8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پلو_بادمجان 😍😋
بادمجان ۵ عدد
گوجه ۷_۸ عدد
فلفل قرمز و نمک و زردچوبه (نصف ق م)
آبغوره حدود نصف استکان یا غوره تازه حدود ۱ استکان
____
1️⃣ بادمجان هارو برش بزن بذار تو آب نمک نیم ساعت بمونه بعد بشور و بذار کامل خشک خشک شه و سرخشون کن
2️⃣ گوجه هارو ۳_۴ تکه کن یکم تفت بده تو همون تابه بعد نصف ق م زردچوبه اضافه کن یه تفت ریز بده و برش دار
3️⃣ تو قابلمه گوجه هارو بریز نمک، فلفل قرمز و نصف استکان آبغوره یا غوره تازه و بادمجان سرخ شده و اول بذار ۱۰ دقیقه با شعله متوسط بعد با شعله ملایم ۱ الی ۱/۵ ساعت بذار بپزه
4️⃣ ۳ پیمانه برنج خیس کن بریز تو قابلمه ۳/۵ پیمانه آب بهش اضافه کن و یکم نمک و روغن، آبش که گرفته شد کره و زعفران حل شده بریز ۱۰ دقیقه با شعله متوسط و حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بپزه
#پلو_مخلوط #آشپزی #ناهار
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کالباس_خونگی😍😋
❌بچه ها توی فیلم من آرد ذرت رو اشتباه آرد زرد نوشتم ❌
مواد لازم :
سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه
هویج پخته شده ۲ عدد
خلال پسته ۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه
ادویه ها👇🏻 (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ
طرز تهیه :
اول از همه مرغ هابریزیدتو مخلوط کن م میکس که شد ادویه هارو بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های پخته شده ی نگینی و خلال پسته رو بهش اضافه حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل قیفی که ماسوره نداره میریزیم و داخل وکیوم رو پر میکنیم بامواد و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو
#آشپزی #کالباس #ژامبون
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفودکوفته_رولی😍😋
پارت دوم
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده(آب پیاز رو کامل بگیرید)
۱ عدد تخم مرغ
یک فنجان آرد سوخاری
۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک یا تازه
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه و پول بیبر و آویشن و پرک سیر بمقدار لازم
۱ بسته خمیر هزارلا
کمی روغن برای سرخ کردن گوشت
یک عدد زرده تخم مرغ و کمی زعفران دم کرده برای رومال خمیر
برای سس گوجه:
۱۰ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی
۳ حبه سیر خورد شده
نمک و فلفل سیاه بمقدار لازم
یک شاخه رزماری در صورت دلخواه
.
#آشپزی #شام #فستفود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شامی_مازندرانی
یه غذای پرطرفدار و محبوب با تموم جزئیات😍
یک و نیم عدد سیب زمینی خام رو رنده کنین و آبشو بگیرین
یک عدد پیاز رو هم به همین شکل
دو حبه سیر رو رنده کنین
یک و نیم عدد سیب زمینی آبپز رو رنده کنین
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
نمک فلفل زرد چوبه و کمی سماق
نعنا گشنیز جعفری و شوید خشک
از هر کدام یک قاشق چایخوری
و نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز بریزین و خوب ورز بدین
یک ساعت داخل یخچال بزارین و بعد بهش فرم بدین
دو طرفش رو داخل روغن برشته کنین
روی بخار کتری بزارین تا کامل مغز پخت بشه
برای برنج 👇
زردچوبه شوید و سیر خرد شده بریزین و دم کنین
مقداری گوجه فرنگی رو به همراه نمک و فلفل بزارین بپزه
اینم از شامی مازندرانی که میتونه تبدیل به یه غذای هفتگی و خوشمزه بشه
نوش جان😋
#آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی😍😋
بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
1 لیوان سمولینا (اگر نداشتین نصف لیوان آرد معمولی نصف لیوان نشاسته )
1 لیوان پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری وانیل
سس شکلات:
خامه مایع 50 گرم
شکلات تیره و شیری
برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.
