#رولت_کدو #خوشمزه_طوری
👈مواد لازم:
کدو سبز متوسط، نازک برش خورده: ۲ عدد
نمک دریا و فلفل آسیاب شده
تخم مرغ: ۸ عدد
روغن زیتون یا روغن آووکادو: ۲ قاشق چایخوری
پیاز خیلی ریز خرد شده: ۱ عدد
سیر تازه، خرد شده: ۲ حبه
گوشت چرخ کرده گاو یا گوسفند: ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سس کچاپ خانگی: ۲ قاشق غذاخوری
خردل: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار، رنده شده: ۱ فنجان
جعفری تازه، خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
👈طرز تهیه:
فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. و یک سینی فر لبهدار را با کاغذ روغنی بپوشانید. برشهای کدو سبز را روی سینی بچینید و کمی با نمک دریا و فلفل مزه دار کنید. ۶ تا ۸ دقیقه بپزید. پس از اتمام، رطوبت اضافی کدوها را با دستمال کاغذی پاک کنید. در همین حین، در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با کمی نمک دریایی و فلفل اضافه کنید. با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. تخم مرغهای زده شده را روی کدوها به صورت یک لایه بریزید. به مدت ۱۵-۱۲ دقیقه یا تا زمانی که تخممرغها کاملا پخته شوند، بپزید. آن را کنار بگذارید تا خنک و آماده شود. سپس در یک تابه بزرگ روغن ریخته و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید. گوشت را اضافه کنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید و با قاشق چوبی آن را چرخ کنید. رب گوجهفرنگی، سس گوجهفرنگی و خردل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. از روی حرارت بردارید و پنیر و جعفری خرد شده را هم بزنید. مخلوط گوشت خود را به آرامی روی املت کدو سبز بمالید و مانند عکسها به کمک کاغذ روغنی از یک طرف آن را گرد کنید. رول کدو سبز را داخل فر برگردانید و ۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا گرم شود. پس از تمام شدن، اجازه دهید رول چند دقیقه استراحت کند، سپس برش داده و سرو کنید.
نوش جونتون🥰🌱
🍲 @bebinobepaz
مواد مورد نیاز رستی :
مرغ ۲ تا سینه خورد شده( ۵۰۰گرم )
سیب رمینی رنده شده ۴ عدد بزرگ
تخم مرغ ۳ عدد
سیر ۴ حله
پیاز ۲ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
پنیر فتا ۳۰۰ گرم
شیر ۱/۲ لیوان
ارد گندم ۴ ق غ
نمک
فلفل
گوجه ۱ عدد
زامبون گوشت دودی خرد شده
طرز تهیه :
سیب زمینی هارو رنده درشت میکنیم میزاریم رو دستمال تا ابش رو بکشه بعد تو یک ظرف میریزیم و ۱ تخم مرغ و ارد گندم و نمک بهش میزنیم و هم میزنیم . داخل قالبمون رو روغنی میکنیم و سیب زمینی رو داخلش میریزیم و پهن میکنیم جوری که دیواره ظرف رو هم پوشش بده فر رو از قبل تو دمای ۱۸۰ گرم کردیم سیب زمینی رو میزاریم به مدت ۲۵ دقیقه داخل فر .
حالا مواد داخلش رو اماده میکنیم . پیاز هارو نگینی خرد میکنیم وقتی طلایی شد مرغ رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم تا ابش رو بکشه بعدسیر و زامبون رو بهش اضافه میکنیم بعد از از سرخ شدن اسفناج خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم وقتی اسفناج هامون نرم شد نمک و فلفل میزنیم و زیر گازو خاموش میکنیم .
برای سس ،پنیر ۲ تخم مرغ و شیرو هم میزنیم تا یکنواخت بشه .
سیب زمینی رو از داخل فر خارج میکنیم و مواد مرغ رو داخلش میریزیم و بعد سس رو روی مواد میریزیم ،من کمی پنیر پیتزا روش ریختم که قابل حذف کردن هست گوجه هارو روش چیدم و گذاشتم تو فر به مدت ۴۰ دقیقه دیگه بپزه.
رستی مون امادس
نوش جون 🌹
🍲 @bebinobepaz
#خوراک_گوجه_بادمجون
بادمجونا رو پس از شستن پوست بگیرید حلقه حلقه برش بزنید.
بادمجان رو در صافی بریزید و روشون نمک بپاشید و مخلوط کنید و اجازه بدید 30 دقیقه بمونن تا تلخیشون گرفته بشه.
پس از نیم ساعت بادمجونا رو بشویید و روی یک دستمال قرار بدید تا آبشون گرفته بشه.
در تابه ای مقداری روغن بریزید وقتی که روغن داغ شد بادمجونا رو در روغن سرخ کنید.(برای گرفتن روغن اضافی بادمجونا بعد از سرخ شدن، بادمجونا رو روی دستمال بزارید تا روغن اضافی شون رو به خودش جذب کنه.
پیاز رو نگینی خرد کنید و در تابه ای جدا گانه سرخ کنید سپس گوجه های پوست گرفته شده و حلقه حلقه شده رو به پیاز ها اضافه کنید و تفت بدید تا گوجه ها کمی نرم بشه.
در این مرحله نمک و فلفل و کمی زردچوبه بزنید.
