🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پوره_سرماخوردگی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پوره_سرماخوردگی (کودکانه)
مواد لازم برای ۱ نفر
شلغم ۱ عدد
هویج ۱ عدد
کدو حلوایی ۱۰۰ گرم
روغن زیتون به مقدار لازم
شیر خشک (اختیاری) ۱ پیمانه
طرز تهیه
۱- شلغم و کدو و هویج را خرد کرده و با مقداری آب میگذاریم تا کاملا بپزند (اگر در زودپز میریزید هم آب کمتری بریزید هم زودتر میپزند)
۲- بعد از انکه پختند ابتدا با گوشکوب دستی سپس با گوشکوب برقی کاملا پوره را میکس میکنیم
۳- به پوره کمی روغن زیتون و کمی شیر خشک اضافه میکنیم
۴- پوره ما آماده است نوش جان دلبندتان
سایر نکات
چون زودپز غذا را با فشار بیشتر نه حرارت بیش تر از قابلمه میپزد پس ارزش مواد غذایی را بهتر از قابلمه حفظ میکندو بهتر است غذای دلبندتان را بیشتر در زودپز بپزید
#پوره
#غذای_کودک
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #بیف_استراگانف 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بیف_استراگانف 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بیف_استراگانف
مواد لازم برای۲ نفر
گوشت خلالی خرد شده ۲۰۰ گرم
خامه ۱۰۰ گرم
قارچ اسلایس شده ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۱ قاشق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی خلالی نازک سرخ شده به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سیب زمینی رو با رنده خلال کنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید
۲- گوشت رو توی یه قابلمه با یه پیاز که نگینی کردین کمی تفت بدید و آب بریزید و بگذارید تا بپزه تا وقتی که کاملا بپزه و تهش قدر یک لیوان آب داشته باشه.
۳- حالا قارچ ها رو اسلایس کنید و با کره توی یه قابلمه دیگه تفت بدید
۴- بعد بهش گوشت رو بدون آبش اضافه کنید.
۵- آرد رو توی آب گوشت حل کنید تا گلوله ای نداشته باشه و به مخلوط قارچ و گوشت اضافه کنید و مدام روی گاز هم بزنید تا سسش یکدست بشه و گلوله نشه. و در عین حال خامی آرد گرفته بشه. اگه گوشتتون آبی نداشت با آب معمولی اینکار رو بکنید.
۶- در نهایت وقتی سس به غلظت لازم رسید نمک و فلفل غذا تون رو اندازه کنید و شعله رو خاموش کنید و خامه رو بهش اضافه کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #بسبوسه_ساده 🍳
ساده ترین دستور بسبوسه بدون نیاز به همزن فوقالعاده خوشمزه است و خیلی سریع آماده میشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بسبوسه_ساده 🍳 ساده ترین دستور بسبوسه بدون نیاز به همزن فوقالعاده خوشمزه است و خیلی سریع
#بسبوسه_ساده (بدون پنیر )
مواد لازم برای۹ نفر
مواد اصلی
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سمولینا ۱ پیمانه
ماست ۱/۴ پیمانه
روغن مایع ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
مواد شهد :
شکر ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۴ پیمانه
زعفران غلیظ ۲ قاشق غذا خوری
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
لیمو ترش ۱ ورق
طرز تهیه
۱- تخم مرغ رو با هم زن دستی کمی میزنیم و بعد بهش روغن مایع رو اضافه کرده کمی میزنیم تا یکدست بشه و بعد به ترتیب خامه، ماست، شکر، هل و زعفران رو اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
۲- آرد رو با بکینگ پودر مخلوط کرده و به مواد کیک اضافه میکنیم وقتی یکدست شد پودر نارگیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم مواد کیک رو در قالبی که با کره چرب کردیم میریزیم کیک رو صاف کرده و روی اون خطوط نازکی به شکل لوزی یا مربع ایجاد میکنیم
۳- خامه را داخل قیف ریخته روی خطوط رو با خامه پر میکنیم دقت کنید که به هیچ عنوان آبی به خامه اضافه نکنید حالا کیک رو تو فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم به مدت تقریبی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار میدیم زمانی که روی کیک طلایی شد اون رو از فر خارج کرده اجازه میدیم کامل خنک بشه
