✅ پیتزا بدون فر😋
✍ مواد لازم :
4 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری کره نرم
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان آرد
1 قاشق چایخوری پودر بکینگ پودر
برای کاور👇
فلفل و فلفل سبزو کنسرو ذرت و سوسیس و کالباس
🥣 طرز تهیه:
در ظرف مناسبی تخم مرغ،ماست، کره رو خوب هم برنید ، آرد و نمک ،پودر بیکینگ الک شده رو اضافه می کنیم ، تا یک خمیر نرم داشته باشیم ، ««ارد را کمی کم کم اضافه کنیم تا خمیر سفت نشود»» ، نیم ساعت استراحت میدهیم،خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده ، آنرا روی تابه ای که چرب کرده ایم پخش میکنیم ، سوسیس ، سس را اضافه کرده و مواد دیگر را اضافه کرده و بگذارید روی حرارت کم بپزد. می توانید پیتزا خود را با ادویه و سبزیجات مورد نظرتان طعم دهید ، در ضمن من از مواد اولیه ای که دارم استفاده کردم و نیمی از خمیر را در فریزر برای استفاده های بعدی برداشته ام.همچنین می توانید در صورت تمایل آن را در فریزر نگه دارید.
!!.نوع آردها متفاوت است پیمانه دوم رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیری لطیف .کمی نچسب داشته باشید. .
#پیتزا #تابه_ای #بدون_فر
@ashpazy_irani
✅کماج تابه ای 😋
✍ مواد لازم :
آرد سفید؛یک پیمانه
آرد برنج؛یک پیمانه
شیر یا آب؛یک دوم پیمانه
گلاب؛دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ؛دو عدد
شکر؛یک چهارم پیمانه
روغن مایع؛یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
وانیل؛نوک چاقو
عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ
زعفران دم کرده به مقدار لازم
🥣 طرز تهیه:
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با مفتول دستی یا همزن برقی هر کدوم که در دسترستون هست هم بزنید تا پفکی بشه روغن مایع وشیر(یا اب که من اب وگلاب وهل وزعفرون رو مخلوط کردم)به ترتیب اضافه کنید ومخلوط اردها وبکینگ پودر الک شده رو هم اضافه ومخلوط کنید غلظت مواد مثل غلظت ماست هست من مایه رو داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختم ریختم واشر دور تابه رو در اوردم وروی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دادم وبعد پخت پشت ورو کردم اون طرفش هم برشته بشه میتونید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچیک هم درست کنید کم شیرین و خوشمزه.
#کماج #تابه_ای
🍞 @ashpazy_irani
✅ دونات شکم پر😋
✍ مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
🥣 طرز تهیه:
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید .
#دونات_شکم_پر
@ashpazy_irani
✅چیز کیك 🍰🍫
برای پایه ی چیز کیک از کیک شکلاتی که داخل قالب کمربندی پختم استفاده کردم بعد از خنک شدن کیک، کِرِم پنیری_شکلاتی رو آماده کردم و روی کیک ریختم
می تونید برای پایه چیز کیک از هر نوع کیک که دوست دارین استفاده کنید یا از همون مخلوط بیسکوییت و کره استفاده کنید.
✍مواد لازم لایه شکلاتی :
پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
شکر : ۵۰ گرم
ژلاتین : ۲ قاشق سوپخوری پُر
آب : ۱/۴ پیمانه
خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
👩🍳طرز تهیه:
پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود.
#چیز_کیک
@ashpazy_irani
✅ قیسی پلو شیرازی 😋
✍ مواد لازم:
روغن ۳ قاشق سوپخوری
قیسی یی فنجون
نمک، فلفل به مقدار دلخواه
برنج ۵٠٠ گرم
فیله مرغ ۳ تیکه
آب ۲ لیتر
دارچین یک قاشق مرباخوری
کره آب شده نیم فنجون
کشمش پلویی۳ تا قاشق
🥣طرز تهیه :
فیله مرغ رو خورد کنید با کره و یکمی ادویه و زعفرون سرخ کنید
بعدش بهش آب اضاف کنین تا خوب بپزه، حالا قیسی رو هم تو کره سرخ کنین.
کشمش رو هم کمی تووکره سرخ کنید
حالو برنجو ک صافش کردین، بریزین تو دیگتون، بعد مواد میانیتونو(مرغ و کشمش) اضافه کنین بعدش از نو برنج روش بریزین.
