.
🔸فاطمه زهرا سلام الله علیها میگوید: پدرم آخرین خداحافظیاش را پیش من میآمد و اولین دیدارش را هم پیش من میآمد. سفری از راه رسید و پیش من آمد؛ اما توقف چندانی نکرد و رفت. من با خودم گفتم: دفعات قبل بیشتر پیش من توقف میکرد. چرا این دفعه توقفی نکرد؟...روی کارهایم مطالعه کردم تا ببینم چه شده است.
🔹دیدم که در خانهام یک پرده نصب کردهام و یک زینتی هم روی آن گذاشتهام که قشنگ است. وقتی فکر کردم، دیدم که حق با پدرم است؛ چون کسانی هستند که روی صفه زندگی میکنند و هیچ چیزی ندارند؛ نه خانه، نه زندگی، نه کسی، نه کاری. اینها برای شام و ناهارشان معطلاند؛ اما بودن این پرده ضرورتی ندارد. لذا آن را با زینتش باز کردم و به بچههایم گفتم: به سلمان بگویید بیاید.
🔸سلمان آمد. به او گفتم: این را ببر بده به پدرم و بگو: بفروشید و خرج اصحاب صفه بکنید. سلمان آن را برد و گفت: این را دخترتان داده و گفته که خرج اصحاب صفه بکنید. حضرت سه بار گفتند: «فداها ابوها!» چرا پیامبر این کار را کرد؟ چون با خودش گفت: دخترم مطلب را گرفت؛ من توقفم را کم کردم و او متوجه علت آن شد.
🔹این تربیت مثبت است. سخن نگفت؛ اشاره نکرد؛ تذکر نداد؛ بلکه قبلاً روشش بود که بیشتر توقف کند و این بار توقفش را کم کرد؛ فتیله محبتش را پایین کشید.
تربیت باید به این سمت برود که گفتن تعطیل شود و با محبت کردن تنظیم شود؛ با ابراز بیشتر یا ابراز کمتر.
✍ #آیت_الله_حائری_شیرازی | راه رشد، جلد ۱، صفحه ۱۷۹
☀️ #طبیب_دَوّار 3⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
«چرا دعوا میکنی؟»
کتاب درباره دو دوست به اسمهای گوشسیاه و نارنجی است. آنها یک روز تصمیم میگیرند سدی روی جویبار بسازند تا بتوانند در آب پشت سد، قایقبازی کنند. گوشسیاه وظیفه ساختن سد را به عهده میگیرد و نارنجی وظیفه ساختن قایق را. اما نتیجه نهایی کارشان خوب نمیشود؛ سد میشکند و قایق غرق میشود. آنها به خاطر این اتفاق باهم دعوا میکنند. نارنجی به خانه برمیگردد و تصمیم میگیرد دیگر با گوشسیاه دوست نباشد! اما خیلی زود متوجه میشود بازی کردن بدون دوستش خوش نمیگذرد. پس با گوشسیاه آشتی میکند. در نهایت آنها با همکاری هم یک سد و قایق دیگر میسازند و اینبار موفق میشوند.
✍️ نویسنده: بریجیت ونینگر، مترجم: بهمن رستمآبادی
📚 ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
📄 تعداد صفحات: ۲۸ صفحه
🙎♂️ مخاطب: رده سنی ۷ تا ۱۰ سال
✅ ویژگیها
1️⃣ تصاویر زیبا و جذاب
2⃣ نامزد دریافت جایزه در بیست و یکمین جشنواره کتاب رشد
🪴 اثرات تربیتی
1⃣ تقویت مهارت حل مشکل
2⃣ تقویت روحیهی همکاری
3⃣ تقویت مهارت گفت و گو به جای دعوا در دوستیها
🛒 برای تهیه کتاب، میتوانید به اینجا مراجعه فرمایید.
