#پيستو_مانچهگو
🍴مواد لازم برای 4 تا 6نفر:
روغن مايع يا زيتون: 100 ميليليتر
پياز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوري
سير: 4 حبه، ورقهورقه
زيره سياه: يك قاشق چايخوري
بادمجان قلمي: 3 عدد، نگيني
گوجهفرنگي متوسط: 4 عدد، پوستكنده و ساطوري
كدو متوسط: 3 عدد، نگيني
فلفل دلمهاي قرمز: 2 عدد، ساطوري
آويشن: يك قاشق چايخوري
سركه قرمز: 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل سياه: به ميزان لازم
🥄🥄
روش تهيه:
1 - نيمي از روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سپس از تابه خارج كنيد.
2 - باقي روغن را اضافه كنيد، شعله را زياد كرده و بادمجان و زيره را در آن سرخ كنيد، پس از 8 دقيقه يا هنگامي كه بادمجانها روغن به خود جذب كرده و نرم شد، گوجهفرنگي را اضافه كنيد. شعله را كم كنيد و صبر كنيد تا آب گوجهفرنگي تبخير شود.
3 - كدو، فلفل و آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل غذا را اندازه كنيد، پس از 10 دقيقه يا هنگامي كه كدوها نرم شد سركه را اضافه كرده و غذا را سرو كنيد.
#پاته_مرغ
🔸مواد لازم :
▫️مرغ متوسط حدود 1.5کیلوگرم
▫️قارچ 0.5 کیلوگرم
▫️نمک و زردچوبه بمقدار لازم
▫️پیاز 1عدد متوسط
🍗طرز تهیه : مرغ را همراه با آب نمک و زردچوبه و پیاز پخته تا آبش به حد یک لیوان برسد .مرغ را تکه تکه کرده از استخوان جدا می سازیم .قارچ را تمیز کرده ورقه ورقه می کنیم و در کمی روغن تفت داده به مرغ ها اضافه می کنیم . 50 گرم کره را روی حرارت آب کرده دو قاشق آرد به آن اضافه میکنیم و آنرا تفت می دهیم .1 قاشق غذاخوری پر ادویه کاری و 1 قاشق مرباخوری خردل به آن اضافه می کنیم و مایه را هم زده سپس آب مرغ به آن اضافه کرده سس غلیظی بدست می آید .2 عدد زرده را با چنگال خوب زده به آن اضافه می کنیم و سس را هم می زنیم .سس آماده را بر روی قارچ و گوشت ریخته روی حرارت ملایم مخلوط می کنیم تا گرم شود . پاته آماده مصرف است .
👩🍳#مانی_پلو
این غذا هم با گوشت پخته میشه و هم با مرغ.من با مرغ درست کردم.مواد تشکیل دهنده این غذا برنج،لپه،زرشک،کشمش،رشته پلوئی،پیازداغ،زیره پلوئی،مرغ یا گوشت،نمک و زعفران هستش.فیله مرغ رو گذاشتم با پیازو نمکو زعفرانپخت.لپه ای که از قبل خیس کرده بودم رو نیز گذاشتمپخت.کشمش و زرشکرو همجداگانه تو کره تفت دادم.دوتا پیاز متوسط رو سرخ کردم.حالا برنجم رو که از قبل خیس کرده بودمتو آب جوش ریختمو یه مقدار که نرمشد رشته پلویی و لپه رو بهش اضافه کردم و آبکش کردم.بعد یکلایه برنجرو در قابلمه ربختمو بینش پیازسرخ کرده،کشمش و زیره ریختم و دوباره برنج ریختمو اینکار رو ادامه دادم تا آخر.وقتی غذا درست شد با زرشک و کشمش و مرغ روش رو تزئین کنید
#پاناکوتا_با_انار
آب انار 3 و نیم لیوان
پودر ژلاتین 4 قاشق غذاخوری سر خالی
پودر قند 1 لیوان
خامه فرم گرفته 2/1 لیوان
باتر میلک 1و نیم لیوان
🍬🍦🍬
🍦🍬🍦
🍸ابتدا پودر ژله را با مقداری آب سرد مخلوط کرده و داخل مایکروویو قرار دهید یا روی بخار کاملا حل کنید. 2 لیوان آب انار و شکر را در ظرفی ریخته و داخل مایکروویو کاملا شفاف کرده یا روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود و مواد شروع به جوشیدن کند.