سپس بادمجونای سرخ شده رو روی مخلوط پیاز و گوجه بچینید بعد در ظرف رو ببندید تا خوراک گوجه بادمجون خوب آب بندازه و لعاب دار بشه.
در پایان میتونید کمی آبغوره و پونه خشک به خوراک تون اضافه کنید.
*خوراک گوجه بادمجان اگر با برنج سرو بشه بهتر ه کمی آب داشته باشه ولی اگر با نان سرو می کنید اجازه بدید آبش کاملا کشیده بشه.
.
🍲 @bebinobepaz
بریم باهم یه نان وینر با خمیر گوجه فرنگی خوشمزه درست کنیم🥰
تنوع خوبی میتونه باشه برای وقتایی که دلت یه چیز جدید میخواد😇
خیلی نازن نه☺️
انقدر گوگولین که آدم فقط میخواد نگاشون کنه😄
برای اینکه خمیرتون لطیف با آرد نول درستش کنید👌
و استراحتشو یادتون نره🙂
#نان #وینر
برای خمیر؛🍞
دولیوان آرد نول رو با دوقاشق کره ذوب شده و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری خمیرمایه و حدود نصف لیوان سس گوجه فرنگی رقیق شده یا اگه لازم شد بیشتر به اندازه ای که خمیر لطیف و نرم بدست بیاد بریزید و خمیر ورز بدید تا کاملا یکدست و لطیف بشه،بعد بذاریدش تو ظرف چرب شده نیم ساعت الی یک ساعت استراحت کنه تا خمیر پف کنه،
بعد پف خمیر بگیرید و مثل عکس بهش حالت بدید و یدونه سوسیس وسط خمیر بذارید کمی فشار بدید و روشو سس مایونز بریزید و باز پنیر موزارلا بریزید و با برس روی خمیر چرب کنید و توی سینی فر ورق کاغذی پهن کنید و بذاریدش حدود یک ربع بمونه تا دوباره پف کنه و توی فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه(بستگی به مدل فرتون داره،خودتون بهتر میدونید کمتر یا بیشتر بذارید) تا روی نونا طلایی بشه و پنیر ذوب بشه،بعد روشو جعفری یا گشنیز خشک شده بپاشید و نوش جان کنید🤤
🍲 @bebinobepaz
#کباب_تابه_ای
گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک ۱ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی
زعفران دم شده ۱/۲ قاشق چایخوری
سماق ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به همراه سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه به گوشت اضافه و مخلوط کنید.
گوشت را کف تابه پهن کرده، درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه بپزد.
در این فاصله گوجه ها را روی گاز یا در تابه ای کبابی کنید.
بعد از ۱۰ دقیقه گوشت را به شکل دلخواه برش بزنید، کمی کره اضافه کنید، مقداری از سماق را به همراه زعفران روی گوشت ریخته، گوجه های کبابی را روی گوشت بچینید و دوباره درب تابه را ببندید.
بعد از ۱۰ دقیقه کباب را برگردانید، و دوباره مقداری سماق و زعفران روی آن ریخته و اجازه دهید تا آن طرف گوشت هم سرخ شود.
نوش جان❤️
🍲 @bebinobepaz
🍥مینی چیزکیک شکلات و کره بادام زمینی🍥
مواد لازم:
پایه بیسکوئیتی
1- بیسکوئیت کراکر پودرشده، 1 پیمانه
2- کره ذوب شده، 4 قاشق غذاخوری
مواد میانی شکلاتی
1- چیپس شکلاتی نیمه شیرین، 283 گرم
2- خامه قنادی (خامه قنادی) در دمای اتاق، یک و نیم پیمانه
3- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه نرم شده، 340 گرم
4- پودر شکر، یک دوم پیمانه
5- اسانس وانیل، یک دوم قاشق چایخوری
مواد میانی کره بادام زمینی
1- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه نرم شده، 113 گرم
2- پودر شکر، یک دوم پیمانه
3- کره بادام زمینی، دو سوم پیمانه
4- خامه سنگین (خامه قنادی) در دمای اتاق، دو سوم پیمانه
5- اسانس وانیل، یک دوم قاشق چایخوری
رویه شکلاتی
1- شکلات خرد شده نیمه شیرین، 170 گرم
2- خامه سنگین (خامه قنادی) در دمای اتاق، 6 قاشق غذاخوری
3- روغن، یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- 12 قالب مافین کاغذی مناسب پخت یا قالب کمربندی را آماده کنید. بیسکوئیت ها را در غذاساز ریخته پودر کنید - کره ذوب شده را به بیسکوئیت پودر شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، سپس در قالب های کاغذی ریخته و با یک شی سفت مثل لیوان کاملا ته قالب فشرده کنید. کنار بگذارید
- برای لایه شکلاتی: شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید و خامه قنادی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید
- در یک کاسه پنیر خامه ای و پودر شکر را با همزن برقی با سرعت حداقلی در حدود یک دقیقه هم بزنید.
- اسانس وانیل و مخلوط شکلات را به مخلوط پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند. به آرامی روی لایه بیسکوئیتی بریزید و با قشق روی آن را صاف کنید.
- بگذارید در یخچال تا سرد شود.
- برای لایه کره بادام زمینی: در یک کاسه پنیر خامه ای و پودر شکر را با همزن برقی با سرعت حداقلی هم بزنید. سپس اسانس وانیل، کره بادام زمینی و خامه قنادی را اضافه کنید
- آنقدر هم بزنید تا یک مخلوط نرم بدست آید. چیزکیک را از یخچال خارج کرده و به آرامی روی مخلوط شکلاتی بریزید و صاف کنید.
