eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
141.5هزار دنبال‌کننده
31.5هزار عکس
3.9هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام بچه ها من امروز يه خوشمزه درست كردم ،از خانواده این دسر بسیار راحته و وقت خیلی کمی رو میگیره و خیلی سریع و بی دردسر اماده میشه معمولا كابلر رو با انواع ميوه ها درست ميكنن كه رايج ترين آنها هلو هست منتها من گيلاس رو انتخاب كردم . براي درست كردنش اول از همه دو پيمانه و نيم گيلاس بدون هسته را با يك پيمانه آب و نصف پيمانه شكر روي حرارت قرار بديد تا كمي نرم بشه در اخر نصف ق غ نشاسته ذرت بهش اضافه كنيد تا غليظ بشه . در نهايت نصف ق چ وانيل هم بريزيد و حالا حرارت رو خاموش كنيد سپس ميريد سراغ خمير كابلر ابتدا يك و يك دوم پيمانه آرد را با نصف پيمانه شكر و يك ق مرباخوري بكينگ پودر مخلوط كنيد در غذا ساز بريزيد ٦٠ گرم كره سرد يخچالي بهش اضافه كنيد چند پالس بزنيد تا به شكل خرده نان در بياد، دو سوم پيمانه بهش باترميلك اضافه ميكنيد (دستورباترميلك:به ازاي يك پيمانه شير يك ق غ سركه بريزيد مخلوط كنيد تا بريده بشه)خمير را با قاشق مخلوط كنيد چون اين كابلرها دسرهاي برگردان نيستن حتما در ظرفي كه ميخواهيد سرو كنيد درستش كنيد كف ظرف پيركس مورد نظر را كمي با كره چرب كنيد حالا گيلاس هايي كه آماده كرديد كف پيركس بريزيد توجه كنيد ميتونيد مقداري آب گيلاس رو هم بريزيد ميتونيد هم نريزيد اگر آب گيلاس رو اضافه كنيد دسر شما شل تر ميشه من خودم دوست نداشتم فقط گيلاس ها رو ريختم و دو ق غ آبش را روي گيلاس ها ريختم بعدش ميتونيد از آب گيلاس يك شربت خوشمزه درست كنيد در نهايت از خميري كه آماده كرديد قاشق قاشق روي گيلاس ها رو بپوشانيد و مقداري شكر قهوه اي روي خمير بپاشيد و در فر ١٨٠ به مدت ٤٠ دقيقه تا روي كابلر طلايي بشه قرار بديد حتما اجازه بديد خنك بشه بعد برش بزنيد و حتما با بستني نوش جان كنيد.(خمير كابلر و به روش هاي متفاوت درست ميكنن من اين روش و انتخاب كردم خميرتون هم ممكن يكدست نباشه ايرادي نداره در پخت داخل فر درست ميشه)راستي هم ميتونيد بعد از كمي خنك شدن برش بزنيد مي كنيد يا اينكه ميتونيد داخل يخچال هم بگذاريد. . 🍲 @bebinobepaz
کیک شکلاتی اونم یخچالی دوستان واسه این کیک قالب سیلیکونی استفاده کنید. از ليوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید . برای روی کیک: 100 گرم شکلات شیری ​​ذوب شده (روش بن ماری) # کیک_موزاییکی _یخچالی مواد لازم: 1 بسته بیسکویت پتی پور 50 گرم کره نصف لیوان شکر نصف لیوان شیر 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 1 بسته وانیل 5گرمی ترک(یا1/4قاشق چایخوری وانیل خالص ) طرز تهيه: ابتدا داخل قالب سیلیکونی با 100 گرم شکلات ذوب شده به روش بین ماری(روی بخار آب) پوشانده شده و قالب را به مدت 1 ساعت در یخچال بزارید تا شکلات خوب سفت شود. تا شکلات سفت شود مواد کیک موزاییکی را آماده کنید. بیسکویت ها با دست به صورت درشت خرد کنید. کره را در یک قابلمه ريخته وبزارید روی حرارت خیلی کم تا ذوب شود(در حد گرم شدن) سپس شیر ، شکر و کاکائو به آن اضافه کنید و هم بزنید و آخر کار وانیل را اضافه کنید واز روی حرارت بردارید (مواد باید کمی ولرم باشد چون اگه مواد داغ باشه بیسکویت نرم ميشه ) و روی بیسکویت ها ریخته و مخلوط کنید، وقتی این مخلوط خوب خنک شد ، بریزید در قالب شکلات که در یخچال گذاشته بودید و بعد از اینکه 1 شب در یخچال گذاشتید با دقت از قالب خارج کنید و به دلخواه تزیین کنید 😍نوش جان . 