حدود 10 دقیقه اجازه دهید مواد بجوشد سپس از روی حرارت بردارید. حدود یک سوم از مواد را کنار بگذارید. حالا ژلاتین آب کرده را به بقیه مواد داغ اضافه کرده و مرتب به هم بزنید تا حل شود. بقیه آب انار و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود. سپس باتر میلک را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد آماده شده پاناکوتا را در قالب ریخته، در یخچال قرار دهید. یک سوم از موادی را که کنار گذاشته بودید داخل ظرف در بسته در یخچال قرار دهید (به عنوان سس تزئینی).
بعد از آماده شدن دور قالب را با چاقو جدا کرده و در ظرفی که می خواهید سرو کنید برگردانید و با سس تزئین کرده و سرو کنید.
#رول_مخمر
مواد لازم:
آرد 4 پیمانه (500 گرم)
1 قاشق غذاخوری مخمر (9 گرم)
سه چهارم فنجان شیر (120 میلی لیتر)
5 قاشق غذاخوری شکر (75 گرم)
کمی نمک
3 عدد تخم مرغ
100 گرم کره نرم
طرز تهیه:
همه مواد را به جز کره ورز دهید تا خمیر منسجمی به دست بیاید و کره را به صورت مکعبی به آن اضافه کنید و ان را ورز دهید تا کره با خمیر مخلوط شود و ورز دادن حدود 10 دقیقه ادامه پیدا کند. خمیر نرم و کشسانی به دست خواهید آورد.
می توانید خمیر را درست قبل از پختن با یک تخم مرغ بمالید (اختیاری).
و بعد از بیرون آمدن از فر، روی ان را با شربت (شیره) چرب کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_مغزدار😍😋
تخم مرغ ۲ عدد، شکر ۶ ق غ، روغن ۶ ق غ، شیر 1 و 1/3 لیوان، آرد 2 لیوان، بکینگ پودر 2 ق چ، وانیل مقداری، گلاب در صورت دلخواه، شکلات صبحانه یا شکلات تخته ای مقداری
✅ تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط و با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه شیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم روغن و در صورت تمایل گلاب رو اضافه و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر چند بار الک شده رو کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنین
مقدار کمی از مواد رو داخل ماهیتابه بریزین کمی که خودشو گرفت شکلات صبحانه روش بریزین. دوباره روش مایه پنکیک بریزین که کل سطح شکلات رو بپوشونه
برای اینکه مواد بهتر پخته بشه در قابلمه روش بزارین. روی مواد کمی خودشو گرفت و حباب ایجاد شد برگردونید که اون طرفش هم بپزه
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_مسما😍😋
مواد لازم:
مرغ: ۱.۴ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
هویج: ۱ عدد
آلوبخارا: ۱۷ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دمکرده: به مقدار لازم
آبلیموترش: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
پیاز ها را رنده می کنیم.
مرغ ها را با آبلیمو، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار می کنیم و با درب پوشیده دو ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.
دو طرف مرغ ها را بعد مزه دار شدن داخل روغن فراوان سرخ می کنیم.
مرغ ها را برداشته و روغن اضافه را از تابه برمی داریم.
پیاز ها را داخل روغن تفت می دهیم و پس از سبک شدن پیازها، به ترتیب هویج ریزکرده، آلوبخارا، رب گوجه فرنگی و ادویه ها را ریخته و تفت می دهیم، مرغ های سرخ شده را به همراه زعفران دمکرده و دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن آب شعله را کم کرده و درب تابه را قرار داده و حدود یک ساعت و نیم غذا را می پزیم.