📖 #معرفی_کتاب_کودک 0⃣2⃣
📚 #تربیت_با_کتاب
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔸 فرزند انسان در بعد معنوی، هم خداجو و هم خداخواه است. او علاوه بر اینکه فطرتاً دنبال خدا میگردد، او را نیز دوست دارد. روایتی از پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم است که فرمودند: «کُلُّ مَولودٍ یُولَدُ علی الفِطرَةِ»؛ هر فرزندی بر اساس فطرت به دنیا میآید. «الفِطرَةُ هِیَ التوحید»؛ یگانهپرستی آمیخته با وجود اوست؛
🔹 پس لازم نیست به او تحمیل کنی، فقط او را کمک کن تا استعدادهایش شکوفا شود. فرزند انسان علاوه بر توحید که مربوط به عقل نظری است، بسیاری از دستورات «عقل» را نیز درک میکند. او در همان دوان کودکی میفهمد که ظلم، قبیح و عدل حسن است.
🔸 او فطرتاً میداند که فحش، دروغ و خیانت دور از انسانیت است. اینها نیز جزء فطریات او بوده و مربوط به عقل عملی است؛ بنابراین بسیاری از دستورات عقل نظری و عملی در فطرت انسان به ودیعه گذاشته شده است.
✍ #آیت_الله_آقا_مجتبی_تهرانی | تربیت فرزند، صفحات ۳۴ و ۳۵
📜 #احادیث_تربیتی 3⃣3⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔸 در بسیاری از موارد، ملامت زیاد بیشتر نفرت ایجاد میکند. مثلاً خیلی افراد در تربیت فرزند این اشتباه را مرتکب میشوند، دائماً بچه را ملامت میکنند و سرکوفت میزنند: ای خاکبرسرت، فلان بچه هم، هم سن توست، ببین او چطور پیش رفته، تو خیلی بیعرضه و نالایق هستی، من که دیگر به تو امیدی ندارم. خیال میکنند با این ملامتها غیرت بچه تحریک میشود. درصورتیکه در این موارد، اگر ملامت از حدش بگذرد، عکسالعمل خلاف ایجاد میکند؛ روح او حالت انقباض و فرار پیدا میکند و او ازنظر روحی بیمار میشود و محال است که دنبال آن کار برود.
🔹 این است که پیغمبر اکرم(ص) در دستورهای خودش نهتنها به معاذ بن جبل بلکه به معاذ بن جبلها، به همه میفرمود: «بَشِّر وَ لا تُنَفِّر، یَسِّر و لا تُعَسِّر» آسان بگیر، سخت نگیر، هی به مردم [اینطور] نگو: «مگر دینداری کار آسانی است، دینداری مشکل است، خیلی هم مشکل است، فوقالعاده مشکل است، کار هرکس هرکس نیست، هرکس که نمیتواند دیندار باشد، کار هر بز نیست خرمن کوفتن، گاو نر میخواهد و مرد کهن». هی از مشکل بودن دینداری میگویی، درنتیجه او میترسد و میگوید وقتی اینقدر مشکل است پس آن را رها کنیم. پیغمبر میفرمود: «یَسِّر» آسان بگیر.
✍ #شهید_مطهری | مجموعه آثار، جلد ۱۶، صفحه ۱۶۱
📜 #احادیث_تربیتی 4⃣3⃣
☀️ #طبیب_دَوّار 4⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔸من به نظرم میرسد تا گرفتاریها نباشد، سختیها نباشد، جنگها نباشد و کشتار دادنها و سایر اثرات آن نباشد، انسان از آن خمودی و از آن راحت طلبی که در ذاتش هست بیرون نمیآید.
🔹البته جنگ و لواحق آن بسیار ناگوار بود برای ملت ما، لکن در ازای او، جوانهای ما، آنهایی که در جبههها میگذرانند و مردمی که جنگ را لمس میکنند، آنچنان مقاومتی از خودشان به خرج دادند که متوقع نبود. و این از برکات زحمتها و ناگواریهای جنگ و لواحق جنگ بود.
🔸اگر در یک رژیمهایی که ملت شرکت نداشتند با دولت در همۀ امور و حاضر در صحنه نبودند در همۀ گرفتاریها و زحمتها، جنگی واقع میشد...بدون اینکه تحرکی از خود ملت و جوانهایی که احتیاج به تحرک دارند...این جنگ بیفایده بود.
