🥘 زنگ آشپزی 🍳
#املت_مدیترانه_ای
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی گیلاسی ۴ تکه شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
ارگانو یا آویشن به مقدار لازم
پنیر فتا درشت خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
زیتون سیاه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- روغن را در یک تابه کوچک روی دمای متوسط گرم کنید. گوجه فرنگیها، پیازچه و ارگانو را بپزید تا زمانی که گوجه فرنگیها نرم شوند، (حدود 1 دقیقه). تابه را از روی شعله بردارید. پنیر فتا و زیتون را اضافه کنید.
۲- در یک کاسه کوچک تخم مرغ و نمک را بزنید تا کف کند. با افزودن 1 قاشق چای خوری روغن زیتون یا کره به تابه داغ شده املت را درست کنید.
۳- مخلوط گوجه فرنگی را لای تخم مرغ قرار دهید و املت را سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یکشنبه💫
یا ذوالجلال و الاکرام
🌺 سلام صبح بخیر 🌺
💫 ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۴ رجب ۱۴۴۴
💫 ۵ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه_خوشگل 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_آشپزی
#بوی_سوختگی_برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید
چند حبه #قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
پنبــــه ای را آغشته به #آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
موقعی که دمکن روی قابلمه است، یک تکه #نان روی برنج بذارید ، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
یک #پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_خمیر_پیتزا و #سس_خانگی_پیتزا + نکات مهم برای تهیه پیتزا پیتزا یکی غذاهای خوشمزه و م
#خمیر_پیتزای_پینو
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۴ پیمانه
خمیر ترش ۱۰۰ گرم
آب گرم ۳/۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- روی یک سطح صاف و تمیز آرد را به صورت یک کپه می ریزیم و وسط آن یک فرو رفتگی عمیق ایجاد می کنیم. در یک کاسه، خمیر ترش را با ¾ پیمانه آب مخلوط می کنیم.
۲- نمک، خمیر ترش و ¼ پیمانه از روغن زیتون را درون فرو رفتگی داخل آرد می ریزیم و با استفاده از یک چنگال آرد را کم کم داخل مایه وسط آن می ریزیم تا کم کم مواد مخلوط و سفت شده و به صورت خمیر پلاستیک و کشدار در آید. اگر نیاز بود، آب گرم بیشتری به آن اضافه می کنیم
۳- در یک کاسه مناسب، کمی آرد می پاشیم و خمیر به دست آمده را درون آن می گذاریم.
۴- روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
۵- دو ظرف پیتزا به قطر 30 سانتیمتر را بر می داریم و هر یک را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب می کنیم. روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. هر قسمت را با وردنه صاف می کنیم و هر یک را داخل یکی از ظروف چرب شده پهن می کنیم. سس مورد نظر برای پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس آنها را در فر می گذاریم تا بپزد
🔻سایر نکات
این خمیر برای انواع پیتزا کاربرد دارد و کیفیت خوبی از پیتزا را ایجاد میکند. ترد و خوشمزه و سبک است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزای_بدون_خمیر
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آب پز ۵ عدد
کره ۲ قاشق سوپ خوری
کالباس ۵۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
خیارشور خرد شده ۱/۲ پیمانه
زیتون سبز ۱/۲ پیمانه
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- سیب زمینی را رنده کنید و با کالباس و سوسیس خرد شده، کره، نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید.
۲- مواد را در ظرف چرب شده مورد نظر پهن کنید و مانند خمیر پیتزا، روی آن پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر آب شود.
۳- بعد از فر در بیاورید و روی آن نخودفرنگی و ذرت مخلوط شده را پخش کند و روی آنها زیتون و خیارشور بریزید و در انتها سس گوجه فرنگی را بریزید و سرو کنید.
۴- در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا روی سبزیجات بریزید و پنج دقیقه در فر گذاشته تا پنیر آب و طلایی شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بریانی_مرغ
#کلیپ
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن و بعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز، ادویه پلویی، و پودر زیره و زردچوبه و نمک اضافه کرده و بعد سیب زمینی، هویچ و گوجه و یه قاشق رب گوجه اضافه می کنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ و سبزیجات با حرارت ملایم بپزن و آبش به ربع لیوان برسه.
برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه می کنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها می ریزیم و بعد برنج آبکش شده می ریزیم و کمی زعفران رو دم میدیم.
وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون می کنیم.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#آشپزی•🍕🍽•
#پیراشکی_گوشت_و_قارچ 🥐 😋
#پیراشکی
🔸ابتدا دوتا پیاز نگینی خرد کردم تفت دادم سبک که شد کمی نمک و زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کردم بعد 300 گرم گوشت چرخکرده با پیاز تفت دادم نصف قاشق غذا خوری رب گوجه اضافه کردم بعد قارچ که جدا تفت داده بودم اضافه کردم باهم تفت دادم یک سوم لیوان آب اضافه کردم در ظرف گذاشتم . از موادم یه قاشق روی خمیر گذاشتم و خمیر رو بستم ، تو روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کردم .