نوش جان 😄😍
🔴به دلیل داشتن آلوبخارا، مرغ مسما نیاز به اضافه کردن هیچ ترشی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#تاتلی_شانه👩🍳
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر
100 گرم کره به دمای محیط رسیده (مارگارین هم میشه)
1 استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
1 استکان روغن مایع
1 استکان پودر نارگیل
1 استکان ماست
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
1 قاشق جای خوری بکینگ پودر
آرد به مقدار لازم (مقدار گفته نشده حدود 3 و نیم ، 4 لیوان حتما با کنترل اضافه شود)
مواد داخل:
گردو ، فندق یا پسته
برای شربت:
3 لیوان شکر
3 و نیم لیوان آب
1 قاشق غذاخوری آبلیمو
پسته برای تزیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_هویج خوشمزه و بافتی بسیار سبک که تو بیشتر کافی شاپها با قیمت بالایی سرو میشه😲پس از این رسپی ساده نگذر🤗 صد البته با این فيلينگ مخصوصش که معرکش کرده😍🥕
مواد تو کلیپ به گرم گفته شده اینجا به پیمانه
تخم مرغ 4 عدد،شکر 1و 1/4 پیمانه،نمک 1 پنس،روغن مایع 1 پیمانه سرخالی، آرد قنادی 2 پیمانه،بیکینگ پودر 1و نیم ق چ، جوش شیرین نصف ق چ، پودر دارچین 1_2ق غ، هویج رنده ریز شده 2 پیمانه، گردوی خرد شده نصف پیمانه
🔴تخم مرغها را با شکر و نمک با همزن برقی میزنیم تا كرم رنگ بشه ،بعد روغن مایع را كم كم اضافه کرده. تو این مرحله یکی دو دور با همزن هم زده آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین و پودر دارچین الک کرده و همه رو با هم الک کنید و روی مایه بریزین و با لیسک به آرامی فولد کنید. هویج ریز رنده شده رو با گردوی خرد شده اضافه کنید و بسیار کم با لیسک زیر و رو کنید.
دقت کنین مایه کیک کمی سفت هست اما بعد از پخت بافتی پوک و عالی داره😋
.با خلال دندان وسط کیک رو امتحان کنید اگه تمیز بیرون اومد, آماده است.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#جوجه_ترش😍😋
جوجه بدون استخوان: ۱ کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
مغزگردو: ۱۰۰ گرم
سبزی معطر: ۲ قاشق غذاخوری
ترشی انار: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز رنده می کنیم و مغز گردو ها را چرخ یا ریز می کنیم.جوجه ها رو با تمام مواد بالا به خوبی مخلوط می کنیم، درب ظرف را قرار می دهیم و برای چهار ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار می دهیم.بعد از به سیخ کشیدن، جوجه ها روی زغال کباب می کنیم.جوجه ترش در مناطق مختلف، ترکیبات متفاوتی دارد که با توجه به ذائقه می توانید ماست، زعفران و آب نارنج به مخلوط مواد اضافه کنید.در اینجا سبزی های معطر ترکیبی از چوچاق، خالواش و نعناع هست در صورت نداشتن از ترکیب جعفری، نعناع و پونه استفاده کنید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یه مدل شیرینی اسپانیایی خوشمزه به اسم چوروس که تقریبا تو کل دنیا طرفداراش خیلی زیاده😍😋
کره: ۸۰گرم
آب: ۱لیوان(دسته دار فرانسوی)
شکر: ۱ق.غ
نمک: ۱پینچ
آرد: ۱لیوان
تخم مرغ متوسط: ۳عدد
وانیل: نصف ق.چ
مخلوط شکرو دارچین
خامه صبحانه: ۵۰گرم
شکلات تخته ای: ۵۰گرم
.
مخلوط آب و کره و شکرو نمکو رو حرارت میذاریم وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارتو کمتر میکنیم و آردو یکباره اضافه میکنیم سریع و مداوم هم میزنیم تا به شکل خمیر دربیاد بعد دو سه دقیقه رو حرارت کم با قاشق خمیرو بازو بسته میکنیم تا مثل توپ تو ظرفمون جمع بشه یا به اصطلاح(داغ زدن)ولی این مرحله نباید خیلی طولانی بشه و آب داخل خمیر بیش از حد تبخیر بشه چون خمیرمون خشک میشه.خمیرو داخل کاسه میذاریم و بازش میکنیم تا ولرم بشه تو این فاصله سه تا تخم مرغو با وانیل میزنیم تا از لختگی دربیاد بعد تو سه مرحله به خمیرمون اضافه میکنیم و هر مرحله باهمزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا کاملا جذب خمیر بشن بعد مرحله بعدی رو اضافه میکنیم تا خمیر نهاییمون لطیف و چسبنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذا_با_مرغ 😍😋
دستور پخت های مختلفی داره ولی این رو بگم کوبیده مرغ اگر نکاتی که راجبش گفتم رو انجام ندید چیز خوبی از آب در نمیاد، مخصوصا انتخاب گوشتش و...
اگر از دنبه خوشتون نمیاد میتونید از کره استفاده کنید که چون بافت نداره چیز خوبی از آب در نمیاد 🙌
مخلوط ران و سینه: ۸۵۰ گرم، پیاز متوسط: ۱ عدد، فلفل کاپی: ۱ عدد، جعفری یا ریحان: ۱ مشت کوچک، چربی حیوانی: ۱۰۰ گرم، نمک: ۳ ق چ، سر خالی یا ۱۰ گرم، فلفل قرمز پرک یا پول بیبر: 1ق چ، کره و زعفران
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه 😍😋
برای درست کردنشم به:
نیم کیلو گوشت چرخکرده
یک عدد تخم مرغ
یک و نیم سیب زمینی خام
یکونیم سیب زمینی پخته
یک عدد پیاز و دو حبه سیر
نمک و فلفل و زردچوبه و سماق
نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم..
(سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته..
آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چپلی_کباب😍😋
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد ساطوری شده آبگرفته
گشنیز یه مشت و چند پر کم نعناء تازه ساطوری شده
سیر ۲ حبه
نمک،فلفل،پودرتخم گشنیز،ماسالا،پاپریکا،پودرسیرو پیاز،زیره،کاری
تخم مرغ ۱ عدد
گوجه فیله شده ۱ عدد متوسط
آرد نخودچی و آرد سفید از هر کدام یک قاشق غذاخوری پر
فلفل تند ۱ عدد ساطوری شده
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀همه ما میگیم سوسیس ضرر داره اما اگه خودمون درست کنیم خیلیم سود داره و خیلیم خوشمزه هست😍😋
. دستور پخت و مواد لازم:
نمک،
برگ بو،
1 عدد پیاز و
1 هویج
2 کیلو مرغ،
من ران مرغ دارم، اما می توانید مرغ را کامل هم استفاده کنید بدونپوست البته
، با حرارت ملایم 2-3 ساعت بسته به مرغ بپزید، آن را جدا کنید. استخوان ها، گوشت به راحتی از استخوان ها جدا کنید
300 میلی لیتر آبگوشت را در آبکش کنید، 40 گرم ژلاتین را به آرامی اضافه کنید اگر بلافاصله ژلاتین را در ان بریزید
نیاز به 2 قاشق غذاخوری آب 1 قاشق چایخوری نمک، پاپریکا و آب چغندر فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری آب گوشت با ژلاتین و همه چیز را با مخلوط کن خوب آسیاب کنید و داخل یک بطری پلاستیکی نصف شده بریزید فویل الومینیومی بپیچید بزارید داخل فریزر به مدت ۵ ساعت
بعد از ۵ساعت دربیارید و سرو کنید عالیه طعمش🤗❤
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلم_پلو😍😋
البته نه از نوع شیرازیش
هشتصد گرم کلم رو بعد از شستن خرد و همونطور که خیس بود در ظرفی ریختم و درب ظرف رو گذاشتم تا روی شعله یه مقدار نرم بشه. پیاز رو نگینی و در روغن سرخ کردم و چهارصد گرم گوشت تکه ای خورشتی اضافه و تفت دادم. وقتی رنگ گوشتها برگشت و آبش کشیده شد ادویه، کمی رب گوجه که البته باید خیلی کم باشه و زردچوبه اضافه و با مقداری آب گذاشتم تا بپزه.حالا در ظرف کلم ها رو بردارید وقتی یه مقدار نرم شد بهش کمی روغن اضافه و کمی تفت بدید و زعفران اضافه کنید مقدار زعفران هم بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت. درآخر وقتی گوشت خوب پخت و آبش کم شد کلم ها رو بریزید توش و بزارید تا یه کم با هم بپزه و طعمهاش تو خورد هم برن. من برای این مقدار مواد چهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالا توی قابلمه برنج رو بریزید و روش هم از موادتون روی مواد کلم و گوشت مجددا کمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی و گردلیمو پاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم تا برنج و مواد تموم شه. بعد این غذای خوشمزه رو دم کنید. در آخر هم روش کره آب شده بریزید که خوشمزگیش چند برابر شه
.
#رولت_جعفری
مواد لازم:
گوشت چرخکرده 150 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده
جعفری 1 پیمانه
زرشک به مقدار لازم
تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)
پیاز 2 عدد متوسط
آرد 2 قاشق غذاخوری
سیر 1 عدد خلالی
نمک و فلفل و زغفران و کاری
طرز تهیه:
ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.
برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم.
#دسر_میوه_ای
برای تهیه این دسر زیبا ابتدا میوه های مورد نظرتون و برش بزنید و اماده کنید بعد به سلیقه خودتون کف قالب بچینید .سپس دو بسته ژله الوورا و اماده کنید فقط دقت کنید برای هر بسته فقط یک تا یک و نیم لیوان اب جوش استفاده کنید و به صورت بن ماری کاملا ژله رو حل کنید . برای اینکه بعضی از میوه ها مثل کیوی یا توت فرنگی باعث بسته نشدن ژله میشه پس باید مایع ژله غلیظ تر از حالت عادی باشه.
میوه ها رو که کف قالب چیدید مقدار خیلی کمی ژله الوورا روشون بریزید و بزارید داخل یخچال تا فیکس بشه دقت کنید اگر زیاد ژله بریزید میوه ها نظمشون به هم میخوره پس در مرحله اول فقط چند قاشق بریزید بعد از فیکس شدن میوه ها می تونید کامل ژله تون و اضافه کنید و بعد برای لایه های بعدی به سلیقه خودتون می تونید از ژله بستنی، پاناکوتا یا پودینگ استفاده کنید
#آلاسکا_پرتقال
مواد لازم
آب پرتقال یک و نیم لیوان
ماست خامه ای کم چرب یک و نیم لیوان
شکر یک یا ۲ قاشق غذاخوری
وانیل مقدار کمی
چند قطره رنگ خوراکی مجاز
طرز تهیه:
آب پرتقال، ماست، شکر، وانیل و رنگ را با هم مخلوط کنید.
مایه به دست آمده را درون قالب آلاسکا بریزید و چوب مخصوص آلاسکا را در هر کدام قرار دهید. قالب ها را به مدت ۶ ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
به هنگام سرو، برای چند دقیقه قالب ها را در آب جوش قرار دهید تا قطعات آلاسکا به راحتی جدا شوند
نوش جان
#رولت_بیسکوئیت_خامه_ای
به ازای هر صد گرم پودر بیسکوئیت پتی بور( بیسکوئیت رو کاملا پودر کنین با غذاساز یا هر وسیله در دسترس ) ، به ده گرم کره آب شده و یه قاشق مرباخوری پودر کاکائو الک شده ، نیاز دارین که با هم مخلوط بشن و نهایتا شیر هم دمای محیط رو کم کم اضافه کنین تا خمیر لطیفی داشته باشین . خمیر رو توی دمای محیط حداقل نیم ساعت استراحت بدین و بعد به قطر کمتر از نیم سانت روی سلفون یا کیسه فریزر ، پهن کنین و روی اون رو کامل خامه فرم گرفته بکشین و به دلخواه پودر مغزیجات بریزین و به کمک همون سلفون ، رولش کنین . حداقل یه ساعت توی یخچال باشه و بعد به شکل رولت برش زده و سرو کنین . میتونین پودر کاکائو رو بجای اضافه کردن به خمیر ، داخل خامه بزنین و خامه شکلاتی داشته باشین . جایگزین پودر کاکائو هم بسته به ذائقتون ، پودر نسکافه یا قهوه اس و انواع کرم ، جایگزین خامه .
