اینم ازتارت خوشمزه و قشنگمون😍
که یه طعم ترش وشیرین داره و میتونیدبا مرنگ سروکنیدوزیباییش رو چندبرابرکنید👌
#تارت_لیمو_مرنگ
#تارت_لیمو
برای#خمیر_تارت
آرد٢٠٠گرم
شکر ۵۵گرم
کره صدگرم
زرده تخم مرغ ٢عدد
نمک ١/۴ق چ
وانیل ١ ق چ
تخم مرغ۴ عدد
شکر١١٠گرم
اب لیموترش تازه ١٢٠ گرم
زست لیموترش ١ق غ
خامه١۵٠گرم
وانیل ١/٢ق چ
آردشکرونمک روداخل غذاسازیابلندر بریزید.چندپالس بزنید
بعدازمخلوط کردن،کره راخردکنیدوبه آرد وشکراضافه کنید.
مجدددستگاه روروشن کنیدتاکره باآردمخلوط شودوحالتی شنی پیدا کند.زده تخم مرغ و وانیل رااضافه کنید.
دوباره دستگاه راروشن کنیدتاموادمخلوط شود.اگرحس کردیدچسبندگی خمیرکمه ١ق غ آب سردبه خمیراضافه کنید ومخلوط کنید.
خمیرروروی سلفون قراردهید
بوسیله سلفون وباکمک دست خمیر رومرتب ازطرفین جمع کنیدتازمانی که بشکل خمیری گرددربیاید
خمیرروداخل سلفون بپیچیدوبرای١ساعت دریخچال بذارید.
بعدخمیر روروی میز کارآردپاشی شده قراردهید
روی خمیرروهم آردپاشی کنید.وباوردنه خمیررایکدست پهن کنید
قالب تارت راچرب کنید.خمیر پهن شده رابه آرامی دوروردنه رول کنید
حالاخمیردوروردنه راروی قالب تارت منتقل کنیدوخمیرراکاملا روی قالب پهن کنید
اگرقسمتی ازخمیرترک خوردبادست قسمتای ترک خورده راترمیم کنیدتاصاف شود.اضافه های خمیر راازلبه قالب باچاقویی تیزجدا کنید.باچنگال سوراخ هایی روی خمیرایجاد کنید.کاغذروغنی روی خمیرقراردهیدروی آنراباحبوباتی مانندنخودیالوبیا بپوشانید.
قالب رادرفرازقبل گرم شده بادمای ١٨٠درجه قراردهید.ونیم ساعت زمان بدیدتابپزد.
برای تهیه #فیلینگ:
تخم مرغ وشکرراباهم مخلوط کنید.آب لیموترش وبعدوانیل رااضافه کنید
سپس زست یارنده پوست لیموترش رابه سایرمواداضافه کنید وبخوبی هم بزنید.
درنهایت خامه پرچرب رابه موادبالااصافه کنیدوبخوبی ویسک کنید
موادمیانی آماده شده راکناربگذارید.
حالاخمیرتارت کاملاپخته،ازفرخارج کنیدوموادمیانی راداخلش بریزید.مجددقالب راداخل فرداغ قراردهید.نیم ساعت باهمان دمااجازه دهیدموادمیانی تارت هم کاملاپخته شودبعدازفرخارج کنیدواجازه دهیدسردشود.
برای تهیه#مرنگ
سفیده تخم مرغ ٢عدد
شکر١/٣پیمانه
کرم تارتار١/۴ ق چ
وانیل
سفیده راباهمزن برقی هم بزنیدتاکمی فرم بگیرد.همزمان که همزن روشنه شکررا اضافه کنید.
🍲 @bebinobepaz
قرابیه انجیر و گردو
مواد لازم برای خمیر قرابیه:
200 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 استکان روغن مایع (90 گرم)
1استکان شکر (70 گرم)
1 قاشق غذاخوری ماست
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
حدود 4 و نیم لیوان آرد
برای داخل قرابیه:
1 لیوان گردو
8 عدد انجیر خشک
نصف قاشق چای خوری دارچین
طرز تهیه:
تمام مواد قرابیه بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را کم کم و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال بذارید.
در حین آماده کردن خمیر انجیر را 5 دقیقه داخل آب جوش خیس کنید اگر انجیر ها سفت هست میتونید زمان بیشتری داخل آب نگه دارید(اگر انجیرها کوچک هستن تعداد انجیرها بیشتری استفاده کنید). سپس انجیرها را آبکش کنید و با دستمال خشک کنید و داخل غذاساز خرد کنید. گردوی ریز خرد شده و دارچین را به انجیر اضافه کنید و هم بزنید. قوام مواد داخل باید در حدی باشد که قابل مالیدن روی خمیر باشد برای همین میتوانید یک ، دو قاشق آب اضافه کنید.
