eitaa logo
هفته‌نامه زن روز
713 دنبال‌کننده
14.8هزار عکس
130 ویدیو
1.5هزار فایل
کانال رسمی هفته‌نامه «زن روز» قدیمی‌ترین نشریه فرهنگی اجتماعی زنان ارتباط با ادمین: @zaneruz97
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاشت زنجبیل در گلدان 💐برای تقویت گیاه از کودهای شیمیایی استفاده نکنید. بهتر است «ورمی کمپوست» یا «کود دامی پوسیده» را با خاک گلدان ترکیب کنید. 🌹هنگام جوانه زدن زنجبیل در آب، آن را در محیط خنک نگه دارید. اما بعد از کاشت گیاه در خاک، باید محیط نگهداری گیاه گرم و مرطوب باشد تا رشد بهتر وسریعتری داشته باشد. 💦هر زمان سطح خاک گیاه خشک شد آن را آبیاری کنید. 🥀گلدان باید زهکشی خوبی داشته باشد تا تمام آبی که روی خاک ریخته می‌شود از آن خارج شود. @zane_ruz
بسم الله الرحمن الرحیم... ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم✨ سلام!✋🌹 صبح پنجشنبه تون بخیر، روزتون نورانی و پربرکت امام صادق علیه السلام می‌فرماید: «مَن سَرَّهُ أنْ یَکونَ مِن أصحابِ القائِمِ فَلیَنتَظِر وَ لْیَعَمل بِالوَرَعِ؛ هر کس خوش دارد از یاران امام مهدى علیه ‏السلام باشد، باید منتظر باشد و پارسایى پیشه کند.» (الغیبة، نعمانى: ص ۲۰۰) 🌼امروز هم با ما همراه باشید🌸 @zane_ruz
هفته‌نامه زن روز
خدا بیان را دوست دارد باران زعیمی گرچه سکوت از جنس طلاست و کشیدن افسار زبان از لوازم سعادت و خوشبختی است اما نه همه جا. کلمات قدرت دارند و با قدرت بی پایان خود زندگی ها را درگیر می کنند و می توانند سرمنشأ تغییرات بزرگ در عالم باشند. هر کلمه ای که از قفس ذهن آزاد می شود گوینده را اسیر خود می کند و راه برگشتی برای او باقی نمی گذارد، پس باید در استفاده از آن نهایت دقت را به کار برد تا موجب خسران نشود. اما سکوت همه جا فضیلت نیست. پنهان کردن دانسته ها و آکبند نگهداشتن مادام العمر زبان نشانه حکمت نیست. حتی نمایش و اعلام فضیلت سکوت هم با کلام امکان پذیر است نه با سکوت. سکوت خوب است اما نه آن قدر که پیامبران به سکوت مبعوث شوند! مبعوث شدند تا با مردم سخن بگویند. گاهی حرف نمی زنیم چون می خواهیم ژست عالمانه بگیریم و به ناحق تکیه بر جای بزرگان بزنیم، درحالی که نادانی در وجودمان موج زده، «لباس بزرگان» به تنمان زار می زند! خیلی وقت ها هم حوصله نداریم و این بی حوصلگی می شود نقطه اول بسیاری از سوء تفاهم ها. وجود فضای مجازی هم تقویت کننده این راهبرد مشکل ساز شده است. قدرت کلمات را به فضای مجازی منتقل کرده ایم. کمتر با هم حرف می زنیم و بیشتر کامنت یا همان «حرف مکتوب» می گذاریم. برای مخاطب هم مشخص نمی شود که نویسنده این کلمات را از چه موضعی بیان کرده، خشمگین بوده یا خوشحال یا بی تفاوت؟ مؤسسان فضای مجازی برای رفع این نقصیه ایموجی یا شکلک را خلق کردند تا دست نویسنده تعیین حالت باز باشد اما همچنان سوء تفاهم ها در مجازی قربانی می گیرد. هیچ چیز جای حرف زدن با تمام عضلات صورت، چشم، ابرو و دهان را نمی گیرد. هیچ چیز جای موسیقی متن کلمات را که از تارهای صوتی ما نواخته می شود، نمی گیرد و منظور را نمی رساند. قدرت کامنت گذاری مان بالا رفته اما از بس حرف نزده ایم قدرت بیان را از دست داده ایم. مثل آن نابینایی که قدرت دیدنش به انگشتانش منتقل می شود و حس لامسه اش قوی می شود اما آیا حس لامسه می تواند درکی از لذت دیدن رنگ ها و چین و چروک کوه ها و خطوط منحنی و شکسته ابرها را داشته باشد؟ آیا بدون فرآیند «دیدن»، با وجود یک حس چشایی قوی، لذت طعم و مزه کامل می شود؟ فاصله ها زیاد شده است و قهرها بی شمار. سکوت می کنیم و در دریای ایموجی های غیرواقعی غرق می شویم و هیچکس هم علتش را نمی فهمد. بیهوده انتظار داریم درونیات ما با رهگیری دو تا شکلک مجازی توسط شم پلیسی اطرافیان کشف شده، مورد عنایت قرار گیرد. بیایید تابلوی روشنفکرانه «سکوت سرشار از ناگفته هاست» را از بالای صفحه ذهنمان برداریم. اجازه ندهیم سکوت بی مبنا زندگی مان را ببلعد. با دقت و درست با اطرافیان حرف بزنیم و اجازه دهیم آن ها نیز بگویند. همسر با همسر، پدر و مادر با فرزند و بالعکس، بعد هم وارد فاز گفتگوی سایر اعضای شبکه خانوادگی و دوستان و آشنایان شویم. کمی حوصله ها را بازیابی کنیم تا سوء تفاهم ها و سوء برداشت ها رفع و مرزبندی ها مشخص شود. اجازه دهیم واژ ه ها lدر چالش های سخت زندگی همراه و یاورمان باشند. خدا بیان حقیقت را دوست دارد. @zane_ruz
چند توصیه غذایی برای خانم های باردار 🥛تمام انواع لبنیات غیر پاستوریزه حاوی باکتری های مضر هستند که می توانند باعث مسمومیت های غذایی شدید شوند. برای اطمینان و امنیت خود همیشه از محصولات غیر پاستوریزه پرهیز کنید. 🍳تخم مرغ موجود در تمام غذاها و محصولات حاوی تخم مرغ باید کاملا پخته باشد. ☠سالمونلا یک باکتری کشنده است که داخل و خارج تخم مرغ پیدا می شود، تخم مرغ هایی که سالمونلا دارند هم از بیرون بدون مشکل به نظر می آیند و هم موقعی که شکسته می شوند. 🍦برای این که مطمئن شوید دچار سالمونلا و مسمومیت غذایی نمی شوید، محصولاتی که حاوی تخم مرغ خام یا نیمه پخته هستند را استفاده نکنید. غذاهایی نظیر، سس سالاد سزار، مایونز و حتی بستنی خانگی نیز ممکن است خطرناک باشند. @zane_ruz
هرچه می‌خواهد دل تنگت بگو حجت‌الاسلام والمسلمین پناهیان اگر اهل نماز باشیم، قدر دعا را خواهیم دانست. در نماز باید بسیار مؤدبانه در محضر پروردگار عالم بایستیم و اذکار مخصوصی را بر زبان جاری کنیم، ولی در دعا ما را آزاد گذاشته‌اند که هرچه می‌خواهد دل تنگت بگو. کسی که اهل ادب است از آزادی به خوبی استفاده می‌کند. @zane_ruz
مربای شقاقل 🌺مواد لازم شقاقل: یک کیلو شکر: یک کیلو گلاب و هل: به میزان لازم 🌸طرز تهیه: شقاقل را بشویید و دو روز در آب سرد بخیسانید و روزی سه بار آب آن را عوض کنید. سپس پوست آن را با چاقو پاک نموده آب را جوش آورده شقاقل ها را مدت یک ساعت بجوشانید. آن گاه آب مواد را مجددا عوض نموده، یک بار دیگر جوش داده خوب که شقاقل ها پخته شد، از روی گاز برداشته باز مدت دو روز در آب سرد بخیسانید و در طی این دو روز باز روزی سه بار آب آن را عوض کنید. سپس شکر را مات نموده، شقاقل را از آب بیرون آورده در شکر مات شده ریخته مدت یک الی یک ساعت و نیم بجوشانید. (می توان به جای شکر از عسل استفاده کرد.) در آخر کار مقداری گلاب و هل به آن اضافه کنید. @zane_ruz