قیسی هم رو برنج بریزین و حالا باز بقیه برنجوو روش پخش کنین و بعدش دم کنین.
وقتی که دم کشید تو سرو کنین وو نوووش جووون.
#قیسی_پلو
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_ديزي
جزو غذاهاي پر طرفدار و البته لذيذ
مواد لازم براي ٣ نفر
گوشت چرخ كرده ٥٠٠ گرم
پياز متوسط يك عدد اسياب شده و اب گرفته
سيب زميني ريز يك عدد اسياب شده و اب گرفته
برنج خیس خورده نصف پیمانه
ادويه هاي لازم
زنجبيل نصف ق م
زردچوبه يك ق م
فلفل سياه نصف ق م
زنجبيل نصف ق م
نمك ب ميزان لازم
پودر سير يك ق م
روغن ب ميزان لازم
رب ٣ ق غ
گرد غوره ٣ ق غ
عصاره گوشت ١ عدد
ابتدا گوشت و پياز و سيب زميني اب گرفته و برنج خیس خورده را خوب مخلوط كرده ، ورز مي دهيم ، ادويه ها را مخلوط كرده و به ورز دادن ادامه مي دهيم ب مدت ١٠ دقيقه ( مهم ترين قسمت كار ورز زياد هست) تا حدي ك حس كنيم حالت چسبندگي پيدا كرده است حالا گوشت را در يخچال يك ساعت استراحت مي دهيم و بعد ب شکل کتلت درست کرده و داخل روغن سرخ میکنیم
حالا یک قاشق غذاخوری روغن ریخته و رب را تفت داده و ۳ لیوان اب اضافه میکنیم ، عصاره گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا بجوشد حالا کباب دیزی سرخ شده را به اب در حال جوش اضافه کرده و حرارت را کم میکنیم و اجازه می دهیم کاملا بپزد ، هر وقت برنجهای داخل کباب دیزی ب شکل پخته در بیاید یعنی غذا اماده
@ashpazy_irani
دستور و طرز تهیه فالوده شیرازی👇👇
🔸مواد لازم برای ۴ نفر
آب ۴ لیوان
شکر ۱ لیوان
گلاب ¼ لیوان
لیمو ترش ۱ عدد
نشاسته ۳۰۰ گرم
شربت آلبالو برای تزیین
🍎| @ashpazy_irani
🔸 طرز تهیه فالوده
ابتدا ۲ لیوان آب در قابلمه ای می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم و با قاشق هم می زنیم تا شکر زودتر در آب کاملا حل شود و بعد از حل شدن شکر،صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد
و بعد گلاب را اضافه می کنیم و هم می زنیم و تامل می کنیم تا شربت چند جوش بزند و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد شربت سرد شده را در کاسه ای می ریزیم و داخل فریزر می گذاریم تا کاملا یخ بزند.
سپس شربت یخ زده را از فریزر بیرون می آوریم و در مخلوط کن می ریزیم تا پودر شود. مجددا شربت پودر شده را در کاسه ای می ریزیم و در فریزر می گذاریم تا به صورت پودر باقی بماند. آن وقت ۲ لیوان آب داخل قابلمه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا آب کاملا تبخیر شود و نشاسته کشدار و غلیظ شود و در یک کاسه بزرگ آب و یخ فراوان می ریزیم و کنار می گذاریم. سپس نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش با سوراخ های ریز می ریزیم و با فشار روی نشاسته ها باعث می شویم تا نشاسته ها از سوراخ های ریز رد شوند و به شکل رشته هایی نازک از آبکش بیرون بیایند و کاسه بزرگ یخ را زیر آبکش قرار می دهیم تا رشته های نازک نشاسته روی یخ ها بریزد.
هر چقدر این سوراخ های آبکش ریزتر باشد فالوده زیباتری خواهیم داشت. سپس رشته های در یخ را زیر و رو می کنیم تا سفت شوند.در کاسه ای بزرگ یخ پودر شده را می ریزیم و رشته ها را از یخ بیرون می آوریم و به یخ پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا به همه جای یخ پودر شده رشته ها برسد. سپس فالوده را متناسب با افراد در کاسه می ریزیم و روی آن ها آب لیمو ترش یا شربت آلبالو می ریزیم و نوش جان کنید.
