eitaa logo
ببین و بپز( آشپزی)
140.4هزار دنبال‌کننده
31.6هزار عکس
4.1هزار ویدیو
13 فایل
﷽ کانون تبلیغاتی پر بازده "اعتماد" در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/3574071380Ca1a252b0f9 مشاوره رایگان تبلیغاتی شما کپی از مطالب آشپزی برای(مدیران کانال وگروها) #حرااااام و #ممنوع است📛📛 ❌ #برای_پیداکردن_هردستوری_فقط_اسم_مورد_نظر_راسرچ_بزنید ❌
مشاهده در ایتا
دانلود
گردو رو آسیاب کردم و از شب بار گذاشتم تاخوب روغن پس بده. بعد سیزده چهارده ساعت که با شعله ی کم پخت و خوب روغن پس داد،فیله ی مرغ مرینت شده (زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،آبلیمو،پیاز)رو که حالت حلزونی فرم داده بودم رو کمی همراه کره و پیاز تفت دادم و داخل مایع خورشت قرار دادم و دو ق پوره پخته ی کدو حلوایی هم اضافه کردم،چهار ق رب انار ملس رو اضافه کردم ،من شکر نمیزنم اگه ملس تر دوس دارین یک ق شکر هم اضافه کنین،من نمک اضافه کردم ،و اجازه دادم خوب جا بیافته😋 اگه از شب فرصت نشد گردو رو بار بزارین،موقع گذاشتن خورشت هربیس دقیقه تا نیم ساعت یه قالب کوچیک یخ بندازین تو خورشت تا شوک وارد بشه وحسابی روغن پس بده. 🍲 @bebinobepaz
پیتزا میگو و سبزیجات مواد لازم: پیاز یک عدد، سیر سه حبه درشت، نخودفرنگی یک پیمانه، بروکلی دو پیمانه، ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و پونه کوهی، میگو دویست و پنجاه گرم، پنیر پیتزا و روغن زیتون به میزان لازم، فلفل دلمه یک عدد. میزان مواد بسته به سلیقه خودتان قابل تغییر است. برای این پیتزا از خمیر آماده جو و سبوس استفاده می کنم. پیاز را نگینی خرد کرده و همراه چند حبه سیر در کمی روغن زیتون تفت می دهیم، تا سبک شود. نخودفرنگی و قسمتهای سبز سر بروکلی را اضافه کرده و تفت می دهیم. نمک و فلفل سیاه زده و درب تابه را می بندیم تا کمی بپزند. سپس همه مواد را در میکسر مخلوط می کنیم تا یکدست شود. به میگو کمی نمک و پاپریکا زده و در همان تابه با شعله زیاد تفت داده، فقط در حدی که کمی تغییر رنگ دهد. خمیر را در سینی فر چرب شده قرار داده و یک لایه میکس سبزیجات روی خمیر پهن می کنیم. روی آن را با میگو و فلفل دلمه نگینی خرد شده و در آخر با پنیر می پوشانیم. روی پنیر آویشن و پونه کوهی خشک پاشیده و در طبقه وسط فر با دمای صد و هشتاد درجه قرار می دهیم تا پنیر طلایی رنگ شود. نوش جان. 🍲 @bebinobepaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سوخاری مواد لازم: فیله مرغ(سینه یا ران) چند تکه پیاز ۱ عدد متوسط آرد سفید ۱ لیوان آرد سوخاری پانکو ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد مواد لازم مرینید مرغ: ماست چکیده ۱ لیوان پیاز ۱ عدد پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری سیر ۱ حبه له شده نمک و فلفل سیاه به میزان لازم پودر ریحان و جعفری خشک مقداری زعفران ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون طرز تهیه: ابتدا پیاز را پوست می گیریم و خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.سبزیجات معطر را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست، پوره سیر،زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و تکه های ران یا سینه مرغ را ابتدا کاملا با این مواد آغشته می کنیم و بعد داخل کاسه می گذاریم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. سپس داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۸ ساعت تکه مرغ ها مزه دار شوند. سپس در کاسه ای آرد می ریزیم و پودر سیر،فلفل سیاه،پودر پیاز،کمی نمک را به آن اضافه می کنیم و با قاشق همگی را مخلوط می کنیم و کنار قرار می دهیم. تخم مرغ ها را هم جداگانه می شکنیم و در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و کنار کاسه آرد می گذاریم و همچنین در ظرف سوم آرد سوخاری ریخته و کنار میگذاریم،ترجیحا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود.کاسه محتوی تکه های مرغ را از یخچال بیرون می آوریم. ابتدا تکه های مرغ را داخل آرد سفید می زنیم ، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم با دست فشار میدیم یا با وسیله ای روی مرغ میکوبیم تا آرد سوخاری پرس بشه با مرغ و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم ، پیازها را هم حلقه حلقه کرده و مثل مرغ ها در به ترتیب در سه ظرف میزنیم و سرخ میکنیم ،حرارت همچنان کم باید باشد تا مرغ کاملا مغز پخت شود و نکته مهم اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. مرغ های سرخ شده را در توری یا کاغذ روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود. همگی مرغ و پیازها را به همین شکل آماده می کنیم،در کنارش هم یه سالاد کلم بسیااار خوشمزه درست کردم و تمامم. ابتدا کلم سفید و قرمز را با چاقو برش های بسیار ظریف و خلالی باریک میزنیم ،به هیچ وجه کلم ها را نگینی خرد نکنید که به نظر من توی طعم سالادتون تاثیر داره،بعد هویج را هم رنده بزنید و توی یه کاسه مناسب بریزید برای سس هم از ماست،مایونز،سرکه،پودر سیر،نمک و فلفل استفاده کنید و یک ساعت در بخچال 🍲 @bebinobepaz
تارت کیک کارامل و بادام زمینی 🍲 @bebinobepaz
تارت کیک کارامل و بادام زمینی ترجمه شده از صفحه ترکیه ای: از خوردن این کیک سیر نمیشین برای کیک : ۲ تخم مرغ همدمای اتاق نیم پیمانه شکر نیم پیمانه شیر نیم پیمانه روغن مایع وانیل ۱ الی ۱ونیم پیمانه آرد دو قاشق چایخوری بیکینگ پودر - برای رویه کاراملی: نیم پیمانه بادام زمینی یا گردو یا پرک بادام بوداده نیم پیمانه شکر سفید یک قاشق غذاخوری کره نیم پیمانه خامه صبحانه نمک (اختیاری) - مواد لازم دیگر : خامه فرم گرفته - برای کارامل ، شکر رو داخل تابه پهن و ضخیم پخش کنین و روی حرارت ملایم بزارین و بدون اینکه هم بزنین ، اجازه بدین تا کاملا شکر آب شه، بعضا تابه رو تکون بدین. بعد ازینکه همه شکر آب شد و رنگش کاراملی شد، بعد خامه گرم رو کم کم اضافه کنین و مدام هم بزنید تا یکدست شه بعد کره رو اضافه و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید و بادام زمینی یا آجیل دلخواه بوداده رو اضافه کرده و مخلوط کنید و بزارین سرد شه. برای کیک ، شکر، وانیل و تخم مرغارو حدود ۷-۸ دقیقه هم بزنین تا رنگش روشن شه و پفی شه، بعد روغن و شیر رو اضافه کرده و هم بزنین ، در طرف دیگه ، آرد و بیکینگ پودر رو که مخلوط و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنید تا گلوله ای از آرد نمونه.زیاد هم نزنین. مخلوط رو داخل قالب تارت کیک ۲۸ سانتیمتری که چرب کردین و آرد پاشیدین بریزین و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه ، حدود ۲۲-۲۵ دقیقه بپزین . بعد ازینکه کیک سرد شد ، میتونین روشو با کمی شیر خیس کنین بعد روش خامه فرم گرفته یکدست پخش کنید و کارامل بریزین. نیازی نیس همه کاراملو بریزین. بعد به دلخواه تزیین کنین . اون سفیدا شکلات سفیده که با پوست کن روش کشیده. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🍲 @bebinobepaz
مواد لازم: يك عدد پنير ماسكارپونه بيسكوييت بتي پور سه بسته كره ٢٠٠ گرم خامه صبحانه ٣٠٠ گرم پودر قند ٥ق غ پودر ژلاتين٢ق غ وانيل يك ق چ سه ق غ آب سرد گيلاس يا مرباي گيلاس به اندازه لازم ژله توت فرنگي،يا آلبالو براي روي تارت يك بسته(كه من از ژله بريلو استفاده كردم) تهيه: بيسكوييت هارو خرد كرده و كاملا پودر كنيد،بعد كره رو ذوب كرده و با بيسكوييت ها مخلوط كرده با دست كمي ورز بديد تا كره كاملا با بيسكوييتها مخلوط بشه،ته قالب تارت رو چرب كنيد و سپس بيسكوييتهاي پودر شده و داخل تارت پرس كنيد و آن طور كه كناره هاي تارت هم پوشش بديد با ته ليوان كاملا پرس كنيد..