🔹اما امروز تمام ملت ما، نه فقط جوانها و آنهایی که در جبههها هستند، بلکه پیرمردها و پیرزنها و دختر و بچههای نابالغ، در صحنۀ گرفتاریها و در صحنۀ جنگ حاضرند و همه خود را در جبهه میبینند.
✍ #امام_خمینی | سخنرانی در جمع نمایندگان مجلس شورایاسلامی ۱۳۵۹/۱۲/۲۸
🏷 #نقش_تربیتی_دفاع_مقدس 1⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔸بازنشر فهرست کتابهای نوجوان را با موضوع «دفاع مقدس» را تقدیم شما همراهان «باور» میکنیم.
🌀این آثار از سه ویژگیِ جذابیت بالا، محتوای مناسب و اثرگذاری تربیتی بر مخاطب نوجوان، برخوردارند.
🩸 #هفته_دفاع_مقدس
📚 #تربیت_با_کتاب
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔸ما در جنگ برکتی داشتهایم که در همۀ صحنهها از آن بهره جستهایم. ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نموده ایم. ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نمودهایم. ما در جنگ، پرده از چهرۀ تزویر جهانخواران کنار زدیم. ما در جنگ، دوستان و دشمنانمان را شناختهایم.
🔹ما در جنگ به این نتیجه رسیدهایم که باید روی پای خودمان بایستیم. ما در جنگ ابهت دو ابرقدرت شرق و غرب را شکستیم. ما در جنگ ریشههای انقلاب پر بار اسلامی مان را محکم کردیم. ما در جنگ حس برادری و وطن دوستی را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم. ما در جنگ...نشان دادیم که علیه تمامی قدرتها و ابرقدرتها سالیان سال میتوان مبارزه کرد.
🔸جنگ ما کمک به افغانستان را به دنبال داشت. جنگ ما فتح فلسطین را به دنبال خواهد داشت. جنگ ما موجب شد که تمامی سردمداران نظامهای فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند...تنها در جنگ بود که صنایع نظامی ما از رشد آنچنانی برخوردار شد و از همۀ اینها مهمتر استمرار روح اسلام انقلابی در پرتو جنگ تحقق یافت.
🔹چه کوتهنظرند آنهایی که خیال میکنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیدهایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و از خودگذشتگی و صلابت بیفایده است؛ درحالی که صدای اسلامخواهی آفریقا از جنگ هشت سالۀ ماست؛ علاقه به اسلامشناسی مردم در امریکا و اروپا و آسیا و آفریقا یعنی در کل جهان از جنگ هشت سالۀ ماست.
✍ #امام_خمینی | پیام به روحانیون،مراجع،مدرسین،طلاب و ائمۀ جمعه و جماعات، ۱۳۶۷/۱۲/۳
🏷 #نقش_تربیتی_دفاع_مقدس 2⃣
🩸 #هفته_دفاع_مقدس
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🧩 ضرورت نیروسازی
🏷 سالهای آغازین جنگ تحمیلی عراق علیه ایران بود. برخی دوستانم به خاطر احساس مسئولیت دفاع از دین و ارزشها پا در جبهه گذاشته بودند. دو تن از آنها یکی علی مسیبی و دیگری محمود حسینزاده هر دو از شاگردان و درسآموختگان آقای صفائی بودند.
🏷 آنها به جبهه رفتند و دیگر هرگز بازنگشتند. در سالهای آغازین رفتنشان به عنوان مفقود قلمداد می شدند. هر روز خبری از آنها میرسید. گاهی میگفتند: به شهادت رسیدهاند و گاهی میگفتند: خبری از زنده بودن آنها رسیده است.
🏷 من بین بیم و امید و دودلی و تردید بودم که یک روز با آقای صفایی از سمت مسجد امام حسن عسکری علیهالسلام به سمت خانهشان میرفتیم.
🏷 حالم را جویا شد. گفتم: خیلی نگران هستم. نگران دوستانم آقای علی مسیبی و آقای محمود حسین زاده. نگران جایگاهی که در چشم و دل بچههای مسجد مهدی موعود پیروز آبادان داشتند. با رفتن آنها احساس میکنم کمبود بزرگی در بین بچهها ایجاد شده است. انگار کسی نیست که جای آنها را پر کند.