یه رولت فوقالعاده خوشمزه و ساده
نوش جان💖
#دسر_پسـته
مواد لازم 🥣
🔘نشاسته نصف پيمانه
🔘 پسته خام خردشده و شکر
از هر کدام يك پيمانه
🔘شير و آب از هر کدام دو پيمانه
🔘گلاب دو قاشق غذاخوري
🔘مغز هل يك قاشق چايخوري
طرز تهيه🍧🍧
♣️تمام مواد را با هم مخلوط كرده و روي حرارت گذاشته، مدام هم بزنيد تا مخلوط كاملا سفت شود. در انتها گلاب و مغز هل را به آن اضافه كرده و در ظرف مخصوص بريزيد. سپس با خامه و خلال پسته آن را تزئين كنيد.
#کاچی_زعفرونی
آرد نصف لیوان
روغن حیوانی وکره نصف لیوان کمتر
شکر نصف لیوان
زیره رازیانه پودر هل وزردچوبه ۱ق.م
آب ولرم ۱لیوان
گلاب ۵ق.غ
زعفران ۲ق.غ غلیظ
آرد وکره رو با هم تفت دادم تا خامیش بره۱۵دقیقه
بعداب ولرم رو کم کم بریز ومدام هم بزن تا ته نگیره بزار ۱۵دقیقه بجوشه
بعد زیره رازیانه هل زردچوبه رو بزن وبعد شکر رو اضافه کن بزار ۱۵دقیقه هم با شکر جا بیفته بعد گلاب وزعفرون بریز و۵دقیقه هم با اونا بپز دم کنی بزار وبعد ۵دقیقه سرو کن
میزان شکر رو تست بزن بعد کم و زیاد کن
نوش جان
#کیک_موزی_شکلاتی
مواد لازم
تخم مرغ 2عدد
شکر قهوه ای 90گرم
روغن مایع 70گرم
پودر کاکائو 2ق غ
آرد قنادی 130گرم
موز 2عدد متوسط
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل نوک ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
طرز تهیه
موزها را با چنگال له کرده و روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.مواد خشک را الک کنید و به مواد اضافه کنید و سی ثانیه با همزن بزنید تا مواد یکدست شود.قالب را چرب کرده و مایه ی کیک را داخل قالب بریزید و روی آن شکلات چیپسی بریزید.داخل فر که از قبل با حرارت 170درجه گرم شده به مدت 40 دقیقه بپزید
نوش جان 💖
#مرغ_گریل_سبزیجات_بخار_پز
◾️مرغ در کنار سبزیجات بخار پز یک غذای نونی برای مهمانی بهخصوص برای افرادی است که رژیم سفت و سخت غذایی را دنبال می کنند. در تهیه این غذا از سبزیجات پرخاصیت و خوشمزه ای مثل کلم بروکلی، اسفناج، کدو، قارچ، سیبزمینی، و گل کلم استفاده می شود. پس از آب پز یا بخار پز کردن مرغ، سبزیجات را بهصورت دورچین در ظرف قرار می دهیم و یک برش لیموترش تازه را در کنار این مخلفات اضافه می کنیم. اگر دوست داشته باشید یک فلفل سبز تند و تازه هم می تواند هیجان خوردن این غذا را دوچندان کند!