بزاريد يخچال تا سفت بشه... حالا مواد داخل تارترو درست كنيم. اول ژلاتين رو با سه ق غ آب سرد مخلوط كرده و تا اسفنجي بشه،بعد روي بخار كتري گذاشته تا ذوب بشه(به روش بن ماري) و بزاريد كنار تا سرد بشه.. پنير روزده تا باز بشه و سپس خامه هم اضافه كنيد و با ٥ ق غ پودر قند بزنيد تا فرم بگيره،بعد يك ق چ وانيل و ژلاتين بن ماري شده هم اضافه كنيد و نصف مواد رو داخل تارت بريزيد،سپس برشهاي گيلاس يا مرباي گيلاس رو روي مواد بچينيد و سپس مابقي مواد رو بريزيد بزاريد يخچال تا ببنده،،،مي تونيد از ژله آلبالو يا توت فرنگي استفاده كنيد و براي روي تارت..طبق دستور روي جعبه درست كنيد و روي مواد پنيري بريزيد... يا اينكه ساده گيلاس روي تارت بچينيد و نوش جان بفرماييد..😉 ✅ولي من از ژله بريلواستفاده كردم و ژله سفيد رنگ داشتم با كمي آب مربا مخلوط كردم و روي مواد پنيري ريختم و سپس هسته ي گيلاس ها رو در آوردم و روي ژله چيدم به همين راحتي و خوشمزگي... بعد به مدت ٧ الي٨ ساعت داخل يخچال گذاشتم ☺️ اندازه قالب تارت من ٢٠ با ارتفاع ٦ بود 🍲 @bebinobepaz
برای درست کردن مارچوبه میتونید فقط از یک رنگ مارچوبه استفاده کنید و یا مثل من هر دو رنگ رو به ازای هر 👈 یکنفر : 4 الی 6 عدد مارچوبه یک تکه ماهی یکعدد پیاز کوچک گمی روغن برای سرخ کردن یکعدد گوجه فرنگی 5عدد قارچ متوسط یکی دو قاشق غ کره یکعدد لیموی تازه نمک و فلفل به اندازه دلخواه یک قاشق چایخوری زردچوبه مارچوبه 👈 سبز فقط باید شسته شه و نیازی به پوست گرفتن نداره در ماهیتابه کمی کره بریزید و مارچوبه های سبز رو با حرارت متوسط کمی سرخ کنید در حدی که رنگشون تیره نشه و کمی نمک و فلفل و در صورت دلخواه با لیموی تازه سرو کنید مارچوبه 👈 سفید رو باید با پوستکن حسابی پوست گرفت و نوک تیزش رو که حالت پرپر داره حسابی تمیز شست در قابلمه ای آب بریزید و وقتی جوش آمد مارچوبه های سفید رو داخل آب بریزید با کمی نمک و کمی آب لیمو و یه کوچولو کره ، حدود 10 الی 15 دقیقه بجوشونید و آب اضافیش رو بریزید دور 👈 اگر دوست دارید ترد باشه همون 10 دقیقه کافیه 👈 ریختن آب لیمو در آب باعث میشه رنگ مارچوبه سفید بمونه 👉 روی مارچوبه ها کمی آب لیموی تازه بریزید و در صورت دلخواه کمی کره آب شده و فلفل و یا میتونید با سس هلاندز سرو کنید پیازهای خلالی رو کمی سرخ کنید و یه کوچولو زردچوبه بریزید و قارچهارو اضافه کنید و بذارید با هم سرخ شن ، نمک و فلفل بریزید و بعد گوجه فرنگیهارو اضافه کنید و کمی که گوجه ها نرم شدن میتونید سرو کنید ماهی رو فقط نمک و فلفل بزنید و بدون آرد در ماهیتابه نچسب سرخ کنید در صورت تمایل میتونی گل کلم سرخ شده هم در کنارش سرو کنید بشقاب عقبی در تصویر با سبزی پلو هست نوش جونتووووون😍 🍲 @bebinobepaz
. . فاهیتا(Fajita) ازساده‌ترین‌وخوشمزه ترین خوراکهای مکزیکیه که بامرغ،گوشت ، میگو ویاحتی بصورت گیاهی تهیه میشه و روی نان ترتیا همراه گوآکومولی و خامه ترش(ساورکیریم) یا سالاد لوبیای سیاه وذرت ویاسالسا سرو میشه. . . یکم روغن وتوتابه گرم کردم .مقداری سیرخردشده اضافه کردم عطرسیرکه بلندشدسینه مرغ نواری خرد شده.بعدازون پودرزیره،پاپریکا،اورگانو،پودرچیلی،پودرپیازوسیرونمک. عطرادویه هاکه بلندشدومرغ کاملا تفت خوردپیاز‌خلال شده وفلفل دلمه های رنگی.اینقدری روی حرارت بمونه که سبزیجات طعمدارشه کافیه.خیلی نپزه. . . این سبک سالسا (دیپ مکزیکی)اسمهای زیادی داره: . قرمزی‌گوجه فرنگی،سفیدی پیازوسبزی گشنیزوفلفل رنگهای پرچم مکزیک وتداعی میکنن درنتیجه به سس پرچم هم معروفه 🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽🇲🇽 . چهارتاگوجه ساتوری شده+ یه دونه پیاز ساتوری+یه دونه چیلی سبزیافلفل هالوپینو+چهارتاحبه سیرله شده+یک پ گشنیزتازه+ نصف ق چ پودرسیر+آب یه دونه لیموی تازه کمی پودرزیره،اورگانو،نمک وفلفل سیاه باهم مخلوط شه ویکساعت تویخچال بمونه. یاهمه مواد باهم بلند بشه وسس (دیپ)بافت ریزی پیداکنه. اگرخواستیم طعم دودی وتندتری پیداکنه چهارتاگوجه فرنگی ودوتا فلفل قرمز وتوتابه خالی روی حرارت قرارمیدیم تا رست بشه وپوستشون تیره شه.بعدکاملا پوره میکنیم وبه سالسای ریزخردشده اضافه میکنیم وتویخچال میزاریم تاجابیفته. 🍲 @bebinobepaz