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم: پودر ژله موز یک بسته آبجوش ۱/۵ پیمانه شیر دو پیمانه شکر دو سوم پیمانه نشاسته ذرت ۴ ق غ تخم مرغ یک عدد وانیل یک چهارم ق چ خامه ۴۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم پودر قند ۶ ق غ موز نگینی خرد شده نصف پیمانه موز حلقه شده پودر ژلاتین ۲ ق غ آب سرد یک سوم پیمانه . طرز تهیه: پودر ژله رو با آبجوش مخلوط میکنیم بن ماری میکنیم تا شفاف بشه نصف ژله رو کف قالب میریزیم تو یخچال میذاریم تا نیم بند بشه بعد موز حلقه شده رو روش میذاریم و چند قاشق ژله روی موزها ریخته تا فیکس بشن دوباره تو یخچال یکم میذاریم بعد درمیاریم و مابقی ژله رو میریزیم و تو یخچال گذاشته تا سفت بشه. پودر ژلاتین رو روی آب سرد میریزیم میذاریم کنار تا اسفنجی بشه بعد روی حرارت کتری بن ماری میکنیم. شکر و شیر رو مخلوط میکنیم نشاسته هم ریخته کامل مخلوط میکنیم روی حرارت میذاریم و تخم مرغ هم اضافه میکنیم مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه بعد از روی حرارت برمیداریم و وانیل و ۲۰۰ گرم خامه رو اضافه میکنیم سریع هم میزنیم تا یکدست بشه بعد کنار میذاریم تا خنک بشه پنیر رو یکم با همزن میزنیم تا باز بشه بعد پودرقنر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد ۲۰۰ گرم خامه رو و هم میزنیم تا یکدست بشه حالا مایه وانیلی که دماش پایین اومده رو با ژلاتین ذوب شده مخلوط کرم پنیری میکنیم و هم میزنیم تا مایه یکدست بشه در آخر موزهای نگینی رو اضافه میکنیم. مایه آماده شده رو روی ژله که بسته شده میریزیم و دوباره تو یخچال میذاریم حدود ۳ تا ۴ ساعت کافیه. موقع سرو کف قالب رو تو کمی آب گرم بزنید و دسر رو برگردونید😍 📌 من چیپس شکلات و مغز گردو هم ریختم توش خوشمزه تر میشه بیسکوییت پتی بور خرد شده هم میتونید بریزید 😋😋 📌 چون ژله لایه اول هست بهتره از قالب آلومینیومی یا چدنی استفاده کنیم که اول قالب رو خیس کنید ی چند دقیقه تو فریزر بذارید بعد ژله رو بریزید 📌 میتونید بدون ژله درست کنید فقط مایه پنیری رو درست کنید در اینصورت از قالب سیلیکونی یا پلاستیکی هم میتونید استفاده کنید 🍲 @bebinobepaz
ببین و بپز( آشپزی)
 #کیک_مرمری #کیک_عصرانه 🍲 @bebinobepaz
❤️  مواد لازم: از پیمانه قنادی ویا لیوان فرانسوی دسته دار میشه استفاده کرد. 1/2و2 لیوان آرد 3 عدد تخم مرغ درشت 1 لیوان شیر 1 قاشق چایخوری وانیل 2 لیوان شکر(میتونید کمتر بریزید) 2/3 لیوان روغن مایع 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو طرز تهیه: 1. روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا مثل خامه سبک شود. 2. تخم مرغ و وانیل را در حالی که هم میزنید اضافه کنید تا تخم مرغ ها هم خوب پفکی شوند 3. بیکینگ پودر و نصف مقدار آرد را که از قبل الک کرده اید و نصف شیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مایه صاف شود سپس بقیه آرد و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مایه صاف ویکدست شود. 4- قالب کیک را با کره چرب وآرد پاشی کنید (اگه قالبتون نچسب هست فقط کره بزنید)بزارید کنار. 5- مایه کیک را به دو قسمت تقسیم کنید و برای قسمت کاکائویی، پودر کاکائو ونصف استکان شیر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ، 6. مایه کیک را به صورت متناوب آماده شده در قالب بریزید.