وگرنه کشتار مى شود و خونریزى به راه مى افتد. آن ها بعد از ناامید شدن از قانع کردن امام به خدمت آیت الله طالقانى رفتند و ایشان را واسطه قرار دادند.»
ولى الله چهپور نیز در مورد این ماجرا، مى گوید: «ما نزد آیت الله طالقانى نشسته بودیم که ایشان به امام تلفن کرده و گفت که این کار را نکنید، چون مردم به خیابان ها رفته و به دست نظامیان کشته مى شوند بدین ترتیب طرفداران انقلاب از بین مى روند. امام در جواب فرمودند هیچ اتفاقى نمى افتد و شما نگران نباشید. بار دوم نیز ایشان به اصرار آقایان، با امام تماس گرفت و همین پاسخ را دریافت کرد. بار سوم نیز آیت الله طالقانى تماس گرفته و این بار تا حدودى با تهدید به امام گفت گفت ما فردا جواب این خون ها را چگونه خواهیم داد. امام پاسخ دادند که اگر خود آقا فرموده باشند چه مى گویید؟ آقاى چهپور مى گفت که یک باره، آقاى طالقانى گوشى تلفن را زمین گذاشت و با چشمانى اشک آلود گفت که دستور از جاى دیگر است.»
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#پرونده
🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸
رهبرى از قلب یک اتاق 2 در 3
منزل امام در پاریس یک خانه کوچک و کاملا ساده بود. به قدرى ساده که باعث حیرت همه خبرنگاران خارجى شده بود. گاهى مصاحبه گران مى گفتند: «در اتاقى 2 در 3 و بدون تشریفات و برو و بیا و بدون میز و صندلى، یک روحانى سخن مى گوید و به دنبال آن ایرانى به حرکت در مى آید.» این سادگى به حدى بود که حتى گاهى اعتراض همراهان امام را در پى داشت. آیت الله مسعودى خمینى مى گوید: «یک روز آقاى امینى و آقاى منتظرى به حضرت امام گفته بودند: «چرا اینجا (در منزل امام در نوفل لوشاتو) وضعیت غذایى این گونه است؟ نان هم به میزان کافى وجود ندارد تا انسان سد جوع کند.» امام سرشان را بلند کرده و فرموده بودند: «به همین زندگى بسازید که خوب زندگى اى است.» یک بار هم آقاى اشراقى به امام گفته بود: «ما از بس در اینجا نان و سیب زمینى خوردیم، پوسیدیم!» امام در جواب گفته بودند: «اگر مى خواهى غذاى حسابى بخورى، برو ایران و چلوکباب بخور تا حالت جا بیاید.»
@zane_ruz
#مذهبی
استعداد لذت بردن
حجتالاسلام والمسلمین پناهیان
ما باید بیش از لذت بردن، تلاش کنیم استعداد لذتبری خودمان را افزایش دهیم. آنگاه از خیلی چیزها که دیگران لذت نمیبرند لذت خواهیم برد. آدم سالم همانطور که از غذا خوردن لذت میبرد، از نماز هم لذت میبرد. همانطور که از لطف دیگران به خودش لذت میبرد، از خدمت و محبت خود به دیگران بیشتر لذت میبرد.
@zane_ruz
#داستان
اعتصاب شکن
مریم جهانگیری زرگانی
غلام و اسفندیار و نعیم دوستان قدیمى بودند. نعیم بچه ناف آبادان بود و توى لاین ده احمدآباد چشم به دنیا باز کرده بود. اما اسفندیار و غلام مهاجر بودند. پدرهایشان براى کار در پالایشگاه نفت به آبادان مهاجرت کرده بودند. توى احمدآباد کسى نبود که این سه نوجوان شرور را نشناسد و طعم شیطنت هایشان را نچشیده باشد. کل زن هاى محله نفرینشان مى کردند. اما پسرها کم کم بزرگ شدند و رفتند سر کار و سربه زیر شدند. هر سه راه پدرهایشان را دنبال کردند. نعیم جایگزین پدرش در مغازه ماهى فروشى شد. غلام و اسفندیار هم به استخدام شرکت نفت درآمدند. هر سه به فاصله چند ماه ازدواج کردند...