🏷 شیخ به نگرانی هایم گوش داد و گفت: جامعه اسلامی آنقدر باید به تربیت نیرو و کادر بپردازد که با رفتن حتی هزار نفر از آنها کمبودی احساس نشود.
✅ اکنون پس از گذشتن بیش از چهار دهه از انقلاب تا چه حد توانستهایم در زمینههای گوناگون کادرسازی کنیم؟
✍ به نقل از حجتالاسلام و المسلمین مرتضی دانشمند
✴️ #استاد_صفایی_حائری
🌱 #ضرورت_تربیت
📝 #خاطرات_تربیتی 3⃣1⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
📕«آشنایی با مهارت نقد و تحلیل داستان»
📗 یکی از کارهایی که هم میتواند جذابیت کتابخوانی را افزایش دهد و هم منجر به افزایش تاثیرات تربیتی کتابخوانی میشود، فعالیتهایی است که مربی بعد از مطالعه کتاب، میتواند انجام دهد. این فعالیتها، کارهای سادهتری همچون گفتگو پیرامون پیامهای مطرح شده در کتاب تا طراحی مسابقات یا برنامههای متنوع دیگر را شامل میشود.
📘 یکی از مهارتهای لازم برای اجرای موفق این فعالیتها، مهارت نقد و تحلیل داستان است. مربی باید با شرکت در کارگاههای مرتبط، اصول و قواعد مهم نقد کتاب را فرا بگیرد. در همین راستا اگر مربی درباره نقاط ضعف و قوت کتاب یا اثرات تربیتی آن متنی مختصر را به صورت مکتوب بنویسد، بعد از مطالعه متربی، با مراجعه به متن مکتوب میداند باید روی چه نقاطی دست بگذارد.
📙 باید توجه داشت هنر ادبیات داستانی در این است که پیامها را به صورت غیرمستقیم منتقل میکند. از همین رو مربی باید از طراحی سوالات یا برنامههایی که مستقیما به پیامهای کتاب میپردازند، پرهیز کند.
🧩 #قالب_های_تربیتی
📚 #کتابخوانی 1⃣1⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
May 11
.
🔻شما کوردلان با آنکه دیدهاید با شهادت رساندن شخصیتهای بزرگ صفوف فداکاران در راه اسلام فشردهتر و عزم آنان مصممتر میشود، میخواهید با به شهادت رساندن عزیزان ما این ملت فداکار را از صحنه بیرون کنید...
🔻شما در سوراخها خزیده و دست به جنایاتی ابلهانه زدهاید که به خیال خام خود ملت شهیدپرور و فداکار را با این اعمال وحشیانه بترسانید و نمیدانید که در قاموس شهادت، واژهی وحشت نیست.
📚 #امام_خمینی | صحیفه نور، جلد١۵ ،صفحه۵٢.
🌹 #سید_حسن_نصرالله
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🔰نوع دفاع ما یک دفاع فوقالعادهای بود؛
1⃣ همراه بود با عزم و ارادهی قوی؛ در میدانهای جنگِ ما اراده و عزم و تصمیم قاطع موج میزد...
2⃣ [همراه بود] با ایمان؛ یعنی باور نسبت به حقّانیّت خود و بطلان دشمن...
3⃣ نتیجهی آن ایمان فداکاری است؛ یعنی برایشان جان دادن مسئلهی اصلی نبود؛ یعنی واقعاً آماده بودند که جانشان را در راه خدا و در راه جهاد فیسبیلالله از دست بدهند...
4⃣ یکی از خصوصیّات [دیگر] دفاع مقدّس، روحیهی ابتکار و کارهای نو بود -که اگر ملاحظه کرده باشید، خواهید دید- از سنّتهای متعارفِ خیلی از ارتشهای دنیا که مثلاً تجربه و آزمون هم پشت سرش هست عبور کردن، راههای نو را به وجود آوردن و راههای نو را کشف کردن...
5⃣ بعد هم توسّلات معنوی. جبههها جایی بود که انسانهای متعارف و معمولی وقتی میرفتند آنجا، حقیقتاً در وادی صفا و نورانیّتِ عرفان وارد میشدند...