- در یخچال قرار دهید.
- برای رویه شکلاتی: شکلات را ذوب کنید. روغن و خامه سنگین (خامه قنادی) را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید...
🍲 @bebinobepaz
« خورشت هویج»
خورشت هویج یکی از خورشت های سنتی و بسیار خوشمزه ی ایرانی است. این خورشت اصالتا متعلق به شهر تبریز می باشد ولی در بیشتر شهر های ایرانی با کمی تفاوت طبخ میشود و طرفداران زیادی هم دارد.
✔️مواد لازم (۶ نفره)
▫️هویج رنده شده یا خلالی ریز: ۱ کیلو
▫️ران یا سینه مرغ : ۶ تکه
▫️آلو خورشتی (بخارا) : ۴_۵ عدد
▫️پیاز بزرگ: ۱ عدد
▫️زعفران دم کرده : به مقدار لازم
▫️نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا : به مقدار لازم
▫️پودر گوجه فرنگی: ۱ قاشق چای خوری
▫️لیمو ترش تازه : ۱ عدد
▫️روغن : به مقدار لازم
⭐به جای مرغ از گوشت قرمز خورشتی هم می تونید استفاده کنید.
✔️رسپی
◀️ برای درست کردن این خورشت خوشمزه ابتدا یک عدد پیاز رو نگینی خرد می کنیم و داخل تابه ای می ریزیم.
با کمی روغن تفت می دیم تا کمی سبک شود. حالا تکه های مرغ رو اضافه و باهم تفت می دیم تا هر دو طرفشون تغییر رنگ بده.
ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا و پودر گوجه فرنگی رو هم اضافه می کنیم و کمی دیگه تفت می دیم.
⭐از یک قاشق رب گوجه فرنگی هم می تونید استفاده کنید.
حالا آب اضافه می کنیم و درب تابه رو می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزه.
◀️ هویج ها رو رنده درشت می کنیم یا خلالی ریز خرد می کنیم.
داخل تابه ای می ریزیم و با مقداری روغن سرخ می کنیم.
◀️قبل از اینکه مرغ ها کامل بپزه آلو هایی که از قبل در آب ولرم خیس کردیم به خورشت اضافه می کنیم.
حالا کمی زعفران دم کرده به مرغ ها و کمی هم زعفران به هویج های در حال سرخ شدن اضافه می کنیم.
⭐در صورت تمایل می تونید از آب مرغ نصف لیوان بردارید و به هویج های سرخ شده اضافه کنید.
⭐میشه هویج های سرخ شده رو به مرغ پخته شده اضافه کرد ولی در این صورت هویج ها آب و روغن خورشت رو به خودشون جذب می کنه و ظاهر خوبی هم پیدا نمی کنه پس بهتره جدا پخته بشه و موقع سرو کنار هم بگذاریم.
◀️ یک عدد آبلیمو ترش تازه رو می گیریم و هم به مرغ های پخته شده و هم به هویج ها اضافه می کنیم.
و بعد از ۵ دقیقه در ظرف مورد نظر میکشیم و در کنار برنج سرو می کنیم.
⭐اصلا آبلیمو ترش رو حذف نکنید. ترکیب آبلیمو با طعم شیرین هویج بی نظیر میشه.
نوش جونتون😊
⏰زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه
⏰زمان پخت : ۹۰ دقیقه
🍲 @bebinobepaz
ترشی پیاز و لیمو
این ترشی مخصوصا تا وقتی ترده برای لای ساندویچ و روی سالاد عالیه و یکی دو روزه آماده میشه تا پیاز قرمز تو بازار پیدا میشه دست به کار شیم!
پیاز قرمز ۳ عدد
لیمو حلقهای خرد شده ۱/۲ عدد
آب لیموترش تازه ۱/۲ عدد
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
دانه گشنیز ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
سرکه ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر )
آب ۱/۲ پیمانه (۱۲۵ میلیلیتر )
پیاز ها را پوست بگیرید و به صورت حلقههای یک اندازه خرد کنید.
در قابلمه آب لیموترش،دانه فلفل، دانه گشنیز ، نمک ، شکر ، سرکه و آب را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود و چند دقیقه بجوشد سپس از روی حرارت بردارید.
در این مدت برشهای پیاز و لیموترش ( روش تلخی گیری در انتهای کپشن توضیح داده شده است ) را داخل شیشهای تمیز بریزید و خوب فشار دهید تا فشرده شوند.
مخلوط سرکه را داخل شیشه بریزید تا حدی که روی پیاز و لیمو با ان پوشیده شود. درب شیشه را ببندید و اجازه دهید در دمای محیط خنک شوند سپس در محلی خنک و به دور از نور آفتاب نگهداری کنید.
این ترشی بعد از طی یک روز آماده مصرف و یهترین زمان مصرف آن سه ماه آینده است.
📣 روش تلخیگیری لیمو: این ترشی معمولا اسانس لیمو قویای دارد، اما اگه نگران تلخ شدن لیمو هستید، بهتر است حلقههای لیمو را دو بار با آب سرد بجوشانید و هربار آب آن را عوض کنید تا تلخیگیری شود سپس آنها را با مقداری سرکه یکبار دیگر بجوشانید تا کاملا تلخیگیری شود و آبکش کنید.