هفته‌نامه زن روز
چرخ دوار هنوز می‌چرخد عاطفه میرافضل نزدیک به ۴۰ سال است که خط تولید چرخ خیاطی محصولی ایرانی در رگ های شهر صنعتی البرز می دود تا به معیشت صدها کارگر جان بخشد. یک محصول معروف که کیفیتش را مدیون ابتکار عمل و مقاومت روحانی کارآفرینی است که شرایط روزگار نتوانست او را از هدفش ناامید کند. محصولی که به همت حاج سیدصادق سبزواری به خط تولید در ایران رسیده است و با محصولات مشابه خارجی رقابت می کند و سر از آن ور آب ها هم درآورده است. حاج سیدصادق سبزواری به تازگی رخت از دنیا بر بسته ادامه این تولید به دستان نوه اش «سید محمد میرسجادی» رسیده است. در «زیرگذر تاریخ» این هفته می‌خواهیم مروری داشته باشیم بر فراز و نشیب‌های زندگی این روحانی کارآفرین و و تأثیر گذار. در بخشی از این مطلب می‌خوانیم: مرحوم سید صادق سبز واری نیز در خاطرات خود گفته است: «از دوران كودكی و در كنار پدر كه واردكننده و توزیع كننده چرخ خیاطی بود، بسیاری چیزها درباره این صنعت آموختم و از همان كودكی این فكر را در سر می پروراندم كه بتوانم سرانجام روزی یك كارخانه چرخ خیاطی در میهن خود راه اندازی كنم. وقتی كه پس از سالیان طولانی این فكر را مطرح كردم، برای همكاران، مقامات ذی ربط اداری و حتی تولیدكنندگان خارجی امری محال و نشدنی تلقی می شد، اما همزمان با انقلاب اسلامی ایران نخستین طلیعه های تأسیس این كارخانه درخشید و سرانجام این رویداد بزرگ در سال ۱۳۵۸ اتفاق افتاد و به سرعت با شكل گیری قانونی شركت و انتخاب محل كارخانه و خرید تكنولوژی و سفارش ماشین آلات بهره برداری از كارخانه آغاز شد. كار را در ابتدا با پانصد میلیون ریال سرمایه اولیه و ۴۰ نفر مهندس، تكنسین و كارگر و كارمند آغاز كردیم.» متن کامل «زیرگذر تاریخ» این هفته را در مجله زن روز بخوانید. @zane_ruz
دریاچه صورتی شیراز دریاچه صورتی رنگ مهارلو در قسمت جنوب شرقی شیراز باصفا و در ۵۷ کیلومتری جاده شیراز به فسا واقع شده است. این دریاچه در همسایگی یک روستای قدیمی به همین نام قرار گرفته است. در گذشته به روستای مهارلو روستای دشت گل می‌گفته‌اند. تبخیر شدید آب، باعث افزایش درجۀ شوری این دریاچه شده است. افزایش درجۀ شوری آب دریاچه مسبب تکثیر نوعی جلبک دریایی قرمز رنگ خاص شده است. @zane_ruz
کوچک اما مسئولیت پذیر کودکان در سنین ۳ سالگی به بعد، تمایل بسیاری به انجام کارهای مختلف و کمک به مادر دارند. کودکانی که از سن پایین مسئولیت های بزرگ به آن ها محول می شود معمولا خودشیفته تر از دیگران بار می آیند؛ این باعث می شود که در بزرگسالی هم همواره به دنبال تأیید شدن و در مرکز توجه بودن باشند. @zane_ruz
رویای شیرین معصومه تاوان معلمی در یک روستای دور افتاده تصمیم می گیرد که پیرمردها و پیرزن های آبادی را باسواد کند. او از شاگردان کلاسش می خواهد که اگر پدربزرگ یا مادربزرگی دارند به کلاس سواد‌آموزی معرفی کنند. پنجشنبه هر هفته با ما همراه باشید و ماجراهای جذاب و خنده‌داری که برای آقا معلم و شاگردان پا به سن گذاشته‌اش اتفاق می‌افتد را دنبال کنید. @zane_ruz
بسم الله الرحمن الرحیم... ✨🌸دوهزار و ششصد و نود و سومین شماره هفته نامه فرهنگی اجتماعی «زن روز» منتشر شد.🌸✨ این شماره به همراه ضمیمه خیاطی است.👚✂️👕 «زن روز» را به قیمت شش هزار تومان از کیوسک های روزنامه فروشی تهیه کنید. @zane_ruz
فرم اشتراک نشریات کیهان در شهرستان‌ها سال ۹۹ @zane_ruz
فرم اشتراک نشریات کیهان در تهران سال ۹۹ @zane_ruz
بسم الله الرحمن الرحیم... ✨ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم✨ همراهان گرامی کانال زن روز سلام!✋😊 صبح گرم شنبه تابستانی‌تون بخیر. امیدواریم هفته‌ای پر خیر و برکت در پیش داشته باشید امام صادق علیه ‏السلام فرمود: «لقمان به پسرش گفت: حسود، سه نشانه دارد: پشت سر غیبت مى‏ کند، رو در رو، تملق و چاپلوسى مى ‏کند و در مصیبت و گرفتارى، زبان به شماتت مى‏ گشاید.» (بحار الانوار: ج ۹۶، ص ۲۰۶) 🍃این هفته هم در کنار شما هستیم🍃 @zane_ruz
هفته‌نامه زن روز
بر فراز ابرها یا مته به خشخاش؟ نیلوفر حاج قاضی هفته گذشته از گربه کش های حرفه ای دم حجله گفتیم. این که برخی از جوان ها حتی در دوران مجردی برای خانواده شوهر نقشه های چاق و چله می کشند. این که از همان ابتدا جبهه می گیرند و حتی برای نوع صدا کردن مادر و پدر همسرشان برنامه های خاص دارند تا مبادا آن ها به این اعضای تازه وارد احساس نزدیکی کنند! حالا در این قسمت نگاهی کوتاه به تغییرات رفتاری همسران انداخته‌ایم. در بخشی از «ج مثل جوان» این هفته می‌خوانیم: دخترها بعد ازدواج زودرنج می شوند. شاید چون نازکش پیدا کرده اند! کوچک‌ترین حرف، حرکت و اتفاقی کافی است تا یک روز کامل را به همسرشان زهر کنند، گردش و تفریح را خراب کنند، جواب تلفن و پیامک را ندهند. خیلی وقت ها آن بیچاره حتی نمی داند چه اتفاقی افتاده یا کجا خطایی کرده، عامل ناراحتی آن قدر ریز، جزئی و پنهان است که پیدایش نمی کند. مردها اولش مدارا می کنند، ناز می خرند، راه می آیند، منت کشی می کنند، عذرخواهی می کنند. اما تا کی؟ چقدر؟ صبر و حوصله آنان هم اندازه ای دارد و بعد از مدتی حتی اشک ریختن هم ذره ای دلشان را به رحم نمی آورد و این اصلا برای زندگی مشترک خوب نیست. هرکدام از این ناراحتی ها و اخم و تخم کردن ها شما را پیش چشم همسرتان کوچک می کند، ارزشتان را کم می کند. پس مته به خشخاش نگذارید. درست است که خیلی از اوقات واقعا تقصیر مردهاست چون نکته های رابطه با همسر را نمی دانند و از ظرافت روحیه زن ها خبر ندارند. با این حال به جای ناراحت شدن و اخم کردن و قهر کردن، بهترین راه این است که با سیاست هایی غیرمستقیم یادشان دهیم، تا مدام برای جرمی که نمی دانند چیست مجازات شوند و فردا دوباره تکرارش کنند! متن کامل این یادداشت را می‌توانید در مجله زن روز مطالعه فرمایید. @zane_ruz
هفته‌نامه زن روز
راهکارهای طب سنتی برای درمان کم‌خونی پرهیز از مصرف انواع فست فود ها و غذا های دیرهضم، غذا ها و شیرینی های پرچرب، نوشابه و تنقلات مصنوعی توصیه می شود. جهت بهبود هضم و جذب غذا، رعایت وعده های غذایی منظم و دوری از ریزه خواری مؤثر است. از دیدگاه طب سنتی ایرانی، هر ماده غذایی با مزاج سرد در کم خونی مضر است و زیاده روی در مصرف ترشی ها می تواند موجب کم خونی شود. از طرفی مواد غذایی با مزاج گرم و تر موجب تحریک خون سازی و بهبود کم خونی می شود. مصرف عصاره انواع گوشت ها به خصوص گوشت گوسفند در درمان کم خونی بسیار مؤثر است. زرده تخم مرغ از سایر منابع توصیه شده در کم خونی است. در صورت نبودن مانع، مصرف شیره های توت، انگور و خرما، آب هویج، آب سیب، فالوده سیب با گلاب و زعفران نیز می تواند در بهبود کم خونی یا علائم آن مؤثر باشد. دمنوش های گرم و تر مانند گاوزبان نیز از موارد مفید و خون ساز محسوب می شود. عادت دادن کودکان به مصرف تنقلات طبیعی و مفید مانند نخود، کشمش، انجیر، مغز بادام، پسته و فندق و انواع میوه هایی مانند سیب در پیشگیری از کم خونی مؤثر است. در صورت اثبات کم خونی از طریق انجام آزمایش، مکمل آهن به صورت قرص، کپسول یا تزریقی تجویز می شود. استفاده هم زمان از توصیه های طب سنتی ایرانی همراه با مکمل های رایج، در بهبود سریع تر بیمار مفید است. @zane_ruz
غیر خدا را راه ندهید آیت الله مجتهدی تهرانی نجاری خدمت آیت الله اراکی رضوان الله تعالی علیه رسید و از ایشان تقاضای موعظه کرد. ایشان فرمود: اگر تا به حال برای دلت در نساخته ای یک در برای دلت بساز که غیر خدا در آن را پیدا نکند. گناه دل ما پیرمردها را خراب و ویران کرده و دیگر نمی توانیم برای دلمان در بسازیم. اما خوش به حال شما جوان ها، الان شما می توانید در بسازید برای دلتان؛ در آهنی که کسی نتواند آن را باز کند. قدر خودتان را بدانید و تا جوانید نگذارید دلتان خراب شود. @zane_ruz
مربای شلیل 🌸مواد لازم شليل: ۱ كيلو شكر: ۱ كيلو آب: نصف پيمانه جوهرلیمو: نصف قاشق چای خوری (در صورت سفت بودن شلیل ها) 🌺طرز تهیه هسته شلیل ها را جدا کرده و خلال خلال کنید. ✨توجه: برای پخت دو حالت وجود دارد اگه از شلیل نرم و رسیده استفاده مي كنيد نیازی به اضافه كردن آب نيست، ولی اگر از شليل هاي سفت استفاده مي كنيد حتما آب اضافه كنيد. آب و شكر را روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد، چند تا جوش که زد شلیل ها را به آن اضافه کنید. ۵ تا ۱۰ دقیقه بعد میزان قوام شربت مربا را تست كنيد، اگر دلخواه بود جوهر لیمو را اضافه كنيد و يك جوش که زد از روی حرارت برداريد. ✨توجه: دقت كنيد كه شلیل زود می پزد، مواظب باشيد له نشود. اگر از شليل سفت استفاده كردید زمان پخت بیشتر می شود ولی در عوض خلال های شکیل تری خواهید داشت. مربا را بگذارید تا خنک شود بعد به ظرف مورد نظر منتقل کنید. @zane_ruz