✅ لذا خود این جنگ، انسانساز شد. یعنی دفاع مقدّس موجب شد که هرکدام از جوانان معمولی و عادی ما -حالا یا دانشآموز یا دانشجو یا کاسب یا روستایی یا کارگر یا کشاورز، باسواد، بیسواد- که در این بوتهی آزمایش، بیشتر حرکت کردند و پیشرفت کردند، در مقامات انسانی و علوّ مرتبهی انسانی بالاتر بروند.
✴️ لذا امام[خمینی] در یکی از آن بیاناتِ بسیار عمیق...گفتند که فتحالفتوح، فتح فلان شهر نیست؛ فتحالفتوح، تربیت و تولید یک چنین جوانهایی است.
🎥 #مقام_معظم_رهبری | بیانات در دیدار با شرکتکنندگان در اردوهای راهیان نور، ۱۳۹۶/۱۲/۱۹
🏷 #نقش_تربیتی_دفاع_مقدس 3⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
1⃣ طرحنامه "سفارتخانه مقاومت"
https://eitaa.com/SadraOrg_ir/1575
2⃣ طرح "خیمه مقاومت"
https://eitaa.com/mezmar_ir/8441
3⃣ بسته کنشگری "قیام جوانان"
https://eitaa.com/javanan_pishran/4436
4⃣ ایدههای "همراه مربی"
https://eitaa.com/hamrah_morabbi/455
5⃣ پویش "سهم من برای نجات دنیا"
https://eitaa.com/jetema/1072
6⃣ ایدههای اجرا شده توسط طلاب حوزه "امام خمینی(ره)"
https://eitaa.com/hasanemoradi/2037
🩸#آغاز_نصر_الله
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🇮🇷 جهاد هم خودش یک عاملی است برای اصلاح و تربیت که جانشین نمیپذیرد؛ یعنی امکان ندارد که یک مؤمنِ مسلمانِ جهاد رفته و یک مؤمنِ مسلمانِ جهاد ندیده، از نظر روحیه یک جور باشند.
🇵🇸 آدمی که میدان جنگ را ندیده باشد، همه عبادتهای دنیا را هم کرده باشد، با یک پِخ بیهوش میشود و میافتد.
🇮🇷 این است معنای اینکه:
مَنْ لَمْ یغْزُ وَ لَمْ یحَدِّثْ نَفْسَهُ بِغَزْوٍ ماتَ عَلی شُعْبَةٍ مِنَ النِّفاقِ. [پيامبر اکرم(ص): كسى كه جهاد نكرده يا آرزوى جهاد نداشته باشد و بميرد به نوعى نفاق مرده است.] کاری که از این عامل ساخته است، از عاملهای دیگر ساخته نیست.
🩸 #حزب_الله
☘ #تربیت_با_جهاد
✍ #شهید_مطهری | تعلیم و تربیت در اسلام، صفحه ۲۶۸ و ۲۶۹.
💢 پوستر مربوط به سایت نهضت مردمی پوستر انقلاب میباشد.
🔰 باور
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
سلام بر همراهان عزیز "باور"🌱
🔹انشاءالله از امشب با موضوع جدید #روش_تنبیه مطالب متنوعی را خدمتتان ارائه
خواهیم کرد.
🔸در ماههای گذشته مطالب اندیشمندان پیرامون "روش تشویق" را خدمت شما ارائه داده بودیم. برخی از این مطالب، نکات مشترکی با روش تنبیه دارند که برای مرور آنها، میتوانید از هشتگ #روش_تشویق استفاده بفرمایید.
✅ با ما همراه باشید.
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔹من با صراحت عرض کنم که واقعاً گاهی اوقات یک گوشمال دادن به بچه یعنی یک عامل ضد انسانى و ضد آزادى را از جان او دور كردن.
🔸ولى به آقایان و خانمها، به عنوان پدر و مادر و به عنوان معلم، بايد بگويم اين کار هنر میخواهد و کار همه کس نیست.
✍ #شهید_بهشتی | نقش آزادی در تربیت کودک، صفحه ۲۶
🛑 #روش_تنبیه 1⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🌀 همانطور که اطلاع دارید، نماز جمعه فردا به امامت مقام معظم رهبری اقامه خواهد شد. شرکت در این مراسم به دلیل پیامهای مهم اجتماعی و سیاسی آن، بسیار ضروری به نظر میرسد.