@ashpazy_irani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه ژله حبابی فوق العاده عالی 👆
@ashpazy_irani
طرز تهیه آبنبات چوبی:
میتوانید از خرده های کیک و اضافی خامه فرم گرفته تان استفاده کنید. خرده های کیک را با کمی خامه مخلوط کنید و به صورت گلوله هایی در آورده و داخل چوب های پلاستیکی که میتوانید از لوازم قنادی ها تهیه کنید
سپس برای روکش رویی، آن را داخل خامه فرو کنید. بگذارید خامه کمی خود را بگیرد، سپس آن را داخل شکلات ذوب شده فرو کنید تا روکش شکلاتی به خود بگیرد. حالا برای اینکه شکلات های ظاهرشان را حفظ کنند، چوب پلاستیکی آن را داخل اسفنج فرو کنید و اجازه دهید شکلات خشک شده و خودش را بگیرد. برای این کار می توانید از شکلات سیاه یا سفید به دلخواه استفاده کنید.
تزئین شکلات:
برای تزئین شکلات ها یک دایره از خمیر فوندانت به رنگ دلخواه را روی سطح کار قرار داده، یک لایه نازک خامه و بعد شکلات را روی آن قرار دهید
سپس خمیر فوندانت را با وردنه پهن کنید و با چاقو برش های عمودی باریک زده و بعد با ابزاری که در تصویر زیر قابل مشاهده است، آن را شکل دهید
پس از این مرحله نوار باریک چین خورده را با دقت دور شکلات چوبی تان، بپیچید، می توانید قبل از این کار لایه ی نازکی خامه به اطراف شکلات بمالید
بین چین های خمیر فوندانت را به آرامی باز کرده، لبه ی آن را با دست فرم داده و نازک کنید. می توانید از خمیر به رنگ های مختلف استفاده کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ سیب زمینی و پنیر،
بدون نیاز به فر😍❤️
مواد لازم
750 گرم سیب زمینی
1 عددتخم مرغ
50 گرم پودر سوخاری
کمی نمک
کمی فلفل
1 ق.چ ادویه ایتالیایی(جایگزینش میتونه نعناع و ریحان خشک شده باشه برای طعم دار کردنش)
4 ورق پنیر موزارلا
8 عددریحان
1.2 پیمانه سس گوجه فرنگی
نوش جان 🌸🍃
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنی_توت_فرنگی
🍓 چند تا توت فرنگی رو خورد کنید و مقداری خامه بهش بزنید(من از خامه فُرم گرفته استفاده کردم)میتونید از خامه صبحُونه هم استفاده کنید بعد 2 قاشُقِ غذا خُوری عسل🍯 بزنید و تو قالبِ بستنی بریزید تا یخ بزنه☺
🍓پ ن:توت فرنگی و خامه رو با بلندر و یا با چنگال یکم له کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شیرینی_نارگیلی_مجلسی 😍❤️
۱۲۵ گرم کره
۲ عدد زرده تخم مرغ
۵۰ گرم پودر قند
۴۰ گرم نشاسته ذرت
۶۰ گرم پودر نارگیل ریز
۱/۲ ق چ بکینگ پودر
۱ ق چ وانیل
۱۶۰ گرم آرد
برای تزیین:
▫️پودر نارگیل به میزان لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️مربا توت فرنگی یا بریلو قرمز
کره و پودر قند رو با همزن برقی بزنید حدود ۵ دقیقه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مخلوط کنید حدود ۳ دقیقه بعد نارگیل و نشاسته ذرت و بکینگ پودر رو اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید و مخلوط کنید تا یه خمیری بدست بیاد حالا از خمیر گلوله های کوچیک درست کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و بعد داخل پودر نارگیل بغلطونید و روی شیرینی رو با انگشت گود کنید و کف سینی رو کاغذ روغنی انداخته با فاصله ۱/۵ سانتی از هم بچینید و داخل فر ۱۶۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه پخت کنید و بعد با مربا توت فرنگی یا بریلو تزیین کنید
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_میوه_ای
چهار مدل بستنی میوه ای😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#شربت_گلاب
✍️مواد لازم
❄️ اب ۱ لیوان
❄️ گلاب ۱ لیوان
❄️ شکر ب میزان دلخواه
❄️ خاکشیر۲ق غ
❄️ تخم شربتی۱ق غ
❄️ پنیرک۱ ق غ