از شما دعوت میکنیم ادامه داستان را در کانال زن روز دنبال کنید.
@zane_ruz
#یک_نکته_از_هزاران
☘🌹وجدانت را مجبور نکن که نفهمد آن چه را که مى بیند.
«پلوتارك»
🌿🌻سود کردن بدون ریسک
تجربه کردن بدون خطر
پاداش گرفتن بدون تلاش
به این مى ماند که بدون این که متولد شوید انتظار زندگى کردن داشته باشید.
«برایان تریسى»
@zane_ruz
#پرونده
🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸🇮🇷🌺🇮🇷🌸
هرکسى خودش مى ترسد آن جا برود!
در شرایط حساس پیروزى انقلاب اسلامى یکى از دغدغه هاى نیروهاى انقلاب حفظ جان امام بود. حجت الاسلام ناطق نورى در این باره مى گوید: در تمام روزها و شب هایى که درگیرى در خیابان ها بین مردم و طرفداران رژیم پهلوى جریان داشت، گاهى از صداى شلیک گلوله و انفجارهاى پى درپى نگران جان امام مى شدیم . به اتفاق شهید عراقى نزد امام رفتیم و گفتیم: آقا در همسایگى محل اقامت شما، یک خانه را تدارك دیده ایم و از پشت بام مدرسه هم راه ورود به آن را درست کرده ایم ، حفظ جان شما در این شرایط حساس لازم است تا اگر خداى نکرده محل اقامت شما را بمباران کنند، جان شما سالم بماند اجازه دهید شما را به آن جا منتقل کنیم. هر چه اصرار کردیم ایشان نپذیرفت و در آخر جمله اى فرمودند که ما را خلع سلاح کرد. فرمودند: هر کسى خودش مى ترسد آن جا برود.
@zane_ruz
#سردار_دلها
محبوبتر از رئیس جمهور
حدود چهار سال پیش بود که پایگاه اینترنتى مجله نیوزویک یکى از مشهورترین نشریات آمریکایى نیز تیتر یک خود را به سردار قاسم سلیمانى فرمانده سپاه قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامى اختصاص داد. این پایگاه خبرى در تیتر خود آورده است: «درحالى که تهدیدهاى جدید داخلى و خارجى ظاهر مى شوند، ژنرال معروف ایرانى به مراتب محبوب تر از رئیس جمهور است.» نیوزویک در ادامه مى نویسد: «فرمانده حرفه اى ترین و محرمانه ترین نیروهاى ایران در داخل این کشور به طور فزاینده اى محبوب شده، زیرا او از طریق پیروزى هاى نظامى با متحدانش در منطقه توانسته به گسترش نفوذ تهران کمک کند.» این نشریه با اشاره به نظرسنجى ماه گذشته دانشگاه مریلند که در وال استریت ژورنال منتشر شد نوشت: «طبق نظرسنجى که ماه گذشته توسط دانشگاه مریلند انجام شد، سرلشکر سلیمانى، دیدگاه بسیار مثبتى در میان 67/7 درصد ایرانیان داشت؛ طى دو سال گذشته این رهبر نظامى که به عنوان یکى از چهره هاى شاخص جناح محافظه کار! سیاسى ایران محسوب مى شود، بیشتر از رئیس جمهور لیبرال حسن روحانى که طرفدارانش 23/5 درصد کاهش یافته است، محبوبیت قابل ملاحظه اى به دست آورده است.» در ادامه این مطلب عکسى از سردار سلیمانى منتشر شده که در زیر آن نوشته شده این عکس به خط مقدم عملیات آزادسازى استان صلاح الدین عراق در تاریخ 8 مارس 2015 مربوط است. نیوزویک هم چنین یادآور شد سردار سلیمانى به عنوان یکى از 100 چهره تأثیرگذار جهان درمجله تایم سال 2017 انتخاب شده است.
@zane_ruz