۴- برای درست کردن شهد شکر ،آب،زعفران، گلاب و یک ورق لیمو رو داخل ظرف ریخته روی حرارت ملایم قرار بدید تا بجوشه
۵- شهد که کامل خنک شد اون رو روی کیک که اونم باید کامل سرد باشه میریزیم و بعد روی اون رو با پودر پسته و گل و یا به هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و نوش جان کنید
سایر نکات
قالبی که من استفاده کردم سایز ۲۰ در ۲۰ بود
زمان پخت کیک تقریبی و بستگی به قدرت فر شما داره
#کیک_شیرینی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🏡گلخانه من 🌳
🍃اونجایی که زورت به زندگی نمیرسه،
🍃امیدوارم صدات به آسمون برسه
آخر هفتتون خوش🌹
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه_املت🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#بشقاب_رژیمی_با_سس_سیر_تند 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بشقاب_رژیمی_با_سس_سیر_تند 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~
#بشقاب_رژیمی با سس سیر تند
مواد لازم برای۲ نفر
مواد اصلی
سینه مرغ ۱/۲ عدد
کدو سبز ۱ عدد
هویج ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
لوبیا سبز ۱۰ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری
مواد لازم سس :
ماست کمچرب ۱ پیمانه
پنیر خامه ای ۴ قاشق غذا خوری
فلفل سبز ۲ عدد
سیر ۵ حبه
آبلیمو ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا مرغ و بقیه مواد را به مدت چهل دقیقه داخل بخارپز بپزید .
۲- کف تابه رژیمی روغن زیتون ریخته و مواد پخته شده را داخل تابه بچینید تا گریل شده و آب اضافه مواد خارج شود و بعد داخل ظرف سرو ریخته و با سس میل کنید .
۳- تهیه سس : مواد سس را داخل مخلوط کن ریخته میکس کنید زیاد مخلوط نکنید نباید سس با هم زدن زیاد شل بشه .
سایر نکات
این غذا از اسمش مشخصه رژیمی ولی یک غذای رژیمی خوشمزه اگر سبزیجات را با این سس سیر میل کنید دیگه از غذای رژیمی بدتون نمیاد .
#غذای_رژیمی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🏡گلخانه من 🌳
صبح یعنی یک سلام
که بوی زندگی میدهد
صبح یعنی امید ،
برای شروع زیبا
سلام
صبحتون بخیر
صبحی پُراز امید
وپراز لبخند خدا
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#ته_چین_مرغ_دو_طبقه 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ته_چین_مرغ_دو_طبقه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~
#ته_چین_مرغ_دو_طبقه
مواد لازم برای۶ نفر
برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان ۱ عدد
ماست کیسه ای ترش یا ماست سفت ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران ساییده به مقدار لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
خلال پسته و زرشک برای تزییین به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- مرغ رو با پیاز و نمک و زعفران تفت بدید. روی مرغ آب زیاد نریزید چوم مرغ خودش آب میندازه.
۲- وقتی پخت، مرغ رو ریش ریش کنید.
۳- برنج رو آبکش کنید.
۴- ماست رو با تخم مرغ و زعفران و نمک مخلوط کنید و به برنجتون اضافه کنید.
نیمی از کره و روغن رو هم آب کنید و به برنج اضافه کنید.
۵- توی ۲ قابلمه با سایز متفاوت … اول مابقی کره و روغن رو بریزید. بعد کمی از برنج، بعد مرغ و دوباره برنج و حسابی فشرده کنید.
۶- روی شعله کم حدود ۱ تا ۱ ساعت و نیم بسته به سایز ته چین
بعد که دم کشید اول قابلمه بزرگ رو برگردونید بعد قابلمه کوچک
۷- با خلال پسته و زرشک و ماست کیسه ای با سر ماسوره اسم تزیین کنید.
سایر نکات
من خودم مرغ رو که میپزم میذارم چند ساعت توی مخلوط ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران بمونه. اینجوری مرغ خیلی خوش طعم میشه
توی ته چین مجلسی مرغ رو ریش ریش نمیکنن! بلکه اونو تکه ای میذارن
برنج ته چین رو معمولا کمی دون تر باید بردارید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