🛑ابتدا اب و گلاب و شکر رو مخلوط کرده و داخل یخچال گذاشته تا خنک شودتخم شربتی رو داخل کمی اب ریخته تا لعاب کند و ب همراه خاکشیرب شربت اضاف میکنیم گیاه پنیرک رو داخل اب خیس میکنیم تا رنگش ب طور کامل خارج شود و از صافی رد کرده و داخل شربت میریزم شربت رو ب همراه چند قالب یخ سرو کنید.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #شکلات_تخته_ای 🍫
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
استیک راسته گوسفند
کورن داگ
بعد از مزه دار کردن گوشت با ادویه های استیک دو طرفش گریل شده و هشت دقیقه تو فر با دمای ۲۰۰درجه پخته وبعد از ۱۵دقیقه استراحت برش خورده
خمیر کورن داگ ؛از آرد ذرت وبیکینگ پودر نمک پودر سیر پودر پیاز و آب رو باهم مخلوط میکنیم تا خمیر سفت و کمی رون درست بشه بهد هات داگ رو به نوک سیخ چوبی میکشیم و داخل خمیر فرو میبریم البته تو یه لیوان بلند بریزید تا خمیر یک دست باشه وبعد داخل روغن داغ و زیاد فرو میبریم و چند ثانیه میچرخونیم تابه ظرفمون نچسبه بعد حدود ۷ دقیقه سرخ میکنیم تا کاملا برشته بشه
از سوسیس پنیری هم میتونید استفاده کنید بسیار خوشمزه میشه
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_نارگیلی_باقلوا😋😋😋
موادلازم👇
پودر شکر دو پیمانه
آرد گندم سه پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پودر نارگیل 180 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
گلاب 130 گرم
پودر هل یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
چهار عدد تخم مرغ، یک و نیم پیمانه پودر شکر و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم میزنیم. بعد آرد را با دو قاشق مربا خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.
ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب میکنیم و مایه کیک را روی آن میریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن میپاشیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه میگذاریم. بعد فر را خاموش کرده، در فر را میبندیم تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر بماند و روی آن ترد و طلایی شود.
سینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را برش میزنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش میآوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها میریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود.
باقلواهای آماده شده را در یخچال گذاشته تا سرد شود.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
کته استیک مرغ
طرز تهیه استیک مرغ خیلی راحته فقط یکم تو برش سینه مرغ دقت میخواد
سینه مرغ رو روی تخته کار قرار بدید روی بیرونی به سمت پایین باشه(روی بیرونی به سمت پوست مرغ وروی داخلی به سمت داخل بدن و استخوانها میباشد)
حالا برای برش کف دستتون رد روی سینه مرغ بزارید د با یک چاقو تیز و بزرگ یک سانتیمتر بالاتر از. تخته کار موازی با کف دستتون یک برش بزنید
برای مزه دار کردن از نمک پودرسیر پودر پیاز زعفرون فلفل سیاه ویک عدد پیاز و یک فنجان روغن مایع استفاده کنید
اول ادویه ها رو به مرغ اضافه کنید طوری که یکدست به همه جا برسه بهد زعفرون دم کرده یکربع بعد روی پیازهای خلالی کمی نمک بپاشید و به مرغ اضافه کنید بزارید تو دمای محیط نیم ساعت استراحت کنه و در آخر روغن رو بریزید و در ظرف رو ببندید تا تو یخچال به مدت حداقل دو ساعت استراحت کنه
گریل رو داغ کنید ابتدا از طرف بیرونی استیک رو گریل کنید تا استیک آبش رو از دست ندن ۳دقیق بعد نود درجا بچرخونیدش تا خطهای گریل قشنگتر شه و ۳دقیقه بعد پشت و روش کنید وبه همین ترتیب این سمت رو هم گریل کنید