🍲 @bebinobepaz
#رول_سوخاری_پنیری
نون تست:یک بسته
ژامبون مرغ یا گوشت ۱۰ ورق
پنیر تست ۱۰ ورقه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
اول از همه چیز،توجه داشته باشید که باید نون تستتون تازه باشه.
اطراف همه ی نون تست هارو بگیرید و کنار بزارید و یکی یکی روی تخته بزارید و با وردنه نون تست هارو پهن کنید تا نازک بشه بعد ژامبون بزارید و پنیر تست رو هم روی ژامبون قرار بدین(اندازه ژامبون باید از نون تست کوچیک تر باشه)و حالا نون تست رو با محتویاتش رول کرده و میتونید با همون پلاستیک پنیر یا سلیفون رول کنید و داخل ظرف بزارید تا زمانی که همه ی رول هارو آماده میکنید.بعد سوخاری رو انجام میدیم و اول داخل آرد سفید اغشته می کنیم و بعد توی تخم مرغ می زنیم و در اخر با پودر سوخاری پوشش داده،و به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال گذاشته و بعد توی روغن داغ سرخ میکنیم.
#جیب_تاجر
جیب تاجر یا جیبِ تاجر 😁
یک جور نسبت دادن هست که جیبتون مثل تاجرها پر باشه
#ساندویچ_لقمه ای هم بهش میگن .
که با توجه به موادی که داخلش می ریزین می تونین سرد و گرم سرو کنین .
من #الویه ریختم داخلش و به صورت سرد بود و کاملا دل به خواهی🤗
#نان_تست هر چند تا دوست دارید
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
مواد میانی دل به خواه که من از الویه استفاده کردم.
دو تا نان تست رو روی هم قرار دادم توسط وردنه روش کشیدم و صاف صاف کردم طوری که دوتاش بهم بچسبه. بعد با یک کاترگرد و حتی یک لیوان برش دادم.
تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم.
نون تست ها رو اول داخل تخم مرغ غلتوندم و بعد داخل آرد و بعد سوخاری غلتوندم تا خوب همه جاش کاور بشه.
داخل روغن انداختم و دو طرفش رو سرخ کردم و بعد داخل صافی قرار دادم تا روغن اضافیش بره بعد از وسط به دو نیم تقسیم کردم و مواد رو داخلش ریختم.
🍲 @bebinobepaz
دسر سیب داغ
این دسر مورد علاقه منه...سیب و دارچین در چند دقیقه!
بچه که بودم مایکروفر وجود خارجی نداشت سیب رو روی چنگال میزدم روی گاز کبابی میکردم... وقتی پوستش سیاه میشد آماده بود... پوست میکندم و برش میزدم، روش دارچین میپاشیدم و داغ داغ میزدم به بدن...
هنوزم تو پیکنیکا این سیب کبابی دسر اختتامیه آتیش هیزمیه! 😂😂😂😂
آیا شما هم مثل من دسر تنبلانه فوری دوست دارین؟ اگه مایکروفر دارین که تو هر ۴ دقیقه میتونین یه دسر سیب و دارچین تولید کنید!
اگر هم ندارین مشکلی نیست، سیبها رو دستجمعی بذارین تو فر و نیم ساعت بعد نوش جان کنید! یا شاید مثل من بخواین کبابشون کنید!
اگه بستنی و سیروپ کارامل یا عسل و گردو ... دارین که واویلا..یه دسر خفنه!!!!💃💃💃💃
راستی با سیب زرد طعمش خوشمزهتر میشه!
مواد لازم برای هر نفر
سیب (ترجیجا زرد) یک عدد
پودر دارچین به مقدار لازم
شکر، عسل یا سیروپ با طعم دلخواه مقداری برای سرو (در صورت تمایل)
گردو خرد شده ۱ قاشق چای خوری (به دلخواه)
جوی دوسر پرک ۲ قاشق چایخوری(به دلخواه)
📣پخت در مایکروفر: سیب را داخل ظرف نسوز درون مایکروفر قرار دهید و ۴ دقیقه با توان ۹۰ درصد بپزید. بعد از پخت برش بزنید و دانههای سیب را خارج کنید و روی آن مقداری دارچین و در صورت تمایل (که به نظرم اصلا نیاز نداره چون خود سیب حسابی سس پس میده و تبدیل به یه دسر رژیمی میشه) مقداری شکر ، عسل یا سیروپ دلخواه روی آن بپاشید.
📢 برای پخت در فر: با کمک چاقو یا خالی کن هسته میوهها داخل هسته سیبها را خارج کنید. در صورت تمایل مقداری شکر و دارچین داخل حفره بپاشید.
میتوانید داخل حفره را با ترکیب گردوی پودر شده، جوی دوسر، مقداری شکر و دارچین پر کنید.
سیب را در ظرف نسوز قرار دهید و در فر داغ با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد بپزید تا نرم شوند. به همراه بستنی و سیروپ دلخواه سرو کنید.
📣 روش کبابی: سیبها را به سیخ بکشید و روی شعله مستقیم کباب کنید. باید پوست سیب کاملا سیاه شود. سپس پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید و روی آن مقداری دارچین یا سس دلخواه بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
🍲 @bebinobepaz
#سالاد_خسروشاهی
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
قارچ
فلفل دلمه سبز
ذرت
زیتون
مایونز
ماست پرچرب
سس فرانسوی
سس رنچ
نمک و فلفل
سیب زمینی یا چیبس خلالی
.
