eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 ❌بچه ها توی فیلم من آرد ذرت رو اشتباه آرد زرد نوشتم ❌ مواد لازم : سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم آرد ذرت یک ق غ زرده تخم مرغ یک عدد روغن مایع ۲ ق غ سیر ۲ یا ۴ حبه هویج پخته شده ۲ عدد خلال پسته ۴ ق غ پر قارچ پخته شده نگینی به دلخواه ادویه ها👇🏻 (مهم) ادویه کاری یک ق چ فلفل قرمز یک ق چ نمک یک ق غ فلفل سیاه یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ پودر جوز هندی یک ق چ پودر آویشن یک ق چ طرز تهیه : ا‌ول از همه مرغ هابریزیدتو مخلوط کن م میکس که شد ا‌دویه هارو بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های پخته شده ی نگینی و خلال پسته رو بهش اضافه حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل قیفی که ماسوره نداره میریزیم و داخل وکیوم رو پر میکنیم بامواد و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 پارت دوم ۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده ۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده(آب پیاز رو کامل بگیرید) ۱ عدد تخم مرغ یک فنجان آرد سوخاری ۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه فلفل سیاه، نمک و زردچوبه و پول بیبر و آویشن و پرک سیر بمقدار لازم ۱ بسته خمیر هزارلا کمی روغن برای سرخ کردن گوشت یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده برای رومال خمیر برای سس گوجه: ۱۰ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۳ حبه سیر خورد شده نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم یک شاخه رزماری در صورت دلخواه . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یه غذای پرطرفدار و محبوب با تموم جزئیات😍 یک و نیم عدد سیب زمینی خام رو رنده کنین و آبشو بگیرین یک عدد پیاز رو هم به همین شکل دو حبه سیر رو رنده کنین یک و نیم عدد سیب زمینی آبپز رو رنده کنین نیم کیلو گوشت چرخ کرده یک عدد تخم مرغ نمک فلفل زرد چوبه و کمی سماق نعنا گشنیز جعفری و شوید خشک از هر کدام یک قاشق چایخوری و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز بریزین و خوب ورز بدین یک ساعت داخل یخچال بزارین و بعد بهش فرم بدین دو طرفش رو داخل روغن برشته کنین روی بخار کتری بزارین تا کامل مغز پخت بشه برای برنج 👇 زردچوبه شوید و سیر خرد شده بریزین و دم کنین مقداری گوجه فرنگی رو به همراه نمک و فلفل بزارین بپزه اینم از شامی مازندرانی که میتونه تبدیل به یه غذای هفتگی و خوشمزه بشه نوش جان😋 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت کاکایویی پتی بور کرم: شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر ‌ 1 لیوان سمولینا (اگر نداشتین نصف لیوان آرد معمولی نصف لیوان نشاسته ) 1 لیوان پودر نارگیل نصف قاشق چایخوری وانیل سس شکلات: خامه مایع 50 گرم شکلات تیره و شیری برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان 🍆 البته این مدلی هم درست می کنن👇 مواد لازم بادمجان: ۱ کیلو🍆 سیر: ۵ حبه🧄 خیار: ۴ عدد🥒 هویج: ۳ عدد متوسط🥕 سبزی: معطر دو قاشق☘🌿 گلپر نسابیده: ۱ قاشق چایخوری سرکه: به میزان لازم🍾 نمک و زردچوبه: به میزان لازم🧂 فلفل قلمی تند🌶 طرزتهیه بادمجان رو کباب کنید و پوستش رو بگیرن🍆 خیار ، هویج ، فلفل ، سرکه و نمک رو بپزین و بزارین کنار تا خنک بشه 🥕🥒 بادمجان کبابی رو با چنگال له کنید و با زردچوبه مخلوط کنید و خیار ، هویج و فلفل رو ساطوری کنید یا داخل مخلوط کن بریزین ، دقت کنید زیاد له نشه بعد خرد شدن به بادمجان اضافه کنید و نمکش رو میزان کنید سیر رو ساطوری کنید همراه گلپر و سبزی معطر (چوچاق و کوتکوتو یا کوکاتی :سبزی محلی گیلان) با مواد ترشی مخلوط کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😍 مواد لازم🔻 گوشت چرخ‌کرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته ادویه🔻 زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک مواد لازم سس🔻 گوجه رنده شده یک عدد رب نصف قاشق غذاخوری سير رنده شده یک عدد آب یک لیوان آبلیمو یک قاشق غذاخوری گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید) نمک طرز تهیه🔻 مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم. پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 👈مواد لازم: خمیر مثلثی یوفکا یا فیلو: ۱۰ ورقه کلم سفید: ۲۵۰ گرم هویج: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد فلفل کاپیا: ۱ عدد گوشت چرخ کرده: ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری نمک روغن زیتون: ۳ قاشق غداخوری روغن کافی برای سرخ کردن 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خوشمزه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 🧁🍓 مینی وانیلی تزیین با توت فرنگی یا مارمالاد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بیسکویت کاکایویی پتی بور کرم: شیر 1 لیتر 1 لیوان شکر ‌ 1 لیوان سمولینا (اگر نداشتین نصف لیوان آرد معمولی نصف لیوان نشاسته ) 1 لیوان پودر نارگیل نصف قاشق چایخوری وانیل سس شکلات: خامه مایع 50 گرم شکلات تیره و شیری برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شربت رنگین کمونی و کهکشانی اوردم که انقد محو رنگای قشنگ و خوشگلش میشی که اصلا یادت میره بخوری😁🤦🏻‍♀️ گل پنیرک 4 ق غ، خاکشیر و تخم شربتی، برای شهد ( 1لیوان شکر+ 1 لیوان آب+1 ق زعفرون) 🔴برای مهمونی ها عصاره پنیرک رو موقع سرو اضافه کنید چون اگه زیاد بمونه رنگش میپره 🔴میتونید داخل شربت از گلاب یا عرقیجات استفاده کنید 🔴خواص پنیرک(درمان بیماریهای کلیه و مثانه،مناسب بیماریهای پوستی مثل اگزما ،جوش ،خارش پوست، ادرار آور،درمان یبوست ، درمان سرفه ، بیخوابی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