(طبق عکس). 7. مایه کیک را در قالب بریزید بزارید در طبقه وسط فر را با دمای 180 درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 تا50 دقیقه تا کیک پخته شود(با خلال چک کنید) 8- قالب را بیرون آورده و بزارید تا کیک خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید. . 🍲 @bebinobepaz
دو مدل سالاد درست كردم از اون مدلهايي كه وقتي توي يخچال بزاري وخنك بشه با نوشابه پراز يخ واقعا ميچسبه 🙈😋 . . سالاد مرغ وسالاد سيب زميني وشويد😋 واسه هر وقت و هر مناسبتي خوبه صبحانه، ناهار، عصرونه، شام، نصف شب ، تولد، مهموني، پيك نيك،... خلاصه دلچسب و خوشمزست😄 بايد زياد درست كني چون هر چي بخوري سير نميشي😐😂 . . . 🧡سالاد مرغ اين سالاد از مرغ تكه شده سيب زميني نگيني آبپز شده جعفري خرد شده هويج آبپز وخيارشور آبليمو تازه و نمك وفلفل سياه ودرصورت تمايل ذرت ومقداري ماست شيرين وسس مايونز تشكيل شده . . . . 🧡سالاد سيب زميني و شويد طرزتهيه :سيب زميني پخته مكعبي خردشده+ پيازچه خردشده+ خيارشورساطوري ريز+ شويد+ ماست پرچربي+ كمي سس مايونز+ نمك+ فلفل سياه و كمي ابليمو همه باهم مخلوط كنيد ودر يخچال بزاريد تا جابيفتد نووش جان . . . . ✅نكته١: راز خوشمزه تر بودنشون در اينه كه هرچي بيشتر در يخچال بمونيد خوشمزه تره 😉 . ✅نكته ٢:ميتونيد بصورت فينگرفود براي تولد يا مهموني توي ظرف كوچك مثل ليوان خوشگل و شيك سرو كنيد. . . . 🍲 @bebinobepaz
. شیر 3لیوان شکر 3/4 لیوان شکلات 80تا100 گرم پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره خامه صبحانه 3/4 پاکت ژلاتین 2 قاشق غذاخوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده. 🍲 @bebinobepaz
شیرینی پایه 💛⭐️🐚 موادلازم روغن جامد ۲۵۰گرم آرد ۵۰۰ گرم روغن جامد ۲۵۰ گرم وانیل یا زنجبیل یا دارچین ۱/۲ ق چ تخم مرغ ۱ عدد پودر قند ۱۴۰ گرم روغن و پودر قند رو خوب بزنید سپس تخم مرغ و اسانس (اینجا از دارچین استفاده شده )را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و در آخر آرد را اضافه کنید خمیر را داخل نایلن گذاشته و ۲ تا ۱۲ ساعت استراحت بدین و بعد با قالب دلخواه فرم دهید و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ دقیقه بزارید 💛 🍲 @bebinobepaz
بستنی چوبی 🍲 @bebinobepaz