طرز تهیه:ابتدا مرغ را آبپز کنید، من با مقدار کمی آب.نمک و فلفل و سیر آبپز کردم و بعد ریش ریش کردم،بعد از آن قارچ ها را هم اسلایس کنید و با حرارت بالا تفت بدید که در حین سرخ شدن آب هم نندازه،پیاز را هم اسلایس نازک بزنید و در روغن سرخ کنید و بعد روغنش رو حتما بگیرید و با مرغ و قارچ در ظرف مناسبی بریزید،سپس کنسرو ذرت شیرین رو به مواد اصافه کنید و زیتون هایی را هم که اسلایس کردید اضافه کنید،فلفل دلمه سبز را هم نواری خیلی نازک خرد و سرخ کنید برای تهیه سس هم تمام مواد سس را باهم مخلوط کنید و تست مزه بگیرید(لزومی نداره حتما تمام مواد سس تون با من یکی باشه فقط با ماست و سس مایونز و لیموترش و نمک و فلفل هم اوکیه) سپس سس را به مواد اضافه کنید،سیب زمینی ها را هم خلالی نازک بزنید و سرخ کنید و روغنش رو بگیرید یا از چیبس خلالی آماده استفاده کنید ،کف ظرف سرو ابتدا مقداری سیب زمینی بریزید و از مواد مرغ بریزید ودوباره سیب زمینی،میتوانید فقط مواد مرغی را در ظرف سرو بریزید و روش سیب زمینی بریزید.
🍃برای گرم سرو کردن سالاد تمام موادی که در تهیه سالاد گفته شد جز سس و سیب زمینی را گرم کنید و سس هم همدمای محیط باشه و باهم مخلوط و روش هم سیب زمینی ریخته و سرو کنید
نوش جان😍
🍲 @bebinobepaz
طبق قولی که داده بودم کلیپ نان اسفناج رو خدمتتون تقدیم کردم .
دوستان تو ترکیب این نون از هیچ رنگ غذایی استفاده نشده و کاملا طبیعی و سالم هست.
#نان_دورنگ
برای خمیر سبز:
۳۰۰ گرم اسفناج تازه
۱.۵لیوان آرد سفید
نصف قاشق خمیر مایه فوری
یک عدد تخم مرغ(سفیده در داخل خمیر زرده برای رومال)
یک چهارم لیوان روغن مایع
برای خمیر سفید:
نصف لیوان شیر
۱.۵ لیوان آرد سفید
نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
یک عدد تخم مرغ(زرده برای رومال ، سفیده داخل خمیر)
نصف قاشق غذاخوری شکر
نصف قاشق غذاخوری نمک
یک چهارم لیوان روغن مایع
دوستان برای قسمت سبز خمیر ابتدا
اسفناج ها را شسته و بدون آب داخل قابلمه در داری روی حرارت ملایم قرار می دهیم بعد از حدود ده تا ۱۵ دقیقه که اسفناجها کاملا نرم شد با آب سرد آبکشی کرده و با بلندر یا میکسر خوب میکس می کنیم حالا این مایع رو یکبار هم از صافی یا الک رد می کنیم تا مایع سبز مون کاملا یکدست باشه (این مایع اسفناج حدود نصف لیوان خواهد بود) خمیر مایه رو با شکر مخلوط کرده روی آرد می ریزیم و قاطی می کنیم بعد سفیده تخم مرغ، مایع اسفناج، نمک و روغن رو اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم ممکنه بسته به کیفیت آرد دو تا سه قاشق آرد بیشتری لازم باشه تا خمیر بدست نچسبه. وقتی خمیر را خوب ورز دادیم .خوب پوشانده حدود یک ساعت در دمای اتاق استراحت می دیم.
برای خمیر سفید
هم دقیقا بروش بالا عمل می کنیم فقط به جای مایع اسفناج نصف لیوان شیر بکار می بریم .
بعد از یک ساعت هر دو خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کرده به اندازه طول قالب برش داده روی هم گذاشته رول می کنیم . و داخل قالب لوف یا همون قالب کیک صبحانه گذاشته دوباره روی خمیر را پوشانده بمدت نیم ساعت استراحت دوم خمیر را می ديم. بعد با مخلوط زرده و روغن مایع و کمی زردچوبه خوب رومال می کنیم . در فر از قبل گرم شده بمدت حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم درصورت لزوم دقایق آخر گریل را روشن کنید .
بهتره بعد ازینکه خمیر خنک شد برش بزنید تا لایه ها به هم نریزه
🍲 @bebinobepaz
خوراک هویج و لوبیا
شبهای زمستون خوراک لوبیا واقعا میچسبه... لوبیا سفید هم که منبع کلسیمه...
این لوبیاهای سفید درشت تو بقیه جاهای دنیا به اسم باتربین شناخته میشن تو ایران هم کشت میشه اما هنوز اونقدرا رواج پیدا نکرده و به لوبیا عروس معروف شدن و برعکس ظاهر بزرگشون خیلی زود میپزن و بافت لعابدار و نرمی دارن... اگه پیدا نکردین مشکلی نیست لوبیا سفید معمولی و یا لوبیا چیتی رو جایگزین کنین!
مواد لازم
لوبیا سفید یا لوبیای عروس ۲ پیمانه
هویج ۴۰۰ گرم (۴ عدد متوسط)
پیاز ۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
استاک سبزیجات یا آب ۲ لیتر
نمک و فلفل به مقدار لازم
زنجنبیل تازه رنده شده یک تکه کوچک یا پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری(به دلخواه)
روغن یا کره ۱ قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
نارنج یا لیموترش ۱ عدد
لوبیا را از شب قبل با مقداری آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید. سپس به همراه استاک سبزیجات بپزید تا نرم شود.
پیاز را ریز خرد کنید. هویج را نیز پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید.
در تابهای پیاز را با روغن یا کره تفت دهید تا نرم شود. هویج را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و وقتی رب رنگ انداخت مخلوط را به لوبیا اضافه کنید. آب نارنج یا لیموترش و زنجبیل را اضافه کنید و اجازه سوپ جا بیفتد و هویج کاملا نرم شود. مقدار نمک و فلفل را تنظیم کنید.
برای اینکه خوراک غلیظ و کاملا جا افتاده شود، نیمی از آن را داخل غذا ساز یا با گوشتکوب برقی پوره کنید و سپس مجددا به قابلمه برگردانید. جعفری را به خوراک اضافه و سرو کنید.
🍲 @bebinobepaz
ته چین
ته چین مرغ و بادمجون
موادلازم
برنج ایرانی ۲ونیم پیمانه
سینه یا ران مرغ یک عدد
ماست پرچرب غلیظ یک لیوان
تخم مرغ 2 عدد
گلاب 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده
زرشک
بادمجون سرخ شده به میزان لازم
روغن مایع نصف لیوان
طرزتهیه
سینه یا ران مرغ رو (من از سینه مرغ استفاده کردم) با پیاز و نمک و فلفل و زعفرون و زردچوبه بزارین بپزه بعد که پخت مرغ رو ریش ریش کنید وکنار بزارین
زرشک رو با کمی کره تفت بدین یه کوچولو بهش شکر اضافه کنید وبعد از تفت کنار بزارین
برنج رو آبکش کنید و زنده تر بردارین تو این فاصله مواد رو اماده کنید
ماست رو در کاسه ای بریزین سپس تخم مرغ رو با چنگال بزنید و به ماست اضافه کنید بعد گلاب وزعفرون دم کرده، نمک، فلفل کمی هل و نصف روغن مایع رو اضافه کنید مواد رو باهم مخلوط و هم بزنید تا یه دست بشن در آخر برنجی که آبکش کردین اضافه کنید و باهم مخلوط کنید
در تابه ای که خط وخش نداره مابقی روغن مایع و کره رو بریزین نصفی از برنج رو ریخته و روشو صاف کنید حالا مرغ های ریش شده همراه زرشک تفت داده، بادمجون های سرخ شده و کمی خلال پسته بریزین
و در آخر مابقی برنج ماستی رو اضافه کنید و روشو با پشت قاشق خوب صاف کنید و اجازه بدین با شعله کم دم بکشه
بعد از دم کشیدن داخل ظرف مورد نظر برگردونید
🍲 @bebinobepaz
#کباب_ترکی
برای تهیه کباب ترکی ترجیحا از گوشت راسته گوساله استفاده کنید ، گوشت رو برشهای پهن و خیلی نازک بزنید ، اگر گوشت تو حالت نیمه منجمد باشه خیلی راحت تر می تونید برشهای نازک بزنید، و به گوشت ۲ قاشق شیر، ۲ قاشق ماست پرچرب، یک پیاز ریز رنده شده ، آویشن ۱ قاشق غ، پودر پاپریکا ۱ ق چایخوری، بزنید و مخلوط کنید و حداقل به مدت دوساعت بزارید در یخچال تا مزه دار بشه.
میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید و به همین روش استفاده کنید.
بعد از این مدت تابه چدنی رو روی حرارت بزارید داغ بشه و گوشت رو به تابه منتقل کنید با حرارت بالا ، و بهش دو قاشق کره و چند حبه سیر اضافه کنید تا گوشت حسابی سرخ و مزه سیر و کره به خوردش بره و حرارت رو خاموش کنید.
تو تابه دیگری قارچ ورقه شده و یک قاشق کره و یک قاشق آبلیمو با حرارت بالا تفت بدید تا آب قارچ کشیده و قارچها طلایی بشن و نمک و پول بیبر بزنید.
در این مرحله دونر کباب یا کباب ترکی ما آماده ست
میتونید با نان باگت یا نان پیتا سرو کنید
سس مورد نظر برای این ساندویچ…(مخلوطی از سس مایونز و خردل سس سیر و کمی سس کچاپ و یک عدد سیر له شده است که ابتدا سس رو روی نون میزنید و از مواد گوشتی و قارچ و ترکیب پیاز و جعفری و خیارشور و گوجه و سماغ میتونید استفاده کنید و یه ساندویچ فوق العاده خوشمزه داشته باشید بچه ها، بهتون قول میدم خوشمزه ترین ساندویچی میشه که خوردین
امیدوارم مورد پسند واقع بشه عزیزان❤️
🍲 @bebinobepaz
دستور تهیه بال تنوری مخصوص خودم رو براتون آوردم که بسیار خوشمزه و راحته.
دوستانی که وقت زیادی برای آشپزی ندارن میتونن مثل من وقتی مرغ میخرن یه مقداری برای جوجه کباب جدا کنن و با مواد قاطی کنن و بذارن تو فریزر.
اینجوری همیشه جوجه طعم دار شده دارن و راحت میتونن دست به کار بشن.
. .
مواد لازم
پیاز درشت یک عدد
دو حبه سیر رنده شده
سس مایونز دو قاشق غ خ
سس کچاب دو قاشق غ خ
زعفران یا زردچوبه به مقدار لازم
آبلیمو یک قاشق غ خ
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
همه این مواد رو با هم مخلوط میکنم و از شب قبل بالها رو تو این مواد میخوابونم.
برای پخت، بالها رو داخل سینی فر میچینم و به مدت ۴۰ دقیقه داخل آون توستر با دمای ۲۵۰ درجه با المنت بالا پایین روشن درست میکنم. خیلی خوشمزه میشه پیشنهاد میدم حتما همراه با سیب زمینی تنوری مخصوص دنجولی امتحان کنین. .
.
🍲 @bebinobepaz
خوراک عدس و اسفناج
یه خوراک اسفناج و عدس ادویهدار به سبک هندی و دم دستیه دیگه... برای پاییز زمستونم خوبه! شبیه یه خوراک عدسی با قر و فر بیشتر و یه آش با دردسر کمتر!🤷♀️
این غذا به صورت هندی با نان یا برنج سرو میشه... مثل خورشهای خودمون!
اگه کرم (شیر) نارگیل دسترسی دارین برای سرو ازش استفاده کنید اگه ندارین برای سرو از خامه صبحانه رقیق شده استفاده کنین! نظر منو بخواین با کشک و ماست هم جواب میده ! اما دیگه هندی نیست، میشه خوراک اسفناج ایرانی!😄
پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد
سیر ۱ حبه
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
زیره پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
دانه گشنیز پودر شده ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری ۱ قاشق چایخوری(به دلخواه)
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
روغن به مقدارلازم
عدس ۲۰۰ گرم (۲ پیمانه)
اسفناج پاک خرد شده ۱۵۰ گرم (۴ پیمانه )
نمک به مقدار لازم
کرم نارگیل یا خامه برای سرو (به دلخواه)
عدس را بشویید و از دو ساعت قبل بخیسانید.
پیاز را در قابلمه بریزید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود. زردچوبه، زیره، دانه گشنیز، کاری و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید سپس عدس آبکش شده را اضافه کنید و به قابلمه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید روی حرار ملایم عدس بپزد.
مقداری نمک و اسفناج خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید کمی دیگر سبزیجات بپزند و خوراک جا بیفتد.
به هنگام سرو روی خوراک کمی شیر نارگیل یا خامه صبحانه رقیق شده بریزید.
📣 اگر شنبلیله خشک یا تازه در دسترس دارید یکی دو قاشق سوپخوری از آن به این خوراک اضافه کنین یا اینکه کمی پودر دانه شنبلیله رو با پیاز تفت بدین.که طعمش رو عالی میکنه!
🍲 @bebinobepaz
امروز بعد مدتها هوس خورشت قیمه آلو با مرغ کردیم 🔥😍 دست بکار شدم
بااین روش من ، کلی خوشمزه میشه
حتما شماهم دوسش دارین مطمئنم 😍
خورش قیمه آلو با مرغ
❄️60 گرم لپه
❄️2 عدد پیاز متوسط
❄️2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
❄️6 عدد آلو خورشتی
❄️1 قاشق چایخوری زردچوبه
❄️2 قاشق غذاخوری روغن
❄️فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی و دارچین به اندازه دلخواه
❄️نمک به اندازه دلخواه
❄️سیب زمینی سرخ کرده (به اندازه دلخواه)
۱ فنجان زعفران دم کرده
دو عدد ران مرغ
طرز تهیه
اول مرغهارو با ادویه مزه دار کردم و هردوطرفشو توی روغن کمی سرخ کردم تا موقع پخت وا نره😍
حالا نیمی از پیاز ها، فلفل سیاه و زرد چوبه تفت داده و وقتی روغن انداخت مرغا رو به سس اضافه کردم
کمی زعفران دم کرده اضافه کردم و زمان دادم تا مرغ بپزه ولی خیلی نرم نشه
وقتی پخت مرغها رو جدا کردم
که بعد دراخر سر جداگانه کمی در روغن سرخ کنم تا حالت برشته بشه😍
حالا به سس ، رب گوجه فرنگی، چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر لیمو را افزوده و تفت دادم
لپه که جداگانه با اب نیم پز کردم و ابشو ریختم حالا اضافه کرده و دو دقیقه تفت دادم
آلو خورشتی و ۱ عدد لیمو عمانی و نصف فنجان زعفران و دولیوان آب اضافه کردم و گذاشتم سس جا بیفته
30 دقیقه بعد خورشت قیمه آلو خوشمزه آماده میل کردن است. آن را با سیب زمینی سرخ کرده و برنج زعفرانی سرو کردم
مرغا دو هم که اخر سرخ کمی سرخ کردم و بعد از سرو روی خورش گذاشتم
این خورش طعمش بینظیره😍
🍲 @bebinobepaz
🌺نان خالاه🌺
🌺نان هالاه🌺
این نون به همین زیبایی یکی از خوشمزه ترین نونهایی هست که در زندگیم خوردم.
خیلیها میگن طعمش مثل طعم نون شیرمال هست.
نان بافت خالاه با تخم مرغ درست میشه و بافتی فوق العاده نرم و پفکی داره و سطح روی اون برشته هست.
نان خالاه بافتهای مختلفی داره که در پستهای آینده حتما آموزش میدم.
ویدیوی طرز تهیه این نان رو فردا در پیج براتون میذارم.
بچه ها براتون گفتم که نون پختن اونقدرها هم که همه فکر می کنن کار سختی نیست فقط اگر چند نکته رعایت بشه همیشه می تونید یک نون عالی و خوب به دست بیارید.
مهمترین عامل خمیر مایه هست که حتما باید تازه باشه و برای امتحان تازگی خمیر مایه مقداری از خمیر مایه فوری را در آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه بمونه تا به عمل بیاد یعنی پف کنه اگر خمیر مایه پف نکرد حتما کهنه بوده و نباید ازش استفاده کنید. عامل دوم آرد خوب و مناسب هست برای این نانهای فانتزی بهتره که از آرد سه صفر استفاده بشه. عامل بعدی موادی که در پخت نان استفاده میشن حتما باید به دمای محیط رسیده باشن مایعات حتما باید ولرم باشن رعایت همه این نکات کمک می کنن که بتونیم نون بهتری درست کنیم.
هر سؤالی دارید در کامنتها بنویسید جواب میدم.
🍲 @bebinobepaz
#کوکی_پنیری
موادلازم:
150 گرم پنیر چدار خیلی ریز رنده شده (از پنیر موزارلا هم میشه استفاده کرد)
150 گرم کره سرد
200-250 گرم آرد (حدود 1.5 لیوان)
1.5 قاشق چایخوری آویشن (از هر ادویه ای که دوست دارید میتونید استفاده کنید)
کمی نمک، فلفل سیاه
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آب سرد
مواد را مخلوط کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد(آرد را در آخر کم کم وبا کنترل اضافه کنید چون بافت آردها با هم متفاوت هست ).
روی سطح کار مقداری آرد بپاشید و خمیر را با وردنه نارک باز کنید. خمیر را مثلثی برش بزنید و در سینی چرب شده بچینید و با یک کاتر گرد کوچک حالت پنیر به آن بدهید و در صورت تمایل میتونید روی آن پودر آویشن یا فلفل قرمز بپاشید. سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه حدود 10-12 دقیقه بپزید (مدام چک کنید تا نسوزد) نوش جان
.
🍲 @bebinobepaz
✔چکدرمه:
✔مواد لازم :
گوشت گوسفندی با استخوان ۵۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
گوجه فرنگی درشت ۵ عدد
رب گوجه ۱ ق .غ
پیاز ۱ عدد
فلفل سیاه ۱ ق . چ
نمک به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
روغن حیوانی ۱ ق. غ
ادویه پلویی (اختیاری) ۱ ق. چ
سیر (اختیاری) ۱ بوته
.
🔴چکدرمه چیست؟ یه غذای ترکمنی خیلی خوشمزه که مشابه👌 این غذا در شهرهای مختلف با نام های دیگه طبخ میشه❤️
.
مثلا بعضی جاها میگن دمپختک با گوشت 😁.واویلا🤦🏻♀️
❌برای پخت این غذا از زردچوبه استفاده نمیشه👌.
✔طرز تهیه:
اول از همه برنج ها رو ميشوريم و تو آب و نمك خيس ميكنيم .
این غذا تو قازان پخته میشه (قازان = قابلمه چدنی ترکمنی)
البته میتونید توی هر قابلمه ای درست کنید😍.
.
✔پياز بزرگ رو خرد ميكنيم به همراهه گوشت سرخ ميكنيم ، بايد خيلي زياااااد تفت بخوره ، ي نكته طلايي چكدرمه زياد تفت دادن گوشت هست ،بعد از اينكه خوب تفت خورد گوشتها ، به پياز و گوشت نمک و فلفل و ادويه پلو اضافه ميكنيم و رب گوجه هم اضافه ميكنيم ، دومين نكته طلايي چكدرمه تفت خوردن زياد رب گوجه هست كه بايد خيلي زياد تفت بديم رب رو ، گوجه ها را پوست میگیریم و نگینی خرد میکنیم و اضافه و حسابی تفت میدیم و بعد آب اضافه ميكنيم و حرارت رو زياد ميكنيم تا آب به جوش بياد ،بعد حرارت رو كم ميكنيم و ميزاريم گوشت بپزه .😊
✔وقتي گوشت پخت ، و آبش كم شد ، گوشت رو از قابلمه بيرون مياريم و ميزاريم كنار ، برنج رو به اين آب اضافه ميكنيم بايد حواسمون ب مقدار آب باشه كه ي وقت شفته نشه نمک غذا را اندازه می کنیم ( البته كه خودم عاشق برنج شفته ام مخصوصا تو چكدرمه 🤦♀️)
✔بعد از جوشيدن برنج ، یک بوته سیر (اختیاری) رو روی برنج قرار میدیم و میزاریم دم بکشه و ١٠ دقيقه اخر گوشتهايي كه پخته بودن ميزاريم روي برنج . و چکدرمه فوق العاده مون حاضره با روغن حیوانی و سیر بخارپز شده ،نوش جان کنید 😋
🍲 @bebinobepaz