#دسر_بیسکوییتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی لیته بادمجان 🍆
البته این مدلی هم درست می کنن👇
مواد لازم
بادمجان: ۱ کیلو🍆
سیر: ۵ حبه🧄
خیار: ۴ عدد🥒
هویج: ۳ عدد متوسط🥕
سبزی: معطر دو قاشق☘🌿
گلپر نسابیده: ۱ قاشق چایخوری
سرکه: به میزان لازم🍾
نمک و زردچوبه: به میزان لازم🧂
فلفل قلمی تند🌶
طرزتهیه
بادمجان رو کباب کنید و پوستش رو بگیرن🍆
خیار ، هویج ، فلفل ، سرکه و نمک رو بپزین و بزارین کنار تا خنک بشه 🥕🥒
بادمجان کبابی رو با چنگال له کنید و با زردچوبه مخلوط کنید و خیار ، هویج و فلفل رو ساطوری کنید یا داخل مخلوط کن بریزین ، دقت کنید زیاد له نشه
بعد خرد شدن به بادمجان اضافه کنید و نمکش رو میزان کنید
سیر رو ساطوری کنید همراه گلپر و سبزی معطر (چوچاق و کوتکوتو یا کوکاتی :سبزی محلی گیلان) با مواد ترشی مخلوط کنید
#آشپزی #ترشی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_دیگی 😋😍
مواد لازم🔻
گوشت چرخکرده مخلوط گوسفند و گوساله 200گرم
پیاز یک عدد رنده شده و آب گرفته
ادویه🔻
زردچوبه، فلفل سیاه، گرد لیمو، پودر پاپریکا، پودر پیاز و نمک
مواد لازم سس🔻
گوجه رنده شده یک عدد
رب نصف قاشق غذاخوری
سير رنده شده یک عدد
آب یک لیوان
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
گوجه گیلاسی یا معمولی (نصف کنید)
نمک
طرز تهیه🔻
مواد کباب رو همه رو باهم مخلوط میکنیم ورز میدیم و یک ساعت تو یخچال بمونه تا جا بیفته بعد سرخ میکنیم.
پیاز نگینی رو با زردچوبه تفت میدیم سبک شد سیر و رب رو میریزیم باز کمی تفت میدیم بوی خامی رب گرفته بشه بعد پوره گوجه و آب و آبلیمو رو میریزیم جوش اومد کباب ها رو با گوجه میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا هم کباب مغز پخت بشه هم گوجه ها بپزه و سس غلیظ بشه.
#کباب #کباب_تابه_ای #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#عدس_پلو_کته_ای😍😋
#عدس_پلو #پلو_مخلوط #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#بورک👩🍳
👈مواد لازم:
خمیر مثلثی یوفکا یا فیلو: ۱۰ ورقه
کلم سفید: ۲۵۰ گرم
هویج: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل کاپیا: ۱ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲ قاشق غذاخوری
پاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک
روغن زیتون: ۳ قاشق غداخوری
روغن کافی برای سرخ کردن
#آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خوشمزه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #دسر🧁🍓
مینی #چیز_کیک وانیلی
تزیین با توت فرنگی یا مارمالاد
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بیسکویتی😍😋
بیسکویت کاکایویی پتی بور
کرم:
شیر 1 لیتر
1 لیوان شکر
1 لیوان سمولینا (اگر نداشتین نصف لیوان آرد معمولی نصف لیوان نشاسته )
1 لیوان پودر نارگیل
نصف قاشق چایخوری وانیل
سس شکلات:
خامه مایع 50 گرم
شکلات تیره و شیری
برای کرم، شیر، شکر و سمولینا را در قابلمه مناسبی بریزید و روی اجاق گاز مخلوط کنید تا قوام مناسبی به دست آید. وقتی قوام غلیظی گرفت نارگیل و وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. قالب کیک را با آب خیس می کنیم و کرم که تقریبا داغ است اضافه میکنیم. بیسکویت کاکائویی پتی بور را بین آنها میگذاریم. اجازه دهید به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت کند. بعد از استراحت آن را زیر و رو کرده و سس شکلاتی را آماده می کنیم. خامه را در قابلمه بریزید و وقتی روی اجاق شروع به جوشیدن کرد، حرارت را خاموش کنید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد از اینکه سس شکلاتی کاملا خنک شد، روی دسر می ریزیم و روی آن را تزئین می کنیم و با لذت سرو می کنیم.
#دسر_بیسکوییتی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