اگه حرارت کم باشه روغن جذب میکنه اگه حرارت زیاد باشه میسوزه.
به نظر من اصلا روغن جذب نمیکنه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزا_با_نان_لواش
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
🔻مواد اصلی
نان لواش یک عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیازچه به مقدار لازم
سبزی (جعفری،گشنیز) به مقدار لازم
سوسیس ۲ عدد
ذرت بخارپز شده به مقدار لازم
قارچ ۴ عدد
پنیر پیتزا به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا نان لواش را به اندازه کف تابه ی مورد نظر گرد برش بزنید و دوتا برش گرد از نان آماده کنید ...
سوسیس را حلقه حلقه برش زده و سرخ کنید قارچ را خورد و سرخ کنید
۲- کف تابه چرب کرده ( به اندازه کافی نه کم نه زیاد که روغن زیاد نشود) یک برش گرد از نان لواش را کف تابه گذاشته و سپس تخم هارو روی نان شکسته جوری که اطراف تابه نباشه فقط روی لواش پخش کنید
۳- سبزی های خرد شده را ریخته و هم زمان با تخم مرغ هم بزنید روی نان لواش فقط آهسته این کار را انجام دهید ...نمک و فلفل را اضافه کرده
۴- وقتی تخم مرغ کمی خودش را گرفت و سفت شد سوسیس هارو مرتب روی آن چیده قارچ و ذرت هم اضافه کرده و در آخر پنیر پیتزا بریزید و یک لایه لواش گرد دیگر را روی آن گذاشته و فشار دهید تا هر دو نان به هم بچسبند
در تابه را ببندید و اجازه دهید کمی نان زیری سرخ شود با حرارت کم
۵- سپس پیتزا رو آهسته برگردونید تا نان دیگر هم کمی سرخ شود
فقط حین انجام این کار حتما در تابه را ببینید زیرا هوا باعث خشک شدن نان میشود 👌👌👌
وقتی سرخ شد پیتزا حاضر است آن را برش زده و با سس کچاپ میل کنید .....
نوش جان 😘
🔻سایر نکات
حتما در تابه را ببندید موقع سرخ شدن دو طرف نان
مواد داخلی پیتزا کاملا اختیاری است شما میتونید مطابق سلیقه خودتون مواد را کم و زیاد کنید و یا از سبزیجات دیگر استفاده کنید
#پیتزا
#لواش
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزای_فوری_و_تابه_ای
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
🔻مواد اصلی
آرد ۱ لیوان
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق چای خوری سر خالی
آب ولرم نصف لیوان
مایه خمیر فوری نصف قاشق چای خوری
قارچ خردشده ۱ لیوان
فلفل دلمه ای خردشده ۲ قاشق غذا خوری
سوسیس ۲ عدد
سس کچاپ به مقدار لازم
پنیر پیتزا ۱ لیوان
آویشن و ادویه پیتزا به مقدار لازم
نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- قارچ ها رو با فلفل دلمه ای و سوسیس حلقه شده و پودر سیر فلفل نمک آویشن و ادویه پیتزا خوب تفت بدید تا آب قارچ جمع بشه و سوسیس ها هم پخته و تفت بخوره
۲- یه ماهیتابه نچسب چدن یا تفلون به قطر ۳۰ سانت رو انتخاب کنین و تمام مواد خمیرو بریزین توش هم بزنین خوب مخلوط کنین بعد با پشت قاشق خمیرو پهن کنین..قطر همه قسمت های خمیر یک اندازه باشه حتما
۳- بعد رو خمیر سس کچاب بریزین و خوب پهن کنین بعد روی سس پنیر پیتزا بریزین بعد از مواد پیتزا روی خمیر بریزین و بعد دوباره روش پنیر پیتزا بریزین و روی پنیر پیتزا هم دوباره آویشن و پودر سیر بپاشین
بعد هم در تابه دم کنی بزارین و به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم بزارین بپزه.
۴- اگه شعله گازتون خوب کم نمیشه شعله پخش کن بزارین و حواستون باشه که نونتون نسوزه
مواد پیتزا رو هم خیلی سنگین نکنین سعی کنین لایه نازک بزارین
نوش جان😋
🔻سایر نکات
اگه تابه تون نچسب نیس خمیرو تو ی ظرف دیگه درس کنین و کف تابتون کاغذ روغنی چرب شده بندازین بعد خمیرو روش پهن کنین
#پیتزا_فوری
#تابه_ای
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بستنی_انار
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
لیمو ترش (لیمو شیرازی) ۱ عدد
خامه غلیظ ۲ پیمانه
شکر 1.5 پیمانه
انار بزرگ ۲ عدد
🔻طرز تهیه
۱- با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
۲- مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
۳- به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
۴- به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
۵- مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
۶- بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.
#بستنی_انار
#دسر
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