🏷 علاوه بر این موارد، تاثیرات تربیتی فراوانی نیز برای شرکت در این مراسم وجود دارد. برخی از مهمترین اثرات تربیتی شرکت در نمازجمعه این هفتهی تهران عبارتاند از:
1⃣ تقویت روحیه شجاعت و حماسه
2⃣ تقویت هویت ملی و اسلامی
3⃣ افزایش میزان توجه به مسائل امروز جهان اسلام و تضعیف خودمحوری و بیتفاوتی
4⃣ تقویت روحیه ولایتمداری
5⃣ تقویت روحیه استکبارستیزی
6⃣ تقویت روحیه کمک به مظلوم
✅ با توجه به طیف متنوع اثرات تربیتی، برنامهریزی خانوادهها و مجموعههای تربیتی برای حضور حداکثری در این برنامه، بسیار مهم خواهد بود.
🚗 فهرست گروههای مردمی شکل گرفته برای حملونقل رایگان از شهرهای دیگر به سمت تهران را میتوانید در اینجا ببینید.
🔍 #تربیت_سیاسی 🔟
🏷 #نماز_جمعه
🩸 #سید_حسن_نصرالله
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
.
🔸به مجرد مشاهده کارى که به نظر شما خلاف است کودک را تنبیه نکنید؛ بلکه ابتداء انگیزه او را در ارتکاب عمل بررسى کنید؛ اگر عمل را با انگیزه صحیح و از روى حسن نیت انجام داده، تنبیه او کار ناروایى است.
🔹مثلا کودک عروسک ناطق خود را مىشکند، مادر عصبانى مىشود و او را کتک مىزند؛ امّا فکر نمىکند که کودک در شکستن عروسک قصد خلاف نداشته بلکه مىخواسته راز سخن گفتن او را کشف کند. بنابراین، نه تنها مستحق تنبیه نیست بلکه باید مورد تشویق هم قرار بگیرد تا روح کنجکاوى در او تقویت شود.
🔸در اثر این قبیل تنبیهات ناسنجیده، اعتماد کودک به بزرگترها از بین مىرود، آنها را افرادى بىانصاف و کینهتوز مىشناسد و آثار سوء چنین تفکرى روشن است.
🔹[همچنین] قبل از اثبات جرم، کودک را تنبیه نکنید؛...بلکه ابتدا تحقیق کنید که عمدى بوده یا خطایى.
✍ #آیت_الله_امینی | اسلام و تعلیم و تربیت، صفحه ۴۷۳
🛑 #روش_تنبیه 2⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
May 11
.
🏷 «یکی بود»
داستان دربارهی مورچههای سیاه کوچکی است که لانه شان هر روز مورد هجوم مورچه های سرخ واقع می شود. مورچههای سیاه که نمی تواند از خودشان در برابر حمله ها دفاع کنند، هربار فکر میکنند با این کوچکی، «کسی هست صدایشان را بشنود؟» یکبار وقتی که مورچههای سرخ حمله میکنند، یک زنبور، میمونی را نیش میزند. میمون توی آب میافتد، فیلها میترسند و شروع به دویدن میکنند و همهی مورچههای قرمز را زیر پاهایشان له میکنند. آن وقت مورچههای سیاه میفهمند یک نفر هست که صدای آنها را میشنود.
✍️ نویسنده: سوسن طاقدیس
📚 ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
📄 تعداد صفحات: ۲۸ صفحه
🙎♂️ مخاطب: رده سنی ۷ تا ۱۰ سال
✅ ویژگیها
1️⃣ بیان محتوای دینی به صورت غیرمستقیم
2️⃣ زمینهسازی برای تفکر کودک درباره مضمون داستان
🪴 اثرات تربیتی
1️⃣ کمک به درک بهتر مفهوم "توحید"
2️⃣ تقویت مهارت تفکر
🛒 برای خرید نسخه کاغذی کتاب، میتوانید به اینجا مراجعه فرمایید.
📖 #معرفی_کتاب_کودک 1⃣2⃣
📚 #تربیت_با_کتاب
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat