هفتهنامه زن روز
#مجازیست
اشتباهات رایجی که غذا را خراب می کند
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کسانی که کمتر تجربه آشپزی دارند می دانند، حتی اگر همه چیز را موبه مو از کتاب آشپزی و دستورالعمل اجرا کنند، باز هم ممکن است غذای شان خراب شود. زیرا فوت وفن هایی وجود دارد که حاصل سال ها تجربه است. با هم برخی از این موارد را مرور می کنیم:
🔹زیاد جوشاندن پاستا: هنگام جوشاندن پاستا قبل از آب کش مراقب باشیم که زیاد آن را نجوشانیم؛ زیرا به هنگام دم گذاشتن یا اضافه کردن مواد جدید برای ادامه پختن، به اصطلاح پاستا وا می رود و شکل ظاهری خود را از دست می دهد.
🔹آب بیش از حد برنج: برای دم گذاشتن برنج، آب آن را به اندازه همان یک بنده انگشت بگذارید. اگر فکر می کنید که ممکن است کم باشد در ادامه پخت به آن آب اضافه کنید. برنج، حتی با مقدار کم آب اضافی، شفته می شود.
🔹فراموش کردن هم زدن: فراموش کردن هم زدن مواد غذایی مخصوصا در سرخ کردن یا تفت دادن باعث ناهمگن پختن مواد غذایی می شود. به این صورت که قسمتی کاملا برشته شده و قسمتی دیگر ناپخته است. گاهی اوقات هم ممکن است مزه سوختگی بگیرد.
🔹چرب نکردن ظرف کیک: اگر علاقه به کیک پختن داریم، پس بدانیم که باید ظرف کیک را قبل از ریختن مواد در آن، چرب کنیم. بهتر است این کار را با روغن سرخ کردنی مایع انجام دهیم تا ظرفیت دمایی بالایی داشته باشد، از کره استفاده نکنیم؛ زیرا می سوزد.
🔹استفاده از ظروف اشتباه: سعی کنید غذا ها را در ظرف مخصوص به خودشان بپزید. مثلا اگر می خواهید موادی را سرخ کنید، نسبت به حجم مواد و مقدار روغنی که استفاده می کنید، تابه ای را بردارید که سایز و ارتفاع مناسب داشته باشد.
🔹استفاده از میکسر و مخلوط کن به اشتباه: هنگامی که از روی دستورالعمل آشپزی می کنید، دقت کنید که از میکسر استفاده کرده یا مخلوط کن. استفاده این دو به جای یکدیگر، نتیجه دلخواه را به شما نمی دهد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
توپ افطار
فضای شهرهای مسلمان نشین منطقه بالکان در طول روز آن چنان تفاوت معناداری با ماه های دیگر ندارد؛ مغازه ها، کافه ها و رستوران ها در ایام ماه رمضان به فعالیت خود ادامه می دهند و از مشتریان غیرمسلمان خود پذیرایی می کنند. اما با غروب آفتاب شهر به یک باره تغییر می کند و فضای معنوی همه جا حاکم می شود و شوروشوق خاصی در شهر به جریان می افتد.
نزدیک به اذان مغرب برنامه های تلویزیونی متعددی از چند شبکه به همین مناسبت پخش می شوند ولی گل کار، شنیدن صدای شلیک توپ افطار در شهرهای بوسنی و هرزگوین است. سال هاست که در سارایوو و سایر شهرهای مسلمان نشین در ماه مبارک رمضان مسلمانان با صدای توپ، افطار خود را آغاز می کنند.
با پایان جنگ جهانی دوم و سلطه طولانی مدت کمونیسم در دوران یوگسلاوی سنت شلیک توپ افطار هم در بسیاری از شهرها از بین رفت؛ اما در سال های دهه نود و بعد از جنگ گذشته، این سنت به عنوان نمادی برای اعلام وقت افطار و سحری در شهرهای بوسنی دوباره زنده شد. در گذشته های دور مرسوم بود از این طریق برای اعلام زمان سحر و افطار استفاده شود اما در حال حاضر فقط برای اعلام زمان افطار کاربرد دارد.