طرز تهیه بستنی چوبی مواد لازم شیر سیصد میلی لیتر شکر سه چهارم پیمانه نشاسته ذرت دوقاشق غذاخوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری شکلات سفید یا شیری و کاکائویی صد گرم خامه صبحانه یا خامه قنادی صد میلی گرم نشاسته ذرت را در قابلمه ای بریزید و ابتدا با کمی شیر مخلوط کنید تا نشاسته گلوله نشود و کاملا در شیر حل شود. بعد مابقی شیر را اضافه کنید.  شکر را هم به مخلوط شیر و نشاسته اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قراردهید. مرتب هم بزنید تا زمانی که ترکیب این مواد به غلظت فرنی برسد. دقت کنید که اینکار را روی حرارت ملایم و کم انجام دهید تا خامی نشاسته به خوبی گرفته شود؛ درغیر اینصورت طعم خوشایندی نخواهد داشت! باید اجازه دهید ترکیب شیر و نشاسته با حرارت کم به قوام برسد. بعداز حدود ده تا پانزده دقیقه، که مخلوط به غلظت فرنی رسید، آن‌را از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید، بعد همانطور که پودینگ داغ است، حدود صد گرم شکلات شیری را اضافه کنید. بعد خامه‌ی صبحانه یا خامه‌ی فرم گرفته را به پودینگ اضافه کنید و به خوبی مواد را مخلوط کنید. حالا باید مخلوط پودینگ  را داخل قالب بستنی بریزید. از هرنوع قالب بستنی برای اینکار میتوانید استفاده کنید. نکته: اگر از قالب سیلیکونی استفاده کردید، در ابتدا چوب بستنی را داخل قالب فرو کنید. ولی اگر از قالب‌های ایستاده استفاده میکنید، بعد از ریختن پودینگ داخل قالب، چوب بستنی را در پودینگ فرو کنید! قالب بستنی رو به مدت یک شب و حداقل دوازده ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از گذشت این مدت بستنی رو چک کنید و بعد میتوانید برای سرو آماده کنید. 🍲 @bebinobepaz
سلام دوستای گلم امیدوارم ک حالتون خوب باشه،امروز براتون دستور ی کیک کافی شاپی خوشمزه را اوردم ک عاشقش میشید😍 این کیک بافت و طعم خیلی خوبی داره و با گاناش تزیین و سرو میشه.حتما دستور رو کامل و دقیق انجام بدید،مطمئنم عالی میشه. مواد لازم: ۱)آرد شیرینی پزی ۲ پیمانه(یا لیوان دسته دار فرانسوی) ۲)تخم مرغ ۳ عدد ۳)شکر یک و نیم پیمانه ۴)شیر یک پیمانه ۵)روغن مایع دو سوم پیمانه ۶)پودر کاکائو نصف پیمانه(از قهوه فروشیا یا لوازم قنادی بصورت کیلویی بخرید و حتما رنگش کاملا تیره باشه) ۷)وانیل پودری نصف ق چ ۸)بیکینگ پودر دو ق چ طرز تهیه: فر رو با ۱۸۰ درجه روشن کنید. قالب کرد ۲۲ سانتی یا مستطیل ۲۰ در ۳۰ سانت یا میان تهی ۲۵ سانتی رو چرب کنید و خیلی کم پودر کاکائو داخلش بپاشید. آرد+پودر کاکائو+بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید. شکر+وانیل+تخم مرغ رو پنج دقیقه با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن و کشدار بشه.شیر و روغن رو اضافه و مخلوط کنید،در آخر ترکیب آرد رو اضافه و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن بزنید. مواد رو داخل قالب بریزید و طبقه وسط فر حدود ۴۵ دقیقه بپزید(فر برقی ۱۷۰ درجه.مایکروفر و سولاردم:کانوکشن،دما ۱۷۰،قالب روی سه پایه کوتاه،زمان همین حدود) این کیک با گاناش عالی میشه و حتما با گاناش سرو کنید. گاناش:۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو گرم کنید و ۱۰۰ گرم شکلات خرد شده داخلش بریزید.شعله رو خاموش کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.میتونید یک ق کره هم بهش اضافه کنید تا براق بشه ولی اختیاریه.یکم که از داغی افتاد،روی کیک خنک بریزید.میتونید اول با خلال دندون چند تا سوراخ روی کیک بزنید تا وقتی گاناش رو میریزید،یکمی داخل بافت کیک بشه. نکته:از همین کیک،بدون گاناش،برای پایه چیزکیک یا تزیین با خامه هم میتونید استفاده کنید. 🍲 @bebinobepaz
یه خورش بی نظیر از آشپزخانه ی استان زییبای کوردستان👍🏼 این همراه پلو به غایت لذیذ و خوشمزه ست وشاید رقیبی باشه برای قورمه سبزی جان😳 حتما درست کنیبن و از عطر و طعم بی نظیرش لذت ببرین🙏🏻❤️ تره جزء خوشمزه ترین سبزیها برای تهیه ی انواع خورش و آش و کوکو های ایرانی و فرنگیه. تره به خاطر بافت لزجی که داره کلی غلظت و لعاب به انواع خورش ها و آش ها میده. و به خاطر طعم تند و تیزش طعم خوبی هم به غذاها میده👍🏼 سفره ی پر برکت مردم کورد غنی از انواع سبزیجات کوهی و فصلی ست که نشان بهره گیری از هوشمندانه ی مردم این خطه از طبیعت بکر و بی نظیر این منطقه است. غذاهایی ساده ولی سالم مقوی👍🏼 این در تمام‌طول سال قابل طبخِ و می تونه گوشه ایی از برنامه ی غذاییتون و پر کنه👍🏼 مواد لازم: گوشت خورشتی ، یا قطعات مرغ ۳۰۰ گرم تره تازه ۵۰۰ گرم لوبیا سفید نصف پ(من از لوبیا سفید محلی ارومیه استفاده کردم حتما امتحانش کنیبن کمی درشت تر از لوبیای معمولیه ولی بسیار بسیار خوشمزه ست) پیاز بزرگ لیمو عمانی روغن نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه رب گوجه فرنگی سیب زمینی سرخ شده گوجه فرنگی سرخ کرده طرز تهیه: لوببا سفید و خیس کنیبن. چند بار آبش و عوض کنیین. تره ها رو پاک کنیبن خرد کنیبن حسابی سرخ کنیبن. پیاز و خرد کنیبن و سرخ کنیبن. قطعات مرغ یا گوشت و حسابی با پیاز و ادویه تفت بدین. اگه از گوشت استفاده می کنیین لوبیا ی خیس خورده رو همراه گوشت بزارین تا بپزه، اگه از مرغ استفاده می کنیین لوبیا یفید و جداگانه بپزین و به خورش اد کنیین). رب کوجه رو هم اضافه کنیبن تا سرخ بشه و رنگ باز کنه. سبزی سرخ شده رو اضافه کنیبن. لیمو های عمانی رو سوراخ کنیبن به خورش اضافه کنیبن. ۳لیوان آب جوش و به این ترکیب اضافه کنین و اجازه بدین بپزه. سیب زمینی و خلال نازک کنین. سرخ کنیین. گوجه فرنگی و هم سرخ کنیبن. وقتی خورش به روغن افتاد و گوشت و لوبیا پخت ،خورش شما آماده ست. نمک خورش و اندازه کنیین . پلو زعفرونی،چند پر سبزی خوردن عیش شما رو تکمیل می کنه👍🏼 نووووش جان🙏🏻 پ ن: بچه ها حتما لوبیا سفید ارومیه یا همون آق لوبیا رو امتحان کنیبن👍🏼عالیه👍🏼 پ ن: تره به زبان کوردی کهور نامیده میشه که در زبان عامه بهش کور می گن. 🍲 @bebinobepaz
👈مواد لازم: ۳۵۰ گرم گوشت چرخ شده ۳ عدد بادمجان ۱ و نیم پیاز ۱ فلفل قرمز ۲-۳ فلفل سبز ۳-۴ حبه سیر ۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی ۴-۵ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی ۱ قاشق روغن زیتون جعفری فلفل سیاه ، زیره ، پاپریکا ، نمک 👈دستور تهیه: بادمجانها را از وسط مانند شکل نصف کنید و روی سینی فر قرار دهید و در فر کباب کنید یا روی گاز سرخ کنید. پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس سیر رنده شده را اضافه کنید. حالا گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید. نمک، فلفل و سایر ادویه ها را اضافه کنید. فلفل دلمه ای و فلفل سبز را نگینی خرد کنید و اضافه کنید. اجازه دهید تا نرم شوند. برای سس، رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت. عید. پوره گوجه فرنگی را هم به آن اضافه کنید و باز تفت دهید. یک و نیم لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا روی حرارت به قوام نسبی برسد. بادمجان ها را در ظرف مناسب بچینید. مواد را روی آن بریزید. سس را هم به ظرف اضافه کنید. به اندازه ده دقیقه در فر قرار دهید. 🍲 @bebinobepaz
⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ ⁣ گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم⁣ پیاز رنده شده دو عدد متوسط⁣ رب گوجه فرنگی دو قاشق سر پر⁣ روغن زیتون دو ق غ⁣ سبزی معطر ( ترخون، مرزه ) یک ق غ سر پر⁣ نمک،فلفل به مقدار لازم⁣ آب لیموی تازه دو ق غ⁣ ⁣ ⁣ خب ابتدا گوشت رو همراه با پیاز، ادویه ها و سبزی های معطر خوب ورز داده و ازش اندازه یه نارنگی بردارید و داخل روغن شامی ها رو خوب سرخ کنید و بعد کنار بذارید..⁣ ⁣ ⁣ حالا داخل ماهی تابه دو ق روغن زیتون ریخته و رب گوجه رو داخلش تفت بدید ( میتونید از دو تا گوجه رنده شده این قسمت استفاده کنید) و بهش نمک و فلفل اضافه کرده و یک لیوان آب جوش میریزیم و بعد شامی ها رو میندازیم داخلش و اجازه میدیم یه ساعت بمونه رو حرارت که به شکل سس در بیاد و روی شامی ها رو بگیره ، در آخر هم آبلیمو رو بهش اضافه کرده و تمام (فقط دقت کنید که درب ماهی تابه رو نبندید و نیمه باز باشه تا شامی ها نرم نشه)حالا کنار یه چلو زعفرونی خوشمزه و سیب زمینی و گوجه سرخ کرده بزنید بر بدن و حالش رو ببرید، به به😋 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم: 500 گرم سینه مرغ بدون پوست(فیله شده) 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری آب لیمو 2 قاشق غذاخوری آویشن خشک 1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر نمک و فلفل به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری آویشن یا جعفری تازه جهت تزیین طرز تهیه: ابتدا تکه های مرغ را با حوله ی آشپزخانه خشک کنید،سپس آنها را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با روغن زیتون ، آب لیمو ، آویشن ، پاپریکا ، پودر سیر ، نمک و فلفل مزه دار کنید (ترجمه پیج آشپزی_خلاق )و برای مدت حداقل 30 دقیقه یا حداکثر 8 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس ماهیتابه گریل را روی حرارت ملایم گذاشته تا گرم شود و مرغ ها روی ماهیتابه گذاشته و دو طرف آنرا گریل کنید تا کامل پخته شود،سپس با لیمو ،جعفری یا هر نوع سبزیجات دیگر که دوست دارید سرو و نوش جان کنید🤗 . 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای محلبی شکلات: 2.5 پیمانه شیر نصف پیمانه شکر 2.5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 40 گرم شکلات تلخ مواد لازم برای محلبی کارامل: 1 پیمانه شکر 1 پیمانه خامه 1 پیمانه شیر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مواد لازم برای محلبی قهوه : 2.5 پیمانه شیر نصف پیمانه شکر 2.5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت 1 قاشق چایخوری قهوه ترک 🌸طرز تهیه ی محلبی شکلات: اول از همه محلبی شکلات رو درست میکنیم. همه ی مواد رو به جز شکلات داخل قابلمه میریزیم و روی اجاق گاز میزاریم و با هم مخلوطشون میکنیم. بعد از اینکه غلظتش عین فرنی شد ، از روی اجاق برش میداریم. شکلات رو اضافه و مخلوط میکنیم تا شکلات ذوب شه بعد محلبیو داخل ظرف سرو میریزیم (اگه میخواین مثل عکس بشه کافیه به یه جای بلند و محکم تکیه اش بدین یا توی یه ظرف بصورت کج بزاریدش.) 🌸طرز تهیه محلبی کارامل : شکر رو داخل قابلمه میریزیم و روی اجاق گاز میزاریم و مدام هم میزنیم تا کاراملی رنگ شه . بعد از اینکه شکر کاراملی شد ، خامه رو بهش اضافه میکنیم .وقتی خامه رو به شکر اضافه میکنیم عین قند سفت میشه باید دوباره روی اجاق گاز بزاریمش تا ذوب بشه بعد از روی اجاق برش میداریم و میزاریمش کنار. نشاسته رو با شیر خوب مخلوط میکنیم. کارامل رو به شیر اضافه کرده و دوباره روی اجاق گاز میزاریم. مرتباً هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه. بعد از روی اجاق برش میدارم میزاریم از دما بیفته و روی محلبی شکلات میریزیمش. 🌸طرز تهیه محلبی قهوه: شیر ، شکر ، نشاسته و قهوه رو داخل قابلمه میریزیم و خوب با هم مخلوط میکنیم بعد روی اجاق گاز میزاریم و هم میزنیم تا غلیظ بشه و عین فرنی بشه. بعد از اینکه به غلظت مورد نظرمون رسید ، اجاق گازو خاموش میکنیم و میزاریم از دما بیفته و میریزیم روی لایه ی کاراملی . 1-2 ساعت توی یخچال میزاریمش تا خودشو بگیره بعد دسر بسیار ساده اما فوق العاده خوشمزه مون آمادس. 🍲 @bebinobepaz
. مواد لازم برای 10-12 نان مواد: تقریباً 3.5 لیوان آرد (450-500 گرم) 1 قاشق چایخوری نمک 1.5 قاشق چای خوری شکر نصف مخمر تازه 1.5 لیوان آب گرم (330 میلی لیتر) روغن( کمی برای جمع شدن خمیر ) آماده سازی: مواد خمیر را در یک کاسه به جز آرد مخلوط کنید. آرد را با دقت اضافه کنید و یک خمیر نرم درست کنید. هرچه خمیر نرمتر باشد ، رول شما نرمتر است. اگر خمیر به دست چسبید ، کمی روغن به آن اضافه کنید ، خمیر را جمع کنید و بگذارید به مدت 1 ساعت استراحت کند . توپک خمیر را به اندازه تخم مرغ درست کنید و آن ها را گرد کنید در ظرف را بچینند (10-12 قطعه) (روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشوند) وقتی تابه شما داغ شد خمیر با وردنه باز کنید ، خمیر را بگذارید و بپزید آن را هر 5-7 ثانیه بچرخانید. لازم نیست زیاد بپزید ، وقتی خمیر نازک و کمی برشته شده کافی است. اگر آنها را بیش از حد بپزید خشک می شوند. . به محض بیرون آوردن نان پخته شده از ظرف ، آن را روی یک پارچه تمیز آشپزخانه قرار دهید. مواد گوشتی : 350 گرم گوشت چرخی یک چهارم لیوان روغن / روغن زیتون (40 میلی لیتر) 2 قاشق غذاخوری کره 2 پیاز متوسط 3 گوجه فرنگی متوسط 4-5 فلفل فلفل قرمز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری رب چیلی 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز نصف قاشق چایخوری پاپریکا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه نزدیک به 1 لیوان آب گرم (200-220 میلی لیتر) آماده سازی: گوشت چرخ شده را در ماهیتابه بریزید و آن را سرخ کنید. سپس پیاز ریز خرد شده ، فلفل ، روغن و کره را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. وقتی پیازها سرخ شدند ، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. در آخر گوجه فرنگی های رنده شده یا ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس کم کم آب اضافه کرده ، ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط کنید. با حرارت متوسط ​​آن را بپزید ، گاه گاهی هم بزنید تا گوجه نرم شود. نان ها را در تابه گوشت چرخ کرده ای که آماده کرده اید به روغن آغشته کنید ، آن را در بشقاب گذاشته و گوشت چرخ کرده را روی آن قرار دهید. سپس به ترتیب تا نان و گوشت چرخ کرده دوباره لایه لایه کنید. وقتی تمام نان تمام شد ، آن را با جعفری و ماست سیر دار تزیین کنید ، سپس برش بزنید و سرو کنید.نوش جان. . 🍲 @bebinobepaz
کوزالاک مانتی 🍲 @bebinobepaz
. . . کوزالاک مانتی موادلازم خمیریوفکای مثلثی پیاز گوشت چرخ شده فلفل دلمه ای فیله ی گوجه رب گوجه قارچ جعفری ماست بورانی بادمجون نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، پولبیبر، آویشن طرزتهیه خمیرهای مثلثی یوفکا رو‌ مطابق ویدیو به دو‌قسمت تقسیم‌کنید با کمک نی پلاستیکی رول کنید و در روغن شناور سرخ کنید تا طلایی بشه و بعد رو‌ی دستمال حوله ای قرار بدین تا وفن اضافیش گرفته بشه مواد گوشتی رو اماده کنید که شامل پیاز داغ، گوشت چرخ شده، فلفل دلمه ای، قارچ خرد شده، فیله ی گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده از ادویه های دلخواهتون میتونین داخلش استفاده کنید مثل پول بیبر، پا‌پریکا، زردچوبه، و‌آویشن حالا رول ها رو داخل ظرف بصورت گرد بچینید سپس وسطش از مواد گوشتی بریزین و‌روی‌مواد گوشتی بورانی بادمجون بریزین همینجور‌مطابق تصویر لایه لایه گوشت و ماست بورانی بادمجون بریزین و‌ در اخر کمی جعفری خرد شده بریزین روش و‌تزیین ‌کنید 🍲 @bebinobepaz
براتون یک نون راحت و خوشمزه بدون فر آوردم😍 در واقع این نون یک خمیر آغشته به کنجد هست که داخل روغن سرخ میشه و در ترکیه بهش سیمیت پیشی میگن😊 . آرد نان فانتزی ۲۵۰ گرم (یک و نیم پیمانه) خمیر مایه فوری ۳ گرم (یک ق چ) نمک ۳ گرم(یک دوم ق چ) شکر ۲۰ گرم (یک ق غ) شیر پر چرب ۱۲۰ گرم (نصف پیمانه) آب ۳۰ تا ۵۰ گرم(سه تا پنج ق غ) روغن مایع ۱۵ گرم(یک ق غ) کنجد سفید به میزان لازم . . مواد خشک که شامل آرد و خمیر مایه و نمک و شکر را با هم مخلوط کنید و شیر را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید ،حجم خمیر کمه و به راحتی می تونید با دست ورز بدید،روغن را اضافه کنید و سپس آب را کم کم بهش اضافه کنید. یکدفعه آب را اضافه کنید چون آب خور آردها متفاوت هست تا زمانی آب اضافه کنید که خمیر به دستتون نچسبد و خمیر نرم و یکدستی بهتون بدهد. سپس خمیر را داخل ظرف چرب شده ای بگذارید و روی آن سلفون بکشید و در دمای محیط به مدت یک ساعت استراحت بدهید. بعد از این مدت خمیر را به چانه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید. در یک ظرف، دستمال یکبار مصرف آشپزخانه را با آب مرطوب کنید و چانه ها را روی دستمال مرطوب شده بگذارید و سپس داخل ظرف کنجد بغلتانید.دو طرف چانه های نان باید داخل کنجد غلتانده شود. سپس هر چانه را با وردنه کمی باز کنید و با چاقو یا پیتزا بُر هر خمیر را به چهار قسمت تقسیم کنید و برشها را درون روغن داغ شناور سرخ کنید و سپس روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود و روی آنها پودر قند الک کنید. 🍲 @bebinobepaz