eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
159.8هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.7هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🥘 نان تست ۱ بسته سینه مرغ ۲ عدد گردو ۱۰۰ گرم پیازچه ۱۰۰ گرم سس مایونز ۱ پیمانه خردل ۱ ق.غ نمک و فلفل به میزان لازم به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید. برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین. ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
آشپزی ایرانی🍔
فسنجون
فسنجون رو با سینه مرغ پختم با ران مرغ هم خیییلی خوشمزس این روش برای گوشت گوسفندی وبوقلمون...هم استفاده میشه گردوی که برای فسنجون استفاده میکنید حتماااا گردوی محلی باشه گردوی خارجی خوشمزه نیست گردوی دوبار چرخ شده 300 الی 350گرم سینه مرغ تکه ای چهار تا پنج تکه رب انار حدود پنج قاشق غذاخوری پیاز یک عدد من جز نمک وکمی فلفل هیچ ادویه ای نمیزنم روغن یکی دو قاشق برای تفت دادن گردو بیشتر از این روغن نریزید آب سرد چهار تا پنج لیوان شکر یک قاشق دوست دارید ترش مزه باشه شکر نریزید گردو رو دوباره چرخ کنید من یک عدد پیاز رو همراه گردو چرخ کردم (هم حوصله رنده کردن پیاز نداشتم هم با چرخ کردن پیاز گردوهای ته چرخ گوشت هم بیرون اومدن😉)آگه چرخ گوشت ندارید از دستگاه آسیاب مخلوط کن ویا از غذا ساز استفاده کنید (دوست ندارید پیاز رو همراه گردو چرخ کنید جداگانه رنده کنید وبا یکی دو قاشق روغن تفت بدهید وگردو رو بهش اضافه کنید ) یکی دوقاشق روغن میریزیم بیشتر نه روغن که داغ شد گردو وپیاز چرخ شده رو بهش اضافه میکنم ودوسه دقیقه ای تفت می دهیم نزارید سرخ شن تفت که خورد یک قاشق چایخوری نمک ویک قاشق شکر رو بهش اضافه و چند ثانیه تفت،میدهیم رب انار هم اضافه میکنیم اونم چند ثانیه تفت میدهیم واب سرد بهش اضافه میکنیم درشو میزاریم تا گردو بپزه وروغن پس بده هر نیم ساعت یکبار هم بزنید که ته نگیره حدود دوسه ساعت گردو باید بپزه با شعله خیییلی کم شعله زیاد باشه آبش زود تبخیر میشه تا گردو بپزه مرغ رو جداگانه میپزیم من از سینه مرغ تکه ای استفاده کردم شما میتونید از سینه درسته وران استفاده کنید مرغ رو همراه یک عدد پیاز چهار قاچ وکمی نمک و فلفل و زردچوبه پختم بعد از سرخش کردم عزیزان نزارید مرغ زیاد پخته شه که بافتش از هم جدا بشه چون باید با گردو هم پخته شه، بعد از حدود سه ساعت پخت گردو مرغ پخته شده رو بهش اضافه میکنم ودوباره درشو میزاریم تا یکساعت دیگه خورش روغن پس بده وجا بیفته اواخر پخت نمک وترشی خورشت رو مزه کنید آگه رب انار لازم بود یک قاشق بزنید شکر دلبخواهیه دوست ندارید نریزید گردوی نگینی واسه این زدم موقع خوردن دونه دونه زیر دندون بیاد .
آشپزی ایرانی🍔
دسر توت فرنگی
شیر سرد 1 لیوان خامه قنادی 150 گرم (خامه صبحانه هم میشه ولی کیفیت و لطافت دسر با خامه فرم گرفته که با خامه قنادی درست بشه یه چیز دیگه است ) پودر ژلاتین 1.5 ق غ توت فرنکی منجمد نوبر سبز نصف بسته حدودا یک و نیم لیوان شکر 2 ق غ پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر سرد ریختم و ردی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا دراتش حل بشه . خامه قنادی رو با همزن زدم تا فرم بگیره . (می تونین خامه صبحانه استفاده کنین کلا فرم ندین ولی با خامه فرم گرفته بسیار دسر نرم و لطیف که طوریه که توی دهن اب میشه. توت فرنگی ها و مابقی شیر و شکر داخل مخلوط کن ریختم و میکس کردم و بعد خامه رو اضافه کردم و میکس کردم و در آخر زلاتین حل شده که دماش رفته ریختم . اخرین مرحله ژلاتین رو اصافه کنین چون همه چی خنکه زود دسر بسته میشه . و بلافاصله بعد میکس داخل قالب ریختم . چون این دسر خامه داره قالب نیاز به چرب کردن نداره . اما اگه خواستین می تونین و من چون روش هم ژله ریختم چرب کردم تابرای ژله راحت در بیاد . این بار روی دسر هم از خود ژله توت فرنگی استفاده کردم فوق العاده میشه . یه بسته زله رو هم مثل همیشه با یک و نیم لیوان اب جوش حل کردم و گذاشتم خنک شد و ردی دسر ریختم و گذاشتم ببند . بین ریختن دو تا لایه وقفه ایجاد نکنین بعد اینکه دسرنیم بند شد کمی سفت تر ژله رو بریزین . بعد هم که کلا بست دورش رو با چاقو آزاد و روش به دیس گذاشتم و برگردوندم . من چند تا دونه توت فرنگی هم روش برای تزیین استفاده کردم . .
آشپزی ایرانی🍔
پیتزا طبقه ای ترکیه ای
😍مواد خمیر: شیر: 1/2 لیوان آب: 1/2 لیوان کره: 50 گرم معادل 1.5 قاشق غذاخوری مخمر: 10 گرم نمک: 1 قاشق مرباخوری شکر: 1 قاشق غذاخوری آرد: 4-3.5 لیوان کره نرم برای بین طبقات: 3-2 قاشق غذاخوری 😍مواد سس: گوجه فرنگی: 3 عدد رب گوجه: 1 قاشق غذاخوری کره: 2 قاشق غذاخوری معادل 70 گرم شکر: 1 قاشق مرباخوری نمک: 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: کمی آویشن 😍مواد روی پیتزا: پنیر پیتزا سوسیس کالباس قارچ فلفل قرمز فلفل سبز ذرت طرز تهیه: تمام مواد خمیر را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید. روی خمیر را بپوشانید و بمدت یک ساعت استراحت بدهید. سپس خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید هر کدام را به اندازه کوچکتر از قالب پیتزا باز کرده و کره نرم بمالید. کمی از سس پیتزا و پنیر پیتزا ریخته و پخش کنید. طبقه بعد را روی آن قرار دهید. برای هر سه طبقه این کار را انجام دهید ولی برای طبقه آخر نیاز به انجام این کار نیست. سپس دوباره با وردنه آنها را به اندازه قالب پیتزا باز کنید و درون قالب پیتزای چرب شده بزارید سپس پیتزا را برش داده و با مواد رویی پیتزا را درست کنید و در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد تا زمان پخت پیتزا قرار دهید. .
آشپزی ایرانی🍔
پیتزا باگت کانال🍧🍦آشپزی ایرانی🍟🍕 . #با_رسپی_های_امتحان_شده
این نوع پیتزا موادش کاملا هر چی که دوست دارید بریزین و سلیقه ای و خیلی ایده خوبی برای مهمونی ها و حتی برای بچه ها . اون قدر خوش خوراکه که کلی طرفدار داره 😊. . . برای 16 عدد نان باگت 4 عدد گوشت چرخ کرده 150 گرم قارچ 6 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه ای 1 عدد ذرت 3 تا 4 ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم مواد کاملا سلیقه ای هر چی که خودتون دوست دارید داخل پیتزاتون بریزین . من به این صورت عمل کردم . یه پیاز رو خرد کردم و داخل تابه ای ریختم و تفت دادم . گوشت رو بهش اصافه کردم و تفت دادم . فلفل دلمه ای رنگی رو خرد کردم و ریختم . قارچ ها رو هم ورقه ای کردم و قبلش تفت داده بودم بهش اضافه کردم و ذرت رو هم ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم . برای راحای کار همه رو با هم مخلوط کردم دیگه جدا جدا نزاشتم . نون باگت ها رو دو قسمت کردم و از وسط نصف کردم . کفش کمی سس گوجه ریختم و پتیر پیتزا و بعد از مواد گوشتی روش ریختم و باز پنیر پیتزا ریختم . و روش هم گوجه گیلاسی چیدم . داخل فر 180 درجه به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دادم اخر هم 2 دقیقه شعله بالایی رو روشن کردم تا پنیر برشته بشه . حواستون باشه زیاد توی فر نزارین فقط در حد اب شدن پنیر هست و الا نون باگت خشک میشه . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک مرغ خوراک مرغ مواد لازم: ران مرغ 8 عدد سیب زمینی کوچک 9_10 عدد پیاز کوچک 10عدد(1پیاز بزرگ هم میتوانید استفاده کنیدتعداد کمتر) هویج 1 عدد فلفل سبزبزرگ 3 عدد(از فلفل سبز شیرین کوچک و یا فلفل دلمه ای میتوانید استفاده کنید) روغن مایع 1 ق غ رب گوجه 1 ق م رب فلفل 1 ق م(در صورتی که در دسترس نبود رب گوجه بزنید) آب نصف استکان آویشن،نمک،ادویه های دلخواه مخصوصا زیره وکاری خیلی طعم خوبی به این غذا میدهد فلفل قرمز پرک شده طرز تهیه: مرغهاروشسته وخشک میکنیم،سیب زمینی هارا پوست گرفته و نصف میکنیم،پیازهارا پوست کنده و به اندازه دلخواه خورد میکنیم(اگر پیازها کوچک بود احتیاجی به خورد کردن ندارد) هویج روحلقه حلقه خرد کرده و فلفل هارا شسته و هسته هایش را خارج کرده وبه قطعات بزرگ خورد میکنیم،تمام سبزیجات خرد شده را در یک ظرف ریخته و روشون رب و آب و روغن و ادویه ها ونمک را ریخته و باهم خوب مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعدگوشت هاروریخته و مخلوط میکنیم،در یک کیسه مخصوص فر همه مواد را پر کرده و دهانشومحکم میبندیم،با چنگال ویا خلال دندان سه چهار تا سوراخ در پلاستیک ایجاد میکنیم،در فر گرم شده در دمای 190درجه در حدود 45دقیقه و یا بیشتر تا وقتی که سیزیجات نرم شود و گوشت بپزد ،میپزیم
مواد لازم: آرد ۲ پ تخم مرغ ۳ عدد ماست سفت و شیرین ۱ پ شکر ۱ پ روغن مایع یک دوم پ رنده پوست لیمو ترش بیکینگ پودر ۲ ق چ وانیل یک چهارم ق چ نمک یک پینچ پنیر مثلثی ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو ترش رو با همزن اونقدر میزنیم که حجیم و کرمی بشه بعد به ترتیب ماست و روغن مایع رو اضافه میکنیم و هر کدوم رو یه دقیقه هم میزنیم سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و سه بار الک شده به ترتیب در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و دورانی هم میزنیم بعد داخل قالبی که از قبل چرب کرده و آرد پاشی شده میریزیم سپس قالب های پنیر مثلثی رو روی سطح کیک میچینیم .هیچ فشاری روی پنیر ها وارد نکنید که داخل کیک فرو بره چون حین پخت به خاطر اینکه پنیر نسبت به مایه کیک سنگین تره کمی داخل کیک فرو میره بعد داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت چهل تا پنجاه دقیقه قرار میدیم.البته زمان بستگی به فرتون داره.کیک رو که از فر درآوردین روش رو با عسل یا شربت بار برس کنین و روش رو با مغزهایی که مد نظرتونه تزیین کنید. .برای اموزش های بیشتر همراه ما باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم: گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده ۳ ق‌غ جعفری ساطوری ۳ ق‌غ پودر سیر ۱ ق‌غ پودر تخم‌گشنیز ۱ ق‌غ پودر زیره سبز ۱ ق‌چ پودر دارچین نصف ق‌چ پودر زنجبیل نصف ق‌چ فلفل سیاه نصف ق‌چ فلفل قرمز یک‌چهارم ق‌چ طرز تهیه: همه مواد را باید باهم مخلوط و خوب ورز دهید... از مایه توپ‌های متوسط برداشته و به سیخ میکشیم... بااین مواد ۱۵ عدد کوفته درست میشود... فراموش نکنید که سیخ‌های چوبی را حداقل نیم ساعت در آب بگذارید خیس بخورد... کوفته ها را که به سیخ کشیدیم در یخچال میگذاریم تا سرد شود و خودش را بگیرد... روغن را در ظرف مناسبی داغ میکنیم و کوفته هارا در آن سرخ میکنیم... اگر فقط یه‌بار این کوفته‌های گوشتی رو امتحان کنید بدون شک مشتری دائمیش میشید... ویژگی‌های این کوفته یکیش استفاده از شش نوع ادویه متفاوته و دیگری روش سروشه، که میتونه برای افطار یا سحری انتخاب بشه... میتونید کوفته رو تنها با نان یا در کنار کمی برنج سرو کنید و از خوردن اون لذت ببرید دوستان اگه باحرارت خیلی ملایم کوفته ها رو سرخ کنید داخلش خام نمیمونه کافیه روغن رو داغ کنید و حرارت رو کم کنید تا کوفته ها کاملا مغز پخت بشن .
🍗😋 🔸براى درست کردن جوجه زعفرانی بهتره از مرغ یک کیلویی استفاده کنید.اون رو با پوست از وسط به دونیم کنید. چربی های اضافه رو بگیرید و بشورید. بعد از رفتن آب اون، بمدت نیم تا یک ساعت در زعفران غلیظ بخوابانید. بعد به ترتیب نمک و فلفل سیاه و پاپریکا،دو تا چهار عدد اب لیموی سبز تازه، سس مایونز، سس خردل، پیاز و سیر و فلفل دلمه سبز که همه رو درشت خرد کردید اضافه و مخلوط کنید روی ظرف رو با سلفون بپوشانید و بمدت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت بدید. بعد از این تایم، مرغ ها رو در قابلمه ای که روغن بمقدار تقریبا زیاد ریختید بمدت یک و نیم تا دوساعت میپزید. شعله باید کم باشه ولی نه اون قدر که خوراک از جوشیدن بیفته!مرغ توی این دوساعت رفته رفته سرخ میشه نگران رنگ اون نباشید. این غذا رو در کنار کته و گوجه سرخ شده سرو و میل کنید.
BQACAgQAAxkDAAFjOCJiSi2wRjq1G8EEHLfItp-SLTV-BgACIAsAAnZ9EFCD7YODeULhGSME.gif
550.9K
بلانچ کردنه و معمولا برای فریز کردن سبزیجات استفاده میشه ۱_برگها رو ده دقیقه ای داخل آب بذارید تا خیس بخوره، در زمانی که داره خیس میخوره دم برگها و با قیچی بگیرید، کاملا از ته نگیرید تا موقع پیچیدن دلمه برگها پاره نشن، بعدش برگها رو خوب آبکشی کنید و همشونو داخل سبد منظم روی هم بچینید و وقتی آبش رفت به همون شکل منظم داخل یک قابلمه بذارید ۲_حالا روش آب جوش بریزید تا حدی که روشو آب بگیره ۳_دو سه دقیقه صبر کنید ۴_با کمک یک کفگیر صاف برگها رو با همون شکل منظم شون در سبد بذارید و زیر شیر آب سرد بگیرید تا سریع خنک بشن بعد بذارید کامل آبشون بره ۵_ حالا برگها آماده استفاده هستن،اما اگر بخوایید فریزش کنید به اندازه مصرفتون از برگها بردارید و داخل کیسه های فریزری بذارید و خوب بسته بندیشون کنید - اگر برای فریز کردن،برگهارو خوب بسته بندی نکنید دوراش خشک میشه و خرد میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده نیم لیتر آب سرد از لوله ی آشپزخونه ، 100 میلی لیتر روغن مایع نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری 11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه . . طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه ماکارونی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه ماکارونی بذارید و تو روغن سرخ کنید . بجای مایه ماکارونی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید . پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🧑‍🍳 تکه های مرغ به تعداد ۴/۵ عدد هویج متوسط ۲ عدد فلفل دلمه سیر برگ بو رب گوجه ۲ ق غ خ روغن مقداری پیاز ۱ عدد
تابه ای مغز ران مرغ یا بوقلمون:300گرم سینه یا فیله مرغ:200گرم پیاز: 1عدد متوسط سیر رنده شده :یک حبه بزرگ ادویه جات: زنجبیل،فلفل سیاه،پاپریکا،پولبیبر،پودر تخم گشنیز هر کدام نصف قاشق چایخوری نمک:به مقدار لازم زعفرون آبشده:به مقدار لازم جعفری خرد شده: 2قاشق غذاخوری پیاز رو رنده کرده و آبشو جدا میکنیم. مغز ران + سینه مرغ +سیر+ادویجات+پیاز و مقداری زعفرون داخل غذاساز یا چرخ گوشت میکس میکنیم . بعد جعفری خرد شده رو اضافه کرده و روش سلفون کشیده ،یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم. من برای فرم دادن کباب تابه ایی از کباب زدن پلاستیکی استفاده کردم، میتونید داخل تابه کمی روغن ریخته و مواد رو داخلش پهن کرده و با استفاده از چاقو به اندازه دلخواه تقسیم کرده و خط بندازید ، مقداری زعفرون  با برس روی کباب تابه ایی بکشید و در تابه رو بزارید، و روی حرارت ملایم زمان میدیم  تا یک سمتش طلایی بشه،بعد برمیگردونیم تا سمت دیگه هم سرخ بشه. میتونید مقداری کره هم بهش اضافه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♥️ 🍒 برای درست کردنش به یک لیوان شیر،صدگرم کره،صدگرم شکر،دوتا تخمرغ،یک چهارم لیوان آب،ده گرم مخمر،کمی نمک و حدود سه لیوان آرد نیاز داریم، برای شروع یک قاشق شکر و آب و سه قاشق آرد و مخمر رو مخلوط کنید و تو محیط گرم ۳۰ الی ۴۰ دقیقه استراحت کنه،بعد تخمرغو با بقیه شکر و نمک و کره ذوب شده مخلوط کنید بهش اضافه کنید، حالا شیر اضافه کنید و بعد آرد کم کم اضافه کنید و ورز بدید و تا خمیر منسجم و لطیف و یکدست بشه و بذارید تو ظرف سربسته تا حداقل یک ساعت بمونه.بعد که استراحت کرد خمیر صاف کنید و مثل فیلم با قالب برش بزنید و بعد وسط دونات میتونید نوتلا یا کرم کارامل یا هرچی دوست دارید بذارید و بعد بذارید رو هم و دوباره قالب بزنید و تو روغن داغ سرخش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ســــــلام 🌸 صبح قشنگ شنبه تـون بخیر 🌸 امیدوارم به برکت این روز زیبـا🌸 برکت نان نثـار سفره تـون🌸 برکت مـهـر پیشکـش دلتـون 🌸 برکت سـلامت لباس تنتون باشـد🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه ی بادمجان در فر ◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇◇ مواد لازم: بادمجان دلمه ای🍆 گوشت چرخ کرده 🥩 پیاز🧅 فلفل سبز🫑 رب گوجه فرنگی 🥫 نمک و فلفل🧂🌶 گوجه فرنگی 🍅 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیا پارما رولی 𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝𓂂 ۫ ۪◝ مواد لازم: پیاز و سیر🧅🧄 پوره ی گوجه فرنگی 🍅 ریحان🍃 نمک و فلفل سیاه 🧂🌶 پنیر خامه ای🧀 پنیر ورقه ای🧀 پنیر پارمسان 🧀 پارما بوقلمون(می تونید سینه ی مرغ جایگزین کنید)🍗 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چای کِرَک نوشیدنی گرم زمستونی☃️ ◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ ✿𝆬‌◍⃟⁞ مواد لازم: چای کله مورچه ای یا معمولی شیر🥛 هل دارچین زنجبیل گل محمدی 🌺 عسل🍯 . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشترودل سیب 𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁𖠁 مواد لازم: ۱ بسته خمیر هزارلا🥟 ۲-۳ عدد سیب🍎🍏 ۱ زرده تخم مرغ🥚 ۲ ق غ شکر🍚 ۲ ق غ دارچین ۲ ق غ گردو ۱ ق غ شکر وانیلی🌸 کمی شکر🍚 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساق مرغ ماستی🍗 𖢅⋆⋆𖢅⋆⋆𖢅⋆⋆𖢅⋆⋆𖢅⋆⋆𖢅⋆⋆𖢅⋆⋆ مواد لازم: ساق مرغ🍗 سیب زمینی 🥔 برای مزه دار کردن ماست🍶 پاپریکا نمک و فلفل سیاه 🌶🧂 . . .