در سارایوو پایتخت بوسنی و هرزگوین، توپ از محلی به نام ژوتا تابیا یا تپه زرد شلیک می شود و آنچه در تصویر می بینید بخشی از مراسم شلیک توپ افطار از سارایوو است. ولی چند سال اخیر به خاطر شیوع ویروس کرونا بدون حضور مردم برگزار می شود.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
مهمان شب عید
سمیه سلیمانی شیجانی
صدای خنده هایشان از توی راه پله شنیده می شد. در را باز کردم و کمی سرم را بیرون دادم تا درست متوجه حرف هایشان بشوم اما تنها چیزی که واضح شنیده می شد فقط خنده هایشان بود. از وقتی که توی این ساختمان آمده بودیم کلا تصورم از آپارتمان نشینی عوض شده بود. این جا همسایه ها برای هر مناسبتی برنامه خاصی داشتند و هیچ مناسبتی را بدون مهمانی های دورهمی رد نمی کردند. ماه مبارک رمضان که جای خودش را داشت آقای کریمی مدیر ساختمان حواسش بود که هیچ کدام از ۸ واحد از مهمانی افطاری در نروند البته همه برای این مهمانی داوطلب بودند. دو سال گذشته اولین مهمانی افطاری توی واحد ما بود اما امسال برای افطاری دادن هر طور که برنامه ریزی کردم جور در نیامد یا شیفت های کاری مسعود تغییر کرد و افتاد به شیفت شب یا سایر واحد ها جای دیگری را مهمان بودند و نشد که نشد...
از شما دعوت میکنیم این داستان زیبا را در کانال زن روز خوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
«مجله زن روز ـ شماره ۲۷۷۲ ـ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱» را از طاقچه دریافت کنید
https://taaghche.com/book/121553
بسم الله الرحمن الرحیم...
💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐
🍃🌼همراهان گرامی کانال زن روز، سلام! صبح زیبای دوشنبهتون بهخیر و شادی. فرا رسیدن سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم را گرامی میداریم🌼🍃
امام جواد علیه السلام میفرمایند: «نعمتى که سپاسگزارى نشود، مانند گناهى است که آمرزیده نشود.» (منبع:بحار جلد ۷۱، ص ۵۳)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#کاشانه
لطفا خوب شو!
مریم کمالی نژاد
شنیدن و روبرو شدن با واقعیتی که می خواهد به شما بگوید فرزندتان قرار است تا پایان عمرش با یک بیماری خاص زندگی کند، بسیار سخت است. این بیماری مزمن، هر روز زندگی کودک و شما را تحت تأثیر قرار می دهد. مراقبت ها و نوع رفتار با این کودک به وضوح با دیگر کودکان فرق می کند. هر روز می خواهید که احساس بهتری در فرزندتان ایجاد کنید، می خواهید هر کاری انجام دهید تا او سالم و سرحال از خواب بیدار شود، اما گاهی می بینید که چنین قدرتی ندارید. دوره های حملات بیماری و درمان، سخت است و انرژی تان را می کاهد و استرس و اضطراب را به جانتان می اندازد. باید چیزهای جدیدی یاد بگیرید، زمان بیشتری احتیاج دارید و ممکن است با خودتان بگویید که زندگی منصفانه نیست و چرا باید این اتفاق برای فرزند من بیفتد؟ خانواده های زیادی هستند که با این مشکلات زندگی می کنند. کافی است سری به بخش اطفال بیمارستان ها بزنید. ما در «کاشانه» این هفته می خواهیم در ارتباط با رفتار با کودک دارای بیماری مزمن صحبت کنیم. در بخشی از این یادداشت میخوانیم:
ابتلا به یک بیماری مزمن بر بخش های مختلف زندگی فرزند شما تأثیر می گذارد، نه فقط سلامت او. شاید مجبور باشد به خاطر طی دوره درمان، بخشی از روزهای مدرسه را از دست بدهد. یا نتواند در فعالیت های فوق برنامه مدرسه شرکت کند. راه هایی برای حمایت از فرزندتان وجود دارد؛ فعالیت های فوق برنامه ای که هم فرزندتان از پس آن برمی آید و هم برایش مفید است، انتخاب کنید و در آن ها نام نویسی کنید. تصور کنید کودکی که نمی تواند به خاطر مشکل قلبی اش ورزش کند، حتما شرکت در یک کلاس موسیقی یا نقاشی برایش مفید خواهد بود.
گروه هایی را پیدا کنید که برای کودکان دارای بیماری های مزمن طراحی شده اند و می توانید با خیال راحت کودک را به آن ها بسپارید تا در یک اردوی تابستانه شرکت کند.
از شما دعوت میکنیم متن کامل این نوشتار را در مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
عفونت گوش کودکان را جدی بگیرید
کودکان مبتلا به عفونت گوش گاهی در خانه یا مدرسه بی توجه به نظر می رسند. مایع مسدود کننده گوش میانی باعث کاهش شنوایی می شود، بنابراین به نظر می رسد که کودک توجه نمی کند یا به راحتی معلمان و والدین را نادیده می گیرد. کاهش شنوایی همچنین می تواند در گفتار و رشد کودک خردسال اختلال ایجاد کند.
یک کودک ۲ ساله معمولی باید با دو کلمه صحبت کند و بتواند یک دستور دو مرحله ای را دنبال کند. یک کودک ۳ ساله باید قادر به گفتن جملات سه کلمه ای باشد و دامنه لغات ۲۰۰ کلمه یا حدود آن را داشته باشد. بنابراین اگر کودک شما در مسیر درست نیست، با پزشک متخصص اطفال صحبت کنید که آیا عفونت گوش در رشد گفتار او اختلال ایجاد می کند یا خیر.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
دختر یک وجود محبتی است
حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری
پدر و مادرهای عزیز! بعضی از دخترها به خاطر کمبود محبت به مشکل افتادند. دختر یک وجود محبتی است. در روایات به ما می گویند: «دختردار شدی حواست باشد از گل نازک تر به او نگویی.» امام صادق علیه السلام فرمودند: «شخصی آمد گفت: خدا به من دختری داده است. فرمود: نامش را چه گذاشتی؟ گفت: فاطمه! حضرت اشک در چشمانش جمع شد. گفت: نام مادر شما را گذاشتم. فرمود: مواظب باش در صورتش نزنی!» هم گریه کردند و هم زیبایی این موجود را مشخص کردند. دختر دار شدید حتما محبت ویژه به او کنید. دختردار شدید حتما پدر و مادر هم بازی او شوند. این ها چیزهایی است که برای بچه ها عقده شده و سراغ ناهنجاری ها رفتند. قدیم امکانات امروز نبود و همه هم بازی دختر، مادرش بود. عشق دختر، پدرش بود. در دامن پدر بنشیند و با پدر حرف بزند. پس محبت کنید. هم بازی و همراهش شوید. دختر این قدر دوست دارد که دست پدر را بگیرد و بگوید: «بابا دفتر نقاشی مرا تماشا کن! قصه هایم را گوش بده.» بزرگ تر که شد به او شخصیت بده. مادر، وقتی بزرگ شد به او کارهای مادرانه یاد بدهد! این ملاحظات را در رانندگی انجام بدهیم اصلا بچه ما تصادف نمی کند. لقمه حلال هم به او بدهید. محیط آرام هم در خانه برایش فراهم کنید. مراقبت معلم و محیط آموزشی و دوستانش هم باشید ولی از همه مهم تر آن محبت است و سیر ارتباطی ما با این دختر است. اگر سیر ارتباطی ما با دختر و پسرمان، هم محبتشان را تنظیم کند، هم شخصیتشان را تنظیم کند، هم به همه یاد بدهد که چطور خودشان را مدیریت کنند، چرا باید با گناه تصادف کنند؟ پس نگران نباشید. افتخار کنید این بچه شما خوب تربیت شود و برای شما دعا کند بهترین باقیات الصالحات است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#دردانه
تلافی شیرین طعنه ها
سال ۸۹ برای بار سوم باردار شدم. اما این دفعه بر خلاف دفعات قبل، نه تنها از خبر بارداریم استقبالی نشد، بلکه موج طعنه و سرزنش بود که روانه شد. تا حدی که مادرم اول باهام برخورد تندی کردن و بعد هم قهر. تنها همدم من خواهرم بود که بیشتر از بقیه منو درک می کرد. بنا به دلایلی مثل ضعف و ویار شدید (برای بار سوم ولی مدت زمانش تا سه ماه بود) مجبور بودم منزل پدرم بمونم، ولی قهر مادرم خیلی اذیتم می کرد. هر شب زنگ می زدم به همسرم و التماس می کردم که منو برگردونن خونه. از طرفی هم پسرا دلتنگ پدرشون شده بودن و بهانه گیری می کردن و باعث می شد طعنه ها بیشتر بشه. بالأخره همسرم موافقت کردن که منو برگردونن. خانومی رو استخدام کردیم که ازم مراقبت و در کارهای خونه و بچه داری بهم کمک کنه. زهرا خانم جای خالی مادرمو برام پر کردن.
چند وقتی به همین منوال گذشت تا اینکه خواهرم که گریه امانش رو بریده بود، تماس گرفت و خبری رو بهم داد. مادرم با دو داماد و یک عروس باردار شده بود. حالا این من بودم که مادرم رو دلداری می دادم... برعکس خواهرم!
🧕ف ـ اردکانی، مامان ۴ فرزند
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#از_دریچه_اینستاگرام
کودکان جنگ
تنها سرمایه ای که داریم، عمرمان است که ساعت ها و ثانیه هایش را نذر کودکان جنگ کرده ایم.
کودکان جنگ، همه کودکان قربانی مناسبات ناعادلانه در جهان اند... چه قربانیان جنگ نظامی، چه قربانیان جنگ فقر و غنا، چه قربانیان ناامنی و همه کودکانی که تاوان نامردی بزرگ ترها را می دهند...
خدا می داند در این چند سال چه ها دیده ایم...
دیمای ما در #غزه، هنگام تاب بازی، مورد اصابت #موشک قرار گرفت و تا آخر عمر معلول شد. سانغاری ما در #آفریقا، در اثر #فقر و سوءتغذیه جان داد.
موفز ما در #میانمار، همه زندگی اش را از دست داد و #آواره شد.
بعضی فرزندان ما در #یمن، گاه #زباله می خوردند.
عبدالکریم ما در #سوریه، جنازه خونين پدرش را ديد و بعد از گذشت چند سال هنوز شب ها کابوس می بیند...
یتیمان ما در #یتيمخانه_کلارا در کنیا، طعم تلخ #گرسنگی را بارها و بارها چشیده اند.
هربار که اخبار تلخ کودکان، برایمان روایت می شود، بغض مان را قورت می دهیم که گریه چه فایده ای به حال کودکان دارد؟ باید قوی تر باشیم و بیشتر بجنگیم...
اما گاه می شکنیم، می میریم، جان می دهیم...
چشم مان این روزها به فلسطین بود و نگران ناآرامی هایش، که صدای انفجار از #افغانستان به گوش مان رسید...
تا این لحظه ۲۵ طفل معصوم، دانش آموزان دو مدرسه پسرانه پرپر شدند...
ای کاش زمان چند روزی به ما مرخصی می داد که یک دل سیر گریه کنیم و دوباره برگردیم...
اما فرصت نیست! بغض مان را دوباره قورت می دهیم؛ روی پا می ایستیم و ادامه می دهیم...
در این شب های رمضان، برای کودکان جنگ دعا کنید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#ینگه_دنیا
بفرمایید اژدها!
تو کانادا از این میوه ها می بینید که به خاطر شکل و شمایلش بهش می گن میوه اژدها. میوه اژدها یا دراگون فروت میوه چند نوع کاکتوس است که در رنگ های زرد، قرمز و بنفش تولید می شه خواص زیادی داره مثلا حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین ث است که می تونه به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنه.
طعمش ترکیبی از کیوی و گلابی است، دانه های درون میوه ریز و سیاه رنگ هستند و می شه اون رو از وسط دو قسمت کرد مغزش رو نمک زد و خورد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان
گردنبند یاقوت (۱)
فرزانه مصیبی
فریبا همین که پایش را گذاشت روی پله، لبه بلند لباس مجلسی قرمزش زیر پاش گیر کرد. دستش را گرفت به پله اما با زانو افتاد و زانوش خورد به لبه پله دوم. مرتضی که پشت سرش وارد راهرو شده بود خواست او را بگیرد یا کمکی کند اما بی فایده بود و دست هایش در هوا معلق ماند. از صدای آخ گفتن فریبا آرین و آیدا که بالای پله بودند برگشتند سمت مادر تا ببینند چه اتفاقی افتاده. آیدا خودش را به فریبا رساند: «مامان چی شدی؟ خوبی؟» مرتضی کمک کرد تا فریبا سرپا شود و به شوخی گفت: «این قوم جاری آخر تو رو چشم کردن.»
فریبا انگار یکهو به خودش آمده باشد سریع سرپا شد...
در ادامه شما میتوانید اولین قسمت این داستان زیبا را در کانال زن روز بخوانید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
بسم الله الرحمن الرحیم...
💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐
🌹✨سلام! عصرتون بهخیر و شادی، عید سعید فطر بر همه نمازگزاران و عبادتکنندگان مبارک باد✨🌹
امیرالمومنین امام علی علیهالسلام میفرمایند: «امروز تنها عید کسی است که خداوند روزه اش را پذیرفته و شب زندهداریاش را سپاس گزارده است.» ( نهج البلاغه ، حکمت 428)
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#گفتگو
معلمی عشق است (۱)
فاطمه اقوامی
۱۲ اردیبهشت روز بزرگی در تقویم کشور
ماست، روزی به بزرگی و بلندای نام
معلم. توفیق با ما یار بود که در ایام گرامیداشت مقام معلم با «فائزه فداکار»
معلم جوانی که تازه دو سالی است رخت
شریف معلمی به تن کرده به گفتگو
بنشینیم. او به تازگی وارد دنیای تعلیم
و تربیت شده و شاید کوله بار تجربه اش
چندان سنگین نباشد اما با هدف این راه
را شروع کرده و نگاهش به این پیشه
مهم و سرنوشت ساز عمیق است و پر
دغدغه که این برای دستگاه آموزشی ما
جای بسی افتخار است. در بخش اول این گفتگو میخوانیم:
🔹برای شروع سخن برگردیم به دوران کودکی تان و با این سؤال آغاز کنیم که آیا شما هم مثل خیلی از بچه ها در جواب سؤال معروف «دوست دارید در آینده چه کاره شوید»، از معلمی نام می بردید؟
🔸بله همین طور بود. من از همان کودکی عاشق معلمی بودم. معلم بازی می کردم و به عروسک هایم دیکته می گفتم! حتی رفتارهای معلمان ابتدایی ام که بسیار دوستشان داشتم را تقلید می کردم.
🔹شاید به نظر خیلی ها عجیب باشد که با وجود رتبه بسیار خوب در کنکور، تحصیل در دانشگاه فرهنگیان را انتخاب کردید. دلیل این انتخاب چه بود؟
🔸این یکی از پرتکرارترین سؤالاتی است که از سال نود و پنج تاکنون به آن پاسخ داده ام! متعجبم از اینکه در جامعه ما اگر با رتبه خوب به سمت شغل شریف معلمی بروی باعث حیرت و تأسف دیگران می شود! البته خداراشکر در این سال ها گرایش رتبه های خوب کنکور به سمت دانشگاه فرهنگیان بسیار زیاد بوده و بیشتر هم می شود ان شاءالله. اصلا انکار نمی کنم که شرایط شغل های دیگر از جهات متعدد مانند بحث مالی از پیشه معلمی بهتر است اما مسئله این است که من معلمی را عشق خود می دانم و این رؤیای کودکی من بود که به حقیقت پیوست. از آغاز و در دبیرستان هم دقیقا با همین نیت، رشته انسانی را انتخاب کردم و درس خواندم و امیدوارم در ادامه تا پایان این مسیر عاشق بمانم و عاشقانه های معلمی بسرایم.
ذکر این نکته را واجب می دانم که فکر می کنم اتفاقا بهترین ها باید معلم شوند تا بهترین جامعه را تربیت و آماده کنند، بهترین ها باید معلم شوند تا با تربیت صحیح و آماده سازی نیروی انسانی که مهم ترین و اصلی ترین سرمایه هر سرزمینی است؛ مسیر رشد و تعالی و نیل به سعادت جامعه را هموار نمایند. امیدوارم روزی برسد که از رتبه برترهای کنکور بپرسند چرا با این رتبه خوب به دانشگاه فرهنگیان نرفتی؟! چقدر حیف که معلم نشدی!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#پزشکی
آیا میگرن همیشه باعث کاهش ناگهانی شنوایی می شود؟
کاهش شنوایی حسی عصبی ناگهانی نشانه یک مسأله بالقوه جدی در سلامتی است، و یک آزمایش گسترده برای یافتن علت اصلی آن انجام می شود. عفونت، بیماری منیر یا بعضی اوقات لخته شدن رگ ها در تخلیه مغز باعث مشکلات شنوایی نیز می شود.
بیماری منیر در اثر تجمع مایعات در محفظه های گوش داخلی به نام هزارتوی ایجاد می شود که معمولا فقط یک گوش را درگیر می کند. سردردهای نوع میگرنی گاهی اوقات همراه با تغییرات شنوایی، وزوز گوش و از دست دادن شنوایی می توانند همراه با بیماری منیر رخ دهند.
حتی اگر ناشنوایی ناگهانی کاملا نادر باشد، یک متاآنالیز نشان داد که افراد مبتلا به میگرن در مقایسه با افراد بدون میگرن در معرض خطر بیشتری برای کاهش شنوایی حسی عصبی ناگهانی هستند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#در_محضر_خورشید
آغوش مهربان محمد
حسنی احمدی
نگاهش از دور به علی افتاد که آرام و باوقار همیشگی اش به سمتش می آمد. نگاهی به اطراف کرد. جمعی از مردم نشسته بودند همین حالا وقتش بود. هرچه بدگویی و بدخواهی منافقان مدینه بیشتر می شد مهر علی بیشتر در دل رسول مهربان ما ریشه می دواند. علی که نزدیک تر شد با شور و اشتیاق از جا بلند شد و آغوشش را به سوی او گشود، لبخند بر چهره علی نشست او هم بی تاب آغوش محمد بود. یکدیگر را در آغوش کشیدند مثل همیشه ممتد و طولانی. محمد علی را از سینه خود جدا کرد و به چهره اش نگریست گویی می خواست یک دل سیر نگاهش کند. لحظاتی که گذشت دست علی را گرفت و با صدایی رسا طوری که همه اطرافیان به وضوح سخنانش را بشنوند گفت: «علی جان تو برادر من و من برادر توام، من برای نبوت و تو برای امامت برگزیده شده ای، من و تو پدران این امت هستیم، تو وصی و وراث من و پدران فرزندان من هستی، پیروان تو پیروان من، دوستان تو دوستان من و دشمنان تو دشمنان من هستند.» محمد لحظاتی سکوت کرد نفسی تازه کرد به چشمان علی خیره شد و کمی صدایش را صاف کرد. نگاه معنادار دیگران را روی خودش و علی حس می کرد چیزهایی که گفته بود پاسخ آن حجم از تخریبی که بر ضد علی می شد نبود پس ادامه داد: «یا علی تو بعد از من حجت خدایی بر مردم گفتار تو گفتار من، امر تو امر من، نهی تو نهی من است. اطاعت از تو اطاعت از من و نافرمانی از تو نافرمانی از من است و حزب تو حزب من است که همان حزب الله است.» علی هیچ نمی گفت و فقط به سخنان محمد گوش می داد. همین مظلومیتش بیشتر دل محمد را به درد می آورد محمد بار دیگر علی را محکم به سینه چسباند.
