هفتهنامه زن روز
#ایوان_هنر
قهرمانی که فشل شد
هرچند «زخم کاری ۲» هرچه به قسمت های پایانی خودش نزدیک شد توانست ریتم و ضرباهنگ مناسب خود را پیدا کند اما بزرگ ترین معضل این فصل اساسا نداشتن قهرمان بود و شخصیتی که پایه های فصل دوم منطبق با آن استوار شد از اساس قهرمانی فشل و فاقد کنش های قهرمانانه بود. «محمدحسین مهدویان» بعد از فیلم های موفق «ایستاده در غبار»، «ماجرای نیمروز ۱و ۲»، «لاتاری» و «درخت گردو» به سراغ شبکه نمایش خانگی آمده است و در چرخشی صدوهشتاد درجه ای با ساخت فصل اول «زخم کاری» قصه ای را انتخاب کرد که برخلاف آثار سینمایی این فیلم ساز نه تنها حاوی پیام های ارزشی نیست بلکه بر مدار فسادهای اخلاقی و خیانت استوار شده است. شاید دلیل انتخاب مهدویان برای ساخت «زخم کاری» بعد از فیلم تأمل برانگیز «شیشلیک» این باشد تا از هجمه هایی که از طرف بدنه سینما پس از ساخت فیلم های قبلی به او شده بود، دوری کند و لقب فیلمساز ارزشی و سفارشی را از نام خود پاک کند. «زخم کاری» بر اساس رمانی به نام بیست زخم کاری نوشته «محمود حسینی نژاد» ساخته شده است، رمانی که چندسالی است چاپ آن متوقف شده است. رمانی که خود برداشتی آزاد از نمایش نامه ی جاویدان مکبث اثر ویلیام شکسپیر است. هیچ داستان و قصه ی دیگری مانند مکبث به مسأله قدرت و تشنه بودن برای آن نپرداخته است. نمایشنامه ای که آمال های مکبث و لیدی مکبث (همسرش) برای رسیدن به قدرت را نشان می دهد. فصل دوم سریال «زخم کاری» این روزها از شبکه نمایش خانگی در حال پخش است، برخلاف حواشی متعدد به دلایلی چون عدم منطق روایی فیلم نامه، تفسیر ناموزون از شرایط اجتماع و روابط موجود در آن، شخصیت های کلیشه ای و تکراری و بازی های ضعیف، نتوانسته موفقیت فصل نخست را تکرار کند.
شما میتوانید متن کامل «ایوان هنر» این هفته را در شماره ۲۸۳۴ مجله زن روز مطالعه فرمایید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
زخم
آیت الله حائری شیرازی
عالَم اسلام یک موجود عظیمالجثۀ در حال کما بود. اسرائیل یک زخمی است که در پیکر او پیدا شد. اسرائیل، مثل یک ماری آمده و پیکر اسلام را گزیده. این موجود عظیمالجثه به خاطر این زخم، در حال بیدار شدن است. آنچه عالم اسلام را بیدار میکند، زخم فلسطین است. هرچه اسرائیلیها بیشتر شرارت بکنند، عالم اسلام را بهتر بیدار میکنند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#کدبانوگری
حلوا برشتوک
🧑🍳مواد لازم:
آرد نخودچی تفت داده شده: ۲۰۰ گرم
پودر شکر: ۱۰۰ گرم
روغن جامد: ۱۰۰ گرم
پودر هل: ۱ قاشق چای خوری
خلال بادام و خلال پسته برای تزئین: به مقدار لازم
کنجد و پودر نارگیل برای تزئین: به مقدار لازم
شکلات و مغز گردوی خرد شده برای تزئین: به مقدار لازم
🧑🍳طرز تهیه:
ابتدا مقداری آرد نخودچی را داخل یک تابه بریزید، بعد بدون این که به آن روغن اضافه کنید، تابه را روی حرارت ملایم که از قبل روی آن شعله پخش کن قرار داده اید بگذارید، سپس به مدت تقریبا ۱ ساعت آرد را تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند. وقتی بوی خامی آرد نخودچی گرفته شد تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود، سپس آرد را داخل ظرف دیگری الک کنید بعد آرد را وزن کنید، وزن آرد نخودچی بعد از تفت داده شدن باید ۲۰۰ گرم باشد. سپس مقداری روغن جامد را داخل یک تابه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن ذوب و کمی گرم شود، بعد از آن آرد نخودچی را که تفت دادید و الک کرده اید را در تابه بریزید و همراه با روغن دوباره کمی تفت دهید تا خوب با هم مخلوط شوند. بعد کمی پودر هل اضافه کنید، هم بزنید تا کمی تفت داده شود، سپس پودر شکر را به مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا شکر ذوب شود و همه ی مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند، بعد از این که حلوا آماده شد و به غلظت مناسب رسید تابه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید تا کمی حرارت اولیه آن از بین برود، سپس برای تزئین حلوا به روش سنتی یک کاغذ روغنی را روی سطح صاف قرار دهید، بعد کاغذ را باز کنید. سپس حلوا را روی کاغذ روغنی قرار دهید و با لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید بعد از آن با پودر پسته، پودر نارگیل، خلال بادام و کنجد حلوا را تزئین کنید، بعد از آن یک ورق کاغذ روغنی دیگر روی حلوا قرار دهید و با دست آن را صاف کنید. بعد کمی روی کاغذ روغنی با دست کمی فشار دهید تا مغزها کمی داخل حلوا فرو رود سپس اجازه دهید تا حلوا در دمای محیط کمی خودش را بگیرد و کاملا خنک شود سپس با یک کاتر یا چاقوی تیز حلوا را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید. در صورتی که خواستید حلوا را به روش مدرن تزئین کنید ابتدا شکلات ها را ذوب کنید سپس اجازه دهید در دمای محیط کمی خنک شود و شکلات را داخل قالب های سیلیکونی با شکل و اندازه دلخواه بریزید به طوری که تقریبا یک سوم قالب را با شکلات پر کنید، سپس قالب ها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این که شکلات ذوب شده خوب خودش را گرفت و سفت شد، قالب ها را از یخچال بیرون بیاورید، با حلوا قالب ها را پر کنید سپس سطح قالب را صاف کنید، دوباره آن ها را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۱ تا ۲ ساعت خودشان را بگیرند. وقتی حلوا کاملا خنک شد و خودش را گرفت قالب ها را از یخچال بیرون بیاورید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#زیرگذرتاریخ
کشکی حرف زدن!
در زمان گذشته مردم برای اینکه نشان دهند نامه یا دست خطی که نوشته اند متعلق به آن هاست، انتهای آن را مهر می کردند.
در روی این مهرها اسم شخص صاحب نامه نوشته شده بود که مثلا اگر شخص حاکم بود در بالای آن لفظ «الملک لله» و شعری که حاکی از نام شاه بود بر روی مهر کنده می شد. مردم عادی و از طبقات پائین جامعه نیز فقط نام خود را بر روی مهر ذکر می کردند. در برخی دهات مردم آن قدر فقیر بودند که مهر را نه از آهن یا چوب بلکه از صابون یا کشک درست می کردند.
و وقتی در انتهای نامه ای چنین مهری بود، معلوم می شد که شخص صاحب نامه فرد معتبری نیست و می گفتند: «مهرش کشکی است.»
از همانجا اصطلاح «کشکی کشکی یه حرفی می زنه» در میان مردم رایج شد، که منظور آن است حرف های گوینده، بی پایه و اساس است و اعتبار چندانی ندارد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#پزشکی
استرسهای شدید میتواند باعث یائسگی زودرس شود
دکتر شیرین نیرومنش، جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: «علت اصلی و دقیق یائسگی های زودرس به طور کلی قابل شناسایی نیست، ولی در بعضی از خانواده ها زمینه های ارثی وجود دارد.» نیرومنش گفت: «یائسگی زودرس با استرس های شدید ارتباط نزدیکی دارد. در خانم هایی که دچار بیماری خود ایمنی هستند و به طور مکرر تحت عمل های جراحی کیست تخمدان قرار می گیرند، یائسگی زودرس بیشتر اتفاق می افتد.» او ادامه داد: «یکی از راه های تشخیص یائسگی، قطع شدن ناگهانی عادت های ماهانه در خانم هاست، که پزشک با بررسی چنین علائمی و انجام آزمایشات و سونوگرافی به تشخیص قطعی یائسگی زودرس می رسد.»
نیرومنش گفت: «پس از بررسی سونوگرافی های انجام شده، مشخص می شود که اندازه ی تخمدان ها کوچک است و تخمک قابل ملاحظه ای در تخمدان ها دیده نمی شود، آزمایش های خون و هورمون می توانند کاهش هورمون های زنانه را تأیید کند و پس از تشخیص قطعی این موضوع بیمار باید مشاوره های لازم
را دریافت کند.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#یار_مهربان
معرفی کتاب «چشمهایم در اورشلیم» نوشته مریم مقانی
سمیه سلیمانی شیجانی
مسأله ی سفر به آینده از آن دست مسائلی است که ذهن بشر را همیشه مشغول کرده و این به آن دلیل است که نوع انسان دوست دارد تا نتایج حرکت های اجتماعی را در آینده جستجو کند. اگر تمایل به سفری در آینده آن هم در مورد یکی از حساس ترین حرکت های انسانی و اجتماعی نوع بشر دارید مطالعه ی کتاب «چشم هایم در اورشلیم» را از دست ندهید. داستان کتاب در سال ۲۰۳۵ میلادی می گذرد. سال هاست که تاریخ مقاومت اسلامی داغ شهادت سردار سلیمانی را تحمل کرده و برای مقابله با اسرائیل تدابیر پیشرفته ای را تدارک دیده. ماجرای کتاب در مورد یکی از بزرگ ترین فرماندهان جنبش مقاومت است که در نقش یک تاجر یهودی به عنوان جاسوس به بدنه ی سیستم دفاعی اسرائیل وارد شده و از نقشه ی اسرائیل برای نابودی مسجدالاقصی مطلع می شود. او و تیم مقاومت تلاش هایشان برای خنثی سازی این توطئه را شروع می کنند؛ که ماجراهای مختلفی رقم می خورد.
چشم هایم در اورشلیم در کنار نمایش ساختار سخت نظامی و دفاعی، عاشقانه ای لطیف را هم به تصویر می کشد. علاوه بر همه ی این ها اطلاعات خوبی از جزئیات جغرافیایی سرزمین های اشغالی و باورها و رسومات یهود را برای مخاطب بازگو می کند. نکته ی جالب توجه در جریان داستان همان طور که در سطور بالا هم بدان اشاره شد این است که ما به آینده ای سفر می کنیم که هنوز بدان دست نیافته ایم و در آینده با پیشرفت های پزشکی، نظامی و تکنولوژیکی روبرو می شویم که تحقق آن ها برای مردمان اکنون در هاله ای از ابهام و تردید وجود دارد. چه بسا همین تردید لذت مطالعه کتاب را دو چندان کند. داستان از ماهیتی کم و بیش حماسی برخوردار است و مقاومت مردمانی را نشان می دهد که اگرچه ویرانی خانه ها و شهادت عزیزانشان قلب هایشان را سخت فشرده اما در روحیه ی مبارزشان ذره ای خلل وارد نکرده و همیشه برای دفاع از مرزها و مقدساتشان با بالاترین سرمایه ی وجودیشان که روح و جانشان می باشد؛ در صحنه حاضر هستند.
اگرچه زمان وقوع ماجراهای کتاب در آینده است اما آینه ای است از رنج عظیمی که فلسطین از گذشته تا همیشه ی تاریخ بر دوش کشیده. نویسنده ی کتاب با الهام گرفتن از شخصیت و منش رفتاری شهدای بزرگ جنبش مقاومت، تصویر قابل قبولی از شخصیت مبارزان ارائه نموده است. پرداخت داستانی قوی مخاطب را تا صفحات پایانی کتاب با غافلگیری های هیجان انگیز مواجه می کند. نویسنده در بیان جزئیات با ارائه ی توصیفات دقیق و بجا مخاطب را در جریان مبارزه قرار می دهد. «چشم هایم در اورشلیم» به قلم توانمند خانم «مریم مقانی» دومین کتاب از کتاب های سه گانه ی ایشان در حوزه ی مقاومت و مسئله ی فلسطین است که نخستین بار با نام «چشمی که بستم چشمی که گشودی» در سال ۱۳۹۲ به چاپ رسید. و ۸ سال بعد یعنی در سال ۱۴۰۰ بعد از بازنویسی و تغییراتی جزئی با نام «چشم هایم در اورشلیم» توسط نشر معارف راهی بازار کتاب شد.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#مصاحبه_تخیلی
پایان روزگار
مریم ابراهیمی شهرآباد
آفتاب مستقیم می تابد، صدای اذان ظهر در شهر طنین انداز شده، دستانم را سایبان چشمانم می کنم، این سومین باری است که نوشته ی نمای ورودی سالن را می خوانم: «فرودگاه بین المللی سردار جنگل» راننده تاکسی تویوتا کمری، پیرمرد خوش سیمایی است، خوش آمد می گوید، کیف و پایه ی دوربین را از دستم می گیرد، می گذارد روی صندلی عقب، نگاهم به چادرم است که لای در گیر نکند. رو به راننده که حالا پشت فرمان نشسته می گویم: «بزرگوار مقصدم قبرستون سلیمان دارابه» از توی آینه نگاهم می کند: «می خوایید مقبره ی میرزا کوچیک خان رو ببینین؟» سری به علامت تأیید تکان می دهم و به لحظه ی مصاحبه فکر می کنم، به لحظه ی دیدن میرزاکوچک خان.
راننده به سمت جنوب شهر حرکت می کند، به منطقه ی یخ سازی می رسد، میدان رازی را دور می زند، می راند به سمت خیابان شیون فومنی، وارد شانزده متری سمیه که می شود، دوباره در آیینه نگاه می کند، با دست نقطه ای را نشان می دهد: «اونجا قبرستون سلیمان دارابه» جایی که نشان داده را نگاه می کنم، لبخند می زنم، دیگر حواسم از خواندن اسم خیابان ها پرت شده، شور و اشتیاق را در چهره ام می بیند، می گوید: «توی این قبرستون به غیر از میرزا، آدمای بزرگی دفن شدن. شیون فومنی، میرزاحسین خان کسمایی، ابراهیم فخرایی، دکتر محمود بهزاد، نصرت رحمانی»...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
به نام خداوند پذیرنده توبهها...
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹
🌻🍂سلام! صبحتون بهخیر. روزتون به زیبایی رنگهای پاییزی. امیدواریم آخر هفته خوبی در پیش داشته باشید🍂🌻
«مَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ كَمَثَلِ حَبَّةٍ أَنْبَتَتْ سَبْعَ سَنَابِلَ فِي كُلِّ سُنْبُلَةٍ مِائَةُ حَبَّةٍ ۗ وَاللَّهُ يُضَاعِفُ لِمَنْ يَشَاءُ ۗ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ. کسانی که اموال خود را در راه خدا انفاق میکنند، همانند بذری هستند که هفت خوشه برویاند؛ که در هر خوشه، یکصد دانه باشد؛ و خداوند آن را برای هر کس بخواهد (و شایستگی داشته باشد)، دو یا چند برابر میکند؛ و خدا (از نظر قدرت و رحمت،) وسیع، و (به همه چیز) داناست.»
@zane_ruz
هفتهنامه زن روز
#یادداشت
حرفهای جادویی
معصومه تاوان
آخ که چقدر به خودمان بدهکاریم. چپ و راست زدیم توی سر خودمان که این کاره نیستی و آن کاره نیستی و فلانی خیلی بهتر از توست و آخرش هیچ چیز نمی شوی. یکبار نشد که خودمان را بغل بگیریم و بگوییم آفرین که امروز خوب رانندگی کردی، آفرین که نترسیدی، آفرین که آرام بودی، صبور بودی، مهربان بودی و هزاران آفرین که فقط خودمان از آن ها خبر داریم.
بیچاره خودمان چقدر تنهایی گریه کرده، غصه خورده، بغض کرده که از پس هیچ کاری بر نمی آید و هی ضربان قلبش رفته بالا و بالاتر و تنش گر گرفته و شروع کرده به دادوبیداد و بد و بیراه گفتن. بیچاره خودمان که یکبار نشد بگوییم تو خیلی بهتر از آن چیزی هستی که فکرش را می کنی.
اگر می گفتیم حتما ذوق می کرد، بال در می آورد و از این رو به آن رو می شد، از فردا قوی تر جلو می رفت، بهتر مشکلاتش را حل می کرد و کمتر عصبانی می شد. بهتر آشپزی می کرد، شعر حفظ می کرد و هزارتا کار ریز و درشت دیگر که تا دیروز از آن ها یک کوه ساخته بود برای خودش و هربار که قرار بود انجام شان بدهد به گریه افتاده بود و شاید هم انجامش را گذاشته و هر چند وقت یکبار با حسرت سرکی به آن ها کشیده بود.
بعضی جملات معجزه می کنند بعضی وقت ها خودمان را بغل بگیریم یک چای داغ برایش بریزیم و از این جمله های جادویی بگوییم. کولاک می کند. یکبار بگوییم خود عزیزم ببخشید که خیلی وقت ها ندیدمت، و اجازه ندادم جلوتر بروی در حالی که با ارزش ترین دارایی من بودی و من نمی دانستم. دست کمت گرفتم و اجازه ندادم قد بکشی خودت باشی. تو خیلی بهتر از آن چیزی هستی که فکرش را می کنی. مهم نیست بعضی وقت ها نمی توانی و اشتباه می کنی. تو هم حق اشتباه کردن داری حق ناامید شدن، آن کسی که حق ندارد من هستم که تو را تنبیه می کنم با حرف هایم. با کارهایم جرأت و جسارت را از تو می گیرم و تو را خجالتی بار می آورم. خود عزیز دوست داشتنی ام من را ببخش که کمتر دوستت داشتم هیچ وقت به تو نگفتم تو چقدر زیبایی چقدر صدایت، موهایت، حرف هایت و حتی خنده هایت قشنگ است. چقدر برایت هدیه نخریدم ذوق زده ات نکرده ام. و تو باز هم پابه پای من آمدی و عقب ننشستی.
عزیزکم دوستت دارم. تو خیلی بهتر از آن چیزی هستی که من فکر می کنم، خودت فکر می کنی و حتی دیگران فکر می کنند.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#منبرک
اصلاح کار را به آخر عمر نینداز
امام خمینی(رحمهالله علیه)
از مکائد بزرگ شیطان و نفس خطرناکتر این است که به انسان وعده اصلاح در آخر عمر و زمان پیری میدهد و تهذیب و توبه الیالله را به تعویق میاندازد برای زمانی که درخت فساد در وجود انسان قوی شده و اراده و قیام به خودسازی ضعیف؛ بلکه مرده است.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
هفتهنامه زن روز
#عطارباشی
نسخه طب سنتی برای کاهش آلرژی پاییزی
علی حسینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، علائم آلرژی و حساسیت را تنگی نفس، گرفتگی بینی به همراه آب ریزش، عطسه، آبریزش چشم ها، خارش و تورم پوست، قرمزی و خشکی پوست و بروز جوش دانست. وی ادامه داد: «برای کاهش آلرژی فصل پاییز توصیه می شود از غذاهای لطیف و غذاهایی که به راحتی هضم می شوند استفاده کرد چون این غذاها خون غلیظی تولید نمی کنند در نتیجه فضولات زیادی هم نخواهند داشت.»
این متخصص طب سنتی گفت: «بنابراین مصرف گوشت پرندگان، تخم مرغ عسلی و غذاهایی که به راحتی هضم می شوند برای افرادی که آلرژی دارند توصیه می شود.»حسینی تصریح کرد: «باید از مصرف غذاهای تند و پرادویه حاوی فلفل، زنجبیل یا سیر و پیاز پرهیز کرد. همچنین میزان مصرف غذاهای چرب و شیرین را نیز بهتر است محدود کرد زیرا این مواد غذایی زمینه ساز افزایش تولید صفرا و آلرژی است.» وی تصریح کرد: «برای درمان خارش و حساسیت های پوستی فصل پاییز می توان از جوش شیرین، روغن نارگیل و آب لیمو استفاده کرد چون این مواد التهاب و خارش را کاهش می دهند و خاصیت ضد ویروسی و ضد قارچی دارند. مصرف نعنای تازه نیز بسیار توصیه می شود چرا که در کاهش میزان خارش و درد ناشی از بروز کهیر بسیار مؤثر است.»
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: «مصرف آلوئه ورا و استفاده از ژل این گیاه نیز در بهبود خارش ها مؤثر است و همچنین استفاده از جوش شیرین برای رفع خارش پوستی توصیه می شود که با کمی آب باید مخلوط و روی پوست مالیده شود.» حسینی گفت: «به طور کلی برای رفع خارش و آلرژی باید یبوست از بین برود که مصرف موادی مانند خاکشیر، آلو، تمرهندی و مصرف برخی میوه ها بر اساس مزاج هر فرد مناسب است.»
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#جیک_جیکستان
در تاریخ مینویسند در حالی که شما آب و غذا و دارو رو بر روی زن و کودک مجروح اونها بستید و خودشون تشنه و گرسنه بودند و کمبود وسایل پزشکی داشتند! اونها از سهم اندک خودشون، نفر زخمی شما رو مداوا کردند. اگر فقط بنا به تبادل بود نه انسانیت! میتونستند جراحیش نکنن و فقط زنده نگهش دارن...
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#آموزش
سبک بوهو چه ویژگیهایی دارد؟
✨در اتاق های بوهمی به جای پارکت فرش به چشم می خورد. البته که مجاز به استفاده از هر نوع فرشی نیستید و برای حفظ اصالت باید از فرش های دستباف، گلیم، جاجیم یا قالیچه های رنگی استفاده کنید.
✨گیاهان نیز از جمله مواردی هستند که در این سبک جایگاه بسیار ویژه ای دارند و توجه زیادی به آن ها شده است. در تمام خانه های طراحی شده به روش بوهو گلدان های کوچک و بزرگ سرسبز زیاد به چشم می خورد. به طور معمول در این سبک بیشتر از گیاهانی استفاده می شود که دارای برگ های
بزرگ و آویزان هستند. قاب ها و آینه هایی که قاب آن ها حصیر یا مکروه است گزینه بسیار مناسبی برای خانه های بوهمیایی محسوب می شوند.
✨حصیر وسیله ای است که در دکوراسیون داخلی زیاد دیده می شود. از آن جایی که حصیر جنسی طبیعی و ارگانیک دارد بسیار سالم بوده و در مکانی که مورد استفاده قرار می گیرد احساس گرما ایجاد می کند. اگر دوست دارید که فضایی تابستانی در دکوراسیون خانه ایجاد کنید، با استفاده از مبلمان و اکسسواری های بی نظیر بسازید. معمولا از حصیر در بالکن و باغچه حصیری دکوراسیون حصیری
استفاده می شود، اما امروزه حصیر در دکوراسیون داخلی نیز زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. با به کار بردن مبل ها، صندلی ها، میز، کمد و کنسول های حصیری می توانید محیطی گرم و بی نظیر در خانه ایجاد کنید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
#داستان_هفته
آپارتماننشینها
مریم ابراهیمی شهرآباد
آپارتمان نشینها حکایت آدمهایی است که به اسم مِهر و امید، در حاشیهی شهر جمعشان کردهاند تا دور هم باشند، چون ژنشان خاص است، برای زندگی در مجتمعهای آپارتمانی با واحدهایی بیشمار که روی سر هم سوار شدهاند. آنهایی که داشتن یک خانهی ویلایی نقلی در مرکز یا حتی جنوب شهر برایشان، یک رویای شیرین و البته دستنیافتنیست...
هرهفته، پنجشنبهها با ما باشید و از خواندن ماجراهای آپارتماننشینها لذت ببرید.
@zane_ruz
ارتباط با ادمین:
@zaneruz97
آپارتمان نشینها.pdf
1.59M
#داستان_هفته
نویسنده: مریم_ابراهیمی_شهرآباد
@zane_ruz
#اطلاعیه
بسم الله الرحمن الرحیم...
✨🪴دو هزار و هشتصد و چهل و چهارمین شماره هفته نامه فرهنگی اجتماعی «زن روز» منتشر شد🪴✨
آنچه در این شماره میخوانیم:
🌼آیا بعضی افراد با نوشیدن آب چاق میشوند؟
🌺ترس، عامل بیتحرکی
🌸پیرمردانی با دنیای کودکانه
🧵ضمیمه کاردستی
🌻و بخشهای متنوع پزشکی، کدبانوگری، داستان و...
🍃«زن روز» را به قیمت سی هزار تومان از روزنامهفروشیها تهیه کنید.🍃
✨شما همچنین میتوانید برای داشتن اشتراک مجله با شماره تلفن
02135202278 تماس حاصل فرمایید.✨
@zane_ruz
بسم الله الرحمن الرحیم...
✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨
🌺🌱اعضای گرامی کانال زن روز، سلام! صبح زیبای شنبه پاییزیتون بهخیر. آرزو میکنیم هفته خوبی در پیش داشته باشید🌱🌺
«وَمَثَلُ الَّذِينَ يُنْفِقُونَ أَمْوَالَهُمُ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِ اللَّهِ وَتَثْبِيتًا مِنْ أَنْفُسِهِمْ كَمَثَلِ جَنَّةٍ بِرَبْوَةٍ أَصَابَهَا وَابِلٌ فَآتَتْ أُكُلَهَا ضِعْفَيْنِ فَإِنْ لَمْ يُصِبْهَا وَابِلٌ فَطَلٌّ ۗ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ. و (کار) کسانی که اموال خود را برای خشنودی خدا، و تثبیت (ملکات انسانی در) روح خود، انفاق میکنند، همچون باغی است که در نقطه بلندی باشد، و بارانهای درشت به آن برسد، (و از هوای آزاد و نور آفتاب، به حد کافی بهره گیرد،) و میوه خود را دو چندان دهد (که همیشه شاداب و با طراوت است.) و اگر باران درشت به آن نرسد، بارانی نرم به آن میرسد. و خداوند به آنچه انجام میدهید، بیناست.» (بقره، آیه ۲۶۵)
@zane_ruz