خمیر را وسط کاغذ روغنی بذارید و باز کنید ضخامت خمیر در تمام قسمتها یک اندازه باشد. از مواد داخل روی خمیر بمالید و رول کنید و سپس برش بزنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی انداختید بچینید(میتونید هر شکلی دوست دارید بدید). روی قرابیه ها زرده تخم مرغ بزنید و در فر 175 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید و بعد از پخت پودر قند بپاشید.(زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد، حدود 20 دقیقه. قرابیه داخل فر نرم است و بعد از خنک شدن سفت میشود بعد از بیرون آوردن از فر صبر کنید خنک شود سپس بردارید)
.
🍲 @bebinobepaz
#ژله_خرده_میوه امروزم تقدیم به نگاه مهربونتون😊
مواد لازم جهت تهیه #ژله_بستنی_میوه_ ای
پودر ژله در رنگ ها و طعم های مختلف و به دلخواه( من فقط از الورا استفاده کردم)
آب جوش و آب سرد
بستنی وانیلی به ازای هر بسته پودر ژله ۱/۴ لیوان
انواع میوه هایی که تو دسترستون هست
دستور تهیه ژله بستنی:
در طرز تهیه #ژله_بستنی به روش زیر عمل نمایید:
ابتدا قالبی را که برای ژله #بستنی در نظر گرفته اید، چرب نمایید. نصف دو بسته از پودر ژله الورا را با یک لیوان بزرگ آب جوش حل کنید بعد از اینکه کاملا خنک شد دو لیوان بستنی وانیلی که در محیط آشپزخانه ذوب شده است، به مایع ژله اضافه کنید بگذارید کمی خودشو بگیره بعد هر میوه ای رو که دوست داشتید خرد کنید و به مواد ژله تون اضافه کنیدبعد این ترکیب را به آرامی با قاشق مخلوط کنید و تا بستن کامل ژله در یخچال قرار دهید. میتونید از چند رنگ مختلف استفاده کنید اینکه چه رنگ و چه طعمی اول، وسط و یا آخر قرار بگیرد کاملا سلیقه ای می باشد.دقت داشته باشید زمانی که برای بستن یخچال در نظر گرفته شده است، بستگی به تنظیمات یخچال شما دارد ( ژله من در عرض ۴۰ دقیقه بسته بود)و در بعضی یخچال ها زودتر در بعضی دیگر دیر تر این اتفاق رخ می دهد. اگه دوست داریدبا چند رنگ مختلف درست کنید باید هنگامی لایه اول را از یخچال خارج کنید که به شدت خود را نگرفته باشد که به لایه بعدی بچسبد و نباید هم خیلی شل و آبکی باشد که با رنگ بعدی ترکیب شود.برای خارج کردن ژله بستنی از درون قالب، به مدت سی ثانیه قالب را درون آب گرم قرار دهید و بعد در ظرف مناسبی که در نظر گرفته اید، برگردانید.❤
🍲 @bebinobepaz
سالاد ماست و سبزیجات🥗
(سالاد ترکی)
.
مواد لازم:
3-4 هویج رنده شده
1 حبه سیر
2 عدد فلفل قرمز کاپیا یا فلفل دلمه قرمز
2 قاشق غذاخوری ذرت
2 قاشق غذاخوری خیار شور خرد شده
1.5 لیوان ماست
2 قاشق غذاخوری سس مایونز
2-3 قاشق غذاخوری ماست یونانی(ماست چکیده) نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه
طرز تهیه:
هویج ها را رنده کرده(با رنده درشت)و در ماهیتابه را با کمی روغن تفت دهید تا مقداری نرم شود، فلفل دلمه را نگینی خرد کنید و در همان ماهیتابه تفت دهید،سپس هویج و فلفل تفت داده شده در یک کاسه بریزید و اجازه دهید کامل خنک شود ،بعد خیارشور،ذرت ،سیر،و بقیه مواد را اضافه کرده ،مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب شوند،نوش جان😊
.
🍲 @bebinobepaz
سس شکلاتی 🍫
مواد لازم:👇
2 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری کاکائو
1 قاشق غذاخوری آرد
100 گرم شکلات
طرز تهیه:👇
همه مواد بجز شکلات را باهم مخلوط کرده و روی حرارت مدام هم بزنید.در آخر شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست و غلیظ بشود.وقتی خنک شد میتوانید بذارید در یخچال و استفاده کنید.
🍲 @bebinobepaz
#باقلوا_شیری
باقلوا سرد (شیری) یک دسر ترکی خوشمزه است. شبیه باقلوا کلاسیک اما با شربت بر پایه شیر سبک تر است. از پسته یا گردو می توان برای پر کردن استفاده کرد و با شربت شیری بسیار جالب می شود. این باقلوا از باقلوا کلاسیک خیلی سبک تر است و با استفاده از ورقه های خمیر فیلو ، تهیه آن در خانه بسیار آسان است.
.
.
👈مواد لازم:
خمیر فیلو ۳۰ برگ
۳۳۰ گرم کره نمکی
پودر پسته
۲ فنجان شکر
۱/۲ فنجان آب
۱ فنجان شیر
۱ فنجان خامه سنگین
👈دستور تهیه:
برای تهیه شربت ، آب و شکر را در قابلمه ای متوسط مخلوط کنید، بجوشانید ، هم بزنید تا شکر حل شود و سپس حرارت را خاموش کنید. چند دقیقه بعد شیر و خامه مخصوص سنگین را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کنار بگذارید.
یک قالب را با کره ذوب شده چرب کنید. کنار بگذارید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه را گرم کنید. یک ورق فیلو را در کف ظرف قرار دهید و کره را بمالید تا کاملاً پوشانده شود. این کار را با ۱۵ ورق فیلوی دیگر تکرار کنید و هر کدام را با کره چرب کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ حباب بزرگ هوای محبوس در زیر لایه ها وجود ندارد. پسته ها را روی فیلو قرار دهید. روی آنها را با ورق دیگری از فیلو بپوشانید و با کره ذوب شده چرب کنید. این کار را با ۱۵ ورق فیلوی دیگر تکرار کنید و هر کدام را با کره چرب کنید. کره باقی مانده را روی لایه بالایی بمالید تا تمام سطح آن پوشانده شود. با استفاده از یک چاقوی نوک تیز ، باقلوا را به صورت مربع برش بزنید. تا زمانی که طلایی و ترد شود آن را بپزید. تقریبا ۳۵-۴۰ دقیقه. ظرف را در نیمه پخت بچرخانید. بعد از ۱۰ دقیقه که باقلوا را از اجاق خارج کردید ، شربت خنک شده را به آرامی روی خطوط بریده شده بریزید. (شربت باید نه گرم و نه سرد باشد) روی هر قطعه کمی پودر کاکائو و پسته آسیاب شده بپاشید. اجازه دهید تا حدود ۴ ساعت در دمای اتاق روی توری خنک شود. سپس روی آن را با فویل بپوشانید و بگذارید قبل از سرو به مدت ۸ ساعت یا یک شب در یخچال بماند.
🍲 @bebinobepaz
#بوراتوس_توت_فرنگی
.
مواد لازم:
توت فرنگی :1 کیلو
بستنی وانیلی : نصف پیمانه
شیر : 1 لیوان
پنیر ماسکار پونه : نصف بسته
پودر ژلاتین: 1 ساشه (معادل 2 قاشق غذاخوری و یا 11گرم )
شکر یا عسل : 2 قاشق غذاخوری
.
طرز تهیه:
ابتدا پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان شیر پاشیده و وقتی به حالت اسفنجی در اومد به روش بن ماری حل کرده حالا بقیه شیر مون رو با 1 عدد بستنی وانیلی🍦 که( از قبل در محیط آشپزخونه گذاشتیم تا کمی نرم شده باشه) مخلوط کرده من از توت فرنگی تازه استفاده کردم که دم توت فرنگی ها 🍓رو جدا کرده و شستم و وقتی کاملا آبکش شد با شکر یا عسل🍯 داخل میکسر ریختم تا کاملا پوره اش بشه (ولی اگر توت فرنگی 🍓در دسترس نبود میتونید دنت رو جایگزین کنید ) و حالا پنیر ماسکارپونه رو با مقداری از مایه مون شیر و بستنی مون و پودر ژلاتین که به بن ماری شده مخلوط کرده هم میرنیم تا یکدست بشه و حالا پوره توت فرنگی 🍓و بقیه مواد مون رو بازم داخل میکسر یا آبمیوه گیره بریزید و مخلوط کنید تا مایه تون یکدست بشه بعد قالب رو خیلی کم چرب کرده و دسرمون رو داخل قالب میریزیم داخل یخچال به مدت چند ساعت قرار داده تا بسته شود سپس دور تا دور قالب رو از بوراتوس مون جدا کرده و به راحتی در ظرف مورد نظر برمیگردونیم .
نکته (دسر بوراتوس رو میتونید با انواع میوه ها و یا میتونیو دنت ها رو جایگزین کنید ) (از میوه توتفرنگی 🍓ولی میوه اش خوشمزه تره
نوش جان.
🍲 @bebinobepaz