eitaa logo
آشپزی ایرانی🍔
155.7هزار دنبال‌کننده
17.7هزار عکس
26.4هزار ویدیو
8 فایل
بسم الله الرحمن الرحیم 🌹 به کانال آشپزی ایرانی خوش آمدید 🍗🍗 کپی پست ⛔⛔ تبلیغات عالی👇👇🙏 http://eitaa.com/joinchat/394723357C936def4261
مشاهده در ایتا
دانلود
🧁🍌 🥄موز 3 عدد 🥄گردو 60 گرم 🥄کره نرم شده 120 گرم 🥄شکر 100 گرم 🥄تخم مرغ 1 عدد 🥄عصاره وانیل 1 ق چ 🥄آرد 250 گرم 🥄بیکینگ پودر 1 ق چ 🥄جوش شیرین 1 ق چ 🥄برای رویه کرامبلی 🥄جوپرک 35 گرم 🥄شکر قهوه ای روشن 40 گرم 🥄کره سرد 50 گرم 🥄نمک 🚫فر را با دمای 180 درجه روشن کنید موزها را له کرده و گردوها را خرد کنید. کره و شکر را با هم زن به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و پوک شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید 200 گرم از آرد را به همراه بیکینگ پودر و جوش شیرین و یک پنسه نمک الک کرده و به آرامی به مواد اضافه کنید و با دور کند هم بزنید تا یکدست شود موزهای له شده را به آن اضافه کنید. ⭕️برای رویه 50 گرم باقیمانده آرد را با جو پرک و گردو و شکر قهوه ای و کره سرد و کمی نمک را با دست مخلوط کنید تا به اصطلاح به شکل خرده نان درآید قالب مافین را چرب کرده و با اسکوپ از مواد برداشته و تقریبا تا نیمه پرکنید و روی آن را با مواد کرامبلی رویه بپوشانید به مدت 20 دقیقه در فر تا زمانی که طلایی شوند قرار دهید
🍹 شیره انگور 3 الی 5 ق سوپخوری شیر یک پیمانه بستنی یک پیمانه 🔻مواد فوق رو با هم مخلوط کرده و برای تزیین از برگ تازه سبزی مانند نعنا و یا ترافلهای رنگی یا از کمی پودر کاکائو یا کمی نسکافه استفاده کنین . نی نوش فراموش نشه !
نشاسته گل(همون دون دونا) ۱ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه شیر ۴ پیمانه وانیل نصف قاشق چایخوری گلاب نصف لیوان کره ۲ ق غ زعفران ۲ ق غ پودر کاکائو ۱ ق غ ابتدا نشاسته و شکر رو با شیر مخلوط کردم و خوب هم زدم تا حل بشه بعد وانیل رو اضافه کردم و روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه در آخر گلاب و کره رو اضافه کردم حرارت رو خاموش کردم بعد به سه قسمت مساوی تقسیم کردم یه قسمت ساده،یه قسمت رو زعفران دم کرده زدم و یه قسمت را هم پودر کاکائو زدم هر قسمت رو که ریختیم ۱۵ دقیقه گذاشتم تو یخچال تا خودش رو کمی بگیره و بعد رنگ بعدی رو ریختم. اگر لایه اول رو ریختین گذاشتین توی یخچال برای اینکه مشکوفی(کاکائویی و زعفرونی) سفت نشه هر از چندی هم بزنید نوش جان 🥮
یا طرز تهیه طرح پاکسازی یخچال انجام شد و هرچی میوه که شامل توت فرنگی، هندوانه، هویج، پرتغال، طالبی بود بصورت میکس شده وارد قالبهای بستنی و بعضی درلیوانهای یکبار مصرف شد (البته بعضی شون با بستنی وانیلی مخلوط شد) و در فریزر قرارگرفت بعدازاینکه کاملا یخ زد میزاریم بیرون و ازقالب درمیاریم. برای خارج کردن بستنی؛ لیوان یکبارمصرفها که خیلی راحت با یک برش چاقو پاره میکنیم و بستنی جدا میشه حالا اماده خوردن ولذت بردن. نوش جان
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه. تخم مرغ : 3 عدد. پنیر پیتزا : نصف پیمانه. جعفری خرد شده : کمی. روغن مایع : 3 ق غ. نمک و فلفل : به میزان لازم ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می‌دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط میکنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطحشون پر شه، مطابق تصاویر. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه سه سوته نوش جان
🍗 😋 ▫️ران مرغ پوست کنده ▫️آب لیموترش تازه ▫️ماست کم چربی ▫️سیر1 حبه ▫️زنجبیل آسیاب شده ▫️پاپریکا (فلفل قرمز تند) ▫️نعنای خشک½ 1 قاشق چایخوری ▫️نمک ½ قاشق چایخوری ▫️کره و زعفران دم کرده در صورت دلخواه 🔸تمام موادروباهم مخلوط کرده و روی مرغ ها می ریزیم و آن را در این مواد می خوابانیم. روی ظرف را با پلاستیک می پوشانیم و آن را به مدت حداقل 1 ساعت و حداکثر 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا کاملاً مزه دار شود.گوشتها روازموادجداکرده ودرظرف موردنظرمیچینیم ودرفرگرم شده بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگرادمیگذاریم تا پخته شوند ودراواخرپخت روی مرغها کره وزعفران میزنیم زمان پخت بستگی به سایزمرغها داره من حدود یک ساعت ورب زمان پختشون بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم یک روش عالی برای دم کردن زعفرون به نظر شما بهترین روش دم کردن زعفرون چیه؟🥰 دم کردن زعفران 😌برای اینکه زعفرون رنگ و عطر بیشتری داشته باشه لازمه که دوبار بهش شوک بدین یه بار با سرما و یه بار با گرما 🥰موقع دم کردن زعفرون به هیچ عنوان از قند و شکر و یا ظروف پلاستیکی رنگی استفاده نکنید که زعفرون و کدر میکنن 😇زعفرون تو بسته ی خودش با یه جشم سنگین و یا اینکه تو هاونگ بکوبین ☺️بهتره ظرفی که زعفرون توش میریزین تا دم بکشه فلزی یا شیشه ای باشه 😘زعفرونی که تو فریزر نگه داری میکنین تا چندین ماه قابل استفادست و هر بارم که از فریزر در میارین رنگش بیشتر میشه 😎میتونین زعفرون و تو قالب یخم بریزین اگه اینکارو کردن قالب به هیچ عنوان رنگی نباشه و ترجیحا سیلیکونی باشه که راحت جداشه 🥳اگه زعفرون و تو یخچال نگهداری کردین تفاله هاشو جدا کنین که ماندگاریش بیشتر بشه ‎‌‌‌‌‌‌
🥯 🍬شکر ۱۷۵ گرم 🍬عسل ۷۵ گرم 🍬کره ۱۲۰ گرم 🍬خامه ۱۵۰ میلی لیتر 🍬بادام پرک ۲۰۰ گرم 🍬رنده پوست پرتقال ۱ عدد 🍬شکلات تلخ ۲۰۰ گرم ✅خامه و شکر و عسل و کره را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که شکر حل شود قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بجوشد بادام و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مواد آماده شده را کف آن بریزید و پهن کنیدو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شوند به صورت دلخواه برش زده و شکلات تلخ را آب کنید و روی برشهای آماده شده بریزید.
🍪 🍵نصف یک بسته پاستا(پخته شده) 🍮3 عدد تخم مرغ 🍵1 استکان شیر(100گرم) 🥛1 استکان روغن زیتون(70گرم) نمک مواد میانی : 🍮پنیر، جعفری (میتونید پنیر چدار هم استفاده کنید ) طرز تهیه :ابتدا مواد سس را مخلوط کنید. 🍬(تخم مرغ +شیر+روغن زیتون ونمک). ماکارونی پخته شده رابه سس اضافه کنید تاخوب مخلوط شود. در تابه روغن ریخته ونصف پاستا را بریزید ومواد میانی (پنیر خرد شده باکمی جعفری خردشده ) اضافه وروی آن مابقی پاستا رابریزید وبزارید روی حرارت متوسط تا یک طرف پاستا پخته وبرشته شودوکوکو را بوسیله یک بشقاب گرد برگردانده ومیزاریم در تابه تا طرف دیگر هم پخته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با نام و یاد خدا ‌بیا تا یک زمان امروز خوش باشیم در خلوت که در عالم نمی‌داند کسی احوال فردا را ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سلام،صبح زیباتون بخیر روز خوش... ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش جو مواد لازم: ۱ لیوان نخود نصف لیوان لوبیا ۱ و نیم لیوان جو نصف لیوان عدس دو کله سیر بزرگ یک و نیم ق غ نمک یک فنجان روغن مایع زردچوبه فلفل سیاه نعناع خشک کشک آرد آب 🎀سیر رو‌ رنده کنید یا با گوشتکوب له کنید. 🎀سیر داغ رو میتونید یه ذره برای تزیین نگه دارید. نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🔸۱ پياز بزرگ نگینی خورد شده رو تفت دادم تا سبک بشه،گوشت رو تا حدي ك تغيير رنگ بده تفت دادم،فلفل سياه،زردچوبه،ادویه کاری،٢تا دونه هل و۱ق رب اضافه كردم كمي تفت دادم... 🔸با ۱ لیوان آب حدود سه ساعت گذاشتم بپزه،باید آبش تقریباً خشک بشه وبه روغن بیفته... اواخر پخت زعفرون و۱ق گلاب اضافه كردم... 👈خلال بادام وخلال پسته رو كمي تفت دادم... زرشك وپرتقال تلخي گرفته رو هم با کره و كمي شكر تفت ميديم تا براق بشه... وبرنج رو با اونها تزئين ميكنيم 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی 5 عدد پیاز 1 عدد متوسط فلفل دلمه ای 1 عدد سیر 4 حبه هویج 1 عدد کوچک (دلبخواهیه) گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم جعفری ۵۰ گرم نمک، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا، زردچوبه، آویشن به میزان لازم سیبزمینی‌هارو بذارید کامل بپزن. پیاز نگینی شده رو سرخ کنید. بعدش زردچوبه اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه ای و سیر اضافه کنید و تفت بدید. بعدش هویج خیلی ریز شده و گوشت چرخکرده اضافه کنید. بعدش نمک، فلفل پاپریکا و آویشن اضافه کنید و کمی آب بریزید و ده دقیقه زمان بدید تا بپزه. بعد سیبزمینی ها رو له کنید و به مخلوط اضافه کنید. در آخر جعفری ریز شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. نون لواش نرم رو عمودی برش بزنید. یکی دو قاشق از مواد بردارید و‌ روی نون بذارید. مدل پیچیدن تو ویدیو مشخصه. بعدش توی یه تابه گود یا قابلمه نصف یه روغن سرخ کردنی یک لیتری رو خالی کنید. کمی که گرم شد سمبوسه هارو بذارید تو روغن. پنج شش دقیقه هر طرفشون سرخ بشن کافیه. طلایی بشن. بعد توی یه آبکش فلزی یا روی دستمال بذارید تا روغن اضافه شون بره نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میان وعده خوشمزه ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟ مواد لازم: 350 گرم فلفل دلمه ای، از طول نصف شده 🫒 گوجه گیلاسی 🍅150 گرم 70 گرم زیتون سیاه بدون هسته🫒 برای تزئین: روغن زیتون🫒 4 قاشق غذاخوری کیپر 1 قاشق غذاخوری 1 حبه سیر🧄، له شده 20 گرم شوید خرد شده🌿 نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه🌶🧂 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍭🍰 نیم کیلو کیک نرم خردشده یک قاشق خامه 3 قاشق غذاخوری شکلات بنماری ♨️مواد را مخلوط و با دست ورزش دادم و به اندازه گردو برداشتم بعد داخل دست فرم دادم و داخل پودر پسته غلتوندم و نی فروکردم داخلش.تو شکلات سفید ابشده زدم و تارفل رنگی پاشیدم برای بسیار مناسبه😍 نوش جونتون 😘 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
ميخوايد سيب زميني سرخ كنيد👇 براي اينكه سيب زمينياتون ترد و خوشمزه بشه،بعد از خورد كردن حدود ١٠ الي ١٥ دقيقه تو آبجوش بجوشونيد بعد درش بياريد بذاريد آبش بره و بعد داخل روغن سرخ كنيد.🍿 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍪🍪 كافيه دوعدد تخم مرغ روبا پنج ق غ خوري شكر باهمزن بزنيد بعد بهش چهازق غ خوري روغن مايع وبعد يك ق غ هوري بكينگ پودر ونصف ق م خوري وانيل اضافه كنيد ودر ادامه هم دو ق غ خوري پودر كاكائو و دو ليوان آرد الك شده رو كم كم اضافه كنيد وخوب مخلوط كنيد تا مواد پنكيك اماده بشه بعد تابه نچسبي رو داغ كنيد با كمك يك ملاقه كوچيك ازمواد برداشته و پنكيكها رو آماده کنید 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسپاگتی خامه ای ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟⁞ ◍⃟ مواد لازم: روغن زیتون 🫒 پیاز🧅 سیر🧄 رب گوجه فرنگی🥫 شیر🥛 خامه گوجه گیلاسی 🍅 قارچ🍄 چند برگ رزماری🌱 اسپاگتی🍝 ادویه ها: نمک،فلفل،آویشن،پاپریکا و پولبیبر🧂🌶🌿 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍹🍜 داخل لیوان شیر میریزیم و به حالت اریب میزاریم یخچال ببنده بعد هر میوه ای که دوست داریم رو روش میریزیم و ژله ی آلو ورای سرد شده رو میریزیم تا لیوان پر بشه .میزاریم دوباره یخچال تا کامل ببنده 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ بندری 𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐𖣐 مواد لازم: سوسیس کوکتل🌭۴۰۰ گرم پیاز متوسط 🧅۳ عدد رب گوجه فرنگی 🥫 ۲ قاشق غذاخوری سس تند🌶 ۲ قاشق غذاخوری ادویه: زردچوبه و آویشن🍃 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چون جنس زردآلوهای من سفت و آبدار نبود و با دو سه دقیقه جوش زود وا رفت من زردآلوهای له شده رو توی آبکش ریختم و کاملا له کردم و از آبکش رد کردم و کمی از شهد غلیظ مربا بهش اضاف کردم و یک ق غ پودر ژلاتین رو توی نصف لیوان آب ریختم تا اسفنجی بشه و نوک ق چ جوهر لیمو رو با یک ق غ آب حل کردم و بهش اضافه کردم و وقتی یکی دو تا جوش خورد از روی حرارت برداشتم و بعد خنک شدن توی شیشه پر کردم و گذاشتم یخچال ‌ مارمالاد هم برای شیرینی و تارت خیلی عالیه و هم میتونین با نون و کره برای صبحانه یا عصرانه نوش جان کنید ‌ من شهد اضافی زردآلو رو که قبل از قوام اومدن جدا کرده بودم برای شربت آبلیمو یا خاکشیر و تخم شربتی استفاده میکنم چون طعمش واقعا عالیه😍😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥫🥫😍 مواد لازم سس کچاپ پیاز بزرگ ؛1عدد گوجه فرنگی؛2 کیلو سیر؛ 3/4 حبه سرکه ;1 پیمانه همون یک لیوان دسته دار فرانسوی شکر ;2 قاشق غذاخوری آب ؛ 1 لیوان روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه +فلفل سیاه و زردچوبه ;از هر کدام 1 ق غ خ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
املت پنیر و سبزیجات ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ مواد لازم: پیاز🧅 گوجه فرنگی 🍅 فلفل دلمه ای قرمز 🫑 کدو سبز نمک و فلفل سیاه 🧂🌶 تخم مرغ 🥚 پنیر موزارلا🧀 نوش جان 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیس موکا 𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛𖤛 مواد لازم: پودر کاکائو 🍫 شیر🥛 قهوه ی اسپرسو☕ یخ🧊 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشپزی استیک با پنیر پارمزان و بیکن 🥩🍖 👩🏻‍🍳 نوش جان 💞 ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