اگر هم دوست دارید آبدار تر بشه بعد از پشت و رو کردن زمان پخت رو کم کنید چونذخامتش کمه از یک طرف هم میپزه ولی بخاطر شریط #کرونا توصیه میشه کاملا بپزیدش
خب سالاد هم که دلخواه خودتون درست کید فقط من از روغن زیتون و گریپفروت استفاده کردم امتحان کنید خیلی خوب بود
کریپ فروت رو به کنار وعدههای غذایتون اضافه کنید هم ویتامین داره هم خوشمزهست
نوش جان
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
پاناکوتا
مواد لازم جهت تهیه پاناکوتا :
برای ۶ لیوان (توجه کنید که ۶ لیوان کامل نمیشه..نصف لیوان رو ژله میگیره)
۱ پاکت خامه یا ۲۰۰ گرم
۱لیوان شکر
نصف لیوان شیر
۲ قاشق سرپر چایی خوری پودر ژلاتین
یه کوچولو وانیل
ژله
اکلیل خوراکی طلایی
توت فرنگی
شکلات اب شده برای تزیین
طرز تهیه پاناکوتا :
۲ تا ۳ ساعت قبل از درست کردن پاناکوتا باید نصف بسته ژله رو اماده کنید و توی قالب بریزیم و به صورت کج توی یخچال قرار بدیم
من قالب رو به دیواره یخچال تکیه میدم و تا ۴۵ دقیقه اصلا در یحچال رو باز نمیکنم
باید ژله کاملا سفت بشه بعد پاناکوتا رو بریزن روش..اگر هنوز شل باشه پاناکوتای داغ ژله رو آب میکنه
حالا میریم سر وقت پاناکوتا
پودر ژلاتین رو توی شیر سرد میریزیم و بدون هم زدن اون رو به روش بن ماری ( ذوب روی بخار آب ) توی شیر حل میکنم
من کاسه شیر رو روی کتری گذاشتم
خوب حالا خامه و وانیل رو توی قابلمه میریزیم و روی حرارت میذاریم و هم میزنیم ..نکته مهم اینه که خامه نباید به جوش بیاد
وقتی دیدین که داغ شده سریع ۱ لیوان شکر رو به خامه اضافه کنید و خیلی خوب هم بزنید تا کامل حل بشه
گاز رو خاموش کنید و حالا ژلاتین و شیر داغ رو به مواد اضافه کنید
کاملا مخلوط میکنیم و میذاریم سرد بشه حالا وقتشه که پاناکوتا رو روی ژله توی قالب بریزیم
۲ تا ۴ ساعت میذاریم توی یخچال تا کاملا سفت بشه (البته پاناکوتا دسر کش داری هستش. یعنی مواد مثل ژله سفت نمیشه.حالت کش دار پیدا میکنه بخاطر شکرش و حالا دوباره نصف دیگه بسته ژله رو درست میکنیم و روی پاناکوتا میریزیم بعد از یک تا دو ساعت آمادس.
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#بستنى_یخی 🍭 😋
هلو ۵ الی ۶ عدد
شکر بستگی ب شیرینی میوه داره
ثعلب مقداری
تمامی مواد رو باهم مخلوط و تو مخلوط کن میریزیم تا بصورت پوره دربیاد ک در قالب های مخصوص بریزید و ب مدت ۷ الی ۸ ساعت داخل فریز بزارید تا ببنده
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خنده ی خورشید را ؛
هر صبح دانی چیست رمز ؟
گوید از عمرت گذشت ،
ای بی خبر شامی دگر...
سلام صبح آدینه تون بخیر و خوشی
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.
#کیک_شکلاتی_با_روکش_موز_خامه 🍌🍫
.
مواد لازم :
آرد 500 گرم
شکر 200 گرم
پودر کاکائو 100 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل به میزان دلخواه
نمک یک سر انگشت
روغن 150 میلی لیتر
آب 350 میلی لیتر
شیر 200 میلی لیتر
.
مواد لازم برای رویه موز و خامه :
خامه زده شده 200 میلی لیتر
موز 3 یا 4 عدد
شکلات چیپسی 100 گرم
.
.
طرز تهیه :
.
● فر را روشن كرده و روی دمای 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، وانیل و نمک را در ظرفی مخلوط کنید. روغن، آب و شیر را اضافه کرده و خوب بزنید تا خمیر یکدست شود. خمیر را در قالب مورد نظر ریخته و حدود 35 دقیقه بپزید.
.
● بگذارید کیک کاملا خنک شود، سپس با یک قاشق غذاخوری وسط کیک را به شکل دایره خالی کنید. حالا موزها رو درون حفره ای که ایجاد کردید بچینید و ترکیب خامه و شکلات را روی کیک پهن کنید. حالا تکه های کیک را که با قاشق درآوردید روی خامه خرد کنید. نوش جان 😍
.•●《🍓 @ashpazy_irani 🍇》●•.