منبع: اتفاق المبانی و افتراق المعانی، ص ۲۳۳
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#گفتگو
معلمی عشق است (۲)
فاطمه اقوامی
🔹روز معلم برای معلم ها چگونه است و چه حس و حالی دارند؟
🔸البته فقط از جانب خودم می توانم حس و حال روز معلم را توصیف کنم. راستش را بخواهید چشم داشت و انتظار خاصی از دانش آموزانم ندارم، همین که حال دلشان خوب باشد و در کلاس درس همراه خوبی برای یاد دادن و یادگرفتن باشند عالی ا ست اما صادقانه بگویم که خوشحال می شوم به یادم باشند و واقعا مگر می شود از تبریک بچه هایی که مثل اعضای یک خانواده در طول یک سال تحصیلی و گاهی بیش تر از یک سال و یک پایه با هم زندگی کرده ایم خوشحال نشد؟!
نکته دیگر اینکه از پیام های تبریک کپی شده و کلیشه ای خوشم نمی آید! پیام هایی که بچه ها ساده اما با زبان و بیان خودشان می فرستند بیشتر به دلم می نشیند و دقیقا همین نوع پیام ها مرا به عملکرد معلمانه ام امیدوار می کند. چرا که باید متفاوت باشی تا متفاوت تو را به یاد بیاورند و متفاوت تبریک بگویند! از وقتی که معلمی می کنم در روز معلم هم پیام تبریک دریافت و هم ارسال می کنم! هنوز هم با برخی از معلمان خوبم ارتباط دارم و نه تنها در روز معلم، بلکه در ناب ترین لحظات زندگی به یادشان هستم.
🔹بهترین هدیه روز معلم که تا به حال دریافت کردید چه بوده است ؟
🔸بنده روز معلم های زیادی را تجربه نکرده ام و طبیعی است که در این سال های کرونایی هدیه دادن و گرفتن چندان مطرح نبوده باشد اما صرف نظر از روز معلم، گاهی محبت هایی از بچه ها دریافت می کنم که آنقدر شیرین و دلچسب است که مرا به شدت تحت تأثیر قرار می دهد.
کارت پستال، نقاشی، گل، انشاهایی که موضوع و محوریتش بنده بوده ام، جملات سرشار از احساسات صادقانه و... از مواردی است که اکنون به ذهنم می رسد.
معلم، محقق شدن اهداف تربیتی و البته برای من آموزشی و همراهی بچه ها بهترین هدیه است. این هدیه را بسیار دریافت کرده ام!
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خدای روزی دهنده...
💐اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💐
🌺✨سلام! عصر چهارشنبه بهاریتون به خیر و شادی. امیدواریم تعطیلات رو به خوبی گذرونده باشید. یکبار دیگه عید سعید فطر رو بهتون تبریگ میگیم✨🌺
امام حسين علیهالسلام میفرمایند: «خداوند هيچ موجودى را نيافريد، جز آنكه براى او تسبيحى قرارداد تا با آن خدا را ستايش كند» (بحار الانوار، ج ۶۱ ص ۲۹ ح۸